Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ
Posted: Fri Jan 12, 2007 2:32 pm
--------------------------------------------------------------------------------
Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ
ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
Ντροπή Σας να συζητάτε με τον Σκυλόφραγκο αν η Μακεδονική Σας Γη είναι Δική σας Γη. Και να τον πείσης δεν τον πείθεις το Ληστή. Ή μόνος του ή με Σμπίρους βαλτούς θα προσπαθήση να Σας πάρη κάθε Γη.
Οι Πολιτισμοί που Σας έμαθαν οι Δασκαλοτσούσιδες να προσκυνάτε μπρούμυτα. Σας καμπανίζουν κατάμουτρα με άγρια χαστούκια: Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ.
Και είνε ανήθικον και άσκοπον και το να Σας δώσουν και το να δεχθείτε τι. Και να Σας δώσουν, αν είσθε Σάπιοι, ο πρώτος Δυνατός θα Σας το πάρη. Το Ηθικόν είναι αν είσθε Σάπιοι να Σας ξεπατώσουν και καθαρίσουν τη Γη. Φυλάτε τη Γη Σας και την Τιμή της, μόνο με Σπαθί.
Πάψετε Σαπιοδάσκαλοι και Σαπιορήτορες - ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ - να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παληόγριες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί.
Τα πάντα στη Ζωή - Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ - κατακτώνται με το ΣΠΑΘΙ. Και έτσι είνε και μόνο έτσι ΠΡΕΠΕΙ να είνε.
Περικλής Γιαννόπουλος, "Έκκλησις προς το Πανελλήνιον Κοινόν".
--------------------------------------------------------------------------------
Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ
ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
Ντροπή Σας να συζητάτε με τον Σκυλόφραγκο αν η Μακεδονική Σας Γη είναι Δική σας Γη. Και να τον πείσης δεν τον πείθεις το Ληστή. Ή μόνος του ή με Σμπίρους βαλτούς θα προσπαθήση να Σας πάρη κάθε Γη.
Οι Πολιτισμοί που Σας έμαθαν οι Δασκαλοτσούσιδες να προσκυνάτε μπρούμυτα. Σας καμπανίζουν κατάμουτρα με άγρια χαστούκια: Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ.
Και είνε ανήθικον και άσκοπον και το να Σας δώσουν και το να δεχθείτε τι. Και να Σας δώσουν, αν είσθε Σάπιοι, ο πρώτος Δυνατός θα Σας το πάρη. Το Ηθικόν είναι αν είσθε Σάπιοι να Σας ξεπατώσουν και καθαρίσουν τη Γη. Φυλάτε τη Γη Σας και την Τιμή της, μόνο με Σπαθί.
Πάψετε Σαπιοδάσκαλοι και Σαπιορήτορες - ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ - να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παληόγριες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί.
Τα πάντα στη Ζωή - Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ - κατακτώνται με το ΣΠΑΘΙ. Και έτσι είνε και μόνο έτσι ΠΡΕΠΕΙ να είνε.
Περικλής Γιαννόπουλος, "Έκκλησις προς το Πανελλήνιον Κοινόν".
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Επικοινωνία:
Re: Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ
Posted: Sat Jan 13, 2007 1:47 am
"...Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση μία κυβέρνηση που δεν τη σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή το κράτος, έγινα για το Έθνος, και το ξέρω επειδή γι' αυτό ίσα - ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια. Άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σ' όποια γωνιά του Ελληνισμού κι αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, κι ας γίνη ό,τι γίνη. Ξυπνώ κάθε ύπνο, κεντρίζω κάθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω κάθε σπίθα κρυμμένη κα ανάβω φωτιά σβησμένη, βγάω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ γι' αυτό με λεν και ξυπνητήρι...".
Ίων Δραγούμης, "Μαρτύρων και Ηρώων Αίμα". "ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ"
"...Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση μία κυβέρνηση που δεν τη σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή το κράτος, έγινα για το Έθνος, και το ξέρω επειδή γι' αυτό ίσα - ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια. Άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σ' όποια γωνιά του Ελληνισμού κι αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, κι ας γίνη ό,τι γίνη. Ξυπνώ κάθε ύπνο, κεντρίζω κάθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω κάθε σπίθα κρυμμένη κα ανάβω φωτιά σβησμένη, βγάω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ γι' αυτό με λεν και ξυπνητήρι...".
Ίων Δραγούμης, "Μαρτύρων και Ηρώων Αίμα". "ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ"
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Posted: Sat Jan 13, 2007 2:33 am
Φοβερά
Συνέχισε με ό,τι ανάλογο βρεις...
'Ισως θα'πρεπε να βάλουμε αυτό το νήμα αλλού, όμως.
Σκέψου που, καλέ μου Πολυφημε. Θα σκεφτώ κι εγώ.
Ευχαριστώ.
Φοβερά
Συνέχισε με ό,τι ανάλογο βρεις...
'Ισως θα'πρεπε να βάλουμε αυτό το νήμα αλλού, όμως.
Σκέψου που, καλέ μου Πολυφημε. Θα σκεφτώ κι εγώ.
