Για τις Αυτοδιοικητικές ΕΚΛΟΓΕΣ

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων

Ποια θα είναι η στάση σας σ'αυτές τις εκλογές;

1. θα ψηφίσω, αλλά δεν ξέρω ποιον ακόμα.
1
4%
2. θα ψηφίσω υπερ του κυβερνώντος κόμματος.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
3. θα ψηφίσω ο,τιδήποτε άλλο εκτός του κυβ. κόμματος.
8
31%
4. δεν θα πάω να ψηφίσω συνειδητά
15
58%
5. δεν έχω αποφασίσει ακόμα.
2
8%
6. θα ρίξω επίτηδες άκυρο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 26
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Για τις επικείμενες... ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 17 Σεπ 2010, 00:26

Με άλλο σκεπτικό μπήκα, με άλλο βγήκα . :) Κοίτα τι παθαίνει ο άνθρωπος σε προχωρημένη ηλικία :geros: Πάνω που είπα ότι ωρίμασα και παγίωσα τις απόψεις μου :lol:
Ξέρεις μάτια μου, ποια είναι η ατάκα που είπα κάποτε και γέλαγαν στο κανάλι μας δυο ώρες;

"Κάλλιο πουροτεκνό, παρά τεκνοπουρό"! :lol: :lol:

Δεν σου πάει με τίποτα το ---> :geros:
Κι όταν θα'χεις πιάσει τον αιώνα και θα'χεις ψιλοσταφιδιάσει, νιά θα'σαι! :ups:

Έλα τώρα να τραγουδήσουμε μαζί σ'όλους τους αντι-ανθρώπους...

(τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά...)
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Παρ 17 Σεπ 2010, 00:29

Έστω ότι η αποχή πιάνει το 70%. Θες 80%, τότε 80%. Πιστεύεις ότι θα αλλάξεις κάτι. Θεωρείς ότι έκανες έτσι την επανάστασή σου; Θα μιλήσουν στην αρχή οι γραβατωμένοι δημοσιοκάφροι θα πουν τάχα πως τους εξέπληξε και στη συνέχεια θα απευθύνουν τον λόγο στους νικητές των εκλογών με το 12 και το 15%. Και δεν πρόκειται να ανοίξει μύτη.

Εν τωι μεταξύ Βίκυ μου, την άλλη ημέρα θα πρέπει να πας να πληρώσεις την ΦΑΠΑ του τριμήνου, θα τινάξεις τις τσέπες σου από εδώ και από εκεί, αλλά τίποτα. Εάν όμως τον καθυστερήσεις μία ημέρα θα πληρώσεις μία ωραία προσαυξησούλα για το εκπρόθεσμο. Κατά τα άλλα εσύ θα έχεις πράξει το αντεξουσιαστικό σου καθήκον με την αποχή.

Όσο για το παρακάτω που παρέθεσε η Χριστίνα:
Δεν έκαναν ποτέ ένα δημοψήφισμα πριν πάρουν τις (κρίσιμες) αποφάσεις που παίρνουν, να με ρωτήσουν, να ΜΙΛΗΣΩ! Πιο "δημοκρατική" ήταν η χούντα σ'αυτό, αφού έτσι για τα μάτια, έκανε κι ένα δημοψήφισμα βρε αδερφέ. Αρα, αποφασίζουν, διατάζουν- ΕΡΗΜΗΝ μου μονίμως (αυτή τη "δημοκρατία" έχουμε-ξεφτίλισαν τη λέξη), και μετά με θέλουν για διακοσμητικό παρατρεχαμενάκι, να τρέχω στις κάλπες όποτε πουν αυτοί, για να επιβεβαιώνεται προ πάντων, ότι όλοι εξακολουθούμε να είμαστε στο σύστημα που μας έφτιαξαν.
Χαίρω πολύ. Ο ίδιος εδώ και χρόνια φωνάζω για δημοψήφισμα όσον αφορά σπουδαία θέματα, όπως η ένταξίς μας στο Ευρωσύνταγμα, ή την Ευρωσυνθήκη (πιο εύπεπτη) της Λισσαβώνας, για το λαθρομεταναστευτικό (έχω υπογράψει), για το περιβόητο Μνημόνιο. Το παραπάνω είναι απλώς μία διαπίστωσις και τίποτε παραπάνω. Το ζήτημα είναι να αποφασίσουμε να τους μαυρίσουμε στην κάλπη, διότι εκεί είναι που θα τους τσούξει. Την αποχή την γράφουν στα παπάρια τους. Ίσα ίσα που τους βολεύει. Τα μαθηματικά δεν αλλάζουν είτε είμαστε ΗΠΑ είτε όχι. Το 10% σου σβερκώνεται και με τη βούλα των εκλογών.

Έτσι και αλλοιώς μας έχουν γυρισμένες αυτοί τις πλάτες τους. Σιγά μην τους πειράξει επειδή μερικοί αποφασίσουν να γυρίσουν και τις δικές τους. :cool:

Ένα άλλο μονοπάτι φυσικά είναι η βίαιη ανατροπή των. Εδώ όμως μπαίνουν εντελώς διαφορετικές παράμετροι. Και στην τελική αυτή η ατραπός είναι μία άλλη ιστορία. :cool:
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
totispap
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: totispap

Δημοσίευση από totispap » Παρ 17 Σεπ 2010, 00:37

Ίων, απλώς :thumb:
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 17 Σεπ 2010, 01:46

Το παραπάνω είναι απλώς μία διαπίστωσις και τίποτε παραπάνω.
Γιατί, λες να την είδα Τολστόι που έγραψε τον Πόλεμο και Ειρήνη, ή Ντοστογιέφσκι που έγραψε το Εγκλημα και Τιμωρία ; Οχι φίλε, δεν την είδα έτσι, βλέπω όμως μια κατάσταση που ΕΙΝΑΙ Έγκλημα και ΧΡΗΖΕΙ Τιμωρίας!

Χαίρω πολύ. Ο ίδιος εδώ και χρόνια φωνάζω για δημοψήφισμα όσον αφορά σπουδαία θέματα, όπως η ένταξίς μας στο Ευρωσύνταγμα, ή την Ευρωσυνθήκη (πιο εύπεπτη) της Λισσαβώνας, για το λαθρομεταναστευτικό (έχω υπογράψει), για το περιβόητο Μνημόνιο
Εγώ δε χαίρω καθόλου πια.
Φωνάζεις εσύ με άρθρα, φωνάζω εγώ με βίντεο (βλέπε του Φάρατζ κάμποσα περί της Λισαβώνας που το κάναμε πανελλαδικώς κι αυτο γαργάρα ως ...ωραίοι Ελληνες)
ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; Στις φωνές μένουμε και περιμένουμε σαν τους κακομοίρηδες να περάσει η τετραετία για να πάμε σε κάλπες νομίζοντας ότι έχουμε κάποια αξία/δύναμη/σημασία. @@ έχουμε, κι αυτά άχρηστα!

Η διαφορά μας είναι ότι εγώ εξακολουθώ να φωνάζω (να ουρλιάζω δηλαδη στα πρόθυρα υστερίας, όχι όμως για εκτόνωση πια) όταν αρνούμαι να προσυπογράφω/στηρίζω/διαιωνίζω το σύστημα της ψευδεπίγραφης δημοκρατίας τους, διαιωνίζοντας την ηλίθια αυταπάτη που με τάϊζαν από τα γενοφάσκια μου. Μας έχουνε αλλάξει τον αδόξαστο, δε θα σταματήσουν πριν μας δούνε όλους εξαθλιωμένους στο δρόμο ή νεκρούς, κι εσύ μου λες να τους μαυρίσουμε με ψήφο και πράσινα άλογα. ΧΕΣΤΗΚΑΝ γι'αυτό το "μήνυμα" που νομίζετε ότι θα τους δώσουμε!

Προχωράνε ακάθεκτοι προς την ολοκλήρωση του αφανισμού μας, μέσα στην σιγουριά ότι κοιτάμε τα έργα τους μουδιασμένοι αδρανείς! Ο Μαξ Κάιζερ είπε (ανάμενε βίντεο που θ'ανεβάσω μπας και τα πάρεις μέχρι υστερίας κι εσύ) " οι Ελληνες πρέπει να'ναι εγκεφαλικά νεκροί, ηλίθιοι, καθυστερημένοι και μαστουρωμένοι για να μην έχουν βγει ακόμα στους δρόμους" και αυτό που μας μάρανε είναι να πάμε να ψηφίσουμε;

Δε μπορώ μόνη μου να βγω στους δρόμους να ουρλιάζω, ουτε είναι της φτιάξης μου να πάρω ένα καλάσνικοφ ν'αρχίσω να γαζώνω κι όσους προλάβω μέχρι να γαζώσουν κάποια ένστολα τσιράκια τους, εμένα. Δεν λύνεται άλλωστε το πρόβλημα έτσι. ΟΠΩΣ ΔΕ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ του ψηφίζειν κατά καιρούς για να παραμυθιαζόμαστε!

Κι ενώ είναι πολλά που δε μπορώ...σιγουρα μπορώ να απέχω απ'αυτή την παρωδία που κάποιοι εξακολουθείτε ακόμα να αποκαλείτε "εκλογές" λες κι έχετε στην πραγματικότητα επιλογή, και φωνή του λαού, λες κι έχει καμιά σημασία γι'αυτούς και για τη ροή των εξελίξεων, η φωνή μας!

Αν πας (όχι μακριά, σε προηγούμενες εκλογές) τα ίδια έλεγα κι εγώ περί μη συμμετοχής, ώσπου είδα ένα φως...το οποίο φως έπεσε σαν προβολέας στη μούρη μου για να μου δείξει πόσο γελοία μαϊμούδιζα, :monkey: επαναλαμβάνοντας τις λογικές που νόμιζα για δικές μου το βούρλο, χωρίς να κάτσω να σκεφτώ ότι αυτοί μου τις "φύτεψαν" και μάλιστα, με άνεση! . (εύκολη επιτυχία της επιχείρησης "έλεγχος του νου" όταν αφήνεσαι ανοιχτός και δεν προσέχεις!)

Η αποχή μου πάει πολύ πιο πέρα απ'τις όποιες εκλογές, κι έχει (συμβολικά έστω) βαθύτερο νόημα. Δεν επιδιώκω να το χώσω στο κεφάλι κανενός. Απλά είναι αυτό που κάνω εγώ (μετά τη "διαπίστωση" όπως σωστά επισήμανες εσύ, και όχι κανά συγγραφικό αριστούργημα όπως ασφαλώς επιβεβαίωσα κι εγώ)

Το τι κάνεις εσύ δεν θα το κρίνω, αλλά δεν υποχρεούμαι να το εγκρίνω/επικροτήσω κιόλας. Ο καθένας έχει το δικαίωμα των επιλογών του, όπως θα έχει και το ...προνόμιο των συνεπειών αυτών των επιλογών.

Το ζήτημα είναι να αποφασίσουμε να τους μαυρίσουμε στην κάλπη, διότι εκεί είναι που θα τους τσούξει. Την αποχή την γράφουν στα παπάρια τους. Ίσα ίσα που τους βολεύει. Τα μαθηματικά δεν αλλάζουν είτε είμαστε ΗΠΑ είτε όχι. Το 10% σου σβερκώνεται και με τη βούλα των εκλογών.
Το αντεπιχείρημά μου σ'αυτό το έθεσα προ πολλού. Είναι και πλεονασμός και κουραστικό για τους συμμετέχοντες και αναγνώστες, να επαναλαμβάνομαι.

Ερρωσο :rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
takis_papa
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από takis_papa » Παρ 17 Σεπ 2010, 14:19

Iwn Rwmanos έγραψε:...Δυστυχώς, το κατόρθωμα των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων της συμφοράς είναι η αποπολιτικοποίηση...
Όχι!!!
Ο Ανδρέας εισήγαγε την "πολιτικοποίηση" ακόμη και στα δημοτικά σχολεία,
με το να καταστήσει υποχρεωτική την σύσταση των 15μελών αιρετών συμβουλίων στις τάξεις...
Από τότε τα κόμματα κάνουν γιουρούσι στα μυαλά των παιδιών,
προετοιμάζοντας τους κάφρους της αύριον,
με το σύνδρομο της πλύσης εγκεφάλων και εν πολλοίς του εκφοβισμού των ανένταχτων... Έτσι άρχισε η καταστροφή της παιδείας στον τόπο μας...
( Και ναι, γνωρίζω την διαφορά της σημασίας των λέξεων "πολιτικοποίηση" και "κομματικοποίηση"... )
Όσον αφορά στην ποσότητα των ψήφων που θα πάρει ο κάθε Γιωργάκης,
ΕΧΕΙ σημασία γί αυτόν, μια και τούτο είναι πρόσχημα κάλυψης
για να κάνει ό,τι κάνει ένας πρωθυπουργός
σε ένα κράτος με πολίτευμα την πρωθυπουργική Δικτατορία.
Φαντάζεσαι ότι θα μπορούσε να μιλά για λαϊκή συναίνεση
αν τον είχαν ψηφίσει επί συνόλου ψηφισάντων 150.000 έστω οι 100.000;( 66,666%!!! )
Με 100.000 ψήφους από ένα εκλογικό σώμα της τάξης των 7.000.000 ψηφοφόρων,
και με αποχή 90%,
θα τολμούσε να κάνει τις ( σκόπιμες ) μαλακίες που έκανε;
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Παρ 17 Σεπ 2010, 14:49

Οι εκλογές στα σχολεία αποτελούν προοίμιο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ και όχι πολιτικοποίησης. Έχουν υπολογίσει ότι κάποιοι θα τσιμπήσουν και θα εγγραφούν στις νεολαίες τους, ενώ η κυρίως μάζα, αηδιασμένη, θα απέχει. Με την αποχή αυτής εκείνοι αλωνίζουν.

Ένα ακόμη τρανταχτό παράδειγμα της αποχής και της αδιαφορίας είναι τα Πανεπιστήμια, όπου η μεγάλη πλειοψηφία των φοιτητών απέχει, με αποτέλεσμα να αλωνίζει η εθνομηδενιστική αριστερά με τα σχεδόν μηδενικά ποσοστά. Αυτοί οι ξεφτίλες απάτριδες κρατούν όμηρη την ακαδημαϊκή κοινότητα και φιμώνουν φασιστικότατα οποιαδήποτε άλλη φωνή.

Όσο για την τελευταία αποστροφή του λόγου σου, η απάντησις είναι ότι στα τέτοια του gap (αν διαθέτει, το αναφέρω απλώς ως σχήμα λόγου) αν πάρει 100.000 στα 7.000.000 με 90 και 95% αποχή. Ακόμη και την ψήφο του να πάρει και κανείς να μην ψηφίσει, αυτός θα κυβερνήσει με την ψήφο του, αφού θα την έχει κατοχυρώσει και επισήμως.

Εάν όμως καταστεί μειοψηφία μέσωι της κάλπης, τότε τα πράγματα αλλάζουν.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
lianna

Δημοσίευση από lianna » Κυρ 19 Σεπ 2010, 23:59

Eγώ δεν ξαναπλησιάζω κάλπη ούτε σε απόσταση ενός χιλιομέτρου! Γιατί δεν ξέρω να φαρισαϊζω και να υποκρίνομαι στον ίδιο μου τον εαυτό, που ξέρω πως άμα πάω, έστω για να τους ζωγραφίσω μια μούντζα, την άλλη μέρα θα με σιχτιρίζω που πάλι με "χειραγώγησε" το σύστημα

Σε αντέγραψα αλλα τι να γίνει με αντιπροσωπεύει τέλεια Βικακι μου.
Φτάνει πια ως εδώ
Οπου και να πάει η αποχή. θα φωνάζει και θα τσούζει !!!!
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter » Δευ 20 Σεπ 2010, 13:41

Εγώ έχω φίλο που κατεβαίνει για δημοτικός σύμβουλος με τον νυν δήμαρχο (είχε κατέβει ως ανεξάρτητος και μας απάλλαξε από τον Χρήστου), ο οποίος είναι καλός έτσι και αλλιώς.

