KAΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Re: KAΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Κι εγώ θα έρθω Βασούλα.
Είναι μια ευκαιρία για να σε δώ από κοντά γιατί όλο λέω και τελικά έχω πέσει σε κατάθλιψη με όλα αυτά που γίνονται και δεν έχω όρεξη να κουνήσω.
Αλλά θα έρθω.
Διαλεξανε και την πιό καλή μέρα. Γιατί την Πέμπτη είναι πανελλαδική απεργία. Την Παρασκευή΄συζητιέται στο Συμβούλιο της Επικρατείας η συνταγματικότητα του μνημο (σύνου) και την Κυριακή είναι καλή μέρα για να έρθει και αυτό "καπάκι"
Θαυμάσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μέσα είμαι
Όσο για τα παραπάνω δεν εκφράζω απόψεις του ΚΚΕ. Η Εκκλησία μπορεί να μην έχει λόγο στα καθαρά πολιτικά θέματα αλλά στα κοινωνικά Έχει και πρέπει να έχει.
Αυτ ό ειδικά είναι ένα ζήτημα που ΕΧΕΙ λόγο η Εκκλησία περισσότερο από κάθε άλλο.
Γιατί υπάρχει και η προιστορία για τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών, τις κάρτες αναλήψεων τις πιστωτικές κάρτες. Αλλά και για τον αριθμό ΕΚΑΜ το 1986 που ξεσηκώθηκε το Σύμπαν και η εκκλησία είχε ένα ηγετικό ρόλο και πολύ σωστά έπραξε.
Όλα αυτά τα παραπάνω ήταν παιχνιδάκια μπροστά σε αυτό το Αισχος. Πρόκειται για το πραγματικό χάραγμα που γράφει η αποκάλυψη.
Για την άκρα αριστερά και τους Αναρχικούς είναι το αποκορύφωμα του "ΠΑΝΟΠΤΙΚΟΥ" και της πειθαρχικής εξουσίας. Θα τρίζουν τα κοκκαλάκια του Michel Foucault.
Καμμιά φορά ξεκινάς από διαφορετικές οπτικές και καταλήγεις στο ίδιο συμπέρασμα.
Αυτό το αίσχος δεν πρέπει να περάσει
Είναι μια ευκαιρία για να σε δώ από κοντά γιατί όλο λέω και τελικά έχω πέσει σε κατάθλιψη με όλα αυτά που γίνονται και δεν έχω όρεξη να κουνήσω.
Αλλά θα έρθω.
Διαλεξανε και την πιό καλή μέρα. Γιατί την Πέμπτη είναι πανελλαδική απεργία. Την Παρασκευή΄συζητιέται στο Συμβούλιο της Επικρατείας η συνταγματικότητα του μνημο (σύνου) και την Κυριακή είναι καλή μέρα για να έρθει και αυτό "καπάκι"
Θαυμάσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μέσα είμαι
Όσο για τα παραπάνω δεν εκφράζω απόψεις του ΚΚΕ. Η Εκκλησία μπορεί να μην έχει λόγο στα καθαρά πολιτικά θέματα αλλά στα κοινωνικά Έχει και πρέπει να έχει.
Αυτ ό ειδικά είναι ένα ζήτημα που ΕΧΕΙ λόγο η Εκκλησία περισσότερο από κάθε άλλο.
Γιατί υπάρχει και η προιστορία για τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών, τις κάρτες αναλήψεων τις πιστωτικές κάρτες. Αλλά και για τον αριθμό ΕΚΑΜ το 1986 που ξεσηκώθηκε το Σύμπαν και η εκκλησία είχε ένα ηγετικό ρόλο και πολύ σωστά έπραξε.
Όλα αυτά τα παραπάνω ήταν παιχνιδάκια μπροστά σε αυτό το Αισχος. Πρόκειται για το πραγματικό χάραγμα που γράφει η αποκάλυψη.
Για την άκρα αριστερά και τους Αναρχικούς είναι το αποκορύφωμα του "ΠΑΝΟΠΤΙΚΟΥ" και της πειθαρχικής εξουσίας. Θα τρίζουν τα κοκκαλάκια του Michel Foucault.
Καμμιά φορά ξεκινάς από διαφορετικές οπτικές και καταλήγεις στο ίδιο συμπέρασμα.
Αυτό το αίσχος δεν πρέπει να περάσει
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Το ξέρω μωρέ, απλά σε βρήκα πρόχειρη και ξεσπάω όλα μου τ'απωθημένα για την αριστερά (Τσίριζα και ΚΚΕ) σ'εσένα...Όσο για τα παραπάνω δεν εκφράζω απόψεις του ΚΚΕ.
Μη με παρεξηγείς, κι εγώ έχω λαλήσει.
Σήμερα πλήρωσα για πρώτη φορά στη ζωή μου τα ΤΕΒΕ μας, μέσω της πιστωτικής μου κάρτας την οποία "φόρτωσα" με 1500Ε... καταλαβαίνεις;
Συγχώρα με, αλλά η πολιτική ΕΞΟΥΣΙΑ, επιβάλλει αποφάσεις στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ, όχι στα λιθάρια και στα ντουβάρια. Συνεπώς οι πολιτικές και οι εφαρμογές των αποφάσεων των πολιτικών, είναι αμιγώς κοινωνικό ζήτημα. Δεν μπορώ να διαχωρίσω την κοινωνία (και τα ζητήματά της) απ'την πολιτική. Αυτά τα κάνουν οι πολιτικάντηδες για να προκαλούν σύγχυση στα μυαλά. Και δε μασάω.Η Εκκλησία μπορεί να μην έχει λόγο στα καθαρά πολιτικά θέματα αλλά στα κοινωνικά Έχει και πρέπει να έχει.
Για μένα, ΚΑΘΕ Ελλην πολίτης, (ρασοφόρος, μυστακοφόρος, βυτιοφόρος, στρέιτ, γκέι, κοντός, ψηλός, λιγνός, χοντρός, ξανθός, μελαχροινός) έχει το δικαίωμα να εκφράζει τις απόψεις του, να συμφωνήσει ή να αντιταχθεί στην οποιαδήποτε πολιτική, αφού οι πολιτικές αποφάσεις επιβάλλονται σάυτόν και τους συμπατριώτες του. Τελεία.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
Παράθεση:
Όσο για τα παραπάνω δεν εκφράζω απόψεις του ΚΚΕ.
Το ξέρω μωρέ, απλά σε βρήκα πρόχειρη και ξεσπάω όλα μου τ'απωθημένα για την αριστερά (Τσίριζα και ΚΚΕ) σ'εσένα...
Μη με παρεξηγείς, κι εγώ έχω λαλήσει.
Γελάμε να ξεχνάμε την κατάσταση. Εχουμε λαλήσει.
Γενικά σε άλλες εποχές λιγότερο καυτές είχα πρήξει τον κόσμο για προσωπικότητες που καμμία σχέση δεν είχαν με το μαρξισμό και το ΚΚ, όπως ο Λιαντίνης και ο Ayrton Senna που με έχουν επηρεάσει βαθειά κυρίως σε μία φιλοσοφική διάσταση (υπέρβαση του φόβου του θανάτου)
Αλλά τώρα μέσα σε αυτό το φασιστικό τυφώνα η φιλοσοφία μοιάζει πολυτέλεια. Αλλά οι συχνοί προβληματισμοί πάνω στην υπερβαση του παραπάνω φόβου μπορεί να χρησιμεψουν σε μελλοντικές καταστάσεις ή συγκρούσεις.
- ArELa
- Founder-Administrator
Ακριβώς αυτό...doctormarkon έγραψε: Αλλά τώρα μέσα σε αυτό το φασιστικό τυφώνα η φιλοσοφία μοιάζει πολυτέλεια. Αλλά οι συχνοί προβληματισμοί πάνω στην υπερβαση του παραπάνω φόβου μπορεί να χρησιμεψουν σε μελλοντικές καταστάσεις ή συγκρούσεις.
Θα σε δω την Κυριακή 10/10.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
Ευκαιρία να βρεθούμε και με άλλους ιδεογραφίτες
Θα είμαστε σε επαφή και με κινητά να μη χαθούμε
Θα είμαστε σε επαφή και με κινητά να μη χαθούμε
- doctormarkon
- Επίτιμος
Εβαλε ένα ωραίο άρθρο το tromaktiko σήμερα
Πως λειτουργεί η Κάρτα του Πολίτη
Έχω διαβάσει πολλές αναρτήσεις για την κάρτα του πολίτη και μου έκαναν εντύπωση αυτές οι 2:
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/1 ... _8003.html
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/1 ... _4020.html
Η πρώτη μου υπερασπιζόταν ότι η κάρτα αυτή είναι μια αθώα καρτούλα και η δεύτερή ότι είναι ο Μεγάλος Αδελφός.
Εγώ δεν θα πω με ποιον από τους 2 κυρίους συμφωνώ, απλά θα εξηγήσω τι δυνατότητες έχει μια τέτοια κάρτα και θα ήθελα να το αναρτήσετε το άρθρο μου ώστε οι αναγνώστες να βγάλουν μόνοι τους τα συμπεράσματα τους. Αφού οι παραπάνω βγάλανε τα πτυχία τους να πω και εγώ ότι είμαι τελειόφοιτος Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.
Η κάρτα του πολίτη λοιπόν τεχνολογικά δεν είναι τίποτα άλλο από μια smart card, μια smart card είναι μια κάρτα που έχει ένα τσιπάκι που έχει αποθηκευμένο κάποιο στοιχείο πάνω, στην περίπτωση της κάρτας του πολίτη θα έχει κάποιο αναγνωριστικό του ατόμου που την κατέχει όπως το Α.Φ.Μ. ή τον Α.Τ. Δεν στέλνει πληροφορίες ασύρματα, ούτε αποθηκεύει πάνω της τι έχεις ψωνίσει και που (το ίδιο συμβαίνει και με τις πιστωτικές κάρτες)
Πως λειτουργεί λοιπόν το όλο σύστημα: Όταν πας πχ στο σούπερ μάρκετ δίνεις την κάρτα του πολίτη, ο υπάλληλος την περνάει από ένα μηχάνημα και το μηχάνημα καταλαβαίνει ποιος είσαι (πχ είσαι ο πολίτης με Α.Τ. 101010). Το μηχάνημα μετά επικοινωνεί με την ταμειακή και βλέπει το ποσό που θα πληρώσεις και έχει την δυνατότητα να βλέπει και το τι πήρες (δεν ξέρω αν θα χρησιμοποιηθεί όμως αυτή η δυνατότητα). Το μηχάνημα μαζεύει αυτά τα στοιχεία και τα στέλνει σε ένα κεντρικό υπολογιστή με τον οποίο επικοινωνούν όλα τα μηχανήματα αυτά.
Πχ στέλνει τα εξής:
"Πολίτης: ΑΤ 101010
Κατάστημα: σούπερ μάρκετ στην τάδε διεύθυνση
Ώρα: 16.47
Ποσό: 34 ευρώ "
ή ( αν στέλνει και το τι αγόρασες που δεν ξέρω αν θα είναι στις προδιαγραφές)
"Πολίτης: ΑΤ 101010
Κατάστημα: σούπερ μάρκετ στην τάδε διεύθυνση
Ωρα: 16.47
Ποσό: 34 ευρώ
προϊόντα: παλατάκια, τσιγάρα, μπύρες, ταινία"
Η κάρτα του πολίτη δεν έχει κανέναν πομπό που δείχνει που βρίσκεσαι ούτε τι κάνεις αλλά δυστυχώς σε μια καταναλωτική κοινωνία που ζούμε το που ξοδεύουμε τα χρήματα μας δείχνουν πολλά για εμάς.
πχ στο προηγούμενο παράδειγμα μπορεί κάποιος εξετάζοντας τα στοιχεία που έστειλε το μηχάνημα στο σούπερ μάρκετ να δει ότι στις 16.47 βρισκόμασταν στο τάδε σούπερ μάρκετ, ότι πιθανόν να είμαστε καπνιστές και ότι μάλλον ετοιμαζόμαστε να δούμε με την παρέα μια ταινία
Πας μια βόλτα στο mall, θα καταγραφεί γιατί κάπου θα πληρώσεις και θα δώσεις την κάρτα.
Συνηθίζεις να αγοράζεις αθλητικό εξοπλισμό; Μάλλον είσαι αθλητής
Πήρες πανό και μπογιά; Μήπως ετοιμάζεσαι για πορεία;
Έτσι κάποιος που έχει πρόσβαση στα δεδομένα σου μπορεί να ξετυλίξει όλη σου την ζωή.
Το πρώτο ερώτημα που πρέπει σαν πολίτες να κάνουμε στο κράτος είναι θα στέλνεται και το τι ψωνίζουμε ή όχι. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να καταγράφονται τα ψώνια μας αφού η κάρτα θα βγει με στόχο να ζητάμε από τον έμπορο να μας την "περνάει" και έτσι σύμφωνα με το ποσό που πληρώσαμε να φορολογείται και εμείς να έχουμε κάποια ελάφρυνση. Άρα το μόνα σημαντικά στοιχεία είναι τα "ποιός πλήρωσε" "πόσα πλήρωσε" και "σε ποιον πλήρωσε" και όχι το "τι αγόρασε". Αν ανακοινωθεί ότι θα καταγράφεται και το τι αγοράστηκε τότε το πράγμα "βρομάει".
Το δεύτερο ερώτημα προς το κράτος είναι το ποιος έχει πρόσβαση στα δεδομένα σου και τι δικαιώματα χρήσης τους θα έχει. Αν είναι μόνο η εφορία και το μόνο δικαίωμα της θα είναι να βλέπει συνολικά πόσα ξόδεψες και να μπορεί να βλέπει και αν υπάρχει κάτι ύποπτο (πχ 10000 ευρώ σε καφετέριες σε ένα μήνα), τότε όλα καλά. Αν όμως αρχίσουν και τα δεδομένα κυκλοφορούν σε αστυνομία, επιχειρήσεις κ.α τότε μιλάμε για παρακολούθηση και φακέλωμα.
Και το 3 ερώτημα προς τον εαυτό μας αυτή την φορά είναι, εμπιστευόμαστε ότι το κράτος μας είπε την αλήθεια στα 2 παραπάνω ερωτήματα;
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας,
Βαγγέλης Χ.
- doctormarkon
- Επίτιμος
Το παραπάνω άρθρο καθησυχάζει για το γεγονός ότι η παρακολούθηση δεν θα είναι εξατομικευμένη με μορφή φακελώματο.
Αλλά πέρα από το ατομικό υπάρχει και το συλλογικό φακέλωμα μέσω στατιστικών.
Αν δούν ότι ο κόσμος ψωνίζει ή ότι κάποιοι πάνε συχνά σε ταβέρνες και βγαίνουν τα βράδυα αυτό θα χρησιμοποιηθεί σαν άλλοθι για μεγαλύτερη φορολογία ή για περικοπές μισθών.
Ετσι όπως έχουν πάρει φόρα δύσκολα σταματάνε.
Το συλλογικό φακέλωμα με στατιστικές είναι χειρότερο από το εξατομικευμένο.
Γιατί πιάνεται ο καλύτερος τρόπος ζωής και το πιό υποφερτό επίπεδο διαβίωσης για να χρησιμοποιηθεί σαν άλλοθι για περεταίρω σκληρά μέτρα.
Ετσι διευκολύνεται η ομαδοποίηση και η μεταχείρηση ατόμων σαν κοπάδι.
Όλα υπακουουν σε μία λογική συνηθισμένη για τη σημερινή κυβέρνηση.
- Μαζί τα φάγαμε (συνεχίζεται)
- Μα εγώ δεν έφαγα κάθε μέρα έβλεπα το επίπεδο ζωής μου να μειώνεται.
- Ας πρόσεχες να έτρωγες και συ ρε βλάκα. Αφού δεν έφαγες είσαι ηλίθιος και θα πληρώσεις
Ποτέ δεν πρόκειται μία τέτοια κάρτα να χρησιμοποιηθεί υπέρ σου.
Αλλά πέρα από το ατομικό υπάρχει και το συλλογικό φακέλωμα μέσω στατιστικών.
Αν δούν ότι ο κόσμος ψωνίζει ή ότι κάποιοι πάνε συχνά σε ταβέρνες και βγαίνουν τα βράδυα αυτό θα χρησιμοποιηθεί σαν άλλοθι για μεγαλύτερη φορολογία ή για περικοπές μισθών.
Ετσι όπως έχουν πάρει φόρα δύσκολα σταματάνε.
Το συλλογικό φακέλωμα με στατιστικές είναι χειρότερο από το εξατομικευμένο.
Γιατί πιάνεται ο καλύτερος τρόπος ζωής και το πιό υποφερτό επίπεδο διαβίωσης για να χρησιμοποιηθεί σαν άλλοθι για περεταίρω σκληρά μέτρα.
Ετσι διευκολύνεται η ομαδοποίηση και η μεταχείρηση ατόμων σαν κοπάδι.
Όλα υπακουουν σε μία λογική συνηθισμένη για τη σημερινή κυβέρνηση.
- Μαζί τα φάγαμε (συνεχίζεται)
- Μα εγώ δεν έφαγα κάθε μέρα έβλεπα το επίπεδο ζωής μου να μειώνεται.
- Ας πρόσεχες να έτρωγες και συ ρε βλάκα. Αφού δεν έφαγες είσαι ηλίθιος και θα πληρώσεις
Ποτέ δεν πρόκειται μία τέτοια κάρτα να χρησιμοποιηθεί υπέρ σου.
- Lazy Dog
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
Πηγή: http://greeknation.blogspot.com/2010/10 ... _3914.htmlΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ (ΙΝΚΑ) - ΟΧΙ ΣΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"
"...Το ΙΝΚΑ θα χρησιμοποιήσει κάθε νομικό μέσο, αλλά καλεί από τώρα τους πολίτες σε ετοιμότητα αν χρειαστεί, για να μην παραλάβουν τέτοιες κάρτες, με βάση το Ελληνικό Σύνταγμα και τις διακηρύξεις των δικαιωμάτων του Ανθρώπου..."
ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
GENERAL CONSUMERS’ FEDERATION OF GREECE
Κέντρο Πληροφοριών: Γ. Σεπτεμβρίου 13 – Αθήνα 10432όρ. 5οςτηλ. 210 36.32.443 Fax. 210 36.33.976
Ανοιχτή Γραμμή: 11711 email: inka – http://www.inka.gr/
40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ
ΙΝΚΑ ΔΤ 275/04.09.10
Δεν μας έφταναν η κατάργηση και μείωση των μισθών και των συντάξεων, αυξήσεις φόρων, κατάργηση δικαιωμάτων και αυξήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης…
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από έγκριτες εφημερίδες, και από το Διαδίκτυο, η κυβέρνηση προωθεί δύο μέτρα, συν τοις άλλοις πολυέξοδα για το κράτος:
1ο Θέλει να αντικαταστήσει την Ταυτότητα την με «κάρτα πολίτη», που πολύ σωστά έχει χαρακτηριστεί Κάρτα Φακελώματος του Πολίτη, η οποία μάλιστα δεν έγινε δεκτή στην Αγγλία, λόγω μεγάλου και άσκοπου κόστους και των αντιδράσεων για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Αυτή η κάρτα προγραμματίζουν να ενημερώνεται με κάθε αλλαγή στην οικονομική κατάσταση (ακίνητα, κινητές αξίες, λογαριασμοί, οφειλές), οικογενειακή κατάσταση, κατάσταση υγείας (φάρμακα, εισαγωγές σε νοσοκομεία, κληρονομικό ιστορικό), μετακινήσεις ταξίδια κτλ. Όλα τα προηγούμενα θα εμφανίζονται σε «ενιαία οθόνη». Αναφέρουν ότι ο ίδιος κάτοχος «θα μπορεί να έχει πρόσβαση στα στοιχεία του από το Διαδίκτυο» – λες και δεν τα ξέρει. Θα έχει όμως και το κράτος πρόσβαση και μάλιστα σε τομείς που μέχρι σήμερα δεν επιτρέπεται. Εννοείται ότι πρόσβαση θα «αποκτήσουν» όλοι οι μεγάλοι προμηθευτές (πολυεθνικές, ασφαλιστικές, τράπεζες, διαγνωστικά κέντρα, πολυκλινικές, ιδιωτικά γραφεία «εύρεσης εργασίας», ενοικίασης εργαζομένων, εισπρακτικές … ) και βέβαια οι χάκερς. Είναι γνωστό ότι το διαδίκτυο είναι και θα είναι πάντα διάτρητο. φυτίλια συννεφάκια.
2ο Θέλει να επιβάλλει υποχρεωτικά σε όλες τις συναλλαγές την «κάρτα των συναλλαγών», που και αυτή έχει χαρακτηριστεί Χαφιές του Καταναλωτή, και αυτή δεν έγινε δεκτή ούτε καν από τον αρμόδιο επίτροπο της φορολογίας της ΕΕ.
Τη δεύτερη κάρτα επιδιώκουν να την έχει συνέχεια ο καταναλωτής (από ποια μέχρι ποια ηλικία άραγε;) για να καταγράφεται η κάθε συναλλαγή: το προϊόν ή η υπηρεσία, ο χρόνος και η χρηματική της αξία. Είναι προφανές ότι με αυτό τον τρόπο, και επειδή κάθε προϊόν διαθέτει μπαρ-κοντ –με μία αναγωγή στα προϊόντα που αγοράζει- θα είναι γνωστά τα πάντα ανεξαιρέτως, για τον πολίτη – καταναλωτή: Οι συνήθειές του, τα πιστεύω του, η σεξουαλική του ζωή … η υγεία του κλπ. Με αυτές τις υποχρεωτικές κάρτες ουσιαστικά δρομολογούν να καταργηθεί το Τραπεζικό Απόρρητο, το Ιατρικό Απόρρητο, και γενικά κάθε είδους απόρρητο στην ιδιωτική ζωή, θα ενοποιηθούν όλοι οι αριθμοί (ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, κτλ ) και θα μετατραπεί ο πολίτης σε έναν ανθρωποαριθμό. Το ΙΝΚΑ δηλώνει κάθετα ότι δεν θα δεχτεί τον Μεγάλο Αδελφό, δεν έχει να διαπραγματευτεί και να διαβουλευτεί την αξιοπρέπεια του πολίτη – καταναλωτή και καταδικάζει απερίφραστα τα προτεινόμενα μέτρα.
Καλεί όλες οργανώσεις πολιτών, τους συνδικαλιστικούς και τους επιστημονικούς φορείς και όλα τα πολιτικά κόμματα για να μην περάσει το φακέλωμα. Το ΙΝΚΑ θα χρησιμοποιήσει κάθε νομικό μέσο, αλλά καλεί από τώρα τους πολίτες σε ετοιμότητα αν χρειαστεί, για να μην παραλάβουν τέτοιες κάρτες, με βάση το Ελληνικό Σύνταγμα και τις διακηρύξεις των δικαιωμάτων του Ανθρώπου.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΟΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΦΤΩΧΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ.
