To σήριαλ του Αγ. Παντελεήμονα

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

To σήριαλ του Αγ. Παντελεήμονα

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 16 Ιαν 2011, 19:00

Εξ όσων άκουσα, η αστυνομία ξεκίνησε τα επεισόδια ρίχνοντας χημικά και μέσα στην εκκλησία ακόμα. Το συμπέρασμα;;; (αναμένω σκέψεις σας)
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 412 φορές
Έλαβε Likes: 315 φορές

Re: To σήριαλ του Αγ. Παντελεήμονα

Δημοσίευση από OTTO » Κυρ 16 Ιαν 2011, 22:53

Το ερώτημα που μου δημιουργείται είναι αν η αστυνομία θα μπορούσε να λάβει εντολή να ξεκινήσει πρώτη, στην περίπτωση που απλά θα συναντούσε ένα σύνολο ατόμων με συνθήματα και ελληνικές σημαίες. Θα ακουστεί σαν συκοφαντία, αλλά δε λέω ότι έγινε. Πράγματι, είναι ένα πιθανό σενάριο. Όταν θέλεις να δημιουργήσεις γεγονότα και καταστάσεις, και βρίσκεσαι σε σημείο ελέγχου, από ψηλά (πχ πολιτικός), είναι πολύ εύκολο με λίγες εντολές να προκαλέσεις απίστευτα πράγματα. Και στην τελική ρίχνεις και ένα τηλεφωνάκι στο Μιχαλολιάκο, κατεβαίνουν και οι χρυσαυγίτες και τελικά βάζεις τα κανάλια να λένε ότι βγήκαν ακροδεξιοί στους δρόμους και άρχισαν να τα σπάνε όλα και αναγκάστηκαν να βγουν τα ματ για να τους σταματήσουν... έγιναν και κάποιες συλλήψεις (κλασσικά απλών πολιτών που διαμαρτύρονται για τα μαρτύρια που τραβούν από τους μετανάστες), ώστε να φανεί ότι το κράτος λειτουργεί αποτελεσματικά.

Να Φ Α Ν Ε Ι... λέμε...
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
Blue Ice
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Blue Ice » Δευ 17 Ιαν 2011, 07:47

Η αστυνομία πάντα έχει εντολές για το πως θα αντιμετωπίσει την κάθε ομάδα διαδηλωτών. Προφανώς τους έχουν πει ότι στον Αγ. Παντελεήμονα οι Έλληνες πρέπει να τρώνε ξύλο και οι μετανάστες μαζί με τους αφελληνισμένους αριστερούς να περπατούν ανενόχλητοι.

Τους ενοχλεί που όχι μόνο δεν πέρασε η πολυπολιτισμικότητα αλλά οι Έλληνες πέρασαν στην αντίθετη πλευρά υποστηρίζοντας την Χ.Α. - που μπορεί να μην είναι ότι καλύτερο, αλλά είναι το μοναδικό κόμμα με ξεκάθαρη άποψη για τους μετανάστες, ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ- και γι αυτό προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Στο μεταξύ είναι φοβερό το ότι όταν τα ΜΑΤ χτυπούν Έλληνες που κρατούν Ελληνικές σημαίες κανένας δημοσιογράφος δεν λέει τίποτα, αντίθετα αν χτυπήσουν κανέναν αλήτη με την σημαία των αριστερών/αναρχικών μόνο τη θανατική καταδίκη του αστυνομικού δεν ζητούν.
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 17 Ιαν 2011, 09:24

Mε δεδομένο ότι οι μπάτσοι ξεκίνησαν το σαματά, μήπως είναι και ένα ενδεικτικό της νοοτροπίας και της εφηρμοσμένης "πολιτικής" των εξουσιαζόντων; (τα ίδια παντελάκη μου στον Άγιο Παντελή;) Μήπως δημιουργούν το πρόβλημα ή εντείνουν ένα υπαρκτό πρόβλημα εκεί που πάει να καταλαγιάσει, για να εστιάζει η κοινή γνώμη σε άγονες συγκρούσεις, να συνηθίζει στον νέο σχηματισμό ενός αστυνομικού κράτους με φόντο την αστυνομική βία, να ενισχύεται ο αρνητισμός, η μεμψιμοιρία, ο φόβος κι η ανασφάλεια στον πληθυσμό;
Μπα... τυχαίο θα'ναι, δε νομίζω. :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Δευ 17 Ιαν 2011, 10:07

Ποιο πρόβλημα ακριβώς πάει να καταλαγιάσει;;;

Στην πραγματικότητα δεν τον ξεκίνησαν οι αστυνομικοί αλλά οι αριστεροί με την επιμονή τους να πάνε στον Αγ.Παντελεήμονα για να προκαλέσουν τους Έλληνες.

Για εμένα οι συγκρούσεις μόνο άγονες δεν είναι, δίνουν και σε εμάς τους υπόλοιπους ένα μήνυμα: ότι υπάρχουν Έλληνες που αντιστέκονται στη μάστιγα των μεταναστών και δεν θα ησυχάσουν αν δεν εξαφανιστούν όλοι από την Ελλάδα.

Μακάρι να είχαμε τόσο έντονη παρουσία Ελλήνων και στην Πάτρα, αλλά βλέπεις εδώ είναι η φωλιά των αφελληνισμένων και ανθελλήνων φιλομεταναστών...

Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Δευ 17 Ιαν 2011, 10:15

Η ιστορία έχει ως εξής. Το ΣΕΚ ήθελε να κάνει συναυλία στην πλατεία. Είχε πάρει και άδεια. Η Χρυσή Αυγή έκανε αντισυγκέντρωση για να την εμποδίσει - ξέρετε αυτοί οι παραμυθάδες που φώναζαν ότι είναι παράνομες οι αντισυγκεντρώσεις. Οι μπάτσοι μπήκαν στην μέση. Ούτε το ΣΕΚ έκανε συναυλία και οι χρυσαυγίτες επειδή δεν έφευγαν από την πλατεία έφαγαν δακρυγόνα. Τώρα για τους κάτοικους ας τα λουστούνε. Νόμιζαν ότι ενισχύοντας ή, έστω δείχνοντας ανοχή προς τις φασιστικές συμμορίες θα έβρισκαν την ησυχία τους. Το αποτέλεσμα είναι η περιοχή κάθε τρεις και λίγο να γίνεται πεδίο μάχης και να πνίγονται στα δακρυγόνα.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 17 Ιαν 2011, 10:36

Clash έγραψε:Η ιστορία έχει ως εξής. Το ΣΕΚ ήθελε να κάνει συναυλία στην πλατεία. Είχε πάρει και άδεια. Η Χρυσή Αυγή έκανε αντισυγκέντρωση για να την εμποδίσει - ξέρετε αυτοί οι παραμυθάδες που φώναζαν ότι είναι παράνομες οι αντισυγκεντρώσεις. Οι μπάτσοι μπήκαν στην μέση. Ούτε το ΣΕΚ έκανε συναυλία και οι χρυσαυγίτες επειδή δεν έφευγαν από την πλατεία έφαγαν δακρυγόνα. Τώρα για τους κάτοικους ας τα λουστούνε. Νόμιζαν ότι ενισχύοντας ή, έστω δείχνοντας ανοχή προς τις φασιστικές συμμορίες θα έβρισκαν την ησυχία τους. Το αποτέλεσμα είναι η περιοχή κάθε τρεις και λίγο να γίνεται πεδίο μάχης και να πνίγονται στα δακρυγόνα.
Ξεκίνησαν οι μπάτσοι την ιστορία αυτή τη φορά ή όχι;
Δε σε βλέπω να καταφέρεσαι λαύρος εναντίον τους αυτή τη φορά. Μήπως επειδή "την έπεσαν" στους χρυσαυγίτες έγιναν ξάφνου "καλά παιδιά";
xifomaxos έγραψε:Στην πραγματικότητα δεν τον ξεκίνησαν οι αστυνομικοί αλλά οι αριστεροί με την επιμονή τους να πάνε στον Αγ.Παντελεήμονα για να προκαλέσουν τους Έλληνες.
Έγινε καμιά μανούρα μεταξύ αριστερών και δεξιών; Όχι. Οι μπάτσοι το ξεκίνησαν, κι αυτό δεν αμφισβητείται. Να πω ότι το πάλαι ποτέ, έμενα επί της Πιπίνου δυο βήματα πιο πάνω απ'τον Αη Παντελή και η περιοχή ήταν μια χαρά. Πήγαινα και στο Θεσσαλονικιό κι έτρωγα τον καλύτερο πατσά στην Αθήνα. Πήρε κι ο Θεσσαλονικιός των ομματιών του κι έφυγε εδώ και πολύ καιρό, λόγω της ανυπόφορης κατάστασης που υποβίβασε ραγδαία την περιοχή.

Όταν το θέμα της διαβίωσης των πολιτών εκεί - μια διαβίωση που παρήκμασε, διαβρώθηκε μέχρι του σημείου να γίνει αφόρητη ακόμα και για μετανάστες εκεί πέρα, όταν το θέμα αυτό γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης και τσίρκουλο των όποιων κομματικοϊδεολογικών μαντριών, για μένα παίζει απύθμενη πουστιά, και το θέμα φυσικά ξεφεύγει απ'την ουσία του, αφού όλη αυτή η παρλάτα παύει να έχει σχέση πλέον με τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων που ζουν εκεί και δε μπορούν να ζήσουν πια εκεί, ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ, και εστιάζει στις κομματικοϊδεολογικές συγκρουσιακές μαλακίες που έτσι κι αλλιώς δεν δίνουν λύση. Το μόνο που κάνουν, είναι να προκαλούν διαιώνιση και επιδείνωση του προβλήματος.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Δευ 17 Ιαν 2011, 10:56

Εσένα τώρα σε έπιασε ο πόνος για τους κακούς μπάτσους; Επειδή κοπάνησαν χρυσαυγίτες. Οταν ανέλαβε ο Χρυσοχοϊδης και άρχισαν επιχειρήσεις ναζιστικού τύπου με πογκρόμ στα Εξάρχεια εσύ έλεγες ότι κάνει σπουδαίο έργο. Εγώ αυτά ξέρω. Ο εισαγγελέας αποφάσισε να μην γίνει η συναυλία για την οποία είχε πάρει άδεια το ΣΕΚ και να διαλυθεί η αντισυγκέντρωση των φασιστών.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 17 Ιαν 2011, 11:06

Clash έγραψε:Εσένα τώρα σε έπιασε ο πόνος για τους κακούς μπάτσους; Επειδή κοπάνησαν χρυσαυγίτες.
Πάντα με "πιάνει ο πόνος" όταν βλέπω κρατικη δράση, (γιατί οι μπάτσοι δρουν κατόπιν ΚΡΑΤΙΚΩΝ εντολών) για να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ πρόβλημα. Και στους αριστεριστές να την έπεφταν, το ίδιο θα'λεγα.
Οταν ανέλαβε ο Χρυσοχοϊδης και άρχισαν επιχειρήσεις ναζιστικού τύπου με πογκρόμ στα Εξάρχεια εσύ έλεγες ότι κάνει σπουδαίο έργο. Εγώ αυτά ξέρω.
Εγώ δεν τα ξέρω. Να με παραπέμψεις στο ποστ μου που έλεγα ότι κάνει "σπουδαίο έργο", να το δούμε όλο, και να σου αναλύσω τι έλεγα αν δεν κατάλαβες.

Ο εισαγγελέας αποφάσισε να μην γίνει η συναυλία για την οποία είχε πάρει άδεια το ΣΕΚ και να διαλυθεί η αντισυγκέντρωση των φασιστών.
Ο εισαγγελέας πώς και γιατί το αποφάσισε; Δεν σ'ενδιαφέρει;
Την εντολή στους μπάτσους να κάνουν αυτά που δείχνει το τελευταίο βίντεο που έβαλα, ποιος την έδωσε; και κύρως... ΓΙΑΤΙ;

Μην κάνεις το χαζό, γιατί αντικρούεις την ίδια σου τη λογική που όπως μας δηλώνεις τουλάχιστον, εναντιώνεται στο σύστημα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Δευ 17 Ιαν 2011, 11:10

ArELa έγραψε: Όταν το θέμα της διαβίωσης των πολιτών εκεί - μια διαβίωση που παρήκμασε, διαβρώθηκε μέχρι του σημείου να γίνει αφόρητη ακόμα και για μετανάστες εκεί πέρα, όταν το θέμα αυτό γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης και τσίρκουλο των όποιων κομματικοϊδεολογικών μαντριών, για μένα παίζει απύθμενη πουστιά, και το θέμα φυσικά ξεφεύγει απ'την ουσία του, αφού όλη αυτή η παρλάτα παύει να έχει σχέση πλέον με τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων που ζουν εκεί και δε μπορούν να ζήσουν πια εκεί, ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ, και εστιάζει στις κομματικοϊδεολογικές συγκρουσιακές μαλακίες που έτσι κι αλλιώς δεν δίνουν λύση. Το μόνο που κάνουν, είναι να προκαλούν διαιώνιση και επιδείνωση του προβλήματος.
Θα συμφωνήσω στο ότι υποφέρουν. Μόνο που δεν υποφέρουν οι κάτοικοι του Αγ.Παντελεήμονα αλλά όλοι οι Έλληνες σε όλη τη χώρα με όλους αυτούς τους μετανάστες. Είναι φοβερό να μην μπορείς να βγεις από το σπίτι σου εξαιτίας των ορδών βαρβάρων που κατακλύζουν την χώρα.

Θα διαφωνήσω όμως στο ότι οι "κομματικοϊδεολογικές" συγκρούσεις είναι μαλακίες που προκαλούν διαιώνιση και επιδείνωση. Τα πράγματα είναι απλά, το 90% των Ελλήνων συμφωνεί με την στάση της ΧΑ στο θέμα: ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ!
Το υπόλοιπο 10% που τυγχάνει να είναι και το ποσοστό των αριστερών κομμάτων προσπαθεί με φασιστικούς τρόπους να επιβάλλει την ανεξέλεκτη είσοδο όλων αυτών και την διάλυση της Ελλάδος.
Το πρόβλημα θα λυθεί όταν εφαρμοστεί αυτό που ζητεί το 90% των Ελλήνων...

Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Δευ 17 Ιαν 2011, 11:27

Πάντα με "πιάνει ο πόνος" όταν βλέπω κρατικη δράση, (γιατί οι μπάτσοι δρουν κατόπιν ΚΡΑΤΙΚΩΝ εντολών) για να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ πρόβλημα. Και στους αριστεριστές να την έπεφταν, το ίδιο θα'λεγα.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ασε που και αυτών η πορεία χτυπήθηκε όταν αποχωρούσε, αλλά δεν είδα να το σχολιάζεις. Ομως πότε ρε Βασιλική έχεις πει κάτι όταν οι μπάτσοι βαράνε αναρχικούς ή, αριστερούς;
Εγώ δεν τα ξέρω. Να με παραπέμψεις στο ποστ μου που έλεγα ότι κάνει "σπουδαίο έργο", να το δούμε όλο, και να σου αναλύσω τι έλεγα αν δεν κατάλαβες.
Να το βρεις εσύ. Δεν φταίω αν ξεχνάς.
Ο εισαγγελέας πώς και γιατί το αποφάσισε; Δεν σ'ενδιαφέρει;
Την εντολή στους μπάτσους να κάνουν αυτά που δείχνει το τελευταίο βίντεο που έβαλα, ποιος την έδωσε; και κύρως... ΓΙΑΤΙ;
Τι πως και γιατί; Τα αυτονόητα θα λέμε; Οι μεν δεν θα κάνουν συναυλία και οι δε θα διαλυθούν. Το καρπούζι στη μέση και το κράτος διαιτητής να σφυρίζει 50-50. Ετσι παρουσιάζει ότι το όλο πρόβλημα στην περιοχή είναι μόνο επεισόδια αναρχικών και φασιστικών συμμοριών.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 17 Ιαν 2011, 11:32

Ξιφομάχε...
Θα συμφωνήσω στο ότι υποφέρουν. Μόνο που δεν υποφέρουν οι κάτοικοι του Αγ.Παντελεήμονα αλλά όλοι οι Έλληνες σε όλη τη χώρα με όλους αυτούς τους μετανάστες. Είναι φοβερό να μην μπορείς να βγεις από το σπίτι σου εξαιτίας των ορδών βαρβάρων που κατακλύζουν την χώρα.
Δεκτό, ταλανίζεται όλη η χώρα, αλλά πρέπει να συμφωνήσεις ότι κάποιες περιοχές σε μεγαλουπόλεις, το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο, έχουν υποβαθμιστεί ακόμα περισσότερο οι συνθήκες διαβίωσης, και η μάστιγα ταλανίζει ακόμα περισσότερο απ'ό,τι ταλανίζεται το σύνολο των πολιτών.

Όσο για την άλλη διαφωνία σου, η θέση μου είναι σαφής και πάγια. Αν δεν πάψουμε να ερίζουμε μεταξύ μας κι αν δεν ενωθούμε για τον οποιονδήποτε κοινό αγώνα, οι εξουσιαστές θα'χουν πάντα το πάνω χέρι και οποιαδήποτε πρωτοβουλία μεμονωμένων-ξέχωρων ομάδων, θα πηγαίνει αδιάβαστη, γιατί θα την διαλύει το σύστημα. Αν οι αριστεριστές "την έπεφταν" στους μπάτσους στην προκειμένη περίπτωση, (καλά, τι λέω τώρα... χαχ) αν δεν τους "στήριζαν" σιωπηλά επειδή την έπεφταν στους "αντιπάλους" τους, θα δινόταν ένα ηχηρότατο μήνυμα στην εξουσία... Αλλά είμαστε πολύ περιχαρακωμένοι στις παιδαριώδεις μαλακίες μας, για να δούμε ευρύτερα το θέμα, κι έτσι, για άλλη μια φορά η εξουσία βγαίνει "αλώβητη" απ'όλο αυτό, και όσες παρεμφερείς "φασαρίες" κι αν γίνουν, αυτή θα κάθεται αναπαυτικά και ήσυχη στην μοναχική κορυφή της, να συνεχίζει απρόσκοπτη, τη δυναμική της εξόντωσής μας.

Νικόλα...
Ασε που και αυτών η πορεία χτυπήθηκε όταν αποχωρούσε, αλλά δεν είδα να το σχολιάζεις. Ομως πότε ρε Βασιλική έχεις πει κάτι όταν οι μπάτσοι βαράνε αναρχικούς ή, αριστερούς;
Νικόλα έχω πει πολλά όταν βαράνε άδικα, απρόκλητα και απαράδεκτα ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ομάδα. Αν δεν το'χεις δει εσύ αυτό, δικό σου θέμα, όχι δικό μου.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Δευ 17 Ιαν 2011, 11:49

Αν οι αριστεριστές "την έπεφταν" στους μπάτσους στην προκειμένη περίπτωση, (καλά, τι λέω τώρα... χαχ) αν δεν τους "στήριζαν" σιωπηλά επειδή την έπεφταν στους "αντιπάλους" τους, θα δινόταν ένα ηχηρότατο μήνυμα στην εξουσία...
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ρε Βασιλική τα θες και τα γράφεις !!! Οι φασίστες είχαν μαζευτεί για να εμποδίσουν τους αριστερούς να κάνουν τη συναυλία τους. Και εσύ λες πως έπρεπε οι αριστεροί να βοηθήσουν τους φασίστες; :lol: :lol: :lol: Ασε που κάτι τέτοιο και πρακτικά ήταν αδύνατο. Η αστυνομία τους είχε σταματήσει αρκετά μακριά από την πλατεία, με κλούβες κάθετες στο δρόμο και στρατό από ΜΑΤ. Οχι να περάσουν, αλλά ούτε καν οπτική επαφή δεν είχαν. Επίσης ξαναλέω ήταν του ΣΕΚ που σημαίνει όχι συγκρούσεις με την αστυνομία.

Τι άλλο θα διαβάσω.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 17 Ιαν 2011, 11:51

Ελα ντε... αφού μόνη μου γέλασα αυτό που είπα.
Ας μείνουμε στο αριστεροί εναντίον φασιστών λοιπόν, αλλά μην εκπλαγούμε όταν ο φασισμός που δεν έχει προηγούμενο, αφανίσει τελείως και τους μεν και τους δε, σε μια πράξη...ανθρωπισμού και μεγαλοψυχίας. Αν μη τι άλλο, θα προκύψει ένα καλό. Δεν θα υπάρχουν αντίπαλες ομάδες να πλακώνονται.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης

ΚΥΛΩΝΕΙΟΝ ΑΓΟΣ -οπτικη γωνια...

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Δευ 17 Ιαν 2011, 11:55

...
Οι Αθηναίοι τους υποσχέθηκαν πως αν βγούν από το ιερό δεν θα τους σκοτώσουν, αλλά όταν αυτοί άρχισαν να παραδίνονται εκτελέστηκαν όλοι και κάποιοι απο αυτούς και μέσα στο ιερό. Το γεγονός της δολοφονίας των ικετών προκάλεσε φρίκη στους υπόλοιπους πολίτες της Αθήνας, οι οποίοι κατηγόρησαν τον Μεγακλή και όλους τους Αλκμαιωνίδες για το λεγόμενο Κυλώνειο Άγος και τους υποχρέωσαν να εγκαταλείψουν την Αθήνα. Μετά από αυτό μεγάλος λοιμός έπληξε την Αθήνα, τον οποίο οι πολίτες θεώρησαν ως θεία δίκη για το έγκλημα.

http://ellas.pblogs.gr/2007/06/85993.html

Παραβιάσατε αγαπητοί ένστολοι συμπολίτες μας και τον νόμο, σύμφωνα με τον οποίο τιμωρείται όποιος εμποδίσει κάθε είδους λατρευτική πράξη ή τελετουργία της Ορθόδοξης Εκκλησίας, πολύ δεν περισσότερο όταν αυτή επιτελείται εντος ενός Ιερού Ναού,αφού ρίξατε δακρυγόνα μέσα στον Ναό την στιγμή μάλιστα που ο Ιερέας είχε ξεκινήσει την ακολουθία του Εσπερινού.
Δεν σκεφτήκατε ότι θα μπορούσε να προκληθεί πυρκαγιά ή ακόμα και κάποιοι εκ των ηλικιωμένων πιστών που είχαν πάει να προσευχηθούν ενδεχομένως να είχαν πεθάνει απο αυτά τα χημικά;
Σε αυτόν τον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα πριν απο λίγο καιρό συνέβη μια άλλου είδους ιεροσυλία , δυστυχώς με τις "ευλογίες" του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και την "ευγενική χορηγία" του κ. Νταλάρα ,της "καμεράτας" και των άλλων ...δημοκρατικών δυνάμεων.Μόνο που τότε δεν έπεσαν δακρυγόνα αλλά πενιές ,συγχορδίες και κάμποσα γλυκανάλατα κυβερνητικά λόγια περί αγάπης και συμφιλίωσης.

http://resaltomag.blogspot.com/
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2 ... _4907.html

http://kostasxan.blogspot.com/2010/10/blog-post_18.html
:(
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Δευ 17 Ιαν 2011, 11:59

Αισχος!!!

Ντροπή!!!!!!!!

Ιεροσυλία !!!!

Προδοσία!!!!!!!!!!!

Δεν επέτρεψαν στους χρυσαυγίτες να παρακολουθήσουν τον εσπερινό.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Re: ΚΥΛΩΝΕΙΟΝ ΑΓΟΣ -οπτικη γωνια...

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 17 Ιαν 2011, 12:06

PELTASTIS VARNAVAS έγραψε:...
Οι Αθηναίοι τους υποσχέθηκαν πως αν βγούν από το ιερό δεν θα τους σκοτώσουν, αλλά όταν αυτοί άρχισαν να παραδίνονται εκτελέστηκαν όλοι και κάποιοι απο αυτούς και μέσα στο ιερό. Το γεγονός της δολοφονίας των ικετών προκάλεσε φρίκη στους υπόλοιπους πολίτες της Αθήνας, οι οποίοι κατηγόρησαν τον Μεγακλή και όλους τους Αλκμαιωνίδες για το λεγόμενο Κυλώνειο Άγος και τους υποχρέωσαν να εγκαταλείψουν την Αθήνα. Μετά από αυτό μεγάλος λοιμός έπληξε την Αθήνα, τον οποίο οι πολίτες θεώρησαν ως θεία δίκη για το έγκλημα.

http://ellas.pblogs.gr/2007/06/85993.html

Παραβιάσατε αγαπητοί ένστολοι συμπολίτες μας και τον νόμο, σύμφωνα με τον οποίο τιμωρείται όποιος εμποδίσει κάθε είδους λατρευτική πράξη ή τελετουργία της Ορθόδοξης Εκκλησίας, πολύ δεν περισσότερο όταν αυτή επιτελείται εντος ενός Ιερού Ναού,αφού ρίξατε δακρυγόνα μέσα στον Ναό την στιγμή μάλιστα που ο Ιερέας είχε ξεκινήσει την ακολουθία του Εσπερινού.
Δεν σκεφτήκατε ότι θα μπορούσε να προκληθεί πυρκαγιά ή ακόμα και κάποιοι εκ των ηλικιωμένων πιστών που είχαν πάει να προσευχηθούν ενδεχομένως να είχαν πεθάνει απο αυτά τα χημικά;
Σε αυτόν τον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα πριν απο λίγο καιρό συνέβη μια άλλου είδους ιεροσυλία , δυστυχώς με τις "ευλογίες" του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και την "ευγενική χορηγία" του κ. Νταλάρα ,της "καμεράτας" και των άλλων ...δημοκρατικών δυνάμεων.Μόνο που τότε δεν έπεσαν δακρυγόνα αλλά πενιές ,συγχορδίες και κάμποσα γλυκανάλατα κυβερνητικά λόγια περί αγάπης και συμφιλίωσης.

http://resaltomag.blogspot.com/
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2 ... _4907.html

http://kostasxan.blogspot.com/2010/10/blog-post_18.html
:(

Παραπάνω, το ποστ στο οποίο απάντησες το οποίο μπάι δε γουέι προσυπογράφω - για να φαίνεται και η τοποθέτηση μια και άλλαξε η σελίδα, και να φανεί σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια η ευρύνοια κι ο πολιτισμός που φέρεις σ'αυτή την απάντηση.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Δευ 17 Ιαν 2011, 13:50

Ας μιλήσει λίγο και κάποιος που ήταν παρών στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα για αρκετές ώρες το περασμένο Σαββάτο.

Για μία ακόμη φορά οι κάτοικοι, όλων των ηλικίων, έδωσαν βροντερό παρών. Δίπλα σε αυτούς και πολλοί εθνικιστές, είτε μη-κομματικοποιημένοι είτε φίλοι και μέλη της Χρυσής Αυγής.
Σε κάποια φάση εμφανίστηκαν δύο δοσίλογοι βουλευτές του ΛΑΟΣ αλλά γιουχαρίστηκαν και απεχώρησαν κακήν κακώς. Το κλίμα δεν τους σήκωνε.
Η περιφρούρηση από την Χ.Α ήταν υποδειγματική. Μαζική, οργανωμένη και με άτομα άρμοζαν στην περίσταση.
Υπήρχε εξαρχής πολλή αστυνομία, με τις κλούβες επί της Αχαρνών. Από ένα σημείο και μετά βάλανε άλλη μία κλούβα εκεί που διασταυρώνεται η Αχαρνών με την Αγορακρίτου. Φυσικά υπήρχαν αρκετές διμοιρίες ματατζήδων μπλε και χακί.

Η πορεία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν ξέρω πόσο κόσμο είχε. Είχα περάσει σε κάποια φάση από τα Προπύλαια, αλλά ήταν πριν τις 2:00 (προγραμματισμένη ώρα έναρξης της εκδήλωσής της τους) είχε ελάχιστο κόσμο, οπότε δεν σχημάτισα άποψη.
Απ'ότι ακούσαμε μετά από κατοίκους που είχαν δει την πορεία τους, δεν είχαν πολύ κόσμο. Σίγουρα είχαν ξένους ανάμεσά τους. Άκουσα ότι την σταμάτησαν οι μπάτσοι κοντά στην Ιουλιανού, και μετά απεχώρησαν σαν κυρίες (όπως ήρθαν δηλαδή).

Είχε βγει και μία φήμη ότι μαζεύονταν και αναρχικοί στην πλ.Βικτωρίας, αλλά δεν έστεκε.
Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα συμμετείχαν αναρχικοί (πλην κάποιων μεμονωμένων ίσως) σε εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και μάλλον έπεσα μέσα.

Σε κάποια φάση (μετά τις 4), μετακινείται μία χακί διμοιρία που ήταν στην διασταύρωση του από κάτω παράλληλου της Αχαρνών με την Αγορακρίτου, και πάει προς την εκκλησία, και ενώνεται με τον κύριο όγκο των μπάτσων.
Σχεδόν αμέσως μετακινείται η περιφρούρηση που βρισκόταν επί της Αγορακρίτου και πηγαίνουμε και μεις προς την πλατεία. Ήμουν εκεί στην δεύτερη σειρά. Στην πρώτη σειρά ήταν τα παιδιά με τις ασπίδες.

Όπως ανεβαίνουμε στην πλατεία και πριν καλά-καλά προλάβουμε να παραταχθούμε, βλέπουμε να γίνεται πέσιμο από τους μπάτσους. Υποθέτω ότι στο πέσιμο θα πρωτοστάτησε η χακί διμοιρία που μετακινήθηκε αμέσως πριν.
Αστραπιαία οι συγκρούσεις γενικεύτηκαν. Το πέσιμο των μπάτσων απέτυχε παταγωδώς. Στο κέντρο της πλατείας που ήμουν και έχω ιδία άποψη, οι χακί αναγκάστηκαν να οπισθοχωρήσουν. Δεν μπορούσα βεβαίως παράλληλα να βλέπω τι γινόταν και αριστερότερα της παράταξής μας (όπου είχε ξεκινήσει το πέσιμο των μπάτσων), αλλά δεν είδα τις γραμμές μας να σπάνε.

Ακούγεται ένα ντου, και ορμάμε καταπάνω τους. Οι μπάτσοι οπισθοχωρούν προς τις κλούβες με βήματα πίσω. Αντιλαμβανόμενοι ότι χάνουν το παιχνίδι, ακολουθούν την πεπατημένη. Σκάει ένας μπάτσος με την φυσούνα και μας ψεκάζει μες στα μούτρα. Το κράνος δεν με έσωσε (λογικό αφού το είχα ανοικτό μπροστά)... τα 'φαγα όλα στην μάπα.. Σκάνε και δακρυγόνα, η ατμόσφαιρα γίνεται αποπνικτική.

Κανένα βίντεο δεν έχει δείξει τα παραπάνω που ήταν η αρχή της σύρραξης. Λογικό, διότι το πέσιμο των μπάτσων ήταν αιφνιδιαστικό. Ή τουλάχιστον έτσι περιμένανε...

Υποχωρούμε ατάκτως, με το ζόρι μπορώ και βλέπω, και κατεβαίνουμε προς την Αγορακρίτου. Ο κύριος όγκος των ομάδων περιφρούρησης πήγε προς την εκκλησία. Ο πιο πολύς κόσμος, διασκορπίστηκε προς τα στενά, άλλοι μπήκαν σε κάτι καφετέριες και σουβλατζίδικα επί της Αγορακρίτου για να γλιτώσουν απ'τα δακρυγόνα. Με άλλους συναγωνιστές και κατοίκους της περιοχής κινηθήκαμε λίγο παρακάτω επί της Αγορακρίτου. Μπήκαν κάτι φωτιές σε κάδους, και γίνανε κάτι μικροαψιμαχίες με κάτι κρετίνους μπλε ματατζήδες και κάποιους της ΔΙΑΣ που γυρνοβολάγανε σαν ούφο.

Παρακάτω είχε μία λαϊκή, όπου οι ξένοι φυσικά ήταν σχεδόν πλειοψηφία. Η παρουσία τους δεν πέρασε απαρατήρητη, όχι αδικαιολόγητα διότι πολλοί γυφτοαραπάδες είναι προκλητικοί. Κάποιοι εξ'αυτών ατύχησαν.
Αργότερα φεύγουμε με έναν συναγωνιστή και ξανανεβαίνουμε προς την πλατεία κάνοντας ένα μικρό κύκλο μέσω στενών. Ξαναβρίσκουμε εκεί κάτι άλλους και ενωνόμαστε με τα παιδιά που είχαν μόλις βγει από την εκκλησία και ετοιμαζόντουσαν να φύγουν συντεταγμένα.
Λίγο μετά την κάναμε μόνοι μας... ευτυχώς διότι απ'ότι άκουσα αργότερα προσήγαγαν κάποιους από αυτήν την ομάδα.

Κάπου είδα μία δήλωση του Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όπου έλεγε ότι απαιτεί να φύγουν τα ΜΑΤ από την πλατεία για να γίνει η συναυλία...
Με δεδομένο τον συσχετισμό δυνάμεων, εάν δεν υπήρχαν τα ΜΑΤ και γινόταν σύρραξη μεταξύ των δύο πλευρών, το πιθανότερο είναι πως θα υπήρχαν δεκάδες τραυματίες από την πλευρά των αριστερών.
Πρόκειται για μη-συγκρίσιμες ποιότητες, σε συγκρουσιακό επίπεδο.

Ακούστηκε ότι είχαν επιχειρήσει κάποιοι το Σαββάτο το πρωί να ξεκινήσουν τις εργασίες στην πλατεία για την τοποθέτηση της εξέδρας για την συναυλία των αριστερών. Φυσικά εκδιώχθηκαν. Έτσι ακούστηκε. Δεν ήμουν παρών και δεν ξέρω. Το σίγουρο είναι πως η προετοιμασία μίας συναυλίας θέλει αρκετές ώρες.
Βάσει της υπάρχουσας κατάστασης στον Άγιο Παντελεήμονα, αυτό μπορεί να γίνει μόνο παρουσία πολύ ισχύρης αστυνομικής δύναμης που να εκδιώξει βιαίως τους κατοίκους.

Το κάλεσμα των κατοίκων δεν ήταν αντισυγκέντρωση.
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Δευ 17 Ιαν 2011, 18:43

KASSANDROS έγραψε:
Παρακάτω είχε μία λαϊκή, όπου οι ξένοι φυσικά ήταν σχεδόν πλειοψηφία. Η παρουσία τους δεν πέρασε απαρατήρητη, όχι αδικαιολόγητα διότι πολλοί γυφτοαραπάδες είναι προκλητικοί. Κάποιοι εξ'αυτών ατύχησαν.

:clap: :clap: :clap: :clap: έτσι!!!!!!!!

Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Δευ 17 Ιαν 2011, 20:36

Οι περιπέτειες του Γκιαούρ Ταρζάν στη ζούγκλα του Αγίου Παντελεήμονα. :lol:
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Δευ 17 Ιαν 2011, 20:54

Μέσα από όλα αυτά η ουσία είναι μία: Ποιος την πληρώνει; Και αυτοί είναι οι κάτοικοι του Παντελεήμονα. Οι χρυσαυγίτες πήραν το μήνυμα να πάνε, γνωρίζοντας ότι μπορεί να φάνε μερικές αδέσποτες. Τα ΜΑΤ απλά παίρνουν εντολές και τις εκτελούν για να τους έρθει το μηνιάτικο για να επιβιώσουν. Οι κάτοικοι όμως δε φταίνε σε τίποτα. Και αυτό που λέει ο Clash, ότι ενίσχυσαν τα φασιστοειδή... δηλαδή τι έπρεπε να κάνουνε; Να μπαλουκωθούν στο σπίτι τους και να καρφώσουν σανίδια στα παράθυρα μη μπει κανεις μέσα, όπως μπήκαν στην εκκλησία τα δακρυγόνα;;; Ή μήπως να βάλουν ρόδες κάτω από τις οικοδομές και να πάνε για κατασκήνωση;

Και οι κυβερνώντες δε χαλάστηκαν καθόλου από την κατάσταση αυτή, διότι απλά αυτό ήθελαν να γίνει και το πέτυχαν πανεύκολα.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Δευ 17 Ιαν 2011, 21:15

τι είναι ΣΕΚ?
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL

Δημοσίευση από KAL EL » Δευ 17 Ιαν 2011, 22:40

Εάν γινόταν κάτι αντίστοιχο…δηλαδή η Χ.Α. ή το ΛΑΟΣ - ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΚΚΕ , παίρνανε άδεια για να κάνουν συναυλία στα Εξάρχεια τι θα γινόταν ; Ο Γ’ παγκόσμιος πόλεμος.
Ενθυμούμαι την φιλική συμβουλή του theo να μην σκεφτούν καν να περάσουν από τα Εξάρχεια, όσοι αποφάσιζαν να κατέβουν στην διαμαρτυρία που προσπάθησε να οργανώσει ο Spartan.

Άρα πρώτος και μέγιστος ηλίθιος είναι αυτός που έδωσε την άδεια για την συναυλία.
Διότι μόνο ένας ηλίθιος ( γνωρίζοντας το τεταμένο κλίμα της περιοχής ) θα το έκανε.
Ή κάποιος που ήθελε να γίνουν επεισόδια ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ.

Οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονος , κοινώς την πάτησαν.

Ο εκπρόσωπος των κατοίκων ( Γιαννέτος αν δεν κάνω λάθος ) κάλεσε τους Γεωργιάδη και Πλεύρη με σκοπό να υποστηρίξουν την προσπάθεια εμπόδισης της συναυλίας και οι της ΧΑ ούτε λίγο ούτε πολύ απείλησαν και αυτόν και φυσικά έδιωξαν κακήν κακώς τους βουλευτές του ΛΑΟΣ.
Αυτά για τα περί ενότητος και κοινού σκοπού.

Η ΧΑ εάν έχει ως πρώτιστο σκοπό της, την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των κατοίκων της περιοχής έναντι των λαθρομεταναστών θα έπρεπε να δεχθεί την συμμετοχή των 2, ανεξάρτητα εάν διαφωνεί σε άλλα με το κόμμα που εκπροσωπούν.
ΕΦΟΣΟΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ.

Άρα οι κάτοικοι βρίσκονται μεταξύ σφύρας και άκμονος. Από την μία οι λαθρομετανάστες και οι λαθρομεταναστολάτρεις και από την άλλη οι Χρυσαυγίτες που αποφασίζουν και διατάσσουν.
Και ο Άγιος Παντελεήμονας δεν ανήκει πλέον στους κατοίκους αλλά σε όλους αυτούς που τον χρησιμοποιούν κατά τις ορέξεις τους για πεδίο μάχης. ( ΜΑΤ, ΧΑ, ΑΝΤΑΡΣΙΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ).

Ο Μιχαλολιάκος ακούστηκε ότι τοποθετήθηκε επί της συμπεριφοράς των μελών της ΧΑ εναντίων των Γεωργιάδη και Πλεύρη.
Δεν έδωσε αυτός τέτοιου είδους εντολές.
Ό,τι έγινε, έγινε από ανεγκέφαλους(;).

Σε ότι αφορά τα ΜΑΤ κάνουν αυτό για το οποίο εκπαιδεύτηκαν. Τι περιμένετε να πάρουν θέση υπέρ ή κατά ;
Είναι προγραμματισμένοι να βαράνε και μόνον.

Γιατί δεν σχολιάζεται τον Καμίνη ή όποιον τέλος πάντων έδωσε την άδεια και με αυτόν τον τρόπο πυροδότησε τα επεισόδια.

Παλαιότερα είχα σχολιάσει με αφορμή την διαδήλωση των αστυνομικών ότι υπάρχει περίπτωση να πάρουν το μέρος των πολιτών εναντίων των εξουσιαστών.
Δεν νομίζω……….παρ’ όλη την φιλότιμη προσπάθεια του Αντώνη στα Εξάρχεια.
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Δευ 17 Ιαν 2011, 23:07

Συμφωνώ. Δίνοντας την άδεια ξεκίνησε το κακό. Ολοκληρώθηκε με τις υπόλοιπες λεπτομέρειες.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Δευ 17 Ιαν 2011, 23:38

ΣΕΚ?
:)
προφανως ο φιλτατος διαφωνων δεν αναφερεται στον παλαι ποτε\πρωην ΟΣΕ
ως Σιδηροδρομοι Ελληνικου Κρατους

ηταν αλλες οι εποχες Γιωργο μου ηταν αλλα τα μεταλλα...ασχετον

http://www.sek-ist.gr/, αν δεν κανω λαθος εργατικη αλλυλλεγγυη ανταρσυα στες γειτονιες της αθηνας κτλ με πρωτη μουρη πετρο κωσταντινου δημοτικο συμβουλο αθηναιων απο τη μια και απο την αλλη μιχαλολιακο ομοιως δημοτικο συμβουλο χρυσης αυγης στον πολυπαθο δημο να διαγκωνιζονται στην πλατεια του ιαματικου...εκλεγμενοι απο τον κυριαρχο αη-λαο αμφοτεροι για να μην παρεκτρεπομεθα :thumb:
:cool:

αχ καλη μου καλελ παντα σχεδον ετσι ειναι...εκ των προτερων ψιχάλα,εκ των υστερων πλημμυρα... :(

εκφραστικη δυνοτης απο κασσανδρο στα θεματα ποιοτικων χαρακτηριστικων σε συγκρουσιακο επιπεδο των αντιμαχομενων...βεβαια για αλλα θεματα καθαρα ποσοτικων συσχετισμων, πειθαρχιας συσστρατευσης, ιδεολογικου υποβαθρου, επικοινωνιακου ελεγχου ,δεικτη διεισδυσης στη νεολαια κτλ κτλ εκει πιστεφκω περιπλεκεται κι αλλο το θεμα...με δεδομενη
την ιδιαιτεροτητα της ψυχολογιας των μαζων κατα λεμπον και των ακρων εκατερωθεν...

κατα ταλλα και με το ττοπικ μεταναστων και παραβατικοτητας...αμα κανουμε λιστα της καθημερινοτητας μας εμεις οι εργαζομενοι και διαμενοντες κεντρον αθηνας...
θα μαυρισει η ψυχη μας και 95% θα καταληγουμε στην ανυπαρξια του επισημου ελλαδικου κρατιδιου...ειτε εξ """"αριστερων """" ειτε εκ """""δεξιων""""""...με τα ημεδαποαλλοδαπα
προβληματα σε εθνοκοινωνικον επιπεδον

οι ριζωμενες πεποιθησεις και η εσωτερικη φιλοσοφια ειναι σεβαστες μαλλον δεν αξιζει η διαμαχη σε τοσο βαθυ επιπεδον αναφορας
ισως η μονη ορθολογικη και ρεαλιστικη αντιπαραθεση να εχει να κανει
με την αναγνωριση και περιορισμο-καταργηση των παρωπιδων μας
κοκκινομαυρων ή κυανολευκων [τα εισαγωγικα δικα σας this time...] :rose:
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"