Φαντάζεστε τι θα συνέβαινε αν οι (από MINOTAYPOS)

Συντονιστής: kostas

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: RedSonya, Salome
Φύλο: Γυναίκα

Φαντάζεστε τι θα συνέβαινε αν οι (από MINOTAYPOS)

Δημοσίευση από Salome » Τετ 18 Απρ 2007, 01:01

Posted: Thu Jul 13, 2006 9:40 am Post subject: Φαντάζεστε τι θα συνέβαινε αν οι

Από MINOTAYPOS

Φαντάζεστε όμως τι θα συνέβαινε αν οι παπάδες ήταν στην εξουσία; :P

1. Ο Τριανταφυλλόπουλος θα αποκεφαλιζόταν και ο Παπακαλιάτης θα καιγόταν στην πυρά.

2. Θα απαγορευόταν η εκφορά φράσεων όπως "ΘΕΕ ΜΟΥ", "ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ", "ΘΕΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ", "ΧΡΙΣΤΕ ΚΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕ", "ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΦΑΝΤΑΡΟ / ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΗ" κ.τ.λ. χωρίς την καταβολή αντίτιμου για το απαραίτητο copyright.

3. Θα αναγκαζόμασταν όλοι να παπαδοποιήσουμε τα επώνυμα μας (π.χ. Απόστολος Παπαγκλέτσος, Ιωάννα Παπαλιλή... και το Παπακαρασαρδέλης καλό μου ακούγεται)

4. Άνθρωποι με αρχαιοελληνικά ονόματα, όπως ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ κτλ θα μετονομάζονταν σε ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ, ΙΕΡΟΘΕΟΣ, ΑΓΑΘΩΝΑΣ κτλ.

5. Θα επιβάλλονταν η αναγραφή του θρησκεύματος στην ταυτότητα, στο διαβατήριο, στο δίπλωμα οδήγησης, στο εκκαθαριστικό της εφορίας και γενικά σε κάθε δημόσιο έγγραφο.

6. Θα έκλειναν όλα τα "κοσμικά" και διεφθαρμένα σχολεία και θα επιβάλλονταν υποχρεωτική 18χρονη εκπαίδευση σε κατηχητικά σχολεία.

7. Θα απαγορευόταν δια νόμου η ομοφυλοφιλία και όλοι οι ομοφυλόφιλοι θα εξοριζόταν στο ανεξάρτητο κρατίδιο της ΜΥΚΟΝΟΥ.

8. Θα αναιρούνταν η ανεξιθρησκία και κάθε αλλόθρησκος θα εκτελούνταν για εσχάτη προδοσία.

9. Οι υπολογιστές και οι παιχνιδομηχανές θα θεωρούνταν "μηχανές του σατανά" και θα καταστρέφονταν ολοσχερώς (αντίο Guild Wars)

10. Ο Μπους θα θεωρούνταν συμπαθέστατος και χαρισματικός ηγέτης, και η Ελλάδα θα συμμετείχε στους μελλοντικούς πολέμους των ΗΠΑ κατά των αλλόθρησκων τρομοκρατών.

11. Θα απαγορεύονταν δια νόμου οι προγαμιαίες σχέσεις και η ποινή για τους παραβάτες θα ήταν ευνουχισμός για τους άντρες και υποχρεωτικός εγκλεισμός για επτά χρόνια σε μοναστήρι για τις γυναίκες.

12. Ο Χριστόδουλος θα αυτοανακηρυσσόταν Πρωθυπουργός, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Υπουργός Εξωτερικών, Εσωτερικών, ΠΕΧΩΔΕ, Πολιτισμού, Παιδείας, Ανάπτυξης καθώς και γενικός διευθυντής της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, και όποιας άλλης υπηρεσίας του άρεσε.

13. Υπουργός τύπου θα διορίζοταν η απαράμιλλη ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ με αναπληρωτή τον ΠΑΠΑ-ΤΣΑΚΑΛΟ.

14. Θα διαλύονταν όλα τα τηλεοπτικά κανάλια και θα δημιουργούνταν τα κρατικά ΕΚΚΛΗΣΙΑ TV και ΤΗΛΕ-ΒΥΖΑΝΤΙΟ που θα μετέδιδαν 24 ώρες το 24ωρο ψαλμωδίες και θρησκευτικά προγράμματα.