ΥΓ: Το Διαδίκτυο είναι χρήσιμο αλλού και όχι για φακέλωμα. Το ΙΝΚΑ έχει υποδείξει και πώς θα καταπολεμηθεί η Γραφειοκρατία και πώς θα εντοπιστούν οι φοροφυγάδες, που άλλωστε είναι γνωστοί. Τα επιχειρήματα αυτά είναι κουκούλες προσχήματα.
"If you want a vision of the future Winston, imagine a boot stamping on a human face forever"
- Blue Ice
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Όλα τα μεγάλα supermarket έχουν αυτές τις καρτούλες που μαζεύεις πόντους και σου δίνουν δωροεπιταγές, κουπόνια κλπ. Αυτές οι καρτούλες είναι ονομαστικές και καταγράφουν αναλυτικά τα είδη που αγοράζει ο κάτοχός τους. Δεν είδα το Ινστιτούτο Καταναλωτών να διαμαρτύρεται γι αυτό το φακέλωμα....
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
- doctormarkon
- Επίτιμος
Αλλο το φακέλωμα του Super Market και αλλο αυτό.
Εκεί μπορείς να το αποφύγεις και να μη δεχτείς την κάρτα.
Εδώ ακόμα και αν δεν τη δεχτείς (εστω και αν είναι δυνατόν) φακελώνεσαι δια μέσου στατιστικών.
Παράδειγμα αν παρατηρηθεί ότι οι Δημόσιοι υπάλληλοι ψωνίζουν πολλά ρούχα, η ότι πηγαίνουν συχνά σινεμά, ή ότι βγαίνουν συχνά έξω για φαγητό, ή ότι είναι από τους λίγους που μπορούν να πάνε διακοπές τα καλοκαίρια. Αυτό θα καταγραφεί. Και μετά θα πούνε ότι τους παιρνει για νέες μειώσεις σε μισθούς. Με τη λογική: Να έχεις ένα ρούχο πλύνε βάλε, να μην ξαναπάς διακοπές γιατί είναι πολυτέλεια, να μαγειρεύεις σπίτι σου κυρά μου και να παίρνεις τραχανά στο τάπερ για το γραφείο.
Με αυτό τον τρόπο συλλέγοντας στατιστικά βλέπουν πόσο βαθειά θα χώσουν το μαχαίρι και ορίζουν τον τρόπο ζωής που πιστεύουν ότι σου αξίζει.
Και αυτό είναι πολύ χειρότερο από τον εξατομικευμένο έλεγχο που δεν είναι δυνατός.
Ακόμα και αν τον επιδιώξεις (επειδή δεν πας διακοπές, δεν τρως έξω, δεν πας σινεμά και δεν παιρνεις ρούχα αλλά σου έχει τύχει κάτι ή θέλεις να βοηθήσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο αδερφό ή γονέα) ποτέ δεν θα χρησιμοποιηθεί υπέρ σου.
Ακριβώς γιατί το όλο σύστημα προάγει τον ατομικισμό.
Να γατζώνεσαι από έναν πενιχρό μισθό ίσα ίσα για μια απλή επιβίωση γεμάτη αγωνία, αλλά να μην μπορείς να βοηθήσεις και κανέναν άλλο να μην υπάρχει σάλιο για να βοηθήσεις.
Δεν έχω καμμία εμπιστοσύνη στο παπαδαριό.
Γιατί τους λάδωσαν να μη μιλάνε
Εκεί μπορείς να το αποφύγεις και να μη δεχτείς την κάρτα.
Εδώ ακόμα και αν δεν τη δεχτείς (εστω και αν είναι δυνατόν) φακελώνεσαι δια μέσου στατιστικών.
Παράδειγμα αν παρατηρηθεί ότι οι Δημόσιοι υπάλληλοι ψωνίζουν πολλά ρούχα, η ότι πηγαίνουν συχνά σινεμά, ή ότι βγαίνουν συχνά έξω για φαγητό, ή ότι είναι από τους λίγους που μπορούν να πάνε διακοπές τα καλοκαίρια. Αυτό θα καταγραφεί. Και μετά θα πούνε ότι τους παιρνει για νέες μειώσεις σε μισθούς. Με τη λογική: Να έχεις ένα ρούχο πλύνε βάλε, να μην ξαναπάς διακοπές γιατί είναι πολυτέλεια, να μαγειρεύεις σπίτι σου κυρά μου και να παίρνεις τραχανά στο τάπερ για το γραφείο.
Με αυτό τον τρόπο συλλέγοντας στατιστικά βλέπουν πόσο βαθειά θα χώσουν το μαχαίρι και ορίζουν τον τρόπο ζωής που πιστεύουν ότι σου αξίζει.
Και αυτό είναι πολύ χειρότερο από τον εξατομικευμένο έλεγχο που δεν είναι δυνατός.
Ακόμα και αν τον επιδιώξεις (επειδή δεν πας διακοπές, δεν τρως έξω, δεν πας σινεμά και δεν παιρνεις ρούχα αλλά σου έχει τύχει κάτι ή θέλεις να βοηθήσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο αδερφό ή γονέα) ποτέ δεν θα χρησιμοποιηθεί υπέρ σου.
Ακριβώς γιατί το όλο σύστημα προάγει τον ατομικισμό.
Να γατζώνεσαι από έναν πενιχρό μισθό ίσα ίσα για μια απλή επιβίωση γεμάτη αγωνία, αλλά να μην μπορείς να βοηθήσεις και κανέναν άλλο να μην υπάρχει σάλιο για να βοηθήσεις.
Δεν έχω καμμία εμπιστοσύνη στο παπαδαριό.
- ArELa
- Founder-Administrator
Συμφωνώ. Το ίδιο ισχύει και για τους συνδικαλιστές. Απίστευτο μεν, αληθινό δε.Δεν έχω καμμία εμπιστοσύνη στο παπαδαριό.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
http://antipliroforisi.blogspot.com/201 ... st_20.html
Antipliroforisi έγραψε:Wednesday, October 20, 2010
Αστυνομικός αποτάχθηκε γιατί αρνήθηκε να παραλάβει την «Κάρτα του πολίτη»
Αστυνομικός με 19 χρόνια προϋπηρεσία, με συνέπεια στα καθήκοντά του και πίστη στην υπηρεσία του με λευκό μητρώο, αποτάχθηκε απο την υπηρεσία του κατ’όπιν απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής.
Στην επιτροπή αυτή συμμετέχουν 5 αστυνομικοί εκ των οποίων 4 υψηλόβαθμοι. Στην απολογία του σε αυτή την επιτροπή ισχυρίστηκε οτι δεν παραλαμβάνει την «κάρτα του πολίτη» για καθαρά θρησκευτικούς λόγους.
Αυτό ήταν το φοβερό παράπτωμα για το οποίο τον απέταξαν απο την υπηρεσία του. Ο αστυνομικός είναι έγγαμος με δυο παιδιά, δεν πήρε καμιά αποζημείωση και δεν υπάρχει πρόβλεψη ούτε για ασφαλιστική κάλυψη.
Τα προαναφερθέντα ανακοινώθηκαν στην εκπομπή του κ. Χατζάρα στο κανάλι «Bluesky» απο τον δικηγόρο του αστυνομικού.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η υπόθεση θα φτάσει μέχρι το ευρωπαϊκό δικαστήριο, διότι η νομοθεσία βάση της οποίας απετάχθει ο αστυνομικός παραβαίνει θεμελιώδη άρθρα του συντάγματος όπως είναι η θρησκευτική ελευθερία.
Ζούμε στην αποκαλούμενη «Χούντα του ΠΑΣΟΚ» στην οποία όλοι έχουν δικαιώματα εκτός απο τους Ελληνες και τους Χριστιανούς.
Καλούμε όλους τους Ελληνες και τους Χριστιανούς να μην παραλάβουν την κάρτα του πολίτη και να συμπαρασταθούν στον εν λόγω αστυνομικό.
Να προσθέσουμε ακόμα οτι η κυβέρνηση δια του κ. Ραγκούση μας διέταξε οτι όλοι οι Ελληνες πολίτες μέχρι το τέλος του 2011 θα πρέπει υποχρεωτικά να παραλάβουν την κάρτα του πολίτη. Πρώτοι απο όλους θα πρέπει να πάρουν την κάρτα τα σώματα ασφαλείας, ενω αν δεν την πάρουν απειλούνται με απόλυση.
Κατα τη διάρκεια της συζήτησης στο «Bluesky» ειπώθηκε και το εξής περίεργο. Η κάρτα θα περιέχει μέσα απόρρητα στοιχεία για το άτομό του στα οποία δεν θα έχει πρόσβαση ο κάτοχος της κάρτας. Αν δεν είναι αυτό φασισμός και δικτατορία τότε τι είναι;
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
- ArELa
- Founder-Administrator
Τα έγραψε ο φίλος technologicalsky στο βίντεο με τον Αϊκ εδώ http://www.youtube.com/watch?v=YqlFZPbJ ... re=related
αντέγραψε όλο το άρθξρο με κάμποσα ποστς, και μπράβο του.
Αν αρνηθούν όλοι οι Αστυνομικοί, ΟΛΟΙ οι πολίτες, οι ΠΑΝΤΕΣ να την παραλάβουν, τι θα κάνουν; Πώς θα μας υποχρεώσουν;
Και για πόσο και ως πού και ως πότε τελικά θα υπακούμε/συμμορφωνόμαστε στα "υποχρεωτικά" που μας πασάρουν, με τις ευλογίες και τη στήριξη των ΜΜΕ, την τρέλα μου
Πώς θα βρεθεί τρόπος να ειδοποιηθεί όλος ο λαός να αρνηθεί την κάρτα;
αντέγραψε όλο το άρθξρο με κάμποσα ποστς, και μπράβο του.
Αν αρνηθούν όλοι οι Αστυνομικοί, ΟΛΟΙ οι πολίτες, οι ΠΑΝΤΕΣ να την παραλάβουν, τι θα κάνουν; Πώς θα μας υποχρεώσουν;
Και για πόσο και ως πού και ως πότε τελικά θα υπακούμε/συμμορφωνόμαστε στα "υποχρεωτικά" που μας πασάρουν, με τις ευλογίες και τη στήριξη των ΜΜΕ, την τρέλα μου
Πώς θα βρεθεί τρόπος να ειδοποιηθεί όλος ο λαός να αρνηθεί την κάρτα;
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Μια καλημερα και απο εμενα!
Λοιπον θα ειμαι συντομος.Σχετικα με την καρτα του πολιτη δειτε και αυτο το βιντεο
http://www.youtube.com/watch?v=OxLWDt4I ... r_embedded
Αυτο που θελω να πω ειναι τι μου κανει εντυπωση.Βλεπω ανθρωπους οι οποιοι ειναι αριστεροι και αντιφασιστες ακομα και εδω σε αυτο το site,και βγαζω συμπερασμα οτι ακομα δεν εχουν καταλαβει που οδηγουμαστε.Δεν εχουν καταλαβει οτι οδηγουμαστε σε ενα φασισμο που ομοιος του δεν θα εχει ξαναυπαρξει ποτε.Μπερδευουν τον φασισμο του να παρακολουθει κανεις ολες τις κινησεις μου μεσω καρτας πολιτη,με την Εκκλησια και το 666,και λενε θα κανουμε οτι λεει το παπαδαριο κλπ..η οτι επειτελους πρεπει να παμε μπροστα και αλλα τετοια.Ουσιαστικα μεσα στο κεφαλι τους εχουν την εικονα της παλιας δεξιας Εκκλησιας που ειταν παντα απεναντι στον λαο και στα δικαιωματα του,οποτε αυτη η εικονα ερχεται σε αντιπαραθεση στο σημερα.Οποτε αν η καρτα συνδεεται με καποιον τροπο και με θρησκευτικα ζητηματα,τοτε αυτη η ταυτιση λειτουργει εις βαρος της Εκκλησιας γιατι η Εκκλησια ειναι το παλιο δεξιο και αντιλαικο ενω ας πουμε η καρτα το νεο για την καλυτερη εξυπηρετηση μας.
Δεν εχουν καταλαβει ομως οτι αυτοι οι ιδιοι που τοτε στηριζαν στην Ελλαδα τον φασισμο της δεξιας και ολες τηις αντιλαικες κατευθυνσεις,ειναι οι ΙΔΙΟΙ που σημερα στηριζουν την πολυτισμικοτηττα και την διαλυση του εθνους κρατους.Τοτε τους συνεφεραν εκεινα σημερα τους συμφερουν αυτα.ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι η καρτα πολιτη,δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο ενα φασιστικο κουρελοπανο και τιποτα περισσοτερο.Ειναι σαν να βαζεις εθελουσιος το κεφαλι σου στην αγχονη αν την παραλαβεις.Και ας μην βιαστουν να πουν καποιοι οτι και αλλες καρτες που εχουμε λειτουργουν παρομοια κλπ..Ναι μπορει.Αλλα ΔΕΝ με υποχρεωσαν να τις παραλαβω.Τωρα με υποχρεωνουν,διαφορετικα με βγαζει ΕΚΤΟΣ κοινωνιας.Με ποιο δικαιωμα?Θα σας πω εγω με ποιο δικαιωμα.Με το δικαιωμα του φασιστα.
Κατι αλλο τωρα.Ας το παρουμε εστω και θρησκευτικα το ζητημα.Υπαρχουν παρα πολλοι συμπολιτες μας που ειναι Χριστιανοι Ορθοδοξοι,Αυτοι δεν εχουν δικαιωματα?Αυτοι μπορει να πιστευουν τα θεματα για το 666 κλπ.Δηλαδη αυτους θα τους αποκλεισουμε απο την κοινωνια?Γιατι η αριστερα στηριζει τα δικαιωματα των μουσουλμανων για το τζαμι και σε αλλα θεματα και δεν λεει και σε αυτους οτι η θρησκεια ειναι το οπιο του λαου?Λοιπον οπως στηριζει αυτους γιατι δεν στηριζει και τους ορθοδξους για το θεμα του 666? Θα σας πω εγω γιατι. Γιατι στο κεφαλι του μεσου αριστερου η Εκκλησια ειναι ταυτισμενη με αντιλαικα προτυπα και τις κακουχιες της δεξιας. Δεν μπορει να καταλαβει ο μεσος αριστερος ανθρωπος οτι για αυτες τις κακουχιες υπευθυνοι ειναι οι ιδιοι,οπως ειπα και παραπανω, που ετοιμαζουν τις καρτες πολιτη.
Το θεμα ειναι αυτο το κουρελοπανο που λεγεται η καρτα του ρουφιανου κανεις να μην την παρει.Αν σε ολα σκυβουμε το κεφαλι,στο τελος θα υποδεχτουμε τρελλο φασισμο.Για μενα ολοι ειναι πουλημενοι.ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ,Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ,ΤΑ ΜΜΕ,ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.Ολοι θελουν πολυπολιτισμο, μεταρυθμισεις,και αυτο που λενε ΝΕΑ Ελλαδα.Ρωτηστε τους τι εννοουν με τον ορο ΝΕΑ Ελλαδα.Μηπως εννοουν ενα συστημα νεοτερικο,νεοφιλελευθερο και αμερικανικο? Για αυτο εβαλε η Χανα Διαμαντοπουλου τα αγγλικα απο την πρωτη δημοτικου στα σχολεια? Για αυτο μηπως εβαλε και την γυμναστικη? Για να κανουν τα κοριτσακια ωραια κολαρακια για να γινουν μοντελα και celeb? Και πορνες των καιφαλαιοκρατων?
Μηπως ομως εννοουν ενα καινουριο συστημα που θα μας ξαναγυρισει στην παλαια φαιουαρχια? Αποβιομηχανιση,και δουλοπαρικοι? Δεν ξερω.
Αυτο που ξερω ειναι οτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρεπει να αντιδρασουμε για κατι.
Φιλικα
Ιωαννης
Λοιπον θα ειμαι συντομος.Σχετικα με την καρτα του πολιτη δειτε και αυτο το βιντεο
http://www.youtube.com/watch?v=OxLWDt4I ... r_embedded
Αυτο που θελω να πω ειναι τι μου κανει εντυπωση.Βλεπω ανθρωπους οι οποιοι ειναι αριστεροι και αντιφασιστες ακομα και εδω σε αυτο το site,και βγαζω συμπερασμα οτι ακομα δεν εχουν καταλαβει που οδηγουμαστε.Δεν εχουν καταλαβει οτι οδηγουμαστε σε ενα φασισμο που ομοιος του δεν θα εχει ξαναυπαρξει ποτε.Μπερδευουν τον φασισμο του να παρακολουθει κανεις ολες τις κινησεις μου μεσω καρτας πολιτη,με την Εκκλησια και το 666,και λενε θα κανουμε οτι λεει το παπαδαριο κλπ..η οτι επειτελους πρεπει να παμε μπροστα και αλλα τετοια.Ουσιαστικα μεσα στο κεφαλι τους εχουν την εικονα της παλιας δεξιας Εκκλησιας που ειταν παντα απεναντι στον λαο και στα δικαιωματα του,οποτε αυτη η εικονα ερχεται σε αντιπαραθεση στο σημερα.Οποτε αν η καρτα συνδεεται με καποιον τροπο και με θρησκευτικα ζητηματα,τοτε αυτη η ταυτιση λειτουργει εις βαρος της Εκκλησιας γιατι η Εκκλησια ειναι το παλιο δεξιο και αντιλαικο ενω ας πουμε η καρτα το νεο για την καλυτερη εξυπηρετηση μας.
Δεν εχουν καταλαβει ομως οτι αυτοι οι ιδιοι που τοτε στηριζαν στην Ελλαδα τον φασισμο της δεξιας και ολες τηις αντιλαικες κατευθυνσεις,ειναι οι ΙΔΙΟΙ που σημερα στηριζουν την πολυτισμικοτηττα και την διαλυση του εθνους κρατους.Τοτε τους συνεφεραν εκεινα σημερα τους συμφερουν αυτα.ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι η καρτα πολιτη,δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο ενα φασιστικο κουρελοπανο και τιποτα περισσοτερο.Ειναι σαν να βαζεις εθελουσιος το κεφαλι σου στην αγχονη αν την παραλαβεις.Και ας μην βιαστουν να πουν καποιοι οτι και αλλες καρτες που εχουμε λειτουργουν παρομοια κλπ..Ναι μπορει.Αλλα ΔΕΝ με υποχρεωσαν να τις παραλαβω.Τωρα με υποχρεωνουν,διαφορετικα με βγαζει ΕΚΤΟΣ κοινωνιας.Με ποιο δικαιωμα?Θα σας πω εγω με ποιο δικαιωμα.Με το δικαιωμα του φασιστα.
Κατι αλλο τωρα.Ας το παρουμε εστω και θρησκευτικα το ζητημα.Υπαρχουν παρα πολλοι συμπολιτες μας που ειναι Χριστιανοι Ορθοδοξοι,Αυτοι δεν εχουν δικαιωματα?Αυτοι μπορει να πιστευουν τα θεματα για το 666 κλπ.Δηλαδη αυτους θα τους αποκλεισουμε απο την κοινωνια?Γιατι η αριστερα στηριζει τα δικαιωματα των μουσουλμανων για το τζαμι και σε αλλα θεματα και δεν λεει και σε αυτους οτι η θρησκεια ειναι το οπιο του λαου?Λοιπον οπως στηριζει αυτους γιατι δεν στηριζει και τους ορθοδξους για το θεμα του 666? Θα σας πω εγω γιατι. Γιατι στο κεφαλι του μεσου αριστερου η Εκκλησια ειναι ταυτισμενη με αντιλαικα προτυπα και τις κακουχιες της δεξιας. Δεν μπορει να καταλαβει ο μεσος αριστερος ανθρωπος οτι για αυτες τις κακουχιες υπευθυνοι ειναι οι ιδιοι,οπως ειπα και παραπανω, που ετοιμαζουν τις καρτες πολιτη.
Το θεμα ειναι αυτο το κουρελοπανο που λεγεται η καρτα του ρουφιανου κανεις να μην την παρει.Αν σε ολα σκυβουμε το κεφαλι,στο τελος θα υποδεχτουμε τρελλο φασισμο.Για μενα ολοι ειναι πουλημενοι.ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ,Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ,ΤΑ ΜΜΕ,ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.Ολοι θελουν πολυπολιτισμο, μεταρυθμισεις,και αυτο που λενε ΝΕΑ Ελλαδα.Ρωτηστε τους τι εννοουν με τον ορο ΝΕΑ Ελλαδα.Μηπως εννοουν ενα συστημα νεοτερικο,νεοφιλελευθερο και αμερικανικο? Για αυτο εβαλε η Χανα Διαμαντοπουλου τα αγγλικα απο την πρωτη δημοτικου στα σχολεια? Για αυτο μηπως εβαλε και την γυμναστικη? Για να κανουν τα κοριτσακια ωραια κολαρακια για να γινουν μοντελα και celeb? Και πορνες των καιφαλαιοκρατων?
Μηπως ομως εννοουν ενα καινουριο συστημα που θα μας ξαναγυρισει στην παλαια φαιουαρχια? Αποβιομηχανιση,και δουλοπαρικοι? Δεν ξερω.
Αυτο που ξερω ειναι οτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρεπει να αντιδρασουμε για κατι.
Φιλικα
Ιωαννης
- ArELa
- Founder-Administrator
Επί της ουσίας τα ίδια λέμε, τα ίδια φωνάζουμε...
δες εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 65&t=11584
δες εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 65&t=11584
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Το παρακατω το ξεσηκωσα απο το Hellenic renenge.Αναφερει και την καρτα του πολιτη για να δειτε τι προπαγανδα τρωει ο πιο νεος κοσμος.
Έχουν πιάσει όλα τα πόστα οι οργουελιανοί πόντικες...από νεοεποχίτες του τσίκα μπομ μπομ μέχρι της θολοκουλτούρας του Θηβαίου….προσοδοφόρο έδαφος έχουν βρεί στο ραδιόφωνο και μάλιστα σε σταθμούς που παίζουν είτε mainstream χιτάκια είτε πγιότητα και φύγαμε. Μιλάμε για τους Freedom, VFM και Radio DJ του Τσαουσόπουλου.
Κι επειδή στο αυτοκίνητο έχουμε καταργήσει πλέον τους γκεμπελίσκους της δημοσιοκαφρίας και το έχουμε ρίξει στο ραδιοφωνικό ζάπινγκ εντοπίσαμε διαφημίσεις μεταναστολαγνείας του στυλ «οι γυναίκες μετανάστριες φροντίζουν τους παπούδες, τις γιαγιάδες και τα παιδιά σας» …ξεχνούν να αναφέρουν φυσικά την αφαίμαξη μετά την «φροντίδα».
Και κάθε ώρα τα ίδια….ειδικά στον freedom το έχουνε πάρει εργολαβία - φοριέται πολύ μετά από έναν Αλκίνοο - και στον vfm παρομοίως μετά τα σούπερ ουάου και την ατέλειωτη φαφλατολογία του Πετάση
Εκείνο όμως που «έγραψε» ήταν στο radio dj που βγήκε κάποιο παρτσακλό που πιάνει και μικρόφωνο με έτοιμη playlist γραμμή από εταιρείες και κείμενα ετοιμοπαράδοτα, φιλοδοξώντας να γίνει Πετρίδης – σε κάποια άλλη ζωή ίσως – να μας πει για την κάρτα του πολίτη πως είναι σούπερ ουάου γιατί δεν θα στήνεται σε ουρές και θα τα έχει όλα σε ένα και δεν θα έχει επίσης ταυτότητες και άλλες τέτοιες βλακείες...
Βλέπετε η κούραση στα ορυχεία του Βελγίου είναι κάτι παραπλήσιο με τη καρέκλα ενός στουντίου που σε πληρώνουν για να διαφημίζεις μαλακοτράγουδα και να λες καφρίλες και τσιτάτα για να είσαι έξτρα ουάου προχώ και τρέντυ…οπότε μετά από τόση κόπωση είναι να τρέχεις να στήνεσαι σε ουρές…
... επιτέλους το βλαχαδερό που έγινε πρωτευουσιάνα βρήκε το νόημα της ζωής της στην κάρτα του πολίτη…κι αν της πούνε μεθαύριο να κάνει και πέντε τούμπες επειδή είναι πολύ must θα το πλασάρει σαν την τσίχλα που μασάει και θα την φτύσει στην μούρη μας…
...το θέμα είναι πως σε τέτοιους σταθμούς που κληρώνουν 40 ευρώ βενζίνη και τους στομώνουν στο δολάριο οι πολυεθνικές για να παίζουν την λέιντι-γκαγκά και τα συναφή τους ολημερίς , ακούνε παιδιά, έφηβοι και τους ρίχνουν παραμύθι αμάσητο οι μπουρτζόβλαζοι που κάνανε κονέ και έφτιαξαν κι ένα σταθμό για να τα κονομήσουν…
Μιχάλη με το συμπάθειο αλλά από τότε που είχες σταθμό ερασιτεχνικό και κατόπιν μπαινόβγαινες στην ΕΡΤ περάσαν χρόνια και πας από το κακό στο χειρότερο…σίγουρα το έχεις καταλάβει αλλά είναι και το ευ ζην στη μέση βλέπεις….να μας συμπαθάς αλλά δεν θα δείξουμε καμία κατανόηση….
Και για να μην παρεξηγηθούμε δεν έχουμε τίποτα με το last summer παιδιά, κι εμείς την βρίσκουμε κοπανώντας δυο τεκίλες δίπλα στην άμμο και χορεύοντας στους ρυθμούς του…και θα ακούσουμε και Αλκίνοο όταν η στιγμή επιτάσσει να κόψουμε καμιά φλέβα…
...αλλά όταν τα παραπάνω γίνονται μοχλός προπαγάνδας και πλύσης εγκεφάλου των ανεγκέφαλων και ανεπάγγελτων αυτοαποκαλούμενων «ραδιοφωνικών παραγωγών» - που ούτε τι σημαίνει η λέξη δεν γνωρίζουν – τότε ο εμετός που μας πετάνε θα επιστρέφει επάνω τους…
...τ’ ακούτε γουάου-σούπερ-ντούπερ καφροπίθηκοι;
Αναρτήθηκε από redhawk
Έχουν πιάσει όλα τα πόστα οι οργουελιανοί πόντικες...από νεοεποχίτες του τσίκα μπομ μπομ μέχρι της θολοκουλτούρας του Θηβαίου….προσοδοφόρο έδαφος έχουν βρεί στο ραδιόφωνο και μάλιστα σε σταθμούς που παίζουν είτε mainstream χιτάκια είτε πγιότητα και φύγαμε. Μιλάμε για τους Freedom, VFM και Radio DJ του Τσαουσόπουλου.
Κι επειδή στο αυτοκίνητο έχουμε καταργήσει πλέον τους γκεμπελίσκους της δημοσιοκαφρίας και το έχουμε ρίξει στο ραδιοφωνικό ζάπινγκ εντοπίσαμε διαφημίσεις μεταναστολαγνείας του στυλ «οι γυναίκες μετανάστριες φροντίζουν τους παπούδες, τις γιαγιάδες και τα παιδιά σας» …ξεχνούν να αναφέρουν φυσικά την αφαίμαξη μετά την «φροντίδα».
Και κάθε ώρα τα ίδια….ειδικά στον freedom το έχουνε πάρει εργολαβία - φοριέται πολύ μετά από έναν Αλκίνοο - και στον vfm παρομοίως μετά τα σούπερ ουάου και την ατέλειωτη φαφλατολογία του Πετάση
Εκείνο όμως που «έγραψε» ήταν στο radio dj που βγήκε κάποιο παρτσακλό που πιάνει και μικρόφωνο με έτοιμη playlist γραμμή από εταιρείες και κείμενα ετοιμοπαράδοτα, φιλοδοξώντας να γίνει Πετρίδης – σε κάποια άλλη ζωή ίσως – να μας πει για την κάρτα του πολίτη πως είναι σούπερ ουάου γιατί δεν θα στήνεται σε ουρές και θα τα έχει όλα σε ένα και δεν θα έχει επίσης ταυτότητες και άλλες τέτοιες βλακείες...
Βλέπετε η κούραση στα ορυχεία του Βελγίου είναι κάτι παραπλήσιο με τη καρέκλα ενός στουντίου που σε πληρώνουν για να διαφημίζεις μαλακοτράγουδα και να λες καφρίλες και τσιτάτα για να είσαι έξτρα ουάου προχώ και τρέντυ…οπότε μετά από τόση κόπωση είναι να τρέχεις να στήνεσαι σε ουρές…
... επιτέλους το βλαχαδερό που έγινε πρωτευουσιάνα βρήκε το νόημα της ζωής της στην κάρτα του πολίτη…κι αν της πούνε μεθαύριο να κάνει και πέντε τούμπες επειδή είναι πολύ must θα το πλασάρει σαν την τσίχλα που μασάει και θα την φτύσει στην μούρη μας…
...το θέμα είναι πως σε τέτοιους σταθμούς που κληρώνουν 40 ευρώ βενζίνη και τους στομώνουν στο δολάριο οι πολυεθνικές για να παίζουν την λέιντι-γκαγκά και τα συναφή τους ολημερίς , ακούνε παιδιά, έφηβοι και τους ρίχνουν παραμύθι αμάσητο οι μπουρτζόβλαζοι που κάνανε κονέ και έφτιαξαν κι ένα σταθμό για να τα κονομήσουν…
Μιχάλη με το συμπάθειο αλλά από τότε που είχες σταθμό ερασιτεχνικό και κατόπιν μπαινόβγαινες στην ΕΡΤ περάσαν χρόνια και πας από το κακό στο χειρότερο…σίγουρα το έχεις καταλάβει αλλά είναι και το ευ ζην στη μέση βλέπεις….να μας συμπαθάς αλλά δεν θα δείξουμε καμία κατανόηση….
Και για να μην παρεξηγηθούμε δεν έχουμε τίποτα με το last summer παιδιά, κι εμείς την βρίσκουμε κοπανώντας δυο τεκίλες δίπλα στην άμμο και χορεύοντας στους ρυθμούς του…και θα ακούσουμε και Αλκίνοο όταν η στιγμή επιτάσσει να κόψουμε καμιά φλέβα…
...αλλά όταν τα παραπάνω γίνονται μοχλός προπαγάνδας και πλύσης εγκεφάλου των ανεγκέφαλων και ανεπάγγελτων αυτοαποκαλούμενων «ραδιοφωνικών παραγωγών» - που ούτε τι σημαίνει η λέξη δεν γνωρίζουν – τότε ο εμετός που μας πετάνε θα επιστρέφει επάνω τους…
...τ’ ακούτε γουάου-σούπερ-ντούπερ καφροπίθηκοι;
Αναρτήθηκε από redhawk
- ArELa
- Founder-Administrator
Μου το υπέδειξε ο φίλος GreekTerminator
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
΄΄Ολοι ξέρουν τις πολιτικές μου πεποιθήσεις.
Αυτή τη κωλόκαρτα δεν θέλω να την πάρω με τίποτα.
Όι γιατί είναι του διαβόλου και περιέχει το 666.
Αλλά γιατί είναι ρουφιανόκαρτα και χαφιεδόκαρτα.
Είναι το τελευταίο σκαλοπάτι της υποδούλωσης και της εξαθλίωσης.
Είχα διαβάσει για τις ρουφιανόκαρτες 10 χρόνια πριν.
Χωράνε λέει πάνω από 30.000 λέξεις και ο χρήστης δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία του.
Κανείς δεν ξέρει πως θα χρησιμοποιηθεί και που μπορεί να φτάσει.
Και στα σημεία που δεν σε ελέγχει εξατομικευμένα σε ελέγχει κατά ομάδες και μέσω στατιστικών και έτσι σε ομογενοποιείει και σε τσουβαλιάζει.
Θα τρίζουν τα κοκκαλάκια του μεγάλου Michel Foucault. Όλα τα είχε προβλέψει εκτός από αυτό.
Αυτή τη κωλόκαρτα δεν θέλω να την πάρω με τίποτα.
Όι γιατί είναι του διαβόλου και περιέχει το 666.
Αλλά γιατί είναι ρουφιανόκαρτα και χαφιεδόκαρτα.
Είναι το τελευταίο σκαλοπάτι της υποδούλωσης και της εξαθλίωσης.
Είχα διαβάσει για τις ρουφιανόκαρτες 10 χρόνια πριν.
Χωράνε λέει πάνω από 30.000 λέξεις και ο χρήστης δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία του.
Κανείς δεν ξέρει πως θα χρησιμοποιηθεί και που μπορεί να φτάσει.
Και στα σημεία που δεν σε ελέγχει εξατομικευμένα σε ελέγχει κατά ομάδες και μέσω στατιστικών και έτσι σε ομογενοποιείει και σε τσουβαλιάζει.
Θα τρίζουν τα κοκκαλάκια του μεγάλου Michel Foucault. Όλα τα είχε προβλέψει εκτός από αυτό.
ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ
Ένα φαινόμενο που οι ιστορικοί του μέλλοντος θα μελετήσουν οπωσδήποτε με αμείωτο και εξαιρετικό ενδιαφέρον θα είναι και η εκτυλισσόμενη αυτή την ώρα οικονομική και κοινωνική γενοκτονία των Ελλήνων από το καθεστώς Παπανδρέου χωρίς ουσιαστικά να έχει υπάρξει μέχρι στιγμής η παραμικρή αντίδραση εκ μέρους των σφαγιαζομένων και εξανδραποδιζομένων. Μέσα σε μερικούς μήνες, με προσχήματα έωλα και ισχυρισμούς κραυγαλέα αστήρικτους, ο Παπανδρέου και οι συν αυτώ έχουν συντρίψει εκατομμύρια ανθρώπων σε αυτόν τον τόπο χωρίς να υπάρξει η παραμικρή βίαια αντίδραση όπως θα συνέβαινε αναμφιβόλως σε οποιαδήποτε άλλη χώρα με λαό στοιχειωδώς αποφασισμένο να προστατεύσει τα συμφέροντα του. Η παπανδρεϊκή λαίλαπα δεν έχει αφήσει τίποτε όρθιο. Με δικαιολογία τον “εξορθολογισμό” μιας όντως ανάπηρης οικονομίας, ο “σοσιαλιστής” δυνάστης μετατρέπει την Ελλάδα σε τριτοκοσμικό μόρφωμα όπου οι ελάχιστοι θα διαθέτουν πλούτο ατελεύτητο και οι πολλοί θα ασθμαίνουν και θα καταρρέουν στην καθημερινή μάχη για το ξεροκόμματο (τον κόσμο αυτό, στον οποίο ‘στοχεύει’ η παπανδρεϊκή cabal, θα τον αναγνώριζε χωρίς μεγάλη δυσκολία ο προ ημερών αφιχθείς, επίσημος προσκεκλημένος μας, Κινέζος πρωθυπουργός). Ήδη κοινωνικές υπηρεσίες που ήσαν άθλιες γίνονται αθλιότερες και νοσοκομεία που μόνο κατ όνομα προσέγγιζαν την ιδιότητα “πισωγυρίζουν” σε επίπεδα 19ου αιώνα (‘κόψτε τα πόδια των διαβητικών’).
Οι εκτός Ελλάδος παρακολουθούν το μακάβριο πείραμα Παπανδρέου με μείγμα θαυμασμού και υποβόσκουσας, αλλά όχι εκδηλούμενης, απέχθειας. Ο θαυμασμός — εκείνων τουλάχιστον που δεν ενοχλούνται από την κτηνώδη και αποτρόπαια προλεταριοποίηση ενός ολόκληρου λαού με σταλινικές διαδικασίες στην ‘ενωμένη Ευρώπη’ της Νέας Χιλιετίας — συγκεντρώνεται στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, ενός μέτριου καθ όλα πολιτικού, τον οποίο πολλοί είχαν λανθασμένα σπεύσει να διαγράψουν από το πρόγραμμα πριν μερικά χρόνια χωρίς να εκτιμούν τις σκοτεινότερες πλευρές τον ενδόμυχων του σκέψεων, παραπλανημένοι ίσως από την εικόνα του “καλού παιδιού” με τους ευγενείς τρόπους. Ο υιός Παπανδρέου, όμως, έχει ήδη μεταβληθεί σε λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση από όλους εκείνους τους πιθανούς “αρχηγούς” με παρόμοιες γενοκτονικές τάσεις. Η ιδιότητα του ως του φέροντος την Μαύρη Ρομφαία του “Εξορθολογισμού”, του όπλου αυτού της μαζικής καταστροφής του μέλλοντος μιας ολόκληρης χώρας, αποτελεί πλέον εξακριβωμένο γεγονός με απτά και φρικιαστικά αποτελέσματα. Η μεθοδικότητα και η ορμή της γενοκτονίας μας παραπέμπει πια στην βεβαιότητα ότι ο υιός Παπανδρέου κατέφθασε στην εξουσία με συγκεκριμένο προαποφασισμένο σχέδιο να υποβιβάσει την Ελλάδα σε χώρα ασιατικών εργατικών μεγεθών και ανύπαρκτης κοινωνικής αρωγής προς όφελος της ομιχλώδους “ανταγωνιστικότητας” που κανείς δεν γνωρίζει πως ακριβώς ορίζεται. Η επιχείρηση αυτή, ήδη εξελισσόμενη σε επιτυχέστατο πείραμα ανασκολοπισμού της Ελλάδος, έχει φυσικά και άλλους στόχους εκτός του κοινωνικού-οικονομικού: μια καθημαγμένη, ημιθανής χώρα δεν πρόκειται να προκαλέσει προσκόμματα σε υπερεθνικά σχέδια “στρατηγικής αναπροσαρμογής” στην περιοχή μας, ούτε να προβάλλει ιδιαίτερες αντιστάσεις στην απόπειρα γειτόνων μας να εκμεταλλευθούν τις περιστάσεις για να επιβάλλουν τις δικές τους στρατηγικές προτεραιότητες. Ο υιός Παπανδρέου είναι παγκοσμίως γνωστός για τις “προοδευτικές” και “διεθνιστικές” του ιδέες, οι οποίες , κατά πρώτον, απαιτούν την κατάρριψη της Ελληνικής Ιστορίας και την απόρριψη των όποιων πατριωτικών καταλοίπων, την συρρίκνωση του εθνικού χώρου προς όφελος της “ειρήνης” στην περιοχή, και την “τακτοποίηση εκκρεμοτήτων”, όπως π.χ. του θέματος της ονομασίας της γειτονικής “Μακεδονίας”, με γνώμονα τα συμφέροντα και τις επιταγές άλλων εκτός αυτών που αποκαλούνται Έλληνες. Κίνημα γενικής αντίστασης στην χειρότερη αυτή Νέα Κατοχή δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να υπάρχει. Η βαθιά κατάθλιψη και η εξαπλούμενη απόγνωση δεν έχουν βρει ακόμα μια διέξοδο και δεν μεταμορφώνονται σε ρεύμα δυναμικής απάντησης στην παπανδρεϊκή γενοκτονία. Η απόκοσμη αυτή σιωπή που περιβάλει της Ελλάδος την ολόμαυρη ράχη επιτρέπει στο καθεστώς Παπανδρέου να συνεχίζει τους καταγέλαστους ισχυρισμούς του για γενική αποδοχή των “μέτρων” από τους υπό εκτέλεση, υποστηριζόμενους μάλιστα από τα δημοσκοπικά “ευρήματα” μίσθαρνων οργάνων που συντηρούνται από τα μαύρα ταμεία του καθεστώτος (και τα οποία βρίσκονται εκτός ελέγχων από τους ξένους εκπροσώπους της Νέας Κατοχής). Αποδεικνύεται έτσι περίτρανα ότι η πλύση εγκεφάλων, που αποτελούσε πάντοτε ενιαίο και αναπόσπαστο τμήμα της “δημοκρατικής προπαγάνδας” των καθ ημάς “σοσιαλιστών”, αποδίδει σήμερα πλουσιότατο μέρισμα ποδηγέτησης των πάντων και ιδίως όλων εκείνων που συναριθμούσαν εαυτούς με την “μεγάλη δημοκρατική παράταξη” — και οι οποίοι σήμερα φέρουν ακέραια την ευθύνη για τα εκλογικά αποτελέσματα των “δημοκρατικών” τους πεποιθήσεων. Το πραγματικό μήνυμα των καιρών είναι λοιπόν απλό: Αντίσταση ή ταφή.
Η υποστήριξη για τους ανέργους εξανεμίζεται, η μικρομεσαία επιχείρηση μαχαιρώνεται στην καρδιά και η λιανική αγορά μαστιγώνεται και αποθνήσκει υπό το βάρος εξοντωτικής φορολογίας επιχειρήσεων και καταναλωτών. Οι νέοι άνθρωποι συνωστίζονται στα αεροδρόμια για το όπου φύγει-φύγει. Οι γεροντότεροι τρέμουν και απελπίζονται. Το τοπίο πια αποτελείται από καπνίζοντα ερείπια και από πλήθη ανέργων και αδυνάτων που περιμένουν έναν ακόμη αγριότερο χειμώνα.
ΥΓ: Συνεχώς ανακύπτει το ερώτημα γιατί δεν υπάρχει ο παραμικρός παφλασμός απέναντι στην γενοκτονία σήμερα, ενώ είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι αν η προηγούμενη κυβέρνηση έκανε την απόπειρα να περάσει έστω και το ένα δέκατο των “μέτρων” που βιάζουν κατ εξακολούθηση την Ελλάδα θα κατέρρεε το σύμπαν μέσα σε 48 ώρες. Η απάντηση θα πρέπει να αναζητηθεί, εκτός του πεδίου της αυτιστικής απάθειας ενός μεγάλου τμήματος του λαού, στην πέραν πάσης αμφιβολίας δυνατότητα των “δημοκρατικών δυνάμεων” της χώρας να ελέγχουν “αγανακτισμένους πολίτες” με τρόπους που θα άφηναν έκθαμβους και σιελίζωντες εκπροσώπους επαγγελματικά αυταρχικών καθεστώτων. Είναι χαρακτηριστικό, π.χ,, ότι εν μέσω μνημονίου και της γενικής σφαγής των “πλατιών μαζών” δεν υπάρχουν “κουκουλοφόροι” να ρημάζουν κατά κύματα επιχειρήσεις και καταστήματα για να σώσουν τον λαό — και δεν έχει παρατηρηθεί καμιά απολύτως σημαντική “τρομοκρατική” ενέργεια εναντίον ενός καθεστώτος που στο βιβλίο των οποιονδήποτε “δημοκρατικών δυνάμεων” αποτελεί στόχο πρώτης προτεραιότητος για τους “αντάρτες πόλης”. Ο ισχυρισμός που οπωσδήποτε θα αντιτείνουν οι καθεστωτικοί ότι η γενικευμένη αυτή “ειρήνη” πρέπει να αποδοθεί στην επιτυχία των αστυνομικών αρχών είναι, κατ ελάχιστον, φαιδρός, τουλάχιστον για όσους έχουν μια πραγματική εικόνα της σημερινής ελληνικής αστυνομίας. Μένουμε λοιπόν με την πεποίθηση ότι ακόμα και στον τομέα της “αυθόρμητης διαμαρτυρίας”, που θα συντάραζε συθέμελα μια μη “σοσιαλιστική” κυβέρνηση, όπως έκανε τον Δεκέμβριο του 2008, οι “σοσιαλιστές” μας παραμένουν “way ahead of the game”, όπως θα έλεγε και ο πρωθυπουργός μας στην προτιμώμενη του γλώσσα.
ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ
Ένα φαινόμενο που οι ιστορικοί του μέλλοντος θα μελετήσουν οπωσδήποτε με αμείωτο και εξαιρετικό ενδιαφέρον θα είναι και η εκτυλισσόμενη αυτή την ώρα οικονομική και κοινωνική γενοκτονία των Ελλήνων από το καθεστώς Παπανδρέου χωρίς ουσιαστικά να έχει υπάρξει μέχρι στιγμής η παραμικρή αντίδραση εκ μέρους των σφαγιαζομένων και εξανδραποδιζομένων. Μέσα σε μερικούς μήνες, με προσχήματα έωλα και ισχυρισμούς κραυγαλέα αστήρικτους, ο Παπανδρέου και οι συν αυτώ έχουν συντρίψει εκατομμύρια ανθρώπων σε αυτόν τον τόπο χωρίς να υπάρξει η παραμικρή βίαια αντίδραση όπως θα συνέβαινε αναμφιβόλως σε οποιαδήποτε άλλη χώρα με λαό στοιχειωδώς αποφασισμένο να προστατεύσει τα συμφέροντα του. Η παπανδρεϊκή λαίλαπα δεν έχει αφήσει τίποτε όρθιο. Με δικαιολογία τον “εξορθολογισμό” μιας όντως ανάπηρης οικονομίας, ο “σοσιαλιστής” δυνάστης μετατρέπει την Ελλάδα σε τριτοκοσμικό μόρφωμα όπου οι ελάχιστοι θα διαθέτουν πλούτο ατελεύτητο και οι πολλοί θα ασθμαίνουν και θα καταρρέουν στην καθημερινή μάχη για το ξεροκόμματο (τον κόσμο αυτό, στον οποίο ‘στοχεύει’ η παπανδρεϊκή cabal, θα τον αναγνώριζε χωρίς μεγάλη δυσκολία ο προ ημερών αφιχθείς, επίσημος προσκεκλημένος μας, Κινέζος πρωθυπουργός). Ήδη κοινωνικές υπηρεσίες που ήσαν άθλιες γίνονται αθλιότερες και νοσοκομεία που μόνο κατ όνομα προσέγγιζαν την ιδιότητα “πισωγυρίζουν” σε επίπεδα 19ου αιώνα (‘κόψτε τα πόδια των διαβητικών’).
