15-12-2010: Ημέρα Θλίψης και Απόγνωσης...
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: 15-12-2010: Ημέρα Θλίψης και Απόγνωσης...
Παρακαλώ τους Τεο και Καρίπη να μην το συνεχίσουν, διαφορετικά θα διαγράψω εντελώς τα ποστς τους και θα επανατοποθετηθεί έκαστος ευπρεπώς. (και χωρίς να απευθύνει ο ένας τον λόγο στον άλλον αφού δεν συμφωνείτε)
Νίκο, η βία δεν δίνει λύσεις και δεν την εγκρίνει κανείς εχέφρων νους, απ'όπου κι αν προέρχεται και σε όποιους και να ασκείται. Όσοι επιχαίρουν με τα αποτελέσματα της βίας σε ανθρώπους, θα πρέπει να φροντίσουν για την ψυχική τους υγεία.
Νίκο, η βία δεν δίνει λύσεις και δεν την εγκρίνει κανείς εχέφρων νους, απ'όπου κι αν προέρχεται και σε όποιους και να ασκείται. Όσοι επιχαίρουν με τα αποτελέσματα της βίας σε ανθρώπους, θα πρέπει να φροντίσουν για την ψυχική τους υγεία.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
καλημερα αρελα.....
ολα καλα...
σβησε τα ποστς σε παρακαλω....καθως και τα βιντεακια μου
λαθος μου που τα ανεβασα ...και λαθος μου που του μιλησα ευγενικα.....
ευχαριστω...
ολα καλα...
σβησε τα ποστς σε παρακαλω....καθως και τα βιντεακια μου
λαθος μου που τα ανεβασα ...και λαθος μου που του μιλησα ευγενικα.....
ευχαριστω...
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
- Blue Ice
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ρε συ theo (καλημέρες ) μόλις ο κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από τη Βουλή και τα συνθήματα είχαν αρχίσει να ανάβουν, με κορυφαίο το "ο λαός απαιτεί οι προδότες στο Γουδί", ξεπετάχτηκαν 2 - 3 κωλόπαιδα από τους αναρχικούς, πέταξαν τις μολότοφ στους αστυνομικούς (που απλώς παρακολουθούσαν μέχρι τότε) και τους έδωσαν την αφορμή που ήθελαν για να διαλύσουν το πλήθος...
Αν οι φίλοι σου δεν συνεργάζονται με τους αστυνομικούς είναι τουλάχιστον ηλίθιοι... Είναι τόσο εχθροί του συστήματος όσο ήταν εχθρός του Αρκαδιου ο Αλάριχος και οι Βησιγότθοι του...
Αν οι φίλοι σου δεν συνεργάζονται με τους αστυνομικούς είναι τουλάχιστον ηλίθιοι... Είναι τόσο εχθροί του συστήματος όσο ήταν εχθρός του Αρκαδιου ο Αλάριχος και οι Βησιγότθοι του...
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
- ArELa
- Founder-Administrator
Τεο, τα βιντεάκια κατ'αρχάς δεν είναι δικά σου. Τα έβαλες ως χρήστης και καλώς τα έβαλες αφού εκφράζουν κάτι που θες να μεταδώσεις. Δεν θα σβήσω τίποτα, απλά παρακαλώ να μη συνεχιστεί η "κόντρα". Δεν έχει νόημα άλλωστε.
Με την Ξιφομάχο, μετά λύπης μου αναγκάζομαι να συμφωνήσω.
Θα πρέπει κάποτε να μάθετε, όταν θέλετε τέλος πάντων να "χτυπήσετε" (δεν εννοώ με βία, αυτό το στυλ εμένα δε μου λέει τίποτα, ούτε έχει αποτέλεσμα) κάποιον ή κάτι, να στοχεύετε εκεί που πρέπει. Είστε ενάντια της Αρχής, της Εξουσίας; Έτσι λέτε...Γιατί δεν επιτίθεστε σ'αυτούς παρά ορμάτε στο κουλό και όποιον πάρει ο χάρος; Και δεν καταλαβαίνω γιατί βγαίνετε ΜΟΝΟΝ όταν βγει ο λαουτζίκος να διαδηλώσει. ΜΟΝΟΙ σας, ΕΝΑΝΤΙΟΝ (λέμε τώρα) του σηστήματος, δεν μπορείτε να βγείτε ποτέ; Ή να είστε εσείς αυτοί που θα ξεκινήσετε έναν σωστό σαματά ενάντια στην εξουσία; Γιατί μένετε χωμένοι στις τρύπες σας και εμφανίζεστε μόνο άμα τη εμφανίσει των εργαζομένων στους δρόμους; Τεσπα, ρητορικό το ερώτημα, δεν περιμένω απάντηση. Απλά εκφράζω μια εύλογη απορία μου ( και για πολλούς πιστεύω)
Με την Ξιφομάχο, μετά λύπης μου αναγκάζομαι να συμφωνήσω.
Θα πρέπει κάποτε να μάθετε, όταν θέλετε τέλος πάντων να "χτυπήσετε" (δεν εννοώ με βία, αυτό το στυλ εμένα δε μου λέει τίποτα, ούτε έχει αποτέλεσμα) κάποιον ή κάτι, να στοχεύετε εκεί που πρέπει. Είστε ενάντια της Αρχής, της Εξουσίας; Έτσι λέτε...Γιατί δεν επιτίθεστε σ'αυτούς παρά ορμάτε στο κουλό και όποιον πάρει ο χάρος; Και δεν καταλαβαίνω γιατί βγαίνετε ΜΟΝΟΝ όταν βγει ο λαουτζίκος να διαδηλώσει. ΜΟΝΟΙ σας, ΕΝΑΝΤΙΟΝ (λέμε τώρα) του σηστήματος, δεν μπορείτε να βγείτε ποτέ; Ή να είστε εσείς αυτοί που θα ξεκινήσετε έναν σωστό σαματά ενάντια στην εξουσία; Γιατί μένετε χωμένοι στις τρύπες σας και εμφανίζεστε μόνο άμα τη εμφανίσει των εργαζομένων στους δρόμους; Τεσπα, ρητορικό το ερώτημα, δεν περιμένω απάντηση. Απλά εκφράζω μια εύλογη απορία μου ( και για πολλούς πιστεύω)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Blue Ice
you hurt my feelings....ArELa έγραψε: Με την Ξιφομάχο, μετά λύπης μου αναγκάζομαι να συμφωνήσω.
αρελα καλημερα....το προβλημα με το καριπη ειναι σημειολογικο...δεν ειναι ουσιας.....καλα χαριν τις φιλιας μας το ξεπαιρναω...την επομενη φορα που θα τον δω μπορστα μου....θα κανω ολο το φορουμ να κοκκινισει.....δεν εχω να προσθεσαω κατι αλλο...
ξιφομαχε καταρχην μια ομορφη καλημερα και ενα τρελο φιλι στο μαγουλο.....
δεν θελω στις μεταξυ μας ινετρνετικς κουβεντες να σχολιαζεις αυτα που θελεις μονο και να ξεκοβεις ολοκληρη την τοποθετηση μου....
εγραψα και απεδειξα ποιοι αγωνιζονται και πως αγωνιζονται.....
αν ο τροπος δεν σου ειναι αρεστος πραξτε εσεις οι πατριωτες καποιον αλλον..μεχρι τωρα επι της ουσιας ειστε μηδεν...
σου δαφευγει τελειως πως γινονται και τι παιζει σε πορειες....
ξερουμε και οι 2 πολυ καλα οπου υπαρχει βια οι ηθικοι νομοι καταργουνται και γινονται πολλα επειδη ο οχλος μπορει και να παραφερθει....
για εμας σαν κοινωνικοι αγωνιστες οπως εμεις νομιζουμε πςσ ειμαστε ασχετα πωσ μας χαρακτιριζεις εσυ....ο φανερος εχθρος ειναι οι μπατσοι και εσεις....καμια κουβεντα και πουθενα....δεν εχουμε τιποτε που μας ενωνει και θεωρουμε οπουδηποτε υπαρχει παρουσια σας σαν αιτια πολεμου...
θα εκτιμουσα οταν απευθυνεσαι σε εμενα να ελειπαν οι εκφρασεις κωλοπαιδα κλπ διοτι δεν ειναι σωστο και δεν θελω να τσακωθουμε....
και επειδη δεν ξερεις τι επαξε προχτες...σε πληροφορω οτι το πολυ ξυλο επεσε οταν η γσεε μαζι με τα τσιρακια της προσπαθησαν να κανουν πορεια...τοτε εγιναν αντιληπτοι απο συντροφους κυνηγηθηκαν και κλειδωθηκαν...στο κτιριο τους .....σε πληροφορω οτι η γσεε δεν εκανε πορεια.....επειδη τους θεωρουμε πουλημενους...
και κατι τελευταιο....επειδη διαβαζεις και ιστορια...ολοι οι κοινωνικοι αγωνες για να κερδισουν κατι καλο..ειχαν βια...δεν θα το αλλαξεις εσυ τωρα...και δεν σου επιτρεπετε να παιρνεις μεμονομενα γεγονοτα και να δινεις τις εξηγησεις που βολευουν το μισος σου εναντιων των αναρχικων
και για να καταληξω..αν την ωρα οπως λες και εσυ που ο κοσμος φωανζε εξω απο τη βουλη πεταχτηκαν 2 μολοτοφ και δεν πολεμησαν ολοι αυτοι μαζι μας ωστε σημερα να μιλαμε οτι ριξαμε τα μπασταρδια τα πασοκια...κατηγιορω και αυτος για φοβο....
ξιφομαχε καταρχην μια ομορφη καλημερα και ενα τρελο φιλι στο μαγουλο.....
δεν θελω στις μεταξυ μας ινετρνετικς κουβεντες να σχολιαζεις αυτα που θελεις μονο και να ξεκοβεις ολοκληρη την τοποθετηση μου....
εγραψα και απεδειξα ποιοι αγωνιζονται και πως αγωνιζονται.....
αν ο τροπος δεν σου ειναι αρεστος πραξτε εσεις οι πατριωτες καποιον αλλον..μεχρι τωρα επι της ουσιας ειστε μηδεν...
σου δαφευγει τελειως πως γινονται και τι παιζει σε πορειες....
ξερουμε και οι 2 πολυ καλα οπου υπαρχει βια οι ηθικοι νομοι καταργουνται και γινονται πολλα επειδη ο οχλος μπορει και να παραφερθει....
για εμας σαν κοινωνικοι αγωνιστες οπως εμεις νομιζουμε πςσ ειμαστε ασχετα πωσ μας χαρακτιριζεις εσυ....ο φανερος εχθρος ειναι οι μπατσοι και εσεις....καμια κουβεντα και πουθενα....δεν εχουμε τιποτε που μας ενωνει και θεωρουμε οπουδηποτε υπαρχει παρουσια σας σαν αιτια πολεμου...
θα εκτιμουσα οταν απευθυνεσαι σε εμενα να ελειπαν οι εκφρασεις κωλοπαιδα κλπ διοτι δεν ειναι σωστο και δεν θελω να τσακωθουμε....
και επειδη δεν ξερεις τι επαξε προχτες...σε πληροφορω οτι το πολυ ξυλο επεσε οταν η γσεε μαζι με τα τσιρακια της προσπαθησαν να κανουν πορεια...τοτε εγιναν αντιληπτοι απο συντροφους κυνηγηθηκαν και κλειδωθηκαν...στο κτιριο τους .....σε πληροφορω οτι η γσεε δεν εκανε πορεια.....επειδη τους θεωρουμε πουλημενους...
και κατι τελευταιο....επειδη διαβαζεις και ιστορια...ολοι οι κοινωνικοι αγωνες για να κερδισουν κατι καλο..ειχαν βια...δεν θα το αλλαξεις εσυ τωρα...και δεν σου επιτρεπετε να παιρνεις μεμονομενα γεγονοτα και να δινεις τις εξηγησεις που βολευουν το μισος σου εναντιων των αναρχικων
και για να καταληξω..αν την ωρα οπως λες και εσυ που ο κοσμος φωανζε εξω απο τη βουλη πεταχτηκαν 2 μολοτοφ και δεν πολεμησαν ολοι αυτοι μαζι μας ωστε σημερα να μιλαμε οτι ριξαμε τα μπασταρδια τα πασοκια...κατηγιορω και αυτος για φοβο....
Και δεν καταλαβαίνω γιατί βγαίνετε ΜΟΝΟΝ όταν βγει ο λαουτζίκος να διαδηλώσει. ΜΟΝΟΙ σας, ΕΝΑΝΤΙΟΝ (λέμε τώρα) του σηστήματος, δεν μπορείτε να βγείτε ποτέ;
Αντε πάλι τα ίδια. Δεν σου είπα ότι οι αναρχικοί έκαναν μόνοι τους συγκέντρωση το περασμένο Σάββατο με πορεία από το Μοναστηράκι μέχρι τα Προπύλαια; Τόσες και τόσες διαδηλώσεις έχουν κάνει μόνοι τους και εσύ το χαβά σου.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
- Blue Ice
Τheo δεν είμαι κατά της βίας γενικά... Αλλά να πετάς μολότωφ μόνο και μόνο για να πεις ότι πέταξες δεν έχει κανένα νόημα. Όταν κάνεις έναν αγώνα πρέπει να ξέρεις που να χρησιμοποιήσεις διπλωματία και που διαφορετική προσέγγιση.
Οι αστυνομικοί είναι μια χαρά παιδιά, Έλληνες είναι και αυτοί, εργαζόμενοι που πλήττονται όπως όλοι μας. Όταν όμως στέκεσαι απέναντί τους και τους βρίζεις μέχρι και 3 γεννιές πίσω, τους πετάς πέτρες και προσπαθείς να τους κάψεις είναι λογικό να σε χτυπήσουν.
Μιλάς για κοινωνικούς αγώνες, αλλά ποιοι είναι οι κοινωνικοί αγώνες των αναρχικών;;; Να βγαίνουν με κουκούλες και να καταστρέφουν την περιουσία του απλού κόσμου, να μην επιτρέπουν την έκφραση καμίας διαφορετικής άποψης (και αυτό τους μετατρέπει στους μεγαλύτερους φασίστες που υπάρχουν σε αυτή τη χώρα αυτή τη στιγμή) και όταν τα βρίσκουν δύσκολα να τρέχουν σαν κότες (ελαφρύς χαρακτηρισμός για να μην τσακωθούμε ) να κρυφτούν στο άσυλο...
Αν οι αναρχικοί είχαν πραγματικά καρύδια και όχι κούφια θα πήγαιναν να διαδηλώσουν με τις μολότωφ έξω από το Καστρί, έξω από τα σπίτια των μεγαλοβιομηχάνων, έξω από το σπίτι των ελεγκτών του ΔΝΤ... Μόνο η Πετρούλα τους "ενοχλεί" καθημερινώς... Γιατί δεν πετάτε μολότωφ έξω από το Μαξίμου, έξω από την Πρεσβεία;;;
Οι αστυνομικοί είναι μια χαρά παιδιά, Έλληνες είναι και αυτοί, εργαζόμενοι που πλήττονται όπως όλοι μας. Όταν όμως στέκεσαι απέναντί τους και τους βρίζεις μέχρι και 3 γεννιές πίσω, τους πετάς πέτρες και προσπαθείς να τους κάψεις είναι λογικό να σε χτυπήσουν.
Μιλάς για κοινωνικούς αγώνες, αλλά ποιοι είναι οι κοινωνικοί αγώνες των αναρχικών;;; Να βγαίνουν με κουκούλες και να καταστρέφουν την περιουσία του απλού κόσμου, να μην επιτρέπουν την έκφραση καμίας διαφορετικής άποψης (και αυτό τους μετατρέπει στους μεγαλύτερους φασίστες που υπάρχουν σε αυτή τη χώρα αυτή τη στιγμή) και όταν τα βρίσκουν δύσκολα να τρέχουν σαν κότες (ελαφρύς χαρακτηρισμός για να μην τσακωθούμε ) να κρυφτούν στο άσυλο...
Αν οι αναρχικοί είχαν πραγματικά καρύδια και όχι κούφια θα πήγαιναν να διαδηλώσουν με τις μολότωφ έξω από το Καστρί, έξω από τα σπίτια των μεγαλοβιομηχάνων, έξω από το σπίτι των ελεγκτών του ΔΝΤ... Μόνο η Πετρούλα τους "ενοχλεί" καθημερινώς... Γιατί δεν πετάτε μολότωφ έξω από το Μαξίμου, έξω από την Πρεσβεία;;;
Για τους φασίστες μια χαρά παιδιά είναι οι μπάτσοι. Ιδιοι είναι.
Συμφωνώ τον Τέο αλλά διαφωνώ με το τρόπο που μιλάει απέναντι στη γραφική φασιστοφιγούρα. Απαράδεκτο ύφος. Μίλα της ρε όπως της αξίζει.
Συμφωνώ τον Τέο αλλά διαφωνώ με το τρόπο που μιλάει απέναντι στη γραφική φασιστοφιγούρα. Απαράδεκτο ύφος. Μίλα της ρε όπως της αξίζει.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
μιλησα με συγκεκριμενα παραδειγματα...εξηγησα ...δεν κανεις κανενα σχολιο πανω στα γεγονοτα που ειπα...και απλα απαξιωνεις τελειως με τα γνωστα αοριστα επιχειρηματα...
δεν θα σου επιστρεψω ερωτησεις τυπου τι κανετε εσεις για μια πιο δικαιη κοινωνια επειδη θα ψαχνεις κανενα τριημερο για να βειςσ πιθανον ενα βιντεακι......
τοποθετηθηκα,τοποθετηθηκες
για εμενα η κουβεντα μας τελειωσε εδω
δεν μας ενωνει τιποτε ξιφομαχε....πλην της ανδρικης συμπαθειςσ που σου εχω.....
ο τροπος σκεψης σου ειναι οτι χειροτερο συμφωνα με τη δικη μου θεωρηση του κοσμου...
αυτα που γραφεις ειναι οτι χειροτερο μπορει να ξερασει ενας ανθρωπος....
ευχομαι να μην χρειαστει ποτε ξανα να συνομιλησουμε για κοιωνικους αγωνες.....αλλα να μενουμε σε απλες καθημερινες κουβεντες μεταξυ 2 γνωστων
δεν θα σου επιστρεψω ερωτησεις τυπου τι κανετε εσεις για μια πιο δικαιη κοινωνια επειδη θα ψαχνεις κανενα τριημερο για να βειςσ πιθανον ενα βιντεακι......
τοποθετηθηκα,τοποθετηθηκες
για εμενα η κουβεντα μας τελειωσε εδω
δεν μας ενωνει τιποτε ξιφομαχε....πλην της ανδρικης συμπαθειςσ που σου εχω.....
ο τροπος σκεψης σου ειναι οτι χειροτερο συμφωνα με τη δικη μου θεωρηση του κοσμου...
ευχομαι να μην χρειαστει ποτε ξανα να συνομιλησουμε για κοιωνικους αγωνες.....αλλα να μενουμε σε απλες καθημερινες κουβεντες μεταξυ 2 γνωστων
- Blue Ice
Αυτό είναι αμοιβαίο αγαπητέ theo...theo έγραψε: ο τροπος σκεψης σου ειναι οτι χειροτερο συμφωνα με τη δικη μου θεωρηση του κοσμου...
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
θερμή παρακληση το δεύτερο video του theo οχι μόνο να μην σβυστεί αλλά να μπεί και αρχείο.ArELa έγραψε:Τεο, τα βιντεάκια κατ'αρχάς δεν είναι δικά σου. Τα έβαλες ως χρήστης και καλώς τα έβαλες αφού εκφράζουν κάτι που θες να μεταδώσεις. Δεν θα σβήσω τίποτα,
Είναι ενα piece of art. Και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά.
Το μόνο από τα video που κυκλοφορούν που σε πείθει ότι κάτι συμβαίνει.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
That's how the light gets in.
- ArELa
- Founder-Administrator
Η πραγματικότητα που σωστά εξέφρασες με θλίβει, όχι το γεγονός ότι την διατύπωσες εσύ, εννοείται. Δεν θα'χα πρόβλημα να συμφωνήσω και με το διάβολο αν θεωρήσω πως κάπου τα λέει σωστά, πολλώ δε μάλλον μ'εσένα που δεν είσαι διάβολος. χεχε καλά, διαβολάκι είσαι, αλλά λέμε τώρα...xifomaxos έγραψε:you hurt my feelings....ArELa έγραψε: Με την Ξιφομάχο, μετά λύπης μου αναγκάζομαι να συμφωνήσω.
(κακή διατύπωση ίσως δική μου, αλλά και δική σου κακή αντίληψη του πνεύματός μου :Ρ)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Blue Ice
ArELa έγραψε: Η πραγματικότητα που σωστά εξέφρασες με θλίβει, όχι το γεγονός ότι την διατύπωσες εσύ, εννοείται. Δεν θα'χα πρόβλημα να συμφωνήσω και με το διάβολο αν θεωρήσω πως κάπου τα λέει σωστά, πολλώ δε μάλλον μ'εσένα που δεν είσαι διάβολος. χεχε καλά, διαβολάκι είσαι, αλλά λέμε τώρα...
(κακή διατύπωση ίσως δική μου, αλλά και δική σου κακή αντίληψη του πνεύματός μου :Ρ)
- Evnous
- Ιδεογραφίτης με τα όλα του
- Irc ψευδώνυμο: Evnous
- Επικοινωνία:
...Καλή μου Αρέλα..
Ποτέ δε χάθηκα, σας παρακολουθώ ανελλιπώς και ενημερώνομαι ουσιαστικά μόνο από sites του εναλλακτικής ενημέρωσης, όπως είναι και τα ιδεογραφήματα. Προσωπικοί λόγοι τις περισσότερες φορές με κάνουν ν απέχω από το γράψιμο αλλά ποτέ από το διάβασμα
Σ ευχαριστώ για τα εύστοχα σχόλιά σου, τι να πω, δυστυχώς συμφωνώ με αυτά διότι έχω καιρό τώρα καταλάβει το matrix μας που σκοπό έχει την εξόντωσή μας. Απλά δε θέλω να πιστέψω με τίποτα ότι υπάρχει αδιέξοδο και δε μπορούμε με κάποιον τρόπο να αντιδράσουμε. Θέλω ακόμα να πιστεύω πως θα τον βρούμε, και ας έχουν προαποφασιστεί για όλους μας προγραμματισμένες διαδικασίες έμμεσης ολικής λοβοτομής ή απλά αποχαύνωσης.
Σ ευχαριστώ και για την πρόσκληση στο wearechange, ήδη το ξεψαχνίζω
Καλά Χριστούγεννα σ όλους μας, και σ αυτές τις γιορτές εύχομαι μεγαλύτερη αφύπνιση και περισσότερους υποψιασμένους.
Υγεία σε όλους και να ναι ευτυχισμένοι παρέα με τους αγαπημένους τους.
Ποτέ δε χάθηκα, σας παρακολουθώ ανελλιπώς και ενημερώνομαι ουσιαστικά μόνο από sites του εναλλακτικής ενημέρωσης, όπως είναι και τα ιδεογραφήματα. Προσωπικοί λόγοι τις περισσότερες φορές με κάνουν ν απέχω από το γράψιμο αλλά ποτέ από το διάβασμα
Σ ευχαριστώ για τα εύστοχα σχόλιά σου, τι να πω, δυστυχώς συμφωνώ με αυτά διότι έχω καιρό τώρα καταλάβει το matrix μας που σκοπό έχει την εξόντωσή μας. Απλά δε θέλω να πιστέψω με τίποτα ότι υπάρχει αδιέξοδο και δε μπορούμε με κάποιον τρόπο να αντιδράσουμε. Θέλω ακόμα να πιστεύω πως θα τον βρούμε, και ας έχουν προαποφασιστεί για όλους μας προγραμματισμένες διαδικασίες έμμεσης ολικής λοβοτομής ή απλά αποχαύνωσης.
Σ ευχαριστώ και για την πρόσκληση στο wearechange, ήδη το ξεψαχνίζω
Καλά Χριστούγεννα σ όλους μας, και σ αυτές τις γιορτές εύχομαι μεγαλύτερη αφύπνιση και περισσότερους υποψιασμένους.
Υγεία σε όλους και να ναι ευτυχισμένοι παρέα με τους αγαπημένους τους.