Χριστουγεννιάτικα εκτρώματα (βασανισμοί ζώων)
- Kariatida
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Kariatida
- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Χριστουγεννιάτικα εκτρώματα (βασανισμοί ζώων)
Χθες και σήμερα η πίεσή μου έχει φτάσει στο ζενίθ της. Έχω πάρει δεν ξέρω κι εγώ πόσα τηλέφωνα κι έχω ενημερώσει ένα σωρό κόσμο για έναν παλιοανώμαλο που έφτιαξε ένα μπλογκ όπου διαμελίζει "live" μωρά κουνελάκια και τα βράζει ενώ ακόμα είναι ζωντανά. Δικαιολογεί τον εαυτό του λέγοντας πως είναι ενάντια στην κακοποίηση κατοικιδίων μεν, αλλά τα κουνέλια είναι φαγητό. Τα κουνελάκια που "χρησιμοποιεί" είναι μάξιμουμ 25 ημερών, όλα νανάκια. Στα βίντεο στριγκλίζουν, φωνάζουν, χτυπιούνται και κακοποιούνται με τρόπους που δεν περίμενα ποτέ ότι χρησιμοποιούνταν στις μέρες μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τη Δίωξη, μας είπαν ότι έχει ειδοποιηθεί εισαγγελέας και πως λογικά αύριο θα περάσει αυτόφορο ο "τυπάκος", ο αυτοαποκαλούμενος "κουνελοσφάχτης".
Εν όψει Χριστουγέννων λοιπόν, ας μην ξεχάσουμε να ευχηθούμε να το πιάσουν το κάθαρμα και να του κάνουν όλα όσα κάνει κι ο ίδιος στα μωράκια με την ολόψυχη ευχή μου να σαπίσει στα Τάρταρα.
Εν όψει Χριστουγέννων λοιπόν, ας μην ξεχάσουμε να ευχηθούμε να το πιάσουν το κάθαρμα και να του κάνουν όλα όσα κάνει κι ο ίδιος στα μωράκια με την ολόψυχη ευχή μου να σαπίσει στα Τάρταρα.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση
- Spartan
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: Spartan
- Φύλο: Άνδρας
Re: Χριστουγεννιάτικα εκτρώματα
Το είδα και μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο,ρε τι διεστραμένοι υπάρχουν,μακάρι να τον πιάσουν τον
Δεν θα το δω. Ισως Τελικα η οικονομικη κριση που ζουμε να ειναι απλα αντικατοπτρισμος της κρισης που περναμε στην καρδιά μας.
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 412 φορές
- Έλαβε Likes: 315 φορές
Διαφωνώ divine sinner. Πολλά από τα άσχημα που κάνουν οι άνθρωποι είναι αποτέλεσμα της πλύσης εγκεφάλου που κάνει το σύστημα σε όλους μας, απλά δεν πιάνει στον ίδιο βαθμό σε όλους μας. Το πιο απλό παράδειγμα είναι η αύξηση δολοφονικών επιθέσεων από μαθητές σε μαθητές σε σχολεία της αμερικής, ως αποτέλεσμα έκθεσής τους σε συγκεκριμένες ταινίες βίας. Οι ίδιοι κατά τις ανακρίσεις ομολόγησαν ότι επηρεάστηκαν από την τάδε ταινία που είχαν δει.
Εκτός βέβαια αν είναι τα άτομα που πηγαίνουν σε μέρη όπως το μποέμικο δάσος και συμμετέχουν σε διάφορα διεστραμμένα τελετουργικά. Πάντως δε δέχομαι ότι είναι η ανθρωπότητα από μόνη της, όχι γιατί δεν θέλω να το πιστέψω, αλλά γιατί τα στοιχεία δείχνουν άλλα πράματα.
Εκτός βέβαια αν είναι τα άτομα που πηγαίνουν σε μέρη όπως το μποέμικο δάσος και συμμετέχουν σε διάφορα διεστραμμένα τελετουργικά. Πάντως δε δέχομαι ότι είναι η ανθρωπότητα από μόνη της, όχι γιατί δεν θέλω να το πιστέψω, αλλά γιατί τα στοιχεία δείχνουν άλλα πράματα.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Εγω κρινω απο το αποτελεσμα.
Βλεπω στο διαδικτυο να εκφραζονται πραγματα που πριν 15 χρονια καποιος θα λεγε.
χριστος και παναγια.
τωρα ομως βλεπεις πως οταν καποιος πει κατι απανθρωπο απο κατω αλλοι 100 συμφωνουν.
οχι πιστευω οτι δεν παμε καλα πραγματικα.
Βλεπω στο διαδικτυο να εκφραζονται πραγματα που πριν 15 χρονια καποιος θα λεγε.
χριστος και παναγια.
τωρα ομως βλεπεις πως οταν καποιος πει κατι απανθρωπο απο κατω αλλοι 100 συμφωνουν.
οχι πιστευω οτι δεν παμε καλα πραγματικα.
- alisa
- Φρεσκαδούρα
- Επικοινωνία:
Δεν μπόρεσα να δω .....
δεν άντεξα δηλ.
Έκανα report στο blogger να το κατεβάσουν το blog αυτό.
Τι να πω.... ο άνθρωπος μου φαίνεται θα γίνει μανιακός δολοφόνος σε λίγο καιρό. Τι σαδισμός..... Ο Θεός να σε φυλάει απο τέτοιους ανθρώπους. Μακάρι να ζητήσει βοήθεια γιατί το μέλλον του δεν μου φαίνεται καλό...
δεν άντεξα δηλ.
Έκανα report στο blogger να το κατεβάσουν το blog αυτό.
Τι να πω.... ο άνθρωπος μου φαίνεται θα γίνει μανιακός δολοφόνος σε λίγο καιρό. Τι σαδισμός..... Ο Θεός να σε φυλάει απο τέτοιους ανθρώπους. Μακάρι να ζητήσει βοήθεια γιατί το μέλλον του δεν μου φαίνεται καλό...
Βρε...μήπως είμαι πρόβατο.....;;;;
- Kariatida
Εγώ δεν κατηγορώ το σύστημα αλλά την έλειψη κοινής λογικής. Αισθάνεται δυνατός κακοποιώντας κάποιον πιο αδύναμο από εκείνον. Αισθάνεται "άντρας". Κρίνοντας από τον τρόπο που μιλά στα βίντεο, υποθέτω πως έχει κάποιο νοητικό/ψυχιατρικό πρόβλημα. Από τον ντόρο που έχει γίνει, η Δίωξη επικοινώνησε με τους υπεύθυνους του σέρβερ (ήταν εξωτερικού) και αν δεν τον συνέλαβαν ακόμα, τότε είναι ζήτημα ωρών. Έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του, παρενέβη εισαγγελέας και για το μόνο που ανυπομονώ είναι να μάθω πότε και πού γίνεται η δίκη.
Ειλικρινά δεν πιστεύω πως για όλα φταίει η κοινωνία. Κάθε άνθρωπος, ανεξαρτήτου κοινωνίας, θα πρέπει να ξέρει τα όρια. Να ξέρει να σέβεται. Κι αν δεν ξέρει, τότε θα πρέπει να αντιμετωπίζει τις συνέπειες είτε αυτές είναι φυλάκιση, είτε ψυχιατρική βοήθεια/θεραπεία, είτε στη χειρότερη το λιντσάρισμα. Λυπάμαι, αλλά μερικές φορές η καλοσύνη και ο οίκτος δεν αξίζουν σε όλους.
Ειλικρινά δεν πιστεύω πως για όλα φταίει η κοινωνία. Κάθε άνθρωπος, ανεξαρτήτου κοινωνίας, θα πρέπει να ξέρει τα όρια. Να ξέρει να σέβεται. Κι αν δεν ξέρει, τότε θα πρέπει να αντιμετωπίζει τις συνέπειες είτε αυτές είναι φυλάκιση, είτε ψυχιατρική βοήθεια/θεραπεία, είτε στη χειρότερη το λιντσάρισμα. Λυπάμαι, αλλά μερικές φορές η καλοσύνη και ο οίκτος δεν αξίζουν σε όλους.
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Μου θυμίζει τον άλλο τον ανώμαλο που πριν από κανά πεντάρι χρόνια πούλαγε μέσω διαδικτύου (και έκανε τρελές πωλήσεις, κι ΑΥΤΟ είναι που μου την δίνει περισσότερο) τα ζωντανά γατάκια που μεγάλωναν παραμορφωμένα μέσα σε γιάλινες φυλακές, όπου δεν μπορούσαν ούτε να κουνηθούν (ούτε τα μουστάκια τους δεν μπορούσαν να κουνήσουν), σε διάφορες στάσεις, και τα τάιζες με ειδικό σύστημα... έχεζαν με ειδικό σύστημα και γενικά ο τύπος ήταν ειδικό σύστημα από μόνος του. Το τι ξεχέσιμο έφαγε τότε, δε λέγεται, και μετά εννοείται κινήθηκαν στο Αμερική διάφοροι και τον έκαναν καινούργιο!!! Ελπίζω να είναι ακόμα μέσα!!! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΦΟΥΣΤΗ! (το βίντεο δε θα το δω με τα κουνελάκια)
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
- ION 4ever
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Είναι Έλληνας?
Βρίσκεται στη χώρα μας?
Βρίσκεται στη χώρα μας?
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
That's how the light gets in.
Aυτο ευτηχως ειναι hoaxΜου θυμίζει τον άλλο τον ανώμαλο που πριν από κανά πεντάρι χρόνια πούλαγε μέσω διαδικτύου (και έκανε τρελές πωλήσεις, κι ΑΥΤΟ είναι που μου την δίνει περισσότερο) τα ζωντανά γατάκια που μεγάλωναν παραμορφωμένα μέσα σε γιάλινες φυλακές, όπου δεν μπορούσαν ούτε να κουνηθούν (ούτε τα μουστάκια τους δεν μπορούσαν να κουνήσουν), σε διάφορες στάσεις, και τα τάιζες με ειδικό σύστημα... έχεζαν με ειδικό σύστημα και γενικά ο τύπος ήταν ειδικό σύστημα από μόνος του.
- Kariatida
Έλληνας είναι, ναι.Ion Papa έγραψε:Είναι Έλληνας?
Βρίσκεται στη χώρα μας?
- Kariatida
Η σελίδα του κατέβηκε. Έχει γίνει ντόρος παντού, και κάποιοι ήδη έχουν βρει ποιος είναι και πού μένει. Πάει κι αυτό.
- alisa
- Φρεσκαδούρα
- Επικοινωνία:
Επιτέλους!!!Kariatida έγραψε:Η σελίδα του κατέβηκε.
Βρε...μήπως είμαι πρόβατο.....;;;;
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
H σελίδα του κατέβηκε.
Αυτό υπάρχει όμως και σαν αυτόν πολλοί δυστυχώς.
Όλο και πληθαίνουν...
Κι όχι δε φταίει "η άτιμη κενωνία"... Κι αυτή είναι απότοκο της σκόρπιας και γεμάτες αντιφάσεις εποχής που ζούμε...
Απ'τη μια, μια σατανική "κοινότητα" υπανθρώπων, στημένη στη γωνία, να επιδιώκει τον αφανισμό μας παντιοτρόπως, να έχει παράσχει χιλιάδες μέσα αποβλάκωσης, άπειρα υποσυνείδητα μηνύματα απανθρωπιάς ή ΥΠανθρωπιάς... ( dehumanization) που γίνονται στο τέλος μέρος της ζωής μας, στρεβλώνουν στο μεδούλι μας αξίες και ηθικούς κώδικες...απ'την άλλη μια ραγδαίου τύπου αφύπνιση με συνοπτικές διαδικασίες... Ολοι ή οι περισσότεροι συνειδητοποιούμε λίγο ως πολύ πως οι σκέψεις μας αλλάζουν, τα τοπία μας διευρύνθηκαν, αυξήθηκε η συνειδητότητα...αναζητούμε περισσότερο τη γνώση...
Μέσα σ'όλο αυτό το οξύμωρο, αυξάνονται και οι ψυχονοητικές διαταραχές έως πανίσχυρες ψυχοπάθειες. Δε θα αναλύσω από πού πιστεύω ότι εκπορεύονται αυτά... (τουλαχιστον για την ώρα)
Στεκόμενη σ'αυτό το πράγμα- που και να μην είχε κατέβει το μπλογκ δεν υπήρχε περίπτωση να πάω να δω, θα πω ότι στην προκειμένη, για μένα είναι αδιάφορο αρχικά αν το'κανε σε κουνέλι ή σε άνθρωπο. Το ότι ένιωσε την ανάγκη να το κάνει, το ότι το έκανε και προφανώς προχώρησε σ'αυτό μετά χαράς, δείχνει τη διαστροφική μπόχα που έχει ο ψυχισμός του. Το ότι η τιμωρία θα'ναι λιγότερη επειδή το'κανε σε κουνέλια κι όχι σε ανθρώπους, το βρίσκω άδικο και λάθος στη νομοθεσία... (να μια νέα μου συνειδητότητα και σκέψη που δε θα εξέφραζα με τόση σιγουριά, ούτε πριν δύο χρόνια νομίζω...) Διότι το θέμα δεν πρέπει να είναι πάνω σε ποια μορφή ζωής εγκληματείς, αλλά το γεγονός ότι είσαι σε τέτοιο κτηνώδες επίπεδο υπανθρωπισμού, που το κάνεις αυτό σε ένα άλλο ζωντανό πλάσμα.
Δεν μπορείτε να διανοηθείτε τις ειδεχθείς φρικαλεότητες που παίζουν μεταξύ Ισραήλ-Παλαιστίνης, ή τα ειδεχθέστατα εγκλήματα που έχουν κάνει τα αμερικανο-στρατιωτόπουλα στο Ιράκ...ακόμα και μεταπολεμικά... Έχω δει και ακούσει κάμποσα απ'αυτά και έχανα τον ύπνο μου, την ηρεμία μου, κόντεψα κάποτε να χάσω και το μυαλό μου... Γι'αυτό σταμάτησα να τα παρακολουθώ και δεν τα'φερα καν εδώ... Βλάπτει την ψυχική μας υγεία να τα βλέπουμε αυτά, αν και διχάζομαι επ'αυτου. Υπάρχει κι η άλλη λογική που μου υπαγορεύει πως θα'πρεπε να τα βλέπουμε κατάματα αυτά τα "σκληρά", για να συνειδητοποιούμε το τι φρίκη παίζει γύρω μας... Οι στρατιώτες των ΗΠΑ στη Μ. Ανατολή είναι τελείως "καμμένοι". Γιατί το κωλοσύστημα του θείου Σαμ (μαζί με τα εμβόλια και τα άλλα "ορεκτικά" που τους φυτεύουν) τους έχει κάνει να χάσουν τελείως την ανθρωπιά τους... στρέβλωσε εντελώς τον ψυχισμό τους. Εχουν την ευθύνη και οι ίδιοι ασφαλώς γι'αυτό, συμφωνώ με την Νένα - η ατομική ευθύνη δεν πρέπει να παραβλέπεται από κανέναν, αλλά επειδή οι σκοτεινοί διαθέτουν πλέον και τεχνολογίες remote mind control (εξ αποστάσεως ελέγχου του μυαλού), - μέχρι να αποκαλυφθούν πλήρως αυτά (που πιστεύω πως θα αποκαλυφθούν σύντομα) ας μη λέμε και μεγάλα λόγια για το ποσοστό ευθύνης που αναλογεί σε κάθε τέτοιο δείγμα υπανθρώπου.
Αυτό υπάρχει όμως και σαν αυτόν πολλοί δυστυχώς.
Όλο και πληθαίνουν...
Κι όχι δε φταίει "η άτιμη κενωνία"... Κι αυτή είναι απότοκο της σκόρπιας και γεμάτες αντιφάσεις εποχής που ζούμε...
Απ'τη μια, μια σατανική "κοινότητα" υπανθρώπων, στημένη στη γωνία, να επιδιώκει τον αφανισμό μας παντιοτρόπως, να έχει παράσχει χιλιάδες μέσα αποβλάκωσης, άπειρα υποσυνείδητα μηνύματα απανθρωπιάς ή ΥΠανθρωπιάς... ( dehumanization) που γίνονται στο τέλος μέρος της ζωής μας, στρεβλώνουν στο μεδούλι μας αξίες και ηθικούς κώδικες...απ'την άλλη μια ραγδαίου τύπου αφύπνιση με συνοπτικές διαδικασίες... Ολοι ή οι περισσότεροι συνειδητοποιούμε λίγο ως πολύ πως οι σκέψεις μας αλλάζουν, τα τοπία μας διευρύνθηκαν, αυξήθηκε η συνειδητότητα...αναζητούμε περισσότερο τη γνώση...
Μέσα σ'όλο αυτό το οξύμωρο, αυξάνονται και οι ψυχονοητικές διαταραχές έως πανίσχυρες ψυχοπάθειες. Δε θα αναλύσω από πού πιστεύω ότι εκπορεύονται αυτά... (τουλαχιστον για την ώρα)
Στεκόμενη σ'αυτό το πράγμα- που και να μην είχε κατέβει το μπλογκ δεν υπήρχε περίπτωση να πάω να δω, θα πω ότι στην προκειμένη, για μένα είναι αδιάφορο αρχικά αν το'κανε σε κουνέλι ή σε άνθρωπο. Το ότι ένιωσε την ανάγκη να το κάνει, το ότι το έκανε και προφανώς προχώρησε σ'αυτό μετά χαράς, δείχνει τη διαστροφική μπόχα που έχει ο ψυχισμός του. Το ότι η τιμωρία θα'ναι λιγότερη επειδή το'κανε σε κουνέλια κι όχι σε ανθρώπους, το βρίσκω άδικο και λάθος στη νομοθεσία... (να μια νέα μου συνειδητότητα και σκέψη που δε θα εξέφραζα με τόση σιγουριά, ούτε πριν δύο χρόνια νομίζω...) Διότι το θέμα δεν πρέπει να είναι πάνω σε ποια μορφή ζωής εγκληματείς, αλλά το γεγονός ότι είσαι σε τέτοιο κτηνώδες επίπεδο υπανθρωπισμού, που το κάνεις αυτό σε ένα άλλο ζωντανό πλάσμα.
Δεν μπορείτε να διανοηθείτε τις ειδεχθείς φρικαλεότητες που παίζουν μεταξύ Ισραήλ-Παλαιστίνης, ή τα ειδεχθέστατα εγκλήματα που έχουν κάνει τα αμερικανο-στρατιωτόπουλα στο Ιράκ...ακόμα και μεταπολεμικά... Έχω δει και ακούσει κάμποσα απ'αυτά και έχανα τον ύπνο μου, την ηρεμία μου, κόντεψα κάποτε να χάσω και το μυαλό μου... Γι'αυτό σταμάτησα να τα παρακολουθώ και δεν τα'φερα καν εδώ... Βλάπτει την ψυχική μας υγεία να τα βλέπουμε αυτά, αν και διχάζομαι επ'αυτου. Υπάρχει κι η άλλη λογική που μου υπαγορεύει πως θα'πρεπε να τα βλέπουμε κατάματα αυτά τα "σκληρά", για να συνειδητοποιούμε το τι φρίκη παίζει γύρω μας... Οι στρατιώτες των ΗΠΑ στη Μ. Ανατολή είναι τελείως "καμμένοι". Γιατί το κωλοσύστημα του θείου Σαμ (μαζί με τα εμβόλια και τα άλλα "ορεκτικά" που τους φυτεύουν) τους έχει κάνει να χάσουν τελείως την ανθρωπιά τους... στρέβλωσε εντελώς τον ψυχισμό τους. Εχουν την ευθύνη και οι ίδιοι ασφαλώς γι'αυτό, συμφωνώ με την Νένα - η ατομική ευθύνη δεν πρέπει να παραβλέπεται από κανέναν, αλλά επειδή οι σκοτεινοί διαθέτουν πλέον και τεχνολογίες remote mind control (εξ αποστάσεως ελέγχου του μυαλού), - μέχρι να αποκαλυφθούν πλήρως αυτά (που πιστεύω πως θα αποκαλυφθούν σύντομα) ας μη λέμε και μεγάλα λόγια για το ποσοστό ευθύνης που αναλογεί σε κάθε τέτοιο δείγμα υπανθρώπου.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 412 φορές
- Έλαβε Likes: 315 φορές
Συμφωνώ σε όλα όσα λέτε. Στο μπλογκ του υπήρχε ένα σχόλιο από κάποιον, το μοναδικό που του έδινε τα εύσημα. Έλεγε ότι καλά κάνεις και τους τα λες, που αυτοί οι υποκριτές θεωρούν μια τέτοια πράξη κακή, ενώ όταν με περισσή υποκρισία τρώνε τα κατσικάκια ή τα μοσχαράκια γάλακτος δεν τρέχει τίποτα.
Βασικά για μένα, ακόμα κι αν ήθελε κάτι τέτοιο να μας "διδάξει", δηλαδή να μας κάνει να δούμε την υποκρισία μας, διάλεξε το χειρότερο τρόπο που θα μπορούσε. Δε γίνεται να είσαι στα καλά σου και να χτυπάς έτσι τα απολύτως ανυπεράσπιστα κουνελάκια (που πολλές φορές τα χτυπούσε και δεν έβγαζαν ούτε κραυγή, λες και δε φοβόντουσαν, δεν αντιλαμβάνονταν τον κίνδυνο). Σίγουρα έχει σοβαρό πρόβλημα το άτομο.
Αλλά κατά 1 τοις χιλίοις, όχι από τα βίντεο, αλλά από το σχόλιο που σας προανέφερα, προβληματίζομαι για τη δική μας "υποκρισία", σχετικά με τη κρεατοφαγία (που τρώω κρέας, αν και προσπαθώ να τρώω σπάνια, και που πολλές φορές ενώ δε θέλα να φάω, τρώω, γιατί δεν έχω να φάω φυτικές τροφές (άκουσον άκουσον)). Νομίζεις πως στη σύγχρονη κοινωνία πιο εύκολα βρίσκεις κρέας, παρά φυτικές τροφές.
Βασικά για μένα, ακόμα κι αν ήθελε κάτι τέτοιο να μας "διδάξει", δηλαδή να μας κάνει να δούμε την υποκρισία μας, διάλεξε το χειρότερο τρόπο που θα μπορούσε. Δε γίνεται να είσαι στα καλά σου και να χτυπάς έτσι τα απολύτως ανυπεράσπιστα κουνελάκια (που πολλές φορές τα χτυπούσε και δεν έβγαζαν ούτε κραυγή, λες και δε φοβόντουσαν, δεν αντιλαμβάνονταν τον κίνδυνο). Σίγουρα έχει σοβαρό πρόβλημα το άτομο.
Αλλά κατά 1 τοις χιλίοις, όχι από τα βίντεο, αλλά από το σχόλιο που σας προανέφερα, προβληματίζομαι για τη δική μας "υποκρισία", σχετικά με τη κρεατοφαγία (που τρώω κρέας, αν και προσπαθώ να τρώω σπάνια, και που πολλές φορές ενώ δε θέλα να φάω, τρώω, γιατί δεν έχω να φάω φυτικές τροφές (άκουσον άκουσον)). Νομίζεις πως στη σύγχρονη κοινωνία πιο εύκολα βρίσκεις κρέας, παρά φυτικές τροφές.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
- Mantam Froufrou
Πώς είναι hoax αφού είχα δει τη σελίδα του με φωτογραφίες από διάφορα γατάκια σε διάφορα μεγέθη και με διάφορα πρόσθετα (ανάλογα με τα λεφτά που έδινες); Τα γατιά ήταν αληθινότατα. Ήμουν πάντα πολύ καχύποπτη, αλλά αυτά τα γατιά ήταν αληθινά. Πίστεψέ με!Aυτο ευτηχως ειναι hoax
Όσο για τα υπόλοιπα, το μέιλ του ήταν επίσης αληθινό για τις αγορές, γιατί έφτασε στον προορισμό του (τότε είχα εταιρικό μέιλ, που έλεγε αν έφτασε κι αν διαβάστηκε)...
Ηταν ενα κοινωνικο πειραμα μουρλων φοιτητων για να κοψουν αντιδράσεις.
Τους ειχα στειλει κι εγω email τοτε που τους εβριζα οταν νομιζα πως το κανουν στα αληθεια αυτο.
παντως η ιστορια φιλοξενειται στο museum of hoaxes.
Οι εικονες με τα γατακια ηταν μονταρισμένες.
Ασε που ενας σκελετος δεν μπορει να παρει σχήμα γυαλας σε καμια περιπτωση.
Τους ειχα στειλει κι εγω email τοτε που τους εβριζα οταν νομιζα πως το κανουν στα αληθεια αυτο.
παντως η ιστορια φιλοξενειται στο museum of hoaxes.
Οι εικονες με τα γατακια ηταν μονταρισμένες.
Ασε που ενας σκελετος δεν μπορει να παρει σχήμα γυαλας σε καμια περιπτωση.
- Mantam Froufrou
Τότε χαίρομαι. Αλλά δεν ήταν σε σχήμα γυάλας. Και όποιος έχει γάτα ξέρει καλά πόσο ευλύγιστες είναι. Δεν ήταν η στάση τους που ήταν απαράδεκτη και απίστευτη, ήταν ο εγκλωβισμός τους.
Τέλος πάντων, ελπίζω να τους κάνουν τέτοιες και χειρότερες πλάκες, να δουν τη γλύκα! Τα κωλόπαιδα!!! (pardon my french)
Τέλος πάντων, ελπίζω να τους κάνουν τέτοιες και χειρότερες πλάκες, να δουν τη γλύκα! Τα κωλόπαιδα!!! (pardon my french)
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: KAL EL
Δεν αντέχω (σωματικά και ψυχικά) να βλέπω τέτοια.......απερίγραπτα.
Και δεν δικαιολογώ καθόλου τέτοιους υπανθρώπους.
Ότι δήθεν έχουν ψυχολογικά προβλήματα και διάφορα άλλα....
Η τιμωρία τους πρέπει να είναι χωρίς έλεος.
Και δεν δικαιολογώ καθόλου τέτοιους υπανθρώπους.
Ότι δήθεν έχουν ψυχολογικά προβλήματα και διάφορα άλλα....
Η τιμωρία τους πρέπει να είναι χωρίς έλεος.
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
- Kariatida
Έχω χαλαστεί πάρα πολύ με όλο αυτό. Και μετά τον κουνελοσφάχτη, εμφανίστηκαν οι λοιποί ανώμαλοι. Φαίνεται πως τώρα που τα κουνέλια άρχισαν να θεωρούνται κατοικίδια, κάποιοι υπάνθρωποι έχουν βρει νέο χόμπι κακοποιώντας τα σε βαθμό που δεν μπορώ να διαχειριστώ. Τελικά οι "ευχές" μου για τα Χριστούγεννα θα συμπεριλάβουν πολλούς "άντρακλες" και "γυναικάρες" που την έχουν δει ξαφνικά τιμωροί των κουνελιών. Σχτρ τα *μπιπ*σμένα.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Δεν ξέρω αν αφορά το ίδιο πρόσωπο, αν όχι, το θέμα είναι παρεμφερές.
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνέλαβε τον βλάκα που είχε σελίδα στο Facebook με βασανισμό ζώων
Μια συλλογική νίκη χρηστών διαδικτύου
Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος 17χρονου ο οποίος δημοσίευε στο facebook φωτογραφίες και βίντεο βασανισμού κατοικίδιων ζώων. Μετά από επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εντοπίστηκε το σπίτι του 17χρονου μαθητή στα...
Τρίκαλα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των διατάξεων περί κακοποίησης ζώων. Ειδικότερα, από Αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διαπιστώθηκε σε διαδικτυακή έρευνα, ότι στην ιστοσελίδα facebook και σε συγκεκριμένο προφίλ χρήστη, ήταν ανηρτημένα βίντεο και φωτογραφίες, που περιείχαν βασανισμούς κατοικίδιων ζώων, τα οποία συνοδεύονταν από υβριστικά σχόλια σε βάρος των ζώων και των ζωόφιλων.
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μέσω της Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, επικοινώνησε με την εταιρεία που διαχειρίζεται την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης facebook, για τη συνεργασία της προκειμένου να εντοπιστούν τα ηλεκτρονικά ίχνη του ατόμου που διατηρούσε το συγκεκριμένο προφίλ. Μετά τη διενέργεια ψηφιακής ανάλυσης στα ηλεκτρονικά ίχνη του δράστη, εντοπίστηκε η κατοικία του, στη περιοχή των Τρικάλων, όπου διενεργήθηκε έρευνα και κατασχέθηκε σκληρός δίσκος, μέσα στον οποίο υπήρχαν βίντεο και φωτογραφίες βασανισμού κατοικιδίων.
Το χρονικό διάστημα που βρίσκονταν σε δημόσια θέα τα παραπάνω βίντεο των βασανισμών, χρήστες του Ίντερνετ αλλά και εκπρόσωποι από συλλόγους ζωόφιλων, τόσο από την ημεδαπή όσο και από την αλλοδαπή, απέστειλαν πλήθος επιστολών διαμαρτυρίας, μέσω e-mails, στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με τις οποίες εξέφραζαν τον αποτροπιασμό τους για τις πράξεις και ζητούσαν τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.
στις Δευτέρα, Ιανουάριος 17, 2011
http://taxalia.blogspot.com/2011/01/facebook_17.html
ΥΓ: Πρόσθεσα παρενθετικά κάτι στον τίτλο, γιατί ο υπάρχων τίτλος "δε μου έφτανε" γι'αυτά τα αίσχη...
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνέλαβε τον βλάκα που είχε σελίδα στο Facebook με βασανισμό ζώων
Μια συλλογική νίκη χρηστών διαδικτύου
Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος 17χρονου ο οποίος δημοσίευε στο facebook φωτογραφίες και βίντεο βασανισμού κατοικίδιων ζώων. Μετά από επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εντοπίστηκε το σπίτι του 17χρονου μαθητή στα...
Τρίκαλα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των διατάξεων περί κακοποίησης ζώων. Ειδικότερα, από Αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διαπιστώθηκε σε διαδικτυακή έρευνα, ότι στην ιστοσελίδα facebook και σε συγκεκριμένο προφίλ χρήστη, ήταν ανηρτημένα βίντεο και φωτογραφίες, που περιείχαν βασανισμούς κατοικίδιων ζώων, τα οποία συνοδεύονταν από υβριστικά σχόλια σε βάρος των ζώων και των ζωόφιλων.
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μέσω της Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, επικοινώνησε με την εταιρεία που διαχειρίζεται την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης facebook, για τη συνεργασία της προκειμένου να εντοπιστούν τα ηλεκτρονικά ίχνη του ατόμου που διατηρούσε το συγκεκριμένο προφίλ. Μετά τη διενέργεια ψηφιακής ανάλυσης στα ηλεκτρονικά ίχνη του δράστη, εντοπίστηκε η κατοικία του, στη περιοχή των Τρικάλων, όπου διενεργήθηκε έρευνα και κατασχέθηκε σκληρός δίσκος, μέσα στον οποίο υπήρχαν βίντεο και φωτογραφίες βασανισμού κατοικιδίων.
Το χρονικό διάστημα που βρίσκονταν σε δημόσια θέα τα παραπάνω βίντεο των βασανισμών, χρήστες του Ίντερνετ αλλά και εκπρόσωποι από συλλόγους ζωόφιλων, τόσο από την ημεδαπή όσο και από την αλλοδαπή, απέστειλαν πλήθος επιστολών διαμαρτυρίας, μέσω e-mails, στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με τις οποίες εξέφραζαν τον αποτροπιασμό τους για τις πράξεις και ζητούσαν τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.
στις Δευτέρα, Ιανουάριος 17, 2011
http://taxalia.blogspot.com/2011/01/facebook_17.html
ΥΓ: Πρόσθεσα παρενθετικά κάτι στον τίτλο, γιατί ο υπάρχων τίτλος "δε μου έφτανε" γι'αυτά τα αίσχη...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: KAL EL
Re: Χριστουγεννιάτικα εκτρώματα (βασανισμοί ζώων)
Η χειρότερη μορφή βίας ασκήται με νόμιμα μέσα στα εκτροφεία ζώων προς κατανάλωση κρέατος ή παραγωγής γάλακτος κλπ. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δικαιολογώ τα προαναφερθέντα
Το να είσαι χορτοφάγος ή κρεατοφάγος ή και τα δύο είναι μεγάλο θέμα για συζήτηση.
Εάν το στόμα μου ήταν κατασκευασμένο όπως των χορτοφάγων ζώων χωρίς κοπτήρες σκυλόδοντα κλπ ή το πεπτικό μου σύστημα ήταν όπως των χορτοφάγων θα έλεγα ok έτσι είναι η κατασκευή μου άρα είναι αδύνατον εκ κατασκευής να καταναλώσω κρέας και να το επεξεργαστεί το πεπτικό μου σύστημα.
Από την άλλη το να έχουμε φτάσει ως κοινωνία σε αυτό το σημείο της αποκλειστικής σχεδόν κατανάλωσης σκουπιδοφαγητών εκ των οποίων μεγάλη ποσότητα αποτελείται από κρέας, με βρίσκει κάθετα αντίθετη.
Το τραγικότερο είναι ότι για να ανταπεξέλθει η δολοφονικά καταναλωτική κοινωνία στις συγκεκριμένες διατροφικές «ανάγκες» της, έφτασε στο σημείου του βιασμού της φύσης.
Οι Ινδιάνοι της Αμερικανικής ηπείρου σκότωναν όσα βουβάλια χρειαζόντουσαν, ευχαριστώντας παράλληλα την μητέρα γή για αυτή την προμήθεια και σεβόμενοι το πλάσμα που του αφαιρούσαν την ζωή.
Οι σημερινοί «πολιτισμένοι» άνθρωποι έχουν φτάσει στην απόλυτη βιαιότητα. ασέβεια και ύβρη.
Τα αποτελέσματα αυτών των ανόσιων πράξεων και επιλογών γυρίζουν σαν μπούμερανγκ εναντίων της ανθρωπότητας. Τελευταίο παράδειγμα η Γερμανία με τις τοξίνες.
http://www.youtube.com/watch?v=05TJ3MAPlTE
Όποιος ή όποια έχει το κουράγιο να δεί όλη την σειρά των βίντεος με τίτλο
Earthlings ( το πιθανότερο είναι πολλοί από εσάς να το έχετε ήδη δεί )
θα διαπιστώσει ότι η ύβρης και η απαξίωση της ζωής δεν αφορά μόνο τον τομέα του φαγητού.
Αφορά την ένδυση ( γούνες δέρμα) την διασκέδαση (;) τσίρκο , ζωολογικοί κήποι (από μικρή ήθελα να μπορούσα να ανοίξω τα κλουβιά όλων αυτών των ζώων και να τα ξαμολήσω ελεύθερα).
Αλλά θα μου πείτε εδώ ο άνθρωπος δεν σέβεται τον ίδιο του τον εαυτό και τους συνανθρώπους του, τα ζώα και την φύση θα σεβαστεί ;
Το να είσαι χορτοφάγος ή κρεατοφάγος ή και τα δύο είναι μεγάλο θέμα για συζήτηση.
Εάν το στόμα μου ήταν κατασκευασμένο όπως των χορτοφάγων ζώων χωρίς κοπτήρες σκυλόδοντα κλπ ή το πεπτικό μου σύστημα ήταν όπως των χορτοφάγων θα έλεγα ok έτσι είναι η κατασκευή μου άρα είναι αδύνατον εκ κατασκευής να καταναλώσω κρέας και να το επεξεργαστεί το πεπτικό μου σύστημα.
Από την άλλη το να έχουμε φτάσει ως κοινωνία σε αυτό το σημείο της αποκλειστικής σχεδόν κατανάλωσης σκουπιδοφαγητών εκ των οποίων μεγάλη ποσότητα αποτελείται από κρέας, με βρίσκει κάθετα αντίθετη.
Το τραγικότερο είναι ότι για να ανταπεξέλθει η δολοφονικά καταναλωτική κοινωνία στις συγκεκριμένες διατροφικές «ανάγκες» της, έφτασε στο σημείου του βιασμού της φύσης.
Οι Ινδιάνοι της Αμερικανικής ηπείρου σκότωναν όσα βουβάλια χρειαζόντουσαν, ευχαριστώντας παράλληλα την μητέρα γή για αυτή την προμήθεια και σεβόμενοι το πλάσμα που του αφαιρούσαν την ζωή.
Οι σημερινοί «πολιτισμένοι» άνθρωποι έχουν φτάσει στην απόλυτη βιαιότητα. ασέβεια και ύβρη.
Τα αποτελέσματα αυτών των ανόσιων πράξεων και επιλογών γυρίζουν σαν μπούμερανγκ εναντίων της ανθρωπότητας. Τελευταίο παράδειγμα η Γερμανία με τις τοξίνες.
http://www.youtube.com/watch?v=05TJ3MAPlTE
Όποιος ή όποια έχει το κουράγιο να δεί όλη την σειρά των βίντεος με τίτλο
Earthlings ( το πιθανότερο είναι πολλοί από εσάς να το έχετε ήδη δεί )
θα διαπιστώσει ότι η ύβρης και η απαξίωση της ζωής δεν αφορά μόνο τον τομέα του φαγητού.
Αφορά την ένδυση ( γούνες δέρμα) την διασκέδαση (;) τσίρκο , ζωολογικοί κήποι (από μικρή ήθελα να μπορούσα να ανοίξω τα κλουβιά όλων αυτών των ζώων και να τα ξαμολήσω ελεύθερα).
Αλλά θα μου πείτε εδώ ο άνθρωπος δεν σέβεται τον ίδιο του τον εαυτό και τους συνανθρώπους του, τα ζώα και την φύση θα σεβαστεί ;
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
- Kariatida
Re: Χριστουγεννιάτικα εκτρώματα (βασανισμοί ζώων)
Όχι δεν ήταν αυτός Βικ. Ο "κουνελοσφάχτης" μπαγλαρώθηκε στη Χαλκίδα. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί τέτοιοι.