Στην εδώ δημοσκόπηση ψήφισα το 3, αν και στην πραγματικότητα καμία από τις επιλογές δεν με καλύπτει.
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 20 Σεπ 2010, 13:45

Ποια θα σε κάλυπτε δηλαδή ? Η ψήφος λόγω υποχρέωσης? :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter » Δευ 20 Σεπ 2010, 13:53

Όχι, η επιθυμία μου να επανεκλεγεί ένας καλός δήμαρχος και να εκλεγεί για πρώτη φορά ένας φίλος που ξέρω ότι θα βοηθήσει τον τόπο μου.
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 20 Σεπ 2010, 13:58

H δικη σου περιπτωση ειναι ιδιαιτερη και παω πασο.
Αν ξερεις καποιον που ειναι σωστος και εισαι σιγουρος γι αυτον. δεν αντιλεγω.
Σε καθε αλλη περιπτωση αποχη.
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter » Δευ 20 Σεπ 2010, 14:10

Η αλήθεια είναι ότι στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές δεν ψήφισα.
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
Makedon
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από Makedon » Τρί 21 Σεπ 2010, 23:49

Χθες εγραψα ενα κειμενο για το θεμα που εχει αναρτηθει εδω,και σημερα ειθελα να κανω καποιες διορθωσεις και να το αναρτησω.Ομως βρηκα στο blog ολυμπια,ενα κειμενο για την σημερινη συγκεντρωση των κατοικων του Αγιου Παντελεημωνα,που απαντα και για τις εκλογες.Θα δοσω το λινκ για να το διαβασετε.Το αφιερωνω στην Αφροδιτη αλ Καβλεχ.

http://olympia.gr/2010/09/21/%ce%bc%ce% ... %ae%ce%bc/

Το κειμενο που ειχα γραψει ειταν πολυ φτωχο και λιγο μπροστα σε αυτο.
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Τετ 22 Σεπ 2010, 07:32

προς το παρον προσανατολιζομαι για μη αποχη [η συμμετοχη εχει ηδη παει περιπατο ως βιωματικη εννοια...]
δεν θα κανω αποχη για να μην τους μικρυνω τον παρανομαστη και μεγαλωσει η αξια του κλαζματος
που λεγαμε στο νηπιαγωγειον...και εμφανισουν μεγαλα % οι :swear: λαμογιανς...
εμεις οι ετεροδημοται ευκαιρια να κολησουμε καμια μερουλα αδεια να τσεκαρουμε και τις ελιτσες :angel: μην μαραγκιασαν
και θελουν νερακι...δεν θα δυσκολευτουμε να κανουμε και καναν ακτιβισμο στα χωρια που εχουν μεσο ορο
ηλικιας 84...κανα πανο εναλλακτικο καμια αφισα..καμια περιεργη εφημεριδα στα καφενεια αναμεσα
σε σελιδες αλλων εφημεριδων..κατι σαν παρασυνειδησιακο :freak: μηνυμα...καμιαν ιδεαν ακτιβιστικη???? :conf:

η ψηφος παντα μυστικη και εξωσυμβατικη... :wink:

black them!!!!μαυριστε τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :xara:
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 30 Σεπ 2010, 23:44

Όσο φίλος και να είναι ένας υποψήφιος δήμαρχος, ακόμα και ο αδερφός μου να ήταν θα τον μαύριζα αν υπήρχε ακόμα και η παραμικρή υποψία ότι υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ.

Γιατί θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν συναίνεη ότι ο "άνθρωπος του μόχθου" ο καρπαζοεισπρέκτορας, ο κλωτσοδέκτης συναινεί σε όλο αυτό τον τυφώνα του αίσχους που έχει αμολήσει αυτό το κόμμα στον ΕΧΘΡΟ λαό.

Ετσι όσο καλός άνθρωπος και αν είναι ο υποψήφιος δήματχος η προσωπικότητα του σε αυτές τις εκλογές μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.
Η αποχή στις δημοτικές εκλογές παίζει καλά. Η προηγούμενη εμπειρία από τα Ανώγια δείχνει το δρόμο. Αλλά εκεί δεν ψήφισε ΚΑΝΕΝΑΣ Ανωγιανός. 100% αποχή ενάντια στον τότε Καποδίστρια. Το πήρανε το μήνυμα
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Παρ 01 Οκτ 2010, 14:02

Αρέλλα μου εγώ θα πάω να ψηφίσω γιατί πλέον (και δεν ξέρω αν το επιχείρημα αυτό έχει υποθεί και από άλλο μέλος) γιατί αυτό ακριβώς θέλει και ο ΓΑΠ, σκέψου Αρέλλα μου πόσο καιρό οι Πασόκοι ετοίμαζαν κομματικό στρατό από χιλίαδες ΔΥ οι οποίοι και φυσικά από τα πρώτα χρόνια τους στο Πανεπιστήμιο μέχρι και τις τελευταίες μέρες τους και τις πρώτες μέρες τους στην δουλεία ήταν κατηχημένοι στο να σκέφτονται μόνο ως Πασόκοι. Αυτό το όπλο έπαιζε τόσο καιρό το σύστημα.
Τώρα παίζει το χαρτί των Ελληνοποιημένων λαθρομεταναστών που ο ΓΑΠ θα τους δώσει δικαιώματα και ένα σπίτι πάνω από τα κεφάλια τους αρκεί να τον εμπιστευτούν.

Ξέρω πώς είμαι περιλιπτηκός αλλά εμένα αυτοί οι λόγοι αρκούν να πάω να ψηφίσω έστω και αν η ψήφος μου πάει στον βρόντο.
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 01 Οκτ 2010, 14:20

Σέβομαι απολύτως την ανάγκη ΚΑΙ τις προθέσεις σας για να ρίξετε ψήφο.

Εγώ θα ξαναπώ συνοπτικά τους λόγους που δεν ξαναπλησιάζω κάλπη:

1/ δεν πιστεύω ότι τα αποτελέσματα δείχνουν αυτό που πραγματικά ψηφίσαμε.

2/η μεγάλη (πόσο μάλλον η καθολική) αποχή θα ταρακουνούσε-φόβιζε-πανικόβαλλε ΟΛΟ το πολιτικό σκηνικό, πολύ περισσότερο από μια κομματική ήττα. Γιατί θα σήμαινε πως τους πήραμε χαμπάρι και δεν αναγνωρίζουμε αυτό το σύστημα και τους χειριστές του, πως βγήκαμε απ'τα μαντριά τους, είμαστε απολύτως ελεύθεροι από δαύτους και άρα, δυνητικά επικίνδυνοι.

3/Γιατί ένα σύστημα που έφτασα πλέον στο σημείο να απεχθάνομαι με όλο μου το είναι, ένα σύστημα που αναγκαστικά στηρίζω (ακόμα) πληρώνοντάς το αδρά και με τον ιδρώτα μου, δεν πρόκειται με τίποτα πλέον να το στηρίξω και εκούσια- χωρίς να υποχρεώνομαι. Αυτό πάει πολύ. Το να πάω σε κάλπες του συστήματος, ειναι για μένα έμμεση πλην όμως σαφής στήριξή του, και επιβεβαίωση στα μυαλά των αθλιων, ότι παραμένω ως χρήσιμη ηλίθια στο τριπάκι που μου έστησαν. Η κάλπη δεν δίνει τη δυνατότητα επιλογής-εκλογής όπως μου λένε. Μια ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ επιλογής δίνει. Τα ποσοστά και οι αποφάσεις λαμβάνονται από αλλού και δεν αλλάζουν με καμία εκλογική διαδικασία.

Για μένα δεν αρκεί απλά να καταριόμαστε το άθλιο το σύστημα στα λόγια. Πρέπει στο βαθμό που μπορούμε, να δείχνουμε και έμπρακτα πως έτσι νιώθουμε. Αυτό είναι το ηχηρότερο γι'αυτούς μήνυμα, που δε θέλουν να λάβουν ποτέ.

Αυτά και φιλιά σε όλους.
Όσοι πάτε να ψηφίσετε, καλή επιτυχία.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Παρ 01 Οκτ 2010, 14:47

ArELa έγραψε:Σέβομαι απολύτως την ανάγκη ΚΑΙ τις προθέσεις σας για να ρίξετε ψήφο.

Εγώ θα ξαναπώ συνοπτικά τους λόγους που δεν ξαναπλησιάζω κάλπη:

1/ δεν πιστεύω ότι τα αποτελέσματα δείχνουν αυτό που πραγματικά ψηφίσαμε.

2/η μεγάλη (πόσο μάλλον η καθολική) αποχή θα ταρακουνούσε-φόβιζε-πανικόβαλλε ΟΛΟ το πολιτικό σκηνικό, πολύ περισσότερο από μια κομματική ήττα. Γιατί θα σήμαινε πως τους πήραμε χαμπάρι και δεν αναγνωρίζουμε αυτό το σύστημα και τους χειριστές του, πως βγήκαμε απ'τα μαντριά τους, είμαστε απολύτως ελεύθεροι από δαύτους και άρα, δυνητικά επικίνδυνοι.

3/Γιατί ένα σύστημα που έφτασα πλέον στο σημείο να απεχθάνομαι με όλο μου το είναι, ένα σύστημα που αναγκαστικά στηρίζω (ακόμα) πληρώνοντάς το αδρά και με τον ιδρώτα μου, δεν πρόκειται με τίποτα πλέον να το στηρίξω και εκούσια- χωρίς να υποχρεώνομαι. Αυτό πάει πολύ. Το να πάω σε κάλπες του συστήματος, ειναι για μένα έμμεση πλην όμως σαφής στήριξή του, και επιβεβαίωση στα μυαλά των αθλιων, ότι παραμένω ως χρήσιμη ηλίθια στο τριπάκι που μου έστησαν. Η κάλπη δεν δίνει τη δυνατότητα επιλογής-εκλογής όπως μου λένε. Μια ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ επιλογής δίνει. Τα ποσοστά και οι αποφάσεις λαμβάνονται από αλλού και δεν αλλάζουν με καμία εκλογική διαδικασία.

Για μένα δεν αρκεί απλά να καταριόμαστε το άθλιο το σύστημα στα λόγια. Πρέπει στο βαθμό που μπορούμε, να δείχνουμε και έμπρακτα πως έτσι νιώθουμε. Αυτό είναι το ηχηρότερο γι'αυτούς μήνυμα, που δε θέλουν να λάβουν ποτέ.

Αυτά και φιλιά σε όλους.
Όσοι πάτε να ψηφίσετε, καλή επιτυχία.
Σωστό όλα αυτά που λές Αρέλλα μου, αλλά μέχρι οι άνθρωποι να ξυπνήσουν μαζικά και να αφυπνηστούν είμαστε σε μία κατάσταση που είτε θα χάσουμε λόγω αποχής είτε θα χάσουμε λόγω συμμετοχής, αυτές τις λύσεις βλέπω εγώ και μακάρι ο Θεός να με βγάλει ψεύτη.
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Παρ 08 Οκτ 2010, 13:41

Όσον αφορά τις επερχόμενες εκλογές, το ζήτημα της αποχής είναι σχετικό. Έχει να κάνει με το αν υπάρχουν στην περιφέρειά σου ή στο δήμο σου άνθρωποι ή συνδυασμοί που θα μπορούσες να ψηφίσεις.

Για να μιλήσω προσωπικά, δεν θα κατέβω να ψηφίσω διότι ούτε στον περιφέρειά μου αλλά ούτε και στον δήμο μου, υπάρχει κάποια αξιόλογη υποψηφιότητα.
Αν ψήφιζα βέβαια σε άλλο δήμο (π.χ. Αθήνα) ή σε άλλη περιφέρεια (π.χ. Πελοποννήσου), όπου υπάρχουν αξιόλογες υποφηφιότητες, τότε σαφώς και θα πήγαινα.

Αν θέσουμε το θέμα ευρύτερα, κυρίως όσον αφορά τις βουλευτικές εκλογές, τότε θα πρέπει καταρχήν να καταλάβουμε ότι η αποχή, τα λευκά και τα άκυρα δεν τρομάζουν διόλου το σύστημα.
Χέστηκε ο Παπανδρέου ή ο Καραμανλής αν έχει 80% αποχή.
Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η κοινοβουλευτική τους δύναμη, διότι εκεί μέσα (στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ) ψηφίζονται από τους βουλευτές οι νόμοι και ουσιαστικά επικυρώνονται οι αποφάσεις της κυβέρνησης.

Η κοινοβουλευτική δύναμη ενός κόμματος προκύπτει από τα εκλογικό του ποσοστό.
Τό εκλογικό του ποσοστό προκύπτει από μία διαίρεση: Διαιρείς τους ψήφους του εν λόγω κόμματος με το σύνολο των έγκυρων μη-λευκών ψηφοδελτίων.
Δηλαδή: Ας υποθέσουμε ότι στο τάδε εκλογικό τμήμα είναι εγγεγραμμένα 100 άτομα.
Τα 60 είτε δεν πάνε να ψηφίσουν είτε ρίχουν λευκό ή άκυρο.
Άρα μένουν 40 ψήφοι. Από αυτούς τους 40 ψήφους, έστω ότι το ΠΑΣΟΚ παίρνει 20, η ΝΔ 10, το ΚΚΕ 5, ο ΣΥΡΙΖΑ 5.
Το εκλογικό τους ποσοστό είναι:
ΠΑΣΟΚ 50% (20 απ'τους 40)
ΝΔ 25% (10 απ΄τους 40)
ΚΚΕ 12,5% (5 απ΄τους 40)
ΣΥΡΙΖΑ 12,5% (5 απ΄τους 40).
Φυσικά τα παραπάνω ποσοστά θα είναι πλασματικά και ουδεμία σχέση θα έχουν με την απήχηση των κομμάτων στην τοπική κοινωνία.
Απλά, η δύναμη των κομμάτων θα έχει μεγιστοποιηθεί εξαιτίας της αποχής.

Εάν όμως κατέβαιναν να ψηφίσουν άλλοι 40, και αυτοί οι 40 ψήφιζαν μικρότερα κόμματα τότε το καθεστώς θα δεχόταν σοβαρότατο πλήγμα, καθώς θα φαινόταν η πραγματική του απήχηση και όχι η πλασματική.

Το σύστημα θα πανικοβληθεί και θα φτάσει στα όρια της κατάρρευσης όταν δει να υπάρχει μία ραγδαία άνοδο μικρών κομμάτων. Αυτό πρακτικά θα κάνει εξαιρετικά δύσκολη, αν όχι αδύνατη, την απόκτηση αυτοδυναμίας από κάποιο κόμμα.
Τότε, αναγκαστικά θα αναγκαστούν να πάνε σε κυβερνήσεις συνεργασίας με πιθανές ετερόκλητες ανίερες συμμαχίας. Αυτό θα τους εκθέσει ακόμη περισσότερο στα μάτια του κόσμου.
Εν τω μεταξύ, μέσα στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, θα ακούγονται ολόενα και πιο πολλές απόψεις, λόγω της ύπαρξης πολλών μικρών κομμάτων, κάποιες εκ των οποίων θα είναι "ακραίες" (για τα γούστα του συστήματος) και οι οποίες μοιραία θα έλξουν το ενδιαφέρον πολλών απελπισμένων και αγανακτισμένων συμπατριωτών μας.

Ε, με δεδομένη την λαϊκή αγανάκτηση και την περαιτέρω κατάρρευση του κρατικού μηχανισμού, μπορείτε να φανταστείτε την συνέχεια....
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 08 Οκτ 2010, 14:25

Χέστηκε ο Παπανδρέου ή ο Καραμανλής αν έχει 80% αποχή.
Σε ό,τι αφορά το σκέλος του ποσοστού τους, συμφωνώ.
Όμως υπάρχει ένα σκέλος εδώ που κανείς ή σχεδόν κανείς (ακόμα) δεν πραγματεύεται, αλλά για τους κυρίους στους εξουσιαστικούς θώκους είναι λίαν σημαντικό.

Μέγα (για να μην πω το μέγιστο) μέρος της επιρροής και της δυνατότητάς τους να κυβερνούν και να διαχειρίζονται-αποφασίζουν για τις τύχες μας, στηρίζεται στην αρχή πως ο πληθυσμός ζει/δρα μέσα στα πλαίσια του τωρινού συστήματος και συναινεί στον τρόπο λειτουργίας του- δηλαδή ουσιαστικά αποδέχεται όλο το πακέτο που συνεπάγεται το σύστημα και συμμορφούται σε αυτό.

Όσο και να μην το σκέφτεται ο κάργα χειραγωγούμενος πολίτης-δούλος αυτό, οι κύριοι γνωρίζουν πολύ καλά πως άπαξ και η "μάζα" χοροπηδήξει έξω απ'το κουτί, απεγκλωβιστεί ουσιαστικά από το διαδικαστικό ενός συστήματος που την έμαθαν (με κόπους αιώνων) να προσκυνάει, το επόμενο βήμα θα'ναι η συνειδητοποίηση πως μπορεί να πει και όχι, να πάψει να "συμμορφούται στις υποδείξεις-επιβολές "μέτρων" και σε αυτήν την περίπτωση χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Η τεραστίων διαστάσεων αποχή, θα ήταν ενδεικτική ότι ο πληθυσμος δεν μασάει πια, (ή για να μη λέω υπερβολες-αρχίζει να μη μασάει) τους απορρίπτει συνολικά, ως εκ τούτου αποτινάσσει από πάνω του το σύστημα. Και πίστεψέ με, αν η ενότητα της μάζας τους τρομοκρατεί μία (γι'αυτό και εξασφαλίζουν μονίμως και άνετα το διχασμό μέσα από κόμματα, συγκρούσεις και κρατικο"αντιεξουσιαστές" που "χαλάνε" πάντα την ενότητα) η προοπτική ενός τέτοιοι φαινομένου "απεγκλωβισμού", είναι κάτι που τους τρομοκρατεί στο δεκαπλάσιο.

Βέβαια ακόμα επαναπαύονται στις δάφνες τους, ήτοι στην βεβαιότητα ότι χειραγωγούν κι ελέγχουν νοητικά μια μάζα από ζόμπι, οπότε δεν έχουν άμεσο φόβο να προκύψει κάτι τέτοιο.

Στο μέλλον όμως, ποτέ δεν ξέρει κανείς....
Αν δεν προκύψει συνολική αφύπνιση συνείδησης- έστω και αρκετή για να τους κάνει κάποιο χουνέρι, μπορεί να προκύψει μια άλλου είδους ανατροπή. Η επανάσταση άλλωστε, ξεκινούσε πάντα από μια ισχνή μειοψηφία...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Σάβ 09 Οκτ 2010, 09:54

ArELa έγραψε: Μέγα (για να μην πω το μέγιστο) μέρος της επιρροής και της δυνατότητάς τους να κυβερνούν και να διαχειρίζονται-αποφασίζουν για τις τύχες μας, στηρίζεται στην αρχή πως ο πληθυσμός ζει/δρα μέσα στα πλαίσια του τωρινού συστήματος και συναινεί στον τρόπο λειτουργίας του- δηλαδή ουσιαστικά αποδέχεται όλο το πακέτο που συνεπάγεται το σύστημα και συμμορφούται σε αυτό.

Όσο και να μην το σκέφτεται ο κάργα χειραγωγούμενος πολίτης-δούλος αυτό, οι κύριοι γνωρίζουν πολύ καλά πως άπαξ και η "μάζα" χοροπηδήξει έξω απ'το κουτί, απεγκλωβιστεί ουσιαστικά από το διαδικαστικό ενός συστήματος που την έμαθαν (με κόπους αιώνων) να προσκυνάει, το επόμενο βήμα θα'ναι η συνειδητοποίηση πως μπορεί να πει και όχι, να πάψει να "συμμορφούται στις υποδείξεις-επιβολές "μέτρων" και σε αυτήν την περίπτωση χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Η τεραστίων διαστάσεων αποχή, θα ήταν ενδεικτική ότι ο πληθυσμος δεν μασάει πια, (ή για να μη λέω υπερβολες-αρχίζει να μη μασάει) τους απορρίπτει συνολικά, ως εκ τούτου αποτινάσσει από πάνω του το σύστημα. Και πίστεψέ με, αν η ενότητα της μάζας τους τρομοκρατεί μία (γι'αυτό και εξασφαλίζουν μονίμως και άνετα το διχασμό μέσα από κόμματα, συγκρούσεις και κρατικο"αντιεξουσιαστές" που "χαλάνε" πάντα την ενότητα) η προοπτική ενός τέτοιοι φαινομένου "απεγκλωβισμού", είναι κάτι που τους τρομοκρατεί στο δεκαπλάσιο.
:clap: :clap: :clap: Συμφωνώ απόλυτα
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 09 Οκτ 2010, 10:43

Σε ευχαριστώ Φωτεινή. :)

Γι'αυτό και δήλωσα πως δεν ξαναπλησιάζω κάλπη μέχρι να ανατραπεί αυτό το σύστημα. Από τη στιγμή που δεν πιστεύω σε κανέναν (στο υπάρχον πολιτικό σκηνικό) και απο τη στιγμή που έχω συνειδητοποιήσει (αν όχι εντελώς, πάντως σε μεγάλο βαθμό) τη νοητική χειραγώγηση που μας κάνουν, το τι παίζει γενικότερα μ'αυτούς ν'αποφασίζουν για τη μοίρα μου, οφείλω να βγω τελείως απ'το κουτί τους. Δεν μπορώ να πρεσβεύω άλλα και άλλα να κάνω. Οι πράξεις μου πρέπει να συμβαδίζουν με τις πεποιθήσεις. τις απόψεις και τα "θέλω" μου. Είναι εύκολο να λέμε "πρέπει να ανατραπεί εξ ολοκλήρου αυτό το σαθρό σύστημα", αλλά φαίνεται δύσκολο να κάνουμε κάτι γι'αυτό. Σε ό,τι με αφορά, όταν έρχεται η στιγμή, οφείλουμε να στηρίζουμε αυτό που λέμε (όσοι το λέμε) και εμπράκτως! Πες πως είναι η δική μου μορφή αντίστασης σ'αυτό το χάλι. Ξέρω, δεν είναι καμιά επαναστατική/εντυπωσιακή κίνηση, αλλά από κάπου πρέπει να γίνει μια αρχή. Και είναι (έστω και συμβολικά) το μήνυμα που θέλω να δώσω, όχι μόνο σ'αυτά τα λαμόγια, αλλά και στους γύρω μου (και στον ίδιο μου τον εαυτό αν θες).
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 09 Οκτ 2010, 11:53

Ωραία λοιπόν !!!!!!!! Ας πηδήξουμε έξω από το κουτί. Εξω από την κάλπη
Να καεί η βουλή και μαζί της το σάπιο πολιτικό Σύστημα.

Όλες οι απόψεις ενάντια στο κάθε επιμέρους κόμμα έχουν τη βάση τους και είναι σωστές (εν μέρει)

Για τα δύο μεγάλα κόμματα το θέμα το έχουμε εξαντλήσει

Για το τρίτο το ΚΚΕ τα έχουμε πει

Για το ΣΥΝ ΣΥΡΙΖΑ με τις διασπάσεις και τα παρακλάδια του επίσης.

Για τον Καρατζαφύρερ και τις πολύχρωμες πολυκατοικίες επίσης.

Ο Λεβέντης λιβανίζει το λείψανο του Γεωργίου Παπανδρέου του Α'

Οι οικολόγοι είναι αμφιβόλου προέλευσης.

Τα άλλα οι ΚΟΤΕΣ, οι κυνηγοί, οι ανεξάρτητοι. η χριστοπιστία δεν εμπνέουν.

Μέχρι εδώ καλά. Αποχή. Κάτω το πολιτικό Σύστημα που σάπισε.

Αλλά μετά από αυτό τι?

Εξω από το κουτί υπάρχουν δύο πράγματα. Δυο κόσμοι.

Ο ένας είναι η Αμεση Δημοσρατία όπου ο καθένας θα μπορεί να ψηφίζει για ότι τον αφορά και όχι πρόσωπα και να τους δίνει λευκή επιταγή να καθορίζουν τις ζωές τους.

Ο Δεύτερος δρόμος είναι μία καταμαυρη Χούντα μαύρη σαν καλιακούδα. Τόσοι μαύρη που εκείνη η παλιά Χούντα θα μοιάζει με παιδότοπος.

Και να μη βιαστούν κάποιοι να πουν "Καλά που ήμασταν με τη Χούντα"
Το λένε κάποιοι νοσταλγοί της Χούντας αυτό.

Μπαίνω σε ταξί ή συζητάω με κόσμο κάποιας ηλικίας και ακούω να λένε αυτό το πράγμα.

"Ενας Παπαδόπουλος χρειαζόταν" "Που σαι Παττακέ μου" και άλλα ..........................."ωραία"

Εκεί που έχουν δίκιο οι γέροι χουντικοί ή νοσταλγοί είναι στο ότι με τη Χούντα είχαν καταλυθεί οι πολιτικές ελευθερίες αλλά είχε αφεθεί ελεύθερη η οικονομική δραστηριότητα, έτσι ώστε ο καθένας να κοιτά τη δουλειά του και το σπίτι του.

Και αυτό που λείπει είναι να καταλυθούν σήμερα και οι πολιτικές ελευθερίες.
Αυτό μας έλειπε.

Και μη βιαστέι να πει κάποιος όπως λένε οι νοσταλγοί της Χούντας ότι όποιος κάθεται στα αυγά του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Τα αυγά έσπασαν ή δεν υπάρχουν πιά αυγά να κάτσεις πάνω να τα ζεστάνεις να βγούνε πουλιά.
Είτε είσαι καλό παιδί και φρόνιμο είτε άταχτο και κακό δεν τη γλυτώνεις.

Γιατί εκτός από το "κακό παιδί" σε μια νέα Χούντα θα τιμωρείται και το "φτωχό" παιδί.

Και επειδή πίσω από τις μειώσεις αριθμών και δεικτών που επιβάλλει το ΔΝΤ και πίσω από τα λόγια του Λοβέρδου που λέει "Ζείτε πολύ παναθεμά σας" κρύβεται ένα σχέδιο δραστικής μείωσης του Ελληνικού πληθυσμού δεν θα το είχαν σε τίποτα να ικανοποιήσουν τα αιτήματα του τύπου Να καεί το @@@@ η Βουλή κι να κάνουν στον κοσμάκη τη χάρη.

Δεν αποκλείεται και η επαναφορά της θανατικής ποινής στην αρχή Δήθεν για τους παιδεραστες και τους εμπόρους ναρκωτικών και μετά να προχωρήσει σε αυτούς που δεν έχουν να πληρώσουν τους φόρους τους, που να είναι επίτηδες μεγάλοι ώστε να μην μπορούνη και να τους εκτελούν ως μπανταχτσήδες εχθρούς του Έθνους.

Δεν είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας ούτε συνομωσιολογία. Αυτός ο εφιάλτης είναι πολύ κοντά και πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι

Μια μέρα μπορεί να πουν:

Αφού δεν σας αρέσει αυτό το σάπιο σύστημα να το "εξυγιάνουμε" με μία Χούντα.

Αυτός ο δρόμος είναι "εφιαλτης στο δρόμο με τις λεύκες" γιατί επαναλαμβάνω Η ιστορία επαναλαμβάνεται αλλά όχι με τους ίδιους όρους.
Ο ΓΑΠ ακολουθεί ακριβώς τα χνάρια του Πινοσετ στη Χιλή ως προς την οικονομική και κοινωνική πολιτική και μάλιστα πάει και κάποια βήματα παραπέρα. Πολύ θα το ήθελε να εκμεταλευτεί τη δυσαρέσκεια και να το γυρίσει σε μια πραγματική Χούντα. Ετσι θα ολοκληρώσει το σχέδιο του: Την ολοκληρωτική καταστροφή.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Κυρ 10 Οκτ 2010, 11:23

Για να έχει νόημα η αποχή πρέπει να έχουν διαμορφωθεί νέες δομές οργάνωσης της κοινωνίας. Διαφορετικά δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 10 Οκτ 2010, 11:29

Η αποχη πιστευω οτι δειχνει πολυ απλα οτι δεν εγκρίνουμε το πανιγυρακι.
Με το να πατάμε στην κάλπη τους δίνουμε αξία.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”