Σκόρδο ένα μεγάλο δίλημμα
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Φύλο: Γυναίκα
- Επικοινωνία:
Σκόρδο ένα μεγάλο δίλημμα
Ποια είναι η άποψή σας για το σκόρδο στην τροφή του σκύλου σας;
ορίστε ένα άρθρο:
http://www.earthclinic.com/Pets/garlic_ ... ml#ARTICLE
ορίστε ένα άρθρο:
http://www.earthclinic.com/Pets/garlic_ ... ml#ARTICLE
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
- ABATTON
- Δόκιμος
- Irc ψευδώνυμο: ABATTON
- Φύλο: Άνδρας
Re: Σκόρδο ένα μεγάλο δίλημμα
Τι να σου πω, πιο πολυ πιστεύω στα κλασσικα φαγητα για σκυλους.Ξηρα τροφη καλης ποιότητος και κρέας μακαρονια ρυζι κλπ, το σκορδο το φοβαμαι λιγο για τα dog μας
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
για θέματα υγείας, φυσική αποπαρασίτωση κλπ, λένε ότι είναι καλό, διώχνει και τους ψύλλους τις σκνίπες και τα λοιπά.
εγώ έχω δώσει σκόρδο στην μικρή μου, μικρές ποσότητες, στο ρυζάκι με το κοτοπουλάκι της πχ, να βράσει μέσα, της βάζω και μυρωδικά χόρτα, λέω να βάλω και θυμάρι, αυτό κι αν βοηθάει - το ήξερες ότι το Λιστεριν πχ στο θυμάρι βασίζεται; καταπληκτικές ιδιότητες αντιβακτηριδιακές κλπ κλπ.
εγώ έχω δώσει σκόρδο στην μικρή μου, μικρές ποσότητες, στο ρυζάκι με το κοτοπουλάκι της πχ, να βράσει μέσα, της βάζω και μυρωδικά χόρτα, λέω να βάλω και θυμάρι, αυτό κι αν βοηθάει - το ήξερες ότι το Λιστεριν πχ στο θυμάρι βασίζεται; καταπληκτικές ιδιότητες αντιβακτηριδιακές κλπ κλπ.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
- ABATTON
- Δόκιμος
- Irc ψευδώνυμο: ABATTON
- Φύλο: Άνδρας
Δεν το γνώριζα για το σκορδο αυτο, σε ευχαριστώ για την πληροφόρηση.
Τι σκυλάκι έχεις ? Εγω ένα Μαύρο Λύκο (είναι πολύ SS ) και ένα Ντοπερμαν αστυνομικό.
Τι σκυλάκι έχεις ? Εγω ένα Μαύρο Λύκο (είναι πολύ SS ) και ένα Ντοπερμαν αστυνομικό.
γνωριζα οτι η ριγανη εχει αντισηπτικες ιδιοτητες,δεν γνωριζα για το θυμαρι!!!
Ποτε δεν σημαδευουνε στα ποδια.
Στο μυαλο ειναι ο στοχος ,τον νού σας!!!
Στο μυαλο ειναι ο στοχος ,τον νού σας!!!
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
ημίαιμο βελγικό ποιμενικό μαλινουά, μαύρο δηλαδή, BLACK POWER GIRL.
το θυμάρι παιδιά εγώ δεν το χρησιμοποιούσα σχεδόν καθόλου μετά όμως από αυτά που βρήκα είναι στα must της λίστας για τα ψώνια της Παρασκευής, θα γίνει του θυμαριού!
το θυμάρι παιδιά εγώ δεν το χρησιμοποιούσα σχεδόν καθόλου μετά όμως από αυτά που βρήκα είναι στα must της λίστας για τα ψώνια της Παρασκευής, θα γίνει του θυμαριού!
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
σήμερα της έδωσα ωμό σκόρδο 1/3 μιας μικρής σκελίδας, πολύ λίγο, το πασπάλισα πάνω από το φαγητό της, μικρά ψιλοκομμένα κομματάκια, αμελητέα ποσότητα για έναν άνθρωπο - δεν είχα κανένα πρόβλημα με την αντίδραση του οργανισμού της.