Η Βρετανία ξεσηκώνεται
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Η Βρετανία ξεσηκώνεται
Μεγάλη πορεία στη βρετανία, για την απίστευτη και ξαφνική περικοπή στην παιδεία! (από 11 δις που διέθετε το κράτος, το πήγαν στα 3 ή 4 δις. πειράζει; Αμ πειράζει!)
Βάζουν τους φοιτητές στο λούκι να παίρνουν δάνεια πλέον για τις σπουδές τους (από 3.000 Λίρες πουο έδιναν, τώρα θα δίνουν κάπου 9.000 για δίδακτρα σπουδών!...) οπότε, ξεκινώντας την καριέρα τους θα αποπληρώνουν μάνι μάνι τα κέρατά τους στις τράπεζες.
Πάρτε να'χετε πορεία
(Το βίντεο δε χρειάζεται υπότιτλους, μιλάει από μόνη της η εικόνα)
και φυσικά...ω του θαύματος! Ξύπνησαν κι οι αναρχικοί απ'το λήθαργό τους! Κι είχα μια φαγούρα...έλεγα πού είναι αυτά τα καμάρια...αυτά που πολεμάνε και καλά το κατεστημένο οεο?... Για να δούμε πώς πολεμάνε και τι ακριβώς πολεμάνε τα καμάρια.... Δεν τους πείραξαν όλα τα αγγούρια -περικοπές-αφαιρέσεις δικαιωμάτων και η εξαθλίωση που επιβάλλουν όλες οι λαμογιοκυβερνήσεις ταυτόχρονα, αλλά...ΑΛΛΑ! : Τους πείραξε η ΕΙΡΗΝΙΚΗ πορεία-διαδήλωση-διαμαρτυρία των φοιτητών! Τυχαίο; Δε νομίζω...
Οι Φοιτητική Ενωση τονίζει φυσικά ότι αυτοί οι λίγοι που δημιούργησαν επεισόδια, έσπασαν τζάμια, έκαναν διάφορες αηδίες, δεν ήταν καν φοιτητές.
Και έτσι λοιπόν...σηκώθηκαν τα παιδιά μόλις είδαν την πορεία, για να κάνουν κι αυτά....αντίσταση! Πού κάνουν αντίσταση; Μα ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ βέβαια!
Ουστ, ξεφτίλες, τσιράκια του συστήματος που σας καλοταϊζουν οι κυβερνήσεις για να καταστρέφετε κάθε μορφή πραγματικής πάλης!
Βάζουν τους φοιτητές στο λούκι να παίρνουν δάνεια πλέον για τις σπουδές τους (από 3.000 Λίρες πουο έδιναν, τώρα θα δίνουν κάπου 9.000 για δίδακτρα σπουδών!...) οπότε, ξεκινώντας την καριέρα τους θα αποπληρώνουν μάνι μάνι τα κέρατά τους στις τράπεζες.
Πάρτε να'χετε πορεία
(Το βίντεο δε χρειάζεται υπότιτλους, μιλάει από μόνη της η εικόνα)
και φυσικά...ω του θαύματος! Ξύπνησαν κι οι αναρχικοί απ'το λήθαργό τους! Κι είχα μια φαγούρα...έλεγα πού είναι αυτά τα καμάρια...αυτά που πολεμάνε και καλά το κατεστημένο οεο?... Για να δούμε πώς πολεμάνε και τι ακριβώς πολεμάνε τα καμάρια.... Δεν τους πείραξαν όλα τα αγγούρια -περικοπές-αφαιρέσεις δικαιωμάτων και η εξαθλίωση που επιβάλλουν όλες οι λαμογιοκυβερνήσεις ταυτόχρονα, αλλά...ΑΛΛΑ! : Τους πείραξε η ΕΙΡΗΝΙΚΗ πορεία-διαδήλωση-διαμαρτυρία των φοιτητών! Τυχαίο; Δε νομίζω...
Οι Φοιτητική Ενωση τονίζει φυσικά ότι αυτοί οι λίγοι που δημιούργησαν επεισόδια, έσπασαν τζάμια, έκαναν διάφορες αηδίες, δεν ήταν καν φοιτητές.
Και έτσι λοιπόν...σηκώθηκαν τα παιδιά μόλις είδαν την πορεία, για να κάνουν κι αυτά....αντίσταση! Πού κάνουν αντίσταση; Μα ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ βέβαια!
Ουστ, ξεφτίλες, τσιράκια του συστήματος που σας καλοταϊζουν οι κυβερνήσεις για να καταστρέφετε κάθε μορφή πραγματικής πάλης!
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Blue Ice
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Re: Η Βρετανία ξεσηκώνεται
Πολύ τους χάρηκα τους Βρετανούς φοιτητές! Να τα βλέπουν τα δικά μας τα κοιμισμένα εδώ που θα έπρεπε να είναι συνέχεια στους δρόμους αυτούς τους μήνες.
Όσο για τους "αναρχικούς", αποδεικνύεται τελικά πως σε όλες τις χώρες είναι τα υποχείρια των κυβερνώντων για να αμαυρώνουν και να υποβαθμίζουν τις διεκδικήσεις των πολιτών
Όσο για τους "αναρχικούς", αποδεικνύεται τελικά πως σε όλες τις χώρες είναι τα υποχείρια των κυβερνώντων για να αμαυρώνουν και να υποβαθμίζουν τις διεκδικήσεις των πολιτών
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
- ArELa
- Founder-Administrator
Δυστυχώς αποδεικνύεται περίτρανα παντού. Τα ίδια έγιναν και στη συνάντηση των G20 στο Πίτσμπουργκ, τα ίδια κι εδώ στη μεγάλη πορεία - τη μεγαλύτερη εδώ και δεκαετίες, όταν κατέβηκαν πάνω από 150.000 άτομα (μέσα απ'τα μπλογκς, όχι μέσα από κόμματα) και έστειλαν πάλι τους αντιεξουσιαστές του (υπέρ-εξουσιαστές έπρεπε να τους λένε) και σκότωσαν και τ'ανθρωπάκια στη Μαρφίν. Δεν αμφιβάλλω ότι μέσα σ'αυτούς τους "αντιεξουσιαστές" είναι κι αυτοί οι ανυποψίαστοι που όντως πιστεύουν στην "αντιεξουσία" και απλά είναι βλάκες αφού νομίζουν πως οι αρχηγοί τους πραγματικά αυτό εκπροσωπούν. Αλλά όσο βλάκες κι αν είναι, θα πρέπει να ξυπνήσουν πλέον και να μυρίσουν τα σκατά, αφού βλέπουν ότι οι...ηγεταράδες τους δεν οργανώνουν ΚΑΜΙΑ δική τους προσπάθεια αντίστασης σ'αυτή την φασιστική καταιγίδα που μας κατακλύζει, και οργανώνουν μόνο "εξορμήσεις" για να χαλάνε άλλες πορείες, με πραγματικές διεκδικήσεις και δικαιότατα αιτήματα και λόγους διαμαρτυρίας.Όσο για τους "αναρχικούς", αποδεικνύεται τελικά πως σε όλες τις χώρες είναι τα υποχείρια των κυβερνώντων για να αμαυρώνουν και να υποβαθμίζουν τις διεκδικήσεις των πολιτών