Ευχαριστώ.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- elia
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: eLia_
- Φύλο: Γυναίκα
Posted: Sat Jan 13, 2007 3:41 am
από month:
Το αστείο είναι ο τρόπος με τον οποίο ο κάθε ένας απο εμάς μεταφράζει αυτά τα λόγια... Που είναι όλοι αυτοί οι γίγαντες σήμερα; Σε πιο βραζιλιάνικο και ματσ ανάεσα πνίγονται;
από month:
Το αστείο είναι ο τρόπος με τον οποίο ο κάθε ένας απο εμάς μεταφράζει αυτά τα λόγια... Που είναι όλοι αυτοί οι γίγαντες σήμερα; Σε πιο βραζιλιάνικο και ματσ ανάεσα πνίγονται;
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Επικοινωνία:
Posted: Sat Jan 13, 2007 11:45 am
Όχι, δεν τα αποδίδω με τον δικό μου τρόπον... δεν είναι αρχαία. Όπως γράφθηκαν από τον συγγραφέα είναι... απλώς τα κεφαλαία εγώ έβαλα...
=============
Posted: Sat Jan 13, 2007 11:50 am
"Η γνώση της ελληνικής σε βοηθεί να εξασκήσης τον νου και να διευρύνης τους ορίζοντές σου. Αλλιώς, μπορείς να περιορισθής στην "τσίχλα του μυαλού", την τηλεόραση, η οποία ουσιαστικά δεν προσφέρει τίποτε άλλο παρά υποπροϊόντα που θυμίζουν ψυχαγωγία και συχνές πλύσεις εγκεφάλου".
Μάριαν Μακντόναλτ,
περιοδικόν "ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ",
Τεύχος 1ον, Οκτώβριος 2003.
============
Posted: Sat Jan 13, 2007 11:52 am
"Δεν έχεις Όλυμπε Θεούς, μηδέ λεβέντες η Όσσα...
Ραγιάδες έχεις Μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι.
Κούφιοι κι οκνοί καταφρονούν την θεία τραχειά σου γλώσσα, των Ευρωπαίων περίγελα και των Αρχαίων Παλιάτσοι...".
Κωστής Παλαμάς.
============
Posted: Sat Jan 13, 2007 11:55 am
Ξυπνήσετε. Εγερθήτε. Και Επαναστατήσετε κατά του Εαυτού σας.
Και Αναβαπτισθείτε εις το Θείον Φως της Γης Σας
και εις τα Παραδείσια Ελληνικά Νερά.
Θα εξέλθετε: ΖΩΝΤΑΝΟΙ. Και θα εξέλθετε: ΕΛΛΗΝΕΣ.
Περικλής Γιαννόπουλος, "Νέον Πνεύμα". Εκδόσεις "ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ"
=============
Posted: Sat Jan 13, 2007 12:01 pm
Το πρώτο σου χρέος, εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους πρόγονους. Το δεύτερο, να φωτίσεις την ορμή τους και να συνεχίσεις το έργο τους. Το τρίτο σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει.
Η ράτσα σου είναι το μεγάλο σώμα, το περασμένο, το τωρινό και το μελλούμενο. Εσύ είσαι μια λιγόστιγμη έκφραση, αυτή είναι το πρόσωπο. Εσύ είσαι ο ίσκιος, αυτή το κρέας.
Νίκος Καζαντζάκης, "Ασκητική"
Όχι, δεν τα αποδίδω με τον δικό μου τρόπον... δεν είναι αρχαία. Όπως γράφθηκαν από τον συγγραφέα είναι... απλώς τα κεφαλαία εγώ έβαλα...
=============
Posted: Sat Jan 13, 2007 11:50 am
"Η γνώση της ελληνικής σε βοηθεί να εξασκήσης τον νου και να διευρύνης τους ορίζοντές σου. Αλλιώς, μπορείς να περιορισθής στην "τσίχλα του μυαλού", την τηλεόραση, η οποία ουσιαστικά δεν προσφέρει τίποτε άλλο παρά υποπροϊόντα που θυμίζουν ψυχαγωγία και συχνές πλύσεις εγκεφάλου".
Μάριαν Μακντόναλτ,
περιοδικόν "ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ",
Τεύχος 1ον, Οκτώβριος 2003.
============
Posted: Sat Jan 13, 2007 11:52 am
"Δεν έχεις Όλυμπε Θεούς, μηδέ λεβέντες η Όσσα...
Ραγιάδες έχεις Μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι.
Κούφιοι κι οκνοί καταφρονούν την θεία τραχειά σου γλώσσα, των Ευρωπαίων περίγελα και των Αρχαίων Παλιάτσοι...".
Κωστής Παλαμάς.
============
Posted: Sat Jan 13, 2007 11:55 am
Ξυπνήσετε. Εγερθήτε. Και Επαναστατήσετε κατά του Εαυτού σας.
Και Αναβαπτισθείτε εις το Θείον Φως της Γης Σας
και εις τα Παραδείσια Ελληνικά Νερά.
Θα εξέλθετε: ΖΩΝΤΑΝΟΙ. Και θα εξέλθετε: ΕΛΛΗΝΕΣ.
Περικλής Γιαννόπουλος, "Νέον Πνεύμα". Εκδόσεις "ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ"
=============
Posted: Sat Jan 13, 2007 12:01 pm
Το πρώτο σου χρέος, εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους πρόγονους. Το δεύτερο, να φωτίσεις την ορμή τους και να συνεχίσεις το έργο τους. Το τρίτο σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει.
Η ράτσα σου είναι το μεγάλο σώμα, το περασμένο, το τωρινό και το μελλούμενο. Εσύ είσαι μια λιγόστιγμη έκφραση, αυτή είναι το πρόσωπο. Εσύ είσαι ο ίσκιος, αυτή το κρέας.
Νίκος Καζαντζάκης, "Ασκητική"