ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ, ΤΙ;
Re: ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ, ΤΙ;
Το θεμα ειναι οτι οι κυβερνηση παπανδρεου ειναι τσιράκι.
Οτι συμβαινει δεν εχει να κανει με το χρήμα αλλα με την εξουσια.
Το χρημα ειναι μεσον οχι αυτοσκοπος. Ο αυτοσκοπος ειναι η εξουσια.
Ακομα και αν χαθει ενα μερος των χρημάτων αυτο δεν τους ενδιαφέρει.
Οτι συμβαινει δεν εχει να κανει με το χρήμα αλλα με την εξουσια.
Το χρημα ειναι μεσον οχι αυτοσκοπος. Ο αυτοσκοπος ειναι η εξουσια.
Ακομα και αν χαθει ενα μερος των χρημάτων αυτο δεν τους ενδιαφέρει.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Δεν σε παρεξήγησα καθόλου, Ν/Απόμακρε. Απάντησες ακριβώς όπως είχα διακρίνει και σχολιάσει στο παραπάνω ποστ μου.
Δεν ξέρω πόσων χρονών είσαι (δε θυμάμαι, το έγραψες?) αλλά ή δεν έζησες αρκετό χρονικό διάστημα στον πλανήτη Γη και κάτω απ'το συγκεκριμένο σύστημα, ή δεν ένιωσες ακόμα στο πετσί σου, τι συνεπάγονται (για σένα) οι όποιοες πολιτικές και "κοινωνικής πρόνοιας" αποφάσεις τους, για να εμπεδώσεις τις προθέσεις τους.
Κάποτε θα το νιώσεις. Επ'αυτού είμαι βέβαιη, για κάθε αυτόνομα σκεπτόμενο. (για τους χρήσιμους-στο σύστημα- ηλίθιους δεν είμαι καθόλου βέβαιη, αλλά δεν θα σε κατατάξω σε αυτούς- δε θέλω)
Απλά κάθε άνθρωπος, χρειάζεται το δικό του χρόνο για να φτάσει στο σημείο να δει/νιώσει/καταλάβει από μόνος του ορισμένα πράγματα, τα οποία όσο και να τα επαναλαμβάνω εγώ, (ή οποιιοσδήποτε άλλος) δεν θα γίνουν ποτέ κτήμα σου, αν δεν είσαι έτοιμος να εστιάσεις σ'αυτά, να τα προσλάβεις και να τα αναλύσεις/επεξεργαστείς.
Το γεγονός ότι βάζεις το "κακές" σε εισαγωγικά, δείχνει και την απροθυμία σου να δεχτείς εξ ορισμού κακές προθέσεις από τους κυβερνώντες. Άλλοι είναι απρόθυμοι μόνο για αυτούς που είναι στην παράταξη που οι ίδιοι υποστηρίζουν, άλλοι είναι απρόθυμοι για όλους (ακόμα και γι'αυτούς που βρίζουν ως ιδεολογικούς αντιπάλους), γιατί απλά πιστεύουν ότι το σύστημα υπάρχει για το καλό μας.
Υπάρχουν όμως και αυτοί όπως σου είπα και πιο πάνω που απλά ΔΕΝ πιστεύουν ότι υπάρχουν καλές προθέσεις στην εξουσία προς τα λαϊκά στρώματα, όποιος κι αν είναι επάνω. Τελεία και παύλα. Δόξα τω Θεώ υπάρχουν. Σ'αυτό δεν είμαι μόνη.
Δεν είμαστε ίδιοι με τους κυρίους της εξουσίας. Δηλαδή, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ λέμε! Έχουμε εντελώς διαφορετικές αξίες, ηθική, σύστημα αξιών ΚΑΙ συναισθηματικό υπόβαθρο από αυτούς. (εννοώ τους πραγματικά κινούντες τα νήματα, όχι τα άσχετα βουλευτάκια) Συνεπώς, το να τους κρίνουμε με βάση τα δικά μας (ηθική/σύστημα αξιών/ συναισθηματική νοημοσύνη), είναι εξ ορισμού τεραστίων διαστάσεων λάθος. ΕΔΩ είναι που δεν πρέπει να κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια! Και ο νοών νοείτω.
(συγνώμη αν χαλάω ροζ συννεφάκια και σπάω φούσκες)
Δεν ξέρω πόσων χρονών είσαι (δε θυμάμαι, το έγραψες?) αλλά ή δεν έζησες αρκετό χρονικό διάστημα στον πλανήτη Γη και κάτω απ'το συγκεκριμένο σύστημα, ή δεν ένιωσες ακόμα στο πετσί σου, τι συνεπάγονται (για σένα) οι όποιοες πολιτικές και "κοινωνικής πρόνοιας" αποφάσεις τους, για να εμπεδώσεις τις προθέσεις τους.
Κάποτε θα το νιώσεις. Επ'αυτού είμαι βέβαιη, για κάθε αυτόνομα σκεπτόμενο. (για τους χρήσιμους-στο σύστημα- ηλίθιους δεν είμαι καθόλου βέβαιη, αλλά δεν θα σε κατατάξω σε αυτούς- δε θέλω)
Απλά κάθε άνθρωπος, χρειάζεται το δικό του χρόνο για να φτάσει στο σημείο να δει/νιώσει/καταλάβει από μόνος του ορισμένα πράγματα, τα οποία όσο και να τα επαναλαμβάνω εγώ, (ή οποιιοσδήποτε άλλος) δεν θα γίνουν ποτέ κτήμα σου, αν δεν είσαι έτοιμος να εστιάσεις σ'αυτά, να τα προσλάβεις και να τα αναλύσεις/επεξεργαστείς.
Στο παρόν τόπικ, έχουν απαρριθμηθεί πάρα πολλές. Μα πάρα πολλές. Δεν έχεις παρά να το δεις απ'την αρχή προσεκτικά και να τις εντοπίσεις.Το συγκεκριμένο "δεν ξέρω" που είπα, αφορούσε το ποιές ακριβώς είναι οι "κακές" προθέσεις.
Το γεγονός ότι βάζεις το "κακές" σε εισαγωγικά, δείχνει και την απροθυμία σου να δεχτείς εξ ορισμού κακές προθέσεις από τους κυβερνώντες. Άλλοι είναι απρόθυμοι μόνο για αυτούς που είναι στην παράταξη που οι ίδιοι υποστηρίζουν, άλλοι είναι απρόθυμοι για όλους (ακόμα και γι'αυτούς που βρίζουν ως ιδεολογικούς αντιπάλους), γιατί απλά πιστεύουν ότι το σύστημα υπάρχει για το καλό μας.
Υπάρχουν όμως και αυτοί όπως σου είπα και πιο πάνω που απλά ΔΕΝ πιστεύουν ότι υπάρχουν καλές προθέσεις στην εξουσία προς τα λαϊκά στρώματα, όποιος κι αν είναι επάνω. Τελεία και παύλα. Δόξα τω Θεώ υπάρχουν. Σ'αυτό δεν είμαι μόνη.
Κάτι άλλο που όσο γρηγορότερα το εμπεδώσουμε, τόσο το καλύτερο: (εγώ άργησα πολύ).Κάτι δεν κολλάει στη δική ΜΟΥ
λογική, όχι γενικότερα.
Δεν είμαστε ίδιοι με τους κυρίους της εξουσίας. Δηλαδή, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ λέμε! Έχουμε εντελώς διαφορετικές αξίες, ηθική, σύστημα αξιών ΚΑΙ συναισθηματικό υπόβαθρο από αυτούς. (εννοώ τους πραγματικά κινούντες τα νήματα, όχι τα άσχετα βουλευτάκια) Συνεπώς, το να τους κρίνουμε με βάση τα δικά μας (ηθική/σύστημα αξιών/ συναισθηματική νοημοσύνη), είναι εξ ορισμού τεραστίων διαστάσεων λάθος. ΕΔΩ είναι που δεν πρέπει να κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια! Και ο νοών νοείτω.
(συγνώμη αν χαλάω ροζ συννεφάκια και σπάω φούσκες)
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Nikos Apomakros
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
οκ οκ δεν θα επιμείνω άλλο στο θέμα τσιγάρο και σκοπιμότητες γιατί πάλι θα καταλήξουμε σε κούραση.
Ασχέτως με το τι θα "νιώσω στο πετσί μου" και πόσο έντονα, ελπίζω ποτέ να μην παίρνω "εξ'ορισμού"
τίποτε. Για να πω την αλήθεια, ελπίζω κανείς να μην το έκανε αλλά αυτό είναι όνειρο θερινής νυχτός.
Όσον αφορά την εμπειρία και το χρονικό μου διάστημα στον πλανήτη Γη, επέτρεψέ μου να σου απαντήσω
με το 1ο μέρος της υπογραφής μου, από το οποίο δεν εξαιρώ κανέναν, όσο κι αν θεωρεί αυτονόητο
το αντίθετο ή κάτι διαφορετικό.
Κι ενώ βρίσκω σαφέστατα υποτιμητικό τον τόνο του μηνύματός σου κι αρχίζω να νομίζω ότι έχεις
μια τάση να υποβαθμίζεις τις απόψεις μου ως στιγμής, θα το αγνοήσω γιατί αυτό που καταλαβαίνω
με τις λίγες μέρες μου εδώ, είναι ότι ο σκοπός σου δεν είναι αυτός. Κι αυτό είναι στη τελική που με
ενδιαφέρει και με ωθεί στο να προσπαθώ να κάνω διάλογο μαζί σου χωρίς να υποτιμώ ή προσβάλλω
με αντίστοιχο τρόπο τις απόψεις, εμπειρίες, θεωρίες, ιδέες που έχεις και κάποιες από τις οποίες,
με βάση τα ως στιγμής δεδομένα μου δεν θα μπορούσα ποτέ να ενστερνιστώ και υποστηρίξω.
Παρένθεση
Έχω την εντύπωση λοιπόν ότι θα απαντήσεις πάλι κανά σεντόνι για μυγιάγγιχτους, υπερευαίσθητους,
τραυματικούς και άγνοια περί περσόνων, τρόπου έκφρασης κτλ αλλά δεν με απασχολεί. Αυτός
είναι ο τρόπος με τον οποίο εκλαμβάνω τα πράγματα, αυτή και η άποψη μου και την παραθέτω
ως τέτοια και όχι ως την απόλυτη αλήθεια. Ξέρω τι θα αντιμετωπίσω αλλά δε βαριέσαι ;-)
/Παρένθεση
Όπως είπα, είμαι υπέρ της αμφιβολίας ιδεολογικά κι αντί να μιλώ με εσφαλμένη βεβαιότητα
(ακόμα κι όταν συμπτωματικά έχω δίκιο), προτιμώ να μιλώ με τρόπο που να εκφράζει πιθανότητα.
Αυτό θεωρώ σωστότερο, πρέπον κι αυτό προσπαθώ να κάνω όταν τουλάχιστον δεν είμαι τυφλωμένος
για κάτι. Είναι η προσωπική μου επιλογή κι αφορά κάθε επίπεδο της ζωής μου. Πράγμα δύσκολα
εφαρμόσιμο βέβαια, αλλά το παλεύω και φυσικά δεν τα καταφέρνω πάντα.
Δεν λέω ότι αυτό είναι και το σωστό.
Λέω ότι αυτή είναι η ιδεολογία και νοοτροπία που ανέπτυξα, έχω και θα έχω. Σεβαστή ή μη.
Ασχέτως με το τι θα "νιώσω στο πετσί μου" και πόσο έντονα, ελπίζω ποτέ να μην παίρνω "εξ'ορισμού"
τίποτε. Για να πω την αλήθεια, ελπίζω κανείς να μην το έκανε αλλά αυτό είναι όνειρο θερινής νυχτός.
Όσον αφορά την εμπειρία και το χρονικό μου διάστημα στον πλανήτη Γη, επέτρεψέ μου να σου απαντήσω
με το 1ο μέρος της υπογραφής μου, από το οποίο δεν εξαιρώ κανέναν, όσο κι αν θεωρεί αυτονόητο
το αντίθετο ή κάτι διαφορετικό.
Κι ενώ βρίσκω σαφέστατα υποτιμητικό τον τόνο του μηνύματός σου κι αρχίζω να νομίζω ότι έχεις
μια τάση να υποβαθμίζεις τις απόψεις μου ως στιγμής, θα το αγνοήσω γιατί αυτό που καταλαβαίνω
με τις λίγες μέρες μου εδώ, είναι ότι ο σκοπός σου δεν είναι αυτός. Κι αυτό είναι στη τελική που με
ενδιαφέρει και με ωθεί στο να προσπαθώ να κάνω διάλογο μαζί σου χωρίς να υποτιμώ ή προσβάλλω
με αντίστοιχο τρόπο τις απόψεις, εμπειρίες, θεωρίες, ιδέες που έχεις και κάποιες από τις οποίες,
με βάση τα ως στιγμής δεδομένα μου δεν θα μπορούσα ποτέ να ενστερνιστώ και υποστηρίξω.
Παρένθεση
Έχω την εντύπωση λοιπόν ότι θα απαντήσεις πάλι κανά σεντόνι για μυγιάγγιχτους, υπερευαίσθητους,
τραυματικούς και άγνοια περί περσόνων, τρόπου έκφρασης κτλ αλλά δεν με απασχολεί. Αυτός
είναι ο τρόπος με τον οποίο εκλαμβάνω τα πράγματα, αυτή και η άποψη μου και την παραθέτω
ως τέτοια και όχι ως την απόλυτη αλήθεια. Ξέρω τι θα αντιμετωπίσω αλλά δε βαριέσαι ;-)
/Παρένθεση
Όπως είπα, είμαι υπέρ της αμφιβολίας ιδεολογικά κι αντί να μιλώ με εσφαλμένη βεβαιότητα
(ακόμα κι όταν συμπτωματικά έχω δίκιο), προτιμώ να μιλώ με τρόπο που να εκφράζει πιθανότητα.
Αυτό θεωρώ σωστότερο, πρέπον κι αυτό προσπαθώ να κάνω όταν τουλάχιστον δεν είμαι τυφλωμένος
για κάτι. Είναι η προσωπική μου επιλογή κι αφορά κάθε επίπεδο της ζωής μου. Πράγμα δύσκολα
εφαρμόσιμο βέβαια, αλλά το παλεύω και φυσικά δεν τα καταφέρνω πάντα.
Δεν λέω ότι αυτό είναι και το σωστό.
Λέω ότι αυτή είναι η ιδεολογία και νοοτροπία που ανέπτυξα, έχω και θα έχω. Σεβαστή ή μη.
- Αν δε μπορούμε να αντιληφθούμε τη θέση μας στα πράγματα, πως ακριβώς θα βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους
- Το καλύτερο στον Κόσμο ΜΑΣ είναι το ότι ο καθένας μας ζει στον δικό ΤΟΥ.
- Στο φως βλέπουμε τα πάντα, μα μόνο στο σκοτάδι βλέπουμε το φως.
- Το Ανεκτίμητο είναι μία ακόμη εκτίμηση.
- ArELa
- Founder-Administrator
Ν/Απόμακρε, δεν έχω κανένα σκοπό να σε κουράσω με τα γνωστά σεντόνια μου.
Θα σταθώ μόνο στα εξής και εν τάχει:
Να σε διαβεβαιώσω λοιπόν ότι:
Δεν έχω καμία διάθεση να καλυγώνω ψύλλους ή να κάνω το συνομιλητή μου να νιώθει άσχημα, ειδικά όταν δεν έχω αυτή την πρόθεση. Εγώ ΣΧΟΛΙΑΣΑ, ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ τις σκέψεις σου. Τώρα αν πρέπει κάποιος να συμφωνεί μαζί σου για να μη σε ενοχλεί- ή να σε κάνει να νιώθεις αυτά που μου εξέφρασες..... ε, μάλλον δεν "κολλάμε" για διαλεκτική οι δυο μας. Μικρό κακό βέβαια αυτό, στη συνολική εικόνα των πραγμάτων.
Όμως, επειδή παρεξηγούμαι διαρκώς (και στον τόνο και τις προθέσεις), σου δίνω το λόγο μου πως δεν θ'απαντώ σε άλλες τοποθετήσεις σου- ούτε θα σχολιάζω σκέψεις σου.
Στο εξής, θα ασχολούμαι μόνον με τα γραφήματά σου, και όπου νιώθω την ανάγκη, θα σχολιάζω εκεί. (Αν δε σε ενοχλεί και αυτό)
Στα υπόλοιπα... απλά θα τηρώ πλέον αποστάσεις. Δε θα'ναι και τίποτα σοβαρό. Είμαι βέβαιη ότι υπάρχουν πολλά μέλη μας, με τα οποία θα μπορείς να "συζητάς" θαυμάσια. (χωρίς τις δικές μου...υποβαθμιστικές... και ό,τι άλλο αντελήφθης) παρεμβάσεις
Ζητώ συγνώμη στο βαθμό που συνέβαλα να σου δημιουργηθεί τόσο απίστευτη παρανόηση.
Καλή συνέχεια.
Θα σταθώ μόνο στα εξής και εν τάχει:
Δεν είχα ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ. Δεν θα κάτσω να αναλύσω ποιες ακριβώς ήταν οι προθέσεις μου, γιατί ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ πλέον πάλι - είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα παρεξηγηθώ. (για μένα όντως κάποια πράγματα φαίνονται/είναι "εξ ορισμού" - και δεν καταλήγω σε συμπεράσματα αβασάνιστα.)Κι ενώ βρίσκω σαφέστατα υποτιμητικό τον τόνο του μηνύματός σου κι αρχίζω να νομίζω ότι έχεις
μια τάση να υποβαθμίζεις τις απόψεις μου ως στιγμής,
Να σε διαβεβαιώσω λοιπόν ότι:
Δεν έχω καμία διάθεση να καλυγώνω ψύλλους ή να κάνω το συνομιλητή μου να νιώθει άσχημα, ειδικά όταν δεν έχω αυτή την πρόθεση. Εγώ ΣΧΟΛΙΑΣΑ, ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ τις σκέψεις σου. Τώρα αν πρέπει κάποιος να συμφωνεί μαζί σου για να μη σε ενοχλεί- ή να σε κάνει να νιώθεις αυτά που μου εξέφρασες..... ε, μάλλον δεν "κολλάμε" για διαλεκτική οι δυο μας. Μικρό κακό βέβαια αυτό, στη συνολική εικόνα των πραγμάτων.
Όμως, επειδή παρεξηγούμαι διαρκώς (και στον τόνο και τις προθέσεις), σου δίνω το λόγο μου πως δεν θ'απαντώ σε άλλες τοποθετήσεις σου- ούτε θα σχολιάζω σκέψεις σου.
Πάλι καλά, που αν μη τι άλλο, σου έμεινε αυτό από πλευράς μου.θα το αγνοήσω γιατί αυτό που καταλαβαίνω
με τις λίγες μέρες μου εδώ, είναι ότι ο σκοπός σου δεν είναι αυτός.
Στο εξής, θα ασχολούμαι μόνον με τα γραφήματά σου, και όπου νιώθω την ανάγκη, θα σχολιάζω εκεί. (Αν δε σε ενοχλεί και αυτό)
Στα υπόλοιπα... απλά θα τηρώ πλέον αποστάσεις. Δε θα'ναι και τίποτα σοβαρό. Είμαι βέβαιη ότι υπάρχουν πολλά μέλη μας, με τα οποία θα μπορείς να "συζητάς" θαυμάσια. (χωρίς τις δικές μου...υποβαθμιστικές... και ό,τι άλλο αντελήφθης) παρεμβάσεις
Ζητώ συγνώμη στο βαθμό που συνέβαλα να σου δημιουργηθεί τόσο απίστευτη παρανόηση.
Καλή συνέχεια.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Nikos Apomakros
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
Δεν χρειάζεται να συμφωνεί κάποιος με τις απόψεις μου. Μην ξαναπώ τι χρειάζεται σε έναν διάλογο
το έχω αναφέρει ήδη σε 2-3 μηνύματα...
Παραθέτω τα σημεία λοιπόν...
Α:
αν σου έλεγα εν ολίγοις:
Α) Κοίτα κρίνοντας από αυτά που λες, καταλαβαίνω ότι εσύ ζεις τόσο καιρό σε κάποια δική σου κοσμάρα εκτός πλανήτη Γη.
(Είχες δίκιο πάντως σε αυτό) Σίγουρα πάντως δεν χαμπαριάζεις τίποτε από αυτά που συμβαίνουν και για ποιό λόγο
συμβαίνουν.
Β) Κι όχι τίποτε άλλο, έχω όλη την καλή θέληση να σε ξεστραβώσω (μιας κι αλλού πατάς κι αλλού βρίσκεσαι) αλλά όταν δεν βλέπεις από μόνη σου την αλήθεια (την οποία εγώ παίζω στα δάχτυλα), όσο και να προσπαθώ να σου τη δείξω είναι δώρον άδωρο... γιατί δεν είσαι έτοιμη ακόμα (όχι για άλλο λόγο δλδ)!!!
Γ) Συγνώμη που σου χαλάω την ονειρική σου αντίληψη της πραγματικότητας. Δεν φταίω εγώ που κοιμάσαι όρθια.
