Για τις Αυτοδιοικητικές ΕΚΛΟΓΕΣ
- Kariatida
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Kariatida
- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Re: Για τις επικείμενες... ΕΚΛΟΓΕΣ
Κατανοητά και σεβαστά όλα σου τα επιχειρήματα. Είναι φόλα το να μην μπορείς να ψηφίσεις στον δήμο που μένεις. Αδικία, ειδικά για εσένα την ίδια.
Τώρα όσον αφορά τη μόδα, λαμβάνοντας υπ' όψην όλα όσα μου είπες στο παραπάνω ποστ, ανακαλώ. Ούτε κι εγώ θέλω να σκοτωνόμαστε (παρ' ότι είναι αναζωογονητικό ενίοτε ).
Τώρα όσον αφορά τη μόδα, λαμβάνοντας υπ' όψην όλα όσα μου είπες στο παραπάνω ποστ, ανακαλώ. Ούτε κι εγώ θέλω να σκοτωνόμαστε (παρ' ότι είναι αναζωογονητικό ενίοτε ).
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Δεν ξαναπλακωνόμαστε λέω εγώ;
Την αναζωογόνηση τη χρειάζομαι εγώ πιο πολύ από σένα.
Μάκια ρε
Την αναζωογόνηση τη χρειάζομαι εγώ πιο πολύ από σένα.
Πιο πολύ με πόνεσαν τα δεκάευρα που έχασαν από απροσεξία τ'ανθρωπάκια. Δεν ήμουν και σε καμιά εφορευτική επιτροπή να τα τσεπώσω γμτπαππού ή την γιαγιά που της σταύρωσαν το ψηφοδέλτιο από το σπίτι να αποφασίζουν για εσάς;
Μάκια ρε
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Ετσι είναι Πέγκυ.
Αυτά είπε το Καρατζαφυρεράκι ο Μπουμπούκος
Ευχομαι να είναι Προφήτης και οι φόβοι του να βγούν αληθινοί.
Αν είναι το ΚΚΕ τόσο αμελητέα ποσότητα ώστε να μη δίνουν σημασία. Τότε γιατί τόσος φόβος το καρατζαφυρεράκι?
Αμ θα ρθουν οι Μπολσεβίκοι...................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν τα συστήματα εκείνα απέτυχαν όπως κάποιοι λένε μία
Αυτό το σύστημα είναι αποτυχημένο 1000 φορές περισσότερο.
Ο έλεγχος της Νέας τάξης της νοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης είναι αποτυχημένο Γιατί βάζει μπροστά μόνο τα κέρδη και αγνοεί τους ανθρώπους θεωρώντας τους πρόβατα για άρμεγμα και τελικά για σφάξιμο.
Τα κέρδη τους είνι πάνω απ όλα.
Επιδιώκουν τον έλεγχο γιατί φοβούνται ακριβώς αυτό.
Την εξέγερση.
Εμας μας εχουν χεσμένους. Την κοινωνία την έχουν χεσμένη. Αυτό που φοβούνται είναι η εξέγερση.
Και με την εξέγερση θα χάσουν τα κέρδη τους.
Και το ΚΚΕ έχει πρόταση.
Αλλά εσύ Ξιφομάχε έπεσες στο λούκι των ΜΜΕ ότι όποια πρόταση δεν αποδέχεται τη ληστεία και το στίψιμο των εργαζομένων για χάρη των διεθνών και ντόπιων τοκογλύφων είναι ανύπαρκτη πρόταση και ουτοπία. Όποιος δεν δέχεται το σύστημα αυτό δεν είναι ρεαλιστής.
Και το ΚΚΕ έχει πρόταση απόλυτα εφικτή.
Κατώτερη συνταξη 1100 Ευρώ
Κατώτατος μισθός σε Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα 1400 Ευρώ.
Ενα σπίτι για τον καθένα κι ένα εξοχικό.
Στην αρχή από αυτά που έχουν κατασχέσει οι τράπεζες και τα κοράκια να δοθούν στο λαό
Υποχρεωτική εκπαίδευση 12 χρόνια και Δωρεάν. Ελευθεροι χώροι, υποδομές.
7 ωρες εργασίας τη μέρα. (Εδώ είναι λάθος πολλές λέει 4 ώρες με πλήρης αποδοχές είναι εφικτές λόγω της αλματώδους ανάπτυξης των παραγωγικών δυνάμεων. Κατά τη γνώμη μου 4 ώρες είναι αρκετές και μάλλον πολλές ώστε να υπάρχει πλήρης απασχόληση. Αλλά οι 7 που λέει κάθε άλλο παρά ουτοπία είναι)
Κεντρικός σχεδιασμός ανάλογα με τις ανάγκες των πολιτών και πως θα εξυπηρετούνται καλύτερα.
Αλλο μοντέλο ανάπτυξης.
Το λάθος είναι ότι δεν προχώρησαν ακόμα οι εργάτες σε καταλήψεις εργοστασίων για να πάρουν τα μέσα παραγωγής στα χέρια τους.
Αλλά αυτό χρειάζεται ταξική συνείδηση πολύ δυνατή που η αστική προπαγάνδα δεν την αφήνει να αναπτυχθεί.
Ο πλούτος ανήκει σ αυτούς που τον παράγουν και όχι στους τοκογλύφους και τα κοράκια.
Ο Καπιταλισμός δεν έχει μέλλον. Ούτε η νέα τάξη που προσπαθεί να επιβάλλει.
Δεν είμαστε πρόβατα
Αυτά είπε το Καρατζαφυρεράκι ο Μπουμπούκος
«Εχει έρθει η ώρα ο αστικός κόσμος της χώρας, όλοι εμείς που πιστεύουμε ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι στην ΕΕ, ότι πρέπει να έχει αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία, ότι τέλος πάντων δεν είμαστε όπως λέει το ΚΚΕ κατά του καπιταλισμού, εμείς που πιστεύουμε στον καπιταλισμό και στην ελεύθερη αγορά, εμείς που μπορούμε να συνεννοηθούμε εν πάση περιπτώσει στα τελείως βασικά, πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να συνεννοηθούμε. Γιατί αν δεν συνεννοηθούμε, το αποτέλεσμα θα είναι σε επόμενες εκλογές να μην είναι το ΚΚΕ στο 14%, αλλά να είναι στο 34 και να μας κυβερνούν οι μπολσεβίκοι»
Ευχομαι να είναι Προφήτης και οι φόβοι του να βγούν αληθινοί.
Αν είναι το ΚΚΕ τόσο αμελητέα ποσότητα ώστε να μη δίνουν σημασία. Τότε γιατί τόσος φόβος το καρατζαφυρεράκι?
Αμ θα ρθουν οι Μπολσεβίκοι...................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν τα συστήματα εκείνα απέτυχαν όπως κάποιοι λένε μία
Αυτό το σύστημα είναι αποτυχημένο 1000 φορές περισσότερο.
Ο έλεγχος της Νέας τάξης της νοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης είναι αποτυχημένο Γιατί βάζει μπροστά μόνο τα κέρδη και αγνοεί τους ανθρώπους θεωρώντας τους πρόβατα για άρμεγμα και τελικά για σφάξιμο.
Τα κέρδη τους είνι πάνω απ όλα.
Επιδιώκουν τον έλεγχο γιατί φοβούνται ακριβώς αυτό.
Την εξέγερση.
Εμας μας εχουν χεσμένους. Την κοινωνία την έχουν χεσμένη. Αυτό που φοβούνται είναι η εξέγερση.
Και με την εξέγερση θα χάσουν τα κέρδη τους.
Και το ΚΚΕ έχει πρόταση.
Αλλά εσύ Ξιφομάχε έπεσες στο λούκι των ΜΜΕ ότι όποια πρόταση δεν αποδέχεται τη ληστεία και το στίψιμο των εργαζομένων για χάρη των διεθνών και ντόπιων τοκογλύφων είναι ανύπαρκτη πρόταση και ουτοπία. Όποιος δεν δέχεται το σύστημα αυτό δεν είναι ρεαλιστής.
Στην αρχή από αυτά που έχουν κατασχέσει οι τράπεζες και τα κοράκια να δοθούν στο λαό
Υποχρεωτική εκπαίδευση 12 χρόνια και Δωρεάν. Ελευθεροι χώροι, υποδομές.
7 ωρες εργασίας τη μέρα. (Εδώ είναι λάθος πολλές λέει 4 ώρες με πλήρης αποδοχές είναι εφικτές λόγω της αλματώδους ανάπτυξης των παραγωγικών δυνάμεων. Κατά τη γνώμη μου 4 ώρες είναι αρκετές και μάλλον πολλές ώστε να υπάρχει πλήρης απασχόληση. Αλλά οι 7 που λέει κάθε άλλο παρά ουτοπία είναι)
Κεντρικός σχεδιασμός ανάλογα με τις ανάγκες των πολιτών και πως θα εξυπηρετούνται καλύτερα.
Αλλο μοντέλο ανάπτυξης.
Το λάθος είναι ότι δεν προχώρησαν ακόμα οι εργάτες σε καταλήψεις εργοστασίων για να πάρουν τα μέσα παραγωγής στα χέρια τους.
Αλλά αυτό χρειάζεται ταξική συνείδηση πολύ δυνατή που η αστική προπαγάνδα δεν την αφήνει να αναπτυχθεί.
Ο πλούτος ανήκει σ αυτούς που τον παράγουν και όχι στους τοκογλύφους και τα κοράκια.
Ο Καπιταλισμός δεν έχει μέλλον. Ούτε η νέα τάξη που προσπαθεί να επιβάλλει.
Δεν είμαστε πρόβατα
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- ArELa
- Founder-Administrator
Και θέλω και τα βλέπω Πέγκι τα προφανή και συμφωνώ. Απλά δεν μ'ενδιαφέρουν πλέον οι παρατάξεις. Στο βαθμό που ο άλλος αντιπαλεύει αυτό που καταλαβαίνω ως αντι-ανθρώπινο, απάνθρωπο, άνομο, αδιανόητο, δε μ'ενδιαφέρει αν αυτοπροσδιορίζεται ως αριστερός, κουαζούλου ή τιραμόλα. Η ουσία για μένα είναι αλλού πλέον, κι αυτή είναι όπως έχω ξαναπεί πολλές φορές, μια πάλη για όλους όσους απλά δεν ανέχονται αυτή τη φασιστίλα. Για τον καρατζαφούμαρο, με βρίσκετε αμφότερες απολύτως σύμφωνη.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
Ένα απόσπασμα από άρθρο του Δημήτρη Καζάκη έχει πολύ ενδιαφέρον
Με τις εκλογές αυτές ο λαός έκανε ένα πρώτο βήμα λύτρωσης από τις πολιτικές εξαρτήσεις του, από τα κόμματα που διαχειρίζονται ή φλερτάρουν το κυρίαρχο σύστημα. Μένει το δεύτερο και πιο αποφασιστικό βήμα: να δημιουργηθεί εκείνη η συλλογική έκφραση που μπορεί να εμπνεύσει εμπιστοσύνη στην πλειοψηφία του λαού, να λειτουργήσει καταλυτικά στην οργανωμένη πάλη του και να προτάξει εκείνα τα άμεσα αιτήματα που απαντούν στην καρδιά του οικονομικού, κοινωνικού και πολιτικού ζητήματος της χώρας σήμερα. Μόνο που για να γίνει αυτό δεν αρκεί η συνεργασία κάποιων πολιτικών δυνάμεων της αριστεράς, ούτε φυσικά η «ενότητα της αριστεράς», η οποία ενταφιάστηκε πανηγυρικά με αυτές τις εκλογές. Χρειάζεται ένα ευρύ παλλαϊκό μέτωπο που να μπορεί να ξεπερνά τους διαχωρισμούς δεξιάς και αριστεράς μέσα στο λαό, να αναδεικνύει το κοινό συμφέρον όλων των εργαζομένων μέσα από τον αγώνα για την μη αναγνώριση του δημόσιου χρέους, για την έξοδο από το ευρώ, για την εθνικοποίηση των μεγάλων τραπεζών, για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και την κατάκτηση της δημοκρατίας στον τόπο μας μέσα από την κατοχύρωση στην πράξη της λαϊκής κυριαρχίας και της εθνικής ανεξαρτησίας.
- Blue Ice
Μπροστά σε αυτές τις προτάσεις του ΚΚΕ, το "Λεφτά Υπάρχουν" φαντάζει πειστικότατο...doctormarkon έγραψε: Αλλά εσύ Ξιφομάχε έπεσες στο λούκι των ΜΜΕ ότι όποια πρόταση δεν αποδέχεται τη ληστεία και το στίψιμο των εργαζομένων για χάρη των διεθνών και ντόπιων τοκογλύφων είναι ανύπαρκτη πρόταση και ουτοπία. Όποιος δεν δέχεται το σύστημα αυτό δεν είναι ρεαλιστής.
Ας σοβαρευτούμε καλύτερα... Οι τράπεζες δεν είναι το πρόβλημα εδώ. Ο έλεγχός τους είναι πρόβλημα, αλλά οικονομία χωρίς τράπεζες δε γίνεται. Δε γίνεται να μην έχεις μαγαζί για να πουλάς και να αγοράζεις το αγαθό που κινεί τα πάντα, τα λεφτά.
Και φυσικά το μεγαλύτερο θέμα που έχει το ΚΚΕ είναι η "ταξική" του πολιτική και η έλλειψη εθνικής πολιτικής. Νομίζεις ότι θα ξεχάσουμε την υποδοχή του ΚΚΕ στο ΚΚ "Μακεδονίας" τον προηγούμενο Μάιο;; Πράξη που δείχνει συνέχεια της πολιτικής του 1924
"Να γιατί αγωνιζόμαστε εναντίον των εξοπλισμών, εναντίον των πολέμων που προετοιμάζει η κεφαλαιοκρατία, εναντίον της εθνικής καταπιέσεως και του βιαίου εκπατρισμού. Να γιατί αγωνιζόμαστε για την ένωση των τριών τμημάτων της Μακεδονίας και Θράκης και για ενιαία και ανεξάρτητη κρατική τους ύπαρξη...Ζήτω η εργατοαγροτική επανάσταση της Βουλγαρίας! Ζήτω η ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη!
Ζήτω η Ομοσπονδία των Βαλκανικών εργατοαγροτικών δημοκρατιών!
Ζήτω η Παγκόσμιος Προλεταριακή επανάσταση.
Αθήναι 3 Δεκεμβρίου 1924
Το Προεδρείο"
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Ο Μπουμπούκος το προχώρησε. Το νέο του μήνυμα ήταν πως έρχεται Δεκέμβρης του 1944
Ναι ρε Αδώνιδα, τα κονσερβοκούτια δεν σκούριασαν ακόμη. Ετοιμάσου...
Τη Δευτέρα το ΚΚΕ καλεί σε μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Η Κανέλλη είπε στην τηλεόραση απευθυνόμενη στον Μαργαρίτη του ΣΥΡΙΖΑ ότι αν θέλουν μπορούν να έρθουν με τα πανό και τις σημαίες τους. Παρ' όλα αυτά θεωρείται βέβαιο, πως για άλλη μια φορά το ΚΚΕ θέλει να διαχωρίσει τη συγκέντρωση του από τους υπόλοιπους. Καλέσματα έχουν κάνει ακόμη κάτι πρωτοβάθμια σωματεία και φοιτητικούς συλλόγους. Πιστεύω ότι κάνουν λάθος να θέλουν να γίνουν ουρά του ΚΚΕ, το οποίο φυσικά και δεν αποσκοπεί σε κινηματικές διαδικασίες ή, μάλλον μόνο σε όσες έχει τον απόλυτο έλεγχο.
Ναι ρε Αδώνιδα, τα κονσερβοκούτια δεν σκούριασαν ακόμη. Ετοιμάσου...
Τη Δευτέρα το ΚΚΕ καλεί σε μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Η Κανέλλη είπε στην τηλεόραση απευθυνόμενη στον Μαργαρίτη του ΣΥΡΙΖΑ ότι αν θέλουν μπορούν να έρθουν με τα πανό και τις σημαίες τους. Παρ' όλα αυτά θεωρείται βέβαιο, πως για άλλη μια φορά το ΚΚΕ θέλει να διαχωρίσει τη συγκέντρωση του από τους υπόλοιπους. Καλέσματα έχουν κάνει ακόμη κάτι πρωτοβάθμια σωματεία και φοιτητικούς συλλόγους. Πιστεύω ότι κάνουν λάθος να θέλουν να γίνουν ουρά του ΚΚΕ, το οποίο φυσικά και δεν αποσκοπεί σε κινηματικές διαδικασίες ή, μάλλον μόνο σε όσες έχει τον απόλυτο έλεγχο.
Δεν νομίζω ότι θέλει κάτι τέτοιο το ΚΚΕ.Το λάθος είναι ότι δεν προχώρησαν ακόμα οι εργάτες σε καταλήψεις εργοστασίων για να πάρουν τα μέσα παραγωγής στα χέρια τους.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
- doctormarkon
- Επίτιμος
Ναι Ξιφομάχε.
Ταξική Συνείδηση και μετά εθνική.
Γιατί βρες μου τι κοινό έχεις εσύ με τους εφοπλιστές, το Δασκαλόπουλο, το Βγενόπουλο τις γυναίκες τους και της κόρες τους?
Είναι Έλληνες αλλά τη χώρα τους την έχουν χεσμένη και πουλάνε ακόμα και την ακρόπολη για τα κέρδη τους.
Καμμία σχέση δεν έχω με κανέναν έλληνα τοκογλύφο και κοράκι απόγονο του δοσίλογου της κατοχής και του μαυραγορίτη που συγκρότησαν όλοι μαζί τη μεταπολεμική αστική τάξη.
Ναι ταξική συνείδηση. Γιατί έχω περισσότερα τυπικά προσόντα και ουσιαστικά από πολλούς από αυτούς που μιλάνε για λογαριασμό μου και λένε εμένα και όλους τους άλλους που ανήκουν στην τάξη μου αχρηστους τεμπέληδες και καλοπερασάκηδες ενώ για το σκυλολοι τους έχουν φυλάξει τις καλύτερες θέσεις λες και ανήκουν σε άλλη ράτσα.
Μας βλέπουν σαν πλέμπα και μας έχουν χεσμένους
Για ποια εθνική συνειδηση μιλάς λοιπόν?
Αν αυτοί έχουν εθνική συνειδηση ας πάψουν να βρίζουν τον ελληνικό λαό και ας δώσουν αυτοί από το περίσσεμα τους αυτά που ζητούν από εμάς. Γι αυτούς είναι κάτι περιττό. Από εμάς ζητούν τη ζωή και την αξιοπρέπεια μας.
Ναι λεφτά υπάρχουν αλλά δεν είναι για μας.
Εμείς τα δουλέψαμε αλλά δεν είναι δικά μας.
Ανήκουν σε άλλους.
Που θέλουν να πιστεύουν ότι είναι από άλλη ράτσα.
Όχι Νίκο δεν θα ήθελα να σφάξω τον Αδωνη με κονσερβοκούτι
Γιατί θα γίνει ήρωας.
Θα ήθελα να τον βάλω να καθαρίζει τους καμπινέδες για 3 ευρώ την ωρα
Όπως όλες οι καθαρίστριες.
Με ελαστική σχέση εργασίας
Και η κυρά του η μπουμπούκα το ίδιο πρέπει να πάθει.
Όχι κονσερβοκούτια.
Τους χρωστάμε την κόλαση που μας σερβίρουν.
Ταξική τιμωρία
Γιατί βρες μου τι κοινό έχεις εσύ με τους εφοπλιστές, το Δασκαλόπουλο, το Βγενόπουλο τις γυναίκες τους και της κόρες τους?
Είναι Έλληνες αλλά τη χώρα τους την έχουν χεσμένη και πουλάνε ακόμα και την ακρόπολη για τα κέρδη τους.
Καμμία σχέση δεν έχω με κανέναν έλληνα τοκογλύφο και κοράκι απόγονο του δοσίλογου της κατοχής και του μαυραγορίτη που συγκρότησαν όλοι μαζί τη μεταπολεμική αστική τάξη.
Ναι ταξική συνείδηση. Γιατί έχω περισσότερα τυπικά προσόντα και ουσιαστικά από πολλούς από αυτούς που μιλάνε για λογαριασμό μου και λένε εμένα και όλους τους άλλους που ανήκουν στην τάξη μου αχρηστους τεμπέληδες και καλοπερασάκηδες ενώ για το σκυλολοι τους έχουν φυλάξει τις καλύτερες θέσεις λες και ανήκουν σε άλλη ράτσα.
Μας βλέπουν σαν πλέμπα και μας έχουν χεσμένους
Για ποια εθνική συνειδηση μιλάς λοιπόν?
Αν αυτοί έχουν εθνική συνειδηση ας πάψουν να βρίζουν τον ελληνικό λαό και ας δώσουν αυτοί από το περίσσεμα τους αυτά που ζητούν από εμάς. Γι αυτούς είναι κάτι περιττό. Από εμάς ζητούν τη ζωή και την αξιοπρέπεια μας.
Ναι λεφτά υπάρχουν αλλά δεν είναι για μας.
Εμείς τα δουλέψαμε αλλά δεν είναι δικά μας.
Ανήκουν σε άλλους.
Που θέλουν να πιστεύουν ότι είναι από άλλη ράτσα.
Όχι Νίκο δεν θα ήθελα να σφάξω τον Αδωνη με κονσερβοκούτι
Γιατί θα γίνει ήρωας.
Θα ήθελα να τον βάλω να καθαρίζει τους καμπινέδες για 3 ευρώ την ωρα
Όπως όλες οι καθαρίστριες.
Με ελαστική σχέση εργασίας
Και η κυρά του η μπουμπούκα το ίδιο πρέπει να πάθει.
Όχι κονσερβοκούτια.
Τους χρωστάμε την κόλαση που μας σερβίρουν.
Ταξική τιμωρία
- ArELa
- Founder-Administrator
Αν πρέπει να μπει προτεραιότητα, θα'λεγα σίγουρα εθνική, γιατί δεν μπορείς να δηλώνεις "κόρη" πχ χωρίς ν'αγαπάς τους γονείς σου, ούτε μάνα χωρίς ν'αγαπάς το παιδί σου. Έτσι δε μπορείς να δηλώνεις Ελληνίδα, χωρίς ν'αγαπάς την Ελλάδα (σου). Όμως δεν θα'πρεπε να εμπλέκονται ούτε να τίθεται θέμα προτεραιοτήτων σ'αυτά τα δυο.doctormarkon έγραψε:Ναι Ξιφομάχε.
Και οι αριστεροί είναι Ελληνες (τουλάχιστον στα χαρτιά )και μάλιστα ταξικά εκεί που πρέπει για να κάνουν τον αγώνα τους- (λέμε τώρα...) αλλά ξεπουλάνε-έχουν χεσμένα- πάτρια εδάφη
xifomaxos έγραψε:
"Να γιατί αγωνιζόμαστε εναντίον των εξοπλισμών, εναντίον των πολέμων που προετοιμάζει η κεφαλαιοκρατία, εναντίον της εθνικής καταπιέσεως και του βιαίου εκπατρισμού. Να γιατί αγωνιζόμαστε για την ένωση των τριών τμημάτων της Μακεδονίας και Θράκης και για ενιαία και ανεξάρτητη κρατική τους ύπαρξη...Ζήτω η εργατοαγροτική επανάσταση της Βουλγαρίας! Ζήτω η ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη!
Ζήτω η Ομοσπονδία των Βαλκανικών εργατοαγροτικών δημοκρατιών!
Ζήτω η Παγκόσμιος Προλεταριακή επανάσταση.
Αθήναι 3 Δεκεμβρίου 1924
Το Προεδρείο"
πράγμα το οποίο (και άλλα παρεμφερή) προσπερνάτε/κάνετε γαργάρα εσείς οι αριστεροί όποτε σας προτάσσονται, και μ'άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε...
Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της λοιπόν, ή τα παιδιά της την κατακρεουργούν;
Γι'αυτό σου λέω, είναι άλλο το ταξικό και άλλο το εθνικό και δε θα'πρεπε να τα εμπλέκεις ούτε βάζεις προτεραιότητες. Κάποια πράγματα δεν μπαίνουν σε τέτοια λίστα.
(στα λοιπά περί μπουμπούκου και ομοίων του, συμφωνώ)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Re: Αποτελέσματα Δημοτικών & Περιφερειακών Εκλογών
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ
Σαν έριξα και το στερνό δαυλί στο φωτογώνι
(δαυλί της ζωής μου της κλεισμένης μες στο χρόνο)
στο φωτογώνι της καινούργιας Λευτεριάς Σου Ελλάδα,
μου αναλαμπάδιασε άξαφνα η ψυχή, σα να ’ταν
όλο χαλκός το διάστημα, ή ως να ’χα
τ’ άγιο κελί του Ηράκλειτου τριγύρα μου
όπου χρόνια,
για την Αιωνιότη εχάλκευε τους λογισμούς του
και τους κρεμνούσε ως άρματα
στης Έφεσος το Ναό·
γιγάντιες σκέψες
σα νέφη πύρινα ή νησιά πορφυρωμένα
σε μυθικόν ηλιοβασίλεμα
άναβαν στο νου μου,
τι όλη μου καίγονταν μονομιά η ζωή
στην έγνια της καινούργιας Λευτεριάς σου Ελλάδα!
Γι’ αυτό δεν είπα:
Τούτο είναι το φως της νεκρικής πυράς μου.
Δαυλός της Ιστορίας Σου, έκραξα, είμαι,
και να, ας καεί σα δάδα το έρμο μου κουφάρι,
καταβολάδα του Εμπυραίου,
με την δάδα τούτην,
ορθός πορεύοντας ως με την ύστερη ώρα,
όλες να φέξουν τέλος, τις γωνιές της Οικουμένης
ν’ ανοίξω δρόμο στην ψυχή, στο πνέμμα, στο κορμί Σου, Ελλάδα!
Σαν έριξα και το στερνό δαυλί στο φωτογώνι
(δαυλί της ζωής μου της κλεισμένης μες στο χρόνο)
στο φωτογώνι της καινούργιας Λευτεριάς Σου Ελλάδα,
μου αναλαμπάδιασε άξαφνα η ψυχή, σα να ’ταν
όλο χαλκός το διάστημα, ή ως να ’χα
τ’ άγιο κελί του Ηράκλειτου τριγύρα μου
όπου χρόνια,
για την Αιωνιότη εχάλκευε τους λογισμούς του
και τους κρεμνούσε ως άρματα
στης Έφεσος το Ναό·
γιγάντιες σκέψες
σα νέφη πύρινα ή νησιά πορφυρωμένα
σε μυθικόν ηλιοβασίλεμα
άναβαν στο νου μου,
τι όλη μου καίγονταν μονομιά η ζωή
στην έγνια της καινούργιας Λευτεριάς σου Ελλάδα!
Γι’ αυτό δεν είπα:
Τούτο είναι το φως της νεκρικής πυράς μου.
Δαυλός της Ιστορίας Σου, έκραξα, είμαι,
και να, ας καεί σα δάδα το έρμο μου κουφάρι,
καταβολάδα του Εμπυραίου,
με την δάδα τούτην,
ορθός πορεύοντας ως με την ύστερη ώρα,
όλες να φέξουν τέλος, τις γωνιές της Οικουμένης
ν’ ανοίξω δρόμο στην ψυχή, στο πνέμμα, στο κορμί Σου, Ελλάδα!
ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΤ1
Θα σας αντιγραψω το κειμενο οπως το εχω δωσει σε αρκετα blogs.Ειχα παει την Δευτερα στον Αντ1,αλλα δεν αξιζουν ουτε την σκονη των υποδηματων μου να τους αφησω.
Ακολουθει το κειμενο
Σημερα σας γραφω για το θεμα της Ελληνικης Σημαιας.
Πηρα τηλεφωνο στον αντ1,και μιλησα με καποια υπευθηνη και μου ελεγε τα κλασικα οτι ειναι δηλαδη ενα σχεδιο και οχι η Ελληνικη σημαια.Της απαντησα αν μπορω να παω στο καναλι και να μιλησουμε απο κοντα και να κανω την καταγγελια μου εκει. Μου απαντησε ΝΑΙ.
Ετσι λοιπον πηγα.Στην εισοδο μιλησαμε με τον security,την πηρε τηλεφωνο και ειπε οτι ειταν σε συμβουλιο,αλλα και να μην ειταν παλι δεν μπορει να μιλα με τον καθενα τηλεθεατη.Ειπε οτι ισως οταν τελειωνε το συμβουλιο να ερχοταν η γραμματεας της να κανω την καταγγελια μου.Ρωτησα τον security,τι ωρα τελειωνει το συμβουλιο και ειπε μπορει και το βραδυ.Εγω ειμουν εκει στις 14¨30.Οποτε μου ειπε ψεματα οτι μπορω να παω και να μιλησουμε. Αλλα απαντησα οτι θα περιμενω ολο το βραδυ και δεν το κουναω απο εκει,γιατι προκειται για το Εθνικο μου συμβολο.Εκανα βολτες,και μετα απο μια ωρα φανηκε ενας υπευθυνος,δεν ξερω τι υπευθυνος ειταν,γιατι το καταλαβαν οτι δεν μπορουσαν να με ξεφορτωθουν με μαλακιες.Μου ειπε θα παει να τυπωσει το επιμαχο σχημα.Οταν ξαναγυρισε ειπε οτι δεν μπορουσε να το βρει και να το τυπωσει,και μου εδωσε το τηλεφωνο το οποιο ειχα ξανακαλεσει το πρωι για να κανω την καταγγελια μου.Δηλαδη μια απο τα ιδια.Φυσικα και ξερουν οτι κανουν παραποιηση εθνικου συμβολου.Θελω να δω την Κυριακη το βραδυ θα ξαναβγαλουν το βδελιγμα?
Θα σας αντιγραψω το κειμενο οπως το εχω δωσει σε αρκετα blogs.Ειχα παει την Δευτερα στον Αντ1,αλλα δεν αξιζουν ουτε την σκονη των υποδηματων μου να τους αφησω.
Ακολουθει το κειμενο
Σημερα σας γραφω για το θεμα της Ελληνικης Σημαιας.
Πηρα τηλεφωνο στον αντ1,και μιλησα με καποια υπευθηνη και μου ελεγε τα κλασικα οτι ειναι δηλαδη ενα σχεδιο και οχι η Ελληνικη σημαια.Της απαντησα αν μπορω να παω στο καναλι και να μιλησουμε απο κοντα και να κανω την καταγγελια μου εκει. Μου απαντησε ΝΑΙ.
Ετσι λοιπον πηγα.Στην εισοδο μιλησαμε με τον security,την πηρε τηλεφωνο και ειπε οτι ειταν σε συμβουλιο,αλλα και να μην ειταν παλι δεν μπορει να μιλα με τον καθενα τηλεθεατη.Ειπε οτι ισως οταν τελειωνε το συμβουλιο να ερχοταν η γραμματεας της να κανω την καταγγελια μου.Ρωτησα τον security,τι ωρα τελειωνει το συμβουλιο και ειπε μπορει και το βραδυ.Εγω ειμουν εκει στις 14¨30.Οποτε μου ειπε ψεματα οτι μπορω να παω και να μιλησουμε. Αλλα απαντησα οτι θα περιμενω ολο το βραδυ και δεν το κουναω απο εκει,γιατι προκειται για το Εθνικο μου συμβολο.Εκανα βολτες,και μετα απο μια ωρα φανηκε ενας υπευθυνος,δεν ξερω τι υπευθυνος ειταν,γιατι το καταλαβαν οτι δεν μπορουσαν να με ξεφορτωθουν με μαλακιες.Μου ειπε θα παει να τυπωσει το επιμαχο σχημα.Οταν ξαναγυρισε ειπε οτι δεν μπορουσε να το βρει και να το τυπωσει,και μου εδωσε το τηλεφωνο το οποιο ειχα ξανακαλεσει το πρωι για να κανω την καταγγελια μου.Δηλαδη μια απο τα ιδια.Φυσικα και ξερουν οτι κανουν παραποιηση εθνικου συμβολου.Θελω να δω την Κυριακη το βραδυ θα ξαναβγαλουν το βδελιγμα?
Ενα απο τα blogs,που το εχουν αναρτησει ειναι αυτο
http://olympia.gr/2010/11/09/%ce%b1%ce% ... %8e%cf%83/
http://olympia.gr/2010/11/09/%ce%b1%ce% ... %8e%cf%83/
- ArELa
- Founder-Administrator
Αυτά να τα βλέπουν μερικές ψυχές που απαξιώνουν τα μπλογκς.
Μπράβο στο συγκεκριμένο γι'αυτό το ανάρτημα.
Μα την Παναγία, θα'θελα να'μασταν όλοι εκεί μ'αυτόν τον άνθρωποι για ακτιβισμό αντίρρησης σ'αυτό το βδέλυγμα που παρουσιάζουν ως "νέα" σημαία μας!
Μπράβο στο συγκεκριμένο γι'αυτό το ανάρτημα.
Μα την Παναγία, θα'θελα να'μασταν όλοι εκεί μ'αυτόν τον άνθρωποι για ακτιβισμό αντίρρησης σ'αυτό το βδέλυγμα που παρουσιάζουν ως "νέα" σημαία μας!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
Οι αριστεροί, το ΠΑΜΕ χθες έκαναν διαδήλωση όταν κλιμάκιο του στρατού έφευγε για το Κόσοβο για τα συμφέροντα των Κεφαλαιοκρατών και πάλι.
Κάθε κλιμάκιο στοιχίζει ένα εκατομύριο την ημέρα. Για κει λεφτά υπάρχουν.
Όπως υπάρχουν για να επιδοτούνται οι τράπεζες.
Για να έισπράτουν διόδια οι ιδιώτες για δρόμους καρμανιόλες.
Τα πάντα γι αυτούς
Για να κάνουν τα κέρδη τους ακόμα περισσότερα.
Για να πλουτίζουν λεηλατώντας το κράτος.
Πως ορίζεται η έννοια του πατριωτισμού.
Γιατί ώρα είναι να πουν αντιπατριώτες και ανθέλληνες όσοι είναι ενάντια σε αυτό το αίσχος.
Ο καθένας ορίζει την έννοια του πατριωτισμού όπως νομίζει και κάποιοι άλλοι εκεί πάνω την ορίζουν για λογαριασμό μας.
Για να μας ελέγχουν καλύτερα.
Τελικά τι σημαίνει πατριώτης?
Και γιατί αυτή η έννοια ισχύει για μας και όχι για την αφεντομουτσουνάρα τους.
Τι έκαναν οι εφοπλιστές για την πατρίδα τους?
Τι έκαναν οι βιομήχανοι εκτός από ξεπουλημα σε συνεργασία με τους διεθνείς τοκογλύφους?
Τι έκαναν οι τραπεζίτες?
Η Ελλάδα έγινε ψωρογιώργαινα με τον μεγαλύτερο εμπορικό στόλο στον κόσμο και Έλληνες στην λίστα των πλουσιώτερων του κόσμου. Αυτό έκαναν Μία λεηλασία.
Αλλά επειδή δεν θέλω να παρεκλείνει το θέμα σε μια παρελθοντολογία χωρίς τέλος.
Αυτό υπάρχει ήδη στο τόπικ "τυχαίο δε νομίζω" όπου ο Κάσσανδρος με το Νίκο εξάντλησαν το θέμα.
Τελικά όμως ποιός είναι ο Πατριώτης?
Δύσκολη ερώτηση.
Γιατί πρέπει να γίνει ένας διαχωρισμός ανάμεσα στον πλούσιο και το φτωχό. Τα λαικά στρώματα δεν έχουν και πολλά περιθώρια να δείξουν τον πατριωτισμό τους. Ίσως και να μη θέλουν να χωρέσουν σε μια έννοια που έχει εκ των άνω καθοριστεί.
Πόσο πατριώτες είναι οι πλούσιοι Έλληνες?
Η κα Παναγοπούλου έδωσε 30 εκατομύρια για να σώσει το σάμψαλο το άντρα της από τους απαγωγείς.
Αλλά πόσα θα έδινε για να σώσει τη χώρα της?
Ούτε ένα ευρώ.
Αντίθετα απομυζούν τον κόπο του λαού. Ζητούν πακιστανούς για πλήρωμα για να τους πληρώνουν 50 ευρώ.
Ρώτησαν τη Λούκα γιατί δε φορολογεί τους εφοπλιστές. Και κείνη είπε με το σατανικό της γέλιο:
χα χα χα χα αν φορολογήσουν τους εφοπλιστές θα βάλουν ξένη σημαία.
Αυτοί λοιπόν είναι οι πατριώτες
Από εμάς ζητούν τα πάντα, Το αίμα μας, την αξιοπρέπεια μας τη ζωή μας.
Γιατί αλλιώς δεν είμαστε πατριώτες.
Όταν δεν πεθαίνουμε για τα κέρδη του εφοπλιστή και του τραπεζίτη είμαστε ανθέλληνες.
Κάθε κλιμάκιο στοιχίζει ένα εκατομύριο την ημέρα. Για κει λεφτά υπάρχουν.
Όπως υπάρχουν για να επιδοτούνται οι τράπεζες.
Για να έισπράτουν διόδια οι ιδιώτες για δρόμους καρμανιόλες.
Τα πάντα γι αυτούς
Για να κάνουν τα κέρδη τους ακόμα περισσότερα.
Για να πλουτίζουν λεηλατώντας το κράτος.
Πως ορίζεται η έννοια του πατριωτισμού.
Γιατί ώρα είναι να πουν αντιπατριώτες και ανθέλληνες όσοι είναι ενάντια σε αυτό το αίσχος.
Ο καθένας ορίζει την έννοια του πατριωτισμού όπως νομίζει και κάποιοι άλλοι εκεί πάνω την ορίζουν για λογαριασμό μας.
Για να μας ελέγχουν καλύτερα.
Τελικά τι σημαίνει πατριώτης?
Και γιατί αυτή η έννοια ισχύει για μας και όχι για την αφεντομουτσουνάρα τους.
Τι έκαναν οι εφοπλιστές για την πατρίδα τους?
Τι έκαναν οι βιομήχανοι εκτός από ξεπουλημα σε συνεργασία με τους διεθνείς τοκογλύφους?
Τι έκαναν οι τραπεζίτες?
Η Ελλάδα έγινε ψωρογιώργαινα με τον μεγαλύτερο εμπορικό στόλο στον κόσμο και Έλληνες στην λίστα των πλουσιώτερων του κόσμου. Αυτό έκαναν Μία λεηλασία.
Αλλά επειδή δεν θέλω να παρεκλείνει το θέμα σε μια παρελθοντολογία χωρίς τέλος.
Αυτό υπάρχει ήδη στο τόπικ "τυχαίο δε νομίζω" όπου ο Κάσσανδρος με το Νίκο εξάντλησαν το θέμα.
Τελικά όμως ποιός είναι ο Πατριώτης?
Δύσκολη ερώτηση.
Γιατί πρέπει να γίνει ένας διαχωρισμός ανάμεσα στον πλούσιο και το φτωχό. Τα λαικά στρώματα δεν έχουν και πολλά περιθώρια να δείξουν τον πατριωτισμό τους. Ίσως και να μη θέλουν να χωρέσουν σε μια έννοια που έχει εκ των άνω καθοριστεί.
Πόσο πατριώτες είναι οι πλούσιοι Έλληνες?
Η κα Παναγοπούλου έδωσε 30 εκατομύρια για να σώσει το σάμψαλο το άντρα της από τους απαγωγείς.
Αλλά πόσα θα έδινε για να σώσει τη χώρα της?
Ούτε ένα ευρώ.
Αντίθετα απομυζούν τον κόπο του λαού. Ζητούν πακιστανούς για πλήρωμα για να τους πληρώνουν 50 ευρώ.
Ρώτησαν τη Λούκα γιατί δε φορολογεί τους εφοπλιστές. Και κείνη είπε με το σατανικό της γέλιο:
χα χα χα χα αν φορολογήσουν τους εφοπλιστές θα βάλουν ξένη σημαία.
Αυτοί λοιπόν είναι οι πατριώτες
Από εμάς ζητούν τα πάντα, Το αίμα μας, την αξιοπρέπεια μας τη ζωή μας.
Γιατί αλλιώς δεν είμαστε πατριώτες.
Όταν δεν πεθαίνουμε για τα κέρδη του εφοπλιστή και του τραπεζίτη είμαστε ανθέλληνες.
- ArELa
- Founder-Administrator
Κι ο αμίμητος ΓΑΠ είπε ούτε λίγο ούτε πολύ, πως δεν είμαστε πατριώτες αν δε συναινούμε στο ΔΝΤ. Οκ, κι εγώ τον αγαπάω.
Φιλενάδα, ας αφήσουμε τη φιλολογία και τα πολλά τα λόγια περί πατριωτισμού.
Η ουσία είναι απλή. Αγαπάς την Ελλάδα, τον τόπο που σε γέννησε, ναι ή όχι;
Δέχεσαι να χάσουμε κι αυτό το κομμάτι της Μακεδονίας που μας έμεινε ναι ή όχι;
Δέχεσαι το βδέλυγμα που έβγαλε για εθνικό μας σύμβολο ΣΗΜΑΙΑ μας ο ΑΝΤ1 το βράδυ των εκλογών, ναι ή όχι;
Οι ερωτήσεις γίνονται στο δεύτερο πρόσωπο αλλά δεν απευθύνομαι σε σένα προσωπικά.
Δίνω μερικά (πολύ λίγα) χαρακτηριστικά αλλά και αντιπροσωπευτικά ερωτήματα που καθορίζουν ένα βασικό και στοιχειώδες πατριωτικό συναίσθημα που ή κουβαλάει κάποιος γιατί ΕΙΝΑΙ Ελληνας ασχέτως ιδεολογίας ή το'χει πετάξει στα σκουπίδια, γιατί δε νιώθει τίποτα παρά "πολίτης του κόσμου" όπως προστάζει η νεοταξίλα, και γιατί η ιδεολογία του, αυτό του επιτάσσει.
Ένα κι ένα κάνουν δύο. Μην το πολυκουράζουμε και μην περιπλοκεύουμε τα απλά.
ΑΥΤΗ είναι η σημαία μου, ΑΥΤΗ θέλω να'χω.
Όχι το βδέλυγμα που μας προτείνει ο ΓΑΠ, Ο ΑΝΤ1, το ΔΝΤ και όλα τα καλά παιδιά της νέας τάξης.
δηλαδή έλεος επιτέλους!
Φιλενάδα, ας αφήσουμε τη φιλολογία και τα πολλά τα λόγια περί πατριωτισμού.
Η ουσία είναι απλή. Αγαπάς την Ελλάδα, τον τόπο που σε γέννησε, ναι ή όχι;
Δέχεσαι να χάσουμε κι αυτό το κομμάτι της Μακεδονίας που μας έμεινε ναι ή όχι;
Δέχεσαι το βδέλυγμα που έβγαλε για εθνικό μας σύμβολο ΣΗΜΑΙΑ μας ο ΑΝΤ1 το βράδυ των εκλογών, ναι ή όχι;
Οι ερωτήσεις γίνονται στο δεύτερο πρόσωπο αλλά δεν απευθύνομαι σε σένα προσωπικά.
Δίνω μερικά (πολύ λίγα) χαρακτηριστικά αλλά και αντιπροσωπευτικά ερωτήματα που καθορίζουν ένα βασικό και στοιχειώδες πατριωτικό συναίσθημα που ή κουβαλάει κάποιος γιατί ΕΙΝΑΙ Ελληνας ασχέτως ιδεολογίας ή το'χει πετάξει στα σκουπίδια, γιατί δε νιώθει τίποτα παρά "πολίτης του κόσμου" όπως προστάζει η νεοταξίλα, και γιατί η ιδεολογία του, αυτό του επιτάσσει.
Ένα κι ένα κάνουν δύο. Μην το πολυκουράζουμε και μην περιπλοκεύουμε τα απλά.
ΑΥΤΗ είναι η σημαία μου, ΑΥΤΗ θέλω να'χω.
Όχι το βδέλυγμα που μας προτείνει ο ΓΑΠ, Ο ΑΝΤ1, το ΔΝΤ και όλα τα καλά παιδιά της νέας τάξης.
δηλαδή έλεος επιτέλους!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
Ακριβώς Βασούλα.
Αγαπώ τον τόπο και τους κατοίκους της αλλά όχι τους ντόπιους κεφαλαιοκράτες που μας πουλάνε για ένα κομμάτι ψωμί.
Δεν τους θεωρώ Έλληνες αυτούς.
Και δεν είναι μόνο η Μακεδονία αλλά και η Θράκη και η Κρήτη.
Ελληνες είμαστε όλοι εμείς. Και ο τόπος μας. Αλλά όχι το Κεφάλαιο γιατί το Κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα.
Το ΚΚΕ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ότι έπεται μείωση της εθνικής κυριαρχίας. Βλέπει ότι οι άλλοι δεν βλέπουν και τρων το παραμύθι.
Κάποιοι νομίζουν ότι θα μπούν μία μέρα οι Τούρκοι και θα γίνει πόλεμος.
Αλλά αγνοούν ότι η υποδούλωση έχει ήδη αρχίσει.
Αγνοούν ότι βρισκόμαστε σε κατοχή και κάτω από αποικιοκρατικό ζυγό.
Βαφτίζεται πατριώτης αυτός που δέχεται το ζυγό και ανθέλληνας αυτός που αντιστέκεται και διαφωνεί στην κυρίαρχη πολιτική.
Ακριβώς η ίδια η αντιστροφή όρων και εννιών που συναντάμε στον Όργουελ
Αγαπώ τον τόπο και τους κατοίκους της αλλά όχι τους ντόπιους κεφαλαιοκράτες που μας πουλάνε για ένα κομμάτι ψωμί.
Δεν τους θεωρώ Έλληνες αυτούς.
Και δεν είναι μόνο η Μακεδονία αλλά και η Θράκη και η Κρήτη.
Ελληνες είμαστε όλοι εμείς. Και ο τόπος μας. Αλλά όχι το Κεφάλαιο γιατί το Κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα.
Το ΚΚΕ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ότι έπεται μείωση της εθνικής κυριαρχίας. Βλέπει ότι οι άλλοι δεν βλέπουν και τρων το παραμύθι.
Κάποιοι νομίζουν ότι θα μπούν μία μέρα οι Τούρκοι και θα γίνει πόλεμος.
Αλλά αγνοούν ότι η υποδούλωση έχει ήδη αρχίσει.
Αγνοούν ότι βρισκόμαστε σε κατοχή και κάτω από αποικιοκρατικό ζυγό.
Βαφτίζεται πατριώτης αυτός που δέχεται το ζυγό και ανθέλληνας αυτός που αντιστέκεται και διαφωνεί στην κυρίαρχη πολιτική.
Ακριβώς η ίδια η αντιστροφή όρων και εννιών που συναντάμε στον Όργουελ
Γιατί; Πρώτη φορά συμβαίνει...Βαφτίζεται πατριώτης αυτός που δέχεται το ζυγό και ανθέλληνας αυτός που αντιστέκεται και διαφωνεί στην κυρίαρχη πολιτική
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Να σας φουντώσω τώρα λίγο (έτσι για να κάψουμε καμιά θερμίδα)Για ποια εθνική συνειδηση μιλάς λοιπόν?
Ασχέτως κομμάτων, δεν ξέρω αν διαβάσατε το παράδειγμα που έγραψα για τους "έλληνες" που ψήφισαν στο γραμματικό αυτούς που θέλουν να τους δηλητηριάσουν, επειδή θεωρούν ότι έτσι κι αλλιώς θα ξαναβγούν, οπότε ήθελαν να 'εκβιάσουν' την υποστήριξή τους.
Όπως έχω πει σε πάμπολλα προηγούμενα νήματα, εγώ προσωπικά δεν έχω καμία ιδιαίτερη και γενική λατρεία προς τον Ελληνικό λαό. Θεωρώ πως το σύνολο του λαού έχει σκύψει το κεφάλι ηθελημμένα, επειδή φοβάται να παλέψει, επειδή βολεύεται, επειδή είναι ηλίθιοι, επειδή αδιαφορεί, επειδή χίλια δύο. Δικαιολογίες πολλές, το αποτέλεσμα το ίδιο. Το παράδειγμα με το Γραμματικό είναι ένα από τα ΑΠΕΙΡΑ που υπάρχουν. Να πούμε για τις περιοχές που αρνήθηκαν να ψηφίσουν επειδή δεν είχαν πάρει επιδοτήσεις; Όπως πάντα το τομάρι μας και οι άλλοι να πάτε να γ...ε!
Θα το ξαναπώ, λοιπόν. Δε νιώθω να με συνδέει τίποτα απολύτως με τον σημερινό ελληνικό λαό. Ώρες ώρες κοιτάζω στον δρόμο τον κόσμο και ακούω τις μαλακίες που λένε (ειδικά όταν άλλα λένε τη μία μέρα και άλλα την άλλη) και ούτε να τους λυπηθώ δεν μπορώ.
Αυτό που αγαπώ είναι αυτό που θα ΜΠΟΡΟΥΣΕ να είναι ο ελληνικός λαός. Η ιδέα του ελληνικού λαού και του ελληνισμού, όπως μου την εμφύσησαν οι γονείς μου. Ό,τι αγώνα (μικρό ή μεγάλο) έχω κάνει, κάνω ή θα κάνω στο μέλλον το κάνω με την ελπίδα να δω αυτό το όνειρο να γίνεται αληθινό, αυτή την ιδέα να παίρνει σάρκα και οστά. Για τον σημερινό έλληνα δεν κάνω κανέναν αγώνα, και ειλικρινά, όσο χεσμένη με έχουν αυτοί (για την πλειοψηφία μιλάω, όχι για ατομικές περιπτώσεις), άλλο τόσο χεσμένους τους έχω κι εγώ...
Μια και μιλήσαμε για πατριωτισμό και εθνική συνείδηση δηλαδή. Προσωπικά, είμαι πολύ συνειδητά πατριώτισσα, ακριβώς για τους παραπάνω λόγους. Γιατί η Ελλάδα κινδυνεύει από τους ίδιους τους Έλληνες και ΜΟΝΟ.
Δεν μπορώ τα μεγάλα λόγια για τους υπέροχους έλληνες που έχουν απλά υποστεί μια πλύση εγκεφάλου (στους 30 βαθμούς, ή το έκαψαν τελείως;) και θέλουν ένα σπρώξιμο για να συνέλθουν... Οι ελληνες έχουν γίνει ανθρωπάκια, και θέλει κάτι περισσότερο από ένα σκούντημα ή ένα σκαμπίλι για να συνέλθουν. Πρέπει ν'αποφασίσουν οι ίδιοι ότι δε θέλουν να είναι ανθρωπάκια... Όταν πράγματι γίνουν πατριώτες και αποκτήσουν εθνική συνείδηση...
Καλά κρασιά δηλαδή...
Μακάρι να είχα γεννήσει τα παιδιά μου στο Ουζμπεκιστάν... Καλύτερη θα ήταν η μοίρα τους και μικρότερη η απογοήτευσή τους, όταν μεγαλώνοντας θα φάνε τη σφαλιάρα που έφαγα εγώ για το 'μεγαλείο' των ελλήνων.
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
- Spartan
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: Spartan
- Φύλο: Άνδρας
Mantam Froufrou έγραψε:Να σας φουντώσω τώρα λίγο (έτσι για να κάψουμε καμιά θερμίδα)Για ποια εθνική συνειδηση μιλάς λοιπόν?
Ασχέτως κομμάτων, δεν ξέρω αν διαβάσατε το παράδειγμα που έγραψα για τους "έλληνες" που ψήφισαν στο γραμματικό αυτούς που θέλουν να τους δηλητηριάσουν, επειδή θεωρούν ότι έτσι κι αλλιώς θα ξαναβγούν, οπότε ήθελαν να 'εκβιάσουν' την υποστήριξή τους.
Όπως έχω πει σε πάμπολλα προηγούμενα νήματα, εγώ προσωπικά δεν έχω καμία ιδιαίτερη και γενική λατρεία προς τον Ελληνικό λαό. Θεωρώ πως το σύνολο του λαού έχει σκύψει το κεφάλι ηθελημμένα, επειδή φοβάται να παλέψει, επειδή βολεύεται, επειδή είναι ηλίθιοι, επειδή αδιαφορεί, επειδή χίλια δύο. Δικαιολογίες πολλές, το αποτέλεσμα το ίδιο. Το παράδειγμα με το Γραμματικό είναι ένα από τα ΑΠΕΙΡΑ που υπάρχουν. Να πούμε για τις περιοχές που αρνήθηκαν να ψηφίσουν επειδή δεν είχαν πάρει επιδοτήσεις; Όπως πάντα το τομάρι μας και οι άλλοι να πάτε να γ...ε!
Θα το ξαναπώ, λοιπόν. Δε νιώθω να με συνδέει τίποτα απολύτως με τον σημερινό ελληνικό λαό. Ώρες ώρες κοιτάζω στον δρόμο τον κόσμο και ακούω τις μαλακίες που λένε (ειδικά όταν άλλα λένε τη μία μέρα και άλλα την άλλη) και ούτε να τους λυπηθώ δεν μπορώ.
Αυτό που αγαπώ είναι αυτό που θα ΜΠΟΡΟΥΣΕ να είναι ο ελληνικός λαός. Η ιδέα του ελληνικού λαού και του ελληνισμού, όπως μου την εμφύσησαν οι γονείς μου. Ό,τι αγώνα (μικρό ή μεγάλο) έχω κάνει, κάνω ή θα κάνω στο μέλλον το κάνω με την ελπίδα να δω αυτό το όνειρο να γίνεται αληθινό, αυτή την ιδέα να παίρνει σάρκα και οστά. Για τον σημερινό έλληνα δεν κάνω κανέναν αγώνα, και ειλικρινά, όσο χεσμένη με έχουν αυτοί (για την πλειοψηφία μιλάω, όχι για ατομικές περιπτώσεις), άλλο τόσο χεσμένους τους έχω κι εγώ...
Μια και μιλήσαμε για πατριωτισμό και εθνική συνείδηση δηλαδή. Προσωπικά, είμαι πολύ συνειδητά πατριώτισσα, ακριβώς για τους παραπάνω λόγους. Γιατί η Ελλάδα κινδυνεύει από τους ίδιους τους Έλληνες και ΜΟΝΟ.
Δεν μπορώ τα μεγάλα λόγια για τους υπέροχους έλληνες που έχουν απλά υποστεί μια πλύση εγκεφάλου (στους 30 βαθμούς, ή το έκαψαν τελείως;) και θέλουν ένα σπρώξιμο για να συνέλθουν... Οι ελληνες έχουν γίνει ανθρωπάκια, και θέλει κάτι περισσότερο από ένα σκούντημα ή ένα σκαμπίλι για να συνέλθουν. Πρέπει ν'αποφασίσουν οι ίδιοι ότι δε θέλουν να είναι ανθρωπάκια... Όταν πράγματι γίνουν πατριώτες και αποκτήσουν εθνική συνείδηση...
Καλά κρασιά δηλαδή...
Μακάρι να είχα γεννήσει τα παιδιά μου στο Ουζμπεκιστάν... Καλύτερη θα ήταν η μοίρα τους και μικρότερη η απογοήτευσή τους, όταν μεγαλώνοντας θα φάνε τη σφαλιάρα που έφαγα εγώ για το 'μεγαλείο' των ελλήνων.
Με βαριά καρδιά θα συμφωνήσω, και λεω με βαριά γιατι αυτη ειναι η πικρή αληθεια και δυστυχώς που είναι έτσι τα πράγματα.
Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία και γι'αυτό ελπίζω ακόμα πως ο έλληνας κάποια στιγμή θα αφυπνίστει!!
- Mantam Froufrou
Για μια ελπίδα ζούμε... φρούδα, μεν, ελπίδα δε(ν).
- doctormarkon
- Επίτιμος
Στο μόνο που συμφωνώ με την Πέγκυ είναι ένα:
Όπως λέει και ο Στέλιος Καζατζίδης με ένα τραγούδι του "Πατρίδα είναι όπου στεριώνεις"
Ας το ξαναθυμηθούμε λοιπόν
Ήδη παίρνουμε το δρόμο της ξενητειάς.
Μακάρι να μπορούσα και γω να φύγω.
Αλλά τώρα πιά είναι αργά.
Αλλά δεν φταίνε οι Έλληνες.
Εξοργίζομαι όταν βγαίνει ο Πρωθυπουργός έξω και λέει τους Έλληνες διεφθαρμένους.
Εξοργίζομαι όταν το Κήτος των Ιμίων λέει τους δημοσίους Υπαλλήλους άχρηστους και του αστυνομικούς και τους στρατιωτικούς πιό άχρηστους απ όλους. Ναι μισώ τους μπάτσους. Αλλά δεν μπορώ να ακούω κάτι τέτοιο από ένα σακί γεμάτο σκα@@ που δεν δουλεψε ποτέ του και είναι εγγονός ενός παρανοικού δικτάτορα. Τους μπάτσους ας τους κρίνουμε εμείς τι είναι και πως εκπαιδεύονται και από τι φασιστική μύηση περνάνε. Αλλά όχι αυτός.
Ούτε και ο άλλος ο βρυκόλακας ο Μητσοτάκης που είπε ότι πρέπει και οι δημόσιοι υπάλληλοι να νιώσουν την ανεργία. Αυτός για το σκυλολοι του φύλαξε τις καλύτερες θέσεις μόνο και μονο επειδή είναι το ασκέρι του αρχαιοκάπηλου προδότη βρυκόλακα. Αυτοί δε θα νοιώσουν ποτέ την ανεργία ακόμα και αν είναι αχρηστοι ή χαζοί.
Το λέει και ο Γιός το αυτιστικό. Αλλά αν δεν ήταν γιός του κόμη δράκουλα ούτε για ντελίβερυ δεν θα τον έπαιρναν.
Φταίει ο λαός που τους προσκυνά και τους ψηφίζει. Όλους τους άχρηστους και τους προδότες.
Ίσως γιατί είναι δεμένοι με δαύτους με πελατειακά δίκτυα. Ίσως επειδή κάποιος πάτρωνας τους έταξε κάποια χάρη.
Ίσως γιατί έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση.
Ναι παίζει και αυτό.
Ο καθένας χρεώνεται την αποτυχία και τη μιζέρια σαν δική του ήττα.
Τους θεωρούν αυτούς σαν ανώτερους ή πιό μορφωμένους ή πιό ικανούς.
Αλλά και στους κύκλους της υψηλότερης τυπικής μόρφωσης υπάρχουν δύο κατηγορίες.
Αυτοί που πιστεύουν ότι ανήκουν σε μία ΕΛΙΤ γνώσης και θα γίνουν κάποτε μεγάλα στελέχη.
Και οι άλλοι που βλέπουν ότι το θέμα είναι ταξικό. Αυτοί που έχουν περισσότερα προσόντα από τους υπουργούς και από τους δημοσιοκάφρους και τους βλέπουν σαν καραγκιόζηδες και τιποτένιους. Αλλά ξέρουν πολύ καλά ότι εκείνοι δεν θα πάρουν ποτέ καμμία θέση ή αξίωμα και δεν γουστάρουν να γλύψουν ή να καρφώσουν για να ανελιχθούν με αντάλλαγμα ένα γλυμμένο κόκκαλο.
Αυτοί οι δεύτεροι ξέρουν ότι η θέση τους είναι δίπλα στην εργατική τάξη.
Στη δεύτερη κατηγορία ανήκω κι εγώ.
Δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύει αυτός που έχω απέναντι μου. Δεν θα απορρίψω κάποιον αν είναι δεξιός ή πασοκτζής.
Πρέπει τα δικαιώματα κάθε εργαζόμενου να υποστηρίζονται και να υπάρχει αλληλεγγύη. Και η αλληλεγγύη είναι ταξική.
Όπως λέει και ο Στέλιος Καζατζίδης με ένα τραγούδι του "Πατρίδα είναι όπου στεριώνεις"
Ας το ξαναθυμηθούμε λοιπόν
Και εδώ δεν μπορείς πιά να στεριώσεις.
Ήδη παίρνουμε το δρόμο της ξενητειάς.
Μακάρι να μπορούσα και γω να φύγω.
Αλλά τώρα πιά είναι αργά.
Αλλά δεν φταίνε οι Έλληνες.
Εξοργίζομαι όταν βγαίνει ο Πρωθυπουργός έξω και λέει τους Έλληνες διεφθαρμένους.
Εξοργίζομαι όταν το Κήτος των Ιμίων λέει τους δημοσίους Υπαλλήλους άχρηστους και του αστυνομικούς και τους στρατιωτικούς πιό άχρηστους απ όλους. Ναι μισώ τους μπάτσους. Αλλά δεν μπορώ να ακούω κάτι τέτοιο από ένα σακί γεμάτο σκα@@ που δεν δουλεψε ποτέ του και είναι εγγονός ενός παρανοικού δικτάτορα. Τους μπάτσους ας τους κρίνουμε εμείς τι είναι και πως εκπαιδεύονται και από τι φασιστική μύηση περνάνε. Αλλά όχι αυτός.
Ούτε και ο άλλος ο βρυκόλακας ο Μητσοτάκης που είπε ότι πρέπει και οι δημόσιοι υπάλληλοι να νιώσουν την ανεργία. Αυτός για το σκυλολοι του φύλαξε τις καλύτερες θέσεις μόνο και μονο επειδή είναι το ασκέρι του αρχαιοκάπηλου προδότη βρυκόλακα. Αυτοί δε θα νοιώσουν ποτέ την ανεργία ακόμα και αν είναι αχρηστοι ή χαζοί.
Το λέει και ο Γιός το αυτιστικό. Αλλά αν δεν ήταν γιός του κόμη δράκουλα ούτε για ντελίβερυ δεν θα τον έπαιρναν.
Φταίει ο λαός που τους προσκυνά και τους ψηφίζει. Όλους τους άχρηστους και τους προδότες.
Ίσως γιατί είναι δεμένοι με δαύτους με πελατειακά δίκτυα. Ίσως επειδή κάποιος πάτρωνας τους έταξε κάποια χάρη.
Ίσως γιατί έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση.
Ναι παίζει και αυτό.
Ο καθένας χρεώνεται την αποτυχία και τη μιζέρια σαν δική του ήττα.
Τους θεωρούν αυτούς σαν ανώτερους ή πιό μορφωμένους ή πιό ικανούς.
Αλλά και στους κύκλους της υψηλότερης τυπικής μόρφωσης υπάρχουν δύο κατηγορίες.
Αυτοί που πιστεύουν ότι ανήκουν σε μία ΕΛΙΤ γνώσης και θα γίνουν κάποτε μεγάλα στελέχη.
Και οι άλλοι που βλέπουν ότι το θέμα είναι ταξικό. Αυτοί που έχουν περισσότερα προσόντα από τους υπουργούς και από τους δημοσιοκάφρους και τους βλέπουν σαν καραγκιόζηδες και τιποτένιους. Αλλά ξέρουν πολύ καλά ότι εκείνοι δεν θα πάρουν ποτέ καμμία θέση ή αξίωμα και δεν γουστάρουν να γλύψουν ή να καρφώσουν για να ανελιχθούν με αντάλλαγμα ένα γλυμμένο κόκκαλο.
Αυτοί οι δεύτεροι ξέρουν ότι η θέση τους είναι δίπλα στην εργατική τάξη.
Στη δεύτερη κατηγορία ανήκω κι εγώ.
Δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύει αυτός που έχω απέναντι μου. Δεν θα απορρίψω κάποιον αν είναι δεξιός ή πασοκτζής.
Πρέπει τα δικαιώματα κάθε εργαζόμενου να υποστηρίζονται και να υπάρχει αλληλεγγύη. Και η αλληλεγγύη είναι ταξική.
- Mantam Froufrou
Και μένα δε μ'ενδιαφέρει τι πιστεύει, αλλά μ'ενδιαφέρει πλέον τι κάνει. Επίσης, το θεωρώ ανήθικο σε μεγάλο βαθμό να προσπαθεί κάποιος να σώσει με το ζόρι κάποιον που δεν θέλει να σωθεί (που το αποδεικνύει με κάθε τρόπο ότι δεν θέλει, ρε παιδί μου), με τη δικαιολογία ότι δεν ξέρει αυτός που πνίγεται πχ ότι πνίγεται.Δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύει αυτός που έχω απέναντι μου. Δεν θα απορρίψω κάποιον αν είναι δεξιός ή πασοκτζής.
Όχι, δοκτορέσσα μου, ξέρουν πολύ καλά όλοι ότι πνιγόμαστε. Ευχαρίστως να απλώσω χέρι σε όσους παλεύουν να επιπλεύσουν και να βοηθήσουν κι άλλους. Για όσους σε βαράνε κι από πάνω ή σε βρίζουν όταν πας να τους τραβήξεις πάνω, δεν έχω ν'απλώσω τίποτα. Δε θα χαλάσω καν παραπάνω φαιά ουσία για το ότι πνίγονται. Καλό τους πνίξιμο, και καλή μετά θάνατω ζωή!
- Blue Ice
"Το Ελληνικόν εστί ομόαιμόν τε και και ομόγλωσσον και θεών ιδρύματα κοινά και θυσίαι ήθεά τε ομότροπα"
Ο βαθμός Ελληνικότητας δεν είναι αντιστρόφως ανάλογος από τον τραπεζικό λογαριασμό του καθενός... Όλοι είμαστε Έλληνες ανεξαρτήτως οικονομικής καταστάσης. Τα υπόλοιπα περί "ταξικής συνείδησης" είναι σύνδρομα κατωτερότητας από ανθρώπους που δεν ευτύχισαν (ή δυστύχισαν) να έχουν περισσότερα χρήματα στη ζωή τους.
Πάνω από όλα είναι η πατρίδα, ρίχτε και μια ματιά στην υπογραφή μου, ο Πλάτωνας το λέει καλυτερα.
Τα υπόλοιπα περί "κατάντιας" του ελληνικού λαού είναι όλα λασπούλες που εντέχνως πετούν οι ξένοι και εμείς ενστερνιζόμαστε. Ο Ελληνικός λαός φέρεται όπως και 2.500 χρόνια πριν. Να θυμίσω τι γινόταν στην Αθήνα ώστε να αναγκαστεί ο Σόλων να νομοθετήσει τη Σεισάχθεια;;
Όσοι τώρα εύχονται να είχαν γεννηθεί αλλού έχω μόνο να πω be careful what you wish for...
Ο βαθμός Ελληνικότητας δεν είναι αντιστρόφως ανάλογος από τον τραπεζικό λογαριασμό του καθενός... Όλοι είμαστε Έλληνες ανεξαρτήτως οικονομικής καταστάσης. Τα υπόλοιπα περί "ταξικής συνείδησης" είναι σύνδρομα κατωτερότητας από ανθρώπους που δεν ευτύχισαν (ή δυστύχισαν) να έχουν περισσότερα χρήματα στη ζωή τους.
Πάνω από όλα είναι η πατρίδα, ρίχτε και μια ματιά στην υπογραφή μου, ο Πλάτωνας το λέει καλυτερα.
Τα υπόλοιπα περί "κατάντιας" του ελληνικού λαού είναι όλα λασπούλες που εντέχνως πετούν οι ξένοι και εμείς ενστερνιζόμαστε. Ο Ελληνικός λαός φέρεται όπως και 2.500 χρόνια πριν. Να θυμίσω τι γινόταν στην Αθήνα ώστε να αναγκαστεί ο Σόλων να νομοθετήσει τη Σεισάχθεια;;
Όσοι τώρα εύχονται να είχαν γεννηθεί αλλού έχω μόνο να πω be careful what you wish for...
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
- doctormarkon
- Επίτιμος
Καλά ρε Ξιφομάχε
Τι κοινό έχεις εσύ με το Βγενόπουλο εκτός από την ελληνική ιθαγένεια.
Τι κοινό εχεις με το κωλόπαιδο του Μητσοτάκη το αυτιστικό που ζητά απολύσεις στο Δημόσιο? Αυτός δεν θα είχε ποτέ πρόβλημα ανεργίας επειδή είναι γιόκας του Δράκουλα.
Και όταν πεις για τα δικαιώματα σου λένε ότι λαικίζεις.
Τα δικά σου συμφέροντα και η δική σου ζωή πάει στο διάολο για να αυγατίσουνε τα κέρδη τους και να ενισχυθεί η δόξα τους.
Αυτοί δεν είναι Έλληνες.............!
Αφού όπως λένε κάποιοι εθνικόφρωνες του ΣτΕ δεν αρκεί η Ελληνικη καταγωγή αλλά η Ελληνική Εθνική Συνειδηση.
Αυτοί δεν έχουν καν συνειδηση. Τι συνειδηση έχει ο αρχαικάπηλος Βρυκόλακας όταν δεν νοιάζεται για τους συμπατριώτες του και τους έχει χεσμένους?
Αν θες να μάθεις το ΠΑΜΕ απέτρεψε εκατοντάδες πλειστηριασμούς και διακοπές ρεύματος σε ανέργους.
Είτε θέλει να σωθεί κάποιος είτε όχι όταν κινδυνεύει το σπίτι του από κοράκια επειδή έμεινε άνεργος και τον πνίξαν τα χρέη θα κάνω ότι μπορώ για να σωθεί. Γιατί όταν παίρνουν τα κοράκια το σπίτι του γείτονα για ένα κομμάτι ψωμί περίμενε και το δικό σου. Το θέμα είναι να σταματήσεις εκείνο το μηχανισμό που δημιουργεί μαυραγορίτες κοράκια καρφιά, γλείφτες ρουφιάνους δοσίλογους. Με κάθε τρόπο πρέπει να εξαφανιστεί αυτό το αίσχος. Αυτό είναι μία ντροπή για τη χώρα και δεν θέλω με κανέναν τρόπο να πω ότι έχω κάτι κοινό με οποιονδήποτε από τα κυκλώματα των κορακιών. Αν έχουν Ελληνική ιθαγένεια είναι ΝΤΡΟΠΗ για τη χώρα και τους Έλληνες. Προτιμώ χίλιες φορές τον ελληνοποιημένο αλβανό που παλεύει στη ζωή του. Αυτόν τον θεωρώ περισσότερο Έλληνα από αυτά τα κοράκια που σου αρπάζουν το σπίτι για 30.000 Ευρώ και μάλιστα με απειλές αν κάποιος συγγενής θελήσει να το χτυπήσει για να μην πέσει σε ξένα χέρια.
Βλέπεις λοιπόν πόσο ταξικό είναι το θέμα.
Και αν η Ελλάδα γίνει Αμερική και ο μισός πληθυσμός μείνει άστεγος τότε δεν θα σώσει τον άστεγο η Ελληνική του Ιθαγένεια. Οι γείτονες θα φωνάζουν τους μπάτσους να τον σαπίζουν στο ξύλο γιατί κοιμάται στο αυτοκίνητο δίπλα στο πρωην σπίτι του.
Οι αμερικανοί που κοιμούνται στα αυτοκίνητα τους έχουν την ίδια αντιμετώπιση που έχουν οι πακιστανοί στον Αγιο Παντελεήμονα.
Τους κλωτσάνε σαν το σκύλο.
Όχι δεν θα ήθελα ποτέ η Ελλάδα να γίνει Αμερική.
Να γίνει Κούβα.
Ας ελπίσουμε ότι ο Αδωνις έχει προφητικές ικανότητες
Τι κοινό έχεις εσύ με το Βγενόπουλο εκτός από την ελληνική ιθαγένεια.
Τι κοινό εχεις με το κωλόπαιδο του Μητσοτάκη το αυτιστικό που ζητά απολύσεις στο Δημόσιο? Αυτός δεν θα είχε ποτέ πρόβλημα ανεργίας επειδή είναι γιόκας του Δράκουλα.
Και όταν πεις για τα δικαιώματα σου λένε ότι λαικίζεις.
Τα δικά σου συμφέροντα και η δική σου ζωή πάει στο διάολο για να αυγατίσουνε τα κέρδη τους και να ενισχυθεί η δόξα τους.
Αυτοί δεν είναι Έλληνες.............!
Αφού όπως λένε κάποιοι εθνικόφρωνες του ΣτΕ δεν αρκεί η Ελληνικη καταγωγή αλλά η Ελληνική Εθνική Συνειδηση.
Αυτοί δεν έχουν καν συνειδηση. Τι συνειδηση έχει ο αρχαικάπηλος Βρυκόλακας όταν δεν νοιάζεται για τους συμπατριώτες του και τους έχει χεσμένους?
Αν θες να μάθεις το ΠΑΜΕ απέτρεψε εκατοντάδες πλειστηριασμούς και διακοπές ρεύματος σε ανέργους.
Είτε θέλει να σωθεί κάποιος είτε όχι όταν κινδυνεύει το σπίτι του από κοράκια επειδή έμεινε άνεργος και τον πνίξαν τα χρέη θα κάνω ότι μπορώ για να σωθεί. Γιατί όταν παίρνουν τα κοράκια το σπίτι του γείτονα για ένα κομμάτι ψωμί περίμενε και το δικό σου. Το θέμα είναι να σταματήσεις εκείνο το μηχανισμό που δημιουργεί μαυραγορίτες κοράκια καρφιά, γλείφτες ρουφιάνους δοσίλογους. Με κάθε τρόπο πρέπει να εξαφανιστεί αυτό το αίσχος. Αυτό είναι μία ντροπή για τη χώρα και δεν θέλω με κανέναν τρόπο να πω ότι έχω κάτι κοινό με οποιονδήποτε από τα κυκλώματα των κορακιών. Αν έχουν Ελληνική ιθαγένεια είναι ΝΤΡΟΠΗ για τη χώρα και τους Έλληνες. Προτιμώ χίλιες φορές τον ελληνοποιημένο αλβανό που παλεύει στη ζωή του. Αυτόν τον θεωρώ περισσότερο Έλληνα από αυτά τα κοράκια που σου αρπάζουν το σπίτι για 30.000 Ευρώ και μάλιστα με απειλές αν κάποιος συγγενής θελήσει να το χτυπήσει για να μην πέσει σε ξένα χέρια.
Βλέπεις λοιπόν πόσο ταξικό είναι το θέμα.
Και αν η Ελλάδα γίνει Αμερική και ο μισός πληθυσμός μείνει άστεγος τότε δεν θα σώσει τον άστεγο η Ελληνική του Ιθαγένεια. Οι γείτονες θα φωνάζουν τους μπάτσους να τον σαπίζουν στο ξύλο γιατί κοιμάται στο αυτοκίνητο δίπλα στο πρωην σπίτι του.
Οι αμερικανοί που κοιμούνται στα αυτοκίνητα τους έχουν την ίδια αντιμετώπιση που έχουν οι πακιστανοί στον Αγιο Παντελεήμονα.
Τους κλωτσάνε σαν το σκύλο.
Όχι δεν θα ήθελα ποτέ η Ελλάδα να γίνει Αμερική.
Να γίνει Κούβα.
Ας ελπίσουμε ότι ο Αδωνις έχει προφητικές ικανότητες
- Spartan
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: Spartan
- Φύλο: Άνδρας
Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