KAΪΡΟ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: KAΪΡΟ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Δημοσίευση από ION 4ever » Παρ 04 Φεβ 2011, 11:48

Τώρα που αποκαστάθηκε η επαφή μου,
Μεταφέρω την κατασταση που υπήρχε αυτές τις μέρες.

Δεν είναι σαφες πως ξεκίνησαν τα γεγονότα.
Παιζουν όμως τα εξής.
Εγιναν και εκεί κατι αυτοπυρπολίσεις χωρίς ομως να πεθάνουν.
Και ο μουμπάρακ όρισε
την 25/1 επίσιμη εορτή του κράτους και αργία, ως Ημέρα της Αστυνομίας.

Κατα την διάρκεια των διαδηλώσεων τα κινητά και το ιντερνετ κομμένα
και τα σταθερά υπολειτουργούσαν.
Τα καταστήματα κλειστά και αν άνοιγε κάποιο δεν υπήρχε τρόφιμο ούτε για δείγμα.
Το τάνκ εξω από το σπίτι, στην πλατεία.
Αλλά σε γενικές γραμμές οχι εχθρικό προς τους πολίτες.
Πυροβολισμοί συνεχώς ολοι την νύκτα.
Τις 2 τελευταιες μέρες εμφανίστηκαν ελεύθεροι σκοπευτές
που κτυπούσαν τους διαδηλωτές από ταράτσες.

Πάω να δω τον Taperley αν και πάνω κατω το σκηνικό είναι γνωστό.
αλλαγή διοικησης,
τάξε μου τάξε μου
μου και αντε πάλι ....
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 04 Φεβ 2011, 12:21

Το δικό μου αξίζει να το δείτε. Είναι μια καλή ανάλυση του Τάρπλεϋ.
Το ανέβασε και το taxalia εδώ http://taxalia.blogspot.com/2011/02/web ... rpley.html

Το άλλο τώρα...

Πιο πάνω έβαλα ένα βιντεάκι (με τον καβαλάρη) που πέρασε στα "ψιλά" γενικά στο ΥΤ...

Κι εγώ η ίδια είπα "Παράξενος οιωνός, ή ολογράφημα των λαμογιών για να μένουμε μαλάκες;;
Ιδού το ερώτημα... (εγώ τείνω στην δεύτερη εκδοχή πάντως- εννοείται) "

Ισως δε θα'πρεπε να βιαστώ να τείνω στη δεύτερη εκδοχή, διότι όπως μου επισήμανε ο paraplanisi (ο οποίος το είδε και το μεταφράζει για τον κρυφό κοσμο) αν ήταν ολογράφημα θα το'βλεπε κι ο κόσμος στο δρόμο...

Οπότε ή ήταν κάτι "πρόσθετο" που έχωσε το MSNBC , ή ήταν κάτι άλλο :freak: :freak:

Τώρα τείνω στο κάτι άλλο, γιατί αν ήταν κάτι που'βαλε επίτηδες ο σταθμός ή κάποιος ξύπνιος, θα δινόταν μεγάλη έκταση. Θα φρόντιζαν τα ίδια τα καθεστωτικά ΜΜΕ να δώσουν την έκταση... Το βιντεάκι έχει πολύ λίγες θεάσεις. Πέρασε όπως προείπα, στα "ψιλά"

Bρήκα κι άλλο ένα με πιο εκτεταμένη απεικόνιση...

Μόνο καμιά 300αριά θεάσεις κι αυτό...
Αν ήταν για εντυπωσιασμό, θα'χαμε φτάσει τις εκατοντάδες χιλιάδες...
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 04 Φεβ 2011, 12:38

Το MSNBC δεν ειναι που τα χώνει στους ρεμπουμπλικανους;
Το ανταγωνιστικό κανάλι του Fox News?
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 04 Φεβ 2011, 12:40

Υep.
Δεν μπορώ να το πραγματευτώ σαν hoax ή επέμβαση/παρέμβαση κάποιου χρήστη στο βίντεο, όμως... Και εξήγησα παραπάνω γιατί.

Οπότε τι στο διάολο γίνεται ρε παιδια; :conf: :conf: :freak:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 04 Φεβ 2011, 12:47

Απορίπτω τον καβαλάρη της αποκάλυψης γιατι είναι φανταστικό πρόσωπο.
Τώρα για τον horus οκ. δεν νομίζω ο ηλιος να κατέβηκε και να καβαλάει ενα άλογο.
Τείνω προς τυχαια αντανάκλαση του φωτός σε σχέση με την κίνηση της κάμερας (δεν το εχω αναλύσει βέβαια οπότε ειναι απλα μια εικασία).
Μην ξεχνας οτι μεχρι να φτάσει σε εμάς το βιντεο πέρασε απο δυο κάμερες.
μια που κατέγραψε το γεγονός και μία που κατέγραψε την οθόνη.
Η προς το ολογαφημα.
Βέβαια μπορεί να είναι και παρέμβαση στο βίντεο. γιατί το αποκλείεις
Το θεμα ειναι.
Αν συνέβει κάτι.
εκεινοι που ήταν εκει γύρω. το πήραν χαμπάρι;
Αν ναι. μπορει να ειναι ολογράφημα.
αν όχι παλι μπορει να ειναι ολογράφημα αλλα μπορει να ειναι ενα απο τα παραπάνω που είπα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 04 Φεβ 2011, 12:52

Divine Sinner έγραψε:Βέβαια μπορεί να είναι και παρέμβαση στο βίντεο. γιατί το αποκλείεις
Βασικά δεν αποκλείω τίποτα, δεν είμαι σε θέση ν'αποκλείσω τίποτα, αλλά χλωμό μου κάνει για παρέμβαση του χρήστη, όταν δείχνει να το καταγράφει λάιβ απ'την τηλεόραση. Και έβαλα δύο διαφορετικά βίντεο από 2 διαφορετικούς χρήστες. Κι οι δύο ολόιδια παρέμβαση από άλλη (ευρύτερη) οπτική γωνία;

Αν έκανε την παρέμβαση το νεοταξιτοκάναλο, δεν θα προκαλούσε ηδη τον σάλο;

Πρέπει να το περιαδράξουν τα δικά μας ΜΜΕ, για να το δούμε πιο προσεκτικά;
Αν έλεγε δηλαδη΄η Τρέμη ότι είναι περίεργο αυτό, ότι κάτι αλλόκοτο συνέβη εκεί, τώρα θα το διαπραγματευόμασταν αν είναι hoax η αλλοκοτιά;
Μην περιμένουμε τα ΜΜΕ για να επιβεβαιώσουν κάτι στη σκέψη μας όταν το βλέπουμε με τα μάτια μας ρε γμτ... Οφείλουμε να σχηματίζουμε δική μας οπτική και άποψη, κι όχι να αναμασάμε αυτές που μας πασάρουν οι "έγκριτοι" μη χέσω.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 04 Φεβ 2011, 13:05

Πρέπει να το περιαδράξουν τα δικά μας ΜΜΕ, για να το δούμε πιο προσεκτικά;
Αν έλεγε δηλαδη΄η Τρέμη ότι είναι περίεργο αυτό, ότι κάτι αλλόκοτο συνέβη εκεί, τώρα θα το διαπραγματευόμασταν αν είναι hoax η αλλοκοτιά;
Μην περιμένουμε τα ΜΜΕ για να επιβεβαιώσουν κάτι στη σκέψη μας όταν το βλέπουμε με τα μάτια μας ρε γμτ... Οφείλουμε να σχηματίζουμε δική μας οπτική και άποψη, κι όχι να αναμασάμε αυτές που μας πασάρουν οι "έγκριτοι" μη χέσω.
Ξέρεις οτι με μενα δεν ισχύει αυτο μιας και είμαι μαλωμένος χρόνια με την mainstream δημοσιογραφία.
Αν το παρουσίαζε η τρέμη τοτε θα σκεφτόμουν παλι οτι είναι ολόγραμα είτε επέμβαση στο βίντεο γιατι θα ελάμβανα
υπ οψιν και τα κίνητρα του δελτίου ειδήσεων. Ομως θα έδινα μεγαλύτερο βάρος στο ολόγραμμα σε σχέση με τώρα.
Δηλαδη αν λειτουργήσει (υποθετικα γιατι δεν το πιστευω) ενα blue beam project θα πρέπει να υπάρχει και κάποιος mainstream
δημοσιογράφος (η καλύτερα ολοι) που θα το αναμεταδώσει και θα το φουσκώσει.
Οπότε θα ήταν ποιο λογικη η ιστορία του ολογράμματος.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 04 Φεβ 2011, 13:16

Υπάρχουν διαφοροι τυποι ολογραφήματος.
υπάρχουν ολογραφήματα τα οποια μπορεί να είναι ορατά μονο απο κάμερες.
Αλλά προεξέχουν απο μια ολογραφική πλάκα. Είχα δει ενα τέτοιο στο τεχνολογικο μουσειο θεσσαλονίκης.
Παρ όλα αυτά δεν ξέρουμε τι τεχνολογία υπάρχει (ειδικά μυστική).
Είναι γνωστό οτι μεγάλο μέρος της τεχνολογίας που βγαίνει σημερα στην αγορά. υπηρχε πριν 20 χρόνια για στρατιωτικούς σκοπους στην αμέρικα.
άλλα μπορει να είναι ορατά μονο απο συγκεκριμένες οπτικές γωνίες και συγκεκριμενη απόσταση.
Πχ μπορεί να το βλέπεις απο απένταντι, αλλα αμα είσαι εκεί δεν το βλέπεις.
Εμενα με ξενίζει οτι το βίντεο είναι πολυ μικρό.
Και γενικά αυτά τα βίντεο είναι μικρά. Θα ήταν ενδιαφέρον να μας δείχναν την μετά αντίδραση του κόσμου.
Άβαταρ μέλους
aitherovamwn
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aitherovamwn » Σάβ 05 Φεβ 2011, 10:19

μόλις άκουσα τον τάρπλεϊ.. βικούλα, ακόμα μια φορά, συγχαρητήρια!!! :respect: :urock: :worship:

νομίζω ότι με αυτό το upload, έδωσες τη μοναδική διέξοδο στο μη αγγλόφωνο ελληνικό κοινό για ουσιαστική ενημέρωση, αναφορικά με την κατάσταση στην αίγυπτο (ποιόν άλλον έχουν οι μη αγγλομαθείς να τους ενημερώσει, τον @@ τον παπαχελά; )

ο τάρπλεϊ είπε ορισμένα πράγματα, στα οποία αξίζει να σταθούμε:

1. αν πετύχει η αποσταθεροποίηση και της Αιγύπτου, θα συνεχίσουν και με τις υπόλοιπες χώρες του αραβικού κόσμου, ώστε να αντικαταστήσουν τους μόνιμους ηγέτες της περιοχής που δεν είναι και τόσο υπάκουοι με απόλυτα ελεγχόμενες μαριονέτες (τύπου al baradei ή GAP).. στη συνέχεια το σχέδιο είναι η αντικατάσταση των μικρών, ασήμαντων και ρημαγμένων κρατιδίων που θα έχουν δημιουργήσει με μια πανίσχυρη παγκόσμια κυβέρνηση
2. η μουσουλμανική αδελφότητα είναι δημιούργημα των αγγλικών μυστικών υπηρεσιών, όπως και ο αιγυπτιακός στρατός
3. οι διαδηλωτές δεν είναι κατ'ανάγκη υποστηρικτές της αντιπολίτευσης, αλλά απλοί άνθρωποι που παλεύουν για την επιβίωσή τους
4. πρέπει να μας "προβληματίζει" η στάση των διεθνών τηλεοπτικών δικτύων (κυρίως του al jazeera) υπέρ των διαδηλώσεων
5. όλοι οι άραβες ηγέτες έχουν πλέον χάσει την εμπιστοσύνη τους στους αμερικανούς, που έχουν προδώσει με τόσο αδίστακτο τρόπο το αγαπημένο τους παιδί στην περιοχή.. βλέπουν λοιπόν ότι και οι ίδιοι δεν θα έχουν μέλλον, αν παραμείνουν υποτακτικοί στους αμερικάνους..

προσωπικά, πιστεύω ότι όλα θα εξαρτηθούν από την αποφασιστικότητα και τον βαθμό αφύπνισης των εξεγερμένων.. πάντως, το γεγονός ότι έχουν σχηματίσει ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από το μουσείο του καϊρου, εμένα προσωπικά, μου λέει πάρα πολλά..

η συνταγή των δυτικών μυστικών υπηρεσιών είναι παλιά και δοκιμασμένη.. (τη βρίσκουμε ακόμα και ως υπόθεση στους "Ιππής" του Αριστοφάνη: πώς διώχνουμε έναν φαύλο ηγέτη; τον αντικαθιστούμε με κάποιον ακόμα χειρότερο).. αυτό βλέπουμε να επιχειρούν να κάνουν οι κοπρίτες αυτή τη στιγμή στην αίγυπτο.. μόνο που παίζουν με τη φωτιά, γιατί όταν οι άνθρωποι είναι απεγνωσμένοι γίνονται εντελώς απρόβλεπτοι..

τώρα, αναφορικά με το βίντεο με τον καβαλάρη, δεν ξέρω.. δεν έχω ξαναδεί τίποτα παρόμοιο.. έχει ενδιαφέρον ότι ο τέταρτος ιππότης της Αποκάλυψης ήταν "χλωμός" (εξ'ού και το περίφημο "behold a pale horse"), οποίο θα μπορούσε να δένει και με το πράσινο χρώμα..

γενικά, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με την ιδέα ότι υπάρχουν πνευματικές οντότητες που αδυνατούμε να κατανοήσουμε με τη λογική μας (και να αντιληφθούμε με τις αισθήσεις μας).. αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση, μου φαίνεται κάπως υπερβολικό.. πιστεύω ότι το κατά πόσο κάτι τέτοιο είναι αληθινό ή όχι, θα φανεί κυρίως από την έκβαση της κατάστασης στην αίγυπτο (ελπίζω φυσικά να πάνε όλα καλά) .. πάντως, το ενδεχόμενο οι προφητικές γραφές και παραδόσεις να είναι περισσότερο κυριολεκτικές και όχι τόσο συμβολικές, όπως είχαμε ξεγελαστεί να πιστεύουμε τόσα χρόνια, παρουσιάζει, νομίζω, τεράστιο ενδιαφέρον..
...να είστε πάντα καλά...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 05 Φεβ 2011, 10:33

aitherovamwn έγραψε:γενικά, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με την ιδέα ότι υπάρχουν πνευματικές οντότητες που αδυνατούμε να κατανοήσουμε με τη λογική μας (και να αντιληφθούμε με τις αισθήσεις μας).. αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση, μου φαίνεται κάπως υπερβολικό..
Υπερβολικό ξε-υπερβολικό, μπορώ να σου πω (γιατί το είδα με τα μάτια μου) ότι είχα φίλο φωτογράφο (freelance) στη Ν. Αφρική, που φωτογράφισε πνεύματα ή "φαντάσματα" όπως τα λέμε στην καθομιλουμένη, τα οποία ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ όταν τα φωτογράφιζε και όταν εμφάνιζε τα φιλμ, καράφλιαζε κι ο ίδιος... Έτυχε να βρεθώ στο μπάνιο του όταν εμφάνιζε φωτο, (γιατί ήθελα να με μάθει να εμφανίζω) άρα αποκλείεται και το φωτομοντάζ (τότε δεν υπήρχε φωτοσοπ), για την περίπτωση λέμε που θα'ταν τόσο μαλάκας ώστε να το κάνει.

Αυτό σημαίνει ότι ο φακός μιας φωτογραφικής (και κατ'επέκτασιν μιας βιντεοκάμερας) συχνά "πιάνει" αυτά που δεν "πιάνει" ο γυμνός μας οφθαλμός. (εκτός αν πρόκειται για clairvoyant, οπότε δεν τα πιάνει μόνος του ο γυμνός του οφθαλμός, αλλά σε συνάρτηση με τη γενικότερη "ευαισθησία" που προκύπτει στον εγκέφαλό του και του δίνει τη δυνατότητα να αντιλαμβάνεται είτε οπτικά είτε ηχητικά είτε οσφρητικά- πράγματα που δεν αντιλαμβανόμαστε οι υπόλοιποι)

Σε ό,τι αφορά τα όσα εισέπραξες απ'την ανάλυση, συμφωνώ απόλυτα. (Σιγά μη δε συμφωνούσα μαζι σου... ξέρω, για τους άλλους μπορεί κάποιες στιγμές να καταντάει βαρετή αυτή η απόλυτη ταύτισή μας στο πώς αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα :makia: ) Όπως και να'χει, έβαλες συνοπτικά τα σημεία κλειδιά, μάτια μου. Να'σαι καλά! :rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Blue Ice
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Blue Ice » Σάβ 05 Φεβ 2011, 10:48

Τώρα μπορούμε όλοι να ησυχάσουμε... Ο ΓΑΠ πάει αύριο στο Κάιρο να βρει λύση... Ποιος καβαλάρης και "πράσινα άλογα";;; ΓΑΠ, ο εγγυητής της ειρήνης :loco: :loco:
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Σάβ 05 Φεβ 2011, 10:54

Divine Sinner έγραψε:Υπάρχουν διαφοροι τυποι ολογραφήματος.
υπάρχουν ολογραφήματα τα οποια μπορεί να είναι ορατά μονο απο κάμερες.
Αλλά προεξέχουν απο μια ολογραφική πλάκα. Είχα δει ενα τέτοιο στο τεχνολογικο μουσειο θεσσαλονίκης.
Παρ όλα αυτά δεν ξέρουμε τι τεχνολογία υπάρχει (ειδικά μυστική).
Είναι γνωστό οτι μεγάλο μέρος της τεχνολογίας που βγαίνει σημερα στην αγορά. υπηρχε πριν 20 χρόνια για στρατιωτικούς σκοπους στην αμέρικα.
Αν το έκαναν σκόπιμα οι παρακρατικοί θα το διαφήμιζαν κιόλας.
Εμενα με ξενίζει οτι το βίντεο είναι πολυ μικρό.
Και γενικά αυτά τα βίντεο είναι μικρά. Θα ήταν ενδιαφέρον να μας δείχναν την μετά αντίδραση του κόσμου.
Ακόμα δεν κατάλαβες ότι ο κόσμος που ήταν εκεί τη συγκεκριμένη στιγμή, δεν είδε αόρατο καβαλάρη να καλπάζει και μετά να χάνεται στον αέρα (;)

Blue Ice έγραψε:Τώρα μπορούμε όλοι να ησυχάσουμε... Ο ΓΑΠ πάει αύριο στο Κάιρο να βρει λύση... Ποιος καβαλάρης και "πράσινα άλογα";;; ΓΑΠ, ο εγγυητής της ειρήνης :loco: :loco:
πω πω αλλαγές!
ελπίζω να μην είσαι παγόβουνο όπως το αβατάρ σου :P
σε προτιμούσα ξιφομάχα με γάντια του μποξ! :cool:

"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 05 Φεβ 2011, 10:58

Blue Ice έγραψε:Τώρα μπορούμε όλοι να ησυχάσουμε... Ο ΓΑΠ πάει αύριο στο Κάιρο να βρει λύση... Ποιος καβαλάρης και "πράσινα άλογα";;; ΓΑΠ, ο εγγυητής της ειρήνης :loco: :loco:

ΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ τέλειο! :rofl:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 05 Φεβ 2011, 11:01

:offtopic:
paraplanisi έγραψε:πω πω αλλαγές!
ελπίζω να μην είσαι παγόβουνο όπως το αβατάρ σου :P
σε προτιμούσα ξιφομάχα με γάντια του μποξ! :cool:
Aυτά ταίριαζαν μάλλον στο στίγμα της (εδώ θα "χαθούν" κάποια στιγμή).
Αλλά μιας και τ'αναφέραμε και μιας και δεν έχεις στίγμα εσύ, δεν αλλάζεις και το δικό σου; Πολύ σπαστικό το "παραπλάνηση" ρε μάνα μου.... :loco:

:back:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Σάβ 05 Φεβ 2011, 11:43

θα το κάνω "αρκούδος" και θα βάλω αβατάρ μία πολική αρκούδα να λιάζετε πάνω στο παγόβουνο της πρώην ξιφομάχου :P

"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 450 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 05 Φεβ 2011, 11:48

Εχω μεγάλη περιέργεια να δω το ρόλο της Λιβύης και τις εξελίξεις στην περιοχή αυτή.
Τα τελευταία χρόνια ο Καντάφι τα έχει κάπως καλά με τους Ευρω-πέους και τους Αμερικανούς αλλά πρόκειται για μία ισορροπία τρόμου.
Όπως έχω πει και αλλού επειδή έχω μελετήσει σε βάθος το θέμα η Λιβύη είναι η μόνη ώρα της Βορείου Αφρικής κι του Αρνικού κόσμου που δεν διώχνει μετανάστες προς την Ευρώπη αλλά αντίθετα δέχεται χιλιάδες ίσως και εκατομμύρια μετανάστες και όχι μόνο τριτοκοσμικούς αλλά Ευρωπαίους κι Αμερικανούς ακόμα. Αν αποσταθεροποιηθεί η Λιβύη τότε μιλιούνια μετανάστες θα εισβάλλουν στην Ευρώπη.

Όπω είχε γράψει η Φωτεινή παγόβουνο (δεν το συνήθισα ακόμα) η Αιγυπτος και η Τυνησία βρίσκονται εκατέρωθεν της Λιβύης. Αλλά είναι πολύ νωρίς να μαντέψουμε τις εξελίξεις
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Σάβ 05 Φεβ 2011, 19:54

Δεν είναι παγόβουνο, είναι γαλάζιος πάγος :loco:

Έχω πάντως να καταγγείλω τον Μουμπάρακ που παραιτείται από την ηγεσία του κόμματος λίγες ώρες πριν δει τον ΓΑΠ...

Στα σοβαρά τώρα έχουμε κάποιες περίεργες εξελίξεις στο Σινά και εκεί παίζεται το παιχνίδι μου φαίνεται. Άρχισε από ρουκέτα σε κάποιο κυβερνητικό κτίριο, μετά με ανατιναξη αγωγού και τώρα με ανατίναξη αιγυπτιακής εκκλησίας... Ίσως η Αίγυπτος εκτός από τον Μουμπάρακ χάσει και λίγα μέτρα γης για να κοιμούνται ήσυχοι (GAP speaking)...

Ο "αόρατος καβαλάρης" μου φάνηκε περισσότερο σαν μάγισσα με σκουπόξυλο αλλά ίσως συνδέεται με το "ιερό" όρος Σινά..

Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Παρ 11 Φεβ 2011, 10:15

<"Για καλό και για κακό", όπως λέει η λαϊκή παροιμία από χθες το βράδυ ισχυρή μοίρα του αμερικανικού 6ου Στόλου και μεγάλη δύναμη Αμερικανών πεζονταυτών, για την ακρίβεια το 26ο Εκστρατευτικό Σώμα των US Marines προσέγγισαν την Διώρυγα του Σουέζ, για να διασφαλίσουν την κρίσιμη για την παγκόσμια γωστρατηγική επικοινωνία περιοχή, σε περίπτωση που χρειαστεί. Αυτό σημαίνει ότι οι ΗΠΑ εκτιμούν πως η κρίση στην Αίγυπτο μπορεί να βρεθεί σύντομα εκτός ελέγχου.

Η αμερικανική δύναμη αποτελείται από τη δύναμη μάχης του USS Kearsarge – συνολικά έξι πολεμικά πλοία, ενώ σπεύδει και το αεροπλανοφόρο CVN-65 Enterprize. Το ελικοπτεροφόρο μεταφέρει 2.200 πεζοναύτες του 26ου Εκστρατευτικού Σώματος των Πεζοναυτών, το οποίο έχει ενισχυθεί από δύο τάγματα ειδικών δυνάμεων.

Στον στολίσκο ανήκει και ένα υποβρύχιο, το USS Scranton, το οποίο έχει σχεδιαστεί για τη στήριξη ενεργειών ειδικών δυνάμεων. Η δύναμη κρούσης των ΗΠΑ έχει αναλάβει θέση σε ένα στρατηγικό σημείο ανάμεσα στη δυτική όχθη της Διώρυγας του Σουέζ και την ανατολική όχθη του Σινά. >

Πηγή: http://www.defencenet.gr/defence/index. ... &Itemid=56

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 11 Φεβ 2011, 22:50

Πριν λίγο το ανέβασα. Ο Ντέηβιντ Αικ μιλάει στον Αλεξ για την Αίγυπτο και όχι μόνο.
Μια εξαιρετική ανάλυση και πολλές τοποθετήσεις του που είναι τροφή για σκέψη

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
sevdalone
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sevdalone » Σάβ 12 Φεβ 2011, 06:53

Κατ' αρχήν ευχαριστώ ArELa για την μετάφραση.

Αυτός ο Νέηβιντ Άικ, όποτε τον παρακολουθώ, μιλάει μεσ' την καρδιά ένα πράγμα. Μ' 'εχει βοηθήσει πολύ στην αφύπνσή μου και συνεχίζει... Πάντα έχει να σου δώσει το κάτι παραπάνω.

Awareness and Truth are our Power and Freedom

Love for Everything and Hatred for None

Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Σάβ 12 Φεβ 2011, 09:03

To βίντεο δεν παίζει... λέει ότι είναι ιδιωτικό :dunno:

Στην Αίγυπτο τελικά έφυγε ο Χόσνι και ανέλαβε ο στρατός... Άντε και στα δικά μας σύντομα!!!

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 12 Φεβ 2011, 09:09

Να φύγει ο ΓΑΠ για να'ρθει ποιος όμως; Κάποιο άλλο τσιράκι της νεοταξίλας;...No thanks. Τα "δικά μας" δεν μπορώ να τα ευχηθώ μόνο για να φύγει ο ΓΑΠ και να΄ρθει άλλος απ'την ίδια σφηγκοφωλιά στη θέση του. Θα ευχηθώ να δούμε πρωτα πλήρη ανατροπή αυτού του σάπιου συστήματος, και θα νιώσω πως οι ευχές έπιασαν τόπο, μόνον όταν/αν θα υπάρξει κάποιος ηγέτης- και κυβερνητικό επιτελείο- που δε θα'ναι δουλικό των Μπιλντερπμεράδων και των Ιλουμινάτων, αλλά θα απαρτίζεται από πραγματικά έντιμους και πραγματικά Ελληνες, αντί των εφιαλτών που τώρα βλέπουμε στην πολιτική σκηνή (μηδενός εξαιρουμένου).

Το "έκλεισα" για κάτι διορθώσεις Φωτεινή, σε λίγο θα ξανανέβει.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 12 Φεβ 2011, 09:12

Ο ΑΪκ παρ όλο που μίλάει κατά καιρούς για ερπετά που δεν ξ΄ερω κατά πόσον ισχύουν και διατηρώ επιφυλάξεις παραδέχομαι ότι λέει πολλά πράγματα σωστά και μάλιστα τα εξετάξει σφαιρικά.
Τίποτα δεν είναι απόλυτο και άσπρο-μαύρο.

Ετσι και με τις εξεγέρσεις και τις επαναστάσεις.
Ξεκινούν αυθόρμητα, ή λιγότερο αυθόρμητα αλλά μία μάζα εκατομυρίων ανθρώπων που έχει εξεγερθεί μπορεί να χειραγωγηθεί.
Θεωρητικά μπορεί σε μία εξέγερση να μην υπάρχει κανένας ηγέτης. Αλλά κανείς δεν εγκυάται ότι αυτοί που κινούν τα νήματα και έχουν όλα τα μέσα δεν θα φυτέψουν έναν ηγέτη.

Ο Φράντς Κάφκα είπε κάτι που καταλήγει να είναι νομοτελειακό σε όλες τις εξεγέρσεις

"Οι επαναστάσεις εξατμίζονται και αυτό που τελικά μένει είναι το άδειο κουφάρι της γραφειοκρατίας. Τα δεσμά της κατακαημένης ανθρωπότητας είναι φτιαγμένα από παλιόχαρτα...........Και στη στροφή του δρόμου παραφυλάει πάντα ένας Ναπολέων Βοναπάρτης".

Βέβαια μπορεί μία κοινωνία να ζήσει χωρίς ηγέτες. Αλλά ο Βοναπάρτης πραφυλάει και δεν είναι μόνος του. Εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία και αυτοί που τον βάζουν ψάχνουν ευκαιρία για να τον ψυτέψουν και να τον επιβάλλουν.

Αλλά αυτό δεν είναι αιτία για να υπομένει ο καθένας και όλοι μαζί τη φτώχεια και την αδικία...............................................

Ο ΑΪκ μίλησε για διαμερισματοποίηση μέσω κομμάτων. Δεν ξέρω τι συμβαίνει στην Αίγυπτο που είχε λουστεί επί χρόνια τον Μουμπάρακ.
Αλλά στην Ελλάδα δεν συμβαίνει και το αποδεικνύουν τα ποσοστά αποχής στις εκλογές.
Μάλλον αυτό που λέει ο Αικ έχει λειτουργήσει αντίστροφα.

Ρωτήστε κάποιον που κρατάει παθητική στάση γιατί δεν αντιδρά. Πείτε του ότι μπορεί να έχουμε εκλογές στο άμεσο μέλλον. Πως βλέπει το ενδεχόμενο αυτό. Θα απαντήσει. Μα δεν υπάρχει άλλος. Μα δεν υπάρχει καλύτερος. Και το μυαλό του πάει στο Σαμαρά που τον θεωρεί μία από τα ίδια (Το ΚΚΕ έχει λιοντάρια και δαγκώνει φτού κακά τζιζ). Η έλλειψη εμπιστοσύνης στα κόμματα και στο σύστημα γενικά μπλοκάρει την αντίδραση

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει διαμερισματοποίηση. Υπάρχει και είναι έντονη. Και αυτη γίνεται κατά επαγγελματικέ ς κατηγορίες και φαίνεται φως φανάρι ότι είναι χειραγωγημένη.
Θα έλεγα ότι έχει καλλιεργηθεί εδώ και πολλές δεκαετίες μία διαμερισματοποίηση του μυαλού, της γνώσης, των αντιλήψεων, του τρόπου σκέψης.

Σήμερα στην Ελλάδα δεν θα δεις να τσακώνεται ο Πασοκτζής με τον νεοδημοκράτη μέχρι θανάτου. Και αν συμβεί αυτό θα είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Αλλά όπως είναι όλοι χειραγωγημένοι μέχρι τα αυτιά θα δεις να λένε πόσο προνομιούχοι είναι οι ναυτεργάτ ες που τα έπαιρναν δήθεν χοντρά μέχρι χθές, οι φορτηγατζήδες που έχουν γίνει οι νταβατζήδες των δρόμων, αλλά αποσιωπούν τις αυτοκτονίες για χρέη φορτηγατζήδων, οι ταξιτζήδες (με την ανάμνηση κάποιου ζοχάδα ταρίφα που ακούσαμε να βλαστημοκοπάει πριν 10 χρόνια πρέπει να αποκεφαλιστούν όλοι σαν κατηγορία), οι γιατροί (εχω πει πολλά για τους γιατρούς κι εγώ αλλά αναφαίρομαι στο σύστημα και στην εκπαίδευση των φαρμακευτικών που τους ελέγχουν και όχι στο επάγγελμα), οι δικηγόροι, οι δημόσιοι υπάλληλοι (και μάλιστα ως προς τα ωράρια, το δικαίωμα της απεργίας, τον σταθερό μισθό, το ότι δεν τους τρώνε τα δεδουλευμένα και δεν έχουν την αγωνία της απόλυσης ή της μη πληρωμής τους στο τέλος του μήνα -δικαιώματα κατοχυρωμένα σε όλους τους εργαζόμενους που καταστρατηγούνται συστηματικά στην ελεύθερη αγορά και τώρα τείνουν να καταργηθούν παντού με τις ευλογίες όλων).

Κι όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τάξεις.
Εκεί υπάρχει διαχωρισμός και μάλιστα το χάσμα που χωρίζει την άρχουσα τάξη από την εργατική αλλά και τη μεσαία ποιυ τώρα καταποντίζεται είναι αβυσσαλέο
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 12 Φεβ 2011, 09:26

Εγω πιστεύω ότι η διαμερισματοποίηση παίζει ΠΑΝΤΟΥ. Ιδίως στην Ελλάδα.
διαμερισματοποιούμε τα προβλήματα και δε λέμε να καταλάβουμε ότι πίσω απ'ΟΛΑ, βρίσκονται οι κύριοι και η ατζέντα τους. Στο ΣΥΝΟΛΟ τους οι αλλαγές που σχεδιάζουν κι εφαρμόζουν θα φέρουν στην τελική το ποθητό αποτέλεσμα της απόλυτης φασιστίλας με την πλήρη παρακολούθηση/έλεγχο της κάθε κίνησής μας, ακόμα και της σκέψης μας. Ο Άικ το διατυπώνει με σαφήνεια και με επιχείρημα που από μόνο του είναι αδύνατον να καταρρεύσει, με τη μία και πάνσωστη ατάκα του "Το ίδιο πρόσωπο κρύβεται πίσω από διαφορετικές μάσκες".

Όταν ανέβει (σε λίγο) ξαναδές το βίντεο και δες τη σφαιρική του οπτική σ'αυτό το θέμα. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει άνθρωπος (οιασδήποτε ιδεολογίας/κοσμοθεωρίας/νοοτροπίας) που θα μπορούσε να απορρίψει το σκεπτικό του.

Η συνέντευξη αυτή δόθηκε πριν παραιτηθεί ο Μουμπάρακ, ωστόσο το περιεχόμενο του βίντεο στέκεται από μόνο του ως "ισχύον" πολύ περισσότερο τώρα μ'αυτή την εξέλιξη, (τουλαχιστον στη δική μου σκέψη) με αδιαμφισβήτητη λογική. Ανάμενε. Δεν αργώ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 12 Φεβ 2011, 09:28

Να φύγει ο ΓΑΠ για να'ρθει ποιος όμως; Κάποιο άλλο τσιράκι της νεοταξίλας;...No thanks. Τα "δικά μας" δεν μπορώ να τα ευχηθώ μόνο για να φύγει ο ΓΑΠ και να΄ρθει άλλος απ'την ίδια σφηγκοφωλιά στη θέση του. Θα ευχηθώ να δούμε πρωτα πλήρη ανατροπή αυτού του σάπιου συστήματος, και θα νιώσω πως οι ευχές έπιασαν τόπο, μόνον όταν/αν θα υπάρξει κάποιος ηγέτης- και κυβερνητικό επιτελείο- που δε θα'ναι δουλικό των Μπιλντερπμεράδων και των Ιλουμινάτων, αλλά θα απαρτίζεται από πραγματικά έντιμους και πραγματικά Ελληνες, αντί των εφιαλτών που τώρα βλέπουμε στην πολιτική σκηνή (μηδενός εξαιρουμένου).
Και συ τέκνο Βρούτε?

Να φύγει ο ΓΑΠ και να πάει στα τσακίδια πριν φύγουμε ή ψωφήσουμε εμείς.
Το ότι θα έρθει κάποιος άλλος δεν είναι λόγος για να παραμένει ο ΓΑΠ.
Είναι απλώς το άλλοθι για να συνεχίσει την ολοκληρωτική καταστροφή.

Σε αυτό που συνέβη δεν φταίει αποκλειστικά ο ΓΑΠ.
Το φαινόμενο ΓΑΠ βρήκε καλό λίπασμα για να βγάλει τερατώδη φυλλα και δηλητηριασμένα φρούτα.
Το φυτό ΓΑΠ βρήκε λίπασμα για να γίνει σαρκοφάγο και τώρα μετατρέπεται σε ανθρωποφάγο.

Και σε αυτό φταίμε λίγο εμείς και ο φόβος μας. Η αναζήτηση τάξης και ασφάλειας δια μέσου μίας ισχυρής και ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗΣ Κυβέρνησης.

Η αυτοδυναμία και η ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ που δίνει ο λαός σε μία κυβέρνηση την κάνει τυρανική και δικτατορική και όχι ο ΓΑΠ ο Κωστάκης ή ο Γιαννάκης ή όποιος άλλος.

Ακόμα και τώρα αν ρωτήσεις θα σου πούν ότι αν γίνουν εκλογές φοβούνται την "ακυβερνησία" και την "αστάθεια" τη "μη αυτοδυναμία".

Αν ο ΓΑΠ έβγαινε με μία έδρα διαφορά και στηριζόταν σε μία ισορροπία τρόμου δεν θα είχε συμβεί ότι συνέβη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”