ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ, ΤΙ;
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Re: ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ, ΤΙ;
Τυχερούλη!
Εσύ έφυγες νωρίς.
Επειδή σέβομαι τα δικαιώματα των μη καπνιστών θα πω ότι έχεις δίκιο. Αλλά...................!
Καπνίζω. Αλλά πολλές φορές όταν βρέθηκα σε στέκια οικολόγων που απαγορευόταν δεν κάπνιζα. Περνούσαμε καλά.
Κανείς δεν κάπνιζε όχι γιατί απαγορευόταν αλλά λόγω κουλτούρας.
Υπήρχαν πολλά να κάνεις και πολλά να συζητήσεις πέρα από τα τετριμένα.
Το αλλά........... βρίσκεται στα συμφραζόμενα.
Το τσιγάρο κάνει κακό στην υγεία. Συμφωνοι.
Σε μία κοινωνία που θα νοιαζόταν για την ποιότητα ζωής, τη φυσική κατάσταση των πολιτών, την ευημερία τους, την ψυχική ηρεμία, την εξέλιξη της προσωπικότητας, τη μόρφωση, τον αθλητισμό. Σε μιά κοινωνία που θα ωθούσε τους πολίτες να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να γίνονται κάθε μέρα και καλύτεροι σαν προσωπικότητες και από άποψη υγείας, θα συμφωνούσα να απαγορεύεται το κάπνισμα.
Θα ήταν μέσα στα πλαίσια και τη φιλοσοφία μίας τέτοιας κοινωνίας που θα ήθελε να προάγει τον άνθρωπο.
Αλλά ζούμε σε μια τέτοια κοινωνία?
Όχι βέβαια.
Ακριβώς το αντίθετο.
Ζούμε σε μία χώρα που γίνονται περικοπές παντού. Σε μία κοινωνία ερθμών. Που νοιάζεται για τους αριθμούς και όχι για τους ανθρώπους.
Σε ένα κράτος υπό ξένη κατοχή που το Κράτος έχει κυρήξει τον πόλεμο στους πολίτες. Που ο λαός είναι εχθρός. Που ο ακρωτηριασμός συμφέρει περισσότερο από άλλες μεθόδους που θα συνέβαλλαν στην αποφυγή του. Που συμφέρει περισσότερο να είσαι σακάτης παρά αρτιμελής. Χωρίς καμμία ποιότητα ζωής.
Η αφραγκία και η ανεργία και η ανέχεια κάνει περισσότερο κακό στην υγεία από τα ντουμάνια.
Στη δουλειά οι κανόνες ασφαλείας και υγεινής όταν "κοστίζουν" παρακάμπτονται (περίπτωση Creta Farm όπου οι εργαζόμενοι έχουν χάσει πόδια και χέρια από κρυοπαγήματα γιατί δουλεύουν μέσα σε ψυγεία με 0 βαθμούς)
Σε μια τέτοια κοινωνία έρχεται η απαγόρευση του καπνίσματος σαν κερασάκι στην τούρτα μιας καταιγίδας αντιλαικών μέτρων.
Η απαγόρευση από μόνη της δεν είναι ούτε καλή ούτε κακή.
Αλλά όταν έρχεται σαν ένα ακόμα μέτρο ανάμεσα σε πολλά άλλα που υποβιβάζουν την ζωή, την προσωπικότητα, την αξιοπρέπεια, την οικογένεια, την αξία της ζωής, τότε είναι φασισμός και υποκρισία.
Εσύ έφυγες νωρίς.
Επειδή σέβομαι τα δικαιώματα των μη καπνιστών θα πω ότι έχεις δίκιο. Αλλά...................!
Καπνίζω. Αλλά πολλές φορές όταν βρέθηκα σε στέκια οικολόγων που απαγορευόταν δεν κάπνιζα. Περνούσαμε καλά.
Κανείς δεν κάπνιζε όχι γιατί απαγορευόταν αλλά λόγω κουλτούρας.
Υπήρχαν πολλά να κάνεις και πολλά να συζητήσεις πέρα από τα τετριμένα.
Το αλλά........... βρίσκεται στα συμφραζόμενα.
Το τσιγάρο κάνει κακό στην υγεία. Συμφωνοι.
Σε μία κοινωνία που θα νοιαζόταν για την ποιότητα ζωής, τη φυσική κατάσταση των πολιτών, την ευημερία τους, την ψυχική ηρεμία, την εξέλιξη της προσωπικότητας, τη μόρφωση, τον αθλητισμό. Σε μιά κοινωνία που θα ωθούσε τους πολίτες να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να γίνονται κάθε μέρα και καλύτεροι σαν προσωπικότητες και από άποψη υγείας, θα συμφωνούσα να απαγορεύεται το κάπνισμα.
Θα ήταν μέσα στα πλαίσια και τη φιλοσοφία μίας τέτοιας κοινωνίας που θα ήθελε να προάγει τον άνθρωπο.
Αλλά ζούμε σε μια τέτοια κοινωνία?
Όχι βέβαια.
Ακριβώς το αντίθετο.
Ζούμε σε μία χώρα που γίνονται περικοπές παντού. Σε μία κοινωνία ερθμών. Που νοιάζεται για τους αριθμούς και όχι για τους ανθρώπους.
Σε ένα κράτος υπό ξένη κατοχή που το Κράτος έχει κυρήξει τον πόλεμο στους πολίτες. Που ο λαός είναι εχθρός. Που ο ακρωτηριασμός συμφέρει περισσότερο από άλλες μεθόδους που θα συνέβαλλαν στην αποφυγή του. Που συμφέρει περισσότερο να είσαι σακάτης παρά αρτιμελής. Χωρίς καμμία ποιότητα ζωής.
Η αφραγκία και η ανεργία και η ανέχεια κάνει περισσότερο κακό στην υγεία από τα ντουμάνια.
Στη δουλειά οι κανόνες ασφαλείας και υγεινής όταν "κοστίζουν" παρακάμπτονται (περίπτωση Creta Farm όπου οι εργαζόμενοι έχουν χάσει πόδια και χέρια από κρυοπαγήματα γιατί δουλεύουν μέσα σε ψυγεία με 0 βαθμούς)
Σε μια τέτοια κοινωνία έρχεται η απαγόρευση του καπνίσματος σαν κερασάκι στην τούρτα μιας καταιγίδας αντιλαικών μέτρων.
Η απαγόρευση από μόνη της δεν είναι ούτε καλή ούτε κακή.
Αλλά όταν έρχεται σαν ένα ακόμα μέτρο ανάμεσα σε πολλά άλλα που υποβιβάζουν την ζωή, την προσωπικότητα, την αξιοπρέπεια, την οικογένεια, την αξία της ζωής, τότε είναι φασισμός και υποκρισία.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Κι όταν μας φλομώνουν στους χημικούς αεροψεκασμούς νυχθημερόν, όταν θολώνει ο ουρανός, θολώνουν και τα γύρω μας από κάτι δυνητικά πολύ χειρότερο απ'τον καπνό ενός τσιγάρου... και όχι μόνο δεν ζητούν την άδειά μας, αλλά ούτε καν την έγκρισή μας, αλλά το κάνουν ΕΡΗΜΗΝ μας, κι όταν ακούω γερόντια να λένε "πως κάθε που ρίχνουν τα ψεκαστήρια με πιάνει δύσπνοια", τότε η ξεφτίλα αυτής της απαγόρευσης θέλει άλλη περιγραφή, μόνο που δεν έχω βρει ακόμα το κατάλληλο επίθετο/ουσιαστικό... Δηλαδή ο φασισμός και η υποκρισία, μου κάνουν πλέον λίγα...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
Ας προσθέσουμε και τα χημικά που ρίχνουν στις διαδηλώσεις.
Αυτές τις μέρες που δούλευα μέχρι αργά στο κέντρο της Αθήνας έφαγα πολλά.
Και το χειρότερο είμασταν κλεισμένοι μέσα και τα γραφεία είχαν γίνει θάλαμοι αερίων.
Είχαν ρίξει πολλά χημικά ένα βράδυ σε 60 διαδηλωτές της ζώνης του Περάματος και άλλη μια φορά σε αναπήρους ειδικών σχολείων.
Τα γραφεία ακριβώς από πάνω έγιναν θάλαμοι αερίων. Δεν υπήρχε πρόσβαση στην ταράτσα΄και στην είσοδο είχαν κατεβάσει τα ρολά.
Ευτυχώς ο προιστάμενος του τελευταίου ορόφου έκανε την ταράτσα καπνιστήριο και έβαλε μία τεντούλα και τραπεζάκια.
Ευτυχώς που λόγω του καπνίσματος υπάρχει πρόσβαση στην ευλογημένη ταράτσα. Διαφορετικά η πιθανότητα να γίνουμε ψητά κοτόπουλα είναι αυξημένη. Και όχι μόνο στο δικό μας κτίριο αλλά και σε πολλά άλλα του κέντρου.
Και καλά που εκεί στεγάζονται δημόσιες υπηρεσίες. Στα διπλανά στεγάζονται ιδιωτικές και δεν υπάρχει εξοδος κινδύνου. Οι εργαζόμενοι παίρνουν τη δόση τους από τα χημικά κάθε πρωί και μεσημέρι. Και καμμία έξοδος κινδύνου. Οι ταράτσες κλειδωμένες.
Και δεν υπάρχει μόνο ο κίνδυνος να ρίξουν μολότωφ σε διαδήλωση. Οποιοσδήποτε μαλάκας ξεμυαλισμένος που ψήνει καφέ στο ισόγειο και ξεχάσει το γκαζάκι μπορεί να κάνι ολοκαύτωμα σε ολόκληρο τετράγωνο.
Κατά τα αλλα το κάπνισμα τους μάρανε
Αυτές τις μέρες που δούλευα μέχρι αργά στο κέντρο της Αθήνας έφαγα πολλά.
Και το χειρότερο είμασταν κλεισμένοι μέσα και τα γραφεία είχαν γίνει θάλαμοι αερίων.
Είχαν ρίξει πολλά χημικά ένα βράδυ σε 60 διαδηλωτές της ζώνης του Περάματος και άλλη μια φορά σε αναπήρους ειδικών σχολείων.
Τα γραφεία ακριβώς από πάνω έγιναν θάλαμοι αερίων. Δεν υπήρχε πρόσβαση στην ταράτσα΄και στην είσοδο είχαν κατεβάσει τα ρολά.
Ευτυχώς ο προιστάμενος του τελευταίου ορόφου έκανε την ταράτσα καπνιστήριο και έβαλε μία τεντούλα και τραπεζάκια.
Ευτυχώς που λόγω του καπνίσματος υπάρχει πρόσβαση στην ευλογημένη ταράτσα. Διαφορετικά η πιθανότητα να γίνουμε ψητά κοτόπουλα είναι αυξημένη. Και όχι μόνο στο δικό μας κτίριο αλλά και σε πολλά άλλα του κέντρου.
Και καλά που εκεί στεγάζονται δημόσιες υπηρεσίες. Στα διπλανά στεγάζονται ιδιωτικές και δεν υπάρχει εξοδος κινδύνου. Οι εργαζόμενοι παίρνουν τη δόση τους από τα χημικά κάθε πρωί και μεσημέρι. Και καμμία έξοδος κινδύνου. Οι ταράτσες κλειδωμένες.
Και δεν υπάρχει μόνο ο κίνδυνος να ρίξουν μολότωφ σε διαδήλωση. Οποιοσδήποτε μαλάκας ξεμυαλισμένος που ψήνει καφέ στο ισόγειο και ξεχάσει το γκαζάκι μπορεί να κάνι ολοκαύτωμα σε ολόκληρο τετράγωνο.
Κατά τα αλλα το κάπνισμα τους μάρανε
Ασχετο. Ωραίο το σκηνικό που έκαναν οι κνίτες Dr για να βγουν μπροστά από την πορεία του Πολυτεχνείου. Ανέβηκαν από την Πανεπιστημίου και έστειλαν τα ΚΝΑΤ να κάνουν αλυσίδα στη βουλή για να μην περάσει η κανονική πορεία. Ηταν τυχεροί που εκεί ήταν τα μπλοκ των δασκάλων και δεν τσαμπουκαλεύτηκαν, αλλά μόνο φώναζαν ..τι πράγματα είναι αυτά.
ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΣΠΑΣΤΟΥΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝΕ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΣΠΑΣΤΟΥΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝΕ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
- ArELa
- Founder-Administrator
Αρθρο από το μπλογκ taxalia
Έχουν αγριέψει χοντρά τα πράγματα στην αγορά σύντροφε πρόεδρε της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και μεγάλε πρωθυπουργέ της ταπεινής Ελλάδας.
Δεν ξέρω αν βγαίνεις έξω και τρως τα βράδια, αν πίνεις καμιά ρετσινούλα, ένα κρασί, μια μπυρίτσα με φίλους, αν τέλος πάντων ξεδίνεις ρε παιδί μου σαν Έλληνας το βράδυ της Παρασκευή ή του Σαββάτου, αλλά εγώ που βγήκα μια βόλτα χθες, έχω μαύρα μαντάτα να σου πω.
Πήγα σε δυο μαγαζιά φίλων. Μια ταβερνούλα και ένα μπαράκι. Με μια μικρή παρεούλα. Στο πρώτο μαγαζί ήταν άλλες δυο παρέες όλο το βράδυ ενώ το δεύτερο ήταν μισογεμάτο…(και οι δυο ιδιοκτήτες πρόεδρέ μου …έβριζαν)
Ο ταβερνιάρης σε έβριζε από την ώρα που πιάσαμε κουβέντα και δε σταμάτησε μέχρι που
φύγαμε, στην εξώπορτα! Τα είχε μαζί σου σύντροφε μαραθωνοδρόμε. Επειδή απαγόρεψες το κάπνισμα στο μαγαζί του. ΕΒΟΜΗΝΤΑ τοις εκατό κάτω ήταν ο τζίρος του!
- Και γιατί να έρθει να πληρώσει ο πελάτης τη μπύρα ρε δυο ευρώ στο μαγαζί μου και να κωλοτρίβετε στην καρέκλα του χωρίς τσιγάρο; Πάει στο σπιτάκι του, απλώνει τις ποδάρες του, ανάβει την τσιγαριά του και την πίνει με 40 λεπτά από το σούπερ μάρκετ και αποχαυνώνεται με τους καραγκιόζηδες τους δημοσιογράφους στην τηλεόραση! Βάλθηκαν να μας κλείσουν όλους εμάς τους μικρομεσαίους!
Και από πού θα πάρουν φόρους ρεεεε…
Αλλά αποκλείεται να είναι τόσο βλάκες. Κάποιος τους τα λέει και τα κάνουν.
-Να τα γράψεις όπως σου τα λέω! Μού έλεγε συνέχεια…
-Να τα γράψεις για τον Μαραθωνοδρόμο που με έκλεισε το μαγαζί!
Είπε πολλά ακόμη. Για τα οχτακόσια ευρώ που πληρώνει στον ΟΑΕΕ το δίμηνο, για τα χίλια διακόσια ευρώ ρεύμα το τετράμηνο και για τα τετρακόσια το ενοίκιο!
-Δε βγαίνω! Θα το κλείσω και θα πιάσω την καραμπίνα! Θα πάρω τα βουνά! Θα γίνω κλέφτης! Κι άλλα κι άλλα κι άλλα…
-Πενήντα χρόνια μας μάθαιναν για το πόσο καλό και μάγκικο είναι το τσιγάρο! Τρεις γενιές μεγάλωσαν με τις διαφημίσεις για το τσιγάρο και ξαφνικά ρε Μαραθωνοδρόμε μας το κόβεις με τον τσαμπουκά; Για την υγεία μας;
-Και με τα αυτοκίνητα γίνονται κάθε μέρα τροχαία και σκοτώνεται κόσμος.
-Γιατί δεν απαγόρεψες την οδήγηση ε; Μάγκα! Βρήκες και τα κάνεις σε κάτι χαχόλους ταβερνιάρηδες σαν κι εμάς…
Αλλά ξέρω εγώ τη λύση για να σας κοπεί ο βήχας, έλα όμως που είμαστε ανοργάνωτοι εκατό χιλιάδες μαγαζάτορες!
Μια διακοπή για ένα μήνα από το ΤΕΒΕ και σας λέω εγώ!
Για να δω μετά από πού θα πληρώνετε τις συντάξεις και το δώρο των Χριστουγέννων!
Κουραμπιέδες ε κουραμπιέδες!
Δε σε κρύβω πρόεδρε πως τρόμαξα λίγο με την δυσαρέσκεια που έβγαζε ο άνθρωπος.
Δηλαδή τι θα κάνει όταν δεν πατάει κανένας στο μαγαζί του πρόεδρε;
Θα βγει στα βουνά; Ή θα κατηφορίσει προς ΣΥΝΤΑΓΜΑ μεριά;
Μάλλον το δεύτερο νομίζω πως θα κάνει πρόεδρε. Και δε θα είναι μόνος!
Θα είναι μαζί με όλους τους αστούς που τους έσβησες μεμιάς όλες τις προσδοκίες πρόεδρε Γιώργο…
Τώρα απλά μαζεύει δυσαρέσκεια ο νοικοκύρης, ο έμπορος, ο αγρότης, ο υπάλληλος…πρόεδρε Γιώργο.
Έπειτα η δυσαρέσκεια θα ενωθεί μαζί με το φόβο που καλλιεργούν επίτηδες οι ‘μπράβοι’ σου οι δημοσιογράφοι του ΔΝΤ και θα γίνει ΟΡΓΗ….
Πρόεδρε Γιώργο…
Πάρε πίσω το νόμο για το τσιγάρο πριν είναι αργά!
Τώρα! Γιατί από ένα τσιγάρο μπορεί να ανάψει μεγάλη φωτιά!
Να το ξέρεις….
Για την αντιγραφή και τη μεταφορά των παραπόνων
Αναστάσιος Καζαντζίδης
http://taxalia.blogspot.com/2010/12/blog-post_4465.html
Έχουν αγριέψει χοντρά τα πράγματα στην αγορά σύντροφε πρόεδρε της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και μεγάλε πρωθυπουργέ της ταπεινής Ελλάδας.
Δεν ξέρω αν βγαίνεις έξω και τρως τα βράδια, αν πίνεις καμιά ρετσινούλα, ένα κρασί, μια μπυρίτσα με φίλους, αν τέλος πάντων ξεδίνεις ρε παιδί μου σαν Έλληνας το βράδυ της Παρασκευή ή του Σαββάτου, αλλά εγώ που βγήκα μια βόλτα χθες, έχω μαύρα μαντάτα να σου πω.
Πήγα σε δυο μαγαζιά φίλων. Μια ταβερνούλα και ένα μπαράκι. Με μια μικρή παρεούλα. Στο πρώτο μαγαζί ήταν άλλες δυο παρέες όλο το βράδυ ενώ το δεύτερο ήταν μισογεμάτο…(και οι δυο ιδιοκτήτες πρόεδρέ μου …έβριζαν)
Ο ταβερνιάρης σε έβριζε από την ώρα που πιάσαμε κουβέντα και δε σταμάτησε μέχρι που
φύγαμε, στην εξώπορτα! Τα είχε μαζί σου σύντροφε μαραθωνοδρόμε. Επειδή απαγόρεψες το κάπνισμα στο μαγαζί του. ΕΒΟΜΗΝΤΑ τοις εκατό κάτω ήταν ο τζίρος του!
- Και γιατί να έρθει να πληρώσει ο πελάτης τη μπύρα ρε δυο ευρώ στο μαγαζί μου και να κωλοτρίβετε στην καρέκλα του χωρίς τσιγάρο; Πάει στο σπιτάκι του, απλώνει τις ποδάρες του, ανάβει την τσιγαριά του και την πίνει με 40 λεπτά από το σούπερ μάρκετ και αποχαυνώνεται με τους καραγκιόζηδες τους δημοσιογράφους στην τηλεόραση! Βάλθηκαν να μας κλείσουν όλους εμάς τους μικρομεσαίους!
Και από πού θα πάρουν φόρους ρεεεε…
Αλλά αποκλείεται να είναι τόσο βλάκες. Κάποιος τους τα λέει και τα κάνουν.
-Να τα γράψεις όπως σου τα λέω! Μού έλεγε συνέχεια…
-Να τα γράψεις για τον Μαραθωνοδρόμο που με έκλεισε το μαγαζί!
Είπε πολλά ακόμη. Για τα οχτακόσια ευρώ που πληρώνει στον ΟΑΕΕ το δίμηνο, για τα χίλια διακόσια ευρώ ρεύμα το τετράμηνο και για τα τετρακόσια το ενοίκιο!
-Δε βγαίνω! Θα το κλείσω και θα πιάσω την καραμπίνα! Θα πάρω τα βουνά! Θα γίνω κλέφτης! Κι άλλα κι άλλα κι άλλα…
-Πενήντα χρόνια μας μάθαιναν για το πόσο καλό και μάγκικο είναι το τσιγάρο! Τρεις γενιές μεγάλωσαν με τις διαφημίσεις για το τσιγάρο και ξαφνικά ρε Μαραθωνοδρόμε μας το κόβεις με τον τσαμπουκά; Για την υγεία μας;
-Και με τα αυτοκίνητα γίνονται κάθε μέρα τροχαία και σκοτώνεται κόσμος.
-Γιατί δεν απαγόρεψες την οδήγηση ε; Μάγκα! Βρήκες και τα κάνεις σε κάτι χαχόλους ταβερνιάρηδες σαν κι εμάς…
Αλλά ξέρω εγώ τη λύση για να σας κοπεί ο βήχας, έλα όμως που είμαστε ανοργάνωτοι εκατό χιλιάδες μαγαζάτορες!
Μια διακοπή για ένα μήνα από το ΤΕΒΕ και σας λέω εγώ!
Για να δω μετά από πού θα πληρώνετε τις συντάξεις και το δώρο των Χριστουγέννων!
Κουραμπιέδες ε κουραμπιέδες!
Δε σε κρύβω πρόεδρε πως τρόμαξα λίγο με την δυσαρέσκεια που έβγαζε ο άνθρωπος.
Δηλαδή τι θα κάνει όταν δεν πατάει κανένας στο μαγαζί του πρόεδρε;
Θα βγει στα βουνά; Ή θα κατηφορίσει προς ΣΥΝΤΑΓΜΑ μεριά;
Μάλλον το δεύτερο νομίζω πως θα κάνει πρόεδρε. Και δε θα είναι μόνος!
Θα είναι μαζί με όλους τους αστούς που τους έσβησες μεμιάς όλες τις προσδοκίες πρόεδρε Γιώργο…
Τώρα απλά μαζεύει δυσαρέσκεια ο νοικοκύρης, ο έμπορος, ο αγρότης, ο υπάλληλος…πρόεδρε Γιώργο.
Έπειτα η δυσαρέσκεια θα ενωθεί μαζί με το φόβο που καλλιεργούν επίτηδες οι ‘μπράβοι’ σου οι δημοσιογράφοι του ΔΝΤ και θα γίνει ΟΡΓΗ….
Πρόεδρε Γιώργο…
Πάρε πίσω το νόμο για το τσιγάρο πριν είναι αργά!
Τώρα! Γιατί από ένα τσιγάρο μπορεί να ανάψει μεγάλη φωτιά!
Να το ξέρεις….
Για την αντιγραφή και τη μεταφορά των παραπόνων
Αναστάσιος Καζαντζίδης
http://taxalia.blogspot.com/2010/12/blog-post_4465.html
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Δεν εχω να πώ περισσοτερ από αυτα πουεχουν ηδη γραφτει.
Φανατικά υπέρ του καπνίσματος.
Μόνο μια θερμή παρακληση οταν καπνίζεται στις παρλίες να παίρνεται τα αποτσιγαρα μαζί σας.
Εχω βαρεθεί να καθαρίζω.
Ευχαριστώ.
Φανατικά υπέρ του καπνίσματος.
Μόνο μια θερμή παρακληση οταν καπνίζεται στις παρλίες να παίρνεται τα αποτσιγαρα μαζί σας.
Εχω βαρεθεί να καθαρίζω.
Ευχαριστώ.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Το να απαγορευτει το καπνισμα-με αυστηρα προστιμα για τους παραβατες-σε ολους τους ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ δημοσιους χωρους ειμαι υπερ.Δε μπορει να πηγαινει ο αλλος στο κτιριο που δουλευει,να παρακαλαει τους συναδελφους να το σβησουν γιατι δεν αντεχει τον καπνο και αυτοι να λενε οτι ειναι δικαιωμα τους να καταστρεφουν τα πνευμονια τους (τα πνευμονια του αλλου ομως?) οτι και οι τροφες βλαπτουν (αυτον που τις καταπινει οχι το διπλανο του)οτι ειναι η πλειοψηφια που γουσταρει να καπνιζει (αν η πλειοψηφια αποφασισει να σκοτωσει ενα ατομο ειναι σωστο?)
Απο τοτε που επιβληθηκαν τα προστιμα αναγκαστηκαν να το σβησουν και οι αλλοι πηραν βαθια ανασα.Ενω πριν δεν πειθονταν με λογικα επιχειρηματα.
Μπορει οι προθεσεις του νομου που επιβαλει τα προστιμα να μην ειναι απο ενδιαφερον για την υγεια ομως το μετρο ειναι θετικο...
Φασιστικο ειναι να το απαγορευουν στους ανοιχτους χωρους γιατι σ'αυτους οποιος ενοχλειται παει παραπερα.Οι δε καφετεριες θα επρεπε να διαχωριστουν σε καπνιζοντων και μη καπνιζοντων.
Ενταξει,ν'απαγορευτει σε σπιτια και ΙΧ ειναι εκει χρειαζεται γερη αντιδραση!
Απο τοτε που επιβληθηκαν τα προστιμα αναγκαστηκαν να το σβησουν και οι αλλοι πηραν βαθια ανασα.Ενω πριν δεν πειθονταν με λογικα επιχειρηματα.
Μπορει οι προθεσεις του νομου που επιβαλει τα προστιμα να μην ειναι απο ενδιαφερον για την υγεια ομως το μετρο ειναι θετικο...
Φασιστικο ειναι να το απαγορευουν στους ανοιχτους χωρους γιατι σ'αυτους οποιος ενοχλειται παει παραπερα.Οι δε καφετεριες θα επρεπε να διαχωριστουν σε καπνιζοντων και μη καπνιζοντων.
Ενταξει,ν'απαγορευτει σε σπιτια και ΙΧ ειναι εκει χρειαζεται γερη αντιδραση!
- doctormarkon
- Επίτιμος
Το θέμα είναι ο χρόνος και οι συγκυρίες που επιβάλλεται μία απαγόρευση.
Από μόνη της η απαγόρευση δε λέει τίποτα. Αποκτά νόημα από τα συμφραζόμενα.
Εδώ μπαίνει πακέτο με πρωτοφανή περιορισμό δικαιωμάτων και ελευθεριών.
Συνέβη κάτι παράξενο στη δουλειά σε ένα θέμα που χειριζόμαστε.
Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες.
Αλλά πρόκειται για έναν μετανάστη που ζήτησε ειδική μεταχείριση για να πάρει άδεια παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους.
Ήρθε στην Ελλάδα πριν 8 χρόνια αλλά έπασχε από διαβήτη και μία πάθηση του κυκλοφορικού. Από τότε έχει υποστεί 5 φορές ακρωτηριασμούς και στα δύο πόδια και στο χέρι (και κάθε τόσο κόβουν και από ένα κομμάτι αλλάζοντας το ύψος του ακρωτηριασμού).
Σε όλες τις ιατρικές γνωματεύσεις και τα εξιτήρια από τα νοσοκομεία γράφουν ότι η αιτία είναι το κάπνισμα. Και αυτό αποτελεί πάντα άρνηση για να διαμένει νόμιμα και να έχει περίθαλψη με το σκεπτικό ότι φταίει για ότι έπαθε επειδή κάπνιζε.
Βέβαια αν ήταν η αιτία το κάπνισμα αυτή τη στιγμή όπως καπνίζουμε όλοι σαν φουγάρα θα είμασταν το έθνος το ανάπηρον.
Επειδή αυτός ήταν μετανάστης του έβαλαν οι γιατροί αυτή τη φράση ότι κάπνιζε για να μην έχει το δικαίωμα να μένει νόμιμα που άλλοι σε πολύ καλύτερη κατάσταση έχουν.
Εδώ οι νόμοι εξαντλούν την αυστηρότητα όχι γιατί ο άνθρωπος αυτός είναι μετανάστης (από χώρα πρώην ΕΣΣΔ) αλλά επειδή είναι καπνιστής.
Αυτό μοιάζει και με κάποιες άλλες περιπτώσεις που αρνούνται να χειρουργήσουν παχύσαρκους. Ή ότι ο παχύσαρκος φταίει για ότι παθαίνει γιατί είναι λαίμαργος.
Σε λίγο μόνο τα τοπ μόντελ θα έχουν δικαιώματα και όλοι οι άλλοι στον καιάδα.
Γι αυτό η απαγόρευση δεν είναι και τόσο για το καλό των μη καπνιστών ούτε για την υγεία μας αλλά πολλές φορές αποτελεί άλλοθι κατασκευής ενοχων ή μεταβίβασης της ενοχής.
Πολλοί άνθρωποι που έχουν χάσει μέλη του σώματος λόγω διαβήτη τύπου Β δεν κάπνισαν ποτέ. Δεν ξέρω αν στη γνωμάτευση γράφει ότι τρώνε γλυκά ή είναι χοντροί ή οτιδήποτε άλλο. Αλλά το κράτος τη στιγμή που κόπτεται για την υγεία των μη καπνιστών αρνήθηκε να καλύψει το κόστος ή μέρος του κόστους των ειδικών παπουτσιών με το σκεπτικό ότι ο ακρωτηριασμός στοιχίζει φθηνότερα. Και όταν ψάχνουν για άλλοθι για να βγάλουν ένοχο τον ακρωτηριασμένο τότε στοιχίζει ακόμα φθηνότερα
Από μόνη της η απαγόρευση δε λέει τίποτα. Αποκτά νόημα από τα συμφραζόμενα.
Εδώ μπαίνει πακέτο με πρωτοφανή περιορισμό δικαιωμάτων και ελευθεριών.
Συνέβη κάτι παράξενο στη δουλειά σε ένα θέμα που χειριζόμαστε.
Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες.
Αλλά πρόκειται για έναν μετανάστη που ζήτησε ειδική μεταχείριση για να πάρει άδεια παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους.
Ήρθε στην Ελλάδα πριν 8 χρόνια αλλά έπασχε από διαβήτη και μία πάθηση του κυκλοφορικού. Από τότε έχει υποστεί 5 φορές ακρωτηριασμούς και στα δύο πόδια και στο χέρι (και κάθε τόσο κόβουν και από ένα κομμάτι αλλάζοντας το ύψος του ακρωτηριασμού).
Σε όλες τις ιατρικές γνωματεύσεις και τα εξιτήρια από τα νοσοκομεία γράφουν ότι η αιτία είναι το κάπνισμα. Και αυτό αποτελεί πάντα άρνηση για να διαμένει νόμιμα και να έχει περίθαλψη με το σκεπτικό ότι φταίει για ότι έπαθε επειδή κάπνιζε.
Βέβαια αν ήταν η αιτία το κάπνισμα αυτή τη στιγμή όπως καπνίζουμε όλοι σαν φουγάρα θα είμασταν το έθνος το ανάπηρον.
Επειδή αυτός ήταν μετανάστης του έβαλαν οι γιατροί αυτή τη φράση ότι κάπνιζε για να μην έχει το δικαίωμα να μένει νόμιμα που άλλοι σε πολύ καλύτερη κατάσταση έχουν.
Εδώ οι νόμοι εξαντλούν την αυστηρότητα όχι γιατί ο άνθρωπος αυτός είναι μετανάστης (από χώρα πρώην ΕΣΣΔ) αλλά επειδή είναι καπνιστής.
Αυτό μοιάζει και με κάποιες άλλες περιπτώσεις που αρνούνται να χειρουργήσουν παχύσαρκους. Ή ότι ο παχύσαρκος φταίει για ότι παθαίνει γιατί είναι λαίμαργος.
Σε λίγο μόνο τα τοπ μόντελ θα έχουν δικαιώματα και όλοι οι άλλοι στον καιάδα.
Γι αυτό η απαγόρευση δεν είναι και τόσο για το καλό των μη καπνιστών ούτε για την υγεία μας αλλά πολλές φορές αποτελεί άλλοθι κατασκευής ενοχων ή μεταβίβασης της ενοχής.
Πολλοί άνθρωποι που έχουν χάσει μέλη του σώματος λόγω διαβήτη τύπου Β δεν κάπνισαν ποτέ. Δεν ξέρω αν στη γνωμάτευση γράφει ότι τρώνε γλυκά ή είναι χοντροί ή οτιδήποτε άλλο. Αλλά το κράτος τη στιγμή που κόπτεται για την υγεία των μη καπνιστών αρνήθηκε να καλύψει το κόστος ή μέρος του κόστους των ειδικών παπουτσιών με το σκεπτικό ότι ο ακρωτηριασμός στοιχίζει φθηνότερα. Και όταν ψάχνουν για άλλοθι για να βγάλουν ένοχο τον ακρωτηριασμένο τότε στοιχίζει ακόμα φθηνότερα
Ως μελλοντικός νομοθέτης της ΝΤΠ προτείνω:
1. Φορολόγηση του αέρα που αναπνέετε. Τι; Θέλετε επεξήγηση; Σπαταλάτε το οξυγόνο και δεν παράγετε όπως τα φυτά. Λύσεις - Ελεύθερη Επιλογή (γιατί πάνω απ' όλα είμαστε δημοκράτες):
Α. Αυτοκτονείτε γιατί είστε ανθρωπιστής και οικολόγος
Β. Κλείνεστε στο σπίτι και δεν ανοίγετε ποτέ παράθυρο - Προληπτικά σε περίπτωση που ξεμυτίσετε σας ψεκάζουμε ή σας δηλητηριάζουμε - σωματικά με την τροφή και ψυχικά με την TV.
Γ. (Ενίοτε και μόνο με παρακάλια) Σας σκοτώνουμε εμείς - Μην το ξεφτιλίσουμε κιόλας, το γοργόν και χάριν έχει.
2. Φόρος κλανιάς. Ω ναι, καλά διαβάσατε. Οι κλανιές που τόσο απερίσκεπτα αμολάτε από 'δω κι από 'κει περιέχουν θεία, θειάφια κτλ. τα οποία εκτός του ότι είναι απωθητικά, μολύνουν και το περιβάλλον και συμβάλλουν στην κλιματική αλλαγή.
Αναγκαστικά και μετά λύπης μας θα πρέπει να σας περάσουμε και ένα chipάκι που θα κάνει τους απαραίτητους υπολογισμούς των αποτελεσμάτων των υποχθόνιων πρακτικών σας. Ανάλογα με αυτό θα φορολογείστε:
Α. 10% φόρος επί του πενιχρού εισοδήματός σας για 10 τσιγάρα, 50 ρεψίματα και 60 κλανιές
Β. 20% για 25 τσιγάρα, 60 ρεψίματα και 80 κλανιές
Γ. 30% για 50 τσιγάρα, 80 ρεψίματα και 100 κλανιές
Δ. Κατάσχεση και εφ' όρου ζωής φυλάκιση για οτιδήποτε υπερβαίνει τους όρους του Γ.
Σημείωση: Εργοστάσια και πολυεθνικές θα απολαμβάνουν φοροαπαλλαγών και μείωσης λειτουργικού κόστους για όσα περισσότερα απόβλητα παράγουν. Γιατί; Μα... Νόμος της ελεύθερης αγοράς και απλά μαθηματικά. Παράγεις/παραγγέλνεις σε ποσότητα άρα και χαμηλότερο τίμημα. Μεγάλη προσφορά αερίων = ανταγωνισμός.
Σημείωση 2: Για τους όρους Γ. και Δ. των υπο-διατάξεων 1. και 2. αντιστοίχως συνιστάται ως επιλογή ο θάλαμος αερίων - με καπνό τσιγάρου και κλανιάς για να μάθετε επιτέλους μια και καλή τι κακό κάνετε στο περιβάλλον.
Το νομοσχέδιο θα ενημερώνεται πάντοτε ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Ευχαρίστησή μας να σας υπηρετούμε. Μετά τιμής.
1. Φορολόγηση του αέρα που αναπνέετε. Τι; Θέλετε επεξήγηση; Σπαταλάτε το οξυγόνο και δεν παράγετε όπως τα φυτά. Λύσεις - Ελεύθερη Επιλογή (γιατί πάνω απ' όλα είμαστε δημοκράτες):
Α. Αυτοκτονείτε γιατί είστε ανθρωπιστής και οικολόγος
Β. Κλείνεστε στο σπίτι και δεν ανοίγετε ποτέ παράθυρο - Προληπτικά σε περίπτωση που ξεμυτίσετε σας ψεκάζουμε ή σας δηλητηριάζουμε - σωματικά με την τροφή και ψυχικά με την TV.
Γ. (Ενίοτε και μόνο με παρακάλια) Σας σκοτώνουμε εμείς - Μην το ξεφτιλίσουμε κιόλας, το γοργόν και χάριν έχει.
2. Φόρος κλανιάς. Ω ναι, καλά διαβάσατε. Οι κλανιές που τόσο απερίσκεπτα αμολάτε από 'δω κι από 'κει περιέχουν θεία, θειάφια κτλ. τα οποία εκτός του ότι είναι απωθητικά, μολύνουν και το περιβάλλον και συμβάλλουν στην κλιματική αλλαγή.
Αναγκαστικά και μετά λύπης μας θα πρέπει να σας περάσουμε και ένα chipάκι που θα κάνει τους απαραίτητους υπολογισμούς των αποτελεσμάτων των υποχθόνιων πρακτικών σας. Ανάλογα με αυτό θα φορολογείστε:
Α. 10% φόρος επί του πενιχρού εισοδήματός σας για 10 τσιγάρα, 50 ρεψίματα και 60 κλανιές
Β. 20% για 25 τσιγάρα, 60 ρεψίματα και 80 κλανιές
Γ. 30% για 50 τσιγάρα, 80 ρεψίματα και 100 κλανιές
Δ. Κατάσχεση και εφ' όρου ζωής φυλάκιση για οτιδήποτε υπερβαίνει τους όρους του Γ.
Σημείωση: Εργοστάσια και πολυεθνικές θα απολαμβάνουν φοροαπαλλαγών και μείωσης λειτουργικού κόστους για όσα περισσότερα απόβλητα παράγουν. Γιατί; Μα... Νόμος της ελεύθερης αγοράς και απλά μαθηματικά. Παράγεις/παραγγέλνεις σε ποσότητα άρα και χαμηλότερο τίμημα. Μεγάλη προσφορά αερίων = ανταγωνισμός.
Σημείωση 2: Για τους όρους Γ. και Δ. των υπο-διατάξεων 1. και 2. αντιστοίχως συνιστάται ως επιλογή ο θάλαμος αερίων - με καπνό τσιγάρου και κλανιάς για να μάθετε επιτέλους μια και καλή τι κακό κάνετε στο περιβάλλον.
Το νομοσχέδιο θα ενημερώνεται πάντοτε ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Ευχαρίστησή μας να σας υπηρετούμε. Μετά τιμής.
The lunatics are running the asylum...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
Τρώμε φάπες και εξάγουμε δημοκρατία...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
Τρώμε φάπες και εξάγουμε δημοκρατία...
- doctormarkon
- Επίτιμος
Γι αυτό προτείνω την κλανο-κάρτα.
Ηλεκτρονιοκή κάρτα που μετράει τις εκπομπές μεθανίου.
Όπως η κάρτα καυσαερίων αλλά πιό μόνιμη στο δέρμα με τσιπάκι
Ηλεκτρονιοκή κάρτα που μετράει τις εκπομπές μεθανίου.
Όπως η κάρτα καυσαερίων αλλά πιό μόνιμη στο δέρμα με τσιπάκι
- doctormarkon
- Επίτιμος
Κι όμως δεν είναι πλάκα.
Απαγορεύεται το κλάσιμο
Στο Μαλάουι, ένας νέος νόμος που απαγορεύει την «επιβάρυνση της ατμόσφαιρας σε οποιοδήποτε χώρο» παρερμηνεύτηκε από τον υπουργό Δικαιοσύνης, ο οποίος θεωρεί πως στις.....
ποινικά κολάσιμες πράξεις περιλαμβάνεται και το... κλάσιμο!
Σύμφωνα με το BBC, ο επίμαχος νόμος, που πρόκειται να ενεργοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, αναφέρει πως «οποιοσδήποτε επιβαρύνει την ατμόσφαιρα σε οποιοδήποτε μέρος, έτσι ώστε να την καθιστά επιβλαβή για την υγεία ανθρώπων που βρίσκονται σε κατοικίες, σε επιχειρήσεις, σε γειτονιές, και κατά τη διάβαση από δημόσιους χώρους, είναι ένοχος πταίσματος».
Η παραπάνω διατύπωση έκανε τον υπουργό Δικαιοσύνης της χώρας (και απόφοιτο Νομικής, τρομάρα του), Τζορτζ Τσαπόντα, να δηλώσει πως πλέον το πέρδεσθαι (sic) απαγορεύεται στους δημόσιους χώρους. «Πηγαίνετε στην τουαλέτα αν θέλετε να την αμολήσετε» φέρεται να είπε στο ραδιοσταθμό Capital Radio. Αντίθετα, ο γενικός εισαγγελέας Άντονι Καμάρα υποστηρίζει πως κάτι τέτοιο είναι υπερβολικο και εκτός του πνεύματος του νόμου.
Πάντως για καλό και για κακό, αν πάτε στο Μαλάουι σύντομα, αποφύγετε τις φασολάδες...
Απαγορεύεται το κλάσιμο
Στο Μαλάουι, ένας νέος νόμος που απαγορεύει την «επιβάρυνση της ατμόσφαιρας σε οποιοδήποτε χώρο» παρερμηνεύτηκε από τον υπουργό Δικαιοσύνης, ο οποίος θεωρεί πως στις.....
ποινικά κολάσιμες πράξεις περιλαμβάνεται και το... κλάσιμο!
Σύμφωνα με το BBC, ο επίμαχος νόμος, που πρόκειται να ενεργοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, αναφέρει πως «οποιοσδήποτε επιβαρύνει την ατμόσφαιρα σε οποιοδήποτε μέρος, έτσι ώστε να την καθιστά επιβλαβή για την υγεία ανθρώπων που βρίσκονται σε κατοικίες, σε επιχειρήσεις, σε γειτονιές, και κατά τη διάβαση από δημόσιους χώρους, είναι ένοχος πταίσματος».
Η παραπάνω διατύπωση έκανε τον υπουργό Δικαιοσύνης της χώρας (και απόφοιτο Νομικής, τρομάρα του), Τζορτζ Τσαπόντα, να δηλώσει πως πλέον το πέρδεσθαι (sic) απαγορεύεται στους δημόσιους χώρους. «Πηγαίνετε στην τουαλέτα αν θέλετε να την αμολήσετε» φέρεται να είπε στο ραδιοσταθμό Capital Radio. Αντίθετα, ο γενικός εισαγγελέας Άντονι Καμάρα υποστηρίζει πως κάτι τέτοιο είναι υπερβολικο και εκτός του πνεύματος του νόμου.
Πάντως για καλό και για κακό, αν πάτε στο Μαλάουι σύντομα, αποφύγετε τις φασολάδες...
- doctormarkon
- Επίτιμος
Βέβαια όταν κλάνει ένας και είναι μόνος του αποδεικνύεται η ενοχή.
Όταν κλάνει ένας μέσα σε ένα πλήθος και είναι η αθόρυβη ξυπόλυτη ντουμάνα τότε αντε να βρείς τον ένοχο.
Όταν κλάνει ένας μέσα σε ένα πλήθος και είναι η αθόρυβη ξυπόλυτη ντουμάνα τότε αντε να βρείς τον ένοχο.
- ArELa
- Founder-Administrator
Επειδή όντως το κάναμε μέρα της ΙΔΕΟκλανιάς σήμερα, (όπως είπε ο Ντιβίνος μας) να παραπέμψω και στο δικό μου λιθαράκι κλανιάς εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 21#p129621
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- PELTASTIS VARNAVAS
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
- Φύλο: Άνδρας
χεχε μου θυμιζει το κλαην μαην που λεγαμε με βορειοελλαδιτες στο στρατό
http://www.slang.gr/lemma/show/klain_ma ... E%B9%CE%BD
ΕΠΑνερχομενος στο θεμα του καπνιζειν, εχω παραθεσει κατα καιρους τις οχι και τοσο συμφωνουσες αποψεις μου που συνοψιζονται λιγο πολυ στην αντιθεση μου στο τσιγαρο και τη συμπαθεια μου προς τους καπνιστας και ειδικα τας καπνιστριας ...πιστευω πως ο νομος ουσια θα καταργηθει στην πραξη με τα εργαλεια του αλληλοσεβασμου
της αυτοβελτιωσης και της αυτοαναλυσης κτλ [αισιοδοξος μπαρνυ]
--εργαλεια τα οποια δεν υφισταντο πριν το νομο και ετσι ως συνηθως συμβαινει ανοιχθηκε [αιτιολογω δεν δικαιολογω..!.]ο δρομος για γενικευμενες απαγορευσεις εκτος ουσιας και ρεαλιζμου
ειμαι χαρουμενος που προσφατως αλλες δυο φιλες μου κοψαν το τσιγαρο με τη συνδρομη μου[ετσι λενε]
οικειο προσωπο μου λεει οτι η πιο ζορικη αποφαση που πηρε στη ζωη του ηταν το κοψιμο με το μαχαιρι του καπνιζειν
πολλοι αγαπημενοι υπεφεραν και υποφερουν απο δαυτο
προσφατως μου ειπαν οτι βοηθα το συγγραμμα
http://www.books.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=2641886
στο κοψιμο του τσιγαρου χωρις μονομανια σε θεματα -επιχειρηματα ιατρικα και μονον
τι σχεση εχουν αυτα με το νομο θα μου πειτε?
πολλοι το απολαμβανουν ομως ή ετσι το βιωνουν...
ισως ο ερχομος της ανοιξης [οχι πολιτικης..] να βοηθησει με λιγη αθληση και θετικη σκεψη...κυριακη πηγα στο
μισοφτιαγμενο πεδιον του αρεως και ειδα μια λαοθαλασσα ολων των ηλικιων και φυλών να αθλειται να βολταρει...
ευχομαι το 2011 να στεψει με επιτυχια τες προσπαθειες των ιδεοφιλων για κοψιμο του τσιγαρου
και οσο για τους νομους τους...κλαην μαην
φιλακια [επανηλθα]
http://www.slang.gr/lemma/show/klain_ma ... E%B9%CE%BD
ΕΠΑνερχομενος στο θεμα του καπνιζειν, εχω παραθεσει κατα καιρους τις οχι και τοσο συμφωνουσες αποψεις μου που συνοψιζονται λιγο πολυ στην αντιθεση μου στο τσιγαρο και τη συμπαθεια μου προς τους καπνιστας και ειδικα τας καπνιστριας ...πιστευω πως ο νομος ουσια θα καταργηθει στην πραξη με τα εργαλεια του αλληλοσεβασμου
της αυτοβελτιωσης και της αυτοαναλυσης κτλ [αισιοδοξος μπαρνυ]
--εργαλεια τα οποια δεν υφισταντο πριν το νομο και ετσι ως συνηθως συμβαινει ανοιχθηκε [αιτιολογω δεν δικαιολογω..!.]ο δρομος για γενικευμενες απαγορευσεις εκτος ουσιας και ρεαλιζμου
ειμαι χαρουμενος που προσφατως αλλες δυο φιλες μου κοψαν το τσιγαρο με τη συνδρομη μου[ετσι λενε]
οικειο προσωπο μου λεει οτι η πιο ζορικη αποφαση που πηρε στη ζωη του ηταν το κοψιμο με το μαχαιρι του καπνιζειν
πολλοι αγαπημενοι υπεφεραν και υποφερουν απο δαυτο
προσφατως μου ειπαν οτι βοηθα το συγγραμμα
http://www.books.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=2641886
στο κοψιμο του τσιγαρου χωρις μονομανια σε θεματα -επιχειρηματα ιατρικα και μονον
τι σχεση εχουν αυτα με το νομο θα μου πειτε?
πολλοι το απολαμβανουν ομως ή ετσι το βιωνουν...
ισως ο ερχομος της ανοιξης [οχι πολιτικης..] να βοηθησει με λιγη αθληση και θετικη σκεψη...κυριακη πηγα στο
μισοφτιαγμενο πεδιον του αρεως και ειδα μια λαοθαλασσα ολων των ηλικιων και φυλών να αθλειται να βολταρει...
ευχομαι το 2011 να στεψει με επιτυχια τες προσπαθειες των ιδεοφιλων για κοψιμο του τσιγαρου
και οσο για τους νομους τους...κλαην μαην
φιλακια [επανηλθα]
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- alkinoos
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 81 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
NIKOTINH..
Δεν έχουν ουτε ιερο ,ουτε οσιο
και το τσιγαρο θέλουν να διακοψω
πλακωνει χειμωνας σε λίγο καιρο
και δεν θα υπάρχει χωρος,για να στοχαστώ
την υγεια μου ταχα επιθυμουν
και πω νοιαζονται για μενα
τα στοιχεια αλλα μαρτυρουν
και τα θέλω μου χεσμενα
μα 'ναγκαζεις να χαθω
ρε καλε μου υπουργε
απ΄τους φιλους τις παρεες
και ολα τα καλά καφε
μες στο σπίτι δε μπορω
με τις ώρες να καθισω
τον αερα μου ζητω
καφε και τσιγαρα να καπνισω
δεν εχω αλλα να σου πω
να σε βρισω δε μπορω
θα κανω υπομονη
...και τη άκρη μου θα βρω !
Η αντιδραση μου στο κατεστημενο. Δε έχω δεί τόσο πόλεμο ενάντια στο τσιγάρο,λες και είναι ασθενεια !!! Ένω οι ουσίες της νικοτινης και της καφεινης είναι επιστημονικα αποδεδειγμένο ΠΩς ΔΕΝ είναι οι κυριοι υπευθυνοι για τον καρκινο....Έπισης οι ουσιες αυτες διεγειρουν και κανουν πιο εξωστρεφη τον εγκεφαλο .
Δεν έχουν ουτε ιερο ,ουτε οσιο
και το τσιγαρο θέλουν να διακοψω
πλακωνει χειμωνας σε λίγο καιρο
και δεν θα υπάρχει χωρος,για να στοχαστώ
την υγεια μου ταχα επιθυμουν
και πω νοιαζονται για μενα
τα στοιχεια αλλα μαρτυρουν
και τα θέλω μου χεσμενα
μα 'ναγκαζεις να χαθω
ρε καλε μου υπουργε
απ΄τους φιλους τις παρεες
και ολα τα καλά καφε
μες στο σπίτι δε μπορω
με τις ώρες να καθισω
τον αερα μου ζητω
καφε και τσιγαρα να καπνισω
δεν εχω αλλα να σου πω
να σε βρισω δε μπορω
θα κανω υπομονη
...και τη άκρη μου θα βρω !
Η αντιδραση μου στο κατεστημενο. Δε έχω δεί τόσο πόλεμο ενάντια στο τσιγάρο,λες και είναι ασθενεια !!! Ένω οι ουσίες της νικοτινης και της καφεινης είναι επιστημονικα αποδεδειγμένο ΠΩς ΔΕΝ είναι οι κυριοι υπευθυνοι για τον καρκινο....Έπισης οι ουσιες αυτες διεγειρουν και κανουν πιο εξωστρεφη τον εγκεφαλο .
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
+1000 DS
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
- doctormarkon
- Επίτιμος
Τι διαβάζω αυτές τις μέρες.
Σε όλα τα μπλογκς και εφημερίδες.
Νέο εμβόλιο κόβει το τσιγάρο.
Πολύ επικίνδυνο..........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όχι το εμβόλιο σαν εμβόλιο που θα είναι σαν όλα τα εμβόλια.
Αλλά η τάση να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για να πάει το παιδί σχολείο, για να πάει στο πανεπιστήμιο για να βρείς δουλειά ή για να παραμείνεις στη δουλειά καπνίζεις δεν καπνίζεις.
Είναι ένα εμβόλιο παρέμβασης σε συνήθειες και συμπεριφορές που μπορεί να οδηγήσει σε άλλα εμβόλια που θα καταστέλλουν άλλες συμπεριφορές μη επιθυμητές.
Σε όλα τα μπλογκς και εφημερίδες.
Νέο εμβόλιο κόβει το τσιγάρο.
Πολύ επικίνδυνο..........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όχι το εμβόλιο σαν εμβόλιο που θα είναι σαν όλα τα εμβόλια.
Αλλά η τάση να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για να πάει το παιδί σχολείο, για να πάει στο πανεπιστήμιο για να βρείς δουλειά ή για να παραμείνεις στη δουλειά καπνίζεις δεν καπνίζεις.
Είναι ένα εμβόλιο παρέμβασης σε συνήθειες και συμπεριφορές που μπορεί να οδηγήσει σε άλλα εμβόλια που θα καταστέλλουν άλλες συμπεριφορές μη επιθυμητές.
- doctormarkon
- Επίτιμος
Καλώς ήρθες Ιάσωνα.
Απ ότι βλέπω είσαι φανατικός αντικαπνιστής.
Άλλο να επιλέγει κάποιος να μην καπνίζει και άλλο να ζητάει καθολική απαγόρευση ακόμα και αν ο καπνός των άλλων δεν τον ενοχλεί.
Διάβασε από την αρχή.
Δεν αναφερόμαστε μόνο αν είναι καλό ή κακό να καπνίζει κάποιος αλλά ότι με το πρόσχημα το τσιγάρο μπορεί να περάσουν οι πιό ύπουλοι έλεγχοι στην ιδιωτική ζωή.
Από τις αρχές του περασμένου αιώνα ο χειρότερος φασισμός πέρναγε με το πρόσχημα της υγιεινής για την μη εξάπλωση των μολυσματικών ασθενειών.
Απ ότι βλέπω είσαι φανατικός αντικαπνιστής.
Άλλο να επιλέγει κάποιος να μην καπνίζει και άλλο να ζητάει καθολική απαγόρευση ακόμα και αν ο καπνός των άλλων δεν τον ενοχλεί.
Διάβασε από την αρχή.
Δεν αναφερόμαστε μόνο αν είναι καλό ή κακό να καπνίζει κάποιος αλλά ότι με το πρόσχημα το τσιγάρο μπορεί να περάσουν οι πιό ύπουλοι έλεγχοι στην ιδιωτική ζωή.
Από τις αρχές του περασμένου αιώνα ο χειρότερος φασισμός πέρναγε με το πρόσχημα της υγιεινής για την μη εξάπλωση των μολυσματικών ασθενειών.
- ArELa
- Founder-Administrator
Καλωσήρθες Ιάσονα.iason έγραψε: καθολική απαγόρευση
Κάποια στιγμη ελπίζω να μας αυτοσυστηθείς στην ενότητα "προσωπικό σας στίγμα".
Μέχρι τότε, και στεκόμενη στην πιο πάνω ατάκα σου,
δηλώνω ευθέως και ευθαρσώς ότι καθολικά διαφωνώ μαζι σου.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- alkinoos
- Επίτιμος
Με τις τιμές στα ύψη,στο τσιγάρο,στη βενζίνη,κ.α...με βλέπω το χειμώνα να καλλιεργώ χόρτο για να παίζω προ
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Πολλοί είναι τελικά οι θεριακλήδες βουλευτές, αφού από τους 300-σχεδόν- μόλις οι...
88 είναι υπέρ του να απαγορευτεί το κάπνισμα στους διαδρόμους της Βουλής.
Το «κίνημα» με τις υπογραφές ξεκίνησαν οι βουλευτές Α. Ψυχάρης
και Π. Δήμος και δεν είναι τυχαίο ότι ο πρώτος
έχει τσακωθεί ουκ ολίγες φορές με τους βουλευτές που καπνίζουν.
Ωστόσο, οι δύο βουλευτές κατάφεραν να μαζέψουν μόνο… 88 υπογραφές, τις οποίες και παρέδωσαν στον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη.
Το παράδοξο είναι ότι το νόμο για την απαγόρευση του καπνίσματος τον ψήφισαν οι ίδιοι που τώρα έχουν μετατρέψει την Βουλή σε… τεκέ.
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/02/88.html
88 είναι υπέρ του να απαγορευτεί το κάπνισμα στους διαδρόμους της Βουλής.
Το «κίνημα» με τις υπογραφές ξεκίνησαν οι βουλευτές Α. Ψυχάρης
και Π. Δήμος και δεν είναι τυχαίο ότι ο πρώτος
έχει τσακωθεί ουκ ολίγες φορές με τους βουλευτές που καπνίζουν.
Ωστόσο, οι δύο βουλευτές κατάφεραν να μαζέψουν μόνο… 88 υπογραφές, τις οποίες και παρέδωσαν στον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη.
Το παράδοξο είναι ότι το νόμο για την απαγόρευση του καπνίσματος τον ψήφισαν οι ίδιοι που τώρα έχουν μετατρέψει την Βουλή σε… τεκέ.
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/02/88.html
There is a crack, a crack in everything
- alkinoos
- Επίτιμος
Βρήκα ένα άρθρο για το τσιγάρο και τις πιθανές συνέπειες που έχει στον/στην καπνιστή-στρια...Καρκίνο στον πνεύμονα Τι ψέμα !!!! Έχετε ακούσει για καπνιστή να έχει καρκίνο στον πνεύμονα..Όχι ,πείτε μου.Έχετε ;! Εγώ όχι.Και αν υπάρχει σε τι ποσοστό καρκινοπαθών ;;;!
Να και το άρθρο :
<<Δεν υπάρχει αμφιβολία σήμερα ότι το κάπνισμα ευθύνεται για όλους τους τύπους του καρκίνου του πνεύμονα >>. << Κάπνισμα: είναι το κυριότερο αίτιο και ευθύνεται σχεδόν για το 85% των κακοηθών νεοπλασμάτων του πνεύμονα. Ο καπνός περιέχει πολλές καρκινογόνες ουσίες, που αλλοιώνουν το χαρακτήρα των κυττάρων τα οποία με το πέρασμα του χρόνου μπορούν να γίνουν καρκινικά. Όσο πιο πολύ καπνίζει κανείς τόσο πιο πολύ κινδυνεύει από τον καρκίνο >>.
http://www.clickatlife.gr/story.aspx?id=2055323
Να και το άρθρο :
<<Δεν υπάρχει αμφιβολία σήμερα ότι το κάπνισμα ευθύνεται για όλους τους τύπους του καρκίνου του πνεύμονα >>. << Κάπνισμα: είναι το κυριότερο αίτιο και ευθύνεται σχεδόν για το 85% των κακοηθών νεοπλασμάτων του πνεύμονα. Ο καπνός περιέχει πολλές καρκινογόνες ουσίες, που αλλοιώνουν το χαρακτήρα των κυττάρων τα οποία με το πέρασμα του χρόνου μπορούν να γίνουν καρκινικά. Όσο πιο πολύ καπνίζει κανείς τόσο πιο πολύ κινδυνεύει από τον καρκίνο >>.
http://www.clickatlife.gr/story.aspx?id=2055323
- ArELa
- Founder-Administrator
Η θεια μου που ΟΥΔΕΠΟΤΕ στη ζωή της κάπνισε, ούτε τζούρα μιλάμε, έκανε καρκίνο στον πνεύμονα.
I rest my case.
I rest my case.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble