ΑΛΛΑΧ ΑΛ ΑΚΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 5 φορές
ΑΛΛΑΧ ΑΛ ΑΚΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!
http://www.nooz.gr/greece/proseuxi-mous ... -propilaia
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231067604
Καλή φάση.... Ο εποικισμός, η αφρικανο-ασιατοποίηση και ο εξισλαμισμός συνεχίζονται...
Σύντομα θα κάνετε τα παράπονά σας στον ιμάμη της γειτονιάς σας.
Ερώτηση προς άπαντες: Σας αρέσουν αυτές οι εικόνες;
Δίχως κραυγές, άκυρες συγκρίσεις, εξωραϊσμούς ή διαμονοποιήσεις.
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231067604
Καλή φάση.... Ο εποικισμός, η αφρικανο-ασιατοποίηση και ο εξισλαμισμός συνεχίζονται...
Σύντομα θα κάνετε τα παράπονά σας στον ιμάμη της γειτονιάς σας.
Ερώτηση προς άπαντες: Σας αρέσουν αυτές οι εικόνες;
Δίχως κραυγές, άκυρες συγκρίσεις, εξωραϊσμούς ή διαμονοποιήσεις.
Re: ΑΛΛΑΧ ΑΛ ΑΚΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!
Αν ήταν ινδουϊστές ή, βουδιστές θα υπήρχε πρόβλημα; Ή μόνο επειδή είναι μουσουλμάνοι;
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
- ILLUVATAR85
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Επειδή στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι παράνομοι.
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων
Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος
Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν
O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος
Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν
O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Υποθέτω τότε ότι αν οι παράνομοι ήταν χριστιανοί θα ενοχλούσε να μετείχαν στη περιφορά επιταφίου τη μεγάλη Παρασκευή;
- Blue Ice
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Φύλο: Γυναίκα
H εικόνα που παρουσίαζε χθες η Αθήνα ήταν επιεικώς απαράδεκτη...
Χιλιάδες ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ μετανάστες που έχουν διαπράξει αμέτρητες παραβάσεις της Ελληνικής Νομοθεσίας ουσιαστικά κατέλαβαν δημόσιους χώρους και η αστυνομία τους προστάτευε
Όλοι αυτοί οι αφροασιάτες μουσουλμάνοι ήρθαν εν γνώσει τους σε μια ΜΗ μουσουλμανική χώρα, που υπέφερε κατοχή μισής χιλιετηρίδας από μουσουλμάνους.
Η "προσευχή" αυτή ήταν επίδειξη δύναμης, ασέβεια και πρόκληση από τους μουσουλμάνους. Προσβολή για τους 800.000 Έλληνες που πέθαναν το 1821 για να ελευθερωθεί η Ελλάδα από δαύτους. Προσβολή των ηθών,των εθίμων και της ιστορίας μας. Δεν είναι δυνατόν μπροστά στα Προπύλαια, στον χώρο της ελεύθερης σκέψης να εξασκείται μια τόσο βάρβαρη και αντιανθρώπινη θρησκεία. Και φυσικά οι αριστεροί του ΑΝΤΑΡΣΥΑ ήταν εκεί όπως πάντα δείχνοντας τον ανθελληνισμό τους...
Θα μπορούσαν να ασκήσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα σε ιδιωτικούς χώρους πολύ πιο διακριτικά, όπως προηγούμενα χρόνια και να μην συμβεί τίποτα. Αλλά επέλεξαν αυτό το δρόμο που οδηγεί αναπόφευκτα σε σύγκρουση.
Τα συγχαρητήριά μου στα παιδιά της Χ.Α. που ήταν οι μόνοι που αντέδρασαν και βοήθησαν τους κατοίκους των περιοχών.
Χιλιάδες ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ μετανάστες που έχουν διαπράξει αμέτρητες παραβάσεις της Ελληνικής Νομοθεσίας ουσιαστικά κατέλαβαν δημόσιους χώρους και η αστυνομία τους προστάτευε
Όλοι αυτοί οι αφροασιάτες μουσουλμάνοι ήρθαν εν γνώσει τους σε μια ΜΗ μουσουλμανική χώρα, που υπέφερε κατοχή μισής χιλιετηρίδας από μουσουλμάνους.
Η "προσευχή" αυτή ήταν επίδειξη δύναμης, ασέβεια και πρόκληση από τους μουσουλμάνους. Προσβολή για τους 800.000 Έλληνες που πέθαναν το 1821 για να ελευθερωθεί η Ελλάδα από δαύτους. Προσβολή των ηθών,των εθίμων και της ιστορίας μας. Δεν είναι δυνατόν μπροστά στα Προπύλαια, στον χώρο της ελεύθερης σκέψης να εξασκείται μια τόσο βάρβαρη και αντιανθρώπινη θρησκεία. Και φυσικά οι αριστεροί του ΑΝΤΑΡΣΥΑ ήταν εκεί όπως πάντα δείχνοντας τον ανθελληνισμό τους...
Θα μπορούσαν να ασκήσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα σε ιδιωτικούς χώρους πολύ πιο διακριτικά, όπως προηγούμενα χρόνια και να μην συμβεί τίποτα. Αλλά επέλεξαν αυτό το δρόμο που οδηγεί αναπόφευκτα σε σύγκρουση.
Τα συγχαρητήριά μου στα παιδιά της Χ.Α. που ήταν οι μόνοι που αντέδρασαν και βοήθησαν τους κατοίκους των περιοχών.
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
- PELTASTIS VARNAVAS
- Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
ΟΧΙ!!!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ!!!
[χωρις φωνασκιες, δαιμονοποιησεις και κυριως χωρις ακυρες συγκρισεις και κουραστικα ρηχα τηλεορασικα κλισε
επιφανειακοτατης χιλιοειπωμενης προπαγανδας και αντιλογο-διαλογο τυπου πινγκ πονγκ.βλ. σταρ αλτερ ζουγκλες κτλ κτλ]
ουφ, εκλεισα την παρενθεση -για την ακριβεια αγκυλη [μπρακετ ελληνιστι] -εισπνοη
εκπνοη
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ!!!
[χωρις φωνασκιες, δαιμονοποιησεις και κυριως χωρις ακυρες συγκρισεις και κουραστικα ρηχα τηλεορασικα κλισε
επιφανειακοτατης χιλιοειπωμενης προπαγανδας και αντιλογο-διαλογο τυπου πινγκ πονγκ.βλ. σταρ αλτερ ζουγκλες κτλ κτλ]
ουφ, εκλεισα την παρενθεση -για την ακριβεια αγκυλη [μπρακετ ελληνιστι] -εισπνοη
εκπνοη
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- totispap
- Irc ψευδώνυμο: totispap
Τρίχες κατσαρές.
Με την δικαιολογία οτι δεν είχαν να πληρώσουν 1750 ευρώ,δεν πήραν το ολυμπιακό στάδιο για να προσευχηθούν φέτος.Δουλεμένα μέχρι κεραίας όλα αυτά.
Με την δικαιολογία οτι δεν είχαν να πληρώσουν 1750 ευρώ,δεν πήραν το ολυμπιακό στάδιο για να προσευχηθούν φέτος.Δουλεμένα μέχρι κεραίας όλα αυτά.
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
εξανάλθες μοναχή.
- harosnikos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: harosnikos
Clash έγραψε:Αν ήταν ινδουϊστές ή, βουδιστές θα υπήρχε πρόβλημα; Ή μόνο επειδή είναι μουσουλμάνοι;
αυτή είναι η απάντηση που θέλουν να έχει ο λαός στα χείλη...αυτά δασκαλεύουν και τα κοματόσκυλα να λένε..
είναι χρέος της πολιτείας να διευκολύνουμε λέει ο @@@@@@@@....όμως του διαβητικού του λένε κόψε το πόδι σου...Είναι επιβεβλημένο, στις εποχές που ζούμε και στον πολιτισμό που διακηρύσσουμε και μας διέπει σαν ελληνική κοινωνία και είναι χρέος και της πολιτείας, να διευκολύνουμε όποιον θέλει να ασκεί τα θρησκευτικά του καθήκοντα", τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.Γ. Πεταλωτής
όσο και να βρίσω δεν θα εκφράσω τα πραγματικά μου συναισθήματα...αν νοιάζεσαι πραγματικά για τους μετανάστες clash για τα φτωχα παιδία που πεινανε,να γραφτείς στον Ερυθρό σταυρό και να πάμε αν θέλεις και οι δυο μας ένα μηνα να προσφέρουμε εθολοντικη εργασία και οικονομική βοήθεια στα παιδάκια στην Αφρική...
άλλο πράγμα να είναι κάποιος άνθρωπος και άλλο να είναι κάποιος μ@@@@@,δίοτι με όσα μας λένε οι Μ@@@@@ οι πολιτικοί νομίζουν πως θα πεσουμε και εμεις στο επίπεδο τους...
η πρόταση για εθελοντική και ανθρωπιστική βοήθεια είναι ανοιχτή για όλους τους αναρχικούς ανθρωπιστές και προοδευτικούς που έχουμε εδώ μέσα...
Ας τους το έδιναν τσάμπα τότε το ΟΑΚΑ.
Το γιατί δεν πλήρωσαν είναι φανερό. Οχι γιατί δεν είχαν, αλλά γιατί θέλουν να κατασκευαστεί τζαμί. Ωστόσο δεν κατέλαβαν κανένα δημόσιο χώρο, αλλά πήραν άδειες για τις συγκεντρώσεις τους.
Ρώτησα γιατί ενόχλησαν. Αν αυτό οφείλεται στο ότι είναι μουσουλμάνοι ή, αν το ίδιο θα πείραζε αν ήταν βουδιστές. Μια απάντηση που πήρα ήταν επειδή είναι οι περισσότεροι «παράνομοι» μετανάστες. Ομως ανάμεσα τους ήταν και νόμιμοι. Οπότε οι νόμιμοι δεν ενοχλούν, μπορούν να κάνουν τους τεμενάδες τους από το πρωί ως το βράδυ. Ωστόσο μιλάμε για μια θρησκευτική εκδήλωση και επειδή εδώ μέσα υπάρχουν ορισμένοι πιστοί χριστιανοί όπως ο Καρύπης θέλω να ρωτήσω. Αν κάποιος «παράνομος» μετανάστης πάει στην εκκλησία να προσευχηθεί ή, θέλει να μετέχει σε χριστιανικές δημόσιες λειτουργίες Θεοφάνια, Επιτάφιος θα πρέπει να του το απαγορεύσουν;
Η ουσία φυσικά είναι η εξής και δεν έχει σχέση με το αν είναι μουσουλμάνοι. Αν ορισμένες περιοχές λόγω της άθλιας πολιτικής του ελληνικού κράτους δεν είχαν μετατραπεί σε κοινωνική χαβούζα για Ελληνες και μετανάστες και 500 προσευχές τη μέρα να έκαναν δεν θα πείραζαν κανέναν.
Που είδε η άλλη αριστερούς της Ανταρσύα; Οτι θέλει γράφει ο καθένας...
Τέλος, χίλιες φορές να απευθύνομαι στον ιμάμη της γειτονιάς μου παρά στον γκεσταπίτη.
Το γιατί δεν πλήρωσαν είναι φανερό. Οχι γιατί δεν είχαν, αλλά γιατί θέλουν να κατασκευαστεί τζαμί. Ωστόσο δεν κατέλαβαν κανένα δημόσιο χώρο, αλλά πήραν άδειες για τις συγκεντρώσεις τους.
Ρώτησα γιατί ενόχλησαν. Αν αυτό οφείλεται στο ότι είναι μουσουλμάνοι ή, αν το ίδιο θα πείραζε αν ήταν βουδιστές. Μια απάντηση που πήρα ήταν επειδή είναι οι περισσότεροι «παράνομοι» μετανάστες. Ομως ανάμεσα τους ήταν και νόμιμοι. Οπότε οι νόμιμοι δεν ενοχλούν, μπορούν να κάνουν τους τεμενάδες τους από το πρωί ως το βράδυ. Ωστόσο μιλάμε για μια θρησκευτική εκδήλωση και επειδή εδώ μέσα υπάρχουν ορισμένοι πιστοί χριστιανοί όπως ο Καρύπης θέλω να ρωτήσω. Αν κάποιος «παράνομος» μετανάστης πάει στην εκκλησία να προσευχηθεί ή, θέλει να μετέχει σε χριστιανικές δημόσιες λειτουργίες Θεοφάνια, Επιτάφιος θα πρέπει να του το απαγορεύσουν;
Η ουσία φυσικά είναι η εξής και δεν έχει σχέση με το αν είναι μουσουλμάνοι. Αν ορισμένες περιοχές λόγω της άθλιας πολιτικής του ελληνικού κράτους δεν είχαν μετατραπεί σε κοινωνική χαβούζα για Ελληνες και μετανάστες και 500 προσευχές τη μέρα να έκαναν δεν θα πείραζαν κανέναν.
Αυτή ήταν ερώτηση όχι απάντηση. Την απάντηση περιμένω και από ότι είδα εσύ απέφυγες να απαντήσεις.αυτή είναι η απάντηση που θέλουν να έχει ο λαός στα χείλη...αυτά δασκαλεύουν και τα κοματόσκυλα να λένε..
Αν και η τοποθέτηση σου είναι άσχετη με το θέμα, ας κάνουμε μια παρένθεση. Φίλε το θέμα δεν είναι αν έχω προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια. Κάτι που έχω κάνει, αν και ξέρω ότι δεν έχει κανένα αποτέλεσμα - μέχρι και στον έρανο της αγάπης που κάνει η εκκλησία δίνω. Το ζήτημα είναι τι κάνουμε ώστε να μην υπάρχει λόγος για να προσφέρουμε ανθρωπιστική βοήθεια, η οποία εκ των πραγμάτων είναι σταγόνα στον ωκεανό. Για την Αφρική επειδή την ανέφερες π.χ. γνωρίζεις για την αντίσταση στο Δέλτα του Νίγηρα ενάντια στις πολυεθνικές πετρελαϊκές εταιρείες; Για το ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου απαγορεύει στις αφρικανικές χώρες να κατασκευάζουν φάρμακα και τις υποχρεώνει να τα αγοράζουν πανάκριβα; Για το ότι το ΔΝΤ έχει καταστρέψει κάθε κοινωνικό τομέα παροχής ιατρικής βοήθειας; Για το ότι πολυεθνικές μετατρέπουν σε κρανίου τόπο τεράστιες εκτάσεις, υποχρεώνοντας τους πληθυσμούς να μεταναστεύσουν; Για το ότι στερούν ακόμη και το νερό, το οποίο εκμεταλλεύονται; Η μόνη ουσιαστική βοήθεια που μπορεί να δοθεί είναι η ανατροπή αυτών των πολιτικών και όχι αν θα δώσεις 100-200-300-1000 ευρώ ή, στείλεις δέκα πακέτα μακαρόνια και είκοσι κουτιά γάλα.η πρόταση για εθελοντική και ανθρωπιστική βοήθεια είναι ανοιχτή για όλους τους αναρχικούς ανθρωπιστές και προοδευτικούς που έχουμε εδώ μέσα...
Που είδε η άλλη αριστερούς της Ανταρσύα; Οτι θέλει γράφει ο καθένας...
Τέλος, χίλιες φορές να απευθύνομαι στον ιμάμη της γειτονιάς μου παρά στον γκεσταπίτη.
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Εγώ ένα θα πω... Όταν είχα πάει στην Αλβανία και είχα μιλήσει με χριστιανούς εκεί, μόνο που δεν έκλαιγαν από τη χαρά τους που είχαν εκκλησίες να προσευχηθούν.
Για μένα είναι δείγμα πολιτισμού να επιτρέπεις την ΠΡΟΣΕΥΧΗ ενός λαού στο Θεό του. Δεν ξέρω αν το έκαναν για να δείξουν πως είναι δυνατοί, αλλα΄οι μουσουλμάνοι το συνηθίζουν να προσεύχονται σε μεγάλους χώρους ακόμα και στην πατρίδα τους. Θεωρούν ότι έχει μεγαλύτερη δύναμη η προσευχή, και εν μέρει το ασπάζομαι κι εγώ αυτό.
Δεν λέω να τους αφήσουμε να καταλάβουν την Ελλάδα, αλλά μεγάλα παιδιά είμαστε. Ας μην μπερδεύουμε την τέλεση των θρησκευτικών καθηκόντων ενός λαού με την ανοιχτή πρόκληση. Αν είναι έτσι, οι χριστιανοί που ήθελαν να προσευχηθούν στην Αγιά Σοφιά και που παλεύουν να γίνει πάλι λατρευτικός χώρος, το έκαναν για πρόκληση στους Τούρκους; Κι όχι επειδή ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να έχουν δικό τους χώρο προσευχής; Θα γίνουμε ίδιοι με τους Τούρκους;;;
Για μένα είναι δείγμα πολιτισμού να επιτρέπεις την ΠΡΟΣΕΥΧΗ ενός λαού στο Θεό του. Δεν ξέρω αν το έκαναν για να δείξουν πως είναι δυνατοί, αλλα΄οι μουσουλμάνοι το συνηθίζουν να προσεύχονται σε μεγάλους χώρους ακόμα και στην πατρίδα τους. Θεωρούν ότι έχει μεγαλύτερη δύναμη η προσευχή, και εν μέρει το ασπάζομαι κι εγώ αυτό.
Δεν λέω να τους αφήσουμε να καταλάβουν την Ελλάδα, αλλά μεγάλα παιδιά είμαστε. Ας μην μπερδεύουμε την τέλεση των θρησκευτικών καθηκόντων ενός λαού με την ανοιχτή πρόκληση. Αν είναι έτσι, οι χριστιανοί που ήθελαν να προσευχηθούν στην Αγιά Σοφιά και που παλεύουν να γίνει πάλι λατρευτικός χώρος, το έκαναν για πρόκληση στους Τούρκους; Κι όχι επειδή ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να έχουν δικό τους χώρο προσευχής; Θα γίνουμε ίδιοι με τους Τούρκους;;;
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
- totispap
- Irc ψευδώνυμο: totispap
1)Δεν ξέρω γιατί θα έπρεπε να το δώσουν τζάμπα στον οποιονδήποτε το ΟΑΚΑClash έγραψε:Ας τους το έδιναν τσάμπα τότε το ΟΑΚΑ
2)Αν το δίνουν τζάμπα να το πάρουμε ρε παιδιά να κάνουμε κάνα παρτάκι που μιζεριάσαμε
3)Οι μεν δεν το πείραν για να πιέσουν για τζαμί και οι δεν δεν το δώσανε τζάμπα για να δημιουργηθούν τα όσα συνέβησαν.
Νίκο νομίζω οτι τεχνηέντως ξεχνάς ότι το Ισλάμ δεν είναι μόνο θρησκεία αλλά είναι και άρρηκτα δεμένο με την καθημερινή συμπεριφορά του μουσουλμάνου.Άν τώρα το πολιτισμικό μοντέλο που φέρνει το Ισλάμ μέσω της λαθρομετανάστευσης μου αρέσει, η απάντηση είναι όχι.
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
εξανάλθες μοναχή.
- Mantam Froufrou
Επειδή κάποτε είχα την χαρά ως παιδί να γνωρίσω έναν Ιρανό μουσουλμάνο, έχω να πω πως αυτό που ΘΕΛΟΥΝ κάποιοι να νομίζουμε πως είναι ο συνηθισμένος μουσουλμάνος είναι άλλο ένα ψέμα, όσων συμφέρει να μας τους παρουσιάζουν γεννημένους φονιάδες. Το Ισλάμ δεν διαφέρει και πολύ στις 'καθημερινές του απαιτήσεις ως θρησκεία' από άλλες θρησκείες, όπως ο χριστιανισμός. Το ότι οι μουσουλμάνοι είναι πιο πιστοί στην θρησκεία τους έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες. Και το ότι κάποιοι μουσουλμάνοι γίνονται όντως φονιάδες, έχει επίσης να κάνει με άλλα πράγματα, πράγματα παρόμοια με αυτά που κάποτε έκαναν φονιάδες κάποιους χριστιανούς!Νίκο νομίζω οτι τεχνηέντως ξεχνάς ότι το Ισλάμ δεν είναι μόνο θρησκεία αλλά είναι και άρρηκτα δεμένο με την καθημερινή συμπεριφορά του μουσουλμάνου.Άν τώρα το πολιτισμικό μοντέλο που φέρνει το Ισλάμ μέσω της λαθρομετανάστευσης μου αρέσει, η απάντηση είναι όχι.
Το θέμα είναι να χτυπάμε αυτούς που όντως ευθύνονται, κι όχι ανθρώπους που θέλουν να μπορούν ελεύθερα να τελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα.
Νέα διάσταση δίνεις τώρα Τότη. Εμμέσως εννοείς ότι ενόχλησε επειδή ήταν μουσουλμάνοι, άσχετα αν είναι νόμιμοι ή, παράνομοι μετανάστες. Ομως υποθέτω ότι και εσύ θα δέχεσαι ότι είναι δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να πιστεύει όποιον θεό θέλει και να ασκεί τα θρησκευτικά καθήκοντα ελεύθερα. Με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι δεν θα κάνει κάτι που θα παραβιάζει την ελευθερία των άλλων. Το ότι μαζεύτηκαν και έκαναν τεμενάδες δεν νομίζω ότι παραβίασαν την ελευθερία κάποιου.
- harosnikos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: harosnikos
φίλε clash δεν έγινα κατανοητός...η εύκολη απάντηση στην οποία αναφέρθηκα την οποία θέλουν να έχουμε όλοι εμείς στα χείλη είναι να εφευρίσκουμε κάθε λογής επίχειρημα για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα....προσπαθούνε να μας δημιουργήσουν και αισθήματα ενοχής για το γεγονός που οι μουσουλμάνοι δεν έχουν τόπο να προσευχηθούν...φταίμε εμείς οι ρατσιστές εθνικιστές..και οι πολιτικοί κάνουν θυσίες για να μην καταπατηθούν τα ανθρώπινα δικαιώματα...ασφαλώς είναι για γέλια όσα λένε,και όσοι τα πιστέυουν είναι επιεικώς αφελείς...χάνουμε το δάσος δηλαδή και στεκόμαστε στο δέντρο...όσα κάνουν είναι να ακολουθούν πιστά εντολές,ώστε να πραγματοποιηθεί η ατζέντα...
προσωπικά δεν ρίχνω φταίξιμο σε κανέναν αλλοδαπό,οποιασδήποτε θρησκείας( δίοτι αν ημουν χριστιανός φανατικός θα ανέφερα πολλά περισσότερα )....και έγω άθρησκος είμαι που πιστεύω στο θεό..δεν υπηρετώ καμια θρησκεία και σέβομαι όσους σέβονται εμενα και την πατρίδα μου...
η εύκολη απάντηση είναι η μετάθεση του προβλήματος....
προσωπικά δεν ρίχνω φταίξιμο σε κανέναν αλλοδαπό,οποιασδήποτε θρησκείας( δίοτι αν ημουν χριστιανός φανατικός θα ανέφερα πολλά περισσότερα )....και έγω άθρησκος είμαι που πιστεύω στο θεό..δεν υπηρετώ καμια θρησκεία και σέβομαι όσους σέβονται εμενα και την πατρίδα μου...
η εύκολη απάντηση είναι η μετάθεση του προβλήματος....
- PELTASTIS VARNAVAS
- Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
και καποιες αλλες οπτικες γωνιες:
το συγκεκριμενο θεμα-προβλημα ειναι συνθετο και συνεξαρτομενο απο αλλα θεματα παρεμφερη
αρα ειναι λαθος να εστιαζουμε μονο σε αυτο και να υπερθεματιζουμε ειτε με ακροδεξια αυγα στην αττικης ειτε με αγαπησιαρικες
διεθνιστικες κορωνες στα προπυλαια...εν προκειμενω, η κατασκευη τζαμιου [μιναρε??τεμενους??] ειναι πολυπαραμετρικη και
απαιτει προσεγγιση-λυση πακετο...ητοι...να το φτιαξουμε το τζαμι που?στο κεντρο της αθηνας?καπου παραμερα?
να εχει συμβολο-μιναρε να φαινεται ,και να μετατραπει σε τεμενος-μεκκα της νοτιοανατολικης ευρωπης?
και καπου εκει ερχεται το χιλιοειπωμενο ερωτημα...ποσοι ειναι οι μουσουλμανοι τους οποιους θα εξυπηρετησουμε??ποσοι?νουμερο??νομιμοι μονιμοι ημιπαρανομοι λαθρεμποροι ποσοιιιιιι?????ααα δεν ξερουμε...και οι απογραφες και ποσοστωσεις δεν ειναι ρεαλιστικες κιολας...μαλιστα...γιατι αν δεν επαιζε ενα 1.500.000 θολων μεταναστων εντος της χωρας δεν θα υπηρχε θεμα ουτε με τις εγκλιματικοτητες αρα ουτε και με τις θρησκευτικες ελευθεριες...
δηλαδη ,τι ανταποδοτικα ωφελη θα ζητησει η πολιτεια αν προχωρησει σε κατι τετοιο???επανεισδοχη απο τουρκια?
φροντεξ?νομιμοποιηση για παρουσια του κρατους αυστηροτητα και απελασεις???τι αλλο προτεινετε/προτεινεται???
βεβαια βρηκαν την ευκαιρια τα χουντοκαναλα να κανουν νεοεποχιτικη προπαγανδα με ντεμεκ αντιρατσιζμους [μεχρι και η τατιανα...ελεος] προωθοντας ετσι τα γνωστα περι μαζικης λαθρομεταναστευσης-δουρειου ιππου της νεας ταξης και καταργηση πολιτιζμικων συνορων κτλ κτλ
απο την αλλη παλι ειχαμε συμβολοκτονιες...στα προπυλαια..άλλο χωρο ανοικτο δεν ειχαμε?μια χαρα πλατειες εχει η νεα κηφησια...το πανοραμα βουλας...γιατι παλι στην κουμουνδουρου αττικη ....???
[περι συμβολοκτονιων φωναζουμε κανα χρονο και το σουκου το θυμηθηκε και η φουξια καθημερινη στο τεχνες να μιλησει για την πρεζα στο αρχαιολογικο μουσειο, το αφρολαθρο παζαρο στα προπυλαια κτλ κτλ οτι η αθηνα χανει
τα συμβολα της....ακροτητες συνωμοσιες]
γιατι σκεφτονται οι πολυπαθοι κατοικοι του κεντρου με την εξαρση της εγκλιματικοτητας και τη χαβουζοποιηση της καθημερινοτητας των...πως θα τους φορτωθει το τεμενος , χωρις ελεγχο λαθρομεταναστευσης και με απον το κρατος
θα τους φορτωθει κανα τετραγωνο με οικους ανοχης πρεζα και εμποριο ναρκωτικων...και μετα θα ερχονται δημοσιογραφισκοι και πολιτικαντηδες απο τις πισινες των βορειων προαστιων τους να κανουν περισπουδαστες
αναλυσεις περι ανοιχτης κοινωνιας, ελευθερων απολυσεων, και ευελικτων σχεσεων εργασιας....
τελικα ολα ενωνονται αδερφια...
το συγκεκριμενο θεμα-προβλημα ειναι συνθετο και συνεξαρτομενο απο αλλα θεματα παρεμφερη
αρα ειναι λαθος να εστιαζουμε μονο σε αυτο και να υπερθεματιζουμε ειτε με ακροδεξια αυγα στην αττικης ειτε με αγαπησιαρικες
διεθνιστικες κορωνες στα προπυλαια...εν προκειμενω, η κατασκευη τζαμιου [μιναρε??τεμενους??] ειναι πολυπαραμετρικη και
απαιτει προσεγγιση-λυση πακετο...ητοι...να το φτιαξουμε το τζαμι που?στο κεντρο της αθηνας?καπου παραμερα?
να εχει συμβολο-μιναρε να φαινεται ,και να μετατραπει σε τεμενος-μεκκα της νοτιοανατολικης ευρωπης?
και καπου εκει ερχεται το χιλιοειπωμενο ερωτημα...ποσοι ειναι οι μουσουλμανοι τους οποιους θα εξυπηρετησουμε??ποσοι?νουμερο??νομιμοι μονιμοι ημιπαρανομοι λαθρεμποροι ποσοιιιιιι?????ααα δεν ξερουμε...και οι απογραφες και ποσοστωσεις δεν ειναι ρεαλιστικες κιολας...μαλιστα...γιατι αν δεν επαιζε ενα 1.500.000 θολων μεταναστων εντος της χωρας δεν θα υπηρχε θεμα ουτε με τις εγκλιματικοτητες αρα ουτε και με τις θρησκευτικες ελευθεριες...
δηλαδη ,τι ανταποδοτικα ωφελη θα ζητησει η πολιτεια αν προχωρησει σε κατι τετοιο???επανεισδοχη απο τουρκια?
φροντεξ?νομιμοποιηση για παρουσια του κρατους αυστηροτητα και απελασεις???τι αλλο προτεινετε/προτεινεται???
βεβαια βρηκαν την ευκαιρια τα χουντοκαναλα να κανουν νεοεποχιτικη προπαγανδα με ντεμεκ αντιρατσιζμους [μεχρι και η τατιανα...ελεος] προωθοντας ετσι τα γνωστα περι μαζικης λαθρομεταναστευσης-δουρειου ιππου της νεας ταξης και καταργηση πολιτιζμικων συνορων κτλ κτλ
απο την αλλη παλι ειχαμε συμβολοκτονιες...στα προπυλαια..άλλο χωρο ανοικτο δεν ειχαμε?μια χαρα πλατειες εχει η νεα κηφησια...το πανοραμα βουλας...γιατι παλι στην κουμουνδουρου αττικη ....???
[περι συμβολοκτονιων φωναζουμε κανα χρονο και το σουκου το θυμηθηκε και η φουξια καθημερινη στο τεχνες να μιλησει για την πρεζα στο αρχαιολογικο μουσειο, το αφρολαθρο παζαρο στα προπυλαια κτλ κτλ οτι η αθηνα χανει
τα συμβολα της....ακροτητες συνωμοσιες]
γιατι σκεφτονται οι πολυπαθοι κατοικοι του κεντρου με την εξαρση της εγκλιματικοτητας και τη χαβουζοποιηση της καθημερινοτητας των...πως θα τους φορτωθει το τεμενος , χωρις ελεγχο λαθρομεταναστευσης και με απον το κρατος
θα τους φορτωθει κανα τετραγωνο με οικους ανοχης πρεζα και εμποριο ναρκωτικων...και μετα θα ερχονται δημοσιογραφισκοι και πολιτικαντηδες απο τις πισινες των βορειων προαστιων τους να κανουν περισπουδαστες
αναλυσεις περι ανοιχτης κοινωνιας, ελευθερων απολυσεων, και ευελικτων σχεσεων εργασιας....
τελικα ολα ενωνονται αδερφια...
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- Mantam Froufrou
Μήπως γιατί εκεί μένουν οι περισσότεροι???γιατι παλι στην κουμουνδουρου αττικη ....???
Συγγνώμη, δηλαδή, εσύ όταν πας στην εκκλησία (αν πας, δεν ξέρω και δεν έχει σημασία), πας στου διαόλου τη μάνα να προσευχηθείς; Δεν πας στην κοντινή σου εκκλησία; Εγώ μένω Ηράκλειο (δίπλα στην Κηφισιά) και δεν έχω πάει ποτέ σε εκκλησία στην Κηφισιά!
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Ήμουν σαφής: Ρώτησα αν σας αρέσουν αυτές οι εικόνες.
Και όχι τι θα λέγαμε αν ήταν ινδουιστές, βουδιστές, νόμιμοι, παράνομοι, περισσότεροι, λιγότεροι, πολιτισμένοι απολίτιστοι.
Κάποιοι απάντησαν. Και αυτοί απάντησαν αρνητικά.
Οι υπόλοιποι απέφυγαν να απαντήσουν και μίλησαν γενικώς και αορίστως, αποδεικνύοντας ότι επιμένουν να αρνούνται να δουν την πραγματικότητα.
Κάθισε χθες και είδα τα δελτία ειδήσεων για το θέμα.
Λοιπόν:
- Το ΜΕΓΚΑ δεν είπε κουβέντα.
- Το ΑΛΤΕΡ δεν είπε κούβεντα.
- Η ΝΕΤ και ο ΣΚΑΙ εστίασαν στην ανάγκη κατασκευής τζαμιού, προωθώντας πρακτικά το αίτημα των μουσουλμάνων αφροασιατών λαθρομεταναστών.
- Ο ΑΝΤΕΝΝΑ έδωσε ρεσιτάλ αντιρατσισμού μιλώντας για τους δύσμοιρους μουσουλμάνους που υποφέρουν από τους κακούς Έλληνες της Πλ.Αττικής.
-Δεν είδα πως το παρουσίασε ο ALPHA.
Έχουμε λοιπόν: Αποσιώπηση, προώθηση των μουσουλμανικών αιτημάτων, αντιρατσιστική προπαγάνδα.
Όλα καλά.
Συνεχίζουμε.
Και όχι τι θα λέγαμε αν ήταν ινδουιστές, βουδιστές, νόμιμοι, παράνομοι, περισσότεροι, λιγότεροι, πολιτισμένοι απολίτιστοι.
Κάποιοι απάντησαν. Και αυτοί απάντησαν αρνητικά.
Οι υπόλοιποι απέφυγαν να απαντήσουν και μίλησαν γενικώς και αορίστως, αποδεικνύοντας ότι επιμένουν να αρνούνται να δουν την πραγματικότητα.
Κάθισε χθες και είδα τα δελτία ειδήσεων για το θέμα.
Λοιπόν:
- Το ΜΕΓΚΑ δεν είπε κουβέντα.
- Το ΑΛΤΕΡ δεν είπε κούβεντα.
- Η ΝΕΤ και ο ΣΚΑΙ εστίασαν στην ανάγκη κατασκευής τζαμιού, προωθώντας πρακτικά το αίτημα των μουσουλμάνων αφροασιατών λαθρομεταναστών.
- Ο ΑΝΤΕΝΝΑ έδωσε ρεσιτάλ αντιρατσισμού μιλώντας για τους δύσμοιρους μουσουλμάνους που υποφέρουν από τους κακούς Έλληνες της Πλ.Αττικής.
-Δεν είδα πως το παρουσίασε ο ALPHA.
Έχουμε λοιπόν: Αποσιώπηση, προώθηση των μουσουλμανικών αιτημάτων, αντιρατσιστική προπαγάνδα.
Όλα καλά.
Συνεχίζουμε.
Φανταζομαι οτι εχει καλυτερο σημα για Αλλαχ απο το Πανεπιστημιο , η οπως λεει και η παροιμια
"Ολα τα 'χε η Μαριορη , ο φερετζες της ελειπε "
"Ολα τα 'χε η Μαριορη , ο φερετζες της ελειπε "
- Mantam Froufrou
Όταν είπα ότι το θεωρώ δείγμα πολιτισμού ενός λαού, προφανώς εννοούσα ότι μ'άρεσε που δεν τους σφάξαμε επειδή το έκαναν!!! Γενικά δεν μ΄αρέσει σαν εικόνα, επειδή δεν το κάνουν σε χώρο σχετικό με τη θρησκεία τους, αλλά αφού δεν έχουν, μια χαρά είναι και οι πλατείες.Κάποιοι απάντησαν. Και αυτοί απάντησαν αρνητικά.
Οι υπόλοιποι απέφυγαν να απαντήσουν και μίλησαν γενικώς και αορίστως
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Τα περί πολιτισμού των σημερινών Ελλήνων ας τα αφήσουμε καλύτερα.Όταν είπα ότι το θεωρώ δείγμα πολιτισμού ενός λαού, προφανώς εννοούσα ότι μ'άρεσε που δεν τους σφάξαμε επειδή το έκαναν!!! Γενικά δεν μ΄αρέσει σαν εικόνα, επειδή δεν το κάνουν σε χώρο σχετικό με τη θρησκεία τους, αλλά αφού δεν έχουν, μια χαρά είναι και οι πλατείες.
Δηλαδή εσένα δεν σου αρέσει επειδή έγινε σε δημόσιο χώρο και όχι σε τζαμί.
Ωραία.
Είσαι υπέρ της κατασκευής ενός μεγάλου τζαμιού ή πολλών μικρών τζαμιών σε διάφορα μέρη της Αθήνας;
- Blue Ice
Η χθεσινή υπαίθρια προσευχή σε δημόσιους χώρους ήταν επίδειξη δύναμης των μουσουλμάνων. Χθες το μεσημέρι άκουσα στο ράδιο 9, στην εκπομπή του Κακλαμάνου, έναν εκπρόσωπό τους (δεν πρόλαβα να ακούσω εθνικότητα) που είπε πως αυτοί πήραν το ΣΕΦ και προσευχθήκαν και πως η υπαίθρια προσευχή οργανώθηκε από Αφγανούς και Πακιστανούς για λόγους που δεν καταλάβαινε ούτε αυτός... Οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι δείχνουν συγκεκριμένες εθνικότητες και αναφέρουν την ύπαρξη περίεργων λόγων γι αυτό που έγινε.
Και ας μην ξεχνούμε πως οι Πακιστανοί είναι κακό σπυρί... Όλα τα περίεργα και όλες οι "ρατσιστικές" επιθέσεις έχουν γίνει στους Πακιστανούς. Ενώ οι Αφγανοί είναι από τις χειρότερες ράτσες που έχουν περάσει από την Ελλάδα. Κυνηγούν τους έρμους τους Σομαλούς με χατζάρες και λοστούς (αλλά αυτοί δεν είναι ρατσιστές) και τα ναρκωτικά πάνε σύννεφο.
Σίγουρα η προσευχή είναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου αλλά οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν δικαιούνται να μένουν στην Ελλάδα, πόσο μάλλον να ζητούν από τους Έλληνες να ξεφραγκιαστούν για να τους χτίσουν τζαμί.
Να μην ξεχνάμε βεβαίως ότι το τζαμί είναι σύμβολο της Τουρκοκρατίας για τους περισσότερους Έλληνες. Δεν είναι λογικό και αποδεκτό να αλλάξουμε εμείς τον πολιτισμό μας, την ιστορία μας τα ήθη και τα έθιμά μας για να μην "θίγονται" οι μετανάστες. Να μην ερχόντουσαν...
Υ.Γ. Θυμάται κανείς πως αντιμετωπίστηκαν πριν 3 χρόνια οι ΕΛΛΗΝΕΣ που ακολουθούν την Πατρώα Θρησκεία και ήθελαν να κάνουν μια τελετή σε αρχαιοΕλληνικό Ναό;;;;
Και ας μην ξεχνούμε πως οι Πακιστανοί είναι κακό σπυρί... Όλα τα περίεργα και όλες οι "ρατσιστικές" επιθέσεις έχουν γίνει στους Πακιστανούς. Ενώ οι Αφγανοί είναι από τις χειρότερες ράτσες που έχουν περάσει από την Ελλάδα. Κυνηγούν τους έρμους τους Σομαλούς με χατζάρες και λοστούς (αλλά αυτοί δεν είναι ρατσιστές) και τα ναρκωτικά πάνε σύννεφο.
Σίγουρα η προσευχή είναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου αλλά οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν δικαιούνται να μένουν στην Ελλάδα, πόσο μάλλον να ζητούν από τους Έλληνες να ξεφραγκιαστούν για να τους χτίσουν τζαμί.
Να μην ξεχνάμε βεβαίως ότι το τζαμί είναι σύμβολο της Τουρκοκρατίας για τους περισσότερους Έλληνες. Δεν είναι λογικό και αποδεκτό να αλλάξουμε εμείς τον πολιτισμό μας, την ιστορία μας τα ήθη και τα έθιμά μας για να μην "θίγονται" οι μετανάστες. Να μην ερχόντουσαν...
Υ.Γ. Θυμάται κανείς πως αντιμετωπίστηκαν πριν 3 χρόνια οι ΕΛΛΗΝΕΣ που ακολουθούν την Πατρώα Θρησκεία και ήθελαν να κάνουν μια τελετή σε αρχαιοΕλληνικό Ναό;;;;
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
Σε δημοσιο χωρο μπορω κι εγω να στησω μια ψησταρια να ψηνω χοιρινο σουβλακι σπεσιαλ την ωρα της προσευχης ? εκει να τους δω πως θα προσαρμοστουν οι "πιστοι " του προφητη ,
Εγω ειμαι απολιτιστος , καφρος , δεν καταλαβαινω απο τον πολιτισμο του χοτζα με τους αμανεδες και τα προσκηνηματα τα ομαδικα ευτυχως που ηρθαν κι αυτοι οι ανθρωποι μπας και γινουμε πολιτισμενοι , να φτιαξουμε τζαμια , να εχουμε τον μουφτη μας , τη μαντρασα μας , τη σαρια μας , αμε !!!
Εγω ειμαι απολιτιστος , καφρος , δεν καταλαβαινω απο τον πολιτισμο του χοτζα με τους αμανεδες και τα προσκηνηματα τα ομαδικα ευτυχως που ηρθαν κι αυτοι οι ανθρωποι μπας και γινουμε πολιτισμενοι , να φτιαξουμε τζαμια , να εχουμε τον μουφτη μας , τη μαντρασα μας , τη σαρια μας , αμε !!!
- Mantam Froufrou
Ακριβώς! Δε θα'πρεπε να μπορουν να το κάνουν;Θυμάται κανείς πως αντιμετωπίστηκαν πριν 3 χρόνια οι ΕΛΛΗΝΕΣ που ακολουθούν την Πατρώα Θρησκεία και ήθελαν να κάνουν μια τελετή σε αρχαιοΕλληνικό Ναό;;;;
Κάσσανδρε, γενικά δε μ'αρέσει να βλέπω σε κάθε στροφή και ναό χριστιανικό, μουσουλμανικό, βουδιστικό ή οτιδήποτε. Όμως, αποδέχομαι τις εκκλησίες παντού γιατί υποτίθεται πως εξυπηρετούν συγκεκριμένο αριθμό πιστών.
Για τα τζαμιά λοιπόν, δεν είμαι σύμφωνη, γιατί δε νομίζω πως υπάρχουν και τόσοι πολλοί ΝΟΜΙΜΟΙ ώστε να έχουν να εξυπηρετήσουν πολλούς. Ένα-δύο τζαμιά στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη ίσως είναι υπεραρκετά και συνεχίζουμε να λεγόμαστε άνθρωποι και πολιτισμένοι.
Orion, ο καθένας εκλαμβάνει διαφορετικά τις έννοιες και δη του πολιτισμου και της ανθρωπιάς.
Να υποθέσω όμως πως δεν σ'ενοχλεί όταν μαζεύονται στον Επιτάφιο και κλείνουν την κυκλοφορία ή όταν βγάζουν λιτανεία τις εικόνες και κάνουν ακριβώς το ίδιο; Έχει τολμήσει κανείς από δω να κορνάρει στο πλήθος των πιστών;
Κι εσύ, Orion, θα τολμούσες να βγάλεις πάγκο με σουβλάκια στον Επιτάφιο; Αν μου απαντήσεις ναι, τότε θα δεχτώ ότι είσαι ειλικρινής και γενικά κάφρος και απολίτιστος όπως υπερηφανεύεσαι. Αλλιώς είσαι απλώς ρατσιστής!
Όσο για το σουβλάκι, φαίνεται πόσο ξέρεις αυτούς που τόσο μισείς. Ένας φίλος μουσουλμάνος, τον κέρασε σουβλάκι ο άντρας μου (χοιρινό), και θεώρησε ο άνθρωπος ότι ξέραμε ότι δεν τρώει χοιρινό, κι όταν υποπτεύθηκε ότι μπορεί να είναι χοιρινό, άλλαξε δέκα χρώματα και πολύ ευγενικά τον ρώτησε τι ήταν. Επειδή ο άντρας μου τον είδε ότι ήταν έτοιμος να λιποιθυμήσει, του είπε ότι ήταν κοτόπουλο και ξαναβρήκε το χρώμα του...
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Διαφωνώ Μαντάμ.Για τα τζαμιά λοιπόν, δεν είμαι σύμφωνη, γιατί δε νομίζω πως υπάρχουν και τόσοι πολλοί ΝΟΜΙΜΟΙ ώστε να έχουν να εξυπηρετήσουν πολλούς. Ένα-δύο τζαμιά στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη ίσως είναι υπεραρκετά και συνεχίζουμε να λεγόμαστε άνθρωποι και πολιτισμένοι.
Πιστεύω ότι άμα χτίσουμε ένα κεντρικό μεγάλο τζαμί και 10-15 μικρότερα τζαμιά, τότε θα είμαστε ακόμα πιο πολιτισμένοι άνθρωποι.
Φαντάσου π.χ να είναι το μεγάλο τζαμί στο Βοτανικό. Ε οι μουσουλμάνοι που μένουν π.χ. στο Κορωπί ή στο Ηράκλειο, τι θα κάνουν;
Θα τραβιούνται στο Βοτανικό; Γιατί; Επειδή οι κακοί φασίστες σπαγγοραμμένοι ελληναράδες δεν βάζουν λεφτά (που τους περισσεύουν) για να φτιάξουν ένα ακόμα τζαμί στο Κορωπί;
Και πως θα πάνε στο Βοτανικό; Θα παίρνουν μέσα μεταφοράς; Γιατί; Για να στριμώχνονται με τον κάθε ρατσιστή Έλληνα που τρώει χοιρινό και την κάθε άπιστη που δεν καλύπτει το κεφάλι της;
Λοιπόν Μαντάμ. Για να λεγόμαστε άνθρωποι και πολιτισμένοι πρέπει να φτιάξουμε ένα μεγάλο τζαμί όπου μας διατάξουν οι εν Ισλάμ αδελφοί μας, και πολλά μικρότερα στην Αθήνα και αλλού για να διευκολύνουμε τους εν Ισλάμ αδελφούς μας που ζούνε πιο μακριά.
Αν δεν υπάρχουν λεφτά για όλα αυτά τα τζαμιά, να τσακιστούμε να βρούμε. Να μειώσουμε λίγο το επίδομα ανεργίας. Γιατί το δίνουμε;
Για να καλοπερνάνε με αυτό οι φασίστες οι τεμπέληδες οι Έλληνες άνεργοι που τόσες δούλειες υπάρχουν εκεί έξω αλλά αυτοί κοπροσκυλάνε;
Μόνο τότε θα λεγόμαστε άνθρωποι και πολιτισμένοι.
Αλλιώς θα είμαστε ρατσιστές, όπως το μέλος των SS ο Ορίον.
Υ.Γ: Επίσης, η ανθρωπιά μας και ο πολιτισμός μας θα φανεί ακόμα περισσότερο όταν απαγορευτεί δια νόμου να υπάρχει Εκκλησία σε ακτίνα 1000 μέτρων από τζαμί και όταν σταματήσουμε επιτέλους να τρώμε χοιρινό.
Τότε θα αποδείξουμε το πόσο Άνθρωποι και το πόσο Πολιτισμένοι είμαστε.
Ως τότε θα είμαστε μιαρά ρατσιστικά καθάρματα που αγνοούν ακόμα και τις αγωνιώδεις προσπάθειες των εντιμοτάτων πολιτικών μας και των αγνότατων ΜΜΕμας που θέλουν να μας εξανθρωπίσουν και να μας εκπολιτίσουν.
Αμήν.
Ε συγνώμη...
Αλλάχ Αλ Ακμπάρ, ήθελα να πω.
- Mantam Froufrou
Κάσσανδρε, πολύ ωραίο όλο σου το μήνυμα, γεμάτο μεγάλα και ποιητικά λόγια για να κάνεις εντύπωση. Όμως έτσι δεν προάγεται ο διάλογος, αλλά απλά αποδεικνύεις ότι άλλα κρύβονται κάτω από τους φόβους σου για τα τζαμιά και τα κάθε τζαμιά. Καταρχάς, δεν είπα πουθενά να τους χτίσουμε εμείς τα τζαμιά. Είναι λάθος ακόμα και να χτίζει το κράτος εκκλησίες. Οι θρησκείες δε θα έπρεπε να έχουν καμία σχέση με το εκάστοτε κράτος. Διαφωνύμε σ'αυτό; Δηλαδή, θεωρείς δημοκρατικό, πρέπον και πολιτισμένο, να πληρώνει ο κάθε φορολογούμενος από αυτά που\ δεν έχει γα να χτίζονται εκκλησίες, τη στιγμή που η Εκκλησία έχει δικούς της πόρους και δικά της κεφάλαια, και τη στιγμή που δεν απευθύνεται 100% στο σύνολο του ελληνικού πληθυσμού;Λοιπόν Μαντάμ. Για να λεγόμαστε άνθρωποι και πολιτισμένοι πρέπει να φτιάξουμε ένα μεγάλο τζαμί όπου μας διατάξουν οι εν Ισλάμ αδελφοί μας, και πολλά μικρότερα στην Αθήνα και αλλού για να διευκολύνουμε τους εν Ισλάμ αδελφούς μας που ζούνε πιο μακριά.
Αν δεν υπάρχουν λεφτά για όλα αυτά τα τζαμιά, να τσακιστούμε να βρούμε. Να μειώσουμε λίγο το επίδομα ανεργίας. Γιατί το δίνουμε
Με την ίδια λογική, από πού κι ως πού θα βάλουμε εμείς λεφτά ως κράτος για το τζαμί των μουσουλμάνων;
Από την άλλη, δε νομίζω ότι θες να καταλάβεις μερικά πράγματα. Οι εκκλησίες υπάρχουν σε κάθε γωνιά και τους επιτρέπεται να υπάρχουν, όχι μόνο επειδή η εκκλησία τα έχει κάνει πλακάκια με το κράτος, αλλ΄και γιατί ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι εξυπηρετούν συγκεκριμένο αριθμό πιστών σε κάθε περιοχή. Το ενορία ξέρεις τι σημαίνει;
Με την ίδια λογική πάλι, όταν υπάρχουν 1.000 πιστοί μουσουλμάνοι σε μία πόλη, ένα ή δύο τζαμιά αρκούν για να εξυπηρετηθούν οι πιστοί. Όχι ότι θα με πείραζε να δω περισσότερα, αλλά θα ήταν υπερβολή και έχω χορτάσει υπερβολές ήδη από την εκκλησία της Ελλάδος, μη χέσω.
Θα σου πω και το άλλο: ένας μουσουλμάνος (δεν ξέρω αν το ξέρεις), αλλά δεν το θεωρεί καταστροφή να αναψει ένα κερί σε χριστιανικό ναό, γιατί αποδέχονται τον Χριστό ως προφήτη και άγιο. Εμείς είναι που δε θα αντέχαμε ως 'καλοί χριστιανοί' να ακούμε τον ιμάμη. Αυτοί μια χαρά αντέχουν ν'ακούηνε τις καμπάνες καθε τρεις και λίγο (στην γειτονιά μου τουλάχιστον έχουμε καλές καμπάνες, τις ακούμε κάθε Κυριακή, σε κάθε γιορτή και για πάσαν μαλακίαν)
Και όχι, μη θεωρήσεις πως δεν είμαι χριστιανή, γιατί σε 'βλέπω', έτοιμος είσαι να το πεις μετά απ'αυτά που έγραψα. Αλλά προφανώς δενείμαι από τις χριστιανές που\ θεωρούν ότι ο Θεός υπάρχει μέσα στους χριστιανικούς ή άλλους ναούς, και γι'αυτό δεν ζητάω την αποκλειστικότητα στην λατρεία του.