ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ, ΤΙ;

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Kostakis
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Re: ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ, ΤΙ;

Δημοσίευση από Kostakis » Τρί 28 Σεπ 2010, 12:48

Για πρώτη φορά σε αυτό το φόρουμ έφτασα η ιστορική στιγμή να διαφωνήσω μαζί σου.
Δεν είναι επανάσταση το τσιγάρο.
Η κατανάλωση του κάνει πιο πλούσιες τις καπνοβιομηχανίες οι οποίες και αυτές με την σειρά τους είναι μέρος του συστήματος.
Γιατί δεν πάτε κόντρα σε αυτή την πλευρά του συστήματος;

(τι γενικές απόψεις μου πάνω στον νόμο τις ξέρεις)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 28 Σεπ 2010, 12:50

Με πήρε η Ασπα χθες. Εχουν κρασάρει 2 υπολογιστές της και δε μπορεί να μπει.
Μου ειπε οτι σε κάμποσες ευρωπαϊκές χώρες θα γίνει την Τετάρτη πορεία-διαμαρτυρία.
ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ :swear:

Το τσιγάρο Κώστα, μπορεί να γίνει ΑΦΟΡΜΗ για αντίδραση ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΗ για τα μύρια όσα μας ταλανίζουν. Το να καταστρέφονται οι ΌΠΟΙΕΣ βιομηχανίες, είναι επίσης σχέδιο της νεοταξίλας. Μας έχουν ήδη αποβιομηχανοποιήσει μέχρι εκεί που δεν πάει. Σκέψου το.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Kostakis
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Kostakis » Τρί 28 Σεπ 2010, 12:58

Δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο.
Ωστόσο θα μείνω στην λογική μου, συνεχίζοντας να πιστεύω στο κόψιμο του τσιγάρου μόνο καλό μπορεί να κάνει.
Σε ατομικό επίπεδο πάντα και όχι σαν πολιτική με νόμους!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 28 Σεπ 2010, 13:10

Ωστόσο θα μείνω στην λογική μου, συνεχίζοντας να πιστεύω στο κόψιμο του τσιγάρου μόνο καλό μπορεί να κάνει.
Την ιδια λογική έχουμε. Η διαφορά σ'εμένα είναι πως δεν δέχομαι επ'ουδενί κανένα κράτος-νταντά να κάνει αυτό αντί για μένα, τις επιλογές που αφορούν κι έχουν επίπτωση ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ, και να μου τις επιβάλλει κιόλας. Βλέπε και ζώνη στο αυτοκίνητο.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 28 Σεπ 2010, 13:12

Εχεις δίκιο Κωστάκη.
Αλλά και εσύ που δεν καπνίζεις κατάλαβες τη λογική που κρύβεται από πίσω και διατύπωσες το σκεπτικό σου σε ένα θαυμάσιο άρθρο.

Σε ατομικό επίπεδο καλό είναι κάποιος να προσπαθήσει. Αλλά τώρα δεν είναι η κατάλληλη εποχή. Δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε περικοπές για τα τσιγάρα που θα κάπνιζες αν κάπνιζες, και τώρα που δεν καπνίζεις και βελτιώνεται η υγεία σου είδες τι καλό σου κάναμε, γι αυτό δέξου μία μείωση για το καλό 400 ευρώ και μη μιλάς :lol: :lol: :lol:

Που έφτασα να πλέκω σενάρια μελλοντολογίας επιστημονικής φαντασίας
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Kostakis
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Kostakis » Τρί 28 Σεπ 2010, 13:20

Χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Θα δεχόμουν μείωση ευχαρίστως αλλά μόνο για να το κόψετε, σε καμία άλλη περίπτωση.

Το ίδιο άλλωστε είχα κάνει με τον πατέρα μου όταν ήμουν 18 ετών και 125 κιλών "παιδί".
Το είπα "όταν εγώ χάσω τα κιλά εσύ θα το κόψεις;" και μου απάντησε "φυσικά, χάστα εσύ και εγώ είμαι μέσα".
Το αποτέλεσμα; Μετά από ένα χρόνο εγώ ήμουν 45 κιλά "λιγότερος" και ο πατέρας μου συνεχίζει το κάπνισμα! χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Φυσικά πάνε πολλά χρόνια από τότε.
Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις γονείς, ειδικά αν αυτοί είναι καπνιστές!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 28 Σεπ 2010, 13:23

Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις γονείς, ειδικά αν αυτοί είναι καπνιστές!
:urock: :lol: :lol:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL

Δημοσίευση από KAL EL » Τρί 28 Σεπ 2010, 15:43

Κατ' αρχάς τα συγχαρητήριά μου στην Αρ Ελα και στον Παραπλάνηση :urock: γιά το καταπληκτικό βίντεο που ανέβασαν και το οποίο έγινε αφορμή για μία ανταλλαγή απόψεων μεταξύ καπνιστών και μή, η οποία κατά την άποψή μου πρέπει να αποσταλλεί στην Ξενογιαννακοπούλου, όχι απαραίτητα για να καταλάβει, αλλά για να πάρει μία ιδέα ( από τα ΙΔΕΟ :) ) του πώς αντιλαμβάνεται η κοινωνία τον συγκεκριμένο άκρως υποκριτικό νόμο.
"Ανήκω" στο μή καπνίζοντες αλλά θα ήθελα έναν άλλο τρόπο γιά να καταλάβουν οι καπνίζοντες το κακό που κάνουν στην υγεία τους. Επ' ουδενί όμως δεν δέχομαι αυτόν τον αισχρό νόμο. Οτιδήποτε επιβάλεται υπό μορφήν καταναγκασμού είναι ανεπιτυχές εν τη γεννέση του.
Τον αναλύσατε όλοι σας με ικανότητα αξονικού τομογράφου και μαγνητικής ταυτόχρονα. Αναφερθήκατε στο ζήτημα της υποκρισίας (όχι στο κάπνισμα, αλλά ναι στην είσπραξη φόρων από αυτό, όπως επίσης ότι επιτρέπεται στον χώρο των καζίνο :jerk: , το ζήτημα του ελέγχου που μπορεί να φτάσει και σε οργουελικές διαστάσεις, της προσωπικής ελευθερίας και επιλογής. Το ζήτημα του καρφώματος (μας εκπαιδεύουν με πολύ ύπουλο τρόπο).
Μα πάνω απ' όλα μου άρεσε η ίδρυση του ΝΕ.Ο.Ι. από τον totispap :lol: :lol: και το video που ανάρτησε η doctormarkon αν δεν κάνω λάθος, με την τηλεφωνική φάρσα. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι υπάρχουν πολίτες που έχουν χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη τηλεφωνική γραμμή :freak:
Όλοι μπορούμε να συνυπάρξουμε, καπνιστές και μή. Το 90% των φίλων μου είναι καπνιστές. Ενδιαφέρομαι γιά την υγεία τους, αλλά διαφωνώ κάθετα με τον τρόπο που τους επιβάλλεται "το καλό τους" :thumbsdown:
Θα κλείσω με μία φράση του αξέχαστου Σακελλάριου, από μία συζήτηση που είχαν κάποιοι φίλοι γιά έναν γνωστό τους που απεβίωσε. (σε ελεύθερη απόδοση)
Μπράβο ο Γιωργάκης, δεν κάπνιζε, δεν έπινε, δεν ξενυχτούσε........πέθανε υγειής :loco:
Μέτρον άριστον και μηδέν άγαν. Κάτι γνώριζαν.......... :)

ΥΓ
Να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι μου άρεσε η τοποθέτηση του Kostakis και του N/Apomakros
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KAL EL » Τρί 28 Σεπ 2010, 15:57

Σε συνέχεια του προηγούμενου σχολίου, ένα μηχάνημα που έφτιαξε ο Γκιόλβας, στο οποίο εάν τοποθετήσεις τα τσιγάρα πριν τα καπνίσεις, εξουδετερώνει τις βλαπτικές ουσίες, το δοκίμασε κάποιος από τους καπνιστές;
Έχω δεί διαφημιστική καταχώρηση στο "ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ"
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 28 Σεπ 2010, 17:09

Eυχαριστώ Καλλιόπη μου για τα σχόλιά σου σε ό,τι αφορά το βίντεο. Ο paraplanisi εκανε θαυμάσια οπτικοποίηση και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα που με βοήθησε με τόσο "δυνατή" εικόνα να προβάλλω τις σκέψεις μου σε όλο αυτο...

Βασικά, θα'θελα μ'αυτή την ευκαιρία να βάλω όλο το κείμενο σαν κείμενο εδώ, γιατί σε πάμπολλες αντιρρήσεις που έχουν τεθεί στο σκεπτικό και αμφισβητήσεις στις προθέσεις μου, έχω ήδη απαντήσει στο συγκεκριμένο, και με εντυπωσίαζε κάποιες στιγμές η πρόταξη τέτοιων αντιρρήσεων, αφού έμοιαζε να μην έχουν δει καν το βίντεο αυτοί που τις πρόβαλαν.

Ας το δούμε και σαν σκέτο κείμενο λοιπόν. Είναι πολύ απλό, και δεν διεκδικεί δάφνες καλής γραφής ή τίποτα τέτοιο... απλές σκέψεις είναι που δεν ξέρω σε ποιο σημείο ακριβώς μπορεί κανείς να αντιπαρατεθεί. Τουλάχιστον αν γίνει κάτι τέτοιο στην πορεία, ας γίνει επ'αυτών που πράγματι είπα (κι άρα θέλησα να "περάσω") σ'αυτό το βίντεο, και όχι σ'αυτά που υποθέτει κανείς ότι υπονοούσα. Οπότε, στις όποιες αντιρρήσεις θα'θελα quote παρακαλώ τους "αντιρρησίες"

Βγήκαν όλα καθεστωτικά ΜΜΕ να προπαγανδίσουν πόσο σωστή είναι αυτή η απαγόρευση!

Υπουλη προπαγάνδα που εστιάζει στο τσιγάρο και όχι στην αφαίρεση του δικαιώματος ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ!

Γιατί προέκυψε ΞΑΦΝΟΥ (προ ετών) τέτοιο ζήτημα παγκόσμια;

(Mε τόση πρεμούρα να επιβληθεί αυτό το μέτρο, θα'λεγε κανείς ότι κάπου μας ωφελεί τελικά η νικοτίνη! :Ρ)

Γιατί ωρίμασαν οι συνθήκες, "υποταχθήκαμε" αρκετά, ώστε και η δική μας κυβέρνηση...

ακολουθώντας τις προσταγές του παγκοσμιοποιητικού δόγματος...

να επιβάλλει τώρα αυτό το "μέτρο" με την ίδια πρεμούρα;

Θέλει η όποια εξουσία (και το σύστημα) το καλό μας;

Ζούμε αρκετές φαυλότητες στο πετσί μας για να δεχτούμε επιτέλους, πως ΟΧΙ!

Το κάνει για την υγεία μας; ΑΥΤΟ κι αν είναι κακόγουστο αστείο!

Αφού λοιπόν δεχόμαστε πως δεν υφίστανται τέτοιοι λόγοι...

γιατί ασκεί (ή επιχειρεί να ασκήσει) τέτοια επιβολή στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού;

Γιατί δεν επέβαλε σε μαγαζάτορες ισχυρούς εξαερισμούς και διαχωριστικά στο χώρο τους...

αφού νοιαζεται για την υγεία (όπως λέει), παρά επιβάλλει φασιστικά/εισπρακτικά μέτρα;

Μήπως γιατί το θέμα της δεν είναι η υγεία μας, αλλά η ίδια η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ;

Μήπως για να εμπεδώσουμε πως αυτοί μας δίνουν δικαιώματα κι αυτοί μπόρούν να μας τα πάρουν πίσω;

Να ξεχάσουμε ότι ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ με το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης και δε μας το δίνουν αυτοί;

Θα απαρριθμήσουμε κάποιους από τους πραγματικούς λόγους που το κάνουν αυτό:

1/ Για να δουν αν και κατά πόσο θα ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ ο πληθυσμός (και δη το 70% ) στις υποδείξεις...

