http://taxalia.blogspot.com/2011/01/video_31.html
Οι Έλληνες ήταν υπό κατοχή, οι Αιγύπτιοι όχι, ας μην το ξεχνούμε αυτό.KAL EL έγραψε:xifomaxos έγραψε:
Το αν τους αξίζει ή όχι να ζουν έτσι είναι άλλο θέμα και δεν το έθιξα καν. Αυτό που προσπαθώ να σας πω είναι πως δεν υπήρχε καμία ραγδαία μεταβολή προς το χειρότερο, όπως στην Ελλάδα, ώστε να δικαιολογεί αυθόρμητο ξέσπασμα.
Με αυτή την λογική δεν θα έπρεπε να επαναστατήσουν το 1821 οι Έλληνες διότι δεν έγινε κάποια μεταβολή....400 χρόνια θα έπρεπε να έχουν συνηθήσει.
Divine Sinner έγραψε:Ισως να χεις δίκιο δεν ξερω.
Αλλά δεν είμαι ασπόνδυλο ουτε ρομπότ.
Εχω αισθήματα
xifomaxos έγραψε:Όσο και αν σου φανεί περίεργο, έχω και εγώ αισθήματα. Αλλά δεν βοηθούν όταν προσπαθείς να καταλάβεις τα παιχνίδια που παίζονται... ιδίως όταν θες να παλέψεις τη ΝΤΠ.
xifomaxos έγραψε:Μάλλον ταυτίζεστε υπερβολικά επειδή θέλετε (θέλουμε)να συμβεί μια παρόμοια αντίδραση στην Ελλάδα...
Υπάρχουν πολλών μορφών κατοχές Φωτεινή μου..xifomaxos έγραψε: Οι Έλληνες ήταν υπό κατοχή, οι Αιγύπτιοι όχι, ας μην το ξεχνούμε αυτό.
Από όσα έχω δεί στην τηλεόραση, στο yt καθώς επίσης και στο καταπλητικό βίντεο του Αιθεροβάμωνα που μετέφρασε η Βίκη, έχω την αίσθηση του αυθόρμητου ξεσπάσματος ενός καταπιεσμένου λαού.xifomaxos έγραψε: Πείτε με καχύποπτη αλλά ακόμα δεν πιστεύω πώς η εξέγερση της Αιγύπτου είναι αυθόρμητη λόγω κοινωνικών λόγων...επομένως θα περιμένω ακόμα για να δηλώσω τυχόν συμπαράσταση στους Αιγύπτιους...
Αυτό περιμένω να δώ. Πώς θα εξελιχθεί η ιστορία με τον νομπελίστα που ήταν στην Αγγλία για 20 χρόνια..ArELa έγραψε: Όπως και να'χει, τα εναλλακτικά αμερικανικά ΜΜΕ που άκουγα όλη μέρα σήμερα (όχι μόνο Άλεξ) κόβουν το κεφάλι τους ότι οι Μπρεζίνσκι και Σόρος θα καπηλευτούν σαν πειρατές την εξέγερση, και θα τους κατσικώσουν το άλλο ψυχή τε και σώματι τσιράκι-μαριονέττα τους, που λέγεται Mohamed ElBaradei. Κυριακή, κοντή γιορτή.
Εδώ έδειξαν την αποφασιστικότητά και την υπευθυνότητά τους οι Αιγύπτιοι οργανώνοντας ομάδες περιφρούρησηςArELa έγραψε: Επίσης ισχυρίζονται ότι ο στρατός έχει "οργανώσει" το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος αυτών των λεηλασιών, για να "πέσει" στα μάτια της κοινής γνώμης η εξέγερση, ως όχι απόλυτα "καθαρή".
ArELa έγραψε: Πέραν αυτού, η δική μου σκέψη είναι με το λαό της Αιγύπτου, όπως θα ήταν με κάθε αδικημένο, βασανισμένο, εξαθλιωμένο λαό που υποφέρει και έχει φτάσει πλέον στο σημείο να αψηφά το θάνατο προκειμένου να ανασάνει λίγη ελευθερία και στοιχειωδώς ανθρώπινη διαβίωση...
Αν τελικά ανέβει αυτός, επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά η έγκυρη ανάλυση των πηγών που ακούω/διαβάζω, και η σωστή τους ειδησεογραφία.Αυτό περιμένω να δώ. Πώς θα εξελιχθεί η ιστορία με τον νομπελίστα που ήταν στην Αγγλία για 20 χρόνια..
Ειχα ακουσει για δυο τυπαδες.νομιζω κοινως αποδεκτούς στην Ελλάδα.Ο Ελ Μπαραντέι, που προφανώς κάποια βρωμιά έκανε για να πάρει το Νομπελ,