ΛΙΒΥΗ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Re: ΛΙΒΥΗ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 19 Μαρ 2011, 08:32

Συμφωνώ με τον Ίωνα.

Φάνηκε από την αρχή ύποπτο αλλά ήταν τόσο θολά τα πράγματα που δεν έγινε αισθητό από την αρχή.

Αν λυπούνται το άνεργο κομμάτι της νεολαίας τότε γιατί θέλουν να μας καταστήσουν άνεργους εμάς ξηλώνοντας επαγγέλματα και κλείνοντας σπίτια. Οι διαδηλώσεις που κάνουμε εμείς θεωρούνται παράνομες και καταχρηστικές ενώ στη Λιβύη παίρνουν το μέρος των διαδηλωτών, οι οποίοι είναι ενοπλοι και όχι διαδηλωτές.

Ενδιαφέρονται για να πετρέλαια αλλά κυρίως θέλουν να ελέγξουν χώρες και λαούς ώστε να τους απομυζούν καλύτερα.
Ο Καντάφι δεν ήταν άγιος αλλά έδωσε ανάπτυξη και αυτάρκεια στη χώρα του.
Ανέβασε το βιοτικό και το μορφωτικό επίπεδο.

Ο πληθυσμός της Λιβύης αυξήθηκε ραγδαία και διπλασιάστηκε τα 20 τελευταία χρόνια ενώ της Ελλάδας παραμένει ο ίδιος. Ακόμα και αν σε αυτόν προσθέσουμε και τους μετανάστες πάλι η αύξηση είναι μικρή. Ετσι δικαιολογείται κάπως ένα ποσοστό ανεργίας και μάλιστα σε πολύ μικρές ηλικίες δεδομένου ότι οι Λίβυοι πάντα έκαναν ....καλές δουλειές και τις "δευτερες" τις έκαναν οι μετανάστες.

Ο Καντάφι παρ όλα όσα λέγονται για την περιουσία του δεν ξεπούλησε, δεν πρόδωσε και ακόμα και όταν διαπραγματεύτηκε με τη Δύση δεν ήταν απόλυτο τσιράκι αλλά διαπραγματευόταν ως ίσος προς ίσο.

Το Ισλάμ ήταν ο παντοτινός εχθρός του γιατί οι φανατικοί ισλαμιστές τον θεωρούσαν πάντα αιρετικό.
Αν κρίνω από τα σύμβολα που έχουν οι ..........δήθεν επαναστάτες σίγουρα παίζει και ένα φανατικό ισλαμικό κομμάτι.

Και οι Λίβυοι που διαδήλωναν στην Ελλάδα πριν λίγο καιρό έμοιαζαν φανατικοί ισλαμιστές.
Το ντύσιμο ήταν με φέσια, σαρίκια και γενιάδες σε άτομα πολύ νεαρής ηλικίας.
Κάτι τέτοιο παλαιότερα το συνήθιζαν μόνο οι ηλικιωμένοι.

Το ντύσιμο στο Ισλάμ είναι και σύμβολο. Από την άλλη η ημισέλινος στη σημαία συμβολίζει και αυτή επιστροφή στο ορθόδοξο ισλάμ.
Πιθανόν η Δύση να θέλει το φανατικό ισλαμικό στοιχείο σαν συνεταιρο γιατί πετυχαίνει δύο στόχουν. Τη θρησκεία ως όιποιο των λαών. Και μία δήθεν απειλή σαν μπαμπούλες για τους άλλους λαούς της άλλης πλευράς πχ Ελλάδα.

Ακόμα και τα κύματα μεταναστών που θέλουν να προκαλέσουν με την αστάθεια στην περιοχή μπορεί να χρησιμοποιηθούν σαν άλλοθι για μεγαλύτερο ελεγχο σαν επικίνδυνη κατάσταση που θα χρησιμοποιηθεί σαν μάρκετιγκ
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 19 Μαρ 2011, 08:43

Ο Αλεξ σε ένα τρίλεπτο εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 17#p133217 λέει όσα λέτε όλοι σας (πλην της Φωτεινής)...

Και να θέλω να το ξεχάσω δε μ'αφήνουν...

Το σύστημα που μας χειραγωγεί και κάτω από το οποίο ζούμε στον 21ο αιώνα, είναι ό,τι πιο υποκριτικό, απάνθρωπο, σκοτεινό και ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ σε επιπεδο ηγεσίας και πολιτικών. Είναι ένα βδέλυγμα και μακράν το χειρότερο/σαθρότερο σύστημα εξουσίας/διοίκησης που έχει περάσει στην καταγεγραμμένη ιστορία της ανθρωπότητας. Τελεία.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL

Δημοσίευση από KAL EL » Σάβ 19 Μαρ 2011, 09:21

ArELa έγραψε:
Το σύστημα που μας χειραγωγεί και κάτω από το οποίο ζούμε στον 21ο αιώνα, είναι ό,τι πιο υποκριτικό, απάνθρωπο, σκοτεινό και ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ σε επιπεδο ηγεσίας και πολιτικών. Είναι ένα βδέλυγμα και μακράν το χειρότερο/σαθρότερο σύστημα εξουσίας/διοίκησης που έχει περάσει στην καταγεγραμμένη ιστορία της ανθρωπότητας. Τελεία.
:clap: :clap:

O **** ΓΑΠ λύσσαξε ότι πρέπει να γίνουν περικοπές σε μισθούς ,συντάξεις, υγειονομική περίθαλψη, παιδεία. Στις παρελάσεις δεν συμμετέχουν μηχανοκίνητα για λόγους οικονομίας.
Τώρα που στέλνει στην Λιβύη αεροπλάνα και βαπόρια ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΗΚΕ ΛΕΦΤΑ ;
Όποτε θέλει λεφτά υπάρχουν και όποτε θέλει εξαφανίζονται ;
H Γερμανία γιατί δεν συμμετέχει ;
Και γιατί δεν μας ρώτησε πρίν μας μπλέξει σε πολεμικές συρράξεις και συγκρούσεις εάν θέλουμε ;
(Όπως μας ρώτησε για το Μνημόνια και τόσα άλλα που περνάει στο πί και φί γράφοντάς μας κανονικά ως κυρίαρχο λαό :swear: ).

Σίγουρα ο λόγος που οι περισσότεροι από εμάς είμαστε ενάντιοι σε αυτή την αισχρή συμμετοχή δεν είναι οικονομικός.
Δεν παύει όμως και το οικονομικό μέρος να είναι σημαντικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ArELa την Σάβ 19 Μαρ 2011, 10:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: Συγχωρήστε τη λογοκρισία...είναι στα πλαίσια της "δημοκρατίας" μας"όχι ότι διαφωνώ
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Άβαταρ μέλους
Orion
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Orion » Σάβ 19 Μαρ 2011, 10:00

Επειδη σιγα σιγα μαθαινουμε πραγματακια για την Λιβυη που αγνοουσαμε αποκτα ενδιαφερον η υποθεση ,
ολα αυτα θα βγαινουν βεβαια παρα την επισημη προπαγανδα αλλα τωρα δεν τους νοιαζει που εβαλαν την " μηχανη μπροστα"
οτι σχεδιασαν για την περιοχη ενεργουν και οταν λεω για την περιοχη πιστευω οτι δεν ειναι ασχετα οσο εγιναν και στην
Αιγυπτο και στην Τυνησια , ουτε η ξαφνικη Αραβικη " επανασταση " ισως ηταν τα βηματα που χρειαζοταν , σκοπος παντα ο γνωστος
" ελεγχος των ενεργειακων πορων και των δρομων ροης τους " και παραλληλα προσπαθεια αποκλεισμου του νεου μεγαλου" παιχτη " , Κινα ,
η οποια ειχε χωθει στην Λιβυη ηδη ( Τα καραβια μας ποιους φορτωσαν και εβγαλαν απο κει ? )
Φυσικα υπαρχουν ανθρωποι που διαμαρτυρονται και δικαια στον Αραβικο κοσμο , φυσικα μιλαμε για αδιστακτους δικτατορες και φυσικα ολη αυτη την κατασταση τωρα στην καταλληλη ευκαιρια και δεν χρειαζοταν και πολυ να την πυροδοτησουν ( αναμα φυτιλιου οπου χρειαζεται ) για να εχουν το απαιτουμενο
αλλοθι επεμβασεων ( γνωστη συνταγη )
Λιβυη λοιπον , πολυ πραμα απο το "σιχαμερο μαυρο υγρο που μυριζει " κατα Iznogoud , αν το σκεφτει κανεις απορει πως τοσο καιρο ειχαν αφησει τον μουρλο
Βερβερο με τα τσαντηρια του να κανει παιχνιδι μονος του , ειδικα οταν τον ειχαν στην μπουκα απο το '80 , φαινεται ηρθε η ωρα.
για αυτο που εγραψα στην αρχη περι αγνοιας να προσθεσω οτι , το ειδαμε και στο θεμα απο ενα μελος , ο Κανταφι οχι μονο δεν γουσταρε τους φανατικους ισλαμιστες αλλα και ειχε τον τροπο στο καθεστος του να μην τους αφηνει να κανουν παιχνιδι , δεν σας κανει εντυπωση οτι αυτοι που δεν τον γουσταρουν ειναι κυριως οι Σαουδαραβες ? α ναι αυτοι ειναι οι " συμμαχοι" ομως των "καλων", παραλληλα και οι κυριοι χρηματοδοτες οργανωσεων , βρε κατι περιεργα οπως και το Πακισταν ( χρημα καργα στρατιωτικη βοηθεια ) σχολειο εκει, που κανουν και την πρακτικη τους τα παιδια μπαινοβγαινοντας στο Αφγανισταν , και την πατανε αμαχοι που θα τους θερισει κανενα μη επανδρωμενο και απο κανενας φανταρος που νομιζει οτι πολεμαει την τρομοκρατια αλλα φυλαει στην πραγματικοτητα τις παπαρουνες ( αλλο μεγαλο θεμα ) και τρωμε την παραμυθα οτι ο Κανταφι = ισλαμικος κινδυνος ?
οπως τα βλεπω τα πραγματα η Λιβυη θα διασπαστει και ενα μεγαλο "χωραφι" με πετρελαιο θα περασει στις εταιριες που πρεπει στο ανατολικο τμημα με μια κυβερνηση " απελευθερωμενων " θα βαλουν και εναν τυπου Καρζαι που εχουν και στο Αφγανισταν ( σιγα το δυσκολο ) και στο υπολοιπο τμημα κατι αναλογο με τον Κανταφι στην καλυτερη περιπτωση στη Χαγη , και ο λαος της Λιβυης θα νιωσει τη " λευτερια και τη δημοκρατια " οπως ο Ιρακινος αφου φαει και καμποσος κοσμακης αθωος τους πυραυλους και τις βομβες , και φυσικα για να μην ξεχναει τα καλα της " ελευθεριας " που του προοριζουν θα παγιδευονται αυτοκινητα στην Τριπολη μην και κανει καμια σκεψη περιεργη " ρε αυτοι μας τα πηρανε ολα " αλλα μονο να ειναι τρομοκρατημενος συνεχως και να σκεφτεται " να τη βγαλουμε καθαρη και σημερα , τουλαχιστον ειμαστε ζωντανοι "
Πρεπει να τελειωνει ο μουρλος που δεν εχω καμια αμφιβολια οτι αν δεν το εκανε η κατα ποσο το εκανε ( συμφωνα με αυτα που βγαινουν σαν " ειδησει παντα ") ειναι ικανος να κανει μακελιο προκειμενου να κρατηθει στην εξουσια , αλλα ποιοι ειναι και αυτοι που τους πηρε ο πονος ε ? οπως και να χει ο Λιβυος την πατησε και ολοι οι υπολοιποι θα πανηγηριζουν την " πτωση του δικτατορα " απο τις "δυναμεις του καλου" που εσωσαν τον κοσμο για να μπορει η καθε χοντρελω στο states να συνεχισει να οδηγαει το SUV της για να παει στο φαστ φουντ ( ουτε που κατεβαινει εκει βεβαια να περπατησει , εχουν ντραιβ θρου )
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 19 Μαρ 2011, 10:10

Το οικονομικό μέρος είναι σημαντικό γιατί δείχνει ότι λεφτά υπάρχουν αλλά δείνει και που ξοδεύονται τα λεφτά που υπάρχουν.

Στο μόνο που δεν είπε ψέματα ο ΓΑΠ είναι αυτό. Αλλά είπε ψέματα στο που πρόκειται να ξοδευτούν.

Υπήρχαν και υπάρχουν αλλά δεν είναι για μας.

Είναι για την εγκαθίδρυση μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων. Εδώ κολάει ο όρος που συνδέεται άμεσα με τον Καπιταλισμό στο στάδιο ατό και σημαίνει την καταστροφή των μικρών, μεσαίων ή και μεγαλύτερων μεριδίων στην παγκόσμια αγορά κι τη συγκέντρωση τους σε λίγα χέρια για μεγαλύτερη κερδοφορία. Η Ελλάδα δεν έχει να κερδίσει τίποτα από αυτή την επίθεση αλλά αντίθετα έχει πολλά να χάσει.

Όπως έχω πει και σε άλλα τόπικ άπειρες φορές δεν είμαι υπέρ του να υπάρχουν τόσοι μετανάστες σε μία χώρα σαν την Ελλάδα.
Αλλά αυτή η επίθεση θα φέρει μετανάστες και η υποψήφια χώρα για να έρθουν είναι η Ελλάδα.
Αλλά μία χώρα που συμμετέχει σε τέτοιες τυχοδιωκτικές επιθέσεις δεν μπορεί να μπουζουριάζει και να απελαύνει μετανάστες αφού εχουν ήδη έρθει. Και όταν κάποιος επικροτεί αυτές τις τυχοδιωκτικές επιδρομές δεν θα πρέπει να μιλάει αργότερα για τους μετανάστες που θα έρθουν.

Και η πολιτική που ακολουθεί ο ΓΑΠ είναι για να μετατρέψει τη χώρα σε σκουπιδότοπο της περιοχής.
Και με ατό δεν θέλω να πω ότι οι άνθρωποι είναι σκουπίδια αλλά ως σκουπιδότοπο εννοώ μία χώρα που δέχεται όλες τις συνέπειες και τους κραδασμούς από την αποσταθεροποίηση μιας ολόκληρης περιοχής ενώ άλλοι απολαμβάνουν τα κέρδη αυτής της αποσταθεροποίησης.

Οι μετανάστες θα έπρεπε να πάνε στην Ιταλία ή στη Γαλλία, χώρες με αποικιοκρατικό παρελθόν και ιδιαίτερα στην Ιταλία που εξόντωσε σχεδόν ολόκληρο τον πληθυσμό της Λιβύης επί Μουσολίνι.
Υπάρχει και ταινία με τίτλο "Το λιοντάρι της ερήμου" με πρωταγωνιστή τον Αντονι Κουίν στο ρόλο του θρησκευτικού ηγέτη της ερήμου Ομαρ Μουχτάρ έπαιζαν επίσης στην ταινία η Ειρήνη Παπά και η Ελεονώρα Σταθοπούλου.

Ο Καντάφι διεκδίκησε και πήρε πολεμικές αποζημιώσεις από την Ιταλία και μάλιστα πολύ πρόσφατα και δεν ξέρω αν εισέπραξε όλο το ποσόν.
Πάντως απ ότι ξέρω διεκδικούσε επί πολλά χρόνια πριν πολεμικές αποζημιώσεις και αυτή ήταν και η αιτία που χρηματοδότησε την ταινία στις αρχές της δεκαετίας του 80 για να κάνει γνωστό σε όλο τον κόσμο το λυβικό ολοκαύτωμα. Η ταινία ήταν αμερικανολυβικής παραγωγής.

Πιθανόν να έχει κάποια σχέση η διεκδίκηση των πολεμικών αποζημιώσεων με την αλλαγή της στάσης της Ιταλίας.

Ήταν το καλό παιδί των Αμερικάνων αλλά και πολύ σκληρός παίκτης.
Αντίθετα με τους δικούς μας πολιτικούς που είναι ζαγαράκια και ξεπουλάνε τη χώρα με την πρώτη ευκαιρία.

Εβαλα το βιντεάκι πρώτο τραπέζι πίστα στο κανάλι μου

http://www.youtube.com/user/doctormarkon?feature=mhum

Εχω μια καλή τηλεθέαση και θα το δουν πολλοί.

Προσοχή σε αυτά που λέει η γναίκα στην αρχή.

Θυμίζουν τη λογική του Μπους "Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός μας"
Όποιος υποστηρίζει τον Καντάφι παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα :jerk:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ArELa την Σάβ 19 Μαρ 2011, 10:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: Συγχωρήστε τη λογοκρισία...είναι στα πλαίσια της "δημοκρατίας" μας όχι ότι διαφωνώ
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 19 Μαρ 2011, 10:20

αν το σκεφτει κανεις απορει πως τοσο καιρο ειχαν αφησει τον μουρλο
Βερβερο με τα τσαντηρια του να κανει παιχνιδι μονος του
Ο Καντάφι δεν είναι Βερβερίνος. (Βεδουίνος είναι).

Οι Βερβερίνοι είναι οι αυτόχθονες της περιοχής κυρίως της Τυνησίας και της Αλγερίας (Μπαρμπαριά και Τούνεζι).

Εχουν δικά τους ήθη και έθιμα και θεωρούν τους άραβες κατακτητές. Σαν εμφάνιση είναι ανοιχτόχρωμοι καστανόξανθοι.

Εχει ενδιαφέρον μια έρευνα γι αυτούς και για το ρόλο που έπαιξαν. Κυρίως αν κράτησαν μία ενιαία στάση σαν φυλή.

Καλά που μου θύμισες Orion τους βερβερίνους
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 19 Μαρ 2011, 10:22

Αφού ΚΑΡΑχειροκροτήσω το ΚαλΕλάκι μου, :clap: που συχνά είναι σα να με "διαβάζει" και προλαβαίνει να εκφράσει το μέσα μου πριν από μένα...

να σταθώ λίγο σ'εσένα Ωρίωνα...
Orion έγραψε:Πρεπει να τελειωνει ο μουρλος που δεν εχω καμια αμφιβολια οτι αν δεν το εκανε η κατα ποσο το εκανε ( συμφωνα με αυτα που βγαινουν σαν " ειδησει παντα ") ειναι ικανος να κανει μακελιο προκειμενου να κρατηθει στην εξουσια ,
Σ'ένα επίπεδο (αν και δε ζω εκεί, άρα έξω απ'το χορό πολλά τροπάρια ξέρει να σφυρίζει ο καθένας) θα συμφωνήσω... Όμως ξεχνάμε ένα πολύ βασικό κομμάτι του συστήματος αξιών που πρέπει να φέρει όποιος θέλει να λογίζει εαυτόν ως "πολιτισμένο". Τον ρημαδιασμένο (άγραφο μεν, πάντα ισχύοντα δε) Νόμο της ΜΗ επέμβασης/παρέμβασης στα του οίκου του άλλου...

Είναι πανσυμπαντικός αυτός ο Νόμος, τον ήξερα ενστικτώδικα από πιτσιρίκι, αλλά με τις... έντεχνα φυτεμένες στα κεφάλια μας ΨΕΥΔΟανθρωπιστικές διαδρομάρες, μάθαμε να ανεχόμαστε (πολλοί και να δεχόμαστε ως σωστή) την κατάφορη παραβίαση αυτού του κανόνα.
Orion έγραψε:αλλα ποιοι ειναι και αυτοι που τους πηρε ο πονος ε ?
Σωστά το λες εδώ.
Είναι αυτοί που μας έμαθαν να θεωρούμε την υποκρισία - αλήθεια, την ΑΝΟΜΗ παρέμβαση- σωστή πρακτική, την πουστιά -εντιμότητα, τις μαζικές δολοφονίες - "παράπλευρες απώλειες", την απώλεια των στοιχειωδών δικαιωμάτων μας, της ελευθερίας και της ανθρώπινης διαβίωσής μας, αναγκαιότητα, "προς χάριν της εθνικής ασφάλειας"... κι ας κινδυνεύουμε θανάσιμα όσο ποτέ άλλοτε.

(με την υπόλοιπη ανάλυσή σου, δεν έχω να χωρίσω τίποτα :wink: )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Orion
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Orion » Σάβ 19 Μαρ 2011, 10:27

@ doc , ευχαριστω για τη διευκρινηση :D , προσεχω τα γραπτα σου ιδιαιτερα στο θεμα γιατι γνωριζεις καποια πραγματακια παραπανω για τη Λιβυη ( οταν ανεβασα το ποστ δεν ειχα προλαβει να διαβασω το δικο σου )
Άβαταρ μέλους
Orion
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Orion » Σάβ 19 Μαρ 2011, 10:41

@ ArELa μπορω τουλαχιστον να μην ειμαι ικανοποιημενος με τη δυνατοτητα που εχει αυτος ο ανθρωπος να παραβαινει τον κανονα που εγραψες ? γιατι πως να το κανουμε την εχει σε μεγαλο βαθμο λογω της εξουσιας του :D
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 19 Μαρ 2011, 11:32

Και σε μας εδώ και και ένα χρόνο παραβιάζονται τα δικαιώματα μας που κατακτήθηκαν με αγώνες αλλά κάθε εξέγερση, διαδήλωση, κίνημα από τα κάτω, όπως το δεν πληρώνω, υποτιμάται γελοιοποιείται υποβαθμίζεται. Παραχωρείται εθνική κυριαρχία και όποιος έχει αντίθετη γνώμη θεωρείται ανθέλληνας. Κανείς δεν βρέθηκε να μας υποστηρίξει αντίθετα μάλιστα μέχρι που μας απείλησαν με ευρω-τάνκς.

Υπάρχουν άνθρωποι που τρώνε από τα σκουπίδια εδώ, αλλά προβάλλουν τις πόρσε και τις ταβέρνες που είναι λένε γεμάτες.
Προβάλλουν ότι θέλουν και από την άλλη λασπολογούν ενάντια στον Ελληνικό λαό λέγοντας ότι είμαστε τεμπέληδες, δεφθαρμένοι και καλοπερασάκηδες και μάλιστα επειδή (ακούστηκε και αυτό) όταν έδιναν τις πενιχρες παροχές δεν διαμαρτυρηθήκαμε να κάνουμε διαδήλωση να μη μας τα δώσουνε.

Και τώρα τους έπιασε ο πόνος για ανθρώπινα δικαιώματα που παραβιάζονται στη Λιβύη.

Τουλάχιστον στη Λιβύη δεν βλέπεις ζητιάνους να τρώνε από τα σκουπίδια. Ενα ελάχιστο εισόδημα είναι εξασφαλισμένο.

Να δούμε τι θα γίνει αν διώξουν τον τρελό όπως λένε.

Μαντεύω το σενάριο της επόμενης μέρας και κρατήστε το.
Θα ράψουν ένα κοτούμι λιτότητας και θα πουν. Ο Καντάφι είχε μεγάλη περιουσία έξω και τα έφαγε.
Σπαταλούσε τον πλούτο από το πετρέλαιο για να κάνει αντιπαραγωγικά δημόσια έργα. Αφού μπορείτε να εισάγετε γιατί να παράγετε. Θα δώσουν τον πλούτο σε ξένες εταιρείες, θα κινεζοποιήσουν τους μισθούς για να γίνει η χώρα ανταγωνιστική σε ξένες επενδύσεις, θα πουλήσουν, θα απολύσουν.
Και ο Καντάφι δεν θα είναι πιά κακος επειδή παραβίαζε ανθρώπινα δικαιώματα αλλά επειδή τάχα........."καλόμαθε" τον λαό της Λιβύης εις βάρος των ξένων τοκογλύφων που θα εισβάλλουν να πάρουν μεζέ με το πρόσχημα της δήθεν υπερχρέωσης.

Επειδή τα γραπτά μένουν και ο κόσμος δεν έχει μνήμη καλό θα είναι αυτό το σενάριο όταν επαληθευτεί να διαδοθεί
Όχι δεν έχω μαντικές ικανότητες απλά έχω μνήμη και κρίση για το που το πάνε.

Ας μην ξεχνάμε ότι σε ακραίες δεξαμενές σκέψεις τύπου Ανδιανοπουλου και σία έχει ειπωθεί εμμέσως πλην σαφώς και το εξής.
Όχι για τους Λίβυους αλλά για μας τους Έλληνες:

"Στο Μαγκλαντες δεν έχουν ψυχή? γιατί οι Έλληνες να ζούν καλύτερα"

Με την ίδια λογική δεν θέλουν ο Λιβυκός λαός να ζει καλύτερα από τους άλλους αραβικούς λαούς όπως στην Αιγυπτο που έχει εκατομμύρια άστεγους.
Και επιστρατεύουν ένα διαστρεβλωμένο Ισλάμ σαν όποιο του λαού για να τους κρατήσει κοιμισμένους, εξαθλιωμένους και παμπτωχους.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 19 Μαρ 2011, 11:39

Orion έγραψε:@ ArELa μπορω τουλαχιστον να μην ειμαι ικανοποιημενος με τη δυνατοτητα που εχει αυτος ο ανθρωπος να παραβαινει τον κανονα που εγραψες ? γιατι πως να το κανουμε την εχει σε μεγαλο βαθμο λογω της εξουσιας του :D
Σαφώς.
Όμως κι αυτο που κάνει η "πολιτισμένη" Δύση είναι εξίσου βάρβαρο αν όχι περισσότερο... Οι τύποι σαν τον Καντάφι τουλάχιστον, δεν προτάσσουν "πολιτισμένα" ή "ανθρωπιστικά" προσχήματα όταν προβαίνουν στις ανομίες τους.

Αναμείνατε ένα 2-λεπτο με τον Φάραντζ. Ανεβαίνει σε λίγο.

Κάτι μου λέει πως θα τον απολαύσετε πάλι. :wink:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 19 Μαρ 2011, 11:41

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KAL EL » Σάβ 19 Μαρ 2011, 11:53

:skaw: ντρίνγκιγκ μέϊτ αχ νάσαι καλά γέλασα....
Θα πάρει θέση ο Βαν Ρον Μπόϊ ή θα σφυρίξει αδιάφορα ;
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
Άβαταρ μέλους
Orion
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Orion » Σάβ 19 Μαρ 2011, 11:58

ArELa έγραψε:
Orion έγραψε:@ ArELa μπορω τουλαχιστον να μην ειμαι ικανοποιημενος με τη δυνατοτητα που εχει αυτος ο ανθρωπος να παραβαινει τον κανονα που εγραψες ? γιατι πως να το κανουμε την εχει σε μεγαλο βαθμο λογω της εξουσιας του :D
Σαφώς.
Όμως κι αυτο που κάνει η "πολιτισμένη" Δύση είναι εξίσου βάρβαρο αν όχι περισσότερο... Οι τύποι σαν τον Καντάφι τουλάχιστον, δεν προτάσσουν "πολιτισμένα" ή "ανθρωπιστικά" προσχήματα όταν προβαίνουν στις ανομίες τους.

Αναμείνατε ένα 2-λεπτο με τον Φάραντζ. Ανεβαίνει σε λίγο.

Κάτι μου λέει πως θα τον απολαύσετε πάλι. :wink:
Βρε εγω δεν μασαω απο τις υποκρισιες των " πολιτισμενων " γιατι μου φαινεται οτι εδωσα λαθος εντυπωση ?

τελος παντων ,

ο Φαραντζ εχει βρει το " μεζεδακι " του τον χλιμιτζουρα και το "γλενταει " :lol:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 19 Μαρ 2011, 12:12

Orion έγραψε:Βρε εγω δεν μασαω απο τις υποκρισιες των " πολιτισμενων " γιατι μου φαινεται οτι εδωσα λαθος εντυπωση ?
Ποιος σου είπε βρε ότι πίστεψα πως μάσησες; Καμία λάθος εντύπωση. "άρπαξα" κάποια λογάκια σου για να'χουμε να λέμε. Κουβέντα να γίνεται :lol:
KAL EL έγραψε: :skaw: ντρίνγκιγκ μέϊτ αχ νάσαι καλά γέλασα....
Θα πάρει θέση ο Βαν Ρον Μπόϊ ή θα σφυρίξει αδιάφορα ;
Το'ξερα πως θα'ριχνες το γέλιο της αρκούδας εσύ. :lol:
(δεν έχω ιδέα τι έκανε ο Ρομπούι μετά, ούτε μ'ενδιαφέρει. Το ότι τον έκανε ρόμπα μου φτάνει :Ρ)

Έτσι για μεζεδάκι τον έκανα (όπως είπε κι ο Ωρίων) :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Blue Ice
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Blue Ice » Σάβ 19 Μαρ 2011, 18:45

Σε ετοιμότητα η βάση της Σούδας ενώ 6 F-16 της Βελγικής Πολεμικής Αεοροπορίας βρίσκονται στον Άραξο, έτοιμα να συμμετάσχουν στη στρατιωτική επέμβαση στη Λιβύη. Στον Αραξο αναμένοντσι επίσης και F-16 της Ολλανδίας.
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/59701
Τελείως ενημερωτικά σας λέω ότι έχουν έρθει από τη Δευτέρα...
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 19 Μαρ 2011, 19:30

Ωχ όλες οι βάσεις σε ετοιμότητα.

Με τέτοιο ζαγάρι που κυβερνά τη χώρα δεν περίμενα κάτι καλύτερο.

Και συ Φωτεινούλα μην περιμένεις πατριωτισμό από το ζαγάρι των αμερικανων.

Να και το βίντεο που δείχνει ποιά είναι η πατρίδα του ζαγαριού.

Ο Κανταφι ξέρει αγγλικά και ελληνικά το ζαγάρι μιλάει αγγλικά και δεν καταδέχεται τα ελληνικά

Φαίνεται καθαρά ποιά είναι τα αφεντικά του και ποιά είναι η πατρίδα του. Η Αμερική δηλαδή.

Και τώρα ερώτηση: Θα πάνε σε αυτό το αίσχος φανταράκια? Τα παιδιά μας δηλαδή?
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Σάβ 19 Μαρ 2011, 19:53

Ξεκίνησε ο βομβαρδισμός της Λιβύης από τους "δημοκράτες" αρχικαρνάβαλους.

Χαρά τα εντόπια τσιράκια τους. Λεφτά υπάρχουν άλλωστε. Πάντοτε φυσικά για όλους τους άλλους πλην ημών. :cool:

The asshole Minesota kid takes care... :D
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Σάβ 19 Μαρ 2011, 21:11

από την αρχή φαινόταν ότι τον Καντάφι δεν θα τον ξεφορτωνόντουσαν χωρίς αυτά που άρχισαν να γίνονται τώρα, δεν ήταν Μπεν Αλι ούτε Μουμπάρακ - πρόκειται για σκληρό καρύδι. δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ΟΛΕΣ οι εξεγέρσεις έχουν υποκινηθεί από αυτούς που τώρα συμμετέχουν στον βομβαρδισμό κι όσους -ίσως- υποκινούν τις αποφάσεις των κυβερνήσεών τους.

έχω την δυσοίωνη εντύπωση ότι άρχισε να φαίνεται ο τρίτος παγκόσμιος στον ορίζοντα.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 19 Μαρ 2011, 21:24

Αυριο έχει πορεία το ΠΑΜΕ στις 6 ωρα στο Σύνταγμα.

Δεν ξέρω ποιοί άλλοι θα συμμετέχουν.

Πάντως είναι ένας πόλεμος που δεν μας αφορά καθόλου.
Ούτε κανείς ξέρει αν οι δήθεν επαναστάτες που απ ότι φαίνεται είναι τσιράκια του ΝΑΤΟ και των πολυεθνικών δεν θα έχουν βλέψεις στην Κρήτη με την υπόδειξη των αφεντικών τους.

Θα μυρίσει σίγουρα Τρίτος παγκόσμιος αν εκτοπίσουν τον Καντάφι και θα είμαστε εμείς στο μάτι του κυκλώνα λόγω ΑΟΖ της Κρήτης.
Το Αιγαίο το καλοβλέπουν οι Τούρκοι και θέλουν συνδιαχείρηση. Νότια της Κρήτης υπάρχει μεζες που δεν θα τον αφήσουν να πάει χαμένος.

Συμμετέχει η χώρα σε έναν πόλεμο που δεν μας αφορά και όχι μόνο δεν θα έχει κανένα κέρδος αλλά θα πληρώσει και όλες τις συνέπειες.
Ο λαός δηλαδή γιατί το μεγάλο Κεφάλαιο έχει χεσμένη και την Ελλάδα και το λαό της και θα πάρουν οι εφοπλιστές κάποιο κομμάτι από την πίτα ξεπουλώντας κοψοχρονια τη χώρα τους. Ετσι κι αλλιώς δεν μένουν εδώ
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Κυρ 20 Μαρ 2011, 03:33

Ντρίπλα Καντάφι - Πετρελαϊκά συμβόλαια προς Κίνα και Ινδία

Η Κίνα και η Ινδία δεν ψήφισαν στον ΟΗΕ για την αεροπορική επίθεση. Η Λιβύη εξετάζει το ενδεχόμενο να προτείνει πετρελαϊκά συμβόλαια στην Κίνα, την Ινδία και άλλες χώρες που θεωρεί φιλικές προς εκείνη, ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής της κρατικής λιβυκής πετρελαϊκής εταιρείας, Σούκρι Γκάνεμ.

Όπως είπε ο Γκάνεμ, η παραγωγή αργού πετρελαίου της Λιβύης έχει μειωθεί στα λιγότερα από 400.000 βαρέλια την ημέρα από περίπου 1.6 εκατομμύρια που ήταν πριν από την κρίση και προειδοποίησε ότι οι εξαγωγές πετρελαίου μπορεί να παγώσουν αν δεν αποκατασταθεί η παραγωγή.

«Εξαιτίας της κατάστασης θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο να προτείνουμε απευθείας συμβόλαια σε χώρες που είναι έτοιμες να έρθουν και να εργαστούν εδώ γιατί θέλουμε να αυξήσουμε την παραγωγή», είπε ο ίδιος και ανέφερε την Ινδία, την Κίνα και τη Βραζιλία ως πιθανούς συνεταίρους.

Ο ίδιος κάλεσε τις δυτικές πετρελαϊκές εταιρίες να ζητήσουν από το προσωπικό τους να επιστρέψει στη Λιβύη ώστε να αποκατασταθεί η παραγωγή προσθέτοντας ότι θα τηρηθούν οι όροι όλων των υπαρχόντων συμβολαίων.

Greek Money
Σημ.axinosp: Απροκάλυπτα πόλεμος για τα συμβόλαια πετρελαίου!!
http://axinosp.blogspot.com/2011/03/blog-post_3179.html
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 20 Μαρ 2011, 07:46

Για το θέμα Μεγάλο Ποτάμι για το οποίο είχα μιλήσει πολύ καιρό πριν την κρίση υπάρχει ένα αρθρο πολύ περιεκτικό που αναφέρει πλευρες του θέματος που δεν τις έχουμε θίξει.
Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΙΒΥΗ

Να γιατί χτυπούν τον Καντάφι. Κανενας λαός ανεξάρτητος, κανένας λαός αυτεξούσιος. Ολοι υποτελείς της νέας τάξης πραγμάτων!

Το 1953, κατά τις προσπάθειες ανεύρεσης πετρελαίου στις νότιες περιοχές της Λιβύης, ανακαλύφθηκαν τεράστιες ποσότητες πόσιμου νερού σε ....
υπόγεια στρώματα του εδάφους.

Το Σχέδιο του Μεγάλου Τεχνητού Ποταμού (Great Man-Made River) διαμορφώθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1960, αλλά οι εργασίες ξεκίνησαν το 1984. Η κατασκευή διαχωρίστηκε σε πέντε φάσεις. Η πρώτη φάση εγκαινιάστηκε στις 28 Αυγούστου 1991, και η δεύτερη στις 1 Σεπτεμβρίου 1996. Το καθεστώς του Καντάφι συνδύασε τα εγκαίνια με τους εορτασμούς για τις 22η και 27ηαντίστοιχα επετείους της επανάστασης. Η ανάπτυξη και επέκταση του δικτύου του έργου συνεχίστηκε μέχρι το 2007.

Για την κατασκευή του έργου χρησιμοποιήθηκαν ξένες εταιρίες από τις ΗΠΑ, την Νότια Κορέα, την Ιαπωνία, τη Βρετανία, τη Βραζιλία, κ.ά. Το συνολικό κόστος του έργου εκτιμήθηκε σε 25 δισεκατομμύρια δολάρια. Η Λιβύη δήλωσε ότι θα ολοκληρώσει το έργο χωρίς χρηματοδότηση από μεγάλες χώρες ή δάνεια από μεγάλες παγκόσμιες τράπεζες......

Ο Μεγάλος Τεχνητός Ποταμός είναι το μεγαλύτερο έργο μεταφοράς ύδατος που έχει ποτέ κατασκευαστεί. Ένα τεράστιο τεχνικό έργο, συνολικού μήκους αγωγών 4.000 χιλιομέτρων, διαμέτρου 4 μέτρων, το οποίο έχει καταχωρηθεί το 2008 στο Βιβλίο Γκίνες ως το μεγαλύτερο αρδευτικό έργο παγκοσμίως. Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, αποτελεί «το όγδοο θαύμα του κόσμου».
Λαμβανομένου υπόψη ότι η Λιβύη είναι μια χώρα που κατά το μεγαλύτερο μέρος καλύπτεται από έρημο, γίνεται αντιληπτή η τεράστια σημασία του έργου για την υδροδότηση των πόλεων και για τη γεωργία. Το έργο αυτό εξασφαλίζει 6,5 εκατομ. κυβικά μέτρα νερού ημερησίως και αυξάνει την έκταση των καλλιεργήσιμων εκτάσεων από 327.000 εκτάρια (1991) κατά 60.000 εκτάρια (1992) και άλλα 180.000 εκτάρια στα μέσα της δεκαετίας του 1990. Εξασφαλίζει επίσης την υδροδότηση των μεγάλων πόλεων στη μεσογειακή ακτή.

http://parisis.wordpress.com
Ξέρω σας έχω ζαλίσει με αυτό το έργο.

Αλλά για άλλη μία φορά θα κάνω την μαντεψιά σε περίπτωση που ρίχνουν τον Καντάφι.

Θα πάψει να είναι αιμοσταγής και θα γίνει "κακός" επειδή επιδόθηκε σε.........................."αντιπαραγωγικά" έργα.
Γιατί σήμερα όποιο έργο γίνεται για να κάνει καλύτερη τη ζωή ενός λαού είναι αντιπαραγωγικό
Ή ακόμα καλύτερα ότι χρήμα ξοδεύεται από το οποίο έχει άμεσο ή έστω έμμεσο όφελος ο λαός και οι πλατιές μάζες βαφτίζεται αυτόματα .......αντιπαραγωγικό.

Θα δούμε λοιπόν το επικοινωνιακό παιχνίδι που θα παιχτεί από δω και πέρα αλλά και την τύχη του έργου.
Γιατί όποιος ηγέτης πέφτει κάτω από τέτοιες συνθήκες καταστρέφεται και το έργο που έχει κάνει και βαφτίζεται άχρηστο.

Ε πως αλλιώς θα πουλήσουν το παραμύθι περί λειψυδρίας?
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Κυρ 20 Μαρ 2011, 11:08

Περίεργα «παιχνίδια» των ΗΠΑ στη Λιβύη: Προστατεύουν αυτούς που τους σκότωναν στο Ιράκ!
To 2007 όταν οι απώλειες των αμερικανών στο Ιράκ έφταναν στο αποκορύφωμά τους, ένας εργάτης 18 ετών από την ανατολική Λιβύη ταξίδεψε μέσω της Αιγύπτου και της Συρίας στο Ιράκ για να καταταγεί σε ένα από τους πολλούς τρομοκρατικούς πυρήνες που διατηρούσε η al Qaeda στη χώρα αυτή.

Έδωσε το όνομα Ashraf Ahmad Abu-Bakr al-Hasri και ως απασχόληση δήλωσε «μάρτυρας». Ο Abu-Bakr ήταν απλά ένας από τους εκατοντάδες ξένων μαχητών που πύκνωσαν τις τάξεις της al Qaeda στον πόλεμο που είχαν κυρήξει οι τρομοκράτες εναντίον των «απίστων» και των αμερικανών.

Όλοι αυτοί οι μαχητές είχαν έρθει στο Ιράκ από διάφορες χώρες του μουσουλμανικού κόσμου όπως η Σαουδική Αραβία, η Συρία, το Ομάν και η Αλγερία. Όμως από όλες τις χώρες καμία δεν έστειλε αναλογικά με τον πληθυσμό της στο Ιράκ περισσότερους μαχητές για να σκοτώσουν αμερικανούς από ότι η Λιβύη. Και οι περισσότεροι, αν όχι όλοι προέρχονταν από την αντολική Λιβύη, εκεί δηλαδή που βρίσκεται το κέντρο της εξέγερσης εναντίον του Καντάφι, εκεί δηλαδή που αμερικανοί και λοιποί σύμμαχοι, ορκίστηκαν να προστατέψουν στέλνοντας την αεροπορία και τους Tomahawk εναντίον των δυνάμεων του Καντάφι!

Αυτό αποκαλύπτουν έγγραφα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών που είδαν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με έγγραφα της ίδιας της al Qaeda που κατασχέθηκαν το 2007 στο Ιράκ από αμερικανικές ειδικές δυνάμεις στην πόλη Sinjar στο Ιράκ, εκατοντάδες ένοπλοι ισλαμιστές μαχητές, πολλοί εκ των οποίων εντελώς ανεκπαίδευτοι αλλά στρατολογημένοι από την al Qaeda έφτασαν στο Ιράκ μεταξύ των ετών 2006 και 2007. Τα έγγραφα που αποκαλούνται «the Sinjar documents» συλλέχθηκαν, μεταφράστηκαν και αναλύθηκαν από το κέντρο αντι-τρομοκρατίας στο West Point, όπου αποδείχθηκε πως τουλάχιστον ένας στους πέντε μαχητές που έφθαναν στο Ιράκ την περίοδο εκείνη προέρχονταν από το κέντρο της σημερινής εξέγερσης εναντίον του Καντάφι στην ανατολική Λιβύη και πιο συγκεκριμένα από τις πόλεις Surt, Misurata και Darnah.

Αναλογικά το ποσοστό των Λίβυων που κατέφθασαν στο Ιράκ για να σκοτώσουν αμερικανούς ήταν το διπλάσιο από όλες τις άλλες μουσουλμανικές χώρες, και μάλιστα το κέντρο που έκανε την ανάλυση των εγγράφων διατύπωσε καθαρά την άποψή του λέγοντας πως επρόκειτο περί μιας «λιβυκής διείσδυσης» στο Ιράκ.

Το 2006 και το 2007 τουλάχιστον 1468 αμερικανοί στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 12.524 τραυματίστηκαν -πολλοί από τους Λίβυους τρομοκράτες- σύμφωνα με το αμερικανικό Πεντάγωνο. Αυτό είναι που ο ηγέτης της Λιβύης Μαουμάρ Καντάφι αποκάλεσε αγώνα εναντίον της al Qaeda, και στον αγώνα αυτό έχει τώρα αντιμέτωπους αυτούς που οργάνωσαν δύο γιγαντιαίες εκστρατείες σε Αφγανιστάν και Ιράκ για να εξαρθρώσουν την ριζοσπαστική αυτή ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση. Και τώρα από ότι δείχνουν τα πράγματα οι ίδιοι αυτοί την προστατεύουν!

http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=137

Μπήκαν στη Βεγγάζη οι δυνάμεις του Μ.Καντάφι;

Στα προάστεια της Βεγγάζης έχουν μπει οι κυβερνητικοί σε μία αστραπιαία νυχτερινή επιχείρηση, σύμφωνα με το δίκτυο Αλ Τζαζίρα.Το αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο μετέδωσε πως οι δυνάμεις του Καντάφι εισήλθαν στα δυτικά προάστια της πόλης και πως το κέντρο της δέχεται πυρά πυροβολικού.

Δημοσιογράφος του BBC αναφέρει ότι είδε τανκς των δυνάμεων του Καντάφι μέσα στη Βεγγάζη, αλλά αυτή η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά αλλού. Χιλιάδες άνθρωποι εγκαταλείπουν τα δυτικά προάστια της Βεγγάζης και κατευθύνονται προς τα ανατολικά, σύμφωνα με το πρακτορείο Αλ Τζαζίρα.

Εξάλλου, όπως μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία μαχητικό αεροσκάφος κατερρίφθη από τους εξεγερμένους πάνω από τη Βεγγάζη και συνετρίβη στο έδαφος. Νωρίτερα προηγήθηκαν βομβαρδισμοί στα νοτιοδυτικά της πόλης, μετέδωσαν το Γαλλικό Πρακτορείο και το Reuters επικαλούμενα δημοσιογραφικές πηγές και μαρτυρίες.

"Επίθεση δέχονται οι κυβερνητικές δυνάμεις από συμμορίες της Αλ Κάιντα κοντά στη Βεγγάζη", σύμφωνα με το λιβυκό πρακτορείο ειδήσεων, Jana, που αντικρούει τις πληροφορίες από των αντικαθεστωτικών δυνάμεων ότι η πόλη δέχεται επίθεση από τα κυβερνητικά στρατεύματα. "Συμμορίες της Αλ Κάιντα επιτίθενται σε μονάδες των ενόπλων δυνάμεων που σταθμεύουν δυτικά της Βεγγάζης. Αυτές οι τρομοκρατικές συμμορίες χρησιμοποίησαν ελικόπτερα και ένα μαχητικό αεροσκάφος για να βομβαρδίσουν τις ένοπλες δυνάμεις μας, παραβιάζοντας κατάφωρα τη ζώνη εναέριου αποκλεισμού που επέβαλε το Συμβούλιο Ασφαλείας", μετέδωσε το Jana, επικαλούμενο πηγές του υπουργείου Αμυνας
http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=137
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KAL EL » Κυρ 20 Μαρ 2011, 12:28

Το γεγονός ότι έχουν χρησιμοποιήσει την Αλ Κάϊντα αρκετές φορές για να σπείρουν τον τρόμο και να επιβάλλουν τα ολοένα και αυξανόμενα "αντιτρομοκρατικά" τους μέτρα, δένει με αυτήν την πληροφορία που ανέβασες αχινέ. :D

Διόλου παράξενος αυτός ο συσχετιμός. Τουλάχιστον για τους ΙΔΕΟσκεπτόμενους.. :D

Στο taxalia είχα διαβάσει χθές ένα άρθρο στο οποίο ο συγγραφεύς έπαιρνε θέση υπέρ της συμμετοχής της Ελλάδος στην ΝΑΤΟ-ΟΗΕική επέμβαση. :thumbsdown: :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KAL EL » Κυρ 20 Μαρ 2011, 14:11

{{Καντάφι: "Είστε εγκληματίες και ζώα"

Σε νέο διάγγελμα προέβη ο Μουαμάρ Καντάφι ενώ οι δυτικές δυνάμεις σφυροκοπούν τη Λιβύη, αποκαλώντας ζώα και τρομοκράτες τα μέλη του ΝΑΤΟ. Ο ίδιος υπόσχεται μακρύ πόλεμο στη Δύση και για υπεράσπιση των δικαιωμάτων του λιβυκού λαού.
"Μας αποδείξατε ότι είσαστε τρομοκράτες και ζώα και επιτίθεστε σε ένα κράτος που δεν σας έκανε τίποτα. Ποιά δικαιολογία έχετε; Είστε νέοι σταυροφόροι. Κρατάμε τη σημαία όλων των ανθρώπων που πολεμούν την καταπίεση σε όλο τον κόσμο. Εσείς θα πέσετε. Εμείς είμαστε οι ηγέτες της επανάστασης σε όλον τον κόσμο. Το Πράσινο Βιβλίο λέει ότι οι πολίτες πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Εμείς έχουμε στο πλευρό μας το Θεό, εσείς έχετε στον πλευρό σας τον Διάβολο".

Μέχρι στιγμής έχουν εκτοξευτεί περισσότεροι από 110 πύραυλοι Κρουζ από πλοία και υποβρύχια και όπως ανακοινώθηκε, επλήγη σημαντικά η λυβική αεράμυνα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πηγής της λιβυκής κυβέρνησης, τουλάχιστον 90 άνθρωποι βρήκαν το θάνατο το Σάββατο από τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς και τους πυραύλους που εξαπέλυσαν δυτικές δυνάμεις σε πολλές πόλεις της Λιβύης και άλλοι 150 τραυματίστηκαν.

Παράλληλα η κυβέρνηση αποφάσισε να πάψει να συνεργάζεται με την Ευρώπη για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, μεταδόθηκε σήμερα από την κρατική τηλεόραση που επικαλέστηκε αξιωματούχο των υπηρεσιών ασφαλείας.}}

http://news247.gr/kosmos/news/apeiles_p ... 10656.html
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”