Οι εκτός Ελλάδος παρακολουθούν το μακάβριο πείραμα Παπανδρέου με μείγμα θαυμασμού και υποβόσκουσας, αλλά όχι εκδηλούμενης, απέχθειας. Ο θαυμασμός — εκείνων τουλάχιστον που δεν ενοχλούνται από την κτηνώδη και αποτρόπαια προλεταριοποίηση ενός ολόκληρου λαού με σταλινικές διαδικασίες στην ‘ενωμένη Ευρώπη’ της Νέας Χιλιετίας — συγκεντρώνεται στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, ενός μέτριου καθ όλα πολιτικού, τον οποίο πολλοί είχαν λανθασμένα σπεύσει να διαγράψουν από το πρόγραμμα πριν μερικά χρόνια χωρίς να εκτιμούν τις σκοτεινότερες πλευρές τον ενδόμυχων του σκέψεων, παραπλανημένοι ίσως από την εικόνα του “καλού παιδιού” με τους ευγενείς τρόπους. Ο υιός Παπανδρέου, όμως, έχει ήδη μεταβληθεί σε λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση από όλους εκείνους τους πιθανούς “αρχηγούς” με παρόμοιες γενοκτονικές τάσεις. Η ιδιότητα του ως του φέροντος την Μαύρη Ρομφαία του “Εξορθολογισμού”, του όπλου αυτού της μαζικής καταστροφής του μέλλοντος μιας ολόκληρης χώρας, αποτελεί πλέον εξακριβωμένο γεγονός με απτά και φρικιαστικά αποτελέσματα. Η μεθοδικότητα και η ορμή της γενοκτονίας μας παραπέμπει πια στην βεβαιότητα ότι ο υιός Παπανδρέου κατέφθασε στην εξουσία με συγκεκριμένο προαποφασισμένο σχέδιο να υποβιβάσει την Ελλάδα σε χώρα ασιατικών εργατικών μεγεθών και ανύπαρκτης κοινωνικής αρωγής προς όφελος της ομιχλώδους “ανταγωνιστικότητας” που κανείς δεν γνωρίζει πως ακριβώς ορίζεται. Η επιχείρηση αυτή, ήδη εξελισσόμενη σε επιτυχέστατο πείραμα ανασκολοπισμού της Ελλάδος, έχει φυσικά και άλλους στόχους εκτός του κοινωνικού-οικονομικού: μια καθημαγμένη, ημιθανής χώρα δεν πρόκειται να προκαλέσει προσκόμματα σε υπερεθνικά σχέδια “στρατηγικής αναπροσαρμογής” στην περιοχή μας, ούτε να προβάλλει ιδιαίτερες αντιστάσεις στην απόπειρα γειτόνων μας να εκμεταλλευθούν τις περιστάσεις για να επιβάλλουν τις δικές τους στρατηγικές προτεραιότητες. Ο υιός Παπανδρέου είναι παγκοσμίως γνωστός για τις “προοδευτικές” και “διεθνιστικές” του ιδέες, οι οποίες , κατά πρώτον, απαιτούν την κατάρριψη της Ελληνικής Ιστορίας και την απόρριψη των όποιων πατριωτικών καταλοίπων, την συρρίκνωση του εθνικού χώρου προς όφελος της “ειρήνης” στην περιοχή, και την “τακτοποίηση εκκρεμοτήτων”, όπως π.χ. του θέματος της ονομασίας της γειτονικής “Μακεδονίας”, με γνώμονα τα συμφέροντα και τις επιταγές άλλων εκτός αυτών που αποκαλούνται Έλληνες. Κίνημα γενικής αντίστασης στην χειρότερη αυτή Νέα Κατοχή δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να υπάρχει. Η βαθιά κατάθλιψη και η εξαπλούμενη απόγνωση δεν έχουν βρει ακόμα μια διέξοδο και δεν μεταμορφώνονται σε ρεύμα δυναμικής απάντησης στην παπανδρεϊκή γενοκτονία. Η απόκοσμη αυτή σιωπή που περιβάλει της Ελλάδος την ολόμαυρη ράχη επιτρέπει στο καθεστώς Παπανδρέου να συνεχίζει τους καταγέλαστους ισχυρισμούς του για γενική αποδοχή των “μέτρων” από τους υπό εκτέλεση, υποστηριζόμενους μάλιστα από τα δημοσκοπικά “ευρήματα” μίσθαρνων οργάνων που συντηρούνται από τα μαύρα ταμεία του καθεστώτος (και τα οποία βρίσκονται εκτός ελέγχων από τους ξένους εκπροσώπους της Νέας Κατοχής). Αποδεικνύεται έτσι περίτρανα ότι η πλύση εγκεφάλων, που αποτελούσε πάντοτε ενιαίο και αναπόσπαστο τμήμα της “δημοκρατικής προπαγάνδας” των καθ ημάς “σοσιαλιστών”, αποδίδει σήμερα πλουσιότατο μέρισμα ποδηγέτησης των πάντων και ιδίως όλων εκείνων που συναριθμούσαν εαυτούς με την “μεγάλη δημοκρατική παράταξη” — και οι οποίοι σήμερα φέρουν ακέραια την ευθύνη για τα εκλογικά αποτελέσματα των “δημοκρατικών” τους πεποιθήσεων. Το πραγματικό μήνυμα των καιρών είναι λοιπόν απλό: Αντίσταση ή ταφή.
Η υποστήριξη για τους ανέργους εξανεμίζεται, η μικρομεσαία επιχείρηση μαχαιρώνεται στην καρδιά και η λιανική αγορά μαστιγώνεται και αποθνήσκει υπό το βάρος εξοντωτικής φορολογίας επιχειρήσεων και καταναλωτών. Οι νέοι άνθρωποι συνωστίζονται στα αεροδρόμια για το όπου φύγει-φύγει. Οι γεροντότεροι τρέμουν και απελπίζονται. Το τοπίο πια αποτελείται από καπνίζοντα ερείπια και από πλήθη ανέργων και αδυνάτων που περιμένουν έναν ακόμη αγριότερο χειμώνα.
ΥΓ: Συνεχώς ανακύπτει το ερώτημα γιατί δεν υπάρχει ο παραμικρός παφλασμός απέναντι στην γενοκτονία σήμερα, ενώ είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι αν η προηγούμενη κυβέρνηση έκανε την απόπειρα να περάσει έστω και το ένα δέκατο των “μέτρων” που βιάζουν κατ εξακολούθηση την Ελλάδα θα κατέρρεε το σύμπαν μέσα σε 48 ώρες. Η απάντηση θα πρέπει να αναζητηθεί, εκτός του πεδίου της αυτιστικής απάθειας ενός μεγάλου τμήματος του λαού, στην πέραν πάσης αμφιβολίας δυνατότητα των “δημοκρατικών δυνάμεων” της χώρας να ελέγχουν “αγανακτισμένους πολίτες” με τρόπους που θα άφηναν έκθαμβους και σιελίζωντες εκπροσώπους επαγγελματικά αυταρχικών καθεστώτων. Είναι χαρακτηριστικό, π.χ,, ότι εν μέσω μνημονίου και της γενικής σφαγής των “πλατιών μαζών” δεν υπάρχουν “κουκουλοφόροι” να ρημάζουν κατά κύματα επιχειρήσεις και καταστήματα για να σώσουν τον λαό — και δεν έχει παρατηρηθεί καμιά απολύτως σημαντική “τρομοκρατική” ενέργεια εναντίον ενός καθεστώτος που στο βιβλίο των οποιονδήποτε “δημοκρατικών δυνάμεων” αποτελεί στόχο πρώτης προτεραιότητος για τους “αντάρτες πόλης”. Ο ισχυρισμός που οπωσδήποτε θα αντιτείνουν οι καθεστωτικοί ότι η γενικευμένη αυτή “ειρήνη” πρέπει να αποδοθεί στην επιτυχία των αστυνομικών αρχών είναι, κατ ελάχιστον, φαιδρός, τουλάχιστον για όσους έχουν μια πραγματική εικόνα της σημερινής ελληνικής αστυνομίας. Μένουμε λοιπόν με την πεποίθηση ότι ακόμα και στον τομέα της “αυθόρμητης διαμαρτυρίας”, που θα συντάραζε συθέμελα μια μη “σοσιαλιστική” κυβέρνηση, όπως έκανε τον Δεκέμβριο του 2008, οι “σοσιαλιστές” μας παραμένουν “way ahead of the game”, όπως θα έλεγε και ο πρωθυπουργός μας στην προτιμώμενη του γλώσσα.
- Blue Ice
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Παρόλο που είδα το βίντεο διατηρώ έντονες αμφιβολίες για την αυθεντικότητα της είδησης.
Δεν υπάρχει ακόμα νόμος, τουλάχιστον δημοσιευμένος σε ΦΕΚ. Ούτε ένας συνάδελφος που έχει σύζυγο / αδέρφια στα σώματα ασφαλείας επιβεβαιώνει την είδηση ότι η κάρτα του πολίτη έχει ήδη αρχίσει να δίνεται σε αστυνομία και στρατό.
Κανείς δημόσιος υπάλληλος δεν μπορεί να αποταχθεί επειδή παραβαίνει έναν ανύπαρκτο νόμο! Επίσης υπάρχει και το δικαίωμα έφεσης στην απόφαση του πειθαρχικού και η όλη κατάσταση επανεξετάζεται από δευτεροβάθμιο όργανο.
Και το κυριότερο, το έγγραφο χωρίς πρωτόκολλα, διαβαθμίσεις, στρογγυλές και ιστορίες δεν ισχύει στο δημόσιο.... Μάλλον μας δουλεύει χοντρά ο δικηγόρος...
Δεν υπάρχει ακόμα νόμος, τουλάχιστον δημοσιευμένος σε ΦΕΚ. Ούτε ένας συνάδελφος που έχει σύζυγο / αδέρφια στα σώματα ασφαλείας επιβεβαιώνει την είδηση ότι η κάρτα του πολίτη έχει ήδη αρχίσει να δίνεται σε αστυνομία και στρατό.
Κανείς δημόσιος υπάλληλος δεν μπορεί να αποταχθεί επειδή παραβαίνει έναν ανύπαρκτο νόμο! Επίσης υπάρχει και το δικαίωμα έφεσης στην απόφαση του πειθαρχικού και η όλη κατάσταση επανεξετάζεται από δευτεροβάθμιο όργανο.
Και το κυριότερο, το έγγραφο χωρίς πρωτόκολλα, διαβαθμίσεις, στρογγυλές και ιστορίες δεν ισχύει στο δημόσιο.... Μάλλον μας δουλεύει χοντρά ο δικηγόρος...
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
Και την καρτα θα παρουμε και το τσιπακι αργοτερα (με την προφαση οτι χανονται,οτι τις κλεβουν κλπ) στο χερι ή στο μετωπο θα βαλουμε σαν καλα παιδακια.
Σε μερικα χρονια δε θα μπορει κανενας να αγοραζει το οτιδηποτε (εκτος απο την μαυρη αγορα) αν δεν εχει αυτην την καρτα,αλλα ουτε και θα μπορει να εργαστει.
Οποιος βρεθει εκτος συστηματος δε θα μπορει ουτε καν να επιβιωσει!!!
Αυτοι,σαν μονη επιλογη θαχουν να συγκροτηθουν σε ομαδες και να καλλιεργησουν την γη και την κτηνοτροφια χωρις τεχνολογικα μεσα γιατι δε θαχουν προσβαση σε αυτα.
Το θεμα θαναι που θα βρουν την γη αλλα και τους ντοπιους σπορους αφου ως γνωστον απο τα υβριδικα φυτα δεν μπορουν να κρατηθουν γονιμοι σποροι (μετα την τριτη γεννια εχουν σχεδον μηδενικη παραγωγη).
Αυτην την στιγμη ντοπιοι σποροι,ισως να υπαρχουν ακομη σε μερικα ορεινα χωριουδακια απο μεγαλης ηλικιας ανθρωπους.
Οπως ο Χένρυ Κίσινγκερ δήλωσε τη δεκαετία του 1970
''Αν ελεγχεις την ενεργεια ελεγχεις τα κρατη,αν ελεγχεις την τροφη ελεγχεις ολοκληρο τον πληθυσμο''
Σε μερικα χρονια δε θα μπορει κανενας να αγοραζει το οτιδηποτε (εκτος απο την μαυρη αγορα) αν δεν εχει αυτην την καρτα,αλλα ουτε και θα μπορει να εργαστει.
Οποιος βρεθει εκτος συστηματος δε θα μπορει ουτε καν να επιβιωσει!!!
Αυτοι,σαν μονη επιλογη θαχουν να συγκροτηθουν σε ομαδες και να καλλιεργησουν την γη και την κτηνοτροφια χωρις τεχνολογικα μεσα γιατι δε θαχουν προσβαση σε αυτα.
Το θεμα θαναι που θα βρουν την γη αλλα και τους ντοπιους σπορους αφου ως γνωστον απο τα υβριδικα φυτα δεν μπορουν να κρατηθουν γονιμοι σποροι (μετα την τριτη γεννια εχουν σχεδον μηδενικη παραγωγη).
Αυτην την στιγμη ντοπιοι σποροι,ισως να υπαρχουν ακομη σε μερικα ορεινα χωριουδακια απο μεγαλης ηλικιας ανθρωπους.
Οπως ο Χένρυ Κίσινγκερ δήλωσε τη δεκαετία του 1970
''Αν ελεγχεις την ενεργεια ελεγχεις τα κρατη,αν ελεγχεις την τροφη ελεγχεις ολοκληρο τον πληθυσμο''
Ποτε δεν σημαδευουνε στα ποδια.
Στο μυαλο ειναι ο στοχος ,τον νού σας!!!
Στο μυαλο ειναι ο στοχος ,τον νού σας!!!
- doctormarkon
- Επίτιμος
Όχι δεν θα τη δεχτούμε γιατί υπάρχουν λύσεις.
ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
GENERAL CONSUMERS' FEDERATION OF GREECE
Κέντρο Πληροφοριών:Γ. Σεπτεμβρίου 13 - Αθήνα 10432όρ. 5ος
τηλ. 210 36.32.443 Fax. 210 36.33.976
Ανοιχτή Γραμμή: 11711
email: inka - http://www.inka.gr/
40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ
ΙΝΚΑ ΔΤ 275/04.09.10
Δεν μας έφταναν η κατάργηση και μείωση των μισθών και των συντάξεων, αυξήσεις φόρων, κατάργηση δικαιωμάτων και αυξήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από έγκριτες εφημερίδες, και από το Διαδίκτυο, η κυβέρνηση προωθεί δύο μέτρα, συν τοις άλλοις πολυέξοδα για το κράτος :
1ο Θέλει να αντικαταστήσει την Ταυτότητα την με «κάρτα πολίτη», που πολύ σωστά έχει χαρακτηριστεί Κάρτα Φακελώματος του Πολίτη, η οποία μάλιστα δεν έγινε δεκτή στην Αγγλία, λόγω μεγάλου και άσκοπου κόστους και των αντιδράσεων για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
Αυτή η κάρτα προγραμματίζουν να ενημερώνεται με κάθε αλλαγή στην οικονομική κατάσταση (ακίνητα, κινητές αξίες, λογαριασμοί, οφειλές), οικογενειακή κατάσταση, κατάσταση υγείας (φάρμακα, εισαγωγές σε νοσοκομεία, κληρονομικό ιστορικό), μετακινήσεις ταξίδια κτλ.
Όλα τα προηγούμενα θα εμφανίζονται σε «ενιαία οθόνη». Αναφέρουν ότι ο ίδιος κάτοχος «θα μπορεί να έχει πρόσβαση στα στοιχεία του από το Διαδίκτυο» - λες και δεν τα ξέρει. Θα έχει όμως και το κράτος πρόσβαση και μάλιστα σε τομείς που μέχρι σήμερα δεν επιτρέπεται. Εννοείται ότι πρόσβαση θα «αποκτήσουν» όλοι οι μεγάλοι προμηθευτές (πολυεθνικές, ασφαλιστικές, τράπεζες, διαγνωστικά κέντρα, πολυκλινικές, ιδιωτικά γραφεία «εύρεσης εργασίας», ενοικίασης εργαζομένων, εισπρακτικές . ) και βέβαια οι χάκερς.
Είναι γνωστό ότι το διαδίκτυο είναι και θα είναι πάντα διάτρητο. φυτίλια συννεφάκια.
2ο Θέλει να επιβάλλει υποχρεωτικά σε όλες τις συναλλαγές την «κάρτα των συναλλαγών», που και αυτή έχει χαρακτηριστεί Χαφιές του Καταναλωτή, και αυτή δεν έγινε δεκτή ούτε καν από τον αρμόδιο επίτροπο της φορολογίας της ΕΕ.
Τη δεύτερη κάρτα επιδιώκουν να την έχει συνέχεια ο καταναλωτής (από ποια μέχρι ποια ηλικία άραγε;) για να καταγράφεται η κάθε συναλλαγή: το προϊόν ή η υπηρεσία, ο χρόνος και η χρηματική της αξία. Είναι προφανές ότι με αυτό τον τρόπο, και επειδή κάθε προϊόν διαθέτει μπαρ-κοντ -με μία αναγωγή στα προϊόντα που αγοράζει- θα είναι γνωστά τα πάντα ανεξαιρέτως, για τον πολίτη - καταναλωτή: Οι συνήθειές του, τα πιστεύω του, η σεξουαλική του ζωή . η υγεία του κλπ.
Με αυτές τις υποχρεωτικές κάρτες ουσιαστικά δρομολογούν να καταργηθεί το Τραπεζικό Απόρρητο, το Ιατρικό Απόρρητο, και γενικά κάθε είδους απόρρητο στην ιδιωτική ζωή, θα ενοποιηθούν όλοι οι αριθμοί (ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, κτλ ) και θα μετατραπεί ο πολίτης σε έναν ανθρωποαριθμό.
Το ΙΝΚΑ δηλώνει κάθετα ότι δεν θα δεχτεί τον Μεγάλο Αδελφό, δεν έχει να διαπραγματευτεί και να διαβουλευτεί την αξιοπρέπεια του πολίτη - καταναλωτή και καταδικάζει απερίφραστα τα προτεινόμενα μέτρα.
Καλεί όλες οργανώσεις πολιτών, τους συνδικαλιστικούς και τους επιστημονικούς φορείς και όλα τα πολιτικά κόμματα για να μην περάσει το φακέλωμα.
Το ΙΝΚΑ θα χρησιμοποιήσει κάθε νομικό μέσο, αλλά καλεί από τώρα τους πολίτες σε ετοιμότητα αν χρειαστεί, για να μην παραλάβουν τέτοιες κάρτες, με βάση το Ελληνικό Σύνταγμα και τις διακηρύξεις των δικαιωμάτων του Ανθρώπου.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΟΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΦΤΩΧΙΑ
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ.
ΥΓ: Το Διαδίκτυο είναι χρήσιμο αλλού και όχι για φακέλωμα. Το ΙΝΚΑ έχει υποδείξει και πώς θα καταπολεμηθεί η Γραφειοκρατία και πώς θα εντοπιστούν οι φοροφυγάδες, που άλλωστε είναι γνωστοί. Τα επιχειρήματα αυτά είναι κουκούλες προσχήματα.
- doctormarkon
- Επίτιμος
Και λίγη θρησκευτική Επαγωγή.
Βρήκα στο youtube το κανάλι του φίλου του Καρύπη Αντιαιρετικόν Εγκόλπιον.
Σε ένα βίντεο βάλλεται κατά των πεντηκοστιανών οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο "Αντίχριστος θα είναι Ελληνας"
Βρε μπας και είναι ο ΓΑΠ
Βρήκα στο youtube το κανάλι του φίλου του Καρύπη Αντιαιρετικόν Εγκόλπιον.
Σε ένα βίντεο βάλλεται κατά των πεντηκοστιανών οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο "Αντίχριστος θα είναι Ελληνας"
Βρε μπας και είναι ο ΓΑΠ
- doctormarkon
- Επίτιμος
Πέρα από την πλάκα τώρα ας δούμε που μπορεί να οδηγήσει αυτό.
Και επειδή τίποτα δεν γίνεται χωρίς την ελάχιστη συναίνεση.
Ορίστε και η συναίνεση. Η μάλλον τα επιχειρήματα για να εξασφαλιστεί
Πριν γίνουν όλα αυτά μπορούμε να τα σταματήσουμε.
Γιατί ΤΙΠΟΤΑ δεν γίνεται χωρίς την ελάχιστη συναίνεση.
Και η συναίνεση εξασφαλίζεται μέσω του ΦΟΒΟΥ.
Γύρω μας βλέπουμε αρρωστόφοβους, ανθρώπους που βλέπουν παντού κλέφτες και λοποδύτες, ανθρώπους που φοβούνται και τη σκιά τους. Που ζητούν ασφάλεια με κάθε τρόπο ακόμα και παραχωρώντας την ελευθερία τους και την αξιοπρέπεια τους.
Πρέπει να τους πούμε ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Το μόνο που πρέπει να φοβούνται είναι η επίσημη εξουσία και η επίσημη κλοπή.
Και επειδή τίποτα δεν γίνεται χωρίς την ελάχιστη συναίνεση.
Ορίστε και η συναίνεση. Η μάλλον τα επιχειρήματα για να εξασφαλιστεί
Πριν γίνουν όλα αυτά μπορούμε να τα σταματήσουμε.
Γιατί ΤΙΠΟΤΑ δεν γίνεται χωρίς την ελάχιστη συναίνεση.
Και η συναίνεση εξασφαλίζεται μέσω του ΦΟΒΟΥ.
Γύρω μας βλέπουμε αρρωστόφοβους, ανθρώπους που βλέπουν παντού κλέφτες και λοποδύτες, ανθρώπους που φοβούνται και τη σκιά τους. Που ζητούν ασφάλεια με κάθε τρόπο ακόμα και παραχωρώντας την ελευθερία τους και την αξιοπρέπεια τους.
Πρέπει να τους πούμε ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Το μόνο που πρέπει να φοβούνται είναι η επίσημη εξουσία και η επίσημη κλοπή.
Προσωπικα προτιμω να ειμαι μη-ασφαλης.
Γιατι η ελλειψη ασφάλειας παει πακετο με την ελευθερια.
κατι δινεις κατι περνεις.
Πχ καποιος που κανει αναρηχηση κινδυνευει λιγοτερο απο καποιον που δεν τον αφηνει η μαμα του να κανει :p
Aλλα εκεινος που κανει αναριχηση ειναι ποιο ελευθερος,
Στο διλημα ασφαλεια-ελευθερια σιγουρα διαλεγω ελευθερια.
Γιατι η ελλειψη ασφάλειας παει πακετο με την ελευθερια.
κατι δινεις κατι περνεις.
Πχ καποιος που κανει αναρηχηση κινδυνευει λιγοτερο απο καποιον που δεν τον αφηνει η μαμα του να κανει :p
Aλλα εκεινος που κανει αναριχηση ειναι ποιο ελευθερος,
Στο διλημα ασφαλεια-ελευθερια σιγουρα διαλεγω ελευθερια.