Μω τα τηλέφωνα μου μέσα

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 1 φορά

Μω τα τηλέφωνα μου μέσα

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Σάβ 06 Νοέμ 2010, 14:26

Άντε να έρθουν οι εκλογές να τελειώνουμε με αυτό το καραγκιοζιλίκι πλέον, σήμερα το πρωί με έχουν πάρει πάνω από 45' τηλέφωνο για να μου πουν πόσο ευτυχισμένοι θα είναι να με έχουν ως επισκέπτη αυτό το βράδυ στα γραφεία του κου υποψηφίου και τα σχετικά :thumbsdown: , τώρα οι καημένες οι κοπέλες δεν μου φταίνε σε τίποτα να μιλήσω άσχημα και η ευγένεια και η πολιτική ορθότητα που έχω εντός μου δεν μου επιτρέπουν να κλείσω το τηλέφωνο στα μούτρα κάποιου (αυτό θα με φάει :dance: ) και απαντάω στις ερωτήσεις τους και τα σχετικά.

Θα μου πείτε: "γιατί το γράφεις εδώ ρε συ Λιάκο, εμάς τι μας κόφτει;"

Δεν σας κόφτει αλλά, συζητήστε το!!! :lol:

Έντιτ: Και τώρα μία άλλη κυρία με έχει πάρει τηλέφωνο να με ρωτήσει τι είδους σοκολατοειδή καταναλώνω. :banghead:
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Μω τα τηλέφωνα μου μέσα

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 06 Νοέμ 2010, 14:44

Εγω σε δημοτικες εκλογες ψηφιζα. αλλα οχι με κομματικα κριτηρια. ο δημαρχος στο χωριο μου ηταν κομμουνιστης, και οι περισσότεροι δημοτες δεξιοι.
Ο λογος που τον ψηφίζε ο κόσμος ηταν καθαρα αυτοδιοικητικος. Γιατι σαν δημαρχος ειναι ικανοτατος και οργανωτικος.
Τωρα ομως κανω μεταδημοτευση, και θα απεχω. Γιατι στον δημο (θεσσαλονικη) τα κριτιρια δεν ειναι ποια αυτοδιοικητικα, αλλα κομματικα.
Οποτε ισχυει το ιδιο που ισχυει για τις βουλευτικες.
Στις βουλευτικές ψήφισα μια φορά στα 18 μου για να δω πως ειναι, και δεν το ξανάκανα.
Eat shit politicians.
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από KAL EL » Σάβ 06 Νοέμ 2010, 16:13

Μου έχουν τύχει και εμένα τέτοιου είδους τηλεφωνήματα.
Στις τελευταίες βουλευτικές ήταν μία κυρία που εκπροσωπούσε έναν υποψήφιο.
Ζήτησε την βοήθεια μου επί λέξη.

"Γειά σας τηλεφωνώ εκ μέρους του κυρίου τάδε...Θα θέλαμε την βοήθειά σας"
Της απάντησα ότι και εγώ θα ήθελα την δική τους
"Σε τί θα μπουρούσαμε να σας βοηθήσουμε;"
Έχω ένα καναπέ να μεταφέρω στο δίπλα δωμάτιο αλλά επειδή είναι βαρύς δυσκολεύομαι
Κόκκαλο η κυρία.....
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Kariatida » Σάβ 06 Νοέμ 2010, 17:10

Έχει γίνει λόγος και στα κανάλια για τα τηλέφωνα και τα sms που στέλνουν. Παρακάτω παραθέτω κάποιες συμβουλές είτε για τωρινή είτε για επόμενη χρήση.

Καλό είναι όταν μας τηλεφωνούν και θέλουμε να τους ξεφορτωθούμε, να τους λέμε ήρεμα και ευγενικά "Σας ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση, αλλά έχω ήδη επιλέξει ποιον θα ψηφίσω, μην ανησυχείτε καθόλου. Καλό σας βράδυ". Με αυτόν τον τρόπο και ευγενικοί είμαστε, αλλά και δεν δίνουμε πάτημα για μακροσκελείς συζητήσεις. 9μισι στους 10 τηλεφωνητές θα πάρουν το πιο γλυκό τους ύφος, θα σας ευχαριστήσουν για τον χρόνο σας, θα σας ευχηθούν να είστε καλά και θα το κλείσουν.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Σάβ 06 Νοέμ 2010, 19:03

Ή απλά τους λες ότι θα τους ψηφίσεις, όπως κάνω εγώ, και σου στέλνουν και ευχές!
Είναι τόσο χαλαρωτικό, κι όλοι είναι ευτυχισμένοι. Αφού θα πάρουν που θα πάρουν την κρυάδα...
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 06 Νοέμ 2010, 19:37

Ειναι σημαδι παρακμης αυτο.
Γιατι το να δινει κανεις χρήματα για μια καμπάνια, αν εκλεγεί σίγουρα θα του δημιουργηθει η επιθυμία να κάνει απόσβεση (τουλάχιστον).
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Σάβ 06 Νοέμ 2010, 19:47

H δική μου απάντηση είναι "δεν ενδιαφέρομαι" και τους το κλείνω χωρίς δεύτερη... ή απλώς τους το κλείνω. Εκτός αν είναι μεταξύ 3 - 5 το μεσημέρι που τους ξεχέζω για το ακατάλληλο της ώρας και μετά τους το κλείνω :diablo:

Βέβαια καλύτερα είναι όταν τους λες πρόσωπο με πρόσωπο "έτσι που τα κάνατε δεν ψηφίζω κανέναν σας φέτος" και τους δίνεις πίσω τα καρτελάκια... Κόκκαλο οι υποψήφιοι
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Kariatida » Σάβ 06 Νοέμ 2010, 20:14

Απόσβεση κάνουν όπως και να έχει Φώτη. Ακόμα και μικρή καμπάνια να κάνουν, αν βγουν κάνουν τεράααααστιες αποσβέσεις. Τόσο μεγάλες που εξασφαλίζουν και τα εγγόνια τους.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 06 Νοέμ 2010, 20:40

Το θεμα ειναι ομως οτι με την καμπανια αυτο γινεται στα μουτρα μας.
και με το να ψηφιζουμε εναν που εκανε καμπανια στην ουσια δινουμε το μηνυμα οτι δεν μας νοιαζει που βρηκε τα λεφτα και δεν μας νοιαζει το πως θα κανει αποσβεση.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 351 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 06 Νοέμ 2010, 23:35

Ναι τα τηλεφωνήματα πέφτουν βροχή.
Και όχι μόνο για υποψηφίους αλλά για σοκολατες, σερβιέτες, χαρτιά υγείας, απορρυπαντικά κλπ.
Κάποιοι ξέρουν ότι έχω και παιδάκι και τι ηλικίας είναι το παιδάκι (το μαιευτήριο έδωσε στοιχεία και κάποιοι τα κάνουν πάσα ανάλογα με την ηλικία του παιδιού)

Αφού όμως οι υποψήφιοι γίνονται εμπορεύματα όπως τα χαρτιά υγείας αυτό είναι καλό σημάδι :lol: :lol: :lol:

Εμένα με ενόχλησε κάτι άλλο. Θα το πω να μην την πατήσουν και άλλοι. Πρόκειται για μια κομπίνα της WIND.
Και δεν ήταν τυχαίο. Συνέβη 2 φορές.

Η πρώτη στον άντρα μου. Πήρε WIND με συμβόλαιο. Δεχόταν μηνύματα του τύπου μετρήστε το IQ σας, πόσο θα κρατήσει η αγάπη σας, πότε θα πεθάνετε κλπ. Δεν έδωσε καμμία σημασία. Όταν ήρθε ο λογαριασμός ήταν 140 Ευρώ ενω δεν έκανε τηλέφωνα. Τα μηνύματα τα χρέωναν στον παραλήπτη.

Πήγε να σπάσει το συμβόλαιο και τους είπε απατεώνες. Στην ανάλυση του έδειξαν κάτι 5ψήφιους αριθμούς. Του είπαν ότι έδωσε το τηλέφωνο στο διαδίκτυο και του στέλνουν μηνύματα.
Αλλά εκείνος δεν έχει καμμία σχέση με το Ίντερνετ.

Μετά από μήνες πήρα κάρτα WIND στο γιό μου 10 Ευρώ και 10 δωρεάν. ΄Δύο ώρες μετά το παιδάκι ανοιξε το τηλέφωνο όλο χαρά να δει αν ενεργοποιήθηκαν οι δωρεάν μονάδες. Και είχε μόνο 30 λεπτά χρόνο ομιλίας.
Η κάρτα καινούργια, αχρησιμοποίητη, ο αριθμός παρθένος μόλις 2 ωρών, και τα μηνύματα από την εταιρεία που χρεώνει στον παραλήπτη βροχή. Πάει η κάρτα. Οι μονάδες είχαν κάνει φτερά

Προσοχή σε αυτή την εταιρεία.
Είναι ΚΛΕΦΤΕΣ
Πριν μάθεις καλά καλά το νέο σου νουμερο το ξέρει εκ των προτέρων κάποιος άλλος και μόλις ενεργοποιηθεί σε χρεώνει με μηνύματα
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”