15. Ως επίσημη θεωρία για την δημιουργία του κόσμου θα αναγνωρίζονταν αυτή που περιγράφεται στην παλαιά διαθήκη (οι 7 ημέρες της δημιουργίας κτλ) ενώ εκείνη του δαρβίνου θα θεωρούνταν σατανική.

16. Αντί της Ντόρας Μπακογιάννη, Δήμαρχος Αθηναίων θα οριζόταν ο Καρατζαφέρης διότι είναι "καλός χριστιανός".

17. Την ελληνική σημαία θα αντικαθιστούσε η βυζαντινή (εκείνη με τον δικέφαλο αετό ντε), η ΕΛΛΑΔΑ θα μετονομαζόταν σε Νέο Βυζάντιο και νέος εθνικός ύμνος θα οριζόταν το "Πιστεύω" (ολόκληρο).

18. Θα κηρύσσαμε πόλεμο στο Βατικανό και ο Πάπας θα ανακηρυσσόταν υπ΄αριθμον 1 κίνδυνος για την χώρα.

19. Η πρωτεύουσα της χώρας θα μεταφερόταν στο Αγιον Όρος και η Βουλή στην μονή Σταυρονικήτα.

20. Θα καιγόταν στην Ομόνοια όλα ανεξαιρέτως τα αντίτυπα του "Κεφαλαίου" του Μαρξ καθώς επίσης και όλα τα βιβλία του Μίμη Ανδρουλάκη.

21. Το ΚΚΕ θα ετίθετο εκτός νόμου και ο κομουνισμός θα ανακηρυσσόταν ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΠΕΙΛΗ.

22. Η Ακρόπολη θα τροποποιούνταν καταλλήλως ώστε να φαίνεται πιο "χριστιανική" και λιγότερο ειδωλολατρική (π.χ. αντί για αγάλματα θα τοποθετούνταν αγιογραφίες και αντί για ζωφόρους και μετόπες θα έμπαιναν Σεραφείμ και Χερουβείμ)

23. Η χώρα θα επέστρεφε στις δραχμές με τη διαφορά ότι όλα τα χαρτονομίσματα θα απεικόνιζαν πλέον τον Χριστόδουλο.

24. Όλες οι μαύρες γάτες θα θεωρούνταν μεταμφιεσμένες μάγισσες και θα καίγονταν στην πυρά.

25. Θα απαγορευόταν ο εορτασμός του ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ. Αντ΄αυτού θα γιορτάζαμε τη μνήμη των ΑΓΙΩΝ ΑΚΥΛΑ και ΠΡΙΣΚΙΛΛΑΣ

ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΛΕΜΕ
:D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τετ 18 Απρ 2007, 01:05

Posted: Thu Jul 13, 2006 7:45 pm

Από rempeskes

Aσχετο... Αλλά τι περιοδικάρα το αγγλικό FHM??? Καμμία σχέση με τα κωστοπουλικά δικά μας...

υγ. Ζούμε στο Αφγατηγανιστάν, και μας ορίζουν οι Χριστιανοταλιμπάν, βοηθειά μας ο βησσαρίωνας.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τετ 18 Απρ 2007, 01:06

Posted: Fri Jul 14, 2006 12:13 am

Από MINOTAYPOS

ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ,ΤΥΧΑΙΑ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΕΔΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ.2000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΕΣΥ?ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ.

Iamvlixos έγραψε: φιλαρακο σταματα να διαβαζεις FHM και MAXIM και αλλα τετοια περιοδικα γιατι οι βλακειες που γραφουν ειναι οπως παντα υπερβολικες
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τετ 18 Απρ 2007, 01:06

Posted: Fri Jul 14, 2006 10:01 am

Από The_Saboteur

ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ.
ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΩΝΙΟ ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΠΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΠΑΔΕΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΠΑΠΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΝ ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΩΝΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΩΝ, ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ,ΤΙΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΝ ΚΑΛΒΙΝΟ,ΤΗΝ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τετ 18 Απρ 2007, 01:07