2/ Για να βάλουν καπνιστές-μη καπνιστές σε συγκρουσιακό mode. (βολεύει το διαίρει και βασίλευε ΠΑΝΤΑ)

3/ Για να ενσταλάξουν πάλι τον φόβο (πρόστιμο) και να εντείνουν την ψυχολογία του πειθαναγκασμού.

4/ Για να προάγουν την ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ (ηλίθια για πολλούς χαρά) σαν αρετή, και ταυτόχρονα μέσα από αυτήν...

να αποκλείσουν κάθε προοπτική για ενωμένο/συνονισμένο μέτωπο πολιτών-εναντίον μιας φαύλης εξουσίας!

Το τσιγάρο είναι Η ΠΡΟΦΑΣΗ ΟΧΙ Η ΟΥΣΙΑ...

και το πραγματικό θέμα εδώ είναι πολύ πιο σοβαρό από μια τζούρα!

Γίνεται ανομία ο νόμος, αφού παραβιάζει ατομικά δικαιώματα που κατά τα άλλα ευαγγελίζονται οι υποκριτές!

Τα "αντίπαλα" στρατόπεδα καπνιστών-μη καπνιστών, είναι επίπλαστα και κατασκευασμένα.

Καπνιστές-μη καπνιστές, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα!

Μπορούμε να βρούμε λύσεις και να συμβιώσουμε ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥΣ!

ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ:

Αν "συμμορφωθούμε" (οι καπνιστές), ή συναινέσουμε (οι μη καπνιστές) σ'αυτό...

θα ακολουθήσουν κι άλλες επιβολές, απο ένα απολυταρχικό καθεστώς

το οποίο ΕΜΕΙΣ θα έχουμε επιτρέψει να δημιουργηθεί!

Oσοι καταλαβαίνετε τι συνεπάγονται όλα αυτά, μη συμμορφώνεστε και μη μένετε απαθείς!

Η απάθειά μας τους εξυπηρετεί! Η οργή και μη υποταγή μας τους τρομάζει!

Οσοι στηρίζετε αυτή την απόφαση-παρωδία επειδή τη θεωρείτε "σωστή", ξανασκεφτείτε το!

Η όποια ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗΣ "αποφασίζουμε και διατάζουμε" επιβολή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΣΩΣΤΗ!

ΔΕΝ τους ανήκουμε και ΔΕΝ δικαιούνται να ορίζουν τις ατομικές μας επιλογές!

Και αν νομίζετε ότι αυτό το "μέτρο" σας βολεύει, ίσως θα πρέπει να θυμηθείτε...

ότι είναι δύο τα στρατόπεδα μονάχα: Εμείς κι αυτοί.

Αν πάτε με το μέρος τους, αυτοί δεν θα'ρθουν ποτέ με το δικό σας.

Πρέπει να στεκόμαστε όλοι ενωμένοι απέναντί τους σε κάθε φαυλότητα...

γιατί μπορεί να ενοχλεί/θίγει άλλους η συγκεκριμένη επιβολή τώρα...

αλλά αν τους δώσετε αυτό το ελεύθερο, αύριο θα επιβάλουν κάτι άλλο...

που θα θίγει, θα εξοργίζει, και θα αδικεί εσάς!

http://www.youtube.com/watch?v=IcwV6sBPdTo
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 16 Οκτ 2010, 09:58

Η ιστορία έχει συνέχεια:

Τα τασάκια ξαναεπιστρέφουν στα εστιατόρια και τα καφενεία.

Τα νεότερα από τα blogs από την απόφαση των καταστηματαρχών
Έτοιμοι να τοποθετήσουν ξανά τα τασάκια πάνω στα τραπέζια από αύριο Κυριακή δηλώνουν οι εστιάτορες, επικαλούμενοι την πτώση του τζίρου, ύστερα και από την εφαρμογή του νόμου που απαγορεύει το κάπνισμα.
«Είμαστε κάθετα αντίθετοι στην χρονική περίοδο που πάει να εφαρμοστεί ο αντικαπνιστικός νόμος. Σε μια περίοδο που οι τζίροι των μαγαζιών έχουν αγγίξει και έχουν ξεπεράσει το 50%, δεν μπορεί να σε υποχρεώσει κανένας να εφαρμόσεις έναν αντικαπνιστικό νόμο, ο οποίος με δεδομένα τα στοιχεία που έχουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, είχε μείωση του τζίρου 25%. Αν στα 50 προσθέσουμε και τα 25 έχουμε τελειώσει» είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Γιάννης Τσάκος.
«Θα βάλουμε τα τασάκια σε όλα τα τραπέζια. Ξέρουμε ότι μπορούν να μας κλείσουν, ούτως ή άλλως θα κλείσουμε γι’ αυτό θέλουμε να τους δώσουμε τα κλειδιά να πληρώνουν τα ενοίκια, τη ΔΕΗ, το ΦΠΑ, τους δήμους, τα πάντα. Να δούμε και τι...
θα κάνουν με τους 400.000 εργαζομένους στο χώρο εστίασης. Από τη Δευτέρα εδώ είμαστε και περιμένουμε να έρθουν να τους δώσουμε τα κλειδιά», πρόσθεσε.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 16 Οκτ 2010, 10:13

Ας μην ξεχνάμε ότι και η ανυπακοή είναι μί μορφή αντίστασης και μάλιστα πάρα πολύ δυνατή.

Βλέπουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να κατέβει όλος ο κόσμος στο δρόμο 1-2 εκατομύρια στο πεζοδρόμιο την ίδια μέρα και ώρα. Θα ήταν το καλύτερο αλλά βλέπεις ότι δεν γίνεται.

Ας υπάρχει λοιπόν ανυπακοή στα επι μέρους.

Και από κάπου πρέπει να γίνει η σρχή.

Η αρχή έγινε ήδη στα διόδια και αρχίζει να φαίνετι η σαθρότητα του όλου κρατικού μηχανισμού και του Κράτους του ίδιου που είναι εχθρικό εκμεταλευτικό και εισπρακτικό. Ξένος κατακτητής. Υπηρετεί άλλα συμφέροντα εκτός από αυτά του ελληνικού λαού.

Δεύτερη μεγάλη ανυπακοή είναι αυτή των καταστηματαρχών.

Και θα πετύχει παρά τις ρουφιανιές που θα πλακώσουν.

Οι καταστηματάρχες όμως ξέρουν:

Ετσι κι αλλιώς θα κλείσουν. Η μάλλον ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.

Αφού λοιπόν θα κλείσουν Καλύτερα είναι το κλεισιμο να κάνει................................."κροτο"

Θα κλείσουν έτσι κι αλλιώς από πτώση του τζίρου. Και η εφορεία, οι περαιώσεις, η ΔΕΗ, το ΙΚΑ, το ΤΕΒΕ δεν λαμβάνουν υπόψη την αντικαπνιστική εκστρατεία.

Τώρα θα έχουν και συμμάχους.

Κανείς δεν θέλει να κλείσει το καφενείο της γειτονιάς και στη θέση του να φυτρώσει ένα από αυτά των γνωστών αλυσίδων. Η ακόμα χειρότερα να παραμείνει ένας κενός χώρος με ένα ενοικιάζεται και σκονισμένα τζάμια.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 16 Οκτ 2010, 11:48

Tρίτη ανυπακοή (εγώ τη λέω μη-συμμόρφωση) 97 χιλιάδες και κάτι επιχειρήσεις που δεν κατέθεσαν περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ

http://www.inews.gr/40/stin-tsibida-tis ... es-fpa.htm

στη φάκα...θα πέσουν αυτοί στο τέλος.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Lazy Dog
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Lazy Dog » Σάβ 16 Οκτ 2010, 14:13

Αν και μερικοι μπορει να με βρισουν, εγω στο μαγαζι μου τα ξαναεβαλα τα τασακια

Ειχα δυο επιλογες, ή να το κλεισω ή να ξαναβαλω τασακια. Να με συγχωρεσουν οι μη καπνιστες αλλα απο τη στιγμη που το "κρατος" δεν μου δινει ενναλακτικη και προφανως δεν το ενδιαφερει το πως εγω θα ζησω, επέλεξα και γω να παρανομησω

Περισσοτερο με ενδιαφερει να μπορω να θρεψω την οικογενεια μου...

Και ελεγχο ηρθανε και μου κανανε(μετα απο καρφωτη) και παραλιγο οι πελατες να τους πλακωσουν στο ξυλο.
"If you want a vision of the future Winston, imagine a boot stamping on a human face forever"
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 16 Οκτ 2010, 14:48

Lazy Dog έγραψε:Αν και μερικοι μπορει να με βρισουν, εγω στο μαγαζι μου τα ξαναεβαλα τα τασακια

Ειχα δυο επιλογες, ή να το κλεισω ή να ξαναβαλω τασακια. Να με συγχωρεσουν οι μη καπνιστες αλλα απο τη στιγμη που το "κρατος" δεν μου δινει ενναλακτικη και προφανως δεν το ενδιαφερει το πως εγω θα ζησω, επέλεξα και γω να παρανομησω

Περισσοτερο με ενδιαφερει να μπορω να θρεψω την οικογενεια μου...

Και ελεγχο ηρθανε και μου κανανε(μετα απο καρφωτη) και παραλιγο οι πελατες να τους πλακωσουν στο ξυλο.
:yes: :urock: :urock: :urock: :xara: :xara: :xara:

(αν εισαι Αθήνα ΡΜ me πού είναι το μαγαζί σου, να'ρθω μάνα μου! χαχα)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KAL EL » Κυρ 17 Οκτ 2010, 11:12

Lazy Dog έγραψε:
Δεν καπνίζω, αλλά ευχαρίστως θα τους πλάκωνα και εγώ μαζί με τους υπόλοιπους καπνίζοντες :swear:
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Κυρ 17 Οκτ 2010, 11:56

Φανατικά κατά του καπνίσματος για λόγους υγείας. :D
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Re: Μας απαγορεύουν και το τσιγάρο

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 13:48

Πίσω κάνει η κυβέρνηση για το κάπνισμα

«Η ελληνική πολιτεία γελοιοποιείται με τον τρόπο εφαρμογής του», δήλωσε χθες χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος

Μισό βήμα πίσω είναι έτοιμο να κάνει το υπουργείο Υγείας στον αντικαπνιστικό νόμο μπροστά στην πίεση των καταστηματαρχών.

To υπουργείο Υγείας εξετάζει τροποποιήσεις στον αντικαπνιστικό νόμο, οι οποίες πιθανότατα θα ανακοινωθούν μετά τις 3 Δεκεμβρίου, οπότε αναμένεται να γνωστοποιηθούν τα....
συμπεράσματα μεγάλου συνεδρίου το οποίο θα γίνει για το κάπνισμα στην Αθήνα, σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Χάρβαρντ.

Ηδη, το υπουργείο Υγείας αναζητά εναλλακτικές λύσεις. Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Αντώνης Δημόπουλος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπε χαρακτηριστικά ότι "δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την πραγματικότητα" και συμπλήρωσε:

"Δεν περιμέναμε αυτή την τρομερή πίεση από τους καταστηματάρχες".

Οι καταστηματάρχες υποστηρίζουν ότι σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης κινδυνεύουν ακόμα και να κλείσουν μπαρ και εστιατόρια καθώς η πελατεία τους μειώθηκε σημαντικά όταν έβγαλαν τα τασάκια από τα καταστήματά τους.

Ο κ. Δημόπουλος έκανε λόγο "για μεγάλη αδικία", καθώς κάποιοι ιδιοκτήτες μπαρ και εστιατορίων που επέτρεπαν παράνομα το κάπνισμα στα καταστήματά τους, συγκέντρωναν το ενδιαφέρον των "δυσαρεστημένων καπνιστών".

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στο υπουργείο Υγείας έχουν προταθεί οι ακόλουθες λύσεις:

- Να επιτρέπεται το κάπνισμα μετά τις 9 το βράδυ σε μπαρ.

- Να υπάρξει άδεια που θα επιτρέπει τη χρήση καπνού μόνο για τα καφέ, μέτρο που εφαρμόστηκε πρόσφατα και στην Ολλανδία, όταν και εκεί φάνηκε ότι η καθολική απαγόρευση δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

- Να εφαρμοστεί πλήρης απαγόρευση στα εστιατόρια, όπου όμως θα είναι αυστηρή και θα τηρηθεί αφήνοντας εκτός τα κέντρα διασκέδασης και τα μπαρ.

- Να μην επιτρέπεται σε νέους κάτω των 18 ετών η είσοδος σε μπαρ όπου επιτρέπεται το κάπνισμα.

- Σε μικρά μπαρ όπου δεν υπάρχουν υπάλληλοι και την αποκλειστική ευθύνη για τη λειτουργία τους έχουν οι ιδιοκτήτες τους, θα μπορούν να επιλέγουν οι ίδιοι αν θέλουν οι πελάτες τους να καπνίζουν στο μπαρ ή όχι, καθώς δεν θα μπορούν να κατηγορηθούν ότι εξαναγκάζουν τους υπαλλήλους τους ένα αυτοί δεν είναι καπνιστές, να καπνίζουν παθητικά στο χώρο εργασίας τους.

Ακόμη δεν είναι σαφές ποια από τα προαναφερόμενα μέτρα θα υιοθετηθούν, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι το υπουργείο Υγείας εδώ και ένα μήνα δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένο από την εφαρμογή του μέτρου. Ενδεικτική είναι η δήλωση του υπουργού Υγείας κ. Α. Λοβέρδου προς τους προέδρους των επιστημονικών εταιριών, ότι "η ελληνική πολιτεία γελοιοποιείται" και ότι η αντικαπνιστική νομοθεσία πρέπει να εφαρμόζεται με λογική.

Μέχρι στιγμής, έχουν επιβληθεί πάνω από 400 πρόστιμα, ενώ όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Δημόπουλος οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν, καθώς ήδη έχουν προχωρήσει οι συνεννοήσεις και με άλλους ελεγκτικούς μηχανισμούς. Το ότι έχουν γίνει πάνω από 6.000 καταγγελίες σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη μερίδα του κόσμου που θέλει να εφαρμοστεί το μέτρο, πρόσθεσε.

Στην ερώτηση εάν οι αντικαπνιστές κατηγορήσουν το υπουργείο ότι "κάνει πίσω" σε σχέση με τον αντικαπνιστικό νόμο ο κ. Δημόπουλος είπε: "Αν κάνουμε πίσω, θα έχουμε επιχειρήματα γιατί το κάναμε".

http://taxalia.blogspot.com/2010/11/blog-post_760.html
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 13:59

Οι άνθρωποι που έβγαλαν τέτοιους νόμους είναι εκτός πραγματικότητας. Στα χωριά π.χ τι κάνουν οι άνθρωποι; Πάνε στις δουλειές του το πρωί και το απόγευμα μαζεύονται σε ένα - δύο καφενεία για να παίξουν κανένα χαρτάκι, κανένα τάβλι, να σκοτώσουν την ώρα τους. Ας πάει ο Λοβέρδος να τους πει βγείτε έξω να καπνίσετε. Και άντε το καλοκαίρι όλοι έξω κάθονται, αλλά το χειμώνα;
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 14:11

ΕΔΩ κολλάει ο φασισμός Νικολάκη, όχι στα φαντάσματα που αναζητάς μέσα από φράσεις μας... Εδώ κολλάει και η ηλίθια δικτατορία της μειονότητας (αφού οι μη καπνίζοντες ΕΙΝΑΙ ισχνή μειονότητα έναντι των καπνιστών) και γι'αυτές τις πράγματι φασιστο-χουντικές διατάξεις, δεν σε είδα να αφρίζεις. Απλά ψύχραιμο και κααααααπως επικριτικό πνεύμα επιδεικνύεις...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Novus
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Irc ψευδώνυμο: Novus

Δημοσίευση από Novus » Παρ 19 Νοέμ 2010, 01:49

Δεν νομίζω πως απευθύνεσαι σε μένα, πάντως (αν ναι) ουδέποτε είπα κάτι τέτοιο και μάλλον κάνεις λάθος...

Τώρα ως προς τα αντικαπνιστικά μέτρα, όπως είχα γράψει και σε προηγούμενο ποστ, πάντοτε πίστευα πως πρακτικώς δεν θα ίσχυαν ποτέ όσο κι αν - υποτίθεται - υπήρχε μεγάλη κινητοποίηση σε μηχανισμούς ελέγχου, ρουφιανιάς κ.ο.κ. Και λέω υποτίθεται, γιατί ο Έλληνας ούτε ρουφιανεύει τόσο εύκολα, ούτε πιάνεται έρμαιο τέτοιων τουλάχιστον αντιδημοκρατικών και ρατσιστικών μέτρων. Πότε δε θα συνέβαινε ολοκληρωτικά, όπως ποτέ δεν συνέβη και σε πολλές άλλες χώρες της Ευρώπης, όπως στη Ολλανδία κ.ά. Με λίγα λόγια, όπως είχα προαναφέρει και ξανα επισημαίνω τώρα, αυτά τα μέτρα δεν ίσχυαν, δεν ισχύουν κι ούτε ποτέ θα ισχύσουν και θεωρητικώς και πρακτικώς.

Έτσι σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχουν καθόλου μέτρα ως προς το θεωρητικό επίπεδο (να με θυμηθείτε) κι έτσι θα έπρεπε απ αρχής να είναι. Απλώς, εδώ θα πρέπει να επιμείνουμε όλοι μαζί σε μια κοινή λύση, μια χρυσή τομή - αν και λείπει δυστυχώς από τη νοοτροπία των Ελλήνων - η οποία θα επιτρέπει την άνετη συνύπαρξη καπνιστών και ατόμων που δεν καπνίζουν ή έχουν πρόβλημα με την υγεία τους (αναπνευστικά προβλήματα) σε έναν κλειστό χώρο. Ήτοι, όχι επειδή τα μέτρα έγιναν ελαστικότερα ή επειδή (πιστεύω οσονούπω) θα ακυρωθούν, να βγάλουμε τους εξαερισμούς ή τις τζαμαρίες και να γίνει ένα ενιαίος χώρος όπου θα μπορούν να κανπνίζουν όλοι. Θέλω να πω δηλαδή πως πρέπει να σέβομαστε και τους μεν και τους δε ασχέτως που ανήκει ο καθένας μας, διότι υποστηρίζοντας με ανυπέρβλητη θέρμη το ένα ή το άλλο οδηγείσαι σε καταστάσεις και συμπεριφορές περισότερο απόλυτες και ρατσιστικές απ' ότι τα ίδια τα αντικαπνιστικά μέτρα.

:thumb:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 19 Νοέμ 2010, 01:58

Novus έγραψε:Δεν νομίζω πως απευθύνεσαι σε μένα
Πολύ καλά κάνεις και δεν το νομίζεις, γιατί αν το νόμιζες, θα σήμαινε πως νομίζεις ότι είσαι και ο μοναδικός με το όνομα Νίκος στον πλανήτη, κι αυτό θα ήταν όντως πρόβλημα... :lol:

Όχι φίλε. Νίκο λένε και τον Clash. Αν είχες διαβάσει βέβαια το ποστ του, θα καταλάβαινες πως απευθυνόμουν σ'εκείνον. (και πού να ξέρω εγώ ότι θα εχουμε την τιμή μιας σπάνιας εμφάνισής σου για να τον πω Κλασάτο; :Ρ)

Θέλω να πω δηλαδή πως πρέπει να σέβομαστε και τους μεν και τους δε ασχέτως που ανήκει ο καθένας μας,
Έλεος φιλε μου, με κούρασε πια αυτό το τροπάρι...
ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ. Κι επειδή σεβόμαστε, δεν καπνίζουμε σε λεωφορεία, τρένα, σχολεία, νοσοκομεία, εκκλησίες (μέσα), ιατρεία, φούρνους, σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, σε σπίτια με μωρά, σε αμάξι άλλου αν μας ζητηθεί, και σε ένα σωρό άλλα σημεία τα οποία επισκεπτόμαστε στην καθημερινότητά μας. Καπνίζουμε σε καφετέρια, γιατί του πούστη, όταν είσαι καπνιστής, με τον καφέ σου και δη με παρέα το θες το ρημάδι το τσιγάρο. Καπνίζουμε και σε νυχτερινά κέντρα , μπαράκια, κλαμπάκια, στο αμάξι μας στα σπίτια και στη χέστρα μας! :toilet:

Πόσους μη καπνιστές ξέρεις να πηγαίνουν σ'αυτά τα μέρη, κι όταν πήγαιναν (μέχρι τώρα που τέθηκε αυτό το θέμα απ'τα καθίκια) πόσους άκουσες στη δική σου νεαρή ζωή να διαμαρτύρονται για τον καπνό; Εγώ στον στρογγυλεμένο μισό αιώνα που είμαι στο μάταιο τουτο κόσμο, ΚΑΝΕΝΑΝ! Πριν εμφανιστεί αυτή η παπαριά της απαγόρευσης σε όλο το δυτικό (και επαναλαμβάνω ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ) ημισφαίριο, ποιος είχε τέτοια πρεμούρα με το τσιγάρο επιτέλους; Τοσες δεκαετίες δεν ακούστηκε κιχ ρε, δεν είδα ούτε δείγμα δυσφορίας σε καφετέριες, κλαμπς, μπαρ και κέντρα, ΤΩΡΑ βγήκαν όλοι οι μη καπνιστές να σιγοντάρουν μια κυβέρνηση ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ όταν αποφάσισε να επιβάλει αυτόν τον φασιστο-εισπρακτικό-κανονισμό;

Προσέχτε, γιατί με τη φασιστοφόρα που της δίνετε, (όσοι τη δίνετε) αν της τη βαρέσει αύριο της κυβέρνησης, και πει απαγορεύεται να καβαλάτε μηχανές (θα βρει πάλι ένα λόγο για την υγεία σας), όσοι είστε μηχανόβιοι, μην ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ να διαμαρτυρηθείτε, γιατί εμένα μου τη σπάνε όταν βγάζουν τα τσιμπουκοφρενα και διαλύουν τα τύμπανά μου, οπότε κι εγώ θα στηρίξω το φασιστοδιάταγμα, και θα μ'αφήνει αδιάφορη το γεγονός ότι παραβιάζονται κατάφορα δικά σας δικαιώματα.

Κατά τα λοιπά, χαίρομαι που σε βλέπω στα ΙΔΕΟ, έστω και σπανίως... :rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Novus

Δημοσίευση από Novus » Παρ 19 Νοέμ 2010, 02:43

ArELa έγραψε: Πολύ καλά κάνεις και δεν το νομίζεις, γιατί αν το νόμιζες, θα σήμαινε πως νομίζεις ότι είσαι και ο μοναδικός με το όνομα Νίκος στον πλανήτη, κι αυτό θα ήταν όντως πρόβλημα... :lol:

Όχι φίλε. Νίκο λένε και τον Clash. Αν είχες διαβάσει βέβαια το ποστ του, θα καταλάβαινες πως απευθυνόμουν σ'εκείνον. (και πού να ξέρω εγώ ότι θα εχουμε την τιμή μιας σπάνιας εμφάνισής σου για να τον πω Κλασάτο; :Ρ)
Το κατάλαβα βρε εξυπνοπούλι... Απλά έψαχνα ένα intro για να μπω στο θέμα :loco: Βασικά είμαι στο εξωτερικό τώρα, μεταπτυχιακός στην Οξφόρδη κι απ' ό,τι καταλαβαίνεις δεν έχω και πολύ καιρό για το διαδίκτυο (με έχουνε ξεσκίσειιιιιιιιι....) :loco:
Έλεος φιλε μου, με κούρασε πια αυτό το τροπάρι...
ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ. Κι επειδή σεβόμαστε, δεν καπνίζουμε σε λεωφορεία, τρένα, σχολεία, νοσοκομεία, εκκλησίες (μέσα), ιατρεία, φούρνους, σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, σε σπίτια με μωρά, σε αμάξι άλλου αν μας ζητηθεί, και σε ένα σωρό άλλα σημεία τα οποία επισκεπτόμαστε στην καθημερινότητά μας. Καπνίζουμε σε καφετέρια, γιατί του πούστη, όταν είσαι καπνιστής, με τον καφέ σου και δη με παρέα το θες το ρημάδι το τσιγάρο. Καπνίζουμε και σε νυχτερινά κέντρα , μπαράκια, κλαμπάκια, στο αμάξι μας στα σπίτια και στη χέστρα μας! :toilet:

Πόσους μη καπνιστές ξέρεις να πηγαίνουν σ'αυτά τα μέρη, κι όταν πήγαιναν (μέχρι τώρα που τέθηκε αυτό το θέμα απ'τα καθίκια) πόσους άκουσες στη δική σου νεαρή ζωή να διαμαρτύρονται για τον καπνό; Εγώ στον στρογγυλεμένο μισό αιώνα που είμαι στο μάταιο τουτο κόσμο, ΚΑΝΕΝΑΝ! Πριν εμφανιστεί αυτή η παπαριά της απαγόρευσης σε όλο το δυτικό (και επαναλαμβάνω ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ) ημισφαίριο, ποιος είχε τέτοια πρεμούρα με το τσιγάρο επιτέλους; Τοσες δεκαετίες δεν ακούστηκε κιχ ρε, δεν είδα ούτε δείγμα δυσφορίας σε καφετέριες, κλαμπς, μπαρ και κέντρα, ΤΩΡΑ βγήκαν όλοι οι μη καπνιστές να σιγοντάρουν μια κυβέρνηση ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ όταν αποφάσισε να επιβάλει αυτόν τον φασιστο-εισπρακτικό-κανονισμό;
Όχι να μη σε κουράζει αυτό το τροπάρι. Και αμάν με αυτήν τη μονομέρειά σου! :hgamer3: Κι επιπλέον λέω συγκεκριμένα το εξής: όταν τα μέτρα θα πάψουν να ισχύουν να μη βγουν κάποιοι π...ρες να μας πρήζουν ότι τώρα τα μπαρ και τα εστιατόρια και οι καφετέριες είναι κτήματα των καπνιστών. Όχι! Γιατί εγώ ξέρω πολλούς μη καπνιστές που φώναζαν ανέκαθεν και πριν από αυτά τα ηλίθια μέτρα. Όταν λοιπόν πηγαίναμε για παράδειγμα να πιούμε ένα ρημαδοκαφέ και ο άλλος κάπνιζε δίπλα μας μανιωδώς και φυσούσε όλον τον καπνό πάνω μας ε αυτό δεν είναι σωστό για κανέναν απ' τους δυο. Βεβαίως και καλά κάνει και καπνίζει και μπράβο του κτλ. κτλ. κτλ. Αλλά πόσο μαλάκες είμαστε που να μην έχουμε έναν στοιχειώδη διαχωρισμό του εκάστοτε χώρου όπου θα υπάρχουν αυτοί που καπνίζουν και αυτοί που δεν καπνίζουν. Κανένας φασισμός δεν υπάρχει πιστεύω σε αυτή την πρόταση, περισσότερο αντικειμενική θα την έλεγα. Δεν ξέρω μπορεί να με έχει επηρεάσει το κλίμα εδώ που τα περισσότερα (όχι όλα βέβαι) προσπαθούν να βαίνουν πάντοτε με γνώμονα το κοινό καλό και συμφέρον απασών των ομάδων (κοινωνικών, πολιτικών κ.ο.κ.). Πολλοί διαμαρτύρονταν λοιπόν και συνεχίζουν να διαμαρτύρονται και καλά κάνουν. Όπως και πολλοί καπνιστές επιθυμούν κάτι τέτοιο φυσικά για να μην τους πρήζουν τα @@ κάποιοι άλλοι μαλάκες. Και τους δυο συμφέρει και είναι σωστό. Στο κάμπους μου έτσι γίνεται (δεν ισχύει τίποτα για ολοκληρωτική απαγόρευση και άλλες τέτοιες ψευτιές) και όλοι είναι ευχαριστημένοι. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΓΩΙΣΤΙΚΟΣ, ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ, ΥΠΕΡ-ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; Πόσο δύσκολο είναι; Και οι μεν θα καπνίζουν ανετότερα (και επειδή είναι και περισσότεροι ο μεγαλύτερος χώρος θα ανήκει σε αυτούς) και οι δε θα πηγαίνουν να πιουν το καφέ τους ή το ποτό τους χωρίς να έχουν πρόβλημα με τον καπνό.

Για τέτοιο σεβασμό μιλάω που προφανώς δεν υφίσταται στον πολιτισμό μας πια και μας έχει κάνει "παρτάκηδες"...

Τάδε έφη... :loco:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 19 Νοέμ 2010, 16:45

Novus έγραψε: Το κατάλαβα βρε εξυπνοπούλι... Απλά έψαχνα ένα intro για να μπω στο θέμα :loco: Βασικά είμαι στο εξωτερικό τώρα, μεταπτυχιακός στην Οξφόρδη κι απ' ό,τι καταλαβαίνεις δεν έχω και πολύ καιρό για το διαδίκτυο (με έχουνε ξεσκίσειιιιιιιιι....) :loco:
:tease: :loco: :P

Όχι να μη σε κουράζει αυτό το τροπάρι. Και αμάν με αυτήν τη μονομέρειά σου! :hgamer3:

Eγω μονομέρεια βρε τζερεμέ; Εγώωωωωωωωω; :csuicide:

Κι επιπλέον λέω συγκεκριμένα το εξής: όταν τα μέτρα θα πάψουν να ισχύουν να μη βγουν κάποιοι π...ρες να μας πρήζουν ότι τώρα τα μπαρ και τα εστιατόρια και οι καφετέριες είναι κτήματα των καπνιστών. Όχι!
Bασικά κτήματα των ιδιοκτητών τους είναι, αλλά κρύβε λόγια.
Τα Starbucks ειναι καφετέρια ΜΗ καπνιστών (και άδεια τα κακόμοιρα) γιατί δεν πάνε εκεί να γουστάρουνε; Δηλαδή συγνώμη, χορεύεις χωρίς μουσικη; Τρως χωρίς φαγητό; εγω δεν πίνω καφέ ούτε μπορώ να γουστάρω το νταβαντούρι της παρέας χωρίς το τσιγαράκι μου. Τι να κάνουμε τώρα;
Γιατί δεν την πέφτουν οι ΜΗ καπνιστές στην κυβέρνηση να ζητήσει απ'τις καφετέριες΄/κέντρα κλπ να φτιάξουν ξέχωρους χώρους για μη καπνιστές, παρά έχουν την απαίτηση η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών να αρχίσουν στα ξαφνικά να μασάνε καπνό;
Γιατί εγώ ξέρω πολλούς μη καπνιστές που φώναζαν ανέκαθεν και πριν από αυτά τα ηλίθια μέτρα.
Εγώ δεν ξέρω κανέναν και έχω γνωρίσει περιστασιακά και μη, πάρα πολύ κόσμο ρε φίλε μου. Πώς γίνεται αυτό;
Όταν λοιπόν πηγαίναμε για παράδειγμα να πιούμε ένα ρημαδοκαφέ και ο άλλος κάπνιζε δίπλα μας μανιωδώς και φυσούσε όλον τον καπνό πάνω μας ε αυτό δεν είναι σωστό για κανέναν απ' τους δυο.
Ε, ψιτ. Αυτό είναι καθαρή αγένεια ΚΑΙ ασέβεια. Κάθε κοινωνική ομάδα έχει τον βλαμένο της, δεν μπορείς να κατηγορήσεις όλους που ανήκουν σ'αυτή την ομάδα (εν προκειμένω των καπνιστών) για κατάφορη αγενεια ή να τους πεις βλαμένους.
Βεβαίως και καλά κάνει και καπνίζει και μπράβο του κτλ. κτλ. κτλ. Αλλά πόσο μαλάκες είμαστε που να μην έχουμε έναν στοιχειώδη διαχωρισμό του εκάστοτε χώρου όπου θα υπάρχουν αυτοί που καπνίζουν και αυτοί που δεν καπνίζουν. Κανένας φασισμός δεν υπάρχει πιστεύω σε αυτή την πρόταση, περισσότερο αντικειμενική θα την έλεγα.
Αυτό ακριβώς είπα κι εγώ πιο πάνω! :thumb: (δεν σε είχα διαβάσει εδώ ακόμα)
Μονομερής; Δε νομίζω...

Δεν ξέρω μπορεί να με έχει επηρεάσει το κλίμα εδώ που τα περισσότερα (όχι όλα βέβαι) προσπαθούν να βαίνουν πάντοτε με γνώμονα το κοινό καλό και συμφέρον απασών των ομάδων (κοινωνικών, πολιτικών κ.ο.κ.). Πολλοί διαμαρτύρονταν λοιπόν και συνεχίζουν να διαμαρτύρονται και καλά κάνουν. Όπως και πολλοί καπνιστές επιθυμούν κάτι τέτοιο φυσικά για να μην τους πρήζουν τα @@ κάποιοι άλλοι μαλάκες. Και τους δυο συμφέρει και είναι σωστό. Στο κάμπους μου έτσι γίνεται (δεν ισχύει τίποτα για ολοκληρωτική απαγόρευση και άλλες τέτοιες ψευτιές) και όλοι είναι ευχαριστημένοι. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΓΩΙΣΤΙΚΟΣ, ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ, ΥΠΕΡ-ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; Πόσο δύσκολο είναι; Και οι μεν θα καπνίζουν ανετότερα (και επειδή είναι και περισσότεροι ο μεγαλύτερος χώρος θα ανήκει σε αυτούς) και οι δε θα πηγαίνουν να πιουν το καφέ τους ή το ποτό τους χωρίς να έχουν πρόβλημα με τον καπνό.

Για τέτοιο σεβασμό μιλάω που προφανώς δεν υφίσταται στον πολιτισμό μας πια και μας έχει κάνει "παρτάκηδες"...

Τάδε έφη... :loco:
Όλες αυτές οι αναλύσεις επί αναλύσεων (δε διαφωνώ με πολλές), εξ αιτίας μιας ανάξιας κυβέρνησης που έβγαλε μια φασιστική διάταξη; Ε, να λοιπόν που ουδέν κακόν αμιγές καλού. Μήπως όμως πρέπει να προσέχουμε να μην το αντιστρέψουμε σε "ουδέν καλόν αμιγές κακού";

Αστο ρε μάνα μου, δε γουστάρω να τσακώνομαι μαζί σου ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΡΓΙΟΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΠΑΚΙ! ΑΥΤΗ τη χάρη δε γουστάρω να της την κάνω! :swear:

Φιλούρες και καλά γλέντια στο κάμπους σου :makia:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Novus

Δημοσίευση από Novus » Παρ 19 Νοέμ 2010, 21:59

Αστο ρε μάνα μου, δε γουστάρω να τσακώνομαι μαζί σου ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΡΓΙΟΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΠΑΚΙ! ΑΥΤΗ τη χάρη δε γουστάρω να της την κάνω! :swear:

Φιλούρες και καλά γλέντια στο κάμπους σου :makia:
Έχεις απόλυτο δίκιο...! Και να σου πω και κάτι, τα λαμόγια οι κυβερνήσεις που έχουν περάσει κατά καιρούς και μας έχουν καταστρέψει είναι κι ένας απ' τους κύριους λόγους που γούσταρω που έφυγα από την μπουρδελοχώρα που μας κατάντησαν. Κι απ' ό,τι είδα η 60% αποχή που είχατε την προηγούμενη βδομάδα δείχνει πως σιγά σιγά ξυπνάμε (ελπίζω...)

Να' σαι καλά και ελπίζω όταν έρθω στην Ελλάδα να τα πούμε και κατ' ιδίαν!

Cheers! :ups:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”