Για τις Αυτοδιοικητικές ΕΚΛΟΓΕΣ

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων

Ποια θα είναι η στάση σας σ'αυτές τις εκλογές;

1. θα ψηφίσω, αλλά δεν ξέρω ποιον ακόμα.
1
4%
2. θα ψηφίσω υπερ του κυβερνώντος κόμματος.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
3. θα ψηφίσω ο,τιδήποτε άλλο εκτός του κυβ. κόμματος.
8
31%
4. δεν θα πάω να ψηφίσω συνειδητά
15
58%
5. δεν έχω αποφασίσει ακόμα.
2
8%
6. θα ρίξω επίτηδες άκυρο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 26
Άβαταρ μέλους
Blue Ice
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Φύλο: Γυναίκα

Re: Για τις επικείμενες... ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοσίευση από Blue Ice » Κυρ 10 Οκτ 2010, 12:01

Συμφωνώ με τον Divine Sinner.

Όσο γι αυτό που λες doctor, έχουμε φτάσει σε μια εποχή που ο ίδιος ο λαός βροντοφωνάζει "να καεί, να καεί το μπουρδέλο η Βουλή". Και αυτό το σύνθημα υποδηλώνει οργή και αηδία για το πολιτικό σύστημα εν γένει. Και επειδή τα πράγματα πρόκειται να χειροτερέψουν πολύ δεν είναι καθόλου απίθανο να γίνει κάποια κίνηση εκκαθάρισης από το Στρατό και πιστεύω πως θα έχει και τις ευλογίες των πολιτών.

Δεν είναι απαραίτητο πως θα είναι χούντα, μπορεί κάλλιστα να είναι κάτι σαν την Επανάσταση της 11/9/1922 όπου ο στρατός με αρχηγό τον Πλαστήρα και με την υποστήριξη του λαού ανέτρεψε την Κυβέρνηση και πραγματικά βοήθησε τη χώρα μέχρι να παραχωρηθεί η διακυβέρνηση της χώρας σε εκλεγμένους πολιτικούς 1,5 χρόνο μετά.

Θα μπορούσε και τώρα να γίνει κάτι τέτοιο, ο Στρατός είναι υψηλά στον Βαθμό Εμπιστοσύνης των πολιτών και θα μπορούσε να οδηγήσει πολλούς πολιτικούς στο σκαμνί, να αναδιοργανώσει την άμυνα και την παιδεία της χώρας, να εκδιώξει τους μετανάστες και τους ανθέλληνες φίλους τους και να μπουν νέες βάσεις για αυτή τη χώρα. Να μην φοβόμαστε να πούμε ότι είμαστε Έλληνες και αγαπάμε την Ελλάδα όπως τώρα που η χούντα των αναρχοαριστερών διεθνιστών εκτελεί χρέη αστυνομίας της χούντας του ΔΝΤ και της ΝΤΠ.
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 10 Οκτ 2010, 17:23

Τα μετέπειτα ποστς με απράδεκτες αναρτήσεις, μεταφέρθηκαν στα ΑΝΙΔΕΟ. Το παρόν τόπικ δεν θα καταστραφεί επειδή δυο άτομα εκτρέπονται.

Παρακαλώ συνεχίστε με σεβασμό, ψυχραιμία, σωστό επιχείρημα και όχι ακραίες ανουσιες και απαράδεκτες τοποθετήσεις.

Ευχαριστώ.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 10 Οκτ 2010, 17:25

Clash έγραψε:Για να έχει νόημα η αποχή πρέπει να έχουν διαμορφωθεί νέες δομές οργάνωσης της κοινωνίας. Διαφορετικά δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.
Κάποτε, κάπως, από κάποιους πρέπει να γίνει η αρχή.
Δε γίνεται μονίμως να περιμένουμε από οργανώσεις που καταντάνε παρωδίες, συνδικάτα ξεπουλημένα, κόμματα-μαντριά και ύποπτους ταγούς.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Τρί 12 Οκτ 2010, 12:22

Ξιφομάχε αν περιμένουμε απ'τον Στρατό, τότε φέξε μου και γλίστρησα...
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Τρί 12 Οκτ 2010, 12:52

Αν δεν υπάρξει κάποια μορφή εξουσίας ώστε να ενώσει όλους τους Έλληνες που αντιδρούν τότε θα πρέπει να περιμένουμε γεγονότα πολύ τραγικά ώστε ο κόσμος να αναγκαστεί να βγει μόνος του έξω...

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 12 Οκτ 2010, 13:01

Ο στρατός (εξ όσων εισπράττω και βιώνω μέσω του γιου αυτή τη στιγμή), έχει καταντήσει ένα παρακλάδι του ΝΑΤΟ και φτωχομπινεδιάρικο μάλιστα. Ξεχάστε οι μεγαλύτεροι (από 30 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ και άνω) τα ελληνικά στρατά που ξέρατε. Και κάθε μέρα "ξεβρακώνεται" ολοένα και περισσότερο, και πολυεπίπεδα (από μισθό μέχρι ηθικό, μέχρι "ανωθεν πολιτικές εντολές" που αναχαιτίζουν/προσπαθούν να ανακόψουν έως ότου αφανίσουν εντελώς, οποιαδήποτε έκφραση πατριωτισμού ακόμα και μέσα στα ΛΟΚ)
Μόνο αυτό έχω να πω και ο νοών νοείτω.

Το πώς νιώθω γι'αυτό, δεν θα το πω. Αυτοί που με "ξέρουν" αρκετά, καταλαβαίνουν.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 12 Οκτ 2010, 13:20

Δεν επιθυμω καμιας μορφής αυταρχικό καθεστώς στην χώρα μας. Το ιδιο μου κανει αν κυβερνάει το νάτο με το ετσι θέλω, η ΝΤΠ με το ετσι θελω , ο ΕΣ με το ετσι θελω, η παπαρηγα με το ετσι θέλω, ή ο τσίπρας και δεν ξερω ποιος αλλος που γουστάρει να κυβερνήσει.
Προτιμώ να κυβερναει ο κυρίαρχος λαος. δεν νομιζετε οτι ειναι καλύτερο;
We the people που λενε και οι αμερικανοι (ασχετα αν δεν το εφαρμόζουνε).
πραγματικη πρωτοτυπία θα ηταν αν το εφαρμόζαμε εμεις.
Τωρα το πως θα γινει αυτό ειναι μια αλλη μεγάλη συζήτηση.
Δια αντιπροσώπων παλι φαντάζομαι, αλλα χωρίς ασυλίες, παχουλους μισθους, με τον κινδυνο να πανε φυλακη αν διαπράξουνε αδικηματα κλπ κλπ.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 12 Οκτ 2010, 13:34

Για την ώρα Φώτη μου, αρκέσου στον ΓΑΠ "με το έτσι θέλω".
Και το "έτσι θέλω" του κυρίου είναι πολύ.... θα μπορούσα να βάλω πολλά επίθετα για την περιγραφή του, τα αφήνω σ'εσάς.

Εξακολουθώ να πιστεύω πως αυτό που ζούμε τώρα, δεν αντέχεται για πολύ και δε θα κρατήσει για πολύ. Κάτι θα γίνει που θα επιφέρει τεράστιες ανατροπές και δε θα'ναι ιστορικές επαναλήψεις άλλων εποχών. Θα δείξει αν έχω δίκιο. Δε θα περιμένουμε για πολύ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Τρί 12 Οκτ 2010, 13:38

Έτσι ακριβώς είναι Αρέλα.
Ο στρατός είναι για τα πανηγύρια, και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά εφόσον ολόκληρη η ελληνική κοινωνία είναι για τα πανηγύρια.
Είχα πάει στρατό πριν 7 χρόνια (Νοέμβριο του 2003 κατετάγην) και υπηρέτησα εθελοντικά στις ειδικές δυνάμεις. Από τότε ήταν για τα πανηγύρια. Είμαι σίγουρος ότι η κατάσταση του στρατού θα χειροτερεύει διαρκώς, και σήμερα θα είναι πολύ χειρότερος.

Για να επανέλθουμε στο θέμα πάντως, η λογική λέει ότι μόνο η εμφάνιση μίας δυναμικής επαναστατικής μειοψηφίας με σαφές ιδεολογικοπολιτικό στίγμα θα δώσει νόημα στην έκφραση της λαϊκής αγανάκτησης.
Χωρίς συγκεκριμένη πολιτική πρόταση (η οποία εξ ορισμού θα έρχεται σε αντιπαράθεση με άλλες πολιτικές προτάσεις) η λαϊκή οργή όσο άγρια και να εκφρασθεί, δεν πρόκειται να έχει άμεσο αποτέλεσμα. Μπορεί βέβαια να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις και πρωτόγνωρες κοινωνικοπολιτικές διεργασίες απ'τις οποίες θα προκύψει η απαραίτητη δυναμική επαναστατική μειοψηφία.
Η εμφάνιση της δυναμικής επαναστατικής μειοψηφίας μπορεί είτε να έπεται είτε να προηγείται της λαϊκής αγανάκτησης. Είναι σαν το αυγό με την κότα.
Το σίγουρο είναι ότι η εμφάνιση της δυναμικής επαναστατικής μειοψηφίας είναι προαπαιτούμενο για μία πραγματική Επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Τρί 12 Οκτ 2010, 13:56

Mπορεί οι δομές στον στρατό να παραπέουν, όπως και σε όλο το Δημόσιο, αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι που (ελπίζω) κάποια στιγμή να θελήσουν να βγουν μπροστά...

Αυταρχικό καθεστώς κανείς δε θέλει και γι αυτό δε μίλησα για στρατιωτικό καθεστώς τύπου χούντας αλλά κάτι σαν το 1922. Εύχομαι μόνο να μην έχουν προηγηθεί τόσο τραγικά γεγονότα όσο αυτά του 22

Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τρί 12 Οκτ 2010, 14:25

Δεν το συνεχίζεις μέχρι το τέλος Κώστα. Για να δούμε ποιοι προέκυψαν από αυτές τις επαναστατικές μειοψηφίες; Μήπως οι Στάλιν, Μουσολίνι, Χίτλερ, Μάο, Πολ Ποτ, Καντάφι, Σαντάμ κτλ; Ολοι τους σωτήρες...Μήπως έχεις κάτι καλύτερο να προτείνεις; Πέφτει λιγάκι βαριά αυτή η συνταγή.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Τρί 12 Οκτ 2010, 14:38

Δεν το συνεχίζω μέχρι το τέλος, διότι δεν μπορώ να γνωρίζω το τέλος, αφού δεν διαθέτω μαντικές ικανότητες.
Αυτό που κάνω είναι να αναφέρω την γενική μεθοδολογία, η οποία έχει αποδειχθεί εφαρμόσιμη στην πράξη.
Δεν γνωρίζω το που θα καταλήξει. Το μέλλον άδηλο.
Άλλωστε, δεν είναι ανάγκη να ανησυχείς. Όλοι αυτοί που ανέφερες έχουν πεθάνει.

Μακάρι η επαναστατική ηγεσία που θα προκύψει να μας οδηγήσει σε μία καλύτερη κοινωνία, όπου ο κοινοβουλευτισμός θα είναι μία θλιβερή ανάμνηση.

Όποιος διαφωνεί, ας βολευτεί με τον Γιωργάκη και τους ομοίους του, τα πάσης αποχρώσεως λαμόγια και το ΔΝΤ.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τρί 12 Οκτ 2010, 14:49

Η γενική μεθοδολογία που παρουσίασες είναι γνωστό που οδήγησε. Και σίγουρα δεν ήταν καλύτερες κοινωνίες. Πάντως δεν ανησυχώ. Οχι γιατί αυτοί που ανέφερα έχουν πεθάνει - εκτός από τον Καντάφι, αλλά γιατί και οι ιδέες τους ανήκουν στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Τρί 12 Οκτ 2010, 15:14

Η γενική μεθοδολογία που παρουσίασες είναι γνωστό που οδήγησε. Και σίγουρα δεν ήταν καλύτερες κοινωνίες. Πάντως δεν ανησυχώ. Οχι γιατί αυτοί που ανέφερα έχουν πεθάνει - εκτός από τον Καντάφι, αλλά γιατί και οι ιδέες τους ανήκουν στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.
Το αν ήταν καλύτερες ή χειρότερες κοινωνίες, είναι συζητήσιμο.
Εσύ φυσικά σαν γνήσιος υπέρμαχος της αστικής δημοκρατίας πιστεύεις ότι όλα τα άλλα συστήματα είναι εξ'ορισμού αποτυχημένα. Ε, δεν είναι έτσι.. πως να το κάνουμε..

Όσον αφορά τον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, θα συμφώνησω εν μέρει.
Όντως το ιδεολογικό υπόβαθρο κάποιων εξ'αυτών είναι για τον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Γι'αυτό και το κατάλαβαν εγκαίρως, και έκαναν κάποιες "μετατροπές" στο πρακτικό επίπεδο...
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τρί 12 Οκτ 2010, 17:02

Εσύ φυσικά σαν γνήσιος υπέρμαχος της αστικής δημοκρατίας
E, αφού έγινα και αυτό. :lol: Μην ανησυχείς, πάντως, μια ψυχή εδώ σε έχει ξεπεράσει. Με χαρακτήρισε συντηρητικό!!!
πιστεύεις ότι όλα τα άλλα συστήματα είναι εξ'ορισμού αποτυχημένα
Οχι όλα τα άλλα. Ομως αυτά που στηρίζονται σε επαναστατικές μειοψηφίες και σε επαγγελματίες επαναστάτες ηγέτες καταλήγουν νομοτελιακά σε τυραννίες. Αυτά ναι τα θεωρώ αποτυχημένα. Και όπου εφαρμόστηκαν είναι παραδείγματα προς αποφυγή.
Όντως το ιδεολογικό υπόβαθρο κάποιων εξ'αυτών είναι για τον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας
Εδώ υποννοείς ότι κάποιων άλλων εξ' εαυτών δεν είναι για τον σκουπιδοτενεκέ. Μπορείς να ενημερώσεις ποιους εξαιρείς;

Ολιγον άσχετο το επόμενο. Τέτοιες απόψεις περίπου για επαναστατικές πρωτοπορίες είχε και η Εμα Γκόλντμαν. Ηταν η εποχή που αρκετοί αναρχικοί επηρρεασμένοι από την επιτυχία των μπολσεβίκων είχαν αναπτύξει παρόμοιες θεωρίες. Μια - δύο φορές στο φόρουμ μου έχει κάνει νύξη η Dr. αλλά την απέφυγα με την μέθοδο κάνω το Γερμανό. :P
Άβαταρ μέλους
totispap
Irc ψευδώνυμο: totispap

Δημοσίευση από totispap » Τρί 12 Οκτ 2010, 17:25

Εξακολουθώ να πιστεύω πως αυτό που ζούμε τώρα, δεν αντέχεται για πολύ και δε θα κρατήσει για πολύ. Κάτι θα γίνει που θα επιφέρει τεράστιες ανατροπές και δε θα'ναι ιστορικές επαναλήψεις άλλων εποχών. Θα δείξει αν έχω δίκιο. Δε θα περιμένουμε για πολύ.
Έχεις απόλυτο δίκαιο εδώ Βίκυ,απλώς στο κομμάτι που λες ότι, ''δεν θα περιμένουμε και πολύ για αυτό'',είναι θέμα αντίληψης του χρόνου.
Η Ιστορία μετά από 20 χρόνια ίσως λέει ότι, ''Οι Έλληνες μετά από το σύντομο διάστημα των 2-3 χρόνων εξεγέρθηκαν κτλ....''.Το καλό με την ιστορία είναι οτι έχει όλο το χρόνο να εξετάσει το ιστορικό ''πτώμα'',το κακό είναι ότι εμείς θα είμαστε το πτώμα.... :(
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Τετ 13 Οκτ 2010, 12:53

E, αφού έγινα και αυτό. :lol: Μην ανησυχείς, πάντως, μια ψυχή εδώ σε έχει ξεπεράσει. Με χαρακτήρισε συντηρητικό!!!
Αφού με αυτά που λες, αυτήν την εικόνα δίνεις...

Οχι όλα τα άλλα. Ομως αυτά που στηρίζονται σε επαναστατικές μειοψηφίες και σε επαγγελματίες επαναστάτες ηγέτες καταλήγουν νομοτελιακά σε τυραννίες. Αυτά ναι τα θεωρώ αποτυχημένα. Και όπου εφαρμόστηκαν είναι παραδείγματα προς αποφυγή.
Τι να κάνουμε ρε Νικόλα... Καλώς ή κακώς οι επαναστάσεις στηρίζονται στις οργανωμένες δυναμικές πολιτικοποιημένες επαναστατικές μειοψηφίες.
Διαφωνείς επ'αυτού;
Δεν μιλάω θεωρητικά, μιλάω πρακτικά.

Ποια είναι τα παραδείγματα προς αποφυγή;
Και δεν σου λέω για το Γ'Ράιχ ή για την Ιταλία του Μουσσολίνι (με αρκετές επιφυλάξεις από την μεριά μου για το συγκεκριμένο καθεστώς)...
Μήπως είναι παράδειγμα προς αποφυγή η σημερινή Κίνα; Παρά τις διαφωνίες μου με το θεωρητικό κομμουνιστικό υπόβαθρο του καθεστώτος.
Μήπως ήταν παράδειγμα προς αποφυγή το Ιράκ του Σαντάμ; Συγκρινόμενο πάντα με το Ιράκ της μετά Σαντάμ εποχής, και όχι με κάποιο ειδυλλιακό Ιράκ που βρίσκεται στην φαντασία κάποιων βαρεμένων.
Μήπως είναι παράδειγμα προς αποφυγή το σημερινό μετεπαναστατικό Ιράν;

Όλα αυτά τα καθεστώτα είναι/ήταν παραδείγματα προς αποφυγή μόνο για τους Αμερικάνους, τους Εβραίους και τα τσιράκια τους και τους πανταχού παρόντες χρήσιμους ηλίθιους..
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τετ 13 Οκτ 2010, 14:11

Πες μου τώρα ειλικρινά, πιστεύεις ότι υπάρχουν πολλοί Ελληνες που θα δεχτούν αυτή την εναλλακτική λύση που τους προτείνεις; Δηλαδή καθεστώτα όπως η Κίνα και το Ιράν;
Όλα αυτά τα καθεστώτα είναι/ήταν παραδείγματα προς αποφυγή μόνο για τους Αμερικάνους, τους Εβραίους και τα τσιράκια τους και τους πανταχού παρόντες χρήσιμους ηλίθιους
..

Δεν νομίζω ότι κανένας άλλος στο φόρουμ να μην τα θεωρεί παραδείγματα προς αποφυγή. Οπότε και όλοι οι υπόλοιποι εδώ μέσα σε μια από αυτές τις κατηγορίες κατατάσσονται.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 13 Οκτ 2010, 15:17

Χωρα που η τσοντα ειναι απαγορευμένη μονο βαρετή μπορει να χαρακτηριστεί.
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Τετ 13 Οκτ 2010, 15:41

Πες μου τώρα ειλικρινά, πιστεύεις ότι υπάρχουν πολλοί Ελληνες που θα δεχτούν αυτή την εναλλακτική λύση που τους προτείνεις; Δηλαδή καθεστώτα όπως η Κίνα και το Ιράν;
Δεν είπα αυτό. Μην διαστρεβλώνεις.
Είπες ότι όλα τα μη-δημοκρατικά "τυραννικά" κατ'εσέ καθεστώτα είναι παραδείγματα προς αποφυγή.
Έφερα συγκεκριμένα παραδείγματα χωρών που δεν έχουν αστική δημοκρατία δυτικού τύπου, και ρώτησα αν είναι παραδείγματα προς αποφυγή.

Ούτε είπα βέβαια ότι πρέπει να επιβληθεί εδώ καθεστώς πανομοιότυπο με της Κίνας ή με του Ιράν.
:shock: :shock: :shock:
Σε κάθε χώρα υπάρχουν διαφορετικές συνθήκες και κάθε λαός έχει τις ιδιαιτερότητές του.

Εσύ όμως, τι έχεις να προτείνεις;
Είπα την γνώμη μου, πες εσύ και την δική σου.
Πριν είχες πει κάτι για "νέες δομές οργάνωσης της κοινωνίας". Για εξήγησέ το λίγο..
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τετ 13 Οκτ 2010, 17:06

Tι έγινε το πήραμε αλλιώς τώρα, γιατί βρεθήκαμε σε ξέρα; :P

Το τι είπα είναι γραμμένο παραπάνω, δεν θα τα γράφω δύο και τρεις φορές.
Εσύ όμως, τι έχεις να προτείνεις;
Είπα την γνώμη μου, πες εσύ και την δική σου.
Πριν είχες πει κάτι για "νέες δομές οργάνωσης της κοινωνίας". Για εξήγησέ το λίγο..
Χμμμ..προτείνω για περιφεριάρχη Αλαβάνο. Για δήμαρχο Πειραιά δεν ξέρω ακόμη αν έχει βάλει κάποιος από τον ΣΥΡΙΖΑ για να τον προτείνω. Ωστόσο για το δήμο Δάφνης - Υμηττού προτείνω Μητροβέργη του ΕΕΚ. Στις προηγούμενες είχε βγει δημοτικός σύμβουλος. Γι άλλους δήμους έχω ιδέα - εδώ καλά - καλά δεν έχω ιδέα για το δήμο Πειραιά που ψηφίζω.

Τώρα για τις νέες δομές οργάνωσης της κοινωνίας ίσως κάποια άλλη φορά να γράψω όταν θα έχω όρεξη.
Άβαταρ μέλους
totispap

Δημοσίευση από totispap » Τετ 13 Οκτ 2010, 17:47

Τον Κωσταντόπουλο ξέχασες...
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τετ 13 Οκτ 2010, 18:10

Τον Κωσταντόπουλο ξέχασες...
Θέλει κι αυτός να γίνει δήμαρχος; Αν ναι, τότε προτείνω μαύρο στο βάζελο.
Άβαταρ μέλους
totispap

Δημοσίευση από totispap » Τετ 13 Οκτ 2010, 18:27

Δεν ξέρω,απλώς να...μετά το βάζελο ψιλοχάθηκε και λέω να μην χάνονται ηγέτες σαν αυτόν. :D
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Πέμ 14 Οκτ 2010, 13:55

Tι έγινε το πήραμε αλλιώς τώρα, γιατί βρεθήκαμε σε ξέρα;
Με ξέρεις να πέφτω εύκολα σε ξέρες; :xara: :xara: :xara: :xara:

Τέλοσπάντων, αφού δεν θες να συνεχίσουμε την συζήτηση και επειδή είμαι στις καλές μου σήμερα σου βρήκα τον υποψήφιο του ΣΥΝ στον Πειραιά:
http://www.syn.gr/gr/keimeno.php?id=20371
http://www.eklogika.gr/news/2357

Τον Νίκο Λεγάκη επέλεξαν ως κοινό υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά δύο παρατάξεις με τη στήριξη του ΣΥΝ και των Οικολόγων Πρασίνων.

Δεν ξέρω πάντως τι θα στηρίξουν οι άλλες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά...
Υποπτεύομαι ότι αυτές που είναι με τον Αλαβάνο (ΚΟΕ, ΔΕΑ κτλ) δεν θα στηρίξουν τον υποψήφιο του ΣΥΝ.
Δεν μπορώ να πω τίποτα με σιγουριά, επειδή εκεί έχουν γίνει από δυο χωριά χωριάτες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”