Posted: Fri Jul 14, 2006 2:15 pm

Από rempeskes

*ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ.*

Αν ο Χρυσόδουλος κατεβάσει κόμμα και μας βγει Αγιατολλάχ, να δεις πόσο χιουμοριστική θα γίνει η ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τετ 18 Απρ 2007, 01:07

Posted: Fri Jul 14, 2006 2:37 pm

Από ΑρΕλα

Σιγά ωρε Χρήστο. 'Ωρες να μας πεις κι εσύ ότι έχουμε θεοκρατικό καθεστώς. Μη με κάνετε και γελάω τώρα :Ρ 8)
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τετ 18 Απρ 2007, 01:08

Posted: Fri Jul 14, 2006 9:52 pm

Από The_Saboteur

ακου πιτσιρικο οταν θα μιλας για σταυροφοριες θα προσθετεις οτι ολες αυτες τις βλακειες τις καναν οι αυτοκρατορες της δυτικης ευρωπης καθαρα για δικο τους συμφερον με τις ευλογιες του παπα εμεις ειμαστε ορθοδοξοι και εκεινο τον καιρο υποδουλομενοι οποτε δεν μπορεις να μας κατηγορησεις χωνεψε το αυτο 2 οταν οι ρωμαιοι αυτοκρατορες σφαζαν καιγαν τους πρωτους χριστιανους σαν λαμπαδες και τους ριχναν στα λιονταρια και το διασκεδαζαν οι σταυροφοροι δεν υπηρχαν ουτε στην σφαιρα της φαντασιας

ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ?
ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΝΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ?
ΕΓΩ ΖΩ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΡΩΜΗ. ΜΕ ΝΙΑΖΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ).
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΣΑΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΔΟΥΛΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ?
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΘΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΥΠΟΔΟΥΛΟΜΕΝΟΙ.
Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
ΔΕΝ ΜΙΛΙΣΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ.

ως τοτε διαβαζε και παρε μια αποφαση τι εισαι τη μια δηλωνεις αθεος την αλλη προστατης τον αρχαιοθρησκων με εχεις μπερδεψει

ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΑΘΕΟΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΩΝ.
ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΕΣ ΣΤΟ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ ΜΕΛΩΝ"
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τετ 18 Απρ 2007, 01:09

Posted: Sat Jul 15, 2006 6:20 am

Από MINOTAYPOS

ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ,ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΛΕΣ "ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ,ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ"ΞΕΚΙΝΑΣ ΛΑΘΟΣ,ΧΩΡΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΗΔΗ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ,ΧΑΙΡΟΜΑΙ,ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΟΤΙ "ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΙ,ΝΑΙ,ΑΛΛΑ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΙ",ΟΧΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ,ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΙ ΝΑΙ,ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ.ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΦΑΓΕΣ ΕΞΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΕΡΒΑΛΕΙΣ,ΜΗΝ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ,ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΧΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΧΥΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ 2 ΩΚΕΑΝΟΥΣ "ΕΙΡΗΝΙΚΟΥΣ",ΑΚΟΜΑ.

ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ "ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ",ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ.ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΘΕΜΑΤΑ.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΤΟΥ....ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ,ΚΑΙ ΟΙ ΙΑΧΩΒΑΔΕΣ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑ ΚΑΤΙ ΕΔΑΦΙΑ ΠΡΟΣ ΜΕΛΕΤΗ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΣ" ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ,ΣΙΓΗΣΑΝ.ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ?ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.ΥΙΟΣ ΘΕΟΥ,ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ,Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ?

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ "ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ" ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ,ΕΔΩ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΣΑΙ,ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΕΨΙΛΟΝ ΟΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ,ΟΤΑΝ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ,ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΣΑΙ.
Iamvlixos έγραψε: ακου πιτσιρικο
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τετ 18 Απρ 2007, 01:09

Posted: Sat Jul 15, 2006 9:38 am

Από ΑρΕλα

Τόλη, στο ποστ σου που αρχίζει με το "άκου πιτσιρίκο..." απάντησαν τρεις φίλοι μας απ'ό,τι βλέπω. Καλό θα ήταν να προσδιορίζεις ονομαστικά σε ποιον απευθύνεσαι, ή να βάζεις σε [quote[]/quote] (ενδιάμεσα -πατώντας το ομώνυμο κουμπί στο πάνελ εργαλείων σου) τη φράση αυτού που σχολιάζεις. 'Ετσι θ'αποφεύγονται οι παρανοήσεις. Ευχαριστώ.

.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τετ 18 Απρ 2007, 01:10

Posted: Sat Jul 15, 2006 12:15 pm

Από The_Saboteur

με την ιδια λογικη και εμενα δεν με ενδιαφερει τη καναν οι αγγλοι και οι γερμανοι στον μεσαιωνα οσο για εσενα ομας ο ερμης τρισμεγιστος ειμαι ελα να με βρεις να σου πω τι ειμαι

H ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΙΣΜΟΣ ΗΘΕΛΕ ΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ, ΤΑ ΕΘΗ.ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΕΞΑΛΟΥ Η ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΙΑ ΗΤΑΝ ΓΕΓΩΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΡΩΜΗ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.
ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΝΑΝΕ.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΝ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ) ΟΙ ΝΑΟΙ, ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ" ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΙΣΕ ΤΟ ΜΕ "ΟΧΛΟΣ ΜΕ ΣΦΥΡΙΑ" ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τετ 18 Απρ 2007, 01:10

Posted: Sat Jul 15, 2006 3:18 pm

Από ΑρΕλα

Eυχαριστώ Τόλη μας:)

Β+
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τετ 18 Απρ 2007, 01:11

Posted: Sat Jul 15, 2006 5:59 pm

Από MINOTAYPOS

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΙΟΥΣ,ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ,ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ "ΘΕΟΥ" ,"ΣΟΥ",ΔΗΛΑΔΗ ΑΓΙΟΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ "ΑΓΙΟΣ".ΜΑΛΙΣΤΑ....

ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΕΝ ΖΩΗ ΔΥΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ.......ΜΑΛΙΣΤΑ...

ΠΟΥ ΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ..ΣΤΟ 6!!! ΕΠΙΠΕΔΟ.....ΜΑΛΙΣΤΑ.....

ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ Η ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΠΩΣ,ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ?

ΓΟΥΛΦΙ.....ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ....ALLES MÜELLER ODER WAS?

ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,(ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΒΕΓΓΟΣ) ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕΕΕΕΕ,ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΑΣΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ,ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΤΣΙ,ΜΙΛΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ,ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΠΕ ΟΥΤΕ ΓΚΟΥΦΙ ΟΥΤΕ ΓΟΥΛΦΙ ΟΥΤΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ.

ΕΑΝ ΕΙΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ,ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ(1ος ΕΓΩ)ΜΠΑΙΝΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΥΑΛΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΕΝ ΖΩΗ 2 ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΕΤΣΙ?

ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟ 95% ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ,ΤΟ 5% ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΙΒΕΤΙΑΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ,ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ 8Α ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ,ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ...

ΟΣΟ ΤΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΗΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ,ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΟΠΩΣ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΠΟΥ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 20 ΚΑΙ ΠΑΝΩ,ΚΑΙ 5 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ,ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΝΑ ΞΕΚΩΛΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΤΙ ΗΤΑΝ Η ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

ΠΑΡΕ ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ,ΗΡΕΜΗΣΕ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΕΛΑ,ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΤΟ ΒΗΜΑ.

Iamvlixos έγραψε: επειδη εχω διαβασει πολλους αγιους και εχει τυχει να ειμαι απο τους τυχερους που γνωρισα κανα 2 που μπορει να μην ηταν αγιοι ακομα τουλαχιστον αλλα το νοητικο τους επιπεδο ειχε φτασει στο 6 επιπεδο που ειναι και το ανωτερο γι αυτο τα λεω αυτα γουλφι για αυτο ασε τις αξυπναδες και τις υποδειξεις σε εμενα να διαβασω σε αντιθεση με εσενα και καποιους αλλους εδω μεσα ειμαι ανοιχτος και προσβασιμος σε ολα δεν βαζω ενα τοιχο και αρχιζω κατηγοριες οπως εσεις αντιθετως ειμαι τις αποψης οτι οτι βλακεις κανουν ορισμενοι φταινε αυτοι και δεν μπορουμε να κατηγορουμε την θρησκεια τους γιατι οταν το κανεις αυτο ξεπεφτεις και αν εχεις αμφιβολια ελα να σε στειλο σε καποιον να τον γνωρισεις και μετα να δω αν θα τραγουδας ετσι
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τετ 18 Απρ 2007, 01:12

Posted: Sat Jul 15, 2006 6:19 pm

Από The_Saboteur

ΙΑΜΒΛΙΧΕ ΑΚΟΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τετ 18 Απρ 2007, 01:13

Posted: Sun Jul 16, 2006 1:32 am

Από karipis

ΝΑ ΤΟ ΠΩ :?:
ΝΑ ΤΟ ΠΩ :?:

Οτι θα γινόταν αν ήταν σε οποιαδήποτε άλλη χώρα με το οποιοδήποτε θρήσκευμα και ιερείς.

......αλλά προς τι η ερώτηση, υποτίθετε πως έχει κάποια δυσκολία;;;
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τετ 18 Απρ 2007, 01:13

Posted: Sun Jul 16, 2006 2:27 am

Από MINOTAYPOS

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ....

ΤΟ ΝΑ ΑΠΕΥΘΗΝΕΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ 16 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ,ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΩΩ.ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ,ΕΤΣΙ,ΜΕ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΟΥ,ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ....

ΤΟ ΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΑΛΛΟΥ,ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ,ΑΝ ΘΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ,ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ,ΚΑΙ ΠΟΣΟ "ΕΛΛΗΝΑΣ" ΕΙΜΑΙ.

ΤΟ ΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ,ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟ ΚΟΒΩ ΑΠ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ,ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΚΑΙ Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ.

ΝΑ ΓΕΝΙΚΕΥΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΕΣ,ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ,ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΔΑΦΙΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΣ ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ?ΓΕΝΙΚΕΥΟΝΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ,ΑΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ.

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ,ΛΕΩ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ?ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ?ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΙΑΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ.

ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΙ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ,ΡΩΜΑΙΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ "ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ".

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΠΕΣΑ ΜΕΣΑ,ΣΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.

Iamvlixos έγραψε: καταρχην απευθυνθηκα στον ομας για το ποιος ειμαι 2 για προσβολες μη μιλας το εκανες σε αλλο φορουμ προς το προσωπο μου 3 ο χριστος διδαξε οταν σε χτυπησουν στο ενα μαγουλο γυρνα και ζητα να σε χτυπησουν και στο αλλο τωρα αν καποιοι ανθρωποι παρανοησαν τα λογια του και αντι να φερθουν οπως επρεπε φερθηκαν οπως οι σιωνιστες στον χριστο αυτο ειναι προβλημα τους το οτι ηταν χριστιανοι δεν σημαινει οτι φταιει ο χριστιανισμος οι ολοι οι χριστιανοι σταματα να γενικευεις τα πραγματα και κοιτα οπως πρεπει και μη το παιζετε ειμασταν υποδουλομενοι εμεις οι εθνικοι γιατι η ελλαδα δεν σας ανηκει αλλα ανηκει σε ολους τους ελληνες ανεξαρτητου θρησκειας αλλα τι να πει κανεις για καποιους που οτι εχουν ξεκινησει το εχουν στηριξει επανω σε κατηγοριες και προπαγανδα δεν αξιζει και δεν σκοπευο να ξανα ασχοληθω μαζι σας το παιζετε ειδημονες σε ολα και ελληναραδες στην τελικη δεν απαντατε σε τπτ αλλο εκτος απο το να κατηγορειτε τους χριστιανους

Iamvlixos έγραψε: και κατι τελευταιο και δεν ξανα ασχολουμε μαζι σου οτι και να λες γιατι ειδα οτι εισαι ολο ειρωνια προς το προσωπο μου το γιατι διαλεξα αυτο το νικ η το ιαμβλιχος ειναι καθαρα δικο μου θεμα οπως εσυ που διαλεξες το μινωταυρος και σε παρακαλω πολυ ειρωνια στα φιλαρακια σου και οχι σε εμενα τωρα αν σε ενοχλουν αυτα που πιστευω ξυδι και μη δινεις σημασια φιλε μινωταυρε παντογνωστη :D

ΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΔΙΑΛΟΓΟ,ΕΠΕΙΔΗ ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ,ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ,ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΣ,ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΠΑΡΤΟΡΙΚΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ, ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ.

ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΡΩΝΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ,Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΠΟΛΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΣΟΥ,ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΕΤΙΣΩ ΗΘΕΛΑ,ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΟΥ.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΠΑΡΤΟΡΙΚΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΘΕΟΥ,ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙΣ ΕΣΥ....

ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.........ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΟΥ Ο Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ.

ΤΟ ΑΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΙ?ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΥΓΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΛΟΞΟΔΡΟΜΙΣΩ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΞΥΔΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ,ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΛΥΠΑΜΑΙ.

Υ.Γ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ,ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΜΕ 10 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τετ 18 Απρ 2007, 01:14

Posted: Fri Jul 21, 2006 2:42 am

Από ΑρΕλα

Λοιπόν για να επανέλθουμε στο θέμα μας:

Τι θα γινόταν αν ήταν οι παπάδες στην εξουσία?

Εξαρτάται ΠΟΙΟΙ παπάδες κατ'αρχάς, νομίζω. 'Οπως νομίζω ότι δεν πρέπει να κρίνουμε έναν άνθρωπο προκατειλημμένα (είτε θετικά είτε αρνητικά) μόνο απ'το ράσο του.

'Εχω δει και ακούσει για παπάδες παραγματικά αγίους, και παπάδες Ελληναράδες. Το ότι δεν προσχωρώ σε καμιά θρησκεία παρά μόνον τυπικά στα χαρτιά στην Ελληνορθοδοξία, δε σημαίνει πως θα με χάλαγε αν ανέβαιναν τέτοιοι στην εξουσία, κυρίως ΕΛΛΗΝΕΣ στην ψυχή μέχρι το κόκκαλο,κι ας φοράγανε και ράσο, κι ας ΄μιλάγανε μερικοί για θεοκρατικό καθεστώς. Τουλάχιστον θα'νιωθα πιο ασφαλής ως προς την Ελληνικότητά τους.

Τώρα αν είναι οι "παπατάνγκα" ή και πιο φαρισαϊζοντες των φαρισαίων, δε χρειάζεται ν'ανάβουν τέτοιοι στην εξουσία, γιατί φαρισαίζοντες, ψεύτες, κι ανθέλληνες ήδη ΥΠΑΡΧΟΥΝ σε υπουργικούς θώκους.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε τέτοια πενία σε μεγάλες φυσιογνωμίες και πραγματικούς ηγέτες τα τελευταία χρόνια, που δεν είναι αστείο πια. Θα αναζήταγα και θα δεχόμουν έναν τέτοιο ηγέτη, απ'όποιο μετερίζι κι αν ερχόταν, ακόμα κι απ'αυτό του κλήρου.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τετ 18 Απρ 2007, 01:14

Posted: Mon Jul 31, 2006 4:58 pm

Από Apollo

Μην λες εφιαλτικα πραγματα, βραδυατικα Θοδωρη, μπας και τα δουμε στον υπνο μας. Η Εκκλησια ηταν στην εξουσια στο μεσαιωνα και ειδαμε τι επαθε ο κοσμος. Εμ, δεν ειναι ευκολο να επιβαλλης την βιβλο - ειμη μονο δια τρομου. Τοτε και οι θεοι πειθονται (ετσι νομιζουν οι μαυροφορεμενες οπτασιες)

Εντυ
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τετ 18 Απρ 2007, 01:15

Posted: Wed Aug 02, 2006 10:43 am

Από elia

Μα βρε παιδιά δεν είναι οι παπάδες στην εξουσία; Τι λέμε τώρα! Και μάλιστα είναι η καλυτερή τους που δεν είναι επίσημη εξουσία γιατί βρίσκονται στο απυρόβλητο!

Σκεφτείτε μόνο ένα: ποιά είναι η μία και μόνη εξουσία; Το χρήμα. Με τόσο χρήμα που έχει η εκκλησία, που πουλάει και αγοράζει τη χώρα όσες φορές θέλει, δεν είναι στην εξουσία; :shock:
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τετ 18 Απρ 2007, 01:15

Posted: Wed Aug 02, 2006 11:09 am

Από ΧΙΟΥΙ

φιλαρακο σταματα να διαβαζεις FHM και MAXIM και αλλα τετοια περιοδικα γιατι οι βλακειες που γραφουν ειναι οπως παντα υπερβολικες

_worship_ _worship_
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ιστορία”