Ελεγχόμενηalisa έγραψε:Λέτε να μας αφήσουν να πάμε για επίσημη πτώχευση;
Να έρθουν δηλα δη σιγά σιγά εκείνοι που "αυτοί" θέλουν
και να είμαστε μετά μια χαρά δούλοι
Ελεγχόμενηalisa έγραψε:Λέτε να μας αφήσουν να πάμε για επίσημη πτώχευση;
Συμφωνώ απολύτως, αυτό όμως δε σημαίνει πως πρέπει να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα για να είμαστε ευχαριστημένοι (λόγια χριστόδουλου )Πρέπει όλοι να διεκδικήσουμε μισθούς που να μας επιτρέπουν να ζήσουμε ως άνθρωποι... Δεν είναι δυνατόν να τσακωνόμαστε μεταξύ μας για 200 ευρώ διαφορά το μήνα και οι βουλευτές να τσεπώνουν 400 ευρώ σε κάθε συνεδρίαση επιτροπής επιπλέον του μισθού τους...Τάλως έγραψε:Π'αντως η αλλήθεια ειναι οτι στην Ελλάδα πρέπει να επέλθει μια βάση μισθού.
για μένα ειναι αδικο να υπάρχουν 2 βαθμίδων εργαζόμενοι σε ότι αφορά το μιθολογικό τομέα.
Αυτό υπάρχει και σαν ανέκδοτοxifomaxos έγραψε: Συμφωνώ απολύτως, αυτό όμως δε σημαίνει πως πρέπει να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα για να είμαστε ευχαριστημένοι (λόγια χριστόδουλου )νθρωποι...
Βίκυ μου, άντε να πέσουν θύματα των 'υποσυνείδητων' μηνυμάτων σήμερα. Μα σε κάθε εποχή σε κάθε μεγάλη στιγμή της Ελλάδας, σε κάθε ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΝΤΡΑ, φερθήκαμε ως λαός με τον χειρότερο τρόπο. Αν δε φταίει η ηλιθιότητά μας και ο αναδελφισμός μας, τότε πρέπει να θεωρήσουμε ως σοβαρή πιθανότητα το να μας κάνουν επέμβαση εξωγήινοι με το που γεννιόμαστε για να φερόμαστε σαν δουλάκια!Τουλάχιστον στους περισσότερους. Οι εξαιρέσεις είναι ... για να γελάμε μεταξύ μας...Εγώ πάλι βλέπω να δαιμονοποιούμε διαρκώς τον Ελληνικό λαό, ως άνοο, μαστουρωμένο, έως και εγκεφαλικά νεκρό.
Είναι αλήθεια ότι έχω κι εγώ εκφραστεί ανάλογα πολλάκις, πάνω στην αγανάκτησή μου όταν συναντώ/μιλώ με άτομα που όντως δεν παίρνουν με τίποτα χαμπάρι και αφήνουν τα μυαλά τους έρμαια στη χειραγώγηση των κρατούντων.
Μήπως όμως τα παραλέμε;
Γιατί θεωρείτε όλοι ως ντε φάκτο δεδομένο ότι εκλέγονται πάντα αυτοί που πράγματι επιλέγει ο λαός; Τους θεωρείτε ανίκανους να "επέμβουν" στο εκλογικό αποτέλεσμα; Εγώ ρητα και κατηγορηματικά όχι.
Κι αν δεν επεμβαίνουν στα κουκιά (που πολύ αμφιβάλλω), γιατί δεν αντιλαμβάνεστε ότι απο τα υποσυνείδητα μηνύματα, σε συνδυασμό με την ανελέητη προπαγάνδα από τους δημοσιοκαφρίσκους των κατεστημένων/καθεστωτικών ΜΜΕ, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια σε απλούς καθημερινούς ανθρώπους να αντισταθούν συνειδητά, να διατηρήσουν το πραγματικά αυτόνομο της σκέψης τους και να επιλέξουν σωστά;