Ναι τα τηλεφωνήματα πέφτουν βροχή.
Και όχι μόνο για υποψηφίους αλλά για σοκολατες, σερβιέτες, χαρτιά υγείας, απορρυπαντικά κλπ.
Κάποιοι ξέρουν ότι έχω και παιδάκι και τι ηλικίας είναι το παιδάκι (το μαιευτήριο έδωσε στοιχεία και κάποιοι τα κάνουν πάσα ανάλογα με την ηλικία του παιδιού)
Αφού όμως οι υποψήφιοι γίνονται εμπορεύματα όπως τα χαρτιά υγείας αυτό είναι καλό σημάδι
Εμένα με ενόχλησε κάτι άλλο. Θα το πω να μην την πατήσουν και άλλοι. Πρόκειται για μια κομπίνα της WIND.
Και δεν ήταν τυχαίο. Συνέβη 2 φορές.
Η πρώτη στον άντρα μου. Πήρε WIND με συμβόλαιο. Δεχόταν μηνύματα του τύπου μετρήστε το IQ σας, πόσο θα κρατήσει η αγάπη σας, πότε θα πεθάνετε κλπ. Δεν έδωσε καμμία σημασία. Όταν ήρθε ο λογαριασμός ήταν 140 Ευρώ ενω δεν έκανε τηλέφωνα. Τα μηνύματα τα χρέωναν στον παραλήπτη.
Πήγε να σπάσει το συμβόλαιο και τους είπε απατεώνες. Στην ανάλυση του έδειξαν κάτι 5ψήφιους αριθμούς. Του είπαν ότι έδωσε το τηλέφωνο στο διαδίκτυο και του στέλνουν μηνύματα.
Αλλά εκείνος δεν έχει καμμία σχέση με το Ίντερνετ.
Μετά από μήνες πήρα κάρτα WIND στο γιό μου 10 Ευρώ και 10 δωρεάν. ΄Δύο ώρες μετά το παιδάκι ανοιξε το τηλέφωνο όλο χαρά να δει αν ενεργοποιήθηκαν οι δωρεάν μονάδες. Και είχε μόνο 30 λεπτά χρόνο ομιλίας.
Η κάρτα καινούργια, αχρησιμοποίητη, ο αριθμός παρθένος μόλις 2 ωρών, και τα μηνύματα από την εταιρεία που χρεώνει στον παραλήπτη βροχή. Πάει η κάρτα. Οι μονάδες είχαν κάνει φτερά
Προσοχή σε αυτή την εταιρεία.
Είναι ΚΛΕΦΤΕΣ
Πριν μάθεις καλά καλά το νέο σου νουμερο το ξέρει εκ των προτέρων κάποιος άλλος και μόλις ενεργοποιηθεί σε χρεώνει με μηνύματα