Επ'ουδενί τα κυβερνητικά λαμόγια και το σύστημα, δεν μπορεί να δεχτεί λαϊκή ενότητα και σύσωμη -ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ειδικά- πορεία. Θα την καταστρέψει πάση θυσία. Ας πάνε και μερικοί σαν παράπλευρες απώλειες, φτάνει να μην υπάρξει ενότητα στο λαό, και να μην κατεβαίνουν όλοι μαζί για τις διεκδικήσεις τους... Τι τα'χουμε τα μαντριά άλλωστε; Αυτό μας έλειπε τώρα, να κάνουν ό,τι θέλουν από μόνα τους τα πρόβατα...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Οι αναρχικοί είναι παντού και στην Αθήνα και στο Λονδίνο και στο Μεξικό και στο Σιάτλ. Οπως και παντού βρίσκονται τα τσιράκια του συστήματος που καταπίνουν την προπαγάνδα και την αναπαράγουν. Τι έκαναν οι αναρχικοί στο Λονδίνο και σας πείραξε; Κατέλαβαν τα γραφεία του συντηριτικού κόμματος και συγκρούστηκαν με τον στρατό της εξουσίας, τους αγαπημένους σας μπάτσους. Που στο διάολο είναι το κακό για όσους υποτίθεται ότι αντιστέκονται στη παγκοσμιοποίηση και αυτοπροσδιορίζονται ως «αντινεοταξίτες»;
Λοιπόν για να έχεις μια ιδέα - αν και ξέρω ότι τσάμπα τα γράφω - τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν η πορεία θέλησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κατευθυνθεί στο κοινοβούλιο. Από εκεί μια ομάδα αναρχικών και κομμουνιστών κατάφερε να κάνει κατάληψη στο κτίριο του κυβερνώντος κόμματος. Ποιος ενοχλεί αυτό; Τουλάχιστον αυτοί που λένε πως αντιμάχονται την εξουσία υποτίιθεται ότι τέτοιες κινητοποιήσεις θα πρέπει να τις υπερασπίζουν και να τις παροτρύνουν. Οι άλλοι που τους διαμορφώνουν άποψη οι Πρετεντέρηδες και οι Χατζηνικολάου φυσικά και είναι αντίθετοι, όπως και άξιοι της μοίρας τους.
Ενα πράγμα θέλει η εξουσία για να κάθεται άνετα στο θρόνο της. Υποταγή και κοινωνική ειρήνη. Και ειρηνικές πορείες - μνημόσυνα σαν αυτές που κάνει το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ, που δεν έχουν ούτε ίχνος μαχητικότητας δεν αποτελούν καμιά απειλή. Ισα - ίσα που λειτουργούν ως βαλβίδα εκτόνωσης μέσα στα καθορισμένα πλαίσια, ώστε να μην διαταραχτεί η κοινωνική ειρήνη.
Καταλαβαίνω που σας τσούζει ότι οι αναρχικοί είναι στην πρώτη γραμμή της αντίστασης παντού, σε όλο τον κόσμο, ενώ άλλοι είναι πουθενάδες. Δεν πειράζει βγάλτε όλο το κομπλέξ σας, το μίσος σας και τις συκοφαντίες σας.
Από ανθρώπους βέβαια που θεωρούν τη Χρυσή Αυγή ως τη δεύτερη καλύτερη επιλογή τι να περιμένω...
Λοιπόν για να έχεις μια ιδέα - αν και ξέρω ότι τσάμπα τα γράφω - τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν η πορεία θέλησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κατευθυνθεί στο κοινοβούλιο. Από εκεί μια ομάδα αναρχικών και κομμουνιστών κατάφερε να κάνει κατάληψη στο κτίριο του κυβερνώντος κόμματος. Ποιος ενοχλεί αυτό; Τουλάχιστον αυτοί που λένε πως αντιμάχονται την εξουσία υποτίιθεται ότι τέτοιες κινητοποιήσεις θα πρέπει να τις υπερασπίζουν και να τις παροτρύνουν. Οι άλλοι που τους διαμορφώνουν άποψη οι Πρετεντέρηδες και οι Χατζηνικολάου φυσικά και είναι αντίθετοι, όπως και άξιοι της μοίρας τους.
Ενα πράγμα θέλει η εξουσία για να κάθεται άνετα στο θρόνο της. Υποταγή και κοινωνική ειρήνη. Και ειρηνικές πορείες - μνημόσυνα σαν αυτές που κάνει το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ, που δεν έχουν ούτε ίχνος μαχητικότητας δεν αποτελούν καμιά απειλή. Ισα - ίσα που λειτουργούν ως βαλβίδα εκτόνωσης μέσα στα καθορισμένα πλαίσια, ώστε να μην διαταραχτεί η κοινωνική ειρήνη.
Καταλαβαίνω που σας τσούζει ότι οι αναρχικοί είναι στην πρώτη γραμμή της αντίστασης παντού, σε όλο τον κόσμο, ενώ άλλοι είναι πουθενάδες. Δεν πειράζει βγάλτε όλο το κομπλέξ σας, το μίσος σας και τις συκοφαντίες σας.
Ποια μπλογκ ρε Βασιλική;;;;;;;;;;;;; Γενική απεργία είχε κυρηχτεί εκείνη τη μέρα από όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και με καλέσματα από όλα τα κόμματα της αριστεράς και τις οργανώσεις των αναρχικών. Οσον αφορά την κατηγορία ότι οι αναρχικοί «σκότωσαν» είναι αναμάσημα της φασιστικής προπαγάνδας, την οποία αποδέχεσαι όπως σου την έχουν σερβίρει και την έχεις καταπιεί. Οσοι ήντουσαν εκεί ξέρουν τι έγινε, οι υπόλοιποι τα ξέρουν από τον Πρετεντέρη.εδώ στη μεγάλη πορεία - τη μεγαλύτερη εδώ και δεκαετίες, όταν κατέβηκαν πάνω από 150.000 άτομα (μέσα απ'τα μπλογκς, όχι μέσα από κόμματα) και έστειλαν πάλι τους αντιεξουσιαστές του (υπέρ-εξουσιαστές έπρεπε να τους λένε) και σκότωσαν και τ'ανθρωπάκια στη Μαρφίν.
Από ανθρώπους βέβαια που θεωρούν τη Χρυσή Αυγή ως τη δεύτερη καλύτερη επιλογή τι να περιμένω...
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
- ArELa
- Founder-Administrator
Ασε ρε Νικολάκη που ήρθες να υπερασπιστείς τα ρουφιανοτσιράκια του συστήματος.
Το ότι υπάρχουν παντού αυτά, τα καθίκια, είναι ηλίου φαεινότερο.
Δεν τίθεται θέμα προπαγάνδας για να δει κανείς το πασιφανές.
Εκτός αν σηκώθηκαν από μόνοι τους σε διαμαρτυρίες εναντίον της φασιστίλας/εξαθλίωσης που παίζει αυτόν τον καιρό παγκοσμίως, και δεν το κατάλαβα.
Όσο για τους μπλόγκερς, προς μεγάλη σου απογοήτευση, είναι παντού στο νετ, και έχουν πολύ μεγαλύτερη ισχύ πλέον (ευτυχώς) απ'τα κατεστημένα ΜΜΕ που έχουν πάθει πλάκα κι εσύ υποστηρίζεις. Αυτό το ΠΛΗΘΟΣ δεν υπήρχε περίπτωση να το κατεβάσει κανένα κόμμα. Κατέβηκαν μόνοι τους και αυθορμήτως. Κι εκεί οι φίλοι σου οι αναρχοΕφιάλτες, είδαμε τι κάνανε για να καταστρέψουν μια διαδήλωση που θα είχε δυνατή απήχηση αν αφηνόταν να προχωρήσει ειρηνικά και σωστά.
Το ότι υπάρχουν παντού αυτά, τα καθίκια, είναι ηλίου φαεινότερο.
Δεν τίθεται θέμα προπαγάνδας για να δει κανείς το πασιφανές.
Εκτός αν σηκώθηκαν από μόνοι τους σε διαμαρτυρίες εναντίον της φασιστίλας/εξαθλίωσης που παίζει αυτόν τον καιρό παγκοσμίως, και δεν το κατάλαβα.
Όσο για τους μπλόγκερς, προς μεγάλη σου απογοήτευση, είναι παντού στο νετ, και έχουν πολύ μεγαλύτερη ισχύ πλέον (ευτυχώς) απ'τα κατεστημένα ΜΜΕ που έχουν πάθει πλάκα κι εσύ υποστηρίζεις. Αυτό το ΠΛΗΘΟΣ δεν υπήρχε περίπτωση να το κατεβάσει κανένα κόμμα. Κατέβηκαν μόνοι τους και αυθορμήτως. Κι εκεί οι φίλοι σου οι αναρχοΕφιάλτες, είδαμε τι κάνανε για να καταστρέψουν μια διαδήλωση που θα είχε δυνατή απήχηση αν αφηνόταν να προχωρήσει ειρηνικά και σωστά.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Όσο για το πώς ξεκίνησαν και κυρίως ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ξεκίνησαν τα επεισόδια, άστο δεν το'χεις. Εσύ ενημερώνεσαι ΜΟΝΟΝ απ'τα κατεστημένα φασιστο ΜΜΕ της Ελλάδας, και τα προτιμάς/ασπάζεσαι γιατί αποτελείς κομμάτι τους στο φινάλε.
Τo RT (που ακόμα κι εσείς τα κατεστημένα ΜΜΕ αναγκάζεστε να χρησιμοποιείτε ενίοτε) είναι πολύ πιο εγκυρότερο και σαφές απ'τις όποιες δικές σου/σας "έγκριτες" αναλύσεις/εικασίες/ενημερώσεις.
Τo RT (που ακόμα κι εσείς τα κατεστημένα ΜΜΕ αναγκάζεστε να χρησιμοποιείτε ενίοτε) είναι πολύ πιο εγκυρότερο και σαφές απ'τις όποιες δικές σου/σας "έγκριτες" αναλύσεις/εικασίες/ενημερώσεις.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Ολως συμπτωματικώς ακούω τώρα την Τσαπανίδου στο ΣΚΑΙ με τον Πορτοσάλτε να σχολιάζουν τα επεισόδια στην Αγγλία και να λένε ...«η βία δεν αποτελεί λύση». Ετσι για να ξέρουμε ποιοι έχουν αυτές τις απόψεις που μας σερβίρεις και τις αναπαράγεις.
Το ότι δεν το έχεις καταλάβει είναι σίγουρο. Οι αναρχικοί Βασιλική ασχολούνται με την παγκοσμιοποίηση από αρχές δεκαετίας '90, όταν εσύ ούτε που είχες ακούσει καν αυτόν τον όρο. Αυτόν τον ανακάλυψες πολύ αργότερα μέσω Καρατζαφύρερ όταν μας τον έλεγες μεγάλο πατριώτη.Εκτός αν σηκώθηκαν από μόνοι τους σε διαμαρτυρίες εναντίον της φασιστίλας/εξαθλίωσης που παίζει αυτόν τον καιρό παγκοσμίως, και δεν το κατάλαβα.
Εδώ δείχνεις πως δεν έχεις πάρει χαμπάρι καν τι είχε γίνει εκείνη τη μέρα, ήταν 5 Μαϊου. Σου ξαναλέω είχε κυρηχθεί ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ από όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, πρωτοβάθμια. Και προφανώς ούτε που είχες κατέβει, διαφορετικά δεν θα έγραφες για καλέσματα μπλογκ...Όσο για τους μπλόγκερς, προς μεγάλη σου απογοήτευση, είναι παντού στο νετ, και έχουν πολύ μεγαλύτερη ισχύ πλέον (ευτυχώς) απ'τα κατεστημένα ΜΜΕ που έχουν πάθει πλάκα κι εσύ υποστηρίζεις. Αυτό το ΠΛΗΘΟΣ δεν υπήρχε περίπτωση να το κατεβάσει κανένα κόμμα.
Ναι είδες ότι σου παρουσιάσαν οι Πρετεντέρηδες. Πληροφοριακά επεισόδια εκείνη την μέρα έγιναν στη βουλή στο μπλογκ της ΓΣΕΕ όταν οι αναρχικοί ήταν ακόμη στην Ομόνοια και αρκετα αργότερα από τον εμπρησμό της Μαρφίν, στα οποία δεν ήταν μόνο αναρχικοί αλλά ένα πλήθος διαδηλωτών από πολλά μπλογκ μεταξύ των οποίων και των αναρχικών.Κι εκεί οι φίλοι σου οι αναρχοΕφιάλτες, είδαμε τι κάνανε για να καταστρέψουν μια διαδήλωση που θα είχε δυνατή απήχηση αν αφηνόταν να προχωρήσει ειρηνικά και σωστά.
- ArELa
- Founder-Administrator
Aκόμα και τα φασιστοΜΜΕ λένε σωστά, για διαφορετικούς λόγους βέβαια. Όταν όμως λένε σωστά, είναι σωστά και δε θα τα απορρίψω επειδή τα λένε αυτοί - για τους δικούς τους λόγους επαναλαμβάνω.
Συμφωνώ λοιπόν με το "η βια δεν αποτελεί λύση", αλλά όχι για τους ίδιους λόγους που το προάγουν αυτοί το μηνυματακι. Αυτοί το προάγουν γιατί δεν βολεύει γενικότερα την εξουσία, αλλά απ'την άλλη τη βολεύει (στο να αλληλοεξοντωνόμαστε) και το λένε γιατί ξέρουν πόσο αντιδραστικοί και ανεγκέφαλοι μαλάκες είμαστε.
Εγώ το λέω, γιατί θα στείλουν τα ΜΑΤ έτσι κι αλλιώς και θα "καταπνίξουν" την όποια εξέγερση, ΠΡΩΤΑ ΕΚΕΙΝΟΙ χρησιμοποιώντας βία. Και με δεδομένο ότι η εξουσία βαστάει τα όπλα και υπερισχύει σ'αυτό το επίπεδο αυτή τη στιγμή, το αποτέλεσμα θα'ναι να υπάρχουν θύματα απ'το λαό, και λύση μηδέν.
Η λύση αυτή τη στιγμή είναι Η ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ και όχι η τυφλή/ανεγκέφαλη βία.
Εμφανώς πλέον.
Εσύ κάνεις τον χαζό και δεν μπορείς να δεχτείς ότι αυτό το πλήθος ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να κατέβαινε επειδή το υποκίνησαν αυτοί οι πουλημένοι και τα κόμματα-μαντριά. Τους λέω πουλημένους, γιατί η απραξία/αδράνειά τους σε μια τέτοια εποχή, δεν έχει προηγούμενο. Τυχαίο; Δε νομίζω.
Το να βλέπω πλέον καθεστωτικά ΜΜΕ, μου προκαλεί απίστευτη ναυτία (ειδικά αυτόν που ανέφερες) και σπάνια έως τυχαία μπορεί να πέσω πάνω σε κάτι όπως χθες, που χάρηκα που το είδα. Τον Σφακιανάκη να μιλάει στον Σρόιντερ, να τα χώνει άψογα, και να χρησιμοποιεί το βήμα που του δίδεται για σωστούς λόγους. Καμιά φορά ξεφεύγουν (εσκεμμένα ή τυχαία) και στα καθεστωτικά ΜΜΕ , κάποια καλά μηνυματα.
Συμφωνώ λοιπόν με το "η βια δεν αποτελεί λύση", αλλά όχι για τους ίδιους λόγους που το προάγουν αυτοί το μηνυματακι. Αυτοί το προάγουν γιατί δεν βολεύει γενικότερα την εξουσία, αλλά απ'την άλλη τη βολεύει (στο να αλληλοεξοντωνόμαστε) και το λένε γιατί ξέρουν πόσο αντιδραστικοί και ανεγκέφαλοι μαλάκες είμαστε.
Εγώ το λέω, γιατί θα στείλουν τα ΜΑΤ έτσι κι αλλιώς και θα "καταπνίξουν" την όποια εξέγερση, ΠΡΩΤΑ ΕΚΕΙΝΟΙ χρησιμοποιώντας βία. Και με δεδομένο ότι η εξουσία βαστάει τα όπλα και υπερισχύει σ'αυτό το επίπεδο αυτή τη στιγμή, το αποτέλεσμα θα'ναι να υπάρχουν θύματα απ'το λαό, και λύση μηδέν.
Η λύση αυτή τη στιγμή είναι Η ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ και όχι η τυφλή/ανεγκέφαλη βία.
Σίγουρα. Είναι καταλυτικότατοι στην προαγωγή, επιβολή/κυριαρχία/ εδραίωσή της!Οι αναρχικοί Βασιλική ασχολούνται με την παγκοσμιοποίηση από αρχές δεκαετίας '90, όταν εσύ ούτε που είχες ακούσει καν αυτόν τον όρο.
Εμφανώς πλέον.
Ξέρουμε χρυσό μου από ποιούς είχε κηρυχθεί. Και λοιπον; Ντεπόν. ΕΠ'ΕΥΚΑΙΡΙΑ αυτής της προκήρυξης κατέβηκε τόσος κόσμος, όχι ΕΠΕΙΔΗ το προκήρυξαν αυτοί. ΝΙΩΣΕ.Εδώ δείχνεις πως δεν έχεις πάρει χαμπάρι καν τι είχε γίνει εκείνη τη μέρα, ήταν 5 Μαϊου. Σου ξαναλέω είχε κυρηχθεί ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ από όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, πρωτοβάθμια. Και προφανώς ούτε που είχες κατέβει, διαφορετικά δεν θα έγραφες για καλέσματα μπλογκ...
Εσύ κάνεις τον χαζό και δεν μπορείς να δεχτείς ότι αυτό το πλήθος ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να κατέβαινε επειδή το υποκίνησαν αυτοί οι πουλημένοι και τα κόμματα-μαντριά. Τους λέω πουλημένους, γιατί η απραξία/αδράνειά τους σε μια τέτοια εποχή, δεν έχει προηγούμενο. Τυχαίο; Δε νομίζω.
Είδα ό,τι μου παρουσίασαν εκατοντάδες μπλογκς, και έβγαλα συμπέρασμα.Ναι είδες ότι σου παρουσιάσαν οι Πρετεντέρηδες.
Το να βλέπω πλέον καθεστωτικά ΜΜΕ, μου προκαλεί απίστευτη ναυτία (ειδικά αυτόν που ανέφερες) και σπάνια έως τυχαία μπορεί να πέσω πάνω σε κάτι όπως χθες, που χάρηκα που το είδα. Τον Σφακιανάκη να μιλάει στον Σρόιντερ, να τα χώνει άψογα, και να χρησιμοποιεί το βήμα που του δίδεται για σωστούς λόγους. Καμιά φορά ξεφεύγουν (εσκεμμένα ή τυχαία) και στα καθεστωτικά ΜΜΕ , κάποια καλά μηνυματα.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Blue Ice
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Αν και ξεφεύγουμε λίγο από το θέμα, στην απεργία της 5ης Μαΐου κατέβηκαν οι εργαζόμενοι επειδή ένιωθαν την αδικία και την προδοσία. Οι συνδικαλιστές αποδοκισμάστηκαν στις ομιλίες τους. Ήταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση και θα μπορούσε να είχε τελειώσει εκεί το ΔΝΤ και το Μνημόνιο, εμφανίστηκαν όμως οι "αναρχικοί" και τα κατέστρεψαν όλα! Σκότωσαν 4 ανθρώπους για να φοβήσουν και να αηδιάσουν τους υπόλοιπους. Και όταν τα blogs, ιδιαίτερα το troktiko, τους ξεμπρόστιασαν, οι "αναρχικοί" και οι "αριστεροί επαναστάστες" σκότωσαν τον Σωκράτη
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
- ArELa
- Founder-Administrator
Σωστή σε βρίσκω για άλλη μια φορά. Και δε νομίζω ότι ξεφεύγουμε απ'το θέμα. Οι ΑναρχοΕφιάλτες υπάρχουν παντού όπως βλέπεις, δεν είναι μόνο ελληνικό γλυκό του κουταλιού. Είναι το γλυκύτατο κερασάκι πάνω από κάθε "τούρτα" που σερβίρεται με τις ειρηνικές αντιστασιακές διαδηλώσεις σ'οποιαδήποτε χώρα στο ζυγό της παγκοσμιοποίησης .
Βέβαια ήταν κι άλλοι που θεωρούσαν το Σωκράτη πολύ επικίνδυνο και ήθελαν διακαώς (επείγονταν ένα πράμα) να βγει απ'τη μέση, (μεγάλο το διακύβευμα βλεπεις) οπότε τι πιο εύκολο από το να αναθέσουν το "συμβόλαιό" του, στα αναρχοτσουτσέκια, που πάλι ταϊστηκαν καλά για να επιτελέσουν (εκτελέσουν στην προκειμένη) το θεάρεστο έργο τους.
