KAΪΡΟ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: KAΪΡΟ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Blue Ice
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Οι Έλληνες ήταν υπό κατοχή, οι Αιγύπτιοι όχι, ας μην το ξεχνούμε αυτό.KAL EL έγραψε:xifomaxos έγραψε:
Το αν τους αξίζει ή όχι να ζουν έτσι είναι άλλο θέμα και δεν το έθιξα καν. Αυτό που προσπαθώ να σας πω είναι πως δεν υπήρχε καμία ραγδαία μεταβολή προς το χειρότερο, όπως στην Ελλάδα, ώστε να δικαιολογεί αυθόρμητο ξέσπασμα.
Με αυτή την λογική δεν θα έπρεπε να επαναστατήσουν το 1821 οι Έλληνες διότι δεν έγινε κάποια μεταβολή....400 χρόνια θα έπρεπε να έχουν συνηθήσει.
Πείτε με καχύποπτη αλλά ακόμα δεν πιστεύω πώς η εξέγερση της Αιγύπτου είναι αυθόρμητη λόγω κοινωνικών λόγων...επομένως θα περιμένω ακόμα για να δηλώσω τυχόν συμπαράσταση στους Αιγύπτιους...
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
- ArELa
- Founder-Administrator
Δες σε παρακαλώ το 2-λεπτο βιντεάκι (αν δεν το είδες) Φωτεινή... ίσως να νιώσεις ότι δεν έχει σημασία τι το ξεκίνησε, όσο το τι βιώνει ο λαός εκεί και τι απήχηση έχει στον υπόλοιπο κόσμο, άσχετα με το πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία... Ίσως να καταφέρεις ν'αφήσεις το συναίσθημα να μιλήσει μέσα σου, έστω και για λίγο. Είναι λυτρωτικό αυτό σε τέτοιες στιγμές... ίσως και καταλυτικό.
(βέβαια μιλώ πιστεύοντας ότι θα γεννηθεί και μέσα στους άλλους, κάτι σαν το συναίσθημα που γεννήθηκε σ'εμένα...)
Να συμπληρώσω εδώ, ότι η περιγραφή που έβαλα σ'αυτό το βίντεο,
είναι αφιερωμένη στον Χρήστο μας...
(κάτι που δεν συνηθίζω στις περιγραφές των βίντεο που ανεβάζω, αλλά η περίπτωση εδώ ήταν ξεχωριστή έτσι κι αλλιώς)
Δε θα τη μεταφέρω εδώ. Δεν χρειάζεται...
Όποιος θέλει, μπορεί να τη δει στο ίδιο το βίντεο.
Χρήστο, το ξαναλέω... ταυτίζομαι απολύτως με την Ιωνίτσα εδώ.. όντως είσαι φως... αυτόφωτο αστέρι είσαι μάτια μου
(βέβαια μιλώ πιστεύοντας ότι θα γεννηθεί και μέσα στους άλλους, κάτι σαν το συναίσθημα που γεννήθηκε σ'εμένα...)
Να συμπληρώσω εδώ, ότι η περιγραφή που έβαλα σ'αυτό το βίντεο,
είναι αφιερωμένη στον Χρήστο μας...
(κάτι που δεν συνηθίζω στις περιγραφές των βίντεο που ανεβάζω, αλλά η περίπτωση εδώ ήταν ξεχωριστή έτσι κι αλλιώς)
Δε θα τη μεταφέρω εδώ. Δεν χρειάζεται...
Όποιος θέλει, μπορεί να τη δει στο ίδιο το βίντεο.
Χρήστο, το ξαναλέω... ταυτίζομαι απολύτως με την Ιωνίτσα εδώ.. όντως είσαι φως... αυτόφωτο αστέρι είσαι μάτια μου
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Blue Ice
Το είδα το βίντεο αλλά δε μου λέει τίποτα... Μάλλον ταυτίζεστε υπερβολικά επειδή θέλετε (θέλουμε)να συμβεί μια παρόμοια αντίδραση στην Ελλάδα...
Το κακό είναι πως η υπερβολική ταύτιση μπορεί να θολώσει λίγο το οπτικό πεδίο...
Το κακό είναι πως η υπερβολική ταύτιση μπορεί να θολώσει λίγο το οπτικό πεδίο...
Ισως να χεις δίκιο δεν ξερω.
Αλλά δεν είμαι ασπόνδυλο ουτε ρομπότ.
Εχω αισθήματα
Εχω αισθήματα
- ArELa
- Founder-Administrator
Divine Sinner έγραψε:Ισως να χεις δίκιο δεν ξερω.
Εχω αισθήματα
Ευτυχώς που υπάρχουν και πλάσματα σαν εσένα... Να'σαι καλά.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Blue Ice
Όσο και αν σου φανεί περίεργο, έχω και εγώ αισθήματα. Αλλά δεν βοηθούν όταν προσπαθείς να καταλάβεις τα παιχνίδια που παίζονται... ιδίως όταν θες να παλέψεις τη ΝΤΠ.
Δεν υπαινιχθηκα σε καμια περίπτωση κατι.
Αλλα εγω πρέπει να μιλάω για τον εαυτό μου και να είμαι υπεύθηνος για τις δικές μου πράξεις.
Αλλα εγω πρέπει να μιλάω για τον εαυτό μου και να είμαι υπεύθηνος για τις δικές μου πράξεις.
- ArELa
- Founder-Administrator
xifomaxos έγραψε:Όσο και αν σου φανεί περίεργο, έχω και εγώ αισθήματα. Αλλά δεν βοηθούν όταν προσπαθείς να καταλάβεις τα παιχνίδια που παίζονται... ιδίως όταν θες να παλέψεις τη ΝΤΠ.
Φιλενάδα, α/ δεν έκρινα τα δικά σου αισθήματα- δεν έχω το δικαίωμα ούτε και έχει νόημα να το κάνω β/ δεν εχω τιποτ'άλλο να σου πω επ'αυτού. Ο,τι είχα να πω το είπα πιο πάνω και ό,τι καταλαβαίνει ο καθένας απ'αυτό.
Το βέβαιο είναι πως δεν μπορεί να "υπαγορεύσει" κανείς στον άλλον πώς θα νιώσει. Μπορεί μονάχα να προσπαθήσει να "μεταδώσει" αυτό που νιώθει ο ίδιος. Το ότι ο άλλος δεν μπορεί/θέλει/διατείθεται να νιώσει το ίδιο ή έστω και να κατανοήσει από πού εκπορεύονται αυτά που νιώθει, δεν είναι μεμπτό, ούτε πρωτοφανές.
Έτσι το εισέπραξες εσύ, σεβαστό και αναφαίρετο δικαίωμά σου.
Θα μου επιτρέψεις ωστόσο, να ξέρω εγώ πολύ καλύτερα από σένα γιατί νιώθω όπως νιώθω. Μπορώ μονάχα (και νιώθω την ανάγκη) να σε διαβεβαιώσω ότι τα συμπεράσματά σου, όπως τα εξέφρασες με το παρακάτω ....
xifomaxos έγραψε:Μάλλον ταυτίζεστε υπερβολικά επειδή θέλετε (θέλουμε)να συμβεί μια παρόμοια αντίδραση στην Ελλάδα...
δε θα μπορούσαν να απέχουν περισσότερο της δικής μου αλήθειας και κυρίως του δικού μου βιώματος.
Καλημέρα
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Blue Ice
Άσχημη εντύπωση μου έχει κάνει η καθυστέρηση έως ολιγορία της κυβέρνησης να πάρουν τους Έλληνες από την Αίγυπτο. Δε γίνεται να πηγαίνουν τα C από όλες τις χώρες και οι δικοί μας ακόμα να συσκέπτονται
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: KAL EL
Υπάρχουν πολλών μορφών κατοχές Φωτεινή μου..xifomaxos έγραψε: Οι Έλληνες ήταν υπό κατοχή, οι Αιγύπτιοι όχι, ας μην το ξεχνούμε αυτό.
Από όσα έχω δεί στην τηλεόραση, στο yt καθώς επίσης και στο καταπλητικό βίντεο του Αιθεροβάμωνα που μετέφρασε η Βίκη, έχω την αίσθηση του αυθόρμητου ξεσπάσματος ενός καταπιεσμένου λαού.xifomaxos έγραψε: Πείτε με καχύποπτη αλλά ακόμα δεν πιστεύω πώς η εξέγερση της Αιγύπτου είναι αυθόρμητη λόγω κοινωνικών λόγων...επομένως θα περιμένω ακόμα για να δηλώσω τυχόν συμπαράσταση στους Αιγύπτιους...
Μπορεί οι της ΝWO να θελήσουν να επωφεληθούν από αυτό και να μετατρέψουν αυτό τον αυθόρμητο ξεσηκωμό σε δικό τους όπλο. Αυτό εξαρτάται από τους Αιγύπτιους και κατά πόσο θα αφήσουν να γίνει.
Γι' αυτόν και μόνο τον λόγο, καταλαβαίνω τις επιφυλάξεις σου.
Αυτό όμως δεν μειώνει το μεγαλείο αυτού που συμβαίνει αυτή την στιγμή.
Από την μία ο Μουμπάρακ αρνήται πεισματικά να εγκαταλείψει την εξουσία προτείνοντας ως αντικαταστάτες δικούς του και από την άλλη ο κόσμος αρνήται να υπακούσει και συνεχίζει την αντίδραση και την διακδίκηση των αυτονόητων.
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
- ArELa
- Founder-Administrator
Το ότι με συγκινεί ο ξεσηκωμός του λαού δεν σημαίνει ότι δεν συνυπολογίζω τις επιφυλάξεις της Ξιφομάχου... Εχω πολλές δικές μου, αλλά αυτές τις διαχωρίζω απ'την ανάγκη του λαού για λευτεριά...
Ας τοποθετηθώ λοιπόν και όπως θα'θελε η φίλη Φωτεινή. (χωρίς συναισθηματισμούς) Άκουσα και τον Άλεξ πάνω στο θέμα, να το συζητάει με πλείστους όσους γνώστες και εγκυρότατους (αντινεοταξίτες) αναλυτές, όπως τον Γουέιν Μάντσεν (πρώην στην NSA που δεν την άντεξε και έφυγε) ...Άκουσα κι άλλους σήμερα, διάβασα και drudge report... Τα συμπεράσματα και το "εν κατακλείδι":
Η νεοταξίλα έχει "ρίξει" πάνω από 100 ηγέτες χωρών την τελευταία 60ετία. Από δικτάτορες μέχρι δημοκρατικούς. Δεν κάνουν διακρισεις τα άτομα.
Ήταν η σειρά του Μουμπάρακ... Δεν είναι τυχαίο που κι η Γαλλίδα υπουργός (δε θυμάμαι ποιου υπουργείου) "κάλεσε" τον Μουμπάρακ να την κάνει μ'ελαφρά. Τα νεοταξιτόπαιδα, (ειδικά ο Σόρος που αλαζονικά δήλωσε "έχω άλλη μια κρίση και γουστάρω" ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων) θεώρησαν ότι ήταν καιρός να "πέσει" ο Χόσνι. Μη μας παραξενεύει το γεγονός οτι ο Χόσνι ήταν/είναι τσιράκι τους. Κι ο Σαντάμ ήταν (όταν τους βόλευε με το Ιράν) και είδαμε πού κατέληξε. Άλλωστε, παρά το γεγονός ότι ο Χοσνούλης ήταν "υπάκουος" στα θέματα της οικονομικής πολιτικής (αυτό του κόστισε, γιατί πείνασε ο κόσμος), στο ότι τους "φιλοξενούσε" θαυμάσια, παρέχοντάς τους την άνεση να λειτουργούν κέντρα βασανιστηρίων στην Αίγυπτο, στον καταλυτικό του ρόλο για τον πλήρη αποκλεισμό των Παλαιστινίων, κλπ. δεν έπαυε να τους ενοχλεί, γιατί ενοχλούνται αν κάποιος δεν τους παραδίδει τη χώρα του άνευ όρων... στην προκειμένη ο Χόσνι τους ενόχλησε που τους κλώτσαγε αρνούμενος να εφαρμόσει πολιτικές υπέρ στειρώσεων, αμβλώσεων και εμβολιασμών. Τι κρίμα που είχε και κάποια στοιχειώδη αγάπη για το λαό του....
Όπως και να'χει, τα εναλλακτικά αμερικανικά ΜΜΕ που άκουγα όλη μέρα σήμερα (όχι μόνο Άλεξ) κόβουν το κεφάλι τους ότι οι Μπρεζίνσκι και Σόρος θα καπηλευτούν σαν πειρατές την εξέγερση, και θα τους κατσικώσουν το άλλο ψυχή τε και σώματι τσιράκι-μαριονέττα τους, που λέγεται Mohamed ElBaradei. Κυριακή, κοντή γιορτή. Θα δούμε κατά πόσον έχουν εγκυρότητα αυτές οι προβλέψεις. Σε ότι με αφορά τα πράγματα είναι πολύ ρευστά, και αν όντως ενορχήστρωσαν κάτι οι κύριοι, δε σημαίνει ότι θα τους βγει όπως ακριβώς το υπολογίζουν κι ότι δε θα χάσουν τον έλεγχο... Επίσης ισχυρίζονται ότι ο στρατός έχει "οργανώσει" το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος αυτών των λεηλασιών, για να "πέσει" στα μάτια της κοινής γνώμης η εξέγερση, ως όχι απόλυτα "καθαρή".
Αυτά τα ενημερωτικά, όπως τα ακούω αμερικανικό μέτωπο των εναλλακτικών και πάντως όχι καθεστωτικών ΜΜΕ.
Πέραν αυτού, η δική μου σκέψη είναι με το λαό της Αιγύπτου, όπως θα ήταν με κάθε αδικημένο, βασανισμένο, εξαθλιωμένο λαό που υποφέρει και έχει φτάσει πλέον στο σημείο να αψηφά το θάνατο προκειμένου να ανασάνει λίγη ελευθερία και στοιχειωδώς ανθρώπινη διαβίωση...
Ας τοποθετηθώ λοιπόν και όπως θα'θελε η φίλη Φωτεινή. (χωρίς συναισθηματισμούς) Άκουσα και τον Άλεξ πάνω στο θέμα, να το συζητάει με πλείστους όσους γνώστες και εγκυρότατους (αντινεοταξίτες) αναλυτές, όπως τον Γουέιν Μάντσεν (πρώην στην NSA που δεν την άντεξε και έφυγε) ...Άκουσα κι άλλους σήμερα, διάβασα και drudge report... Τα συμπεράσματα και το "εν κατακλείδι":
Η νεοταξίλα έχει "ρίξει" πάνω από 100 ηγέτες χωρών την τελευταία 60ετία. Από δικτάτορες μέχρι δημοκρατικούς. Δεν κάνουν διακρισεις τα άτομα.
Ήταν η σειρά του Μουμπάρακ... Δεν είναι τυχαίο που κι η Γαλλίδα υπουργός (δε θυμάμαι ποιου υπουργείου) "κάλεσε" τον Μουμπάρακ να την κάνει μ'ελαφρά. Τα νεοταξιτόπαιδα, (ειδικά ο Σόρος που αλαζονικά δήλωσε "έχω άλλη μια κρίση και γουστάρω" ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων) θεώρησαν ότι ήταν καιρός να "πέσει" ο Χόσνι. Μη μας παραξενεύει το γεγονός οτι ο Χόσνι ήταν/είναι τσιράκι τους. Κι ο Σαντάμ ήταν (όταν τους βόλευε με το Ιράν) και είδαμε πού κατέληξε. Άλλωστε, παρά το γεγονός ότι ο Χοσνούλης ήταν "υπάκουος" στα θέματα της οικονομικής πολιτικής (αυτό του κόστισε, γιατί πείνασε ο κόσμος), στο ότι τους "φιλοξενούσε" θαυμάσια, παρέχοντάς τους την άνεση να λειτουργούν κέντρα βασανιστηρίων στην Αίγυπτο, στον καταλυτικό του ρόλο για τον πλήρη αποκλεισμό των Παλαιστινίων, κλπ. δεν έπαυε να τους ενοχλεί, γιατί ενοχλούνται αν κάποιος δεν τους παραδίδει τη χώρα του άνευ όρων... στην προκειμένη ο Χόσνι τους ενόχλησε που τους κλώτσαγε αρνούμενος να εφαρμόσει πολιτικές υπέρ στειρώσεων, αμβλώσεων και εμβολιασμών. Τι κρίμα που είχε και κάποια στοιχειώδη αγάπη για το λαό του....
Όπως και να'χει, τα εναλλακτικά αμερικανικά ΜΜΕ που άκουγα όλη μέρα σήμερα (όχι μόνο Άλεξ) κόβουν το κεφάλι τους ότι οι Μπρεζίνσκι και Σόρος θα καπηλευτούν σαν πειρατές την εξέγερση, και θα τους κατσικώσουν το άλλο ψυχή τε και σώματι τσιράκι-μαριονέττα τους, που λέγεται Mohamed ElBaradei. Κυριακή, κοντή γιορτή. Θα δούμε κατά πόσον έχουν εγκυρότητα αυτές οι προβλέψεις. Σε ότι με αφορά τα πράγματα είναι πολύ ρευστά, και αν όντως ενορχήστρωσαν κάτι οι κύριοι, δε σημαίνει ότι θα τους βγει όπως ακριβώς το υπολογίζουν κι ότι δε θα χάσουν τον έλεγχο... Επίσης ισχυρίζονται ότι ο στρατός έχει "οργανώσει" το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος αυτών των λεηλασιών, για να "πέσει" στα μάτια της κοινής γνώμης η εξέγερση, ως όχι απόλυτα "καθαρή".
Αυτά τα ενημερωτικά, όπως τα ακούω αμερικανικό μέτωπο των εναλλακτικών και πάντως όχι καθεστωτικών ΜΜΕ.
Πέραν αυτού, η δική μου σκέψη είναι με το λαό της Αιγύπτου, όπως θα ήταν με κάθε αδικημένο, βασανισμένο, εξαθλιωμένο λαό που υποφέρει και έχει φτάσει πλέον στο σημείο να αψηφά το θάνατο προκειμένου να ανασάνει λίγη ελευθερία και στοιχειωδώς ανθρώπινη διαβίωση...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: KAL EL
Αυτό περιμένω να δώ. Πώς θα εξελιχθεί η ιστορία με τον νομπελίστα που ήταν στην Αγγλία για 20 χρόνια..ArELa έγραψε: Όπως και να'χει, τα εναλλακτικά αμερικανικά ΜΜΕ που άκουγα όλη μέρα σήμερα (όχι μόνο Άλεξ) κόβουν το κεφάλι τους ότι οι Μπρεζίνσκι και Σόρος θα καπηλευτούν σαν πειρατές την εξέγερση, και θα τους κατσικώσουν το άλλο ψυχή τε και σώματι τσιράκι-μαριονέττα τους, που λέγεται Mohamed ElBaradei. Κυριακή, κοντή γιορτή.
Εδώ έδειξαν την αποφασιστικότητά και την υπευθυνότητά τους οι Αιγύπτιοι οργανώνοντας ομάδες περιφρούρησηςArELa έγραψε: Επίσης ισχυρίζονται ότι ο στρατός έχει "οργανώσει" το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος αυτών των λεηλασιών, για να "πέσει" στα μάτια της κοινής γνώμης η εξέγερση, ως όχι απόλυτα "καθαρή".
ArELa έγραψε: Πέραν αυτού, η δική μου σκέψη είναι με το λαό της Αιγύπτου, όπως θα ήταν με κάθε αδικημένο, βασανισμένο, εξαθλιωμένο λαό που υποφέρει και έχει φτάσει πλέον στο σημείο να αψηφά το θάνατο προκειμένου να ανασάνει λίγη ελευθερία και στοιχειωδώς ανθρώπινη διαβίωση...
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
- ArELa
- Founder-Administrator
Αν τελικά ανέβει αυτός, επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά η έγκυρη ανάλυση των πηγών που ακούω/διαβάζω, και η σωστή τους ειδησεογραφία.Αυτό περιμένω να δώ. Πώς θα εξελιχθεί η ιστορία με τον νομπελίστα που ήταν στην Αγγλία για 20 χρόνια..
Εν αναμονή λοιπόν... Ίδομεν!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Blue Ice
Μα δεν υπάρχει άλλος για να ανέβει... Τώρα οι Αιγύπτιοι φαίνονται μονιασμένοι γιατί έχουν κοινό στόχο, την ανατροπή του Μουμπάρακ. Όταν όμως γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχει ήδη κάποιος να αναλάβει διαφορετικά θα υπάρξει χειρότερο χάος και συμπλοκές αναμεταξύ τους. Ο Ελ Μπαραντέι, που προφανώς κάποια βρωμιά έκανε για να πάρει το Νομπελ, στηρίζεται από μεγάλο μέρος του πληθυσμού, ακόμα και από τους Μουσουλμάνους αδερφούς. Το Ισραήλ προς το παρόν στηρίζει Μουμπάρακ υπό τον φόβο ισλαμικών καθεστώτων.
Θα ήθελα όμως να σας ρωτήσω αν σας φαίνεται απίθανο οι εξεγέρσεις να μην έχουν υποκινηθεί από τη Δύση και τη ΝΤΠ, αλλά από το Ιράν. Και αυτοί έχουν πολύ χρήμα γεγονός που τους επιτρέπει να επηρεάζουν τον κόσμο.
Θα ήθελα όμως να σας ρωτήσω αν σας φαίνεται απίθανο οι εξεγέρσεις να μην έχουν υποκινηθεί από τη Δύση και τη ΝΤΠ, αλλά από το Ιράν. Και αυτοί έχουν πολύ χρήμα γεγονός που τους επιτρέπει να επηρεάζουν τον κόσμο.
Ειχα ακουσει για δυο τυπαδες.νομιζω κοινως αποδεκτούς στην Ελλάδα.Ο Ελ Μπαραντέι, που προφανώς κάποια βρωμιά έκανε για να πάρει το Νομπελ,
Ο ένας ήταν ο Ελυτης.
Και ο αλλος ηταν ο Σεφέρης.
και ενδέχεται να έπαιρνε κι ο Καζαντζάκης αλλα χρειάζονταν την υποστηριξη της
"ακαδημίας αθηνών" που δεν του την εδωσε επειδη θα διεφθειρε τους νεούς... (κατι σαν τις κατηγορίες κατα του Σωκράτη δηλ καινα δαιμονια).
Την ώρα που όσοι αποτέλεσαν εμπόδιο στην απονομή του βραβείου στον Καζαντζάκη έτριβαν τα χέρια τους από χαρά, ο Νομπελίστας πλέον Καμύ, έγραφε στην Ελένη Καζαντζάκη: «Τη μέρα που λυπόμουν να δεχθώ μια διάκριση που ο Καζαντζάκης άξιζε εκατό φορές περισσότερο, πήρα από εκείνον το πιο γενναιόδωρο από όλα τηλεγράφημα. Λίγο αργότερα κατάλαβα με τρόμο πως το μήνυμα αυτό ήταν γραμμένο λίγες μέρες πριν πεθάνει. Μαζί του χάθηκε ένας από τους τελευταίους μεγάλους καλλιτέχνες. Είμαι από εκείνους που αισθάνονται και θα εξακολουθήσουν να αισθάνονται το μεγάλο κενό που άφησε».
- ArELa
- Founder-Administrator
Δε θα πω για εποχές που δεν με ενδιέφερε κι όλας γιατί ήμουν πιτσιρίκα και δε με απασχολούσαν αυτά, αλλά για να πάρεις βραβείο Νόμπελ σήμερα, φτάνει να'σαι τάτσι μίτσι κότσι με τα νεοταξιτόπουλα. Αφού δόθηκε βραβείο ειρήνης στον Ομπάμα, ποιος κάθεται να συζητήσει πλέον για τη αξία/εγκυρότητα ενός τέτοιου βραβείου. Εν πάση περιπτώσει, ο Ελ Μπαραντέι έκανε και στον ΟΗΕ, κάνει και παρεούλα στο Νταβός με τα καμάρια, είναι κι αγαπημένο παιδί του Σορος... Δε θέλει και πολύ να καταλάβουμε πώς θα προωθηθεί για την πολυπόθητη θέση του ηγεταρά της Αιγύπτου. Διαφορετικά, υπάρχουν κι άλλοι στην Αίγυπτο. Σίγουρα κάποιοι με έντιμες προθέσεις που θα τους φάει η μαρμάγκα. Η Μουσουλμανική ή Ισλαμική αδελφότητα, είναι η αξιωματική αντιπολίτευση, κι αυτή ξεπουλημένη με τον Ελ Μπαραντέι στο τιμόνι... Άλλα μπουμπούκια παλιοί συνεργάτες των ναζί...κάτι ήξερε ο Σαντάτ που τους είχε κηρύξει παράνομους.... Τέλος πάντων, επανερχόμενοι στο σήμερα... Μην ακούτε "ισλαμική" και λέτε δεν μπορεί...οι αμερικάνοι δεν τους γουστάρουν. Αυτά είναι προς λαϊκήν κατανάλωσιν για να τα χάφτουν κάτι παιδιά σαν την ξιφομάχο που την έπεισαν να βλέπει τους μουσουλμάνους σαν τη βουβωνική πανώλη του μεσαίωνα. Μπορεί να είναι σε πολλά επίπεδα, αλλά τον "πολιτισμό" εγκλημάτων της αμερικανιάς, δεν τον φτάνουν με τίποτα. Κι η αμερικανιά αυτή τη στιγμή συνεργάζεται στη ζούλα και με τους φανατικότερους ισλαμιστές αν χρειαστεί, προκειμένου να εδραιώνεται η εξαθλίωση με κάθε τρόπο και σε κάθε χώρα. Δεν κάνουν διακρίσεις τα παιδιά...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Blue Ice
Eπειδή δεν είναι όλα αγνά στα Νόμπελ συμβουλεύω την ακρόαση της εκπομπής του Άρη Χατζηστεφάνου "Το σκοτεινό μονοπάτι των Νόμπελ", ο οποίος είναι πολύ καλός δημοσιογράφος (λίγο αριστερός και φιλομετανάστης, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος )
http://xstefanou.weebly.com/1/post/2010 ... war17.html
http://xstefanou.weebly.com/1/post/2010 ... war17.html
Βασικα το ειπα για να δειξω μια αγνωστη για πολλους πλευρα του καζαντζακη. απλα επρεπε να το κολησω καπως στο θεμα.
Ατιμια δεν λεω αλλα για καλο σκοπο :p
Ατιμια δεν λεω αλλα για καλο σκοπο :p
- firefightergr
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 6 φορές
στην εξουσία θα έρθει κάποιος που είναι ελεγχόμενος,θα φεσώσει την Αίγυπτο μερικά δις, θα φάει ο λαός ψωμί για κάποια
χρόνια και μετά θα έρθει το μπουγιουρντί.
Σας θυμίζει κάτι η ιστορία;
χρόνια και μετά θα έρθει το μπουγιουρντί.
Σας θυμίζει κάτι η ιστορία;
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
- Blue Ice
Mήπως η εξέγερση δεν είναι ελεγχόμενη;;; Ακούω για κάλεσμα των Αιγυπτίων σε διαδηλώσεις από τους διοργανωτές και αναρωτιέμαι ποιοι στο καλό είναι αυτοί οι διοργανωτές...
Δεν είμαστε εκεί για να ξέρουμε. και παιζει ακόμα κι αν ήμασταν εκει να μην είχαμε πλήρη εικόνα
Πάντως μπορεί να είναι πολλοί και διάφοροι.
Κάποιες φορές σε εξεγέρσεις παίζουν ρόλο περισσότεροι του ενός παράγοντες.
δηλαδή μπορεί να υπάρχουν εξεγερμένοι που απλά θελουν να απαλαγούν απο μια κυβέρνηση
που τους εχει απαγορέψει ακόμα και το facebook.
Αλλοί το κάνουν επειδη δεν αντέχουν αλλο που πεινάνε.
Αλλοι για να εκ-κοσμικευσουν το κράτος.
Αλλοι για να επιβάλουν ριζοσπαστικο ίσλαμ.
Αλλοι ισως (CIA) για να προλάβουν μια μη ελεγχομενη κι αναποφευκτη εξέγερση και να βάλουν απο τώρα μια μαριονέτα
που θα αντικαταστήσει την σημερινή μαριονέτα.
Θα έχει ο λαος την ψευδαίσθηση οτι τον επέλεξε. θα δώσει και 5 ελευθεριες κι ολα οκ
κανεναν απο αυτους δεν συμφέρει η μέχρι τώρα κατάσταση.
Το θεμα είναι ποιος θα επικρατήσει αφού ρίξουν τον δικτάτορα.
Πάντως μπορεί να είναι πολλοί και διάφοροι.
Κάποιες φορές σε εξεγέρσεις παίζουν ρόλο περισσότεροι του ενός παράγοντες.
δηλαδή μπορεί να υπάρχουν εξεγερμένοι που απλά θελουν να απαλαγούν απο μια κυβέρνηση
που τους εχει απαγορέψει ακόμα και το facebook.
Αλλοί το κάνουν επειδη δεν αντέχουν αλλο που πεινάνε.
Αλλοι για να εκ-κοσμικευσουν το κράτος.
Αλλοι για να επιβάλουν ριζοσπαστικο ίσλαμ.
Αλλοι ισως (CIA) για να προλάβουν μια μη ελεγχομενη κι αναποφευκτη εξέγερση και να βάλουν απο τώρα μια μαριονέτα
που θα αντικαταστήσει την σημερινή μαριονέτα.
Θα έχει ο λαος την ψευδαίσθηση οτι τον επέλεξε. θα δώσει και 5 ελευθεριες κι ολα οκ
κανεναν απο αυτους δεν συμφέρει η μέχρι τώρα κατάσταση.
Το θεμα είναι ποιος θα επικρατήσει αφού ρίξουν τον δικτάτορα.
- ArELa
- Founder-Administrator
Αναμείνατε. Ετοιμάζω τρομερή ανάλυση (29 λεπτών) του Webster Tarpley που μόλις κατέβασα και θα βοηθήσει να δούμε ευρύτερα -σωστότερα το θέμα. Λίγη υπομονή.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble