ΛΙΒΥΗ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
firefightergr
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 6 φορές

Re: ΛΙΒΥΗ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Δημοσίευση από firefightergr » Δευ 21 Μαρ 2011, 22:49

αλλάζουν τα πράγματα στη γειτονιά μας και δε ξέρω αν μας βολεύει

Ρωσία-Τουρκία συμμαχία;
http://www.on-news.gr/2011/03/blog-post_8783.html

Βέτο Τουρκίας στο ΝΑΤΟ - Φόβος για πόλεμο διαρκείας στη Λιβύη

http://www.on-news.gr/2011/03/livevids.html

http://topontiki.gr/article/14949
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 22 Μαρ 2011, 09:04

Μας βολεύει δε μας βολεύει, είμαι υπέρ της τουρκικής προσέγγισης εδώ. Δεν ξέρω αν είναι πιο έντιμη η προσέγγιση (ή αν παίζουν άλλα που δεν γνωρίζουμε), ξέρω σίγουρα ότι έχει τσαγανό κι ότι με βρίσκει σύμφωνη.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Τρί 22 Μαρ 2011, 09:11

firefightergr έγραψε:αλλάζουν τα πράγματα στη γειτονιά μας και δε ξέρω αν μας βολεύει

Ρωσία-Τουρκία συμμαχία;
http://www.on-news.gr/2011/03/blog-post_8783.html

Βέτο Τουρκίας στο ΝΑΤΟ - Φόβος για πόλεμο διαρκείας στη Λιβύη

http://www.on-news.gr/2011/03/livevids.html

http://topontiki.gr/article/14949
με τους πουλημένους που σε κυβερνάνε τίποτα δε σε βολεύει
θα εκτελουν τις άνωθεν εντολές και στα @@ τους η Ελλαδα με τους Ελληνες
ξυπνήστε

"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
Άβαταρ μέλους
Blue Ice
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Blue Ice » Τρί 22 Μαρ 2011, 10:20

Η Ρωσία βρίσκεται σε συμμαχία με την Τουρκία εδώ και κάποια χρόνια...

Η στάση της Τουρκίας είναι στα πλαίσια του νεοοθωμανισμού που προωθεί ο Νταβούτογλου και θέλει να παρουσιαστεί ως ο προστάτης όλων των μουσουλμάνων της περιοχής. Και φυσικά η στάση της υποστηρίζεται από ένα τρελό πρόγραμμα εξοπλισμών που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια. Βέβαια δεν θα αργήσουμε να βιώσουμε ως Ελλάδα όλη αυτή την στάση της Τουρκίας.

Όσο για τη Λιβύη, ίσως πρέπει να μην το δούμε ως μεμονωμένη περίπτωση αλλά να το δούμε ως ένα κομμάτι μιας ευρύτερης δράσης στην περιοχή ή και στον πλανήτη. Νομίζω είναι χαρακτηριστικό το όνομα της επιχείρησης "Η Αυγή της Οδύσσειας"... σα να λέμε η αρχή της περιπέτειας, του ταξιδού. Εκτός αν ο ΓΑΠ την ονόμασε έτσι μια και έχει μια μανία με την Ιθάκη :loco:
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
totispap
Irc ψευδώνυμο: totispap

Δημοσίευση από totispap » Τρί 22 Μαρ 2011, 13:36

Πέντε εκατομμύρια ευρώ την ημέρα είναι το κόστος συμμετοχής μας στον ''πόλεμο'' της Λιβύης,και αν επιχειρούμε και εμείς θα αυξηθεί κάνα τριάρι....Βρομιάρηδες και άθλιοι πολιτικάντηδες ούτε καν βρώμικο όφελος δεν θα έχουμε από αυτήν την αισχρή ιστορία που στήθηκε στην πλάτη των Λίβυων..
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Τρί 22 Μαρ 2011, 14:26

εμένα κάτι μου λέει πως θα αποτύχουν κάνοντας αυτόν τον πολεμο, δεν μπορεί να έχουν τρεις νίκες σερί, Τυνησία Αίγυπτος και τώρα Λιβύη, εν τω μεταξύ η βρώμα εδώ είναι γαλλική κατά την άποψή μου.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Τρί 22 Μαρ 2011, 14:28

totispap έγραψε:Πέντε εκατομμύρια ευρώ την ημέρα είναι το κόστος συμμετοχής μας στον ''πόλεμο'' της Λιβύης,και αν επιχειρούμε και εμείς θα αυξηθεί κάνα τριάρι....Βρομιάρηδες και άθλιοι πολιτικάντηδες ούτε καν βρώμικο όφελος δεν θα έχουμε από αυτήν την αισχρή ιστορία που στήθηκε στην πλάτη των Λίβυων..
έχουν κότσια εκεί πέρα, καλύτερα να λυπηθούμε για την δική μας κατάντια που αν μας κάνουν ένα ΜΠΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ο λαός χέζεται πάνω του. σόρρυ ε;
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
Orion
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Orion » Τρί 22 Μαρ 2011, 15:36

Polikos Arkoudos έγραψε:με τους πουλημένους που σε κυβερνάνε τίποτα δε σε βολεύειθα εκτελουν τις άνωθεν εντολές και στα @@ τους η Ελλαδα με τους Ελληνεςξυπνήστε
Ακριβως , αλλα τι οφελει να επαναλαμβανουμε τα οχι απλα αυτοννοητα αλλα τα οσα φανερα βλεπουμε ? παρε παραδειγμα τα χτεσινα του Παγκαλου .
ArELa έγραψε:Μας βολεύει δε μας βολεύει, είμαι υπέρ της τουρκικής προσέγγισης εδώ. Δεν ξέρω αν είναι πιο έντιμη η προσέγγιση (ή αν παίζουν άλλα που δεν γνωρίζουμε), ξέρω σίγουρα ότι έχει τσαγανό κι ότι με βρίσκει σύμφωνη.
Εγω ειμαι υπερ της προσεγγισης της Κοστα Ρικα , και του Νεπαλ :loco:

Η τουρκια το παιζει " ουδετερος ανθρωπιστης " κατι συμβολαια καλα εχει με τον Κανταφι καπου μπορει και να τριβει και τα χερια της με τις εξελιξεις γιατι αυτα ηταν απο κατασκευαστικες και εχει ψωμι στο μελλον αρα χαζοι ειναι να παρουν θεση , αποδεκτοι στο μορφωμα που θελουν να φτιαξουν οι αλλοι απο ολους , μου θυμιζουν το '45 τοτε που ενω ειχε κριθει η τυχη της Γερμανιας της κυρηξε τον πολεμο ενω πριν ηταν κωλος και βρακι ( μην το συνδεσουμε παρακαλω με τους Λιβυους , σαν τακτικη το αναφερω ) και στο κατω κατω ρε Αρελα οσοι ενδιαφερονται για ανθρωπιστικες μονο επιχειρησεις οπως δηλωνουν οι Τουρκοι δεν στελνουν στην περιοχη μονο πολεμικα πλοια για επιδειξη σημαιας.
Οι Ρωσοι και οι Κινεζοι καθονται και απολαμβανουν βγαζοντας συμπερασματα και ευχομενοι να μπλεξουν σε μεγαλυτερα σκατα οι " συμμαχοι " κι αν δεν μπλεξουν τουλαχιστον να εχουν τα χερια τους απασχολημενα και να φθειρονται συνεχως.

Το σκηνικο ειναι πολυεπιπεδο και οσοι παιζουν η συμμετεχοντες οι απεχοντες κανουν τους υπολογισμους τους για τα συμφεροντα τους και τα κερδη τους , οι μονοι χαμενοι οι Λιβυοι που ουτε οι ιδιοι εκαναν αγκαλιτσες με αυτους που τους βομβαρδιζουν τωρα , ουτε προβλεπεται καλο μελλον να εχουν απο τους "απελευθερωτες" τους.
totispap έγραψε:Πέντε εκατομμύρια ευρώ την ημέρα είναι το κόστος συμμετοχής μας στον ''πόλεμο'' της Λιβύης,
Λεφτα υπαρχουν

Ποοοολυ προπαγανδα γενικα παιζει , σε τετοιο γελοιο βαθμο που αρχισαν να ξυπνανε και αρκετοι στη λεγομενη "δυση "
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Τρί 22 Μαρ 2011, 15:41

ex poetess έγραψε:έχουν κότσια εκεί πέρα, καλύτερα να λυπηθούμε για την δική μας κατάντια που αν μας κάνουν ένα ΜΠΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ο λαός χέζεται πάνω του. σόρρυ ε;
Έχουν κότσια ποιοι;; Οι οπαδοί του Καντάφι ή οι εχθροί του;; Εδώ δεν πρόκειται για πόλεμο της Δύσης με τη Λιβύη αλλά για επέμβαση της Δύσης στον εμφύλιο πόλεμο της Λιβύης

Όσο για εμάς, είσαι σίγουρη πως αν μας την έπεφτε ξένος στρατός θα τα είχαμε κάνει επάνω μας ή θα βγαίναμε όλοι οι Έλληνες μαζί να πολεμήσουμε;;; Υπάρχει λόγος που σε εμάς ακολουθούν άλλη τακτική...

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 22 Μαρ 2011, 16:22

Blue Ice έγραψε: Εδώ δεν πρόκειται για πόλεμο της Δύσης με τη Λιβύη αλλά για επέμβαση της Δύσης στον εμφύλιο πόλεμο της Λιβύης
Κατά πόσο είναι "εμφύλιος" αυτό το κακόγουστο θέατρο, παίζεται. Ο υποβολιμιαίος "ξεσηκωμός" δεν είναι εμφύλιος. Όπως δεν είναι "άμαχος πληθυσμός" οι αντικαθεστωτικοί που οπλίστηκαν σαν αστακοί ελέω νεοταξίλας μέσω Αιγύπτου, απ'την οποία έμπαζαν αφειδώς τα όπλα! Αυτούς λογικό ήταν να τους αντιμάχεται ο καντάφι κι ο κάθε καντάφι. Αν γινόταν κάτι ανάλογο στη Γαλλία ή τη Γερμανία, την Αγγλία ή το Βέλγιο (που έστειλαν κι αυτοί οι τρίχες καράβι) τι θα έκαναν; Θα επενέβαιναν κι εκεί οι... "ηθικοί";

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο Καντάφι μαχόταν κολασμένα την Αλ Κάιντα (η οποία ως γνωστόν είναι ΑγγλοΑμερικανικό δημιούργημα) και η Αλ Κάιντα σίγουρα έχει βάλει το χεράκι της σ'αυτόν τον ξεσηκωμό.

Τα "πολιτισμένα" ΟΗΕ-ΝΑΤΟϊκά σούργελα αποφάσισαν να επέμβουν ΜΟΝΟΝ με αεροπορικό αποκλεισμό και καλά (έτσι είπαν αρχικά) και το αποφάσισαν όταν είδαν να επανακαταλαμβάνει και τη Βεγγάζη κι΄εχαναν δηλαδή το παιχνίδι που είχαν στείλει και τα Αγγλικά κομάντα για να τον ρίξουν.

Από τον αεροπορικό αποκλεισμό "no fly zone", τα σούργελα γρήγορα το γύρισαν σε επιθετικότητα, πράγμα που αντιβαίνει ακόμα και της χάρτας κανονισμών του ΟΗΕ, όσο κι αν βγάζουν δικά τους λαμογιοδικηγοράκια να υποστηρίζουν το αντίθετο.

Εντωμεταξύ μιλάνε για έναν λαό που τον μισεί και υποφέρει.
Αν ήμουν στη θέση του και ήξερα πως με μισούν και υποφέρουν εξ αιτίας μου, ΣΙΓΟΥΡΑ δε θα τους μοίραζα 1 εκατομμύριο κομμάτια όπλα (συγκρατημένος υπολογισμός) για να αντισταθούν στον εχθρό, γιατί πολύ απλά θα ήξερα πως θα'στρεφαν τα όπλα εναντίον μου. Συνεπώς ο λαός του δεν τον μισεί και ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν υπέφερε.

Η απόφαση του τι θα γίνει στη χώρα, είναι του λαού, κι όχι των δυτικών καθικιών. Αν είναι ο καντάφι δαίμονας μια φορά, αυτοί είναι δαίμονες με κέρατα στη νηοστή, και είναι οι τελευταίοι που μπορούν να μιλάνε για δικτάτορες που βασανίζουν λαούς... έχουν αποδεκατίσει/κατασφάξει/καταρημάξει τόσους, που δεν είναι απλά ειρωνεία, είναι ΑΙΣΧΟΣ να μας κάνουν και μαθήματα ηθικής, και ίσως ακόμα πιο αίσχος από μέρους μας να διαπραγματευόμαστε/συζητάμε καν, τις παράνοιες που μας πασάρουν ως "λογικά επιχειρήματα"!

Μη μασάμε τις παπαριές των ΜΜΕ. ΟΛΑ τα νεοταξίτικα κατεστημένα ΜΜΕ, τα ίδια λένε. Τα δικά μας έβγαλαν ΕΝΑΝ Λίβυο να μας πει πως ο Καντάφι τους καταπίεζε κι αυτός είχε ρίξει πάνω του σαν μπέρτα, τη σημαία-λάβαρο του προηγούμενου βασιλιά. Δεν βρήκαν άλλον Λίβυο στην Ελλάδα; Ή δεν βρήκαν άλλον Λίβυο στην Ελλάδα που να καταφερθεί εναντίον του; Ρωτάω εγώ τώρα...
Έπειτα, τα ΜΜΕ εκτός των τεράστιων οπών-κενών-στρεβλώσεων και ελλειμμάτων στην πληροφόρησή τους, μας πάσαραν και χοντροειδέστατα ΨΕΥΔΗ. Τη μια την κοπάνησε για Βενεζουέλα, την άλλη για Ζιμπάμπουε, την άλλη πάλι για Βενεζουέλα... και εντωμεταξύ ο τυπάς παρέμενε στις επάλξεις.

Αυτά ως προς την πραγματικότητα της κατάστασης που θέλουν να εισπράττουμε.

Καληνύχτα στα χειραγωγίσιμα μυαλά στο κάγκελο.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL

Δημοσίευση από KAL EL » Τρί 22 Μαρ 2011, 16:33

ArELa έγραψε:
Εντωμεταξύ μιλάνε για έναν λαό που τον μισεί και υποφέρει.
Αν ήμουν στη θέση του και ήξερα πως με μισούν και υποφέρουν εξ αιτίας μου, ΣΙΓΟΥΡΑ δε θα τους μοίραζα 1 εκατομμύριο κομμάτια όπλα (συγκρατημένος υπολογισμός) για να αντισταθούν στον εχθρό, γιατί πολύ απλά θα ήξερα πως θα'στρεφαν τα όπλα εναντίον μου. Συνεπώς ο λαός του δεν τον μισεί και ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν υπέφερε.

Σημαντική παρατήρηση.. :clap: Πώς είναι δυνατόν να μοιράζει όπλα εάν φοβάται ότι θα στραφούν εναντίον του;
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 22 Μαρ 2011, 16:39

Διαβάστε τον Τραιανού εδώ
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 65&t=12249
Αν και ως συνήθως πολύς ,διαβάζεται εύκολα και γρήγορα.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 22 Μαρ 2011, 16:45

Όλο το ποστ μου ήταν ένα αριστούργημα... :lol: :lol: :lol: :loco: :loco: :rofl:

...αλλά γουστάρω που στάθηκες σ'αυτό! :thumb:

Γιατί ρε φιλενάδα... πόσα θέλουν να μας τρελάνουν δηλαδή;
Πόσες φορές θα ακούμε να μας κάνουν το μαύρο άσπρο, να παρουσιάζουν τον πλήρη παραλογισμό ως την απόλυτη λογική, και να το αποδεχόμαστε σιωπηλά επειδή αυτό πασάρουν "επισήμως" τα ΜΜΕ και όλοι οι εγκεφαλικά αποπροσαντολισμένοι ή απλά καλοπληρωμένοι;

Μήπως είναι καιρός να στρέψουμε το βλέμμα αλλού ΟΜΑΔΙΚΩΣ, να τους κλάσουμε τελείως και να το ΝΙΩΣΟΥΝ; Να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να μας δουλεύουν τόσο απροκάλυπτα πλέον; Δεκτό μας βλέπουν σαν πρόβατα ή βοοειδή. Μήπως είναι καιρός να τους επισημάνουμε ότι σκεφτόμαστε και ξεχωρίζουμε ΑΚΟΜΑ το μουρλό απ'το βάσιμο, το ηθικό απ'το ψευτοηθικιστικό, τον παραλογισμό από τη λογική; Λέμε τώρα...

Αισθάνομαι πως όσο ασχολούμαστε μ'αυτές τις πίπες, όσο τις αφήνουμε να μας βασανίζουν, και καλό τους κάνουμε (γουστάρουν), και χάνουμε αυτό που εξ ορισμού είναι το αυτονόητο γαμώτη μου...

Τον Τραϊανού τον διάβασα ΙΟΝίτσα... :wink:
(Δεν διαφωνώ απλά δεν σχολιάζω. Θέλω καιρό για να του συγχωρήσω την κακεντρέχεια που είδα σ'άλλες διαδρομές του... )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Orion
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Orion » Τρί 22 Μαρ 2011, 17:22

ArELa έγραψε:Να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να μας δουλεύουν τόσο απροκάλυπτα πλέον; Δεκτό μας βλέπουν σαν πρόβατα ή βοοειδή. Μήπως είναι καιρός να τους επισημάνουμε ότι σκεφτόμαστε και ξεχωρίζουμε ΑΚΟΜΑ το μουρλό απ'το βάσιμο, το ηθικό απ'το ψευτοηθικιστικό, τον παραλογισμό από τη λογική; Λέμε τώρα...
Δεν τους νοιαζει , ολα φανερα ειναι και σου λενε " λοιπον ? και τι σκοπευεις να κανεις για αυτο ? να διαμαρτυρεσαι ? κανε οτι θες δεν με αγγιζει " , η αλαζονια τους εχει φτασει σε μεγαλα επιπεδα , ισως το βλεπω κι εγω λαθος τωρα και ισως αυτο που γραφω να ισχυε παντα απο την αρχη του λεγομενου " πολιτισμου " που βασιζεται στην εξουσια και στην εκμεταλευση ,
ArELa έγραψε:Αισθάνομαι πως όσο ασχολούμαστε μ'αυτές τις πίπες, όσο τις αφήνουμε να μας βασανίζουν, και καλό τους κάνουμε (γουστάρουν), και χάνουμε αυτό που εξ ορισμού είναι το αυτονόητο γαμώτη μου...
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Τρί 22 Μαρ 2011, 18:18

ArELa έγραψε:
Blue Ice έγραψε: Εδώ δεν πρόκειται για πόλεμο της Δύσης με τη Λιβύη αλλά για επέμβαση της Δύσης στον εμφύλιο πόλεμο της Λιβύης
Κατά πόσο είναι "εμφύλιος" αυτό το κακόγουστο θέατρο, παίζεται. Ο υποβολιμιαίος "ξεσηκωμός" δεν είναι εμφύλιος. Όπως δεν είναι "άμαχος πληθυσμός" οι αντικαθεστωτικοί που οπλίστηκαν σαν αστακοί ελέω νεοταξίλας μέσω Αιγύπτου, απ'την οποία έμπαζαν αφειδώς τα όπλα! Αυτούς λογικό ήταν να τους αντιμάχεται ο καντάφι κι ο κάθε καντάφι. Αν γινόταν κάτι ανάλογο στη Γαλλία ή τη Γερμανία, την Αγγλία ή το Βέλγιο (που έστειλαν κι αυτοί οι τρίχες καράβι) τι θα έκαναν; Θα επενέβαιναν κι εκεί οι... "ηθικοί";
Όταν υπάρχουν Λίβυοι εναντίον Λίβυων είναι εμφύλιος ακόμα και αν τα ποσοστά δεν είναι 50 -50, ακόμα και αν κάποιοι άλλοι ξεσήκωσαν την μια μεριά. Αν ο Καντάφι δεν ήταν τόσο αλλαζόνας και υπερόπτης θα είχε εξοπλίσει καλύτερα τη χώρα του και όχι μόνο τον εαυτό του και τους πιστούς του. Αν είχε κάτι S400 που είχε παραγγείλει και ακύρωσε μετά, τώρα δεν θα πέταγε μύγα επάνω από τη Λιβύη.

Επίσης μου φαίνεται εντελώς παράλογο η ΝΤΠ να βομβαρδίζει μια χώρα της οποίας οι κυβερνώντες έχουν τόσο καλές σχέσεις μαζί τους.

Όσο για την Τουρκία που τόσο κόπτεται για τον Λιβυκό λαό, απλά είναι ακόμα πικραμένη που δεν την παίζουνε και την έχουν βγάλει εντελώς εκτός σχεδίου. Της χαλάνε τα πλάνα για έλεγχο του Αιγαίου και της Αν. Μεσογείου από μεριά της και αντιδρά σαν κακομαθημένο

Άβαταρ μέλους
Orion
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Orion » Τρί 22 Μαρ 2011, 18:29

Το νατο λεει αποφασισε και η τουρκια ειχε τη θεση " να μπει το νατο στη Λιβυη για να εξασφαλισει..... τα συμφεροντα του Λιβυκου λαου " γκουχ γκουχ .... :cool: α ναι και το καλυτερο δεν θα συμμετεχουν λεει σε αποστολες αλλα θελουν τον ελεγχο του αεροδρομιου της Βεγγαζης και να ελεγχουν την θαλασια περιοχη μεταξυ Βεγγαζης και Κρητης το καταλαβαμε η να το αναλυσουμε
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Τρί 22 Μαρ 2011, 19:07

Orion έγραψε:Το νατο λεει αποφασισε και η τουρκια ειχε τη θεση " να μπει το νατο στη Λιβυη για να εξασφαλισει..... τα συμφεροντα του Λιβυκου λαου " γκουχ γκουχ .... :cool: α ναι και το καλυτερο δεν θα συμμετεχουν λεει σε αποστολες αλλα θελουν τον ελεγχο του αεροδρομιου της Βεγγαζης και να ελεγχουν την θαλασια περιοχη μεταξυ Βεγγαζης και Κρητης το καταλαβαμε η να το αναλυσουμε
Την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ δηλαδή...

Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Τρί 22 Μαρ 2011, 19:59

Μακελειό στην επιχείρηση CSAR του F-15Ε: Σκότωσαν 6 Λίβυους αμάχους!

Για "ανθρωπιστικούς" λόγους πολυβόλησαν και σκότωσαν "κατά λάθος" έξι Λίβυους αμάχους οι Αμερικανοί κατά την διάρκεια της επιχείρησης CSAR, ανάκτησης του πληρώματος του F-15Ε που έπεσε στην περιοχή της Βεγγάζης. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έρευνας και διάσωσης ένα από τα αμερικανικά ελικόπτερα που διεξήγαγε την έρευνα, σκότωσε με το πολυβόλο του τους 6 Λίβυους χωρικούς την ώρα που υποδέχονταν τα αμερικανικά ελικόπτερα!

Την είδηση αυτή μετέδωσε η βρετανική Daily Telegraph, η οποία θεωρείται πως διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, με το βρετανικό ΓΕΕΘΑ. Προηγουμένως η αμερικανική στρατιωτική ηγεσία είχε αρνηθεί να δώσει εξηγήσεις για το συμβάν παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Ο φόνος 6 αμάχων σε αυτή την περιοχή προκαλεί ερωτήματα από τη στιγμή που εξαρχής δηλώθηκε από επίσημα χείλη πως τους δυο πιλότους τους περιέθαλψαν φιλικά προσκείμενοι αντικαθεστωτικοί οι οποίοι άλλωστε ελέγχουν την περιοχή.

Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα ο ένας εκ των δύο πιλότων είχε σηκωμένα ψηλά τα χέρια του και φώναζε «οκ-οκ», απευθυνόμενος στους κατοίκους που έσπευσαν στον χώρο όπου έπεσαν με τα αλεξίπτωτα. Πρόκειται για κατοίκους οι οποίοι είχαν περιλάξψει τους δύο πιλότους, δηλαδή ήταν με την πλευρά των επαναστατών!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=137
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Τετ 23 Μαρ 2011, 07:39

Oι Αμερικανοί έχουν εκπαιδευτεί να πατούν την σκανδάλη χωρίς δεύτερη σκέψη σε τέτοιες περιπτώσεις και ποτέ δεν ξέρεις τις συνθήκες που επικρατούν σε μια τέτοια επιχείρηση. Εκείνη την στιγμή δεν είναι πάντα όλα ξεκάθαρα και απλά, ο στόχος είναι να πάρουν τους δικούς τους ανεξαρτήτως απωλειών. Αν οι δικοί μας είχαν παρόμοιες αντιδράσεις εκείνο το καθίκι που έριξε τον Ηλιάκη θα ήταν νεκρό κατα την διάρκεια περισυλλογής του.

Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 23 Μαρ 2011, 10:15

Επίσης μου φαίνεται εντελώς παράλογο η ΝΤΠ να βομβαρδίζει μια χώρα της οποίας οι κυβερνώντες έχουν τόσο καλές σχέσεις μαζί τους.
Όχι απλώς καλές σχέσεις αλλά ακόμα δεν έχουν στεγνώσει τα σάλια από τα φιλιά. Δεν βλέπεις πόσο γυαλιστερή μούρη έχει ο τύπος? Από τα σάλια των ευρω-πέων έγινε.

Εμένα μου έκανε εντύπωση που για πρώτη φορά στα χρονικά συμμετέχει η Δανία, η Νορβηγία, η Ολανδία.
Αυτές οι χώρες δεν συμμετείχαν ποτέ σε κανέναν πόλεμο. Τι τις έπιασε τώρα?

Είναι και αυτό ένα δύσκολο παζλ.

Μία δική μου εξήγηση πολύ επαγωγική αλλά χωρίς στοιχεία.

Τι κοινό έχουν αυτές οι φιλήσυχες χώρες?

Μοναρχία.

Οι χώρες με μονάρχη έχουν άμεση σχέση συνεργασίας, φιλική και σχέση συγγένειας με το Λονδίνο που είναι η Εδρα και η φωλιά της μοναρχίας. Εκεί κατέφυγε και ο δικός μας ο Κοκός εκεί ζει και το σόι του Ιντρίς.

Όταν στην Ελλάδα επί Χούντας ο Κοκός έφυγε νύχτα μετά από το αντιπραξικόπημα του Σπαντιδάκη το Δεκ του 68, σημαινε αυτόματα και απώλεια κάθε ελέγχου της Ελλάδας από τη Βρεττανία και πέρασμα στην αμερικάνικη ζώνη επιρροής ολοκληρωτικά

Το Λονδίνο επιδιώκει την παλινόρθωση της μοναρχίας στη Λιβύη που θα σήμαινε και μία ζώνη επιρροής στην οποία θα κυριαρχεί η Αγγλία.

Μεγάλο μέρος των αντικαθεστωτικών επιδιώκουν παλινόρθωση της Μοναρχίας και βοηθιούνται από την Αγγλία.

Πάντως είναι εκπληκτικό το πως τρώνε τα μουστάκια τους οι εμπλεκόμενες χώρες για το ποιά θα ασκεί μεγαλύτερη επιρροή στη Λιβύη μετά Καντάφι.

Αν ο Καντάφι πεθάνει και γίνει πλήρης ανατροπή του καθεστώτος και των πιστών του θα δείτε καυγά για το μοίρασμα της πίτας. Τρίτος Παγκόσμιος μυρίζει
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL

Δημοσίευση από KAL EL » Τετ 23 Μαρ 2011, 10:37

doctormarkon έγραψε:
Εμένα μου έκανε εντύπωση που για πρώτη φορά στα χρονικά συμμετέχει η Δανία, η Νορβηγία, η Ολανδία.
Αυτές οι χώρες δεν συμμετείχαν ποτέ σε κανέναν πόλεμο. Τι τις έπιασε τώρα?

Είναι και αυτό ένα δύσκολο παζλ.

Μία δική μου εξήγηση πολύ επαγωγική αλλά χωρίς στοιχεία.

Τι κοινό έχουν αυτές οι φιλήσυχες χώρες?

Μοναρχία.

:ups: :thumb: Πολύ σωστός ο συλλογισμός σου dR. Να μην ξεχνάμε και την γεννεαλογική γραμμή των "τζακιών"
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Άβαταρ μέλους
Orion
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Orion » Τετ 23 Μαρ 2011, 10:47

Nα σας παω καπου αλλου πανω σε αυτο ? λοιπον εχουμε ( για τους υπολοιπους λεμε οχι Γαλλια , ΗΒ , ΗΠΑ) Καναδας, Νορβηγια, Δανια ενεργα , Ολλανδια μαλλον με ναυτικο περισσοτερο , εγω βλεπω κι αλλο συσχετισμο , ειδικα Νορβηγια και Καναδας ασχολουνται και με το μαυρο υγρο που μυριζει περιεργα , μηπως εχει να κανει και με το μοιρασμα των " οικοπεδων " ? και τις εταιριες που ειναι πισω ? απλα μια αλλη σκεψη ...
οσο για τους Σκανδιναυους doctormarkon , μια χαρα συμμετεχουν στο Αφγανισταν και μαλιστα με μαχιμα τμηματα και οι Νορβηγοι και οι Σουηδοι και οι Δανοι οι τελευταιοι μαλιστα εχουν αποκτησει και φημη για τις ικανοτητες τους τις πολεμικες.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 23 Μαρ 2011, 11:23

Να βάλουμε και μερικούς άλλους παράγοντες εδώ, ιδιαιτέρως ενδιαφέροντες γι'αυτή την κατάσταση.

Ο ΟΗΕ εκδίδει μια απόφαση/ντιρεκτίβα και για πρώτη φορά στην ιστορία του, μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες οι ΗΠΑ εξαπολύουν επίθεση σε χώρα. (δημιουργήθηκε πλέον "προηγούμενο")

- Το F15 που έπεσε ήταν F15E, δηλαδή βομβαρδιστικό. Πράγμα που σημαίνει ότι δε βαράνε μόνο με πυραύλους Κρουζ όπως ισχυρίζονται.

-Υπάρχει πρόβλημα στην δομή Διοίκησης (των επιχειρήσεων). Οι Ιταλοί δεν δίνουν χρήση των βάσεών τους αν δεν είναι υπό ΝΑΤΟϊκή διοίκηση. Οι Βρετανοί διαφωνούν, θέλουν αυτοί τη διοίκηση. Η Γαλλία με τον μικρό της Ναπολέοντα-Σαρκοζί, θέλει Γαλλική διοίκηση, η μία και μοναδική αραβική χώρα που προσχώρησε (Κατάρ- το κρατίδιο που είναι βάση του ελεγχόμενου από τους Αγγλους Αλ Τζαζίρα) θέλουν ΝΑΤΟϊκή διοίκηση.

-Λόγω της δειλίας του Ομπάμα να αναλάβει την ευθύνη αυτού που κάνει, να βγάλει διάγγελμα ότι ξεκινάει επίθεση, τώρα έχουν το χάος. Ενας βασικός κανόνας των στρατιωτικών επιχειρήσεων είναι η ενότητα στη διοίκηση. Αν δεν την έχεις, θα έχεις μεγάλο πρόβλημα κι το ΝΑΤΟ ήδη το έχει, και αν προστεθούν οι βλακώδεις αποφάσεις των άσχετων (με τα στρατιωτικά) Ομπάμα και Σαρκοζί που ήθελαν να "βελτιώσουν" την εικόνα και τα ποσοστά τους, έχουμε (κατά τον Τάρπλεϋ) μια συνταγή για καταστροφή...

-Η Νορβηγία αποχώρησε-η αποστασιοποιείται εν αναμονή- λόγω της ασάφειας για την Διοίκηση. Η Τουρκία που (αρχικά) ήταν να συμμετάσχει, αποστασιοποιηθηκε. Η Γερμανία δήλωσε εξ αρχής μη συμμετοχή. Τα ΗΑΕ (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) ήταν να στείλουν στρατιωτική δύναμη, την έκαναν μ'ελαφρά λόγω της αντίδρασης του λαού εκεί...
Κατά την άποψη του Τάρπλεϋ, στην καλύτερη περίπτωση θα υπάρξει αδιέξοδο, στη χειρότερη, ο Καντάφι θα κάνει ό,τι έκανε ο Σαντάμ στο τέλος του πρώτου πολέμου στον κόλπο, και θα προχωρήσει ΠΑΡΑ την ύπαρξη αεροπορικού αποκλεισμού και παρά τους βομβαρδισμούς για να ανακτήσει την εδαφική ακεραιότητα, ενάντια στις ένοπλες συμμορίες. Εχει μπόλικο χρυσό για να πληρώσει μισθοφόρους. Οπότε, πράγματι προβλέπεται μακρύς και άγριος πόλεμος αν συνεχίσουν οι νατοϊκοί τις αηδίες.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Orion
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Orion » Τετ 23 Μαρ 2011, 11:49

H Νορβηγια δεν αποχωρησε , τα αεροπλανα ειναι στο Αεροδρομιο της Σουδας στην Κρητη και περιμενουν να ξεκαθαρισει το θεμα , εκει ειναι και καποια Βρεττανικα και λιγα Mirage που αναφερονται ως Γαλλικα αλλα δεν ξερω αν ειναι του Καταρ , υπαρχουν και οι Βελγοι παραλληλα στον Αραξο που ειχαν ερθει για ασκηση και μπηκαν στο χορο

Για την Τουρκια τα ειπαμε , αυτοι λεει ετοιμαζουν και μεγαλη αεροναυτικη ασκηση στην ανατολικη μεσογειο .....
Οι Γερμανοι αποσυρθηκαν εντελως , τιποτα , ολοι πισω, ουτε καραβι για να παρακολουθει τις εξελιξεις στην περιοχη , και εχει ακουστει για ενα περιεργο δρομολογιο κυβερνητικου αεροσκαφους Γερμανικου μεταξυ Κων/πολης Καιρου πριν τους βομβαρδισμους , κατι δεν μου αρεσει γενικοτερα οχι μονο αποκλειστικα μεσα στη Λιβυη ....
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 23 Μαρ 2011, 12:16

Orion έγραψε:H Νορβηγια δεν αποχωρησε , τα αεροπλανα ειναι στο Αεροδρομιο της Σουδας στην Κρητη και περιμενουν να ξεκαθαρισει το θεμα
Norwegian jets to sit out Libya mission until rules clear

http://www.monstersandcritics.com/news/ ... ules-clear

oκ δεν αποχώρησε -κακή διατύπωση δική μου- αλλα είπα και το "ή αποστασιοποιείται εν αναμονή", στο βαθμό που δε θέλει να συμμετέχει στο μπάχαλο του αιώνα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”