ανθρωποκεντρικη ..επιχειρηματικοτητα ?σκλαβενιτης!
- PELTASTIS VARNAVAS
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
- Φύλο: Άνδρας
ανθρωποκεντρικη ..επιχειρηματικοτητα ?σκλαβενιτης!
μας-σας -μου διεφυγε???
σκλαβενιτης και σκλαβοι...
κινηση με εθνοκοινωνικο χαρακτηρα?
παντα παρουσιαζει ενδιαφερον η αντιφιλελευθερη ρητωρικη [επιχειρηματων υπαρχοντων ]...υφισταται
αντιλογος σχετικος περι εμπορικου παρασκηνιου?τα χουντοκαναλα δεν υπερθεματισαν...
στηριζει ο σκλαβενιτης τον αγωνα κατα των ναρκωτικων?-ασχετον?!
"Η εταιρεία «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» [ΣΗΜ: ίσως η μόνη εταιρεία του είδους που ανήκει 100% σε έλληνες και δεν χρωστάει μία] αγόρασε 9 από τα καταστήματα της υπό πτώχευση εταιρείας » ΑΤΛΑΝΤΙΚ». Αυτό είναι από μόνο του όμορφο, αφού έτσι θα διατηρήσουν την εργασία τους μερικές δεκάδες ανθρώπων. Πιο όμορφο, όμως, είναι ότι η αγοράστρια εταιρεία πλήρωσε τα δεδουλευμένα 4 μηνών που όφειλε στους εργαζόμενους αυτούς ο προηγούμενος εργοδότης τους. Πλήρωσε και το Δώρο Χριστουγέννων.
http://teleytaiothranio.blogspot.com/20 ... _2131.html
σκλαβενιτης και σκλαβοι...
κινηση με εθνοκοινωνικο χαρακτηρα?
παντα παρουσιαζει ενδιαφερον η αντιφιλελευθερη ρητωρικη [επιχειρηματων υπαρχοντων ]...υφισταται
αντιλογος σχετικος περι εμπορικου παρασκηνιου?τα χουντοκαναλα δεν υπερθεματισαν...
στηριζει ο σκλαβενιτης τον αγωνα κατα των ναρκωτικων?-ασχετον?!
"Η εταιρεία «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» [ΣΗΜ: ίσως η μόνη εταιρεία του είδους που ανήκει 100% σε έλληνες και δεν χρωστάει μία] αγόρασε 9 από τα καταστήματα της υπό πτώχευση εταιρείας » ΑΤΛΑΝΤΙΚ». Αυτό είναι από μόνο του όμορφο, αφού έτσι θα διατηρήσουν την εργασία τους μερικές δεκάδες ανθρώπων. Πιο όμορφο, όμως, είναι ότι η αγοράστρια εταιρεία πλήρωσε τα δεδουλευμένα 4 μηνών που όφειλε στους εργαζόμενους αυτούς ο προηγούμενος εργοδότης τους. Πλήρωσε και το Δώρο Χριστουγέννων.
http://teleytaiothranio.blogspot.com/20 ... _2131.html
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Re: ανθρωποκεντρικη ..επιχειρηματικοτητα ?σκλαβενιτης!
Ο πρόεδρος της λέσχης επιχειρηματικότητας (νομίζω ήταν ο πρόεδρος).
Είπε το εξής (ελεύθρη διατύπωση).
Το να κόψει μισθούς μια κερδοφόρα επιχείρηση. δείχνει επαρχιωτισμό.
Αν κόψουμε μισθούς ποιοι θα αγοράσουν τα προϊοντα μας;
Είπε το εξής (ελεύθρη διατύπωση).
Το να κόψει μισθούς μια κερδοφόρα επιχείρηση. δείχνει επαρχιωτισμό.
Αν κόψουμε μισθούς ποιοι θα αγοράσουν τα προϊοντα μας;
- ILLUVATAR85
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Καλά ο Σκλαβενίτης (ο πατέρας που άρχισε την επιχείρηση) ήταν από τους ποίο ξηγημένους επιχειρηματίες που υπήρχαν στην Ελλάδα, μέχρι και υπαλλήλους του προίκιζε, δεν έχω ακούσει μέχρι στιγμής έναν άνθρωπο να μιλάει για αυτόν τον επιχειρηματία και να του προσάπτει το παραμικρό.
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων
Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος
Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν
O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος
Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν
O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: KAL EL
- Φύλο: Γυναίκα
Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα Άνθρωποι που δεν τα θυσιάζουν όλα στον βωμό του χρήματος και του κέρδους
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
- LoLitA
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Το είχα ακούσει αυτό κάπου. Είναι ευχάριστο μέσα σε όλο αυτόν τον τυφώνα απολύσεων, μειώσεων και δε ξερω και γω τι άλλο να
ακούγονται και τέτοιες ειδήσεις που και που.
Σε λίγο δε θα έχει μείνει καθόλου ανθρωπιά έτσι όπως πάμε. Θα με θυμηθείτε.
ακούγονται και τέτοιες ειδήσεις που και που.
Σε λίγο δε θα έχει μείνει καθόλου ανθρωπιά έτσι όπως πάμε. Θα με θυμηθείτε.
“Bravery is believing in yourself, and that thing nobody can teach you.”
- aitherovamwn
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
καλησπέρα και από μένα!
αν θυμάμαι καλά, αντίστοιχη περίπτωση επιχείρησης, που, σε πείσμα των καιρών, δεν ξεπουλήθηκε, παραμένοντας σε αμιγώς ελληνικά χέρια και δείχνοντας σταθερά όλα αυτά τα χρόνια ένα πολύ ανθρώπινο πρόσωπο στους εργαζόμενούς της, είναι και η σοκολάτα ΙΟΝ..
(χμμ.. και τώρα που το σκέφτομαι, και η δική μας η ιονίτσα, από εκεί πρέπει να έχει πάρει την ξεχωριστή της ποιότητα ως άνθρωπος )
αν θυμάμαι καλά, αντίστοιχη περίπτωση επιχείρησης, που, σε πείσμα των καιρών, δεν ξεπουλήθηκε, παραμένοντας σε αμιγώς ελληνικά χέρια και δείχνοντας σταθερά όλα αυτά τα χρόνια ένα πολύ ανθρώπινο πρόσωπο στους εργαζόμενούς της, είναι και η σοκολάτα ΙΟΝ..
(χμμ.. και τώρα που το σκέφτομαι, και η δική μας η ιονίτσα, από εκεί πρέπει να έχει πάρει την ξεχωριστή της ποιότητα ως άνθρωπος )
...να είστε πάντα καλά...
- yiotis
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 4 φορές
Δεν ξερω που θα βγαλει η εμπλοκη της οικογενειας Σκλαβενιτη , στο ναυαγιο Μαρινοπουλου , ελπιζω να μην την συμπαρασυρει και αυτη στο λουκετο.
Θα ειναι κριμα γι αυτους τους ανθρωπους που φτυνουν καταμουτρα την τροικα και τα εδω πιονια τους , ειτε μην ανοιγοντας τις κυριακες ειτε αυξανοντας τον κατωτατο μισθο , στα 860 ευρω απ οτι ακουσα τον πηγαν. Ξεφτιλισαν λεμε τους ανταγωνιστες τους και τους ξεμπροστιασαν δειχνοντας ποσο φραγκοφονιαδες και αιματορουφηχτρες ειναι.
Δυστυχως εδω στην πολη μου δεν βλεπω ο κοσμος να εκτιμα την ολη σταση των Σκλαβενιτηδων , ισως και λογω αγνοιας και επιμενει να δινει τα λεφτα του στους αιματορουφηχτρες. Παντως οταν κανω κουβεντα με κοσμο και τους ενημερωνω πως εχει η κατασταση συμφωνουν πως πρεπει να στηριξουμε αυτους που στηριζουν τους εργαζομενους τους .
Ενας λογος ακομη πιστευω που αποτρεπει τον κοσμο να μπει στα καταστηματα ειναι και το οτι δεν εβαλαν ακομη τις πινακιδες εξω με το ονομα της επιχειρησης , τις εχουν σκεπασμενες με πανια , γιατι δεν ξερω.
Εγω παντως θεωρω καθηκον μου να στηριξω τους Σκλαβενιτηδες και σας καλω να πραξετε το ιδιο.
Θα ειναι κριμα γι αυτους τους ανθρωπους που φτυνουν καταμουτρα την τροικα και τα εδω πιονια τους , ειτε μην ανοιγοντας τις κυριακες ειτε αυξανοντας τον κατωτατο μισθο , στα 860 ευρω απ οτι ακουσα τον πηγαν. Ξεφτιλισαν λεμε τους ανταγωνιστες τους και τους ξεμπροστιασαν δειχνοντας ποσο φραγκοφονιαδες και αιματορουφηχτρες ειναι.
Δυστυχως εδω στην πολη μου δεν βλεπω ο κοσμος να εκτιμα την ολη σταση των Σκλαβενιτηδων , ισως και λογω αγνοιας και επιμενει να δινει τα λεφτα του στους αιματορουφηχτρες. Παντως οταν κανω κουβεντα με κοσμο και τους ενημερωνω πως εχει η κατασταση συμφωνουν πως πρεπει να στηριξουμε αυτους που στηριζουν τους εργαζομενους τους .
Ενας λογος ακομη πιστευω που αποτρεπει τον κοσμο να μπει στα καταστηματα ειναι και το οτι δεν εβαλαν ακομη τις πινακιδες εξω με το ονομα της επιχειρησης , τις εχουν σκεπασμενες με πανια , γιατι δεν ξερω.
Εγω παντως θεωρω καθηκον μου να στηριξω τους Σκλαβενιτηδες και σας καλω να πραξετε το ιδιο.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
yiotis έγραψε:Εγω παντως θεωρω καθηκον μου να στηριξω τους Σκλαβενιτηδες και σας καλω να πραξετε το ιδιο.
στηρίζω τη συγκεκριμένη επιχείρηση όσα χρόνια είμαι νοικοκυρά (με οικογένεια)
και δε θα σταματήσω να το κάνω φυσικά.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble