ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΞΕΚΙΝΑ Η ΕΦΟΡΙΑ....!!
Συντονιστής: Συντονιστής Ενότητας
- karipis
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΞΕΚΙΝΑ Η ΕΦΟΡΙΑ....!!
Εκεί που σταματά η λογική ξεκινά η Ελλάδα.
"Ο πεθερός που πήγε στις 24/11/2010 στην Αθήνα για να επισκεφτεί έναν γιατρό , για εξετάσεις. Όταν είχε ορισμένες μέρες για ξεκούραση πήγε μαζί με τον γιο του μια επίσκεψη προς τον Ωρωπό στης 26/11/2010, εκεί ξεκινά η περιπέτεια του. Στο δρόμο τον σταμάτησαν η ΣΔΟΕ για έλεγχο, και όταν του πήραν την...
ταυτότητα και πέρασαν τα στοιχεία του στον υπολογιστή, του είπαν ,ότι έχει ένταλμα σύλληψης από το ΙΚΑ της Θεσσαλονίκης, από το 2002 . Δεν λέω καλά κάνουν αυτοί από τον ΣΔΟΕ και ελέγχουν , ΑΛΛΑ τι έκαναν τόσα χρόνια ? Ένας Τραγουδιστής Βοσκόπουλος χρεωστάει! βάση ΜΜΕ 5 εκατομμύρια Ευρώ από το 1992 στην εφορία και τι του έκαναν τόσα χρόνια ? Και κάθε Βοσκόπουλος που χρωστάνε χιλιάδες και εκατομμύρια Ευρώ στο δημόσιο ? ΤΙΠΟΤΑ . ΓΙΑΤΙ ?
Ο πεθερός μου είχε και έχει (Τώρα την λειτουργεί ο γιος του) μια από τις πιο παλιές τουριστικές επιχειρήσεις στην Ρόδο με μεγάλες εισπράξεις κάθε χρόνο, με αποτέλεσμα, να πληρώνουν κάθε χρόνο τεράστια ποσά σε Φ.Π.Α. , δημοτικό Φόρο και ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ., είχε και έχει πολλά άτομα , που τους προσφέρει εργασία. Το 1998 άνοιξε μια δεύτερη επιχείρηση στην Θεσσαλονίκη και έκανε (δυστυχώς) έναν συνέταιρο από εκεί , που τον είχε εν λευκό εμπιστοσύνη . Δυστυχώς ο συνέταιρος το μόνο που έκανε ήταν να τον εκμεταλλεύεται και αφού είδε ο πεθερός μου ότι ήταν με! γάλο λάθος, αυτή η επιχείρηση, αποφάσισε να την κλείσει και να την σφραγίσει, αφού πλήρωσε ότι χρωστούσε , έκλεισε η επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη και συνέχισε να διατηρήσει μόνο την εταιρία του στην Ρόδο που είναι Α.Ε.
Τον Φεβρουάριο το 2009 έκλεισε τα 65 του χρόνια ,και κατάθεσε τα χαρτιά του για συνταξιοδότηση που δικαιούται σαν νόμιμος και σωστός Έλληνας φορολογούμενος . Αφού έτρεχε να προσκομίσει πολλά έγραφα (γιατί στη Ελλάδα ζούμε) για την σύνταξη του και κυρίως χαρτιά για το δημόσιο , ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΕΦΟΡΙΑ , ΠΣΑ, ΔΗΜΟΣ , ότι δεν χρωστάει, πήρε επιτέλους με ένα χρόνο καθυστέρηση το Φεβρουάριο το 2010 την αυτονόητη και δικαιολογημένη σύνταξη του.
Όλα καλά μέχρι στην αναφερόμενη ημερομηνία στης 26/11/2010 που του έγινε ο έλεγχος, με αποτέλεσμα να βρεθεί στα κρατητήρια στον Ωρωπό. Για να βγει έπρεπε να πληρώσει 2500 Ευρώ , που χωρείς σκέψη πήγε ο γιος του στα δικαστήρια στην Αθήνα , για να πληρώσει το απαιτούμενο ποσόν. Δυστυχώς ο εισαγγελέας, απαιτούσε να πληρώσει ο ΙΔΙΟΣ αυτοπροσώπως το ποσόν, μα πώς να το πληρώσει, αφού ήταν στα κρατητήρια ? Δηλαδή ο γιος του δεν του έφτανε? Και αφού έκλεισαν τα δικαστήρια, έπρεπε , με πάλι απαίτηση του εισαγγελέα, να έρθει το Σάββατο στης 27/11/2010 ο ίδιος να πληρώσει αυτοπροσώπως το ποσόν [μαγκιά ο εισαγγελεύς ].
Έτσι αναγκάστηκε , ένας άρρωστος ηλικιωμένος άνθρωπος σε ηλικία 67 χρονών, να περάσει την νύχτα στο κρατητήριο, χωρίς κρεβάτι, με συγκάτοικο Πακιστανό, κλέφτη και χρήστη ναρκωτικών ουσιών σε ένα κρατητήριο που βρομούσε μέχρι αηδίας, για να πάει ο πεθερός μου στα αποχωρητήρια, έπρεπε να τον συνοδεύει αστυνομικός με όπλο. Έτσι φερόμαστε στην Ελλάδα στα «περήφανα γηρατειά» που το μόνο που έκανε ήταν, να δουλεύει και να πληρώνει φόρους και προσωπικό συν τα ένσημα τους.
Την άλλη μέρα τον πήραν με το περιπολικό στην Αθήνα με συνοδεία αστυνομικού, για να ικανοποίηση τον εισαγγελέα, και να πληρώσει ο ίδιος το ποσόν το 2500 Ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο, τι έκανε αυτός ο άνθρωπος ? Δηλαδή Έκλεψε ? Δηλαδή έκανε φόνο? Δηλαδή έκανε ληστεία ? Για να τον συμπεριφέρονται σαν εγκληματία ? Που όταν ξέρουμε στην Ελλάδα κάποιοι πολλοί επώνυμη χρωστάνε εκατομμύρια στο δημόσιο και δεν τολμών να τους πλησιάσουν ? Και βρήκαν έναν νομοταγή και ανώνυμο επιχειρηματία να τον συμπεριφέρονται σαν το χειρότερο εγκληματία? Για! τί δεν έκαναν οι υπάλληλοι του δημοσίου την δουλεία τους σωστά, να τον έλεγαν ότι δεν παίρνεις σύνταξη, επειδή χρωστάς ένα ποσόν στο ΙΚΑ της Θεσσαλονίκης ? Και ακόμα δεν ξέρουμε εάν και πόσα χρωστάει ο πεθερός μου εάν αληθεύει ?
Μεγάλη ΝΤΡΟΠΗ να την πληρώνουν άνθρωποι που μια ζωή πλήρωναν και με το παραπάνω και να την πληρώνουν, εις βάρος, σε αυτούς που κατάκλεψαν το κράτος και που σε αυτούς τους επώνυμους και μη που χρωστάνε εκατομμύρια στο δημόσιο χωρίς να τιμωρούντα οι πραγματικοί «εγκληματίες» στο τωρινό έλλειμμα του Ελληνικού κράτος."
"Ο πεθερός που πήγε στις 24/11/2010 στην Αθήνα για να επισκεφτεί έναν γιατρό , για εξετάσεις. Όταν είχε ορισμένες μέρες για ξεκούραση πήγε μαζί με τον γιο του μια επίσκεψη προς τον Ωρωπό στης 26/11/2010, εκεί ξεκινά η περιπέτεια του. Στο δρόμο τον σταμάτησαν η ΣΔΟΕ για έλεγχο, και όταν του πήραν την...
ταυτότητα και πέρασαν τα στοιχεία του στον υπολογιστή, του είπαν ,ότι έχει ένταλμα σύλληψης από το ΙΚΑ της Θεσσαλονίκης, από το 2002 . Δεν λέω καλά κάνουν αυτοί από τον ΣΔΟΕ και ελέγχουν , ΑΛΛΑ τι έκαναν τόσα χρόνια ? Ένας Τραγουδιστής Βοσκόπουλος χρεωστάει! βάση ΜΜΕ 5 εκατομμύρια Ευρώ από το 1992 στην εφορία και τι του έκαναν τόσα χρόνια ? Και κάθε Βοσκόπουλος που χρωστάνε χιλιάδες και εκατομμύρια Ευρώ στο δημόσιο ? ΤΙΠΟΤΑ . ΓΙΑΤΙ ?
Ο πεθερός μου είχε και έχει (Τώρα την λειτουργεί ο γιος του) μια από τις πιο παλιές τουριστικές επιχειρήσεις στην Ρόδο με μεγάλες εισπράξεις κάθε χρόνο, με αποτέλεσμα, να πληρώνουν κάθε χρόνο τεράστια ποσά σε Φ.Π.Α. , δημοτικό Φόρο και ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ., είχε και έχει πολλά άτομα , που τους προσφέρει εργασία. Το 1998 άνοιξε μια δεύτερη επιχείρηση στην Θεσσαλονίκη και έκανε (δυστυχώς) έναν συνέταιρο από εκεί , που τον είχε εν λευκό εμπιστοσύνη . Δυστυχώς ο συνέταιρος το μόνο που έκανε ήταν να τον εκμεταλλεύεται και αφού είδε ο πεθερός μου ότι ήταν με! γάλο λάθος, αυτή η επιχείρηση, αποφάσισε να την κλείσει και να την σφραγίσει, αφού πλήρωσε ότι χρωστούσε , έκλεισε η επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη και συνέχισε να διατηρήσει μόνο την εταιρία του στην Ρόδο που είναι Α.Ε.
Τον Φεβρουάριο το 2009 έκλεισε τα 65 του χρόνια ,και κατάθεσε τα χαρτιά του για συνταξιοδότηση που δικαιούται σαν νόμιμος και σωστός Έλληνας φορολογούμενος . Αφού έτρεχε να προσκομίσει πολλά έγραφα (γιατί στη Ελλάδα ζούμε) για την σύνταξη του και κυρίως χαρτιά για το δημόσιο , ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΕΦΟΡΙΑ , ΠΣΑ, ΔΗΜΟΣ , ότι δεν χρωστάει, πήρε επιτέλους με ένα χρόνο καθυστέρηση το Φεβρουάριο το 2010 την αυτονόητη και δικαιολογημένη σύνταξη του.
Όλα καλά μέχρι στην αναφερόμενη ημερομηνία στης 26/11/2010 που του έγινε ο έλεγχος, με αποτέλεσμα να βρεθεί στα κρατητήρια στον Ωρωπό. Για να βγει έπρεπε να πληρώσει 2500 Ευρώ , που χωρείς σκέψη πήγε ο γιος του στα δικαστήρια στην Αθήνα , για να πληρώσει το απαιτούμενο ποσόν. Δυστυχώς ο εισαγγελέας, απαιτούσε να πληρώσει ο ΙΔΙΟΣ αυτοπροσώπως το ποσόν, μα πώς να το πληρώσει, αφού ήταν στα κρατητήρια ? Δηλαδή ο γιος του δεν του έφτανε? Και αφού έκλεισαν τα δικαστήρια, έπρεπε , με πάλι απαίτηση του εισαγγελέα, να έρθει το Σάββατο στης 27/11/2010 ο ίδιος να πληρώσει αυτοπροσώπως το ποσόν [μαγκιά ο εισαγγελεύς ].
Έτσι αναγκάστηκε , ένας άρρωστος ηλικιωμένος άνθρωπος σε ηλικία 67 χρονών, να περάσει την νύχτα στο κρατητήριο, χωρίς κρεβάτι, με συγκάτοικο Πακιστανό, κλέφτη και χρήστη ναρκωτικών ουσιών σε ένα κρατητήριο που βρομούσε μέχρι αηδίας, για να πάει ο πεθερός μου στα αποχωρητήρια, έπρεπε να τον συνοδεύει αστυνομικός με όπλο. Έτσι φερόμαστε στην Ελλάδα στα «περήφανα γηρατειά» που το μόνο που έκανε ήταν, να δουλεύει και να πληρώνει φόρους και προσωπικό συν τα ένσημα τους.
Την άλλη μέρα τον πήραν με το περιπολικό στην Αθήνα με συνοδεία αστυνομικού, για να ικανοποίηση τον εισαγγελέα, και να πληρώσει ο ίδιος το ποσόν το 2500 Ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο, τι έκανε αυτός ο άνθρωπος ? Δηλαδή Έκλεψε ? Δηλαδή έκανε φόνο? Δηλαδή έκανε ληστεία ? Για να τον συμπεριφέρονται σαν εγκληματία ? Που όταν ξέρουμε στην Ελλάδα κάποιοι πολλοί επώνυμη χρωστάνε εκατομμύρια στο δημόσιο και δεν τολμών να τους πλησιάσουν ? Και βρήκαν έναν νομοταγή και ανώνυμο επιχειρηματία να τον συμπεριφέρονται σαν το χειρότερο εγκληματία? Για! τί δεν έκαναν οι υπάλληλοι του δημοσίου την δουλεία τους σωστά, να τον έλεγαν ότι δεν παίρνεις σύνταξη, επειδή χρωστάς ένα ποσόν στο ΙΚΑ της Θεσσαλονίκης ? Και ακόμα δεν ξέρουμε εάν και πόσα χρωστάει ο πεθερός μου εάν αληθεύει ?
Μεγάλη ΝΤΡΟΠΗ να την πληρώνουν άνθρωποι που μια ζωή πλήρωναν και με το παραπάνω και να την πληρώνουν, εις βάρος, σε αυτούς που κατάκλεψαν το κράτος και που σε αυτούς τους επώνυμους και μη που χρωστάνε εκατομμύρια στο δημόσιο χωρίς να τιμωρούντα οι πραγματικοί «εγκληματίες» στο τωρινό έλλειμμα του Ελληνικού κράτος."
Re: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΞΕΚΙΝΑ Η ΕΦΟΡΙΑ....!!
Εχετε ψάξει μηπως αυτη η κράτηση ηταν παράνομη Η προσωποκράτηση για χρέη ακομα και προς το δημοσιο εχει καταργηθεί με απόφαση του αρείου πάγου απο οσο εχω ακουσει.
- ION 4ever
- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής?" Στο δρόμο τον σταμάτησαν η ΣΔΟΕ για έλεγχο, και όταν του πήραν την...
ταυτότητα και πέρασαν τα στοιχεία του στον υπολογιστή, του είπαν ,ότι έχει ένταλμα σύλληψης από το ΙΚΑ της Θεσσαλονίκης, από το 2002 . "
τι εννοείς τον σταμάτησαν στο δρόμο και του πήραν την ταυτότητα?
και εκεί επιτόπου το ανακαλύψανε?
Τι γίνεται ρε παιδιά λάθος εχω καταλάβει η εχουν βγει στο δρόμο και σε σταματούν για χρέη?
Υπάρχει περίπτωση να βρούνε ανθρωπο να μη χρωστάει το κατι τις του?
Εχει το Σδοε τέτοια δύναμη να σε σταματάει στο δρόμο και να σε μπαγλαρώνει γιατί χρωστάς στην εφορία?
Αμα είναι ετσι, αυτό ητανε τέλος. Ουτε διαδηλώσεις ουτε συγκεντρώσεις ουτε τίποτα.
Αντι για τα ματ θα σκάνε το σδοε και οπου φύγει φύγει.
Παμε καλά ? Που ζούμε?
Οσο για τα υπολοιπα, συμπεριφορά στον ελληνα πολίτη κλπ τι να πώ αυτό που ζούμε είναι αισχος.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Και δεν είδες τίποτα ακόμα. Τα πράγματα εξελίσσονται ραγδαία πια. Κάθε μέρα και χειρότερα. Για κάποιο λόγο, έχουν πρεμούρα -ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ- να προχωρήσουν την ατζέντα και να την ολοκληρώσουν. Δεν κρατούν ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα πια. Το Οργουελικό καθεστώς που ήταν ως τωρα ένα εφιαλτικό φανταστικό διήγημα, σε λίγο θα μας φαινεται περίπατος στο πάρκο.Παμε καλά ? Που ζούμε?
Οσο για τα υπολοιπα, συμπεριφορά στον ελληνα πολίτη κλπ τι να πώ αυτό που ζούμε είναι αισχος.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- karipis
- Επικοινωνία:
Μάλλον, προφανώς, ήταν κάποιο μεικτό κλιμάκιο ΣΔΟΕ και αστυνομίας. Η είδηση είναι οοοοοοολα τα παρακάτωΕχει το Σδοε τέτοια δύναμη να σε σταματάει στο δρόμο και να σε μπαγλαρώνει γιατί χρωστάς στην εφορία?
- alisa
- Φρεσκαδούρα
- Επικοινωνία:
Φίλε μου ρώτα και έναν δικηγόρο....... αντε και νευρίασα τώρα.
Βρε...μήπως είμαι πρόβατο.....;;;;
- ION 4ever
Απίστευτο ΑρΕλα βρήκα κάπου στο δικτυο ολη την ταινία 1984 και επειδη δεν τηνArELa έγραψε:Και δεν είδες τίποτα ακόμα. Τα πράγματα εξελίσσονται ραγδαία πια. Κάθε μέρα και χειρότερα. Για κάποιο λόγο, έχουν πρεμούρα -ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ- να προχωρήσουν την ατζέντα και να την ολοκληρώσουν. Δεν κρατούν ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα πια. Το Οργουελικό καθεστώς που ήταν ως τωρα ένα εφιαλτικό φανταστικό διήγημα, σε λίγο θα μας φαινεται περίπατος στο πάρκο.Παμε καλά ? Που ζούμε?
καλο-θυμόνουν λεω για κάτσε να την ξαναδω.
Κουράστηκα ομως γιατί δεν εχει υποτιτλους και λέω ασε να κάνω ένα διαλλειμμα να δώ τι γίνεται με τα ΙΔΕΟ και ξαναγυρίζω.
Μπαίνω και πέφτω πάνω σε αυτή την ιστορία και
και στο καπάκι να μου απαντάς και να μου λες για το οργουελικό καθεστώς.
και αυτά που ρωτάω τα ρωτάω πργματικά.
Και οχι τόσο για το ρεζουμε της (που εννοείται πως σηκώνει πολύ συζήτηση)
αλλα το πως ξεκινά.
στοπ
ταυτότητα
χρωστάς
μέσα
υγ.by the way εχω σταματήσει στα 21 λεπτα υπάρχει λινκ του 1984 με υπότιτλους?
- ION 4ever
τώρα δηλαδη εσύ πλάκα κάνεις?Μάλλον, προφανώς, ήταν κάποιο μεικτό κλιμάκιο ΣΔΟΕ και αστυνομίας. Η είδηση είναι οοοοοοολα τα παρακάτω
Αμόλησες την βομβα και Πήρες θέση στο καναπέ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karipis την Σάβ 04 Δεκ 2010, 20:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: διόρθωσα την παράθεση.
Λόγος: διόρθωσα την παράθεση.
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Άλλο το ΣΔΟΕ άλλο το ΙΚΑ και τα δύο συνοδεύονται από αστυνομία για να σε μπουζουριάσουν αλλά απ ότι ξέρω δεν βοηθά το ένα το άλλο.
Εχω προσωπική πείρα πάνω σε αυτό. Εχω επίσης προσωπική πείρα για την κατάσταση που επικρατεί στα κρατητήρια (Δεν ήμουν εγώ αλλά ο αδερφός μου για χρέη) Όντως για να πας τουαλέτα σε συνοδεύει αστυνομικός με όπλο. Δεν υπάρχει κρεβάτι, δεν υπάρχει καρέκλα ούτε καν μπεζούλι. Σου παίρνουν το κινητό και αυτό είναι παράνομο γιατί δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με τους δικηγόρους και η κράτηση παρατείνεται. Είναι στιβαγμένοι πολλοί άνθρωποι σε ένα πολύ μικρό χώρο με άθλιες συνθήκες.
Το χειρότερο είναι ότι με αυτή την άθλια επίθεση στους μισθούς θα βρεθούν πολλοί άνθρωποι σε αυτή τη δυσάρεστη θέση.
Δεν είναι οι κακοί στη φυλακή αλλά και αυτοί που χρωστάνε και δεν μπορούν να πληρωσουν.
Εχω προσωπική πείρα πάνω σε αυτό. Εχω επίσης προσωπική πείρα για την κατάσταση που επικρατεί στα κρατητήρια (Δεν ήμουν εγώ αλλά ο αδερφός μου για χρέη) Όντως για να πας τουαλέτα σε συνοδεύει αστυνομικός με όπλο. Δεν υπάρχει κρεβάτι, δεν υπάρχει καρέκλα ούτε καν μπεζούλι. Σου παίρνουν το κινητό και αυτό είναι παράνομο γιατί δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με τους δικηγόρους και η κράτηση παρατείνεται. Είναι στιβαγμένοι πολλοί άνθρωποι σε ένα πολύ μικρό χώρο με άθλιες συνθήκες.
Το χειρότερο είναι ότι με αυτή την άθλια επίθεση στους μισθούς θα βρεθούν πολλοί άνθρωποι σε αυτή τη δυσάρεστη θέση.
Δεν είναι οι κακοί στη φυλακή αλλά και αυτοί που χρωστάνε και δεν μπορούν να πληρωσουν.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- karipis
- Επικοινωνία:
Ion Papa έγραψε:τώρα δηλαδη εσύ πλάκα κάνεις?Μάλλον, προφανώς, ήταν κάποιο μεικτό κλιμάκιο ΣΔΟΕ και αστυνομίας. Η είδηση είναι οοοοοοολα τα παρακάτω
Ω, ναι
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: KAL EL
O Ψωμιάδης ( όρα ASPIS ) κυκλοφορεί ελεύθερος, ο Άκης ελεύθερος ο Πάγκαλος ελεύθερος, ο Μητσοτάκης ελεύθερος ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, οι αρχικλεφταράδες που φάγανε τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων που φάγανε τους κόπους όλων μας ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και συλλάβανε τον άνθρωπο επειδή χρωστούσε ( και εάν.....γιατί έχω δεί αρκετά λάθη ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΝ.
Έχουν συμβεί και στο παρελθόν παρόμοιες περιπτώσεις όπου ο "κατηγορούμενος" δεν είχε ενημερωθεί ότι είχε "χρέος" με αποτέλεσμα να μείνει στο κρατιτήριο μέχρι να ξεκαθαριστεί η υπόθεση.
Έχουν συμβεί και στο παρελθόν παρόμοιες περιπτώσεις όπου ο "κατηγορούμενος" δεν είχε ενημερωθεί ότι είχε "χρέος" με αποτέλεσμα να μείνει στο κρατιτήριο μέχρι να ξεκαθαριστεί η υπόθεση.
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
- karipis
- Επικοινωνία:
Καλλιόπ'... αυτός ο Ψωμιάδης δεν έχει καμμία σχέση με τον δικό μας τον Ζορό!!KAL EL έγραψε:O Ψωμιάδης ( όρα ASPIS ) κυκλοφορεί ελεύθερος, ο Άκης ελεύθερος ο Πάγκαλος ελεύθερος, ο Μητσοτάκης ελεύθερος ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ
(τουλάχιστον έτσι που το γράφεις είναι σαν να περιγράφεις εκείνον)
- ION 4ever
karipis έγραψε:Ion Papa έγραψε:τώρα δηλαδη εσύ πλάκα κάνεις?Μάλλον, προφανώς, ήταν κάποιο μεικτό κλιμάκιο ΣΔΟΕ και αστυνομίας. Η είδηση είναι οοοοοοολα τα παρακάτω
Ω, ναι
Καλά σε λένε τέρας
- karipis
- Επικοινωνία:
Καλά σε λένε τέρας
Τον Φεβρουάριο το 2009 έκλεισε τα 65 του χρόνια, και κατάθεσε τα χαρτιά του για συνταξιοδότηση που δικαιούται σαν νόμιμος και σωστός Έλληνας φορολογούμενος. Αφού έτρεχε να προσκομίσει πολλά έγραφα (γιατί στη Ελλάδα ζούμε) για την σύνταξη του και κυρίως χαρτιά για το δημόσιο, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΕΦΟΡΙΑ, ΠΣΑ, ΔΗΜΟΣ, ότι δεν χρωστάει, πήρε επιτέλους με ένα χρόνο καθυστέρηση το Φεβρουάριο το 2010 την αυτονόητη και δικαιολογημένη σύνταξη του.
Εγώ πάντως παραδέχομαι τον εισαγγελέα ...μεγάλος τσίφτης!!
- doctormarkon
- Επίτιμος
Κώδικας: Επιλογή όλων
Καλλιόπ'... αυτός ο Ψωμιάδης δεν έχει καμμία σχέση με τον δικό μας τον Ζορό!!
Τον άλλον λέει το λαμόγιο που είναι σαν αρκούδα.
Υπάρχουν δύο Ψωμιαδηδες. Εννοεί το Νονό όχι τον Ξανθόπουλο Νο2
- karipis
- Επικοινωνία:
....άσε dr, πάλι άλλον λεςdoctormarkon έγραψε:Τον άλλον λέει το λαμόγιο που είναι σαν αρκούδα.
Υπάρχουν δύο Ψωμιαδηδες. Εννοεί το Νονό όχι τον Ξανθόπουλο Νο2
- totispap
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: totispap
Τις Ασπίς είναι ο Παύλος Ψωμιάδης
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
- doctormarkon
- Επίτιμος
A ο αδερφός του Ζορό?
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
karipis έγραψε:Καλλιόπ'... αυτός ο Ψωμιάδης δεν έχει καμμία σχέση με τον δικό μας τον Ζορό!!KAL EL έγραψε:O Ψωμιάδης ( όρα ASPIS ) κυκλοφορεί ελεύθερος, ο Άκης ελεύθερος ο Πάγκαλος ελεύθερος, ο Μητσοτάκης ελεύθερος ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ
(τουλάχιστον έτσι που το γράφεις είναι σαν να περιγράφεις εκείνον)
Πήρα φόρα και τους έβαλα όλους μαζί, αλλά πίστευα ότι παραπέμποντας στην ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ θα ξεκαθάριζε το τοπίον......αναφέρομαι στον Ψωμιάδη της ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
Όσο για τον άλλο με το πούρο......ας μιλήσουν όσοι ασχολούνται με τα ποδοσφαιρικά
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
- karipis
- Επικοινωνία:
Όχι παιδί μου, εκείνος είναι ο Διονύσης ( ).doctormarkon έγραψε:A ο αδερφός του Ζορό?
Λοιπόν, πάμε από την αρχή...
Παναγιώτης Ψωμιάδης:
Διονύσης Ψωμιάδης:
Ο Ψωμιάδης με το πούρο (Μάκης):
Και ετούτος εδώ είναι της Ασπίδος (Παύλος Ψωμιάδης):
- doctormarkon
- Επίτιμος
Πω πω Ψωμιαδηδες
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
doctormarkon έγραψε:Πω πω Ψωμιαδηδες
Έτσι όπως τους παρέταξε ο karipis δεν υπάρχει περίπτωσις συγχύσεως..