ΑΛΛΑΧ ΑΛ ΑΚΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
totispap
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: totispap
Φύλο: Άνδρας

Re: ΑΛΛΑΧ ΑΛ ΑΚΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

Δημοσίευση από totispap » Κυρ 21 Νοέμ 2010, 14:13

OTTON έγραψε:Clash, μπορείς να μου πεις τι είναι "μικροαστός" για σένα;
Sorry που επεμβαίνω μιάς και η ερώτηση απευθύνεται σε άλλον αλλά...

Μικροαστός είναι αυτός που δεν παραδέχεται ή δεν ξέρει οτι ο αυνανισμός ''τυφλώνει'' και συνεχίζει να εξασκείται μανιωδώς..κρυφά..έτσι για το πρόσκαιρον του πράγματος..

Μη μικροαστός είναι αυτός που θεωρεί τον αυνανισμό υγεία και εξασκείται τακτικά και ''φανερά'' νομίζοντας οτι και την υγεία του βοηθάει αλλά και καλό κάνει στην κοινωνία που ξεμπροστιάζει ενα κακό ταμπού..

Και οι δύο κάποια στιγμή με μπαστούνι τυφλού βρίσκονται...
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
Blue Ice
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από Blue Ice » Κυρ 21 Νοέμ 2010, 14:31

KAL EL έγραψε:
Με την περιορισμένη μικροαστική οπτική μου καταλήγω στο εξής:
Με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και όχι οι ομιχλώδεις σκοποί διαφόρων.
Αρνούμαι να συμμετάσχω στην εκόλαψη του αυγού του φιδιού
Αφού σε ενδιαφέρει το αποτέλεσμα μάθε ότι σε 20 χρόνια οι αλλοδαποί θα είναι περισσότεροι από τους Έλληνες. Αν δεν είναι αυτό το αυγό του φιδιού που εκολλάπτεται κάτω από τις φτερούγες των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων", του "σεβασμού της διαφορετικότητας" και της "ανεκτικότητας" των "κακόμοιρων" και "εξαθλιωμένων" μεταναστών, τότε ποιο είναι;;;
Εικόνα
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 412 φορές
Έλαβε Likes: 315 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Κυρ 21 Νοέμ 2010, 14:40

totispap έγραψε:
OTTON έγραψε:Clash, μπορείς να μου πεις τι είναι "μικροαστός" για σένα;
Sorry που επεμβαίνω μιάς και η ερώτηση απευθύνεται σε άλλον αλλά...

Μικροαστός είναι αυτός που δεν παραδέχεται ή δεν ξέρει οτι ο αυνανισμός ''τυφλώνει'' και συνεχίζει να εξασκείται μανιωδώς..κρυφά..έτσι για το πρόσκαιρον του πράγματος..

Μη μικροαστός είναι αυτός που θεωρεί τον αυνανισμό υγεία και εξασκείται τακτικά και ''φανερά'' νομίζοντας οτι και την υγεία του βοηθάει αλλά και καλό κάνει στην κοινωνία που ξεμπροστιάζει ενα κακό ταμπού..

Και οι δύο κάποια στιγμή με μπαστούνι τυφλού βρίσκονται...
Το λέω διότι στο Μείζον Ελληνικό Λεξικό γράφει:

"κοινωνικό στρώμα που αποτελείται από μικροπαραγωγούς εμπορευμάτων και μικρέμπορους των πόλεων"

κι αισθάνομαι ότι ο καθένας χρησιμοποιεί τον όρο όπως επιθυμεί.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 21 Νοέμ 2010, 14:58

Eίναι σαφές ότι η χρήση της λέξης εδώ γίνεται με πνευμα απαξιωτικό, κάνοντάς την εν μέρει συνώνυμη του ηλιθίου. Κι είναι επίσης σαφές (σε μένα) ότι αυτός που χρησιμοποίησε το λήμα κατ'αυτό τον τρόπο, δεν το'κανε ελλείψει γνώσης της πραγματικής έννοιας του όρου...απλά προάγει την ιδεολογική αυτή υποκουλτούρα που παίρνει λέξεις-όρους και μεταστρέφει(ή στρεβλώνει) την έννοιά τους κατά το δοκούν για να δημιουργούνται λαθεμένες εντυπώσεις.

Παράδειγμα: σήμερα λέμε "άσφαλτος" και εννοούμε την πίσσα που στρώνεται στους δρόμους. Η Αντζελα (κατά τύχη η ταλαίπωρη) χρησιμοποίησε τον όρο σωστά (αυτος που δεν σφάλλει) και χλευάστηκε μέχρις εξευτελισμού, γιατί "άσφαλτος" για μας σημαίνει πισσο-τάπητας, πάει και τελείωσε. Το ότι η αντίληψη του λήματος είναι λαθεμένη σήμερα από την πλειονότητα, δεν έχει καμία σημασία....Μια λαθεμένη ερμηνεία "κόλλησε" στη σκέψη μας ως σωστή, κι έγινε νόρμα.
Το ίδιο παίζει και με τον "μικροαστό"
Αν πιάσουμε δε τη "δημοκρατία" ή τον όρο "προοδευτικός"... εκεί είναι να τινάζουμε μυαλά στον αέρα :csuicide:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Κυρ 21 Νοέμ 2010, 18:17

Ρε Otton αφού τις απαντήσεις τις έχεις στα λεξικά σου, τότε τι ρωτάς; Σε έβαλε κανένας εδώ δάσκαλο για να κάνεις έλεγχο γνώσεων;

Επειδή λοιπόν έχω και εγώ αποστολή να διαφωτίσω το ...πόπολο :P ας δώσω έναν ορισμό για το τι εννούμε μικροαστός. :lol:

Η χρήση του όρου, πάντως, δεν γίνεται αποκλειστικά με βάση τη θέση του μικροαστού στη κοινωνική διαστρωμάτωση, αλλά με την ολοκληρωμένη έννοια της. Ο μικροαστός χαρακτηρίζεται από το ...και με την μιά πλευρά και με την άλλη και είναι τέτοιος ως προς τα οικονομικά του συμφέροντα, την πολιτική του, την ηθική του, είναι ο πάντοτε αμφιταλαντεύομενος, η ενσαρκωμένη αντίφαση. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η κοινωνική αδυναμία λόγω του οικονομικού ξεπεσμού και η ιδεολογική αδυναμία λόγω του φόβου του ξεσπάσματος της ταξικής σύγκρουσης. Η αποστολή του είναι να τη φρενάρει κι όταν δεν μπορεί με τις διάφορες δημοκρατικές ηθικολογίες - σαν αυτές της Καλλιόπης - σταματάει να είναι αμφιταλαντευόμενος, να αντιμετωπίζει και τις δύο πλευρές με το ίδιο μίσος και ρίχνεται στην αγκαλιά του φασισμού, όπου γίνεται η πρωτοπορία του.

Υποθέτω Dr ότι κατάλαβες γιατί θεωρώ το λεγόμενο ΚΚΕ μικροαστικό κόμμα. Πρόσφατος είναι ο Δεκέμβριος του 2008.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL

Δημοσίευση από KAL EL » Κυρ 21 Νοέμ 2010, 18:36

Clash έγραψε:
Επειδή λοιπόν έχω και εγώ αποστολή να διαφωτίσω το ...πόπολο :P ας δώσω έναν ορισμό για το τι εννούμε μικροαστός. :lol:

Η χρήση του όρου, πάντως, δεν γίνεται αποκλειστικά με βάση τη θέση του μικροαστού στη κοινωνική διαστρωμάτωση, αλλά με την ολοκληρωμένη έννοια της. Ο μικροαστός χαρακτηρίζεται από το ...και με την μιά πλευρά και με την άλλη και είναι τέτοιος ως προς τα οικονομικά του συμφέροντα, την πολιτική του, την ηθική του, είναι ο πάντοτε αμφιταλαντεύομενος, η ενσαρκωμένη αντίφαση. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η κοινωνική αδυναμία λόγω του οικονομικού ξεπεσμού και η ιδεολογική αδυναμία λόγω του φόβου του ξεσπάσματος της ταξικής σύγκρουσης. Η αποστολή του είναι να τη φρενάρει κι όταν δεν μπορεί με τις διάφορες δημοκρατικές ηθικολογίες - σαν αυτές της Καλλιόπης - σταματάει να είναι αμφιταλαντευόμενος, να αντιμετωπίζει και τις δύο πλευρές με το ίδιο μίσος και ρίχνεται στην αγκαλιά του φασισμού, όπου γίνεται η πρωτοπορία του.

Υποθέτω Dr ότι κατάλαβες γιατί θεωρώ το λεγόμενο ΚΚΕ μικροαστικό κόμμα. Πρόσφατος είναι ο Δεκέμβριος του 2008.
Είμαι η τροχοπέδη της ταξικής σύγκρουσης.
Είμαι η ενσαρκωμένη αντίφαση.
Είμαι κοινωνικά αδύναμη λόγω οικονομικού ξεπεσμού
Διακατέχομαι από τον φόβο του ξεσπάσματος της ταξικής σύγκρουσης.
Αφού δεν μπορώ να φρενάρω τις δύο πλευρές :conf: :conf: ρίχνομαι στην αγκαλιά του φασισμού
:skaw: :skaw:

ΥΓ
Και πούσε....διαφωτιστή του πόπολου....
"Και στον ψηλότερο θρόνο του κόσμου, δεν παύουμε να καθόμαστε παρά στον πισινό μας πάνω"
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Κυρ 21 Νοέμ 2010, 18:50

Clash έγραψε:Ρε Otton αφού τις απαντήσεις τις έχεις στα λεξικά σου, τότε τι ρωτάς; Σε έβαλε κανένας εδώ δάσκαλο για να κάνεις έλεγχο γνώσεων;

Ήμουν σίγουρος ότι είχες μια αποστολή εδώ μέσα!!! :lol:
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
totispap

Δημοσίευση από totispap » Κυρ 21 Νοέμ 2010, 18:58

Σιγά,εγώ το είπα καλύτερα.....έδωσα και την απέναντι όψη.. :lol:
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Άβαταρ μέλους
panta
Έδωσε Likes: 4 φορές
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από panta » Κυρ 21 Νοέμ 2010, 20:49

όποιος μου πειράξει πατρίδα και θρησκεία και θα μιλήσω και θα πράξω και ας μου κάνει ό,τι καταλαβαίνει.

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Κυρ 21 Νοέμ 2010, 23:17

H απόδειξη μου είναι στα γραπτά σας. :P
Άβαταρ μέλους
totispap

Δημοσίευση από totispap » Κυρ 21 Νοέμ 2010, 23:19

Και πασών των Ρωσιών..... :lol:
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL

Δημοσίευση από KAL EL » Κυρ 21 Νοέμ 2010, 23:24

xifomaxos έγραψε:
Αφού σε ενδιαφέρει το αποτέλεσμα μάθε ότι σε 20 χρόνια οι αλλοδαποί θα είναι περισσότεροι από τους Έλληνες. Αν δεν είναι αυτό το αυγό του φιδιού που εκολλάπτεται κάτω από τις φτερούγες των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων", του "σεβασμού της διαφορετικότητας" και της "ανεκτικότητας" των "κακόμοιρων" και "εξαθλιωμένων" μεταναστών, τότε ποιο είναι;;;
Εικόνα
Xifomaxos πόσο ποιό ξεκάθαρη μπορώ να γίνω κορίτσι μου;

Είμαι κατά της λαθρομετανάστευσης και όλων αυτών που έχουν μπεί παράνομα στην Ελλάδα.

Η δημόσια προσευχή των μουσουλμάνων δεν έγινε για να ασκήσουν το θρησκευτικό τους δικαίωμα αλλά για επίδειξη δύναμης. Δεν με ενθουσίασε η εικόνα που είδα στα προπύλαια και στις πλατείες.
Την ένοιωσα να με απειλεί. Και αυτός νομίζω ήταν ο σκοπός της.

Τζαμί εάν δεν υπάρχει για να εξυπηρετεί τις λατρευτικές ανάγκες των νόμιμων μουσουλμάνων πρέπει να κτιστεί. Όχι όμως να γίνουμε εμείς μετανάστες και μειονότητα στον τόπο μας και να γεμίσουμε τζαμιά και μουεζίνηδες.

Όπως υπάρχουν καθολικές εκκλησίες, συναγωγές κλπ κλπ. πρέπει να υπάρχει και τζαμί.
Θα απαιτούσα όμως ανάλογο σεβασμό και συμπεριφορά και από τις χώρες από τις οποίες προέρχονται όλοι αυτοί που απαιτούν σεβασμό της θρησκευτικής τους πίστης, διότι για άλλη μία φορά βλέπω με έναν «περίεργο» τρόπο να τίθεται ως προτεραιότητα το ανθρώπινο δικαίωμα των ξένων, αλλά όταν φτάνουμε στο δια ταύτα και στα δικά μας δικαιώματα, ξαφνικά πέφτει ύποπτη σιγή.

Οι προφάσεις αυτών των οργανώσεων που υποστηρίζουν τους εισβολείς/λαθρομετανάστες με τις δήθεν ανθρωπιστικές τους ευαισθησίες δεν με πείθουν, για τον απλούστατο λόγο ότι εάν έχεις ανθρωπιστικές ευαισθησίες τις έχεις για όλους, άρα και για τους Έλληνες των συγκεκριμένων περιοχών που υποφέρουν.

Οι περισσότεροι από τους λαθρομετανάστες είναι ταλαίπωροι, χωρίς στον ήλιο μοίρα, που οι άθλιες συνθήκες στην χώρα τους τους έσπρωξαν σε αναζήτηση επιβίωσης.
Η Ελλάδα όμως δεν έχει τις υποδομές και την δυνατότητα να τους συντηρήσει πόσο μάλλον να τους απορροφήσει.
Το ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτό το κύμα της λαθρομετανάστευσης το είπα σε προηγούμενο σχόλιό μου.

Δεν αμφισβητώ τα κίνητρα του Clash και της μαντάμ φρου φρού, αλλά είναι σαν να μου λένε πως εάν καμιά τριανταριά ταλαίπωροι και πεινασμένοι, διαρρήξουν το σπίτι τους και μπουκάρουν με σκοπό να συγκατοικήσουν με το έτσι θέλω, θα τους δεχθούν επειδή όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαιώματα.

Από την άλλη όμως η Χ.Α. ως νοοτροπία δεν μου ταιριάζει.
To Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών της 21ης Απριλίου, το έχει εισπράξει η οικογένειά μου και άσε δεν θα πάρω.
Βρήκε κενό στην εγκληματικά εσκεμμένη αδιαφορία της πολιτείας και το εκμεταλλεύθηκε.
Βρήκε κενό με την στάση των "υπερασπιστών" των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ( που γι’ αυτούς απ’ ότι κατάλαβα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν μόνο οι λαθρομετανάστες )
και το εκμεταλλεύθηκε.

Αυτή είναι η μικροαστική γνώμη μου.
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Άβαταρ μέλους
totispap

Δημοσίευση από totispap » Κυρ 21 Νοέμ 2010, 23:29

:thumb:

(μικροαστικό δάχτυλο Καλ Ελ μου τι να κάνω :P )
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Άβαταρ μέλους
karipis
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Δευ 22 Νοέμ 2010, 00:02

(ρε 'σύ Πανίκα, αυτή η από πάνω σου πάντα έτσι συγκροτημένη ήταν;; :thumb: και από 'μένα)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karipis την Δευ 22 Νοέμ 2010, 00:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ξέχασα να γράψω κάτι...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 22 Νοέμ 2010, 00:46

Προσυπογράφω μέχρι κεραίας και σημείου στίξης όλα όσα είπε η μικροαστή συντρόφισσά μου ΚΑΛ ΕΛ! :urock: :worship: :rose:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Δευ 22 Νοέμ 2010, 08:07

amorgiana peramata pou fernetε ta grammata... :thumb: καλελ:thumb:

[ξερω ξερω η αμοργος μας δεν ειναι στα 13νησα, ειναι οριο απο κυκλαδες...εσεις αρχιζετε απο αστροπαλια]

σε πι εμ καλελ αναμενεις απο μενα οφ δε ρεκορντ καποιες πτυχες...περι ανεξιθρησκειας και σχετικων εκφανσεων
εν τεως αθηναις [νυν ηφαιστειο που ξυπνα...χειροτερα κι απο αυτο στην λατρεμενη Νισυρο....-φαντασου!και δεν εχω παει ακομα... :urock: ]

βαρναβας πελταστογλου

:wink:

[ασχετον σχετικον...παλιες μου συμμαθητριες εργαζονται ακαματα καμια 10ετια σε δημοσια νοσηλευτικα ιδρυματα της...βορειοδυτικης πελοπονησου-περιφερεια δυτ ελλαδος...οι σκηνες που μου περιγραφουν...
καθιστουν την ξιφομαχο ηπια στες αντιδρασεις της και μετριοπαθη στους χαρακτηριζμους της...]
δυστυχως...[τεως ή πρωην] ελλας το μεγαλειο σου
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Δευ 22 Νοέμ 2010, 09:17

συμφωνω με οτι λες νικο...αλλα διαφωνω με το τροπο που τους μιλας.....
καλα δεν βλεπεις...εχουν εννωθει ολοι εναντιον σου.....παρατηρησε τους....
καταρχην ακομα δεν εχουν απομονωσει τον ανιψιο του χιτλερ...και οχι μονο αυτο....αλλα τον αντιμετωπιζουν παντα με τον δεοντα σεβασμο μονο και μονο επειδη κανει καλη χρηση του λογου....
αμεσως και η ξιφομαχος....θεωρει τη χ.αυγη μια καλη λυση...προσθεσε και καποιους που βλεπυν συνομωσιες,καποιους που βλεπουν σαυρεςκαποιους που δηλωνουν χριστιανοι οποτε και οπως τους καυλωσει,και ολοι αυτοι φιλε νικο αλλωτε σε ειρωνευονται και αλλοτε λενε διαφορες εξυπναδες και αλληλοσυγχαιροντε......
τελος παντων.....ολα καλα....ιντερνετ ειναι....δεν τρεχει μια....
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Δευ 22 Νοέμ 2010, 10:16

panta, η Εκκλησία καλύτερα να μη μιλάει, έχουν γίνει πλέον γνωστές οι πολύ καλές σχέσεις που διατηρούσε με την Τουρκοκρατία και η αντίθεσή της στην Επανάσταση του 1821...

Kal El σωστές οι διαπιστώσεις σου, αλλά από εκεί και πέρα ποιες είναι οι λύσεις που προτείνεις;;; Η ενσωμάτωση, η απέλαση;; Το 80% των Ελλήνων αυτή τη στιγμή συμφωνεί με τις απόψεις της Χ.Α. για τους ξένους: Έξω όλοι από την Ελλάδα! Δεν είναι μόνο η έλλειψη υποδομών, είναι η προκλητικότητά τους, η εγκληματικότητά τους, το μίσος τους για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Και εγώ δεν συμφωνώ σε πολλά με την Χ.Α. αλλά αυτή τη στιγμή η πολιτική της και οι θέσεις της είναι η μόνη λύση στο πρόβλημα των μεταναστών... Και ίσως η επιστροφή σε ένα Ελληνοκεντρικό μοντέλο κράτους να μας έλυνε και άλλα προβλήματα...
PELTASTIS VARNAVAS έγραψε:
[ασχετον σχετικον...παλιες μου συμμαθητριες εργαζονται ακαματα καμια 10ετια σε δημοσια νοσηλευτικα ιδρυματα της...βορειοδυτικης πελοπονησου-περιφερεια δυτ ελλαδος...οι σκηνες που μου περιγραφουν...
καθιστουν την ξιφομαχο ηπια στες αντιδρασεις της και μετριοπαθη στους χαρακτηριζμους της...]
δυστυχως...[τεως ή πρωην] ελλας το μεγαλειο σου
Έτσι είναι Peltasti. Πριν τους Αφγανούς είχαμε για 12 χρόνια Κούρδους. Ποτέ δεν είχαν φτάσει σε τέτοιο σημείο προκλητικότητας και εγκληματικότητας. Πλέον δεν μπορούμε να περπατήσουμε στην πόλη μας...
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Δευ 22 Νοέμ 2010, 12:37

Σύντροφε Τέο, λες να με ενδιαφέρει αν έχουν ενωθεί εναντίον μου; Ισα - ίσα το αντίθετο θα με ανησυχούσε. Ωστόσο σε αυτό που λες για τον ανιψιό του Χίτλερ έχω άλλη άποψη και περίμενα ότι εσύ θα το έβλεπες. Ο λόγος είναι ότι συμφωνούν με αυτά που γράφει, αν όχι σε όλα, στα περισσότερα. Οσον αφορά τις ειρωνείες και τις εξυπνάδες είναι οι αναμενόμενες αντιδράσεις κάποιων που βλέπουν σε αυτά που γράφω τον εαυτό τους. Τι θα περίμενες να έκαναν; Να είναι ευγενικοί; Απλά το μόνο που καταφέρνουν είναι να σκορπάνε χαμόγελα.

Και κοίτα να δεις φίλε Τέο πως επαληθεύονται αυτά που έχω γράψει με το τελευταίο μήνυμα της Καλλιόπης, η οποία μπήκε στον κόπο να πει πέντε πράγματα.
Η δημόσια προσευχή των μουσουλμάνων δεν έγινε για να ασκήσουν το θρησκευτικό τους δικαίωμα αλλά για επίδειξη δύναμης. Δεν με ενθουσίασε η εικόνα που είδα στα προπύλαια και στις πλατείες.
Την ένοιωσα να με απειλεί. Και αυτός νομίζω ήταν ο σκοπός της.
Εδώ βλέπουμε τον κλασικό φόβο για τον άλλον, τον διαφορετικό, τον ξένο. Τι έκαναν οι μουσουλμάνοι; Μαζεύτηκαν σε πλατείες, έκαναν τεμενάδες και έλεγαν αλλάχ αλλάχ. Αυτό η μικροαστή μας Καλλιόπη το εξέλαβε ως απειλή. Προτιμάει είναι εξαφανισμένοι, κρυμμένοι στα υπόγεια, να μην τους βλέπει, να μην ακούει γι αυτούς.
Τζαμί εάν δεν υπάρχει για να εξυπηρετεί τις λατρευτικές ανάγκες των νόμιμων μουσουλμάνων πρέπει να κτιστεί.
«Και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ». Η Καλλιόπη επειδή είναι δημοκρατική υποστηρίζει ότι πρέπει να κτιστεί τζαμί. Ομως όταν φτάνει η ώρα να χτιστεί το τζαμί είναι αντίθετη. Φωνάζει ...«όχι τώρα, να κτιστεί κάποτε στο μέλλον» . Στη συνέχεια λειτουργεί το φαντασιακό μέρος ....«Οχι όμως να γίνουμε εμείς μετανάστες και μειονότητα στον τόπο μας και να γεμίσουμε τζαμιά και μουεζίνηδες».
Θα απαιτούσα όμως ανάλογο σεβασμό και συμπεριφορά και από τις χώρες από τις οποίες προέρχονται όλοι αυτοί που απαιτούν σεβασμό της θρησκευτικής τους πίστης, διότι για άλλη μία φορά βλέπω με έναν «περίεργο» τρόπο να τίθεται ως προτεραιότητα το ανθρώπινο δικαίωμα των ξένων, αλλά όταν φτάνουμε στο δια ταύτα και στα δικά μας δικαιώματα, ξαφνικά πέφτει ύποπτη σιγή.
Τι να πρωτοσχολιάσεις από αυτό; Από που και ως που πρέπει στην Ελλάδα η ανεξιθρησκεία και ο σεβασμός των θρησκευτικών πεποιθήσεων του καθένα να λειτουργεί με βάση το τι συμβαίνει σε άλλες χώρες; Τέλος πάντων, αυτό είναι το λιγότερο. Πρόσεξε όμως τη συνέχεια της πρότασης. Η Καλλιόπη θεωρεί ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι σε μια ζυγαριά. Αν γίνονται σεβαστά αυτά των μεταναστών το εκλαμβάνει ότι είναι σε βάρος των δικαιωμάτων των ντόπιων.

Και η απόδειξη είναι παρακάτω.
Οι προφάσεις αυτών των οργανώσεων που υποστηρίζουν τους εισβολείς/λαθρομετανάστες με τις δήθεν ανθρωπιστικές τους ευαισθησίες δεν με πείθουν, για τον απλούστατο λόγο ότι εάν έχεις ανθρωπιστικές ευαισθησίες τις έχεις για όλους, άρα και για τους Έλληνες των συγκεκριμένων περιοχών που υποφέρουν.
Καταλαβαίνεις σύντροφε Τέο; Πέρα από τη φρασεολογία της χρυσής αυγής (εισβολείς/λαθρομετανάστες), εδώ μας λέει ότι όσοι υποστηρίζουν πως πρέπει να γίνονται σεβαστά τα ανθρώπινα δικαιώματα των μεταναστών είναι στην ουσία εναντίον των Ελλήνων κατοίκων. Δεν το γράφει βέβαια έτσι ξεκάθαρα, αυτό θα το έκανε ένας φασίστας. Ομως αυτό υπονοεί. Εδώ η μικροαστή μας γέρνει προς το τέρμα δεξιά.
Οι περισσότεροι από τους λαθρομετανάστες είναι ταλαίπωροι, χωρίς στον ήλιο μοίρα, που οι άθλιες συνθήκες στην χώρα τους τους έσπρωξαν σε αναζήτηση επιβίωσης.
Κατόπιν το μικροαστικό εκκρεμές μας πάει προς την αντίθετη πλευρά, αλλά δεν στέκεται για πολύ αφού μας πληροφορεί ότι η Ελλάδα δεν έχει τις υποδομές κτλ κτλ. Ναι, πράγματι η Ελλάδα ούτε μπορεί να απορροφήσει όλους τους μετανάστες, ούτε έχει τις υποδομές για κάτι τέτοιο. Ομως η Ελλάδα έχει φροντίσει μόνη της να γίνει το γκέτο. Οι επιδοτήσεις από την Ε.Ε για αξιοπρεπή κέντρα υποδοχής μπήκαν στις τσέπες κάποιων, επίσης η Ελλάδα έχει ψηφίσει την συνθήκη του Δουβλίνου εγκλωβίζοντας μέσα στην χώρα μετανάστες που θέλουν να πάνε στην Ευρώπη.
Δεν αμφισβητώ τα κίνητρα του Clash και της μαντάμ φρου φρού, αλλά είναι σαν να μου λένε πως εάν καμιά τριανταριά ταλαίπωροι και πεινασμένοι, διαρρήξουν το σπίτι τους και μπουκάρουν με σκοπό να συγκατοικήσουν με το έτσι θέλω, θα τους δεχθούν επειδή όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαιώματα.
Φοβερή παρομοίωση φίλε Τέο, δεν συμφωνείς; Η επιτυχία του φασισμού είναι να περνάει απλοϊκά συνθήματα. Με την παραπάνω παρομοίωση βλέπουμε πως αντιμετωπίζει η Καλλιόπη το θέμα της μετανάστευσης. Εδώ η φαντασία καλπάζει. Λοιπόν όχι Καλλιόπη δεν θα τους δεχτώ. Ομως για να σε ρωτήσω; Αν δεις στη θάλασσα να πνίγονται δύο μετανάστες θα τους αφήσεις να πνιγούν ή, θα κοιτάξεις να βρεις βοήθεια για να τους βγάλεις στη στεριά; Αν τους βγάλεις στη στεριά τότε σύμφωνα με το καρατζαφέριο σκεπτικό τους έβαλες στο σπίτι σου. Εκτός αν τους βγάλεις για τους ξαναρίξεις στη θάλασσα. :P

Και ακολουθεί μια ακόμη ταλάντευση για το τέλος.
Από την άλλη όμως η Χ.Α. ως νοοτροπία δεν μου ταιριάζει.
To Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών της 21ης Απριλίου, το έχει εισπράξει η οικογένειά μου και άσε δεν θα πάρω.
Πρώτα η Καλλιόπη μας δηλώνει την απέχθεια μας στο φασισμό, όμως στη συνέχεια είναι συγκαταβατική με τους φασίστες
Βρήκε κενό στην εγκληματικά εσκεμμένη αδιαφορία της πολιτείας και το εκμεταλλεύθηκε.
Βρήκε κενό με την στάση των "υπερασπιστών" των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ( που γι’ αυτούς απ’ ότι κατάλαβα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν μόνο οι λαθρομετανάστες ) και το εκμεταλλεύθηκε.
Δηλαδή φταίνε όλοι οι άλλοι, όλοι είναι εναντίον τους. Οπότε τι να έκαναν οι άνθρωποι αφού μόνο η Χρυσή Αυγή είναι στο πλάι τους και έτσι ο μικροαστός μας ρίχνεται στην αγκαλιά του φασισμού. Ακριβώς όπως τα είχα γράψει προηγουμένως φίλε Τέο. :lol:
Αυτή είναι η μικροαστική γνώμη μου.
Συμφωνώ απόλυτα Καλλιόπη με τον χαρακτηρισμό που έδωσες στη γνώμη σου. :D
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 22 Νοέμ 2010, 14:19

Πέγκυ, διάβασε την ΚαλΕλ λίγο καλύτερα και σε προηγούμενα ποστς της ίσως. Έχω την αίσθηση ότι τα ιδια λέτε και δεν καταλαβαινόσαστε...
Α, καλά... Εϊπα να διαφωνήσω λίγο με κάποιον καλό άνθρωπο, γιατί μου είχε λήψει από την προηγούμενη βδομάδα που ξανάκανα την ίδια πατατιά!

Σόρρυ, ΚαλΕλ μου, έτσι για ν'ανάψουν τα αίματα, βρε! :)

Συνεχίστε, εσείς. Εγώ καλύτερα να το βουλώσω για λίγο, γιατί έχω καραμπερδευτεί!
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Δευ 22 Νοέμ 2010, 19:40

Να σε ρωτήσω κάτι Clash... Πόσους μετανάστες θεωρείς ότι αντέχει η Ελλάδα;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
Τάλως
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Τάλως » Δευ 22 Νοέμ 2010, 20:02

Clash έγραψε: Πρώτα η Καλλιόπη μας δηλώνει την απέχθεια μας στο φασισμό, όμως στη συνέχεια είναι συγκαταβατική με τους φασίστες
Αυτή η φράση δεν μου "κολάει".
Ποιός ο λόγος να μπούν όλλα μέσα σε ένα τσούβαλι?
Θέλω να πώ ότι αν εσυ είσαι της τάδε ιδεολογίας και κάποιος διαφωνεί μαζί σου σημαίνει πως ότι και να πείς πρέπει να είναι αντίθετος και να σε θεωρεί λάθος εκ προιμίου?
(και αν είναι έτσι ποιός ο σκόπος του διαλόγου?)

'Οπως το θέτεις μου δίνεις την εικόνα της φράσης "οι ιδεολογίες κάνουν τους ανθρώπους"
Μήπως όμως το σωστό είναι "οι άνθρωποι κάνουν τις ιδεολογίες" ?

Το τσουβάλιασμα δεν νομίζω πως ειναι υγιείς τρόπος σκέψης ( ειδικά στην διαπαιδαγώγηση )

Η λογική αυτη έχει διαλύσει τη χώρα και το μυαλό των ανθρώπων της
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]

[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Δευ 22 Νοέμ 2010, 20:13

Τάλως έγραψε:Θέλω να πώ ότι αν εσυ είσαι της τάδε ιδεολογίας και κάποιος διαφωνεί μαζί σου σημαίνει πως ότι και να πείς πρέπει να είναι αντίθετος και να σε θεωρεί λάθος εκ προιμίου?

(και αν είναι έτσι ποιός ο σκόπος του διαλόγου?)
Γιατί, λίγες φορές λες μια κουβέντα, και επειδή (χωρίς να το ξέρεις) την ίδια κουβέντα την είπε κάποιος άλλος, στον οποίο έχουν φορέσει δικαίως ή αδίκως ένα χαρακτηρισμό, σου αντιγράφουν τον χαρακτηρισμό και σε σένα;

Αυτό που πρέπει να κάνουμε επειγόντως, είναι να μελετήσουμε τα πάντα για χρυσές αυγές, για φασίστες, για ναζί, για χουντικούς, για χιτλερικούς κλπ κλπ, να μη μας ξεφύγει τίποτα, να τα μάθουμε παπαγαλία, και σε κάθε συζήτηση που θα βρεθούμε, να λέμε οτιδήποτε αλλά με προσοχή, μην τυχόν και κατά λάθος επαναλάβουμε κάτι που κάπου, κάπως κάποτε είχε ειπωθεί από τους παραπάνω που ανέφερα, ώστε να μην υπάρξει μετάβαση της ιδιότητάς τους σε εμάς. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :worship:

Μόνο που δεν έχω καμιά όρεξη να ασχολούμαι με το τι κάνουν οι παραπάνω...
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
Τάλως
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Τάλως » Δευ 22 Νοέμ 2010, 20:20

OTTON έγραψε:Γιατί, λίγες φορές λες μια κουβέντα, και επειδή (χωρίς να το ξέρεις) την ίδια κουβέντα την είπε κάποιος άλλος, στον οποίο έχουν φορέσει δικαίως ή αδίκως ένα χαρακτηρισμό, σου αντιγράφουν τον χαρακτηρισμό και σε σένα;
Σωστό και αυτό συμβαίνει συχνά
Αυτό που πρέπει να κάνουμε επειγόντως, είναι να μελετήσουμε τα πάντα για χρυσές αυγές, για φασίστες, για ναζί, για χουντικούς, για χιτλερικούς κλπ κλπ, να μη μας ξεφύγει τίποτα, να τα μάθουμε παπαγαλία, και σε κάθε συζήτηση που θα βρεθούμε, να λέμε οτιδήποτε αλλά με προσοχή, μην τυχόν και κατά λάθος επαναλάβουμε κάτι που κάπου, κάπως κάποτε είχε ειπωθεί από τους παραπάνω που ανέφερα, ώστε να μην υπάρξει μετάβαση της ιδιότητάς τους σε εμάς.
Εγώ θα έλεγα να τις ξεχάσουμε 'ολλες αυτές τις λογικές τις "χρυσοαυγοφασιστοκατι" μαζί και τις "αριστεροδενξερωκαιεγωτι¨ και να δούμε την νέα εποχή
το έχω ξαναπεί.. Δεν μπορεί το σήμερα να ορίζεται με λογικές του 1940. Η ιστορία σήμερα δεν καλπάζει μα πάει με ταχύτητα φωτός και κάποιοι έχουν μείνει πίσω...
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]

[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Δευ 22 Νοέμ 2010, 20:26

Τάλως έγραψε:Εγώ θα έλεγα να τις ξεχάσουμε 'ολλες αυτές τις λογικές τις "χρυσοαυγοφασιστοκατι" μαζί και τις "αριστεροδενξερωκαιεγωτι¨ και να δούμε την νέα εποχή

το έχω ξαναπεί.. Δεν μπορεί το σήμερα να ορίζεται με λογικές του 1940. Η ιστορία σήμερα δεν καλπάζει μα πάει με ταχύτητα φωτός και κάποιοι έχουν μείνει πίσω...
Ούτως ή άλλως αυτής της θέσης είμαι κι εγώ. Απλά όταν πηγαίνεις κόντρα στη νέα τάξη, ή ακόμα αν κάνεις λόγο για νέα τάξη, κάτι βρίσκουν (ακόμα και κάτι που δεν ισχύει, ότι να ναι) και σου βάζουν την ταμπέλα του φασίστα.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”