Δελτίο Σεισμών, πυρκαγιών κι άλλων θεομηνιών
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Re: Δελτίο Σεισμών, πυρκαγιών κι άλλων θεομηνιών
Στο βιντεο που εβαλα πιο πάνω ο farrell
αναφέρεται πολύ προσεκτικά στο θέμα haarp και Ιαπωνία.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: KAL EL
Έχεις δίκιο το είχα προσπεράσει.ION 4ever έγραψε:Στο βιντεο που εβαλα πιο πάνω ο farrell
Έχει τις αμφιβολίες του λόγω της γεωργαφικής θέσης της Νιχόν. Αλλά εάν κατάλαβα καλά δεν λέει ότι πίσω από αυτό βρίσκεται η Ρωσία αλλά η αγγλοαμερικανική ελίτ.
Επίσης η καρέκλα του τρίζει σαν την δική μου .
Ευχαριστώ Ίον
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
μετακινήθηκε ο άξονας της Γης κατά 10 εκ. εξαιτίας αυτού του σεισμού.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
όσον αφορά στο βίντεο, αν του κάνει εντύπωση αυτουνου η δήλωση του Ομπαμα μία φορά, εμένα μου κάνει εκατόν μία η δήλωση του ΓΑΠ αμέσως μετά τον σεισμό της Αϊτής. σύμφωνα με την θεωρία Τσιάπα, ο σεισμός της Αϊτής ερχόταν σε μας.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Ναι και δεν δίστασαν να το πουν ανοιχτά τα καθεστωτικοκάναλα... Πολύ "γενναιόδωροι" είναι στην πληροφορηση τελευταία...ex poetess έγραψε:μετακινήθηκε ο άξονας της Γης κατά 10 εκ. εξαιτίας αυτού του σεισμού.
Διαπιστώνω ότι τη στιγμη που εγώ αποφασίζω να το πάω λάου λάου, να μην "ξεσαλώσω" με συνωμοσιολογιες, όλο το νετ φαίνεται να έχει πάρει φωτιά, αποδίδοντας αυτή την ιστορία στο HAARP ή όποια άλλη τεχνολογία (κρυφή) θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την πρόκληση μιας τέτοιας καταστροφής...
Ανθρωπος ειμαι κι εγώ, θα ενδώσω... και με δεδομένο ότι η Ιαπωνία τη μανούριαζε την ελίτ συχνά πυκνά γιατί την αψηφούσε, έχει μια βάση όλο αυτό. Για να μην αναφέρω τη μανία της ελιτίλας με την αριθμολογία και τα μεταφυσικά της ανθρωποβόρας κάλτας τους, η ημερομηνία του σεισμού μου κάνει κάπως... 11/3/11 .... Πολλά εντεκάρια δε βρίσκετε;
Το 11 έχει ισχυρο συμβολισμό γι'αυτούς... δεν έχουμε παρά να θυμηθούμε και την ημερομηνία της πτώσης των διδύμων... 11 Σεπτέμβρη... Και το τηλέφωνο της "αμεσης δράσης" τους; 911... (11/9 οι δίδυμοι που αυτοί το γράφουν 9/11)... πολλές ... συμπτώσεις βρε παιδάκι μου...
Το θέμα είναι πως η δική μου λογική επιμένει να μην κατανοεί πώς θα ρικάριζαν ένα πυρηνικό ατύχημα με πιθανή κόλαση ραδιενέργειας... Να ξεφορτωθούμε κάποια δισεκατομμύρια στα γρήγορα; Κι αυτοί είναι εξ ίσου ευάλωτοι στη ραδιενέργεια... Ξέρω 'γω;
Δε θα στύψω άλλο το μυαλό, γιατί έχοντας εκ διαμέτρου διαφορετικό σκεπτικό και κώδικες απ'αυτούς, είναι λογικό να μην "πιάνω" τις διαδρομάρες τους σ'όλη τους την έκταση...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Καλησπερα και συγχαρητηρια για το πολυ πολυ ενδιαφερον forum.
Πριν ενα μηνα περιπου σας ανακαλυψα και σας διαβαζω καθημερινα και ακομα δεν τα εχω δει ολα, υπαρχει αφθονο υλικο εδω μεσα.
Συμφωνα με τη θεωρια Τσιαπα, μιας και αναφερθηκε, ο χτεσινος σεισμος στην Ιαπωνια ενδεχεται να εκδηλωθει στην Καλιφορνια σε 35 μερες περιπου με μικροτερο μεγεθος.
Πριν ενα μηνα περιπου σας ανακαλυψα και σας διαβαζω καθημερινα και ακομα δεν τα εχω δει ολα, υπαρχει αφθονο υλικο εδω μεσα.
Συμφωνα με τη θεωρια Τσιαπα, μιας και αναφερθηκε, ο χτεσινος σεισμος στην Ιαπωνια ενδεχεται να εκδηλωθει στην Καλιφορνια σε 35 μερες περιπου με μικροτερο μεγεθος.
L'état, c'est moi
- ArELa
- Founder-Administrator
Καλώς μας ήρθες marian
Περιηγήσου με το πάσο σου και καλές διαδρομές και καλή συνέχεια στον τόπο μας, που όντως έχει πολλά να δεις...
Αν δεν πήγες ακόμα, κάνε μια βολτίτσα κι εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 123#p74123
ΥΓ:
Περιηγήσου με το πάσο σου και καλές διαδρομές και καλή συνέχεια στον τόπο μας, που όντως έχει πολλά να δεις...
Αν δεν πήγες ακόμα, κάνε μια βολτίτσα κι εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 123#p74123
ΥΓ:
από πού αν επιτρέπεται;Πριν ενα μηνα περιπου σας ανακαλυψα
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ION 4ever
μετά το τσουνάμι ...
Οι δίνες...
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
marian έγραψε:Καλησπερα και συγχαρητηρια για το πολυ πολυ ενδιαφερον forum.
καλως ήρθες,
με μικρότερο μέγεθος εκτός κι αν τον επηρρεάσει τίποτε άλλο
--
αφήνοντας για λίγο στην άκρη το χααρπ, μπορεί να αφήνουν να εννοηθεί ότι έχουν όπλα που προκαλούν σεισμούς κι αν αυτοί γίνουν ακόμα ισχυρότεροι και περισσότεροι, κάλλιστα έτσι "καλύπτουν" κάτι που έχουν ήδη ανακαλύψει ότι συμβαίνει, όχι ακριβώς όπως το είδαμε στην ταινία 2012, η οποία ΑΝ θυμάστε ξεκινά με την Ιαπωνία. (εκτός κι αν δεν θυμάμαι εγώ καλά... ένας Γιαπωνέζος πέφτει νεκρός από το χαλάζι)
- aitherovamwn
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
καλησπέρα και από μένα!!
έχω την εντύπωση ότι ακόμα δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τις πραγματικές διαστάσεις αυτού που συνέβη στην Ιαπωνία..
δείτε σε αυτό το βίντεο πώς σχηματίζονται συνεχώς νέες ρωγμές και πλημμυρίζει ξαφνικά ο τόπος:
πριν από 3 χρόνια, όταν ετοιμαζόμουν να πάω στην Ιαπωνία, είχα διαβάσει την πληροφορία ότι ο μεγάλος σεισμός του τόκυο είχε καθυστερήσει κατά 20 χρόνια..
επίσης, αν θυμάμαι καλά, ο Κέισι είχε προφητεύσει ότι η Ιαπωνία θα αφανιστεί.. υποψιάζομαι ότι έχουμε να δούμε πολλά ακόμα..
(καλως ήρθες marian)
έχω την εντύπωση ότι ακόμα δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τις πραγματικές διαστάσεις αυτού που συνέβη στην Ιαπωνία..
δείτε σε αυτό το βίντεο πώς σχηματίζονται συνεχώς νέες ρωγμές και πλημμυρίζει ξαφνικά ο τόπος:
πριν από 3 χρόνια, όταν ετοιμαζόμουν να πάω στην Ιαπωνία, είχα διαβάσει την πληροφορία ότι ο μεγάλος σεισμός του τόκυο είχε καθυστερήσει κατά 20 χρόνια..
επίσης, αν θυμάμαι καλά, ο Κέισι είχε προφητεύσει ότι η Ιαπωνία θα αφανιστεί.. υποψιάζομαι ότι έχουμε να δούμε πολλά ακόμα..
(καλως ήρθες marian)
...να είστε πάντα καλά...
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Αν κατάλαβα καλά Αιθερό μας, αυτό το πάρκο είναι αποτέλεσμα προέκτασης (;) που έκαναν οι Ιάπωνες. Πρίν γίνει πάρκο ήταν θάλασσα
Άκουγα ραδιόφωνο σήμερα το πρωί και το δημοσιογραφικό δίδυμο ρώτησε τον έλληνα επιστήμονα εάν η ραδιενέργεια που ξέφυγε από τα πυρηνικά εργοστάσια είναι επικίνδυνη.
Η απάντησή του ήταν η εξής:
1) Η διαρροή ραδιενέργειας ήταν εσκεμμένη και ελεγχόμενη με σκοπό την εκτόνωση.
(το γεγονός ότι ακόμα και οι εφεδρικές μηχανές ψύξης έχουν τεθεί εκτός και ότι η στάθμη του νερού που κρυώνει τον πυρήνα έχει κατέβει επικίνδυνα δεν φαίνεται να απασχολεί τον επιστήμονα).
2) Η διαρροή είναι μηδαμινή και ελάχιστα προβλήματα στην υγεία μπορεί να προκαλέσει.
( Ε! κάτι ψιλοτερατογενέσεις , κάποιοι χιλιάδες-εκατομμύρια θα παρουσιάσουν καρκίνο και ποιός ξέρει τί άλλο....έλα μωρέ λίγοι λιγότεροι και τί έγινε...)
3) Τέτοια μορφή εκτόνωσης ( με εσκεμμένη διαρροή ) έχει συμβεί και στο παρελθόν..
4) Οι δοκιμές αντοχής που είχαν κάνει κατά την κατασκευή του πυρηνικού εργοστασίου ήταν μέχρι 7, κάτι. Δεν είχαν υπολογίσει για σεισμό 9ρίχτερ.
Οι δύστυχοι Ιάπωνες εκτός από τα γαιολογικά φαινόμενα έχουν να αντιμετωπίσουν γιά άλλη μία φορά την φονική ραδιενέργεια .
Έγινε επίσης αναφορά (ξόφαλτση) για την μετατόπηση του άξονα της γής και αυτό που διάβασα στο νετ ήταν ότι λόγω του σεισμού αυξήθηκε και η περιστροφή της γής κατά 1,6 δεύτερα με αποτέλεσμα η ημέρα να διαρκέσει λιγότερο.
Την καλημέρα μου σε όλη την ΙΔΕΟπαρέα
Άκουγα ραδιόφωνο σήμερα το πρωί και το δημοσιογραφικό δίδυμο ρώτησε τον έλληνα επιστήμονα εάν η ραδιενέργεια που ξέφυγε από τα πυρηνικά εργοστάσια είναι επικίνδυνη.
Η απάντησή του ήταν η εξής:
1) Η διαρροή ραδιενέργειας ήταν εσκεμμένη και ελεγχόμενη με σκοπό την εκτόνωση.
(το γεγονός ότι ακόμα και οι εφεδρικές μηχανές ψύξης έχουν τεθεί εκτός και ότι η στάθμη του νερού που κρυώνει τον πυρήνα έχει κατέβει επικίνδυνα δεν φαίνεται να απασχολεί τον επιστήμονα).
2) Η διαρροή είναι μηδαμινή και ελάχιστα προβλήματα στην υγεία μπορεί να προκαλέσει.
( Ε! κάτι ψιλοτερατογενέσεις , κάποιοι χιλιάδες-εκατομμύρια θα παρουσιάσουν καρκίνο και ποιός ξέρει τί άλλο....έλα μωρέ λίγοι λιγότεροι και τί έγινε...)
3) Τέτοια μορφή εκτόνωσης ( με εσκεμμένη διαρροή ) έχει συμβεί και στο παρελθόν..
4) Οι δοκιμές αντοχής που είχαν κάνει κατά την κατασκευή του πυρηνικού εργοστασίου ήταν μέχρι 7, κάτι. Δεν είχαν υπολογίσει για σεισμό 9ρίχτερ.
Οι δύστυχοι Ιάπωνες εκτός από τα γαιολογικά φαινόμενα έχουν να αντιμετωπίσουν γιά άλλη μία φορά την φονική ραδιενέργεια .
Έγινε επίσης αναφορά (ξόφαλτση) για την μετατόπηση του άξονα της γής και αυτό που διάβασα στο νετ ήταν ότι λόγω του σεισμού αυξήθηκε και η περιστροφή της γής κατά 1,6 δεύτερα με αποτέλεσμα η ημέρα να διαρκέσει λιγότερο.
Την καλημέρα μου σε όλη την ΙΔΕΟπαρέα
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
- Blue Ice
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Λοιπόν, επισήμως τα αμερικανικά πλοία ανήκουν όλα στον 3ο Στόλο που εχει την περιοχή του Ειρηνικού και πηγαίνουν στην Ιαπωνία για παροχή βοήθειας, ως πλωτά νοσοκομεία, για καθαρισμό νερού και όλα τα συναφή.
Η ονομασία "δαχτυλίδι της Φωτιάς" δεν είναι τυχαία για την περιοχή, όλα τα νησιά εκεί έτσι έχουν δημιουργηθεί. Ας θυμηθούμε τον μεγάλο σεισμό του Σαν Φραντσίκο στις αρχές του 20ου αιώνα. Από μικρό παιδί θυμάμαι να λένε ότι περιμένουν μεγάλο σεισμό στην Καλιφόρνια στο ρήγμα του Αγ.Ανδρέα. Ακόμα δεν έχει γίνει, αλλά θα γίνει κάποια στιγμή...
Ο πλανήτης μας έχει βιώσει σεισμούς τέτοιας έντασης που το προχθεσινό είναι ανεπαίσθητο. Η Ιαπωνία δε συνιστά απειλή για κανέναν, είναι μια υπερχρεωμένη χώρα, σε κρίση, με υπογεννητικότητα και καμία διάθεση για να στείλει στρατό δεξιά και αριστερά. Μόνο όπου την υποχρεώνουν πάει. Βρίσκεται ακόμα υπό Αμερικανική κατοχή αν και οι κάτοικο έχουν εξαμερικανιστεί σε μεγάλο βαθμό.
Το μόνο αρνητικό που έχω να τους προσάψω είναι το μέγιστο έγκλημα που διαπράττουν κάθε χρόνο με τη σφαγή των δελφινιών. Από ότι διαβάζω το τσουνάμι τους έπιασε επί το έργω και ελπίζω να μην γλίτωσαν...
Η ονομασία "δαχτυλίδι της Φωτιάς" δεν είναι τυχαία για την περιοχή, όλα τα νησιά εκεί έτσι έχουν δημιουργηθεί. Ας θυμηθούμε τον μεγάλο σεισμό του Σαν Φραντσίκο στις αρχές του 20ου αιώνα. Από μικρό παιδί θυμάμαι να λένε ότι περιμένουν μεγάλο σεισμό στην Καλιφόρνια στο ρήγμα του Αγ.Ανδρέα. Ακόμα δεν έχει γίνει, αλλά θα γίνει κάποια στιγμή...
Ο πλανήτης μας έχει βιώσει σεισμούς τέτοιας έντασης που το προχθεσινό είναι ανεπαίσθητο. Η Ιαπωνία δε συνιστά απειλή για κανέναν, είναι μια υπερχρεωμένη χώρα, σε κρίση, με υπογεννητικότητα και καμία διάθεση για να στείλει στρατό δεξιά και αριστερά. Μόνο όπου την υποχρεώνουν πάει. Βρίσκεται ακόμα υπό Αμερικανική κατοχή αν και οι κάτοικο έχουν εξαμερικανιστεί σε μεγάλο βαθμό.
Το μόνο αρνητικό που έχω να τους προσάψω είναι το μέγιστο έγκλημα που διαπράττουν κάθε χρόνο με τη σφαγή των δελφινιών. Από ότι διαβάζω το τσουνάμι τους έπιασε επί το έργω και ελπίζω να μην γλίτωσαν...
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
- aitherovamwn
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
καλημέρα και από μένα!
ξέρω ότι αυτού του είδους οι "προσθήκες" στη θάλασσα είναι πολύ συνηθισμένη πρακτική (ελλείψει χώρου) στο τόκυο, και είναι τόσο προσεκτικά κατασκευασμένες και μελετημένες, ώστε να ανεγείρουν πάνω τους ακόμα και ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα.. (υπήρχε και ένα αεροδρόμιο σε ένα τεχνητό νησί - τι να απέγινε άραγε αυτό; ).. φαίνεται πάντως ότι η θάλασσα αποφάσισε να πάρει πίσω αυτό που της ανήκει..
η εντύπωσή μου πάντως από την ιαπωνία γενικά σαν χώρα (την είχα επισκεφτεί το πάσχα του 2007) είναι ότι είναι χτισμένη ολόκληρη πάνω σε χώμα - και τα βουνά τους, π.χ. οι λεγόμενες ιαπωνικές άλπεις (ακόμα και το φουτζιγιάμα, που αν και ηφαίστειο, έχει, αν θυμάμαι καλά, σχεδόν 4.000 μέτρα ύψος) δεν έχουν τη βραχώδη δομή που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην Ελλάδα (ίσως να είναι η εντύπωσή μου, επειδή όλη η επαρχία της ιαπωνίας ήταν καταπράσινη, πάντως εγώ αυτό θυμάμαι).. φαντάζομαι λοιπόν τις επιπτώσεις από τον σεισμό να είναι τρομακτικές.. και από ό,τι διάβασα, η χώρα μετακινήθηκε κατά 2,5 μέτρα!
ξαναβρήκα και την προφητεία του κέισι, όπου αναφέρεται ότι το μεγαλύτερο μέρος της ιαπωνίας (όπως και της Μεγ. Βρετανίας) θα βυθιστεί..
αυτά που έγραψες για το πυρηνικό εργοστάσιο είναι όντως πολύ σοβαρά.. και είναι πολύ σωστή η παρατήρησή σου, φαίνεται οι ιάπωνες να έχουν κάποιου είδους "καρμική σχέση" με τη ραδιενέργεια.. ελπίζω μόνο να μην αποδειχθεί αργότερα ότι η διαρροή ήταν πολύ μεγαλύτερη από αυτό που μας έλεγαν..
πάντως, όσο σκέφτομαι τι συνέβη, και κυρίως τα πιθανά αίτια και τις προσεκτάσεις του, πραγματικά δεν το χωράει το μυαλό μου.. επιβεβαίωσα επίσης και μια πληροφορία που ειπώθηκε εδώ μέσα για την ενεργοποίηση 3 ηφαιστείων (ακόμα και για το yellowstone των ΗΠΑ ανακοικώθηκε ότι "κουνήθηκε" μετά τον σεισμό)..
τέλος, είδα σήμερα ότι οι μικροσεισμοί στην Ελλάδα έχουν τριπλασιαστεί σε σχέση με το φυσιολογικό (όλοι κάτω των 2.5 ρίχτερ).. ρίξτε μια ματιά εδώ: http://www.geophysics.geol.uoa.gr/stati ... ecent.html (παρακολουθώ τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα εδώ και καιρό, και πρώτη φορά βλέπω τον χάρτη της Ελλάδας τόσο κοκκινισμένο - είδα ότι προχθές έγιναν ακόμα και δύο μικροσεισμοί με επίκεντρο τον Υμηττό)..
σε κάθε περίπτωση, πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να ευχόμαστε (προσανατολίζουμε τη σκέψη μας συνειδητά) προς το καλύτερο..
καλή συνέχεια σε όλους/ες!
ωχ, έχεις δίκιο καλελ, το ξέει ξεκάθαρα ο τύπος στο βίντεο στα τελευταία δευτερόλεπτα.. δεν το είχα ακούσει όμως, μάλλον γιατί είχα σχετικά δυνατά τη μουσική (και επειδή μου είχε πέσει το σαγόνι με αυτά που έβλεπα )Αν κατάλαβα καλά Αιθερό μας, αυτό το πάρκο είναι αποτέλεσμα προέκτασης (;) που έκαναν οι Ιάπωνες. Πρίν γίνει πάρκο ήταν θάλασσα
ξέρω ότι αυτού του είδους οι "προσθήκες" στη θάλασσα είναι πολύ συνηθισμένη πρακτική (ελλείψει χώρου) στο τόκυο, και είναι τόσο προσεκτικά κατασκευασμένες και μελετημένες, ώστε να ανεγείρουν πάνω τους ακόμα και ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα.. (υπήρχε και ένα αεροδρόμιο σε ένα τεχνητό νησί - τι να απέγινε άραγε αυτό; ).. φαίνεται πάντως ότι η θάλασσα αποφάσισε να πάρει πίσω αυτό που της ανήκει..
η εντύπωσή μου πάντως από την ιαπωνία γενικά σαν χώρα (την είχα επισκεφτεί το πάσχα του 2007) είναι ότι είναι χτισμένη ολόκληρη πάνω σε χώμα - και τα βουνά τους, π.χ. οι λεγόμενες ιαπωνικές άλπεις (ακόμα και το φουτζιγιάμα, που αν και ηφαίστειο, έχει, αν θυμάμαι καλά, σχεδόν 4.000 μέτρα ύψος) δεν έχουν τη βραχώδη δομή που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην Ελλάδα (ίσως να είναι η εντύπωσή μου, επειδή όλη η επαρχία της ιαπωνίας ήταν καταπράσινη, πάντως εγώ αυτό θυμάμαι).. φαντάζομαι λοιπόν τις επιπτώσεις από τον σεισμό να είναι τρομακτικές.. και από ό,τι διάβασα, η χώρα μετακινήθηκε κατά 2,5 μέτρα!
ξαναβρήκα και την προφητεία του κέισι, όπου αναφέρεται ότι το μεγαλύτερο μέρος της ιαπωνίας (όπως και της Μεγ. Βρετανίας) θα βυθιστεί..
αυτά που έγραψες για το πυρηνικό εργοστάσιο είναι όντως πολύ σοβαρά.. και είναι πολύ σωστή η παρατήρησή σου, φαίνεται οι ιάπωνες να έχουν κάποιου είδους "καρμική σχέση" με τη ραδιενέργεια.. ελπίζω μόνο να μην αποδειχθεί αργότερα ότι η διαρροή ήταν πολύ μεγαλύτερη από αυτό που μας έλεγαν..
πάντως, όσο σκέφτομαι τι συνέβη, και κυρίως τα πιθανά αίτια και τις προσεκτάσεις του, πραγματικά δεν το χωράει το μυαλό μου.. επιβεβαίωσα επίσης και μια πληροφορία που ειπώθηκε εδώ μέσα για την ενεργοποίηση 3 ηφαιστείων (ακόμα και για το yellowstone των ΗΠΑ ανακοικώθηκε ότι "κουνήθηκε" μετά τον σεισμό)..
τέλος, είδα σήμερα ότι οι μικροσεισμοί στην Ελλάδα έχουν τριπλασιαστεί σε σχέση με το φυσιολογικό (όλοι κάτω των 2.5 ρίχτερ).. ρίξτε μια ματιά εδώ: http://www.geophysics.geol.uoa.gr/stati ... ecent.html (παρακολουθώ τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα εδώ και καιρό, και πρώτη φορά βλέπω τον χάρτη της Ελλάδας τόσο κοκκινισμένο - είδα ότι προχθές έγιναν ακόμα και δύο μικροσεισμοί με επίκεντρο τον Υμηττό)..
σε κάθε περίπτωση, πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να ευχόμαστε (προσανατολίζουμε τη σκέψη μας συνειδητά) προς το καλύτερο..
καλή συνέχεια σε όλους/ες!
...να είστε πάντα καλά...
- Blue Ice
Μια χαρά είναι οι σεισμοί στην Ελλάδα, πάντα έτσι είναι... Εξάλλου όταν κάνει συνέχεια μικρούς εκτονώνεται η ενέργεια με αυτόν τον τρόπο και δεν συγκεντρώνεται...
Παρεπιπτόντως οι Ιάπωνες έχουν κατασκευάσει και τους ουρανοξύστες της Κων/πολης που είναι σε βραχώδη περιοχή.
Το πιο ανησυχητικό όμως είναι το πυρηνικό εργοστάσιο, οι Αμερικανοί είναι σίγουροι πως θα έχουμε νέο Τσερνομπιλ
Παρεπιπτόντως οι Ιάπωνες έχουν κατασκευάσει και τους ουρανοξύστες της Κων/πολης που είναι σε βραχώδη περιοχή.
Το πιο ανησυχητικό όμως είναι το πυρηνικό εργοστάσιο, οι Αμερικανοί είναι σίγουροι πως θα έχουμε νέο Τσερνομπιλ
από το defence netΑμερικανοί ειδικοί στα πυρηνικά δήλωσαν πριν λίγο ότι "φοβούνται μήπως η Φουκουσίμα αποτελέσει το νέο Τσερνόμπιλ. Η χρήση θαλασσινού νερού για επιτευχθεί η ψύξη ενός πυρηνικού αντιδραστήρα, όπως πράττουν οι ιάπωνες τεχνικοί στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα που υπέστη βλάβες μετά τον μεγα-σεισμό της Παρασκευής, αποτελεί μία «πράξη απελπισίας», η οποία θυμίζει την καταστροφή στο Τσερνόμπιλ".
Οι τεχνικοί στον πυρηνικό σταθμό πασχίζουν να αποτρέψουν την τήξη στους αντιδραστήρες, οι οποίοι έχουν χάσει και τα εφεδρικά συστήματα ψύξης μετά την σεισμική δόνηση των 8,9 Ρίχτερ την Παρασκευή. Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, η στάθμη του νερού για την ψύξη έχει κατέλθει σε μεγάλο βαθμό, ώστε οι ραδιενεργές ράβδοι του πυρήνα βρίσκονται εκτεθειμένες έως και 3 μ.
- Blue Ice
Mόλις έκανε έναν μικρούλη και είναι κοντά στο επίκεντρο του μεγάλου σεισμού του 2008
Τυχαία! (αν υπάρχει το τυχαία ). Έψαχνα στο google να βρω αναφορές για τους περίεργους θανάτους των πουλιών και των ψαριών και ο δρόμος με έβγαλε στο forum σας!!ArELa
ΥΓ:
Παράθεση:
Πριν ενα μηνα περιπου σας ανακαλυψα
από πού αν επιτρέπεται;
Δεν διαφωνώ καθόλου. Απλά την θεωρεία Τσιάπα την παρακολουθώ αρκετά χρόνια και θεωρώ αξιοσημείωτο το πόσο μέσα πέφτει. Η άποψή μου είναι ότι για όλα τα ανεξήγητα (μεχρι στιγμής) φαινόμενα υπάρχει «επιστημονική» εξήγηση την οποία είτε δεν την έχουν βρει ακόμα είτε... την ξέρουν και απλά δεν μας την λένε...ex poetess
με μικρότερο μέγεθος εκτός κι αν τον επηρρεάσει τίποτε άλλο
--
αφήνοντας για λίγο στην άκρη το χααρπ, μπορεί να αφήνουν να εννοηθεί ότι έχουν όπλα που προκαλούν σεισμούς κι αν αυτοί γίνουν ακόμα ισχυρότεροι και περισσότεροι, κάλλιστα έτσι "καλύπτουν" κάτι που έχουν ήδη ανακαλύψει ότι συμβαίνει
Με αυτή τη λογική θα μπορούσαμε να πούμε οτι ξέρουν οτι οι σεισμοί ακολουθούν μια πορεία από δυσμάς προς ανατολάς (και σε συγκεκριμένους χρόνους) αλλά εμάς δεν μας ..«παίζουν»..διότι (όπως θα έλεγαν)..θα προκληθεί πανικός στον κόσμο.. Όμως με την ίδια λογική θα μπορούσαμε και μεις να πούμε οτι «αυτοι» γνωρίζοντας που είναι ώριμα ρήγματα και γνωρίζοντας και τον χρόνο που περνούν απο κάτω τα συστατικά που προκαλούν το σεισμο, απλά να τον ενισχύσουν (HAARP) δημιουργόντας το γνωστό πλέον σε όλους μας... Σοκ και δέος!!
Εδώ θα ήθελα να αναφερθώ στο οτι τα Αμερικάνικα sites έχουν βουίξει απο αναφορές πάνω στη σεισμική δραστηριότητα που εχει εκδηλωθεί τους τελευταίους μήνες στο ρήγμα της new Madrid που βρίσκεται κεντροανατολικά και το οποίο είχε δώσει το 1812 γύρω στα 8.5 και απο τότε τίποτα σημαντικό. Γεγονός που συνδέεται με το ότι η FEMA έχει παραγγείλει 140.000 πακέτα τροφής για 10 ημέρες και κουβέρτες και σάκους πτωμάτων.
Ενδεικτικά:
http://www.npr.org/blogs/thetwo-way/201 ... six-months
http://theintelhub.com/2011/01/24/fema- ... body-bags/
Τώρα αν 35 περίπου μέρες μετά τον σεισμό της Ιαπωνίας τα συστατικά περάσουν και δεν αγγίξουν την Καλιφόρνια μήπως προχωρώντας ανατολικά μετα απο μερικές μέρες δώσουν κάτι στο ρίγμα της New Madrid? Μια υπόθεση κάνω.
«Η γη θα διασπαστεί στο δυτικό τμήμα της Αμερικής. Το μεγαλύτερο μέρος της Ιαπωνίας θα καταποντιστεί. Το άνω τμήμα της Ευρώπης θα μεταβληθεί εν ριπή οφθαλμού. Θα εμφανιστεί γη στις ανατολικές ακτές της Αμερικής. Θα υπάρξουν αναστατώσεις στην Αρκτική και την Ανταρκτική που θα προκαλέσουν εκρήξεις ηφαιστείων στις διακεκαυμένες περιοχές, και θα γίνει τότε η αλλαγή των πόλων - έτσι ώστε οι παγωμένες ή ημιτροπικές εκτάσεις θα γίνουν πιό τροπικές και θα αναπτυχθούν σε αυτές φτερά καί βρύα.»aitherovamwn
No comment...
L'état, c'est moi
- ION 4ever
Εδώ καί λίγες ώρες που το παρακολουθώ έγιναν 3 σεισμοίaitherovamwn έγραψε: ρίξτε μια ματιά εδώ: http://www.geophysics.geol.uoa.gr/stati ... ecent.html (παρακολουθώ τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα εδώ και καιρό, και πρώτη φορά βλέπω τον χάρτη της Ελλάδας τόσο κοκκινισμένο - είδα ότι προχθές έγιναν ακόμα και δύο μικροσεισμοί με επίκεντρο τον Υμηττό)..
Πύργος, Θεσσαλονίκη, Λίμνος
- ION 4ever
Καλά τι λέω έχω χάσει επεισόδια.
από τις 13:32 στον πύργο, μέχρι τώρα έχουν γίνει 8(!!!) συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής.
από τις 13:32 στον πύργο, μέχρι τώρα έχουν γίνει 8(!!!) συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής.
Δεν σημαίνουν κάτι, είναι κάτω απο 4R. Τέτοιοι γίνονται καθημερινά στην Ελλάδα και ούτε που τους καταλαβαίνουμε.
Αν ζούσαμε στην Αγγλία π.χ. που τίποτα δεν κουνιέται (λέμε τωρα.. ) τέτοιου μεγέθους σεισμοί μπορεί να σήμαιναν κάτι.. αλλα εδώ..
Αν ζούσαμε στην Αγγλία π.χ. που τίποτα δεν κουνιέται (λέμε τωρα.. ) τέτοιου μεγέθους σεισμοί μπορεί να σήμαιναν κάτι.. αλλα εδώ..
L'état, c'est moi
Ρωσική αναφορά κάνει λόγο για επικείμενο μεγάλο σεισμό στις δυτικές ακτές των ΗΠΑ Εκτύπωση E-mail
12-03-2011 23:08:05
Μια αναφορά η οποία ετοιμάστηκε για τον Ρώσο πρωθυπουργό Vladimir Putin από το Ινστιτούτο φυσικής της Γης (http://www.ifz.ru) της ρωσικής ακαδημίας των επιστημών στις 9 Μαρτίου επισημαίνει τον κίνδυνο οι ΗΠΑ να υποστούν πλήγμα από έναν μέγα-σεισμό κατά τη διάρκεια των επομένων (από τις 9 Μαρτίου) 14 ημερών.
Η έμφαση στην αναφορά δίνεται στις δυτικές ακτές των ΗΠΑ, του Μεξικού, της Κεντρικής Αμερικής και της Νότιας Αμερικής. Η ίδια αναφορά επεσήμανε πως "καταστροφικοί σεισμοί στην Ασία, «είναι επίσης δυνατό να συμβούν".
Στο κείμενό της γινόταν λόγος για το σεισμό των 7,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στην Ιαπωνία στις 9 Μαρτίου, αλλά είχε συνταχθεί πριν το μεγάλο σεισμό της 11ης Μαρτίου. Στην αναφορά του ρωσικού Ινστιτούτου διατυπωνόταν η υπόνοια πως αυξημένα ηλεκτρομαγνητικά σήματα έχουν εντοπιστεί στην ανώτερη ατμόσφαιρα του πλανήτη και είναι περισσότερο έντονα πάνω από τις δυτικές ακτές των ΗΠΑ.
Μάλιστα Βρετανοί και Ρώσοι επιστήμονες ετοιμάζουν ένα σχετικό πρόγραμμα (TwinSat project) πρόγνωσης σεισμών στηριζόμενο στα πρόδρομα Η/Μ φαινόμενα (ακριβώς δηλαδή η θεωρία που οδήγησε την ελληνική ομάδα του ΒΑΝ να αναπτύξει το δικό της σύστημα πρόγνωσης σεισμών) με την αποστολή δύο δορυφόρων σε χαμηλή τροχιά.
Η συγκεκριμένη αναφορά, έρχεται εν μέρη να επιβεβαιωθεί και από τον Νεοζηλανδό επιστήμονα Ken Ring ο οποίος φέρεται πως είχε προβλέψει τον καταστροφικό σεισμό στο Cristchurch λέγοντας πως η θέση των δύο γιγάντιων πλανητών του Δία και του Κρόνου και η ευθυγράμμισή τους με τον Ήλιο, η οποία ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο και θα συνεχιστεί μέχρι το Μάιο, και τη Γη στη μέση ιδιαίτερα κατά το Μάρτιο, και τη Σελήνη στις 20 του μηνός να έρχεται σε τέτοια θέση η οποία μπορεί να παίξει ρόλο κλειδί στην γένεση ενός καταστροφικού γεγονότος, κοντά στην συγκεκριμένη ημερομηνία. Μπορεί να μοιάζει με αστρολογία, όμως ο ίδιος επιμένει πως η θεωρία του ευσταθεί.
Πάντως στις ΗΠΑ ανακοινώθηκε μια μεγάλη άσκηση μεταξύ 21 και 25 Μαρτίου και στην οποία θα συμμετάσχουν οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας, η CIA, το αμερικανικό υπουργείο οικονομικών, το State department, η αμερικανική υπηρεσία για την διεθνή ανάπτυξη, η υπηρεσία αντιμετώπισης εθνικών απειλών και ο διεθνής ερυθρός Σταυρός, ενώ την άσκηση θα παρακολουθήσουν αξιωματούχοι από τον Καναδά και όλα αυτά στο Fort Leavenworth της πολιτείας του Kansas.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
12-03-2011 23:08:05
Μια αναφορά η οποία ετοιμάστηκε για τον Ρώσο πρωθυπουργό Vladimir Putin από το Ινστιτούτο φυσικής της Γης (http://www.ifz.ru) της ρωσικής ακαδημίας των επιστημών στις 9 Μαρτίου επισημαίνει τον κίνδυνο οι ΗΠΑ να υποστούν πλήγμα από έναν μέγα-σεισμό κατά τη διάρκεια των επομένων (από τις 9 Μαρτίου) 14 ημερών.
Η έμφαση στην αναφορά δίνεται στις δυτικές ακτές των ΗΠΑ, του Μεξικού, της Κεντρικής Αμερικής και της Νότιας Αμερικής. Η ίδια αναφορά επεσήμανε πως "καταστροφικοί σεισμοί στην Ασία, «είναι επίσης δυνατό να συμβούν".
Στο κείμενό της γινόταν λόγος για το σεισμό των 7,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στην Ιαπωνία στις 9 Μαρτίου, αλλά είχε συνταχθεί πριν το μεγάλο σεισμό της 11ης Μαρτίου. Στην αναφορά του ρωσικού Ινστιτούτου διατυπωνόταν η υπόνοια πως αυξημένα ηλεκτρομαγνητικά σήματα έχουν εντοπιστεί στην ανώτερη ατμόσφαιρα του πλανήτη και είναι περισσότερο έντονα πάνω από τις δυτικές ακτές των ΗΠΑ.
Μάλιστα Βρετανοί και Ρώσοι επιστήμονες ετοιμάζουν ένα σχετικό πρόγραμμα (TwinSat project) πρόγνωσης σεισμών στηριζόμενο στα πρόδρομα Η/Μ φαινόμενα (ακριβώς δηλαδή η θεωρία που οδήγησε την ελληνική ομάδα του ΒΑΝ να αναπτύξει το δικό της σύστημα πρόγνωσης σεισμών) με την αποστολή δύο δορυφόρων σε χαμηλή τροχιά.
Η συγκεκριμένη αναφορά, έρχεται εν μέρη να επιβεβαιωθεί και από τον Νεοζηλανδό επιστήμονα Ken Ring ο οποίος φέρεται πως είχε προβλέψει τον καταστροφικό σεισμό στο Cristchurch λέγοντας πως η θέση των δύο γιγάντιων πλανητών του Δία και του Κρόνου και η ευθυγράμμισή τους με τον Ήλιο, η οποία ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο και θα συνεχιστεί μέχρι το Μάιο, και τη Γη στη μέση ιδιαίτερα κατά το Μάρτιο, και τη Σελήνη στις 20 του μηνός να έρχεται σε τέτοια θέση η οποία μπορεί να παίξει ρόλο κλειδί στην γένεση ενός καταστροφικού γεγονότος, κοντά στην συγκεκριμένη ημερομηνία. Μπορεί να μοιάζει με αστρολογία, όμως ο ίδιος επιμένει πως η θεωρία του ευσταθεί.
Πάντως στις ΗΠΑ ανακοινώθηκε μια μεγάλη άσκηση μεταξύ 21 και 25 Μαρτίου και στην οποία θα συμμετάσχουν οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας, η CIA, το αμερικανικό υπουργείο οικονομικών, το State department, η αμερικανική υπηρεσία για την διεθνή ανάπτυξη, η υπηρεσία αντιμετώπισης εθνικών απειλών και ο διεθνής ερυθρός Σταυρός, ενώ την άσκηση θα παρακολουθήσουν αξιωματούχοι από τον Καναδά και όλα αυτά στο Fort Leavenworth της πολιτείας του Kansas.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
L'état, c'est moi
- axinosp
- Επικοινωνία:
Κάτι φοβούνται στην Ευρώπη - Η Σελήνη και η ηλιακή έξαρση σπέρνουν τον τρόμο στις ηγεσίες
http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=139
Με αφορμή το δημοσίευμα του defencenet, λίγα σχόλια και από μένα...
Το Πετρέλαιο τελειώνει, ξεπεράσαμε την κορύφωση παραγωγής(Peak oil), Οι εξεγέρσεις στις Αραβικές χώρες γίνονται γιαυτό το λόγο(η άνοδος τιμών του πετρελαίου πάνε πακέτο με την άνοδο της τιμής των τροφίμων), η απεξάρτηση του πλανήτη από τα ορυκτά καύσιμα δεν έχει γίνει γιατί δεν συμφέρει τον ίδιο τον Καπιταλισμό.
Η αυξημένη ζήτηση σε ενέργεια για την επιβίωση του συστήματος , έχει κάνει τους "ηγέτες" του πλανήτη να παραμιλούν.
Η Καταστροφές στην οικονομία της Ιαπωνίας δεν υπολογίζονται, μόνο σε σπίτια και αυτοκίνητα που παρέσυρε το Τσουνάμι, υπολογίζονται και στο κατά πόσο έχασαν οι εταιρείες από το σταμάτημα της κατανάλωσης από ένα λαό που είναι παγκόσμια πρώτος σε αγορές καταναλωτικών προϊόντων.
Τα εργοστάσια της Honda και της Toyota, δεν συμφέρει να ανοίξουν ξανά, στην Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, υπάρχουν δεκάδες σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
Οι Ηλιακές καταιγίδες από δω και εμπρός θα είναι καθημερινά στο δελτίο καιρού, οι καταστροφές που θα προκαλούν αυτές, θα ποικίλουν, ανα γεωγραφική περιοχή και χρονική στιγμή!!
Σεισμοί, ηφαίστεια, κυκλώνες, τσουνάμι, ηλεκτρικά μπλακάουτ, από όλα έχει το πακέτο των Ηλιακών Καταιγίδων!!
Το χειμώνα θα πλήτεται περισσότερο η Αυσταλία-Νεα Ζηλανδία-Ινδονησία-Ιαπωνία, τα σημεία δηλαδή που αυτήν την εποχή έχουν καλοκαίρι και το καλοκαίρι θα έχει σειρά η Μεσόγειος και όχι μόνο να πληγεί !!
Καλωσήλθατε στο τέλος του Καπιταλισμού και του πολιτισμού όπως τον γνωρίσατε μέχρι τώρα!!
Τι μπορούν να κάνουν οι "ηγέτες" του Πλανήτη για να σωθεί ο Καπιταλισμός τους, απολύτως τίποτα !!
http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=139
Με αφορμή το δημοσίευμα του defencenet, λίγα σχόλια και από μένα...
Το Πετρέλαιο τελειώνει, ξεπεράσαμε την κορύφωση παραγωγής(Peak oil), Οι εξεγέρσεις στις Αραβικές χώρες γίνονται γιαυτό το λόγο(η άνοδος τιμών του πετρελαίου πάνε πακέτο με την άνοδο της τιμής των τροφίμων), η απεξάρτηση του πλανήτη από τα ορυκτά καύσιμα δεν έχει γίνει γιατί δεν συμφέρει τον ίδιο τον Καπιταλισμό.
Η αυξημένη ζήτηση σε ενέργεια για την επιβίωση του συστήματος , έχει κάνει τους "ηγέτες" του πλανήτη να παραμιλούν.
Η Καταστροφές στην οικονομία της Ιαπωνίας δεν υπολογίζονται, μόνο σε σπίτια και αυτοκίνητα που παρέσυρε το Τσουνάμι, υπολογίζονται και στο κατά πόσο έχασαν οι εταιρείες από το σταμάτημα της κατανάλωσης από ένα λαό που είναι παγκόσμια πρώτος σε αγορές καταναλωτικών προϊόντων.
Τα εργοστάσια της Honda και της Toyota, δεν συμφέρει να ανοίξουν ξανά, στην Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, υπάρχουν δεκάδες σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
Οι Ηλιακές καταιγίδες από δω και εμπρός θα είναι καθημερινά στο δελτίο καιρού, οι καταστροφές που θα προκαλούν αυτές, θα ποικίλουν, ανα γεωγραφική περιοχή και χρονική στιγμή!!
Σεισμοί, ηφαίστεια, κυκλώνες, τσουνάμι, ηλεκτρικά μπλακάουτ, από όλα έχει το πακέτο των Ηλιακών Καταιγίδων!!
Το χειμώνα θα πλήτεται περισσότερο η Αυσταλία-Νεα Ζηλανδία-Ινδονησία-Ιαπωνία, τα σημεία δηλαδή που αυτήν την εποχή έχουν καλοκαίρι και το καλοκαίρι θα έχει σειρά η Μεσόγειος και όχι μόνο να πληγεί !!
Καλωσήλθατε στο τέλος του Καπιταλισμού και του πολιτισμού όπως τον γνωρίσατε μέχρι τώρα!!
Τι μπορούν να κάνουν οι "ηγέτες" του Πλανήτη για να σωθεί ο Καπιταλισμός τους, απολύτως τίποτα !!
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
- ArELa
- Founder-Administrator
Αυτό το στίκι έχει τίτλο "Δελτίο Σεισμών, Πυρκαγιών και άλλων θεομηνιών" γιατί αυτή τη χρησιμότητα έχει. Την απλή καταγραφή τους. Μια βιβλική συμφορά όπως αυτή της Ιαπωνίας αξίζει και χρήζει ενός ξέχωρου νήματος.
Το οποίο και μόλις άνοιξα.
Παρακαλώ να συνεχίσουμε τη συζήτηση γι'αυτό το τεράστιο θέμα, εκεί
http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 53#p132653
Ευχαριστώ.
Το οποίο και μόλις άνοιξα.
Παρακαλώ να συνεχίσουμε τη συζήτηση γι'αυτό το τεράστιο θέμα, εκεί
http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 53#p132653
Ευχαριστώ.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
http://www.skai.gr/news/greece/article/ ... n-rihter-/
{{Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε περίπου στις 3.30 το μεσημέρι μεταξύ Κάσου και Κρήτης σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο.
Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 60 χιλιομέτρων και έγινε αισθητός σε περιοχές της Αττικής, τη Ρόδο και άλλες περιοχές της χώρας. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.}}
Παιδιά δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο Μας κούνησε αρκετά και όπως σου είπα Αρελάκι στο τηλέφωνο, όντως είναι μεγέθους 6+
Είχα την ίδια αίσθηση όπως και το καλοκαίρι του 2008, σαν να ήμουν πάνω σε καράβι και κράτησε γύρω στα 10""
Μόλις μου τηλεφώνησε η θεία μου από την Κώ και μου είπε ότι κουνήθηκαν και εκεί αρκετά.
Πάω να φουσκώσω την βάρκα για το τσουνάμι
{{Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε περίπου στις 3.30 το μεσημέρι μεταξύ Κάσου και Κρήτης σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο.
Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 60 χιλιομέτρων και έγινε αισθητός σε περιοχές της Αττικής, τη Ρόδο και άλλες περιοχές της χώρας. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.}}
Παιδιά δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο Μας κούνησε αρκετά και όπως σου είπα Αρελάκι στο τηλέφωνο, όντως είναι μεγέθους 6+
Είχα την ίδια αίσθηση όπως και το καλοκαίρι του 2008, σαν να ήμουν πάνω σε καράβι και κράτησε γύρω στα 10""
Μόλις μου τηλεφώνησε η θεία μου από την Κώ και μου είπε ότι κουνήθηκαν και εκεί αρκετά.
Πάω να φουσκώσω την βάρκα για το τσουνάμι
- ArELa
- Founder-Administrator
Γελάω αλλά δεν είναι για γέλια γμτ...KAL EL έγραψε:Πάω να φουσκώσω την βάρκα για το τσουνάμι
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
σύμφωνα με την θεωρία Τσιάπα ο Απρίλης θα είναι μήνας σεισμών, άνω των 5 ρίχτερ. κάποιος εκεί έχει πέσει μέσα για τον σεισμό των έξι ρίχτερ στην Κρήτη.