Βέβαια ήταν κι άλλοι που θεωρούσαν το Σωκράτη πολύ επικίνδυνο και ήθελαν διακαώς (επείγονταν ένα πράμα) να βγει απ'τη μέση, (μεγάλο το διακύβευμα βλεπεις) οπότε τι πιο εύκολο από το να αναθέσουν το "συμβόλαιό" του, στα αναρχοτσουτσέκια, που πάλι ταϊστηκαν καλά για να επιτελέσουν (εκτελέσουν στην προκειμένη) το θεάρεστο έργο τους.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Spartan
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: Spartan
- Φύλο: Άνδρας
Αυτό είναι το δελτίο ειδήσεων στο 25 λεπτο βγαίνει ο Σφακιανακης και τα χώνει!Είδα ό,τι μου παρουσίασαν εκατοντάδες μπλογκς, και έβγαλα συμπέρασμα.
ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΝΟΤΗ
http://www.alphatv.gr/Alpha-Video/News/ ... 11-10.aspx
- ArELa
- Founder-Administrator
Γμτ... ξέρει κανείς να το "παίρνει" από εκεί να το ανεβάσουμε στο ΥΤ;
Εγώ είμαι ανίδεη αλλιώς θα το'χα κάνει
ΣΙΓΟΥΡΑ θα το αφαιρέσουν από εκεί κάποια στιγμή. Ο Νώτης είναι δυνητικά "επικίνδυνος"
Να'σαι καλά Σπαρτιάτη
ΣΙΓΟΥΡΑ θα το αφαιρέσουν από εκεί κάποια στιγμή. Ο Νώτης είναι δυνητικά "επικίνδυνος"
Να'σαι καλά Σπαρτιάτη
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Spartan
προσπάθησα αλλα εγω δε μπορούσαArELa έγραψε:Γμτ... ξέρει κανείς να το "παίρνει" από εκεί να το ανεβάσουμε στο ΥΤ;
Να'σαι καλά Σπαρτιάτη
Και βεβαια για αυτό το λόγο το λένε. Επειδή ξέρουν ποιοι θα το καταπιούν και θα το αναπαράγουν, όπως κάνεις εσύ τώρα.Συμφωνώ λοιπόν με το "η βια δεν αποτελεί λύση", αλλά όχι για τους ίδιους λόγους που το προάγουν αυτοί το μηνυματακι. Αυτοί το προάγουν γιατί δεν βολεύει γενικότερα την εξουσία, αλλά απ'την άλλη τη βολεύει (στο να αλληλοεξοντωνόμαστε) και το λένε γιατί ξέρουν πόσο αντιδραστικοί και ανεγκέφαλοι μαλάκες είμαστε.
Κανένας αγώνας δεν υπήρχε χωρίς θύματα. Η άποψη σου είναι βαθύτατα συντηρητική και διαποτισμένη με συμβιβασμό. Δεν μας αφορά. Εξηγεί, ωστόσο, τη ζήλια σου και το μένος σου για όσους τολμάνε να αμφισβητήσουν τη δύναμη της εξουσίας στο πεδίο της δράσης. Και για αυτό αναπαράγεις τις πρόστυχες συκοφαντίες του συστήματος.Εγώ το λέω, γιατί θα στείλουν τα ΜΑΤ έτσι κι αλλιώς και θα "καταπνίξουν" την όποια εξέγερση, ΠΡΩΤΑ ΕΚΕΙΝΟΙ χρησιμοποιώντας βία. Και με δεδομένο ότι η εξουσία βαστάει τα όπλα και υπερισχύει σ'αυτό το επίπεδο αυτή τη στιγμή, το αποτέλεσμα θα'ναι να υπάρχουν θύματα απ'το λαό, και λύση μηδέν.
Ποια μη συμμόρφωση μας λες; Αν υποθέσουμε ότι προτείνεις την πολιτική ανυπακούη, τότε για να έχει νόημα μην κάνεις δήλωση στην εφορία, μην πληρώσεις ΔΕΗ, ΟΤΕ, ασφάλιστρα κτλ και να καταφέρεις να πείσεις και άλλους να το κάνουν. Το «μη συμμόρφωση» όπου με παίρνει ώστε να μην κινδυνεύω να αντιμετωπίσω συνέπειες, είναι μια τρύπα στο νερό. Γιατί τα όρια σου τα έχει βάλει το ίδιο σύστημα και αυτά δεν τα ξεπερνάς. Το πολύ - πολύ να έχεις μια ψευδαίσθηση αντίστασης.Η λύση αυτή τη στιγμή είναι Η ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ και όχι η τυφλή/ανεγκέφαλη βία.
Δεύτερον, κανένας δεν υπέρμαχος της τυφλής βίας. Το ότι έχουν παρουσιαστεί τέτοια περιαστατικά είναι γεγονός. Ομως το να θεωρείς ότι όλες οι συγκρούσεις με την εξουσία είναι τυφλή βία είναι μια βαθύτατη συντηριτική θέση και δείχνει καθαρά σε ποια πλευρά ανήκεις.
Και στην προκειμένη περίπτωση στο Λονδίνο δεν είδα να υπάρχει τυφλή βία, αλλά αποκλειστικά στοχευμένη. Επίσης χάρη σε αυτή τη κίνηση της κατάληψης του κτιρίου των συντηριτικών και των συγκρούσεων με την αστυνομία ασχολήθηκε όλος ο κόσμος με το τι έγινε. Διαφορετικά είναι ζήτημα αν θα «έπαιζε» το θέμα ή, αν θα του δινότανε χώρος 50 λέξεων το πολύ στις εφημερίδες και 20 δευτερολέπτων στην τηλεόραση.
Ναι βέβαια...αφού το είπες εσύ....Οι κλασικές μπαρουφοπαπαρολογίες που λένε τα φασιστάκια. Ε, δεν είναι τυχαίο που συμφωνείς μαζί τους όπως και σε πολλά άλλα.Σίγουρα. Είναι καταλυτικότατοι στην προαγωγή, επιβολή/κυριαρχία/ εδραίωσή της!
Εμφανώς πλέον.
Οχι δεν ξέρεις. Εσύ μας έλεγες ότι ήταν διαδήλωση που κάλεσαν τα μπλογκ και μετά μας έλεγες ότι ο κόσμος κατέβηκε αυθόρμητα, άλλα αντί άλλων δηλαδή.Ξέρουμε χρυσό μου από ποιούς είχε κηρυχθεί. Και λοιπον; Ντεπόν. ΕΠ'ΕΥΚΑΙΡΙΑ αυτής της προκήρυξης κατέβηκε τόσος κόσμος, όχι ΕΠΕΙΔΗ το προκήρυξαν αυτοί. ΝΙΩΣΕ.
Εμ βλέπεις ότι δεν έχεις δική σου άποψη για το τι έγινε, αλλά έβγαλες συμπεράσματα με βάση αυτά που σου παρουσίασαν κάποιοι τρίτοι, στην προκειμένη περίπτωση κάποια μπλογκ. Και για πες μου μερικά από τα εκατοντάδες μπλογκ που διάβασες, έτσι για να δούμε πόσο αντικειμενικά είναι και προς τα που γέρνουν. Μήπως τυχαίνει να είναι ανάλογα με το σκουπιδαριό που είχε μαζέψει η φασιστική ιστοσελίδα, την οποία μας έλεγες «φοβερό σάιτ»;Είδα ό,τι μου παρουσίασαν εκατοντάδες μπλογκς, και έβγαλα συμπέρασμα.
Με το πατρινό καρναβάλι δεν ασχολούμε. Ας είναι πιο προσεκτική την επόμενη φορά και να μάθει ότι στην περιοχή της κατεβαίνει συνδιασμός της χρυσής αυγής για να τον ψηφίσει και να μην χτυπάει μετά το κεφάλι της.
Από το troktiko είχατε ενημέρωση;
Α, καλά. Ξέρετε είναι αυτό που έγραφε ότι ο απλός κόσμος που κατεβαίνει στις απεργίες κοπανάει τους αναρχικούς και άλλες τέτοιες παπαριές. Το κακό είναι ότι κάποιοι «πατριώτες» το πίστεψαν και σε μια απεργία αποφάσισαν να κατέβουν με μπλογκ. Το αποτέλεσμα ήταν να μαζέψουν της χρονιάς τους, το μπλογκ τους να διαλυθεί σε 40 δευτερόλεπτα και ο «απλός κόσμος» να παροτρύνει τους αναρχικούς και τους αριστερούς της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να τσακίσουν τους φασίστες.
Α, καλά. Ξέρετε είναι αυτό που έγραφε ότι ο απλός κόσμος που κατεβαίνει στις απεργίες κοπανάει τους αναρχικούς και άλλες τέτοιες παπαριές. Το κακό είναι ότι κάποιοι «πατριώτες» το πίστεψαν και σε μια απεργία αποφάσισαν να κατέβουν με μπλογκ. Το αποτέλεσμα ήταν να μαζέψουν της χρονιάς τους, το μπλογκ τους να διαλυθεί σε 40 δευτερόλεπτα και ο «απλός κόσμος» να παροτρύνει τους αναρχικούς και τους αριστερούς της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να τσακίσουν τους φασίστες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Clash την Πέμ 11 Νοέμ 2010, 13:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Spartan
Οσον αφορά αυτά που λέτε, οι εμπρησμοί και οι δολοφονία των ανθρώπων αυτών ηταν μποικοτάζ στην διαδήλωση!για να αποσπαστεί η προσοχή του κόσμου εντος κα ιεκτός ελλάδας!!.Ηταν ανθρωποθυσία ,απο τα πολιτικά γουρούνια,για να αποπροσανατολύσουν τον κόσμο!!.Ηταν εντεταλμένοι αυτοί που το έκαναν για να προβοκάρουν.xifomaxos έγραψε:Αν και ξεφεύγουμε λίγο από το θέμα, στην απεργία της 5ης Μαΐου κατέβηκαν οι εργαζόμενοι επειδή ένιωθαν την αδικία και την προδοσία. Οι συνδικαλιστές αποδοκισμάστηκαν στις ομιλίες τους. Ήταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση και θα μπορούσε να είχε τελειώσει εκεί το ΔΝΤ και το Μνημόνιο, εμφανίστηκαν όμως οι "αναρχικοί" και τα κατέστρεψαν όλα! Σκότωσαν 4 ανθρώπους για να φοβήσουν και να αηδιάσουν τους υπόλοιπους. Και όταν τα blogs, ιδιαίτερα το troktiko, τους ξεμπρόστιασαν, οι "αναρχικοί" και οι "αριστεροί επαναστάστες" σκότωσαν τον Σωκράτη
ΑΝΤΕ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ!!
- Spartan
Φίλε clash το να κατεβαινεις στην αθηνα και να σπας καθε αμοιρου το μαγαζι δεν ειναι αντισταση ειναι βανδαλισμος
και ουτε η συγκρουση με τα ματ ειναι λυση ,αλλωστε ολοι εχουν καποιο δικο τους που ειναι αστυνομικος,
πρεπει να δειξουμε σε ολους να καταλαβουν πως ενωμενοι μπορουμε να αλλαξουμε τα πραγματα αναιμακτα,να παρουμε και τα ματ με το μερος μας και ολους αυτους που θελουν μια ελλαδα καλυτερη για αυτους και τα παιδια τους.
Οσοι θελουν να ακολουθησουν αυτους τους προδοτες ας φυγουν μαζι τους
και ουτε η συγκρουση με τα ματ ειναι λυση ,αλλωστε ολοι εχουν καποιο δικο τους που ειναι αστυνομικος,
πρεπει να δειξουμε σε ολους να καταλαβουν πως ενωμενοι μπορουμε να αλλαξουμε τα πραγματα αναιμακτα,να παρουμε και τα ματ με το μερος μας και ολους αυτους που θελουν μια ελλαδα καλυτερη για αυτους και τα παιδια τους.
Οσοι θελουν να ακολουθησουν αυτους τους προδοτες ας φυγουν μαζι τους
Συγγνωμη που βγαινω εκτος θεματος, αλλα επειδη αναφερθήκατε στα μπλογκς.
Παντως σχετικα με τα μπλογκς. μην νομιζετε οτι τα πράγματα ειναι αγνα.
Ειχα μπλογκ. και ξερω πως λειτουργουν
Υπαρχουν δυο τρια με αγνα κινητρα και μοναδικο περιεχόμενο.
Υπαρχουν πολλα με αγνα κινητρα που ομως δεν κανουν τιποτε αλλο απο το να αναπαραγουν νεα απο μεγαλα πρακτορεια ειδησεων ή απο αλλα μπλογκ (ισως επειδη βαριουνται ή δεν εχουν χρόνο).
Δειτε λιγο αυτό:
http://www.google.gr/#q=%CE%A3%CF%85%CE ... f02847bcff
Εψαξα για θεματα σχετικά με την συλληψη των δολοφόνων ενος επιχειρηματια (δεν ξερω την υποθεση τυχαια βρηκα εναν τιτλο και εψαξα κατι το παρεμφερες).
Οπως βλέπετε. το νεο υπάρχει στα ειδησειογραφικα πρακτορία και σε ενα σωρό μπλογκς.
Τα ιδια λενε πανω κατω (παραδειγμα ειναι μπορει καποια απο τα μλογκς που εμφανιζονται να το καναν αυτο περιστασιακα και να εχουν κανονικα μοναδικο περιεχόμενο).
Αλλα σε γενικες γραμμες αυτο ισχυει.
Δεν εχω κανενα λογο να μπω σε ενα μπλογκ για να διαβασω κατι που μπορώ να βρώ σε μια εφημερίδα (ηλεκρονικη ή εντυπη).
Ειναι λιγα τα μπλογκ που εχουν μοναδικο περιεχομενο (συγκριτικα με τον αριθμο των μπλογκερς).
Ειναι πολλα σε απολυτο αριθμο (δεν ειναι ουτε δεκα ουτε 20 ειναι παραπανω) αλλα λιγα οσων αφορα τα ποσοστα.
Και φυσικα υπαρχουν και μεγαλα μπλογκς παραρτηματα κομμάτων.
Με μοναδικο περιεχόμενο αλλα με κακά κίνητρα.
Σε αυτο το σημειο θα πρεπει να τονίσουμε οτι τα μισα η και παραπανω μπλογκς φιλοξενουνται απο την google.
Η google δεν ειναι μη-κερδοσκοπικος οργανισμος και δεν κανει τιποτα για την ψυχη της μανας του.
Στα μπλογκς παιζουν διαφημίσεις μονο αν τις ενεργοποιησει ο blogger (adsense).
μπορειτε να μου πειτε τι συμφερον εχει η goοgle απο την υπαρξη των μπλογκ;
Μηπως αυτη η δηθεν πολυφωνια (που καταπνιγεται απο αυτους που αντιγράφουν στα μπλογκ τους αποκλειστικα ειδήσεις απο αλλα μπλογκς ή εφημεριδες) ειναι για να υπαρχει ενας συνεχης "θορυβος" κι οτι και αν γραψει ενας μπλογκερ να χανετε μεσα σε αυτον τον "θορυβο" της πληροφοριας;
Παντως σχετικα με τα μπλογκς. μην νομιζετε οτι τα πράγματα ειναι αγνα.
Ειχα μπλογκ. και ξερω πως λειτουργουν
Υπαρχουν δυο τρια με αγνα κινητρα και μοναδικο περιεχόμενο.
Υπαρχουν πολλα με αγνα κινητρα που ομως δεν κανουν τιποτε αλλο απο το να αναπαραγουν νεα απο μεγαλα πρακτορεια ειδησεων ή απο αλλα μπλογκ (ισως επειδη βαριουνται ή δεν εχουν χρόνο).
Δειτε λιγο αυτό:
http://www.google.gr/#q=%CE%A3%CF%85%CE ... f02847bcff
Εψαξα για θεματα σχετικά με την συλληψη των δολοφόνων ενος επιχειρηματια (δεν ξερω την υποθεση τυχαια βρηκα εναν τιτλο και εψαξα κατι το παρεμφερες).
Οπως βλέπετε. το νεο υπάρχει στα ειδησειογραφικα πρακτορία και σε ενα σωρό μπλογκς.
Τα ιδια λενε πανω κατω (παραδειγμα ειναι μπορει καποια απο τα μλογκς που εμφανιζονται να το καναν αυτο περιστασιακα και να εχουν κανονικα μοναδικο περιεχόμενο).
Αλλα σε γενικες γραμμες αυτο ισχυει.
Δεν εχω κανενα λογο να μπω σε ενα μπλογκ για να διαβασω κατι που μπορώ να βρώ σε μια εφημερίδα (ηλεκρονικη ή εντυπη).
Ειναι λιγα τα μπλογκ που εχουν μοναδικο περιεχομενο (συγκριτικα με τον αριθμο των μπλογκερς).
Ειναι πολλα σε απολυτο αριθμο (δεν ειναι ουτε δεκα ουτε 20 ειναι παραπανω) αλλα λιγα οσων αφορα τα ποσοστα.
Και φυσικα υπαρχουν και μεγαλα μπλογκς παραρτηματα κομμάτων.
Με μοναδικο περιεχόμενο αλλα με κακά κίνητρα.
Σε αυτο το σημειο θα πρεπει να τονίσουμε οτι τα μισα η και παραπανω μπλογκς φιλοξενουνται απο την google.
Η google δεν ειναι μη-κερδοσκοπικος οργανισμος και δεν κανει τιποτα για την ψυχη της μανας του.
Στα μπλογκς παιζουν διαφημίσεις μονο αν τις ενεργοποιησει ο blogger (adsense).
μπορειτε να μου πειτε τι συμφερον εχει η goοgle απο την υπαρξη των μπλογκ;
Μηπως αυτη η δηθεν πολυφωνια (που καταπνιγεται απο αυτους που αντιγράφουν στα μπλογκ τους αποκλειστικα ειδήσεις απο αλλα μπλογκς ή εφημεριδες) ειναι για να υπαρχει ενας συνεχης "θορυβος" κι οτι και αν γραψει ενας μπλογκερ να χανετε μεσα σε αυτον τον "θορυβο" της πληροφοριας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Divine Sinner την Πέμ 11 Νοέμ 2010, 13:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ArELa
- Founder-Administrator
Kαλά τραγούδα εσύ Νικολάκη, όχι το κάνανε οι εξωγήινοι. Υπάρχουν και βιντεάκια με τα καμάρια σου που το κάνανε και χΕρέτα μας τον πλάτανο τώρα, πες ό,τι θες, μόνο μην έρθεις να μας πεις πως το'καναν στα πλαίσια του "αγώνα" κατά της εξουσίας, γιατί θα ξεράσω.
Όσο για το πως κατέβηκαν, είτε από μπλογκς, είτε απ'τα μπουζούκια, είτε από τις λαϊκές, ΛΙΓΗ σημασία έχει. Σιγά μην ήταν πιο "έγκυρο" και "σωστό", αν κατέβαιναν οργανωμένοι με τα μαντρόσκυλα που εσύ υποστηρίζεις. Η ουσία είναι ότι κατέβηκαν ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ, ΑΥΤΟΝΟΜΑ, ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΩΡΙΚΑ κι ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ έγκειται μια νίκη για μένα και τους υπόλοιπους αντινεοταξίτες, που λέμε ότι αντιμετωπίζουμε ΚΟΙΝΟ εχθρό και οφείλουμε να τον αντιπαλέψουμε ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ, κι όχι με πολιτικοιδεολογικοκομματικα του κώλου ΟΥΓΚ, με αυτισμούς και με άλλα υποκρυπτόμενα συμφέροντα από πίσω. Το ότι κατέβηκαν αυθόρμητα, άναρχα, αλλά λες και ήταν οργανωμένο, καταλαβαίνω πως τρελαίνει-αποσυντονίζει, αιφνιδιάζει ακόμα κι εσένα τον "ενταγμένο" στους αγωνισταράδες της ξεφτίλας. Συγνώμη που σου χαλάσαμε τη μανέστρα, αλλά θα το ξανακάνουμε!
Σπαρτιάτη, όλοι το ίδιο λέμε πλην του Νικόλα ο οποίος ως συνήθως, εξέχει σαν το πονεμένο δάχτυλο. Αρχικά τον θεωρούσα απλά αντιδραστικό, κι ότι τα λέει αυτά ακριβώς γιατί γουστάρει να εξέχει, τώρα αντιλαμβάνομαι πως είναι και άλλα τα κινητράκια του, (μικράς αγκομαχούσας πνοής- εξού και το υποκοριστικό) που δεν θα καταγράψω. Όποιος έχει ματάκια βλέπει ξεκάθαρα.
Τα μπλογκς απλά παρακίνησαν κάποιους απο μας, Φώτη. Αυτό μετράει και δε χρειάζεται να υπεραναλύουμε τα μπλογκς ή να τα ταμπελιάζουμε κι αυτά. Υπάρχουν μπλογκς και μπλογκς, και δεν μπορούμε να τα βάζουμε όλα σ'ένα σακί.
Όσο για το πως κατέβηκαν, είτε από μπλογκς, είτε απ'τα μπουζούκια, είτε από τις λαϊκές, ΛΙΓΗ σημασία έχει. Σιγά μην ήταν πιο "έγκυρο" και "σωστό", αν κατέβαιναν οργανωμένοι με τα μαντρόσκυλα που εσύ υποστηρίζεις. Η ουσία είναι ότι κατέβηκαν ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ, ΑΥΤΟΝΟΜΑ, ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΩΡΙΚΑ κι ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ έγκειται μια νίκη για μένα και τους υπόλοιπους αντινεοταξίτες, που λέμε ότι αντιμετωπίζουμε ΚΟΙΝΟ εχθρό και οφείλουμε να τον αντιπαλέψουμε ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ, κι όχι με πολιτικοιδεολογικοκομματικα του κώλου ΟΥΓΚ, με αυτισμούς και με άλλα υποκρυπτόμενα συμφέροντα από πίσω. Το ότι κατέβηκαν αυθόρμητα, άναρχα, αλλά λες και ήταν οργανωμένο, καταλαβαίνω πως τρελαίνει-αποσυντονίζει, αιφνιδιάζει ακόμα κι εσένα τον "ενταγμένο" στους αγωνισταράδες της ξεφτίλας. Συγνώμη που σου χαλάσαμε τη μανέστρα, αλλά θα το ξανακάνουμε!
Σπαρτιάτη, όλοι το ίδιο λέμε πλην του Νικόλα ο οποίος ως συνήθως, εξέχει σαν το πονεμένο δάχτυλο. Αρχικά τον θεωρούσα απλά αντιδραστικό, κι ότι τα λέει αυτά ακριβώς γιατί γουστάρει να εξέχει, τώρα αντιλαμβάνομαι πως είναι και άλλα τα κινητράκια του, (μικράς αγκομαχούσας πνοής- εξού και το υποκοριστικό) που δεν θα καταγράψω. Όποιος έχει ματάκια βλέπει ξεκάθαρα.
Τα μπλογκς απλά παρακίνησαν κάποιους απο μας, Φώτη. Αυτό μετράει και δε χρειάζεται να υπεραναλύουμε τα μπλογκς ή να τα ταμπελιάζουμε κι αυτά. Υπάρχουν μπλογκς και μπλογκς, και δεν μπορούμε να τα βάζουμε όλα σ'ένα σακί.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Πανω κατω αυτο λεω βικυ.Τα μπλογκς απλά παρακίνησαν κάποιους απο μας, Φώτη. Αυτό μετράει και δε χρειάζεται να υπεραναλύουμε τα μπλογκς ή να τα ταμπελιάζουμε κι αυτά. Υπάρχουν μπλογκς και μπλογκς, και δεν μπορούμε να τα βάζουμε όλα σ'ένα σακί.
γι αυτο και κανω διαχωρισμο.
φυσικα και υπαρχουν μοναδικα μπλογκς.
Αλλα τα κλοπυ πεϊστ, ειναι αυτα που στην ουσια δημιουργουν θορυβο ωστε τα μπλογκ διαμαντια να μην ακούγονται στο ευρυ κοινο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Divine Sinner την Πέμ 11 Νοέμ 2010, 13:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Spartan
Η δύναμη μας είναι η φωνή μας τώρα όλοι στην αθήνα μπροστά απο τη βουλή να φωνάξουμε αυτο που θέλει να φωνάξει όλος ο ελληνικός λαός
ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ- ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ -ΕΞΩ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ- ΕΞΩ ΟΙ ΕΥΡΩΛΗΣΤΑΡΧΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ
ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ- ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ -ΕΞΩ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ- ΕΞΩ ΟΙ ΕΥΡΩΛΗΣΤΑΡΧΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ
- ArELa
- Founder-Administrator
Θα συμφωνήσεις όμως φαντάζομαι, ότι και τα χειρότερα μπλογκς, είναι καλύτερα απ'τα καθεστωτικοκάναλα/ραδιόφωνα/εφημερίδες που και καλά μας πασάρουν την "κοινώς αποδεκτή" συλλογιστική σούπα του κώλου.Divine Sinner έγραψε: Πανω κατω αυτο λεω βικυ.
γι αυτο και κανω διαχωρισμο.
φυσικα και υπαρχουν μοναδικα μπλογκς.
Αλλα τα κλοπυ πεϊστ, ειναι αυτα που στην ουσια δημιουργουν θορυβο ωστε τα μπλογκ διαμαντια να μην ακούγονται στο ευρυ κοινο.
Και εν πάση περιπτώσει, μαγκιά στα μπλογκς που έκαναν άτομα τα οποία έχουν κλασμένα τα κόμματα και τους τσοπαναραίους, να σηκωθούν απ'τους καναπέδες τους.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Συμφωνω. δεν θα μπορουσα να φανταστω ενα ιντερνετ χωρις μπλογκς. να μαθαινουμε τα "νεα" μεσω του e-πρετεντερη και του e-καψη.
θα ηταν εφιαλτικο.
θα ηταν εφιαλτικο.
- ArELa
- Founder-Administrator
Spartan έγραψε:Η δύναμη μας είναι η φωνή μας τώρα όλοι στην αθήνα μπροστά απο τη βουλή να φωνάξουμε αυτο που θέλει να φωνάξει όλος ο ελληνικός λαός
Αυτό να το πεις
- στο παγκοσμιοποιητικό ΠΑΣΟΚ
-στην πονηρή ΝΔ που παλεύει για ψηφαλάκια
-στο προλεταριοδικτατορικό ΚΚΕ που ψηφοθηρεί επισης
-στο αυτιστικό ΠΑΜΕ του ΚΚΕ που αν σηκώσεις κάποιο τέτοιο πλακάτ σε δική τους πορεία, θα σου πουν να το κατεβάσεις "γιατί δεν τους εκφράζει"
-στο αισχρά πατριδοκάπηλο ΛΑΟΣ
-στην ευρύτερη αριστερά που ψάχνεται με ποιους θα πάει στις πορείες
-στους συνδικαλιστές που είναι εξευτελιστικά ανύπαρκτοι αυτόν τον καιρό:)
και αν σε ακούσουν, ή συμφωνήσουν, εμένα να με φτύσεις.
Δυνητικά μπορούν να σε ακούσει και να ενώσειτη φωνή του με τη δική μας, το 60-65% αυτών που απείχαν στις πρόσφατες εκλογές, για τους οποιουσδήποτε λόγους, αλλά σίγουρα και από αηδία.
Εγώ μαζί σου πάντως!
Θα το κάνουμε Σπαρτιάτη, και δεν τους χρειαζόμαστε όλους αν θέλουν να μείνουν στην κοσμάρα τους και στο συνεχή διχασμό. Οι ανατροπές άλλωστε επιτυγχάνονται από ένα μικρό ποσοστό που τις ξεκινάει, κι όχι απ'τους "εδραιωμένους" του συστήματος.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble