ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
Re: ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
Το κίνημα «Δεν πληρώνω» δεν πρέπει να αρκεστεί στο να μην πληρώνει στα διόδια, αλλά θα πρέπει να απαιτήσει να πληρώνεται στα διόδια.
Θα πρέπει κάθε οδηγός που περνάει από τα διόδια να παίρνει εκατό ευρώ, ώστε σε καμιά διακοσαριά χρόνια να έχουν επιστραφεί στους πολίτες τα κλεμμένα των χουντικών κυβερνήσεων και των νταβατζήδων τους
το αντεγραψα απο καπου και μου αρεσε χααχαχ
Θα πρέπει κάθε οδηγός που περνάει από τα διόδια να παίρνει εκατό ευρώ, ώστε σε καμιά διακοσαριά χρόνια να έχουν επιστραφεί στους πολίτες τα κλεμμένα των χουντικών κυβερνήσεων και των νταβατζήδων τους
το αντεγραψα απο καπου και μου αρεσε χααχαχ
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
Ο Πρόεδρος του κινήματος βγήκε στον Παπαγιάννη χθες. Τα είπε καλά ο άνθρωπος. Μου άρεσε που παρά την όποια ιδεολογία του (όποια κι αν είναι αυτή), επέμενε πως το κίνημα δεν έχει κομματική χροιά και χρώματα.
Στήριξε με τεκμήρια/ εγγραφα των συμβολαίων της κυβέρνησης με τους κατασκευαστές, το γεγονός ότι αυτή η οικονομική αφαίμαξη των διοδίων είναι παράνομη και ληστρική, και δη σε δρόμους υπάρχοντες απ'τη δεκαετία του '50, οι οποίοι έχουν χιλιοπληρωθεί από τον ελληνικό λαό, είναι κτήμα και περιουσία του και δε θα'πρεπε να πληρώνουν άλλο γι'αυτούς τους εθνικούς δρόμους.
Είπε μεταξύ άλλων, πως έτσι όπως λειτουργεί η κυβέρνηση, το κίνημα πιθανότατα να επεκταθεί και σε άλλους χώρους που η πληρωμη είναι άδικη.
Στήριξε με τεκμήρια/ εγγραφα των συμβολαίων της κυβέρνησης με τους κατασκευαστές, το γεγονός ότι αυτή η οικονομική αφαίμαξη των διοδίων είναι παράνομη και ληστρική, και δη σε δρόμους υπάρχοντες απ'τη δεκαετία του '50, οι οποίοι έχουν χιλιοπληρωθεί από τον ελληνικό λαό, είναι κτήμα και περιουσία του και δε θα'πρεπε να πληρώνουν άλλο γι'αυτούς τους εθνικούς δρόμους.
Είπε μεταξύ άλλων, πως έτσι όπως λειτουργεί η κυβέρνηση, το κίνημα πιθανότατα να επεκταθεί και σε άλλους χώρους που η πληρωμη είναι άδικη.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble