KAΪΡΟ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
- aitherovamwn
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
Re: KAΪΡΟ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
καλησπέρα και από μένα!!
βικούλα, για μια ακόμα φορά, δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω για τα τόσα καλά που έγραψες για μένα..
σε διάβαζα και (αλήθεια στο λέω) είχα καταπιεί τη γλώσσα μου.. (και κάτι προσωπικό, που δεν ξέρω αν κάνω καλά που το αναφέρω: νιώθω διπλή ευγνωμοσύνη, γιατί όλη αυτή η αποδοχή και η απλόχερη αγάπη που βρήκα εδώ μέσα ήρθε σε μια στιγμή που πραγματικά το είχα μεγάλη ανάγκη)
πάντως (και νομίζω σε αυτό θα συμφωνήσουν όλοι εδώ μέσα), αν υπάρχει αυτόφωτο αστέρι εδώ μέσα, αυτό είσαι σίγουρα εσύ βικούλα.. εμείς όλοι "κλέβουμε", κατά κάποιον τρόπο, από τη λάμψη σου, είμαστε κάτι σαν τα μήλα που έπεσαν κάτω από τη μηλιά..
πάμε τώρα στο θέμα μας: και εγώ, ειδικά μετά τη βράβευση του κίσιντζερ και του ομπάμα, ακούω για νομπελίστες και βγάζω σπυράκια.. κάποτε μπορεί τα νόμπελ να είχαν κάποια αξία - το λέω γιατί ο καμύ είναι ο αγαπημένος μου συγγραφέας - όχι όμως πλέον.. τώρα μαθαίνω ότι ο λεγάμενος είχε και θητεία στον ΟΗΕ, οπότε, νομίζω, δεν χωράει αμφιβολία.. ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στην αίγυπτο είναι τελειωμένη περίπτωση μαριονέτας των νεοταξιτόπουλων..
ακόμα θέλω να ελπίζω όμως ότι θα βγει κάτι καλό από όλο αυτό το σκηνικό που στήθηκε.. γενικά, το μόνο που θα καθορίσει την πορεία των πραγματων στην αίγυπτο, θα είναι ο βαθμός της αφύπνισης των εξεγερμένων.. αν είναι πραγματικά αφυπνισμένοι, δεν θα "τσιμπήσουν" και, ακόμα και με ηγέτη μαϊμού, θα απαιτήσουν πραγματικές αλλαγές και δεν θα σταματήσουν αν δεν τις πάρουν..
πάντως, το αμερικανικού τύπου μοντέλο χειραγώγησης λαών, λειτουργεί περίπου ως εξής: προσπαθούν να ελέγξουν όλες τις αντίρροπες κοινωνικές ή πολιτικές δυνάμεις σε μια ευρύτερη περιοχή.. όταν αυτό είναι αδύνατο, δημιουργούν μια ακίνδυνη για αυτούς, ιμιτασιόν έκδοση σε ό,τιδήποτε δεν μπορούν να ελέγξουν - έτσι π.χ. προέκυψαν και τα ευρωσοσιαλιστικά κόμματα σε όλη την ευρώπη (πασοκ και συν στη χώρα μας), ή οι μετριοπαθείς εκδοχές του ισλαμισμού (το λεγόμενο "ευρω-ισλάμ", σε χώρες όπως η αλβανία ή η βοσνία κλπ).. και πολύ φοβάμαι ότι αυτό είναι και το πλάνο τους για την αίγυπτο, με ηγέτη τον νομπελίστα..
αυτός είναι και ο λόγος που θεωρώ ότι το ενδεχόμενο πίσω από την εξέγερση να κρύβεται το "σκληροπυρηνικό" ισλάμ (στην ιρανική του δλδ εκδοχή), που αποφάσισε επιτέλους να ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στη νέα τάξη, δεν μου φαίνεται καθόλου αρνητικό.. δεν ξέρω.. ίσως πάλι αυτό να είναι και χειρότερο.. ο χρόνος θα δείξει..
καπου άκουσα την πληροφορία ότι οι αμερικάνοι αποφάσισαν να στείλουν στρατό 1.000 (αν θυμάμαι καλά) ανδρών στην αίγυπτο.. αν αυτό αληθεύει, σημαίνει ότι μάλλον δεν νιώθουν ότι ελέγχουν και τόσο καλά την όλη κατάσταση..
ανυπομονώ να δω όμως τι λέει και ο tarpley επί του θέματος (για μένα, από τους κορυφαίους παγκοσμίως πολιτικούς αναλυτές)..
βικούλα, για μια ακόμα φορά, δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω για τα τόσα καλά που έγραψες για μένα..
σε διάβαζα και (αλήθεια στο λέω) είχα καταπιεί τη γλώσσα μου.. (και κάτι προσωπικό, που δεν ξέρω αν κάνω καλά που το αναφέρω: νιώθω διπλή ευγνωμοσύνη, γιατί όλη αυτή η αποδοχή και η απλόχερη αγάπη που βρήκα εδώ μέσα ήρθε σε μια στιγμή που πραγματικά το είχα μεγάλη ανάγκη)
πάντως (και νομίζω σε αυτό θα συμφωνήσουν όλοι εδώ μέσα), αν υπάρχει αυτόφωτο αστέρι εδώ μέσα, αυτό είσαι σίγουρα εσύ βικούλα.. εμείς όλοι "κλέβουμε", κατά κάποιον τρόπο, από τη λάμψη σου, είμαστε κάτι σαν τα μήλα που έπεσαν κάτω από τη μηλιά..
πάμε τώρα στο θέμα μας: και εγώ, ειδικά μετά τη βράβευση του κίσιντζερ και του ομπάμα, ακούω για νομπελίστες και βγάζω σπυράκια.. κάποτε μπορεί τα νόμπελ να είχαν κάποια αξία - το λέω γιατί ο καμύ είναι ο αγαπημένος μου συγγραφέας - όχι όμως πλέον.. τώρα μαθαίνω ότι ο λεγάμενος είχε και θητεία στον ΟΗΕ, οπότε, νομίζω, δεν χωράει αμφιβολία.. ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στην αίγυπτο είναι τελειωμένη περίπτωση μαριονέτας των νεοταξιτόπουλων..
ακόμα θέλω να ελπίζω όμως ότι θα βγει κάτι καλό από όλο αυτό το σκηνικό που στήθηκε.. γενικά, το μόνο που θα καθορίσει την πορεία των πραγματων στην αίγυπτο, θα είναι ο βαθμός της αφύπνισης των εξεγερμένων.. αν είναι πραγματικά αφυπνισμένοι, δεν θα "τσιμπήσουν" και, ακόμα και με ηγέτη μαϊμού, θα απαιτήσουν πραγματικές αλλαγές και δεν θα σταματήσουν αν δεν τις πάρουν..
πάντως, το αμερικανικού τύπου μοντέλο χειραγώγησης λαών, λειτουργεί περίπου ως εξής: προσπαθούν να ελέγξουν όλες τις αντίρροπες κοινωνικές ή πολιτικές δυνάμεις σε μια ευρύτερη περιοχή.. όταν αυτό είναι αδύνατο, δημιουργούν μια ακίνδυνη για αυτούς, ιμιτασιόν έκδοση σε ό,τιδήποτε δεν μπορούν να ελέγξουν - έτσι π.χ. προέκυψαν και τα ευρωσοσιαλιστικά κόμματα σε όλη την ευρώπη (πασοκ και συν στη χώρα μας), ή οι μετριοπαθείς εκδοχές του ισλαμισμού (το λεγόμενο "ευρω-ισλάμ", σε χώρες όπως η αλβανία ή η βοσνία κλπ).. και πολύ φοβάμαι ότι αυτό είναι και το πλάνο τους για την αίγυπτο, με ηγέτη τον νομπελίστα..
αυτός είναι και ο λόγος που θεωρώ ότι το ενδεχόμενο πίσω από την εξέγερση να κρύβεται το "σκληροπυρηνικό" ισλάμ (στην ιρανική του δλδ εκδοχή), που αποφάσισε επιτέλους να ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στη νέα τάξη, δεν μου φαίνεται καθόλου αρνητικό.. δεν ξέρω.. ίσως πάλι αυτό να είναι και χειρότερο.. ο χρόνος θα δείξει..
καπου άκουσα την πληροφορία ότι οι αμερικάνοι αποφάσισαν να στείλουν στρατό 1.000 (αν θυμάμαι καλά) ανδρών στην αίγυπτο.. αν αυτό αληθεύει, σημαίνει ότι μάλλον δεν νιώθουν ότι ελέγχουν και τόσο καλά την όλη κατάσταση..
ανυπομονώ να δω όμως τι λέει και ο tarpley επί του θέματος (για μένα, από τους κορυφαίους παγκοσμίως πολιτικούς αναλυτές)..
...να είστε πάντα καλά...
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Έπρεπε να'ρθεις στο μαγαζί να σου ρίξω μια τεράστια αγκαλιά να στανιάρεις.aitherovamwn έγραψε:σε διάβαζα και (αλήθεια στο λέω) είχα καταπιεί τη γλώσσα μου.. (και κάτι προσωπικό, που δεν ξέρω αν κάνω καλά που το αναφέρω: νιώθω διπλή ευγνωμοσύνη, γιατί όλη αυτή η αποδοχή και η απλόχερη αγάπη που βρήκα εδώ μέσα ήρθε σε μια στιγμή που πραγματικά το είχα μεγάλη ανάγκη)
Ξέρω πως μ'αγαπάς και με τιμάς πάντα, αλλά μην το ξαναπείς αυτό. Είναι πολλά τα αυτόφωτα αστέρια στα ΙΔΕΟ, κι είμαι ευλογημένη που ήρθαν στον τόπο μας και συναναστρέφομαι μαζί τους, πόσο μάλλον που με μερικά απ'αυτά τα όμορφα άστρα, είμαι και φίλη εκτός νετ.aitherovamwn έγραψε:πάντως (και νομίζω σε αυτό θα συμφωνήσουν όλοι εδώ μέσα), αν υπάρχει αυτόφωτο αστέρι εδώ μέσα, αυτό είσαι σίγουρα εσύ βικούλα.. εμείς όλοι "κλέβουμε", κατά κάποιον τρόπο, από τη λάμψη σου, είμαστε κάτι σαν τα μήλα που έπεσαν κάτω από τη μηλιά..
Θα το δουλέψω απόψε. Τώρα έκανα διάλειμμα γιατί βαριέμαι (όλο βαριέμαι) κι είμαι αλλού φευγάτη, δεν ξέρω πού, κι όλο χαμογελάω σα βλαμένη, αλλά δεν είμαι ερωτευμένη...οπότε τρέχα γύρευε τι τρέχει μ'εμένα τώρα... Κάποια στιγμή αργά το βράδυ θα ανέβει. Αύριο το πρωί θα το δείτε οπωσδήποτε. Είναι πραγματικά αξιόλογη η ανάλυσή του όπως πάντα.aitherovamwn έγραψε:ανυπομονώ να δω όμως τι λέει και ο tarpley επί του θέματος (για μένα, από τους κορυφαίους παγκοσμίως πολιτικούς αναλυτές)..
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 411 φορές
- Έλαβε Likes: 313 φορές
Παίδες σόρυ, δεν έχω πολύ χρόνο και δεν έχω ασχοληθεί με το συγκεκριμένο νήμα, αλλά τι ακουσα στην TV; Ότι ένας από τους λόγους που εξεγέρθηκαν περισσότεροι ήταν ότι έκλεισε το διαδίκτυο (μέσω παύσης λειτουργίας των παροχων internet)! Και βέβαια αυτό δείχνει ότι η αλήθεια μαθαίνεται από το διαδίκτυο και κάποιοι δεν το θέλουν αυτό...
Φοβάμαι ότι πολύ σύντομα θα έρθει και σε μας, έστω ως μπόρα, ή και ως μόνιμη κατάσταση, δεν ξέρω... Τότε, τι;;; Το διαδίκτυο είναι μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες μας!
Φοβάμαι ότι πολύ σύντομα θα έρθει και σε μας, έστω ως μπόρα, ή και ως μόνιμη κατάσταση, δεν ξέρω... Τότε, τι;;; Το διαδίκτυο είναι μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες μας!
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
- Blue Ice
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Τις μαζικές προσευχές πριν τις διαδηλώσεις και τα Allah al akbar τα είδατε;;; Είναι το ισλαμικό καθεστώς που έρχεται...
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 450 φορές
Η προσευχή και το
بسم الله الرحمن الرحيم
η
الله أكبر
Είναι τρόπος ζωής.
Πέντε φορές την ημέρα ο μουσουλμάνος κάνει προσευχή σε ένα μικρό χαλάκι. Σε στάνταρ ώρα. Ότι και να κάνει θα το αφήσει για να προσευχηθεί.
بسم الله الرحمن الرحيم
η
الله أكبر
Είναι τρόπος ζωής.
Πέντε φορές την ημέρα ο μουσουλμάνος κάνει προσευχή σε ένα μικρό χαλάκι. Σε στάνταρ ώρα. Ότι και να κάνει θα το αφήσει για να προσευχηθεί.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- ArELa
- Founder-Administrator
Ραγδαίες οι εξελίξεις. Ο Μουμπάρακ δήλωσε πως δε θα κατέβει στις επόμενες εκλογές. Κάτι εκατομμύρια μαζεμένα κραύγαζαν "φύγε" ...
Ετοιμάζω την ανάλυση του Τάρπλεϋ...
Όπως προείπα βλεπω σπάνια και ελάχιστα τηλεόραση. Βρήκα το εξής μήνυμα στο κανάλι μου στο ΥΤ.
[box=]411archangel (1 hour ago)
Vassoula eida to Video pou anevases tou aitherovamones ston Lazopoulo apopse....Congrats!!!! Etsi mono tha mporesoume na tous xypnhsoume me opio tropo kai an mporoume... Eisao tromerh se eyxaristw gia to ergo sou[/box]
Είναι αλήθεια; Είδε κανείς Λαζό;
Ετοιμάζω την ανάλυση του Τάρπλεϋ...
Όπως προείπα βλεπω σπάνια και ελάχιστα τηλεόραση. Βρήκα το εξής μήνυμα στο κανάλι μου στο ΥΤ.
[box=]411archangel (1 hour ago)
Vassoula eida to Video pou anevases tou aitherovamones ston Lazopoulo apopse....Congrats!!!! Etsi mono tha mporesoume na tous xypnhsoume me opio tropo kai an mporoume... Eisao tromerh se eyxaristw gia to ergo sou[/box]
Είναι αλήθεια; Είδε κανείς Λαζό;
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Congrats Arela
αλλά δεν είδα λαζό.
Εχεις καμιά ιδέα ποιό μπορεί να είαι το βίντεο?
αλλά δεν είδα λαζό.
Εχεις καμιά ιδέα ποιό μπορεί να είαι το βίντεο?
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
That's how the light gets in.
- ArELa
- Founder-Administrator
Μιλάει για το ΚΑΪΡΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
Λέει για τον Αιθεροβάμονα, γιατί τον ανέφερα στην περιγραφή αυτού του βίντεο.
Λέει για τον Αιθεροβάμονα, γιατί τον ανέφερα στην περιγραφή αυτού του βίντεο.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Blue Ice
Όχι όλοι... Αν το κάνει Τούρκος στρατιωτικός αυτό εγώ θα πω has siktir και θα αλλάξω το όνομά μου σε Latife...doctormarkon έγραψε:Η προσευχή και το
بسم الله الرحمن الرحيم
η
الله أكبر
Είναι τρόπος ζωής.
Μπορεί κάποιος που θυμάται τα γεγονότα να μας πει πως έγινε η "μετάβαση" από τον Σάχη στον Αγιατολάχ;;;
Υ.Γ. Λίγο που είδα τον Λαζόπουλο, είχε το βιντεάκι με το 15χρονο εγγλεζάκι που κατέβηκε σε μια πορεία και νόμισε ότι άλλαξε τον κόσμο... Και μετά τρέξατε όλοι να το προσκυνήσετε...
Το ανεβάσαμε πολυ πριν απο το λαζοπουλο.Υ.Γ. Λίγο που είδα τον Λαζόπουλο, είχε το βιντεάκι με το 15χρονο εγγλεζάκι που κατέβηκε σε μια πορεία και νόμισε ότι άλλαξε τον κόσμο... Και μετά τρέξατε όλοι να το προσκυνήσετε...
Επισης δεν νομιζε οτι αλλαξε τον κόσμο διεκδικουσε δυο τρια πράγματα.
Εκτος κι αν εσυ πιστευεις οτι το να μπορουν μονο οι πλουσιοι να πληρωσουν τα διδακτρα τους ειναι κατι ωραίο και θεμιτο...
Τι θα γινει. απο τη μια θα κατηγορουμε τους νεους επειδη ειναι παθητικοι, και απο την αλλη οταν
οταν αντιδρουν θα τους κατηγορουμε που εχουν την ψευδαισθηση οτι με την αντιδραση θα αλλάξουν κάτι;
- ArELa
- Founder-Administrator
Δεν το νόμισε, προσπάθησε όμως, κι έβαλε κι αυτός το λιθαράκι του για να αλλάξει...αντίθετα με την απλή μεμψιμοιρία/γκρίνα που βγάζουν πολλοί από μας καθήμενοι σε έναν ηλεκτρονικό καναπέxifomaxos έγραψε: το 15χρονο εγγλεζάκι που κατέβηκε σε μια πορεία και νόμισε ότι άλλαξε τον κόσμο.
Tι έπρεπε να κάνουμε δηλαδή, να τον μουντζώσουμε;xifomaxos έγραψε:Και μετά τρέξατε όλοι να το προσκυνήσετε...
Νόμιζα πως είχες θέμα συγκεκριμένο με soni86ful και Snowman... τελικά το θέμα σου είναι με ολάκερη τη γενιά του 90-95?
Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση, γιατί νόμιζα πως ήταν το άλλο του Καϊρου, στο οποίο επίσης ο Αιθεροβάμων μου επέστησε την προσοχή.xifomaxos έγραψε:είχε το βιντεάκι με το 15χρονο εγγλεζάκι
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
http://wikileaks.ch/cable/2008/04/08CAIRO783.html
απο το 2008 οι αμερικανοι και ολοι αλλωστε ηξεραν οτι επερχετε κοινωνικη εξεγερση απο τα κατωτερα κοινωνικα στρωματα τα οποια βρισκονταν σε κατασταση απολυτρης φτωχειας...
ουτε ισλαμισμος ουτε παγκοσμιες ταξεις...
και αν υπαρχουν τιποτε τετοια γραφικα κεντρα απλα προσπαθουν να εκμετελαυθουν την κατασταση....
απο το 2008 οι αμερικανοι και ολοι αλλωστε ηξεραν οτι επερχετε κοινωνικη εξεγερση απο τα κατωτερα κοινωνικα στρωματα τα οποια βρισκονταν σε κατασταση απολυτρης φτωχειας...
ουτε ισλαμισμος ουτε παγκοσμιες ταξεις...
και αν υπαρχουν τιποτε τετοια γραφικα κεντρα απλα προσπαθουν να εκμετελαυθουν την κατασταση....
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
- ArELa
- Founder-Administrator
Σωστά. Ηδη είχαν "διαρρεύσει" τα της Τυνησίας πριν ξεκινήσει ο χαμός στην Τυνησία...
Ουφ! Αναμείνατε, θα το βγάλω το ρημάδι το βίντεο με τον Τάρπλεϋ. Απλά χρονοτριβώ.
Ουφ! Αναμείνατε, θα το βγάλω το ρημάδι το βίντεο με τον Τάρπλεϋ. Απλά χρονοτριβώ.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Το έκλεισαν επειδή και καλά συνεννοούνταν για τις συγκεντρώσεις μέσω Twitter κτλ. Επίσης, για μία ημέρα είχαν μπλοκάρει και τα SMS. Γενικώς, επικοινωνιακό black-out. Δεν ήταν κάποια από τις βασικές αιτίες της εξέγερσης αλλά υποθέτω θα βοήθησε να συγκεντρωθεί περισσότερος κόσμος που αντιδρά. Λογικά θα τα έχουν επαναφέρει όλα τώρα (αν και για το internet παίζει).OTTON έγραψε:Παίδες σόρυ, δεν έχω πολύ χρόνο και δεν έχω ασχοληθεί με το συγκεκριμένο νήμα, αλλά τι ακουσα στην TV; Ότι ένας από τους λόγους που εξεγέρθηκαν περισσότεροι ήταν ότι έκλεισε το διαδίκτυο (μέσω παύσης λειτουργίας των παροχων internet)! Και βέβαια αυτό δείχνει ότι η αλήθεια μαθαίνεται από το διαδίκτυο και κάποιοι δεν το θέλουν αυτό..
Επίσης, και το "δημοκρατικό" καθεστώς της Κίνας μπλοκάρει τη λέξη 'Αίγυπτος' στις μεγαλύτερες κινέζικες μηχανές αναζήτησης και στο αντίστοιχο Twitter επειδή φοβούνται και αυτοί εξεγέρσεις. Και λένε ότι αυτά είναι "χαοτικές προσπάθειες εμφύτευσης της Δημοκρατίας σε χώρες που δεν είναι έτοιμες γι' αυτό", lol.
http://news.discovery.com/tech/china-ce ... 10129.html
http://www.techspot.com/news/42221-chin ... egypt.html
The lunatics are running the asylum...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
Τρώμε φάπες και εξάγουμε δημοκρατία...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
- Blue Ice
Mόλις τώρα είπαν για συγκρούσεις ανάμεσα σε υποστηρικτές του Μουμπάρακ και στους υπόλοιπους με το ενδεχόμενο να οδηγηθει η Αίγυπτος σε εμφύλιο. Όπως έχω ξαναπεί, ότι δεν τους βγήκε με τις βόμβες στις εκκλησίες το πέτυχαν με την "κοινωνική εξέγερση"
Μάλλον έτσι είναι... Κι εγώ στην αρχή το είδα σαν γενικό κίνημα αλλά απ' ότι φαίνεται θα τους βάλουν να φαγωθούν μεταξύ τους και υποθέτω μετά θα τους τα ...φτιάξουν κιόλας.
Ξέρει κανείς πώς ξεκίνησε η εξέγερση; Εννοώ εκτός από το ότι έγινε και στην Τυνησία (που όλως περιέργως 'ξεχάστηκε' τώρα). Ποιος την υποκίνησε;
Ξέρει κανείς πώς ξεκίνησε η εξέγερση; Εννοώ εκτός από το ότι έγινε και στην Τυνησία (που όλως περιέργως 'ξεχάστηκε' τώρα). Ποιος την υποκίνησε;
The lunatics are running the asylum...
- ArELa
- Founder-Administrator
Eπιτέλους τα κατάφερα, υστερα από εκατοντάδες αποτυχημένες απόπειρες για upload όλη μέρα, τελικά ανέβηκε απόψε.
Η ανάλυση του Τάρπλεϋ για την κατάσταση στην Αιγυπτο έχει ενδιαφέρον.
Να σημειώσετε ότι αυτά λέχθηκαν στις 31/1/11
Η ανάλυση του Τάρπλεϋ για την κατάσταση στην Αιγυπτο έχει ενδιαφέρον.
Να σημειώσετε ότι αυτά λέχθηκαν στις 31/1/11
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Kαι το κουλό της υπόθεσης...
Το MSNBC "έπιασε" στην πλατεία Ταχριρ του Καϊρου, τον... τέταρτο καβαλάρη (του θανάτου) της αποκάλυψης να διασχίζει το δρόμο μέσα στο πλήθος και μετά να..."σβήνει"...
Δείτε το και ξαναδείτε το
Παράξενος οιωνός, ή ολογράφημα των λαμογιών για να μένουμε μαλάκες;;
Ιδού το ερώτημα... (εγώ τείνω στην δεύτερη εκδοχή πάντως- εννοείται)
Το MSNBC "έπιασε" στην πλατεία Ταχριρ του Καϊρου, τον... τέταρτο καβαλάρη (του θανάτου) της αποκάλυψης να διασχίζει το δρόμο μέσα στο πλήθος και μετά να..."σβήνει"...
Δείτε το και ξαναδείτε το
Παράξενος οιωνός, ή ολογράφημα των λαμογιών για να μένουμε μαλάκες;;
Ιδού το ερώτημα... (εγώ τείνω στην δεύτερη εκδοχή πάντως- εννοείται)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Eva Luna
Γιατι τεταρτος;
Οι προηγουμενοι ηδη περασαν; Που και ποτε;
Κατι τετοιες στιγμες μετανιωνω που δεν εχω δωσει τη δεουσα προσοχη στην Αποκαλυψη και την αναλυση της.
Οι προηγουμενοι ηδη περασαν; Που και ποτε;
Κατι τετοιες στιγμες μετανιωνω που δεν εχω δωσει τη δεουσα προσοχη στην Αποκαλυψη και την αναλυση της.
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Αν είχες δώσει θα περίμενες με κάθε αναταραχή το τέλος του κόσμου.
Πάντως και σε διακόσια χρόνια θα γίνεται η ίδια συζήτηση κι ο κόσμος καλα θα κρατει.
Πάντως και σε διακόσια χρόνια θα γίνεται η ίδια συζήτηση κι ο κόσμος καλα θα κρατει.
- Blue Ice
Αυτό δεν φαίνεται για άλογο, δεν είχαν έμπνευση στο μοντάζ. Και γιατί να είναι ο 4ος καβαλάρης και όχι ο Ώρος;;;;
- ArELa
- Founder-Administrator
Εντάξει, το περιμενα πως ψοφάτε για φανφάρα και θα στεκόσασταν στον πράσινο καβαλάρη του θανάτου (φοβερός συσχετισμός με το πασοκ ) αλλά μήπως να βλέπαμε και τον Τάρπλεϋ; Ο τύπος κάνει μια καλή ανάλυση και αναφέρεται σε παράγοντες που συντρέχουν, οι οποίοι δεν έχουν συζητηθεί καν στην Ελλάδα (ούτε θα συζητηθούν από τα ΜΜΕ, μην θιγούν οι Αμερικάνοι)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Blue Ice
Είδα τα πρώτα 10 λεπτά με μεγάλη προσοχή... Μου δημιουργήθηκε ένα γενικότερο ερώτημα, όταν υπάρχουν τέτοιου είδους συγκρούσεις όλοι οι αναλυτές σαν τον τύπο αυτό τρέχουν να δηλώσουν ότι από πίσω είναι οι ΗΠΑ και η Αγγλία. Και στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν δίκιο. Αυτή τη στιγμή όμως η Κίνα, η Ρωσία, το Ιράν είναι και αυτές μεγάλες χώρες με μεγάλη επιρροή, παρόλα αυτά ποτέ δεν ακούμε να βρίσκονται στη θέση του υποκινητή. Είτε είναι ηθικά άμεμπτες είτε κάποιες αναλύσεις δεν είναι σωστές.
Για μένα οι υποκινητές αυτής της κατάστασης στην Αίγυπτο θα μπορούσαν να είναι και οι Πέρσες...
Θα δω και τα υπόλοιπα αργότερα και θα συνεχίσω σχολιασμό...
Για μένα οι υποκινητές αυτής της κατάστασης στην Αίγυπτο θα μπορούσαν να είναι και οι Πέρσες...
Θα δω και τα υπόλοιπα αργότερα και θα συνεχίσω σχολιασμό...
- ArELa
- Founder-Administrator
Παίζουν πολλά και μπορεί να παίζουν πολλοί παράγοντες, έχεις δίκιο σ'αυτό.
Ομως τον Ελ Μπαραντέι, που είναι καθαρά δικό τους παληκάρι, τον έχουν ήδη χτενίσει, βάψει, κουστουμάρει και μας τον πασάρουν σαν την ιδεατή λύση...
Θα δεις πως λέει παρακάτω ότι οι ΗΠΑ χάνουν το παιχνίδι και κάνουν απεγνωσμένες κινήσεις... Θα χάσουν και την Αίγυπτο όπως το πάνε, που ήταν δουλικό τους. Τώρα θέλουν να ρίξουν καθεστώτα, ν'ανεβουν κατά-δικοί τους (γιατί ο Μουμπάρακ κλώτσαγε στην περικοπή επιδότησης για το ψωμί, κλώτσαγε για τα εμβόλια, τις υποχρεωτικές αμβλώσεις κλπ) για να εξασφαλίσουν τα συμφέροντά τους. Φοβούνται μη χωθεί η Κίνα και στη Μ. Ανατολή, η οποία Κίνα τους έχει ήδη κάνει κεφαλοκλείδωμα και επιδεικνύει σταθερότατη ανοδική πορεία, και συσσώρευση δυνάμεων.
Δες και τα υπόλοιπα. Καλημέρες
Ομως τον Ελ Μπαραντέι, που είναι καθαρά δικό τους παληκάρι, τον έχουν ήδη χτενίσει, βάψει, κουστουμάρει και μας τον πασάρουν σαν την ιδεατή λύση...
Θα δεις πως λέει παρακάτω ότι οι ΗΠΑ χάνουν το παιχνίδι και κάνουν απεγνωσμένες κινήσεις... Θα χάσουν και την Αίγυπτο όπως το πάνε, που ήταν δουλικό τους. Τώρα θέλουν να ρίξουν καθεστώτα, ν'ανεβουν κατά-δικοί τους (γιατί ο Μουμπάρακ κλώτσαγε στην περικοπή επιδότησης για το ψωμί, κλώτσαγε για τα εμβόλια, τις υποχρεωτικές αμβλώσεις κλπ) για να εξασφαλίσουν τα συμφέροντά τους. Φοβούνται μη χωθεί η Κίνα και στη Μ. Ανατολή, η οποία Κίνα τους έχει ήδη κάνει κεφαλοκλείδωμα και επιδεικνύει σταθερότατη ανοδική πορεία, και συσσώρευση δυνάμεων.
Δες και τα υπόλοιπα. Καλημέρες
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble