ΓιώργοςΤράγκας.
Μ'άρεσε ο τίτλος της παλιάς του εκπομπής, γι'αυτό τον έδωσα σ'αυτό το νήμα.
Αναμφισβήτητα είναι ο ΜΟΝΟΣ σήμερα στα ερτζιανά που δεν γλύφει με κάποιον τρόπο το σύστημα. Το λέω εν πλήρη επιγνώσει. Είναι ο ΜΟΝΟΣ που δε μου προκαλεί ναυτία/αηδία
Κάποιος θα'λεγε ότι "αντιστέκεται" γιατί είναι δεξιός και θέλει ν'ανέβει ο Σαμαράς.
Δε νομίζω ότι είναι τόσο "λίγη", μικρόψυχη, μικρόνοη και περιχαρακωμένη η λογική του αυτή τη στιγμή. Κάτι μου λέει ότι το "σοκ και δέος" της νεοταξίλας που'χει ενσκύψει στην Ελλάδα, τον έκανε κι αυτόν να εμπεδώσει πως τα κόμματα κι οι ιδεολογίες είναι μια εξεζητημένη παπαριά για την οπαδοποίηση και για το ρίξιμο στάχτης στα μάτια της "μάζας" όπως μας αποκαλούν. Άλλωστε έχει και ένα πρότερο "δείγμα γραφής" που αν μη τι άλλο δείχνει ότι δε βάζει κομματικά μαντριά και ιδεολογίες πάνω απ΄τον τόπο του... Τον είδα και τον άκουσα όταν άρχισε να τα χώνει στον Καραμανλή (ενώ ήταν Καραμανλικός - κι αυτό έχει την αξία του) χωρίς ενδοιασμούς από ένα σημείο και μετά.
Πάντα τον θεωρούσα "μουτράκι", γάτο με πέταλα, κι ενώ πάντα στεκόταν απέναντι στην εξουσία, κάπου μέσα μου, δεν τον εμπιστευόμουν.
Όσο τον ακούω τόσο αλλάζει την πρότερη στάση μου...
Κάποιοι λένε ότι είναι Μασόνος. 'Εχω σφοδρές επιφυλάξεις επ'αυτού. Αν είναι, τότε υπάρχουν και μασόνοι αντινεοταξίτες. Ό,τι και να'ναι τέλος πάντων, μασόνος, ροδόσταυρος, στρουμφάκι και δε συμμαζεύεται, δε με ενδιαφέρει αυτή την ώρα. Αυτό που μ'ενδιαφέρει είναι ότι μου βγάζει σαν άμεση προτεραιότητά του την Ελλάδα. Το ότι βγάζει φλύκταινες και με κάποιους...δημοσιοκάφρους ολκής... είναι ένα άλλο ενδεικτικό υπέρ του στα μάτια μου. Κοντεύω να τον ερωτευτώ τον μάγκα
Κάθε πρωί, έγινε απαραίτητο συνοδευτικό του καφέ μου, το άκουσμα της φωνής του, της οργής του, του επιχειρήματος που δε μπορεί να αντικρούσει κανείς, όποιας ιδεολογίας κι αν είναι. Προτείνω ανεπιφύλακτα να τον ακούτε τα πρωινά... μέσω νετ, θα τον ακούτε εδώ http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1348 και παρά τις υποδείξεις της Φωτεινής, είμαι πολύ ξανθιά να "κατεβάσω" την εκπομπή του, αλλιώς δε θα'γραφα εγώ τώρα, θ'άφηνα αυτόν να μιλήσει...κι αν δεν τον προσκυνάγατε
Επανερχόμενη σ'αυτό που έλεγα πιο πάνω, είναι απορίας άξιο το πώς τον έχουν αφήσει μέχρι τώρα να μιλάει και δη τόσο ελεύθερα όσο στο ράδιο... Ίσως γιατί είναι στο πρόγραμμά τους να αφήσουν έστω έναν, για να εκτονώνεται η οργή του λαού μέσα απ'αυτόν. Όμως αυτός συχνά ξεπερνάει τα εσκαμμένα... Πολύ φοβάμαι ότι θα τον φιμώσουν κάποια στιγμή, γιατί προάγει πραγματική ρήξη/ανατροπή, όχι μελανζέ και πουλημένη σαν τον άλλον τον ξεφτίλα δήθεν Ελληναρά Καρατζαφύρερ που στην τελική ήταν από τους πρώτους που έσκυψε, προσυπογράφοντας το ξεπούλημά μας.
Eύχομαι να τον έχει ο Θεός καλά, και ασφαλή (μην του τη φέρουνε μπαμπέσικα) για να συνεχίσει την ΕΡΓΑΡΑ της αφύπνισης και τσαμπουκαλέματος της απονευρωμένης-εκφοβισμένης και πελαγωμένης μάζας των Ελλήνων, που από ήρωες μοιάζουν να'χουν καταντήσει κότες...
Δεν ξέρω πόσο θα βαστήξει αυτό, πάντως όσο θα ακούγεται στα καθεστωτικά ΜΜΕ, εγώ θα τον ακούω. Σ'αυτό το σημείο, να πω κι ένα μπράβο στον Χατζηνικολάου που του δίνει αυτό το βήμα.
Θα τον ήθελα πολύ να κάνουμε ένα βίντεο στο οποίο θα μιλούσε ακόμα πιο ελεύθερα, κι αν τον ανέβαζα στο κανάλι μου, θα γινόταν ο απίστευτος πάταγος στο νετ. Επιχείρησα να πάω στο σάιτ του, αλλά το antivirus μου μου'βγαλε trojan alert κι έφυγα άρον άρον.
Άντε ρε Γιώργη, φτιάξε τη σελίδα σου... το λινκ αυτού που ανεβάζω εδώ, θα στο στείλω στη real κι αν τελικά το δεις, επικοινώνησε μεγάλε μαζί μου στο arela43@yahoo.gr
Σ'αυτό το τόπικ, θα προσπαθώ να γράφω όσο μπορώ κι όσο προλαβαίνω, (από αύριο) αυτά που λέει στην πρωινή εκπομπή του στον Real fm.
Μα την Παναγία, ποτέ δεν έχω νιώσει την ανάγκη να μιλήσω σε δημοσιογράφο, αλλά με τον συγκεκριμένο, θα'θελα πολύ να τα λέγαμε...