Και σπεύσε τώρα να μου πεις ότι μια τέτοια απάντηση δεν θα υποτιμούσε τόσο τις απόψεις σου όσο και την ίδια σου την αντίληψη, κρίση, εμπειρία... άρα δλδ... εσένα. Και οτι σαφώς θα σε "σεβόμουνα"...
Τέλος πάντων, νομίζω ότι πλέον επιβάλλεται να μην συμμετέχω στις συζητήσεις. Έλεγα ότι μόνο σε αυτές περι
υπερφυσικών υπάρξεων θα υπήρχε τέτοιος ζήλος για "κατοχή" υπεραληθειών, αλλά φαίνεται να υπάρχει παντού.
Κι από την στιγμή που δεν ικανοποιούμαι με τον τρόπο που μια συζήτηση διεξάγεται, όσο ενδιαφέρουσα και να είναι
ως προς την θεματολογία της, θα πρέπει να κάνω στην άκρη.
Αυτά
ΥΓ: Μετά το τσιγάρο τι;
Κι άλλο τσιγάρο... κι άλλο... κι άλλο...
το έχω αναφέρει ήδη σε 2-3 μηνύματα...
Παραθέτω τα σημεία λοιπόν...
Α:
Β:...ή δεν έζησες αρκετό χρονικό διάστημα στον πλανήτη Γη και κάτω απ'το συγκεκριμένο σύστημα, ή δεν ένιωσες ακόμα στο πετσί σου, τι συνεπάγονται (για σένα) οι όποιοες πολιτικές και "κοινωνικής πρόνοιας" αποφάσεις τους, για να εμπεδώσεις τις προθέσεις τους.
Γ:Απλά κάθε άνθρωπος, χρειάζεται το δικό του χρόνο για να φτάσει στο σημείο να δει/νιώσει/καταλάβει από μόνος του ορισμένα πράγματα, τα οποία όσο και να τα επαναλαμβάνω εγώ, (ή οποιιοσδήποτε άλλος) δεν θα γίνουν ποτέ κτήμα σου, αν δεν είσαι έτοιμος να εστιάσεις σ'αυτά, να τα προσλάβεις και να τα αναλύσεις/επεξεργαστείς.
Ίσως είμαι εύθικτος. Αναρωτιέμαι πάντως ποιά θα ήταν η πραγματική αντίδρασή σου (κι όχι τώρα, σε ανύποπτο χρόνο)(συγνώμη αν χαλάω ροζ συννεφάκια και σπάω φούσκες)
αν σου έλεγα εν ολίγοις:
Α) Κοίτα κρίνοντας από αυτά που λες, καταλαβαίνω ότι εσύ ζεις τόσο καιρό σε κάποια δική σου κοσμάρα εκτός πλανήτη Γη.
(Είχες δίκιο πάντως σε αυτό) Σίγουρα πάντως δεν χαμπαριάζεις τίποτε από αυτά που συμβαίνουν και για ποιό λόγο
συμβαίνουν.
Β) Κι όχι τίποτε άλλο, έχω όλη την καλή θέληση να σε ξεστραβώσω (μιας κι αλλού πατάς κι αλλού βρίσκεσαι) αλλά όταν δεν βλέπεις από μόνη σου την αλήθεια (την οποία εγώ παίζω στα δάχτυλα), όσο και να προσπαθώ να σου τη δείξω είναι δώρον άδωρο... γιατί δεν είσαι έτοιμη ακόμα (όχι για άλλο λόγο δλδ)!!!
Γ) Συγνώμη που σου χαλάω την ονειρική σου αντίληψη της πραγματικότητας. Δεν φταίω εγώ που κοιμάσαι όρθια.
Και σπεύσε τώρα να μου πεις ότι μια τέτοια απάντηση δεν θα υποτιμούσε τόσο τις απόψεις σου όσο και την ίδια σου την αντίληψη, κρίση, εμπειρία... άρα δλδ... εσένα. Και οτι σαφώς θα σε "σεβόμουνα"...
Τέλος πάντων, νομίζω ότι πλέον επιβάλλεται να μην συμμετέχω στις συζητήσεις. Έλεγα ότι μόνο σε αυτές περι
υπερφυσικών υπάρξεων θα υπήρχε τέτοιος ζήλος για "κατοχή" υπεραληθειών, αλλά φαίνεται να υπάρχει παντού.
Κι από την στιγμή που δεