Σας εχει τυχει;
Σας εχει τυχει;
Εκει που είστε ξαπλωμένοι μπρούμιτα ή γυρισμένοι, χωρίς ακόμα να έχετε αποκοιμηθεί να νιώσετε οτι κάποιος σας έδωσε μια φάπα στο σβέρκο.
Ενω στο δωμάτιο δεν είναι κανείς.
Ενω στο δωμάτιο δεν είναι κανείς.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: Σας εχει τυχει;
Χα, όχι αλλά μου έχει τύχει να δω τη Νίκη (την καλύτερή μου φίλη) που πέθανε το '93, να κάθεται στην άκρη του κρεβατιού μου ενώ εγώ υποτίθεται ότι κοιμόμουν και να μου χαϊδεύει τα μαλλιά και το μάγουλο.
Όταν ξύπνησα (?) είχα ακόμα την αίσθηση ενός χαδιού στο μάγουλο...
Όταν ξύπνησα (?) είχα ακόμα την αίσθηση ενός χαδιού στο μάγουλο...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Αυτο που περιγράφεις ειναι θετικο. Αλλα να φας φάπα στα καλά καθουμενα σε ενα αδειο δωματειο ειναι λιγο τρομαχτικο.
Και δεν μου συνεβη μια φορα. αλλα πανω απο τρεις.
Και δεν μου συνεβη μια φορα. αλλα πανω απο τρεις.
- Kariatida
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Kariatida
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Κάτσε και αναλογίσου τι χαζομάρα έχεις κάνει και ποιον θυμώνεις ώστε να το διορθώσεις.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση
- Kariatida
- totispap
- Irc ψευδώνυμο: totispap
- Φύλο: Άνδρας
Κάνε τον κατάλογο Φώτη γιατί σε βλέπω σαν τον Τζανετάκο σε παλιά ταινία με τον Κωνσταντάρα........
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
- Kariatida
Οι μεταφυσικές φάπες πονάνε πιο πολύ από τις κανονικές. Εκ πείρας. Για ένα μεγάλο διάστημα ξυπνούσα μελανιασμένη χωρίς λόγο και αιτία. Ένα πρωί μάλιστα, είχα σημάδια από φωτιά στο πρόσωπο και τα χέρια. Όταν πήγα από τον χειροπράκτη για συνεδρία, νόμιζε ότι κάποιος με είχε χτυπήσει. Το θέμα λύθηκε όταν πήραμε ορισμένα μέτρα.
- alisa
- Φρεσκαδούρα
- Επικοινωνία:
Αν ασχολήθηκες ποτέ με επικλιση πνευμάτων μπορεί να είναι μια αιτία γι'αυτό που σου συμβαίνει.
Διάβασα κάποτε πως εύκολα έρχονται μα δύσκολα φεύγουν
Διάβασα κάποτε πως εύκολα έρχονται μα δύσκολα φεύγουν
Βρε...μήπως είμαι πρόβατο.....;;;;
- Kariatida
Χμμμ και ναι και όχι. Ανάλογα. Η επίκληση πνευμάτων από μόνη της δεν μπορεί να κάνει ζημιά εκτός κι αν καλούμε κάτι σκοτεινό. Εκεί την έχουμε άσχημα. 7 στις 10 φορές όμως είναι ή ιδέα μας ότι κάτι συμβαίνει, ή είναι κάποια ψυχή που για κάποιον λόγο θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία της. Στην τελευταία περίπτωση, θα κάνει τα πάντα για να την προσέξεις, λογικά θα έχει να σου δώσει κάποιο μήνυμα ή να θέλει να κάνεις κάτι γι' αυτήν. Συνήθως και μόνο που την καταλαβαίνεις, εξαφανίζεται.
- alisa
- Φρεσκαδούρα
- Επικοινωνία:
Ο κόσμος των πνευμάτων είναι δύσκολος να βγάλει κανείς ασφαλή συμπεράσματα αφού δεν τον βλέπουμε και δεν έχουμε εμπειρίες οι περισσότεροι απο εμας τουλάχιστον.
Προσωπικά πιστεύω πως τα πνέυματα που ανταποκρίνονται στα καλέσματα των ανθρώπων τις περισσότερες φορές πρέπει να είναι κακά, για να είναι εδω γύρω και διαθέσιμα να ασχοληθούν με εμας. Τα καλά πνεύματα πιστεύω είναι απασχολημένα αλλού και μακριά απο εδω.
Η περίπτωση της ανήσυχης ψυχής που θέλει να πει κάτι και κάνει την παρουσία της αισθητή δεν την αρνούμαι, μια και οι ιστορίες που βρήκα απο μάρτυρες τέτοιων περιστατικών μοιάζουν αληθινές. Ήταν οι περισσότερες περιπτώσεις αδικοχαμένων ανθρώπων που η ψυχή ήθελε να βρούν το νεκρό σώμα κλπ
Αλήθεια Kariatida, έχεις μοιραστεί κάπου σε αυτό το φόρουμ την εμπειρία που περιγράφεις πιο πανω και πως τελικά σταμάτησε το φαινόμενο; Θα με ενδιέφερε να την διάβαζα την ιστορία σου αν δεν το έχεις κάνει, αν βέβαια είναι κάτι που θα ήθελες να μοιραστείς εδω.
Προσωπικά πιστεύω πως τα πνέυματα που ανταποκρίνονται στα καλέσματα των ανθρώπων τις περισσότερες φορές πρέπει να είναι κακά, για να είναι εδω γύρω και διαθέσιμα να ασχοληθούν με εμας. Τα καλά πνεύματα πιστεύω είναι απασχολημένα αλλού και μακριά απο εδω.
Η περίπτωση της ανήσυχης ψυχής που θέλει να πει κάτι και κάνει την παρουσία της αισθητή δεν την αρνούμαι, μια και οι ιστορίες που βρήκα απο μάρτυρες τέτοιων περιστατικών μοιάζουν αληθινές. Ήταν οι περισσότερες περιπτώσεις αδικοχαμένων ανθρώπων που η ψυχή ήθελε να βρούν το νεκρό σώμα κλπ
Αλήθεια Kariatida, έχεις μοιραστεί κάπου σε αυτό το φόρουμ την εμπειρία που περιγράφεις πιο πανω και πως τελικά σταμάτησε το φαινόμενο; Θα με ενδιέφερε να την διάβαζα την ιστορία σου αν δεν το έχεις κάνει, αν βέβαια είναι κάτι που θα ήθελες να μοιραστείς εδω.
Βρε...μήπως είμαι πρόβατο.....;;;;
- Kariatida
Όντως είναι αρκετά δύσκολο να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα μιας και για τον κάθε άνθρωπο ισχύουν διαφορετικά δεδομένα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις (αν και είναι ρίσκο), είναι να πάρεις κάποια από τα δικά σου δεδομένα και να τα αποδεχτείς σαν γενικό φαινόμενο. Αλλά και πάλι, είναι ευθύνη.
Σε εντελώς βιωματικό επίπεδο, και άρα μη επιστημονικό, γνωρίζω πως οι ψυχές οι "καλές" μετά τον θάνατο προχωράνε σε πιο αιθερικά επίπεδα. Η δομή τους είναι τέτοια που δεν τις σηκώνει το κλίμα μας. Τους κάνει κακό. Οι "κακές" ή παραστρατημένες/αποπροσανατολισμένες ψυχές είναι αυτές με τις πιο "βαριές" ενέργειες και είναι πανεύκολο να τις προσεγγίσεις γιατί σουλατσάρουν συνέχεια.
Αυτό με την φωτιά όχι, δεν το έχω ανεβάσει. Γενικά δεν πολυ-ανεβάζω τέτοια πράγματα γιατί ακριβώς είναι βιώματα και άρα όσο και να θέλω να τα αποδείξω, δεν γίνεται.
Σε εντελώς βιωματικό επίπεδο, και άρα μη επιστημονικό, γνωρίζω πως οι ψυχές οι "καλές" μετά τον θάνατο προχωράνε σε πιο αιθερικά επίπεδα. Η δομή τους είναι τέτοια που δεν τις σηκώνει το κλίμα μας. Τους κάνει κακό. Οι "κακές" ή παραστρατημένες/αποπροσανατολισμένες ψυχές είναι αυτές με τις πιο "βαριές" ενέργειες και είναι πανεύκολο να τις προσεγγίσεις γιατί σουλατσάρουν συνέχεια.
Αυτό με την φωτιά όχι, δεν το έχω ανεβάσει. Γενικά δεν πολυ-ανεβάζω τέτοια πράγματα γιατί ακριβώς είναι βιώματα και άρα όσο και να θέλω να τα αποδείξω, δεν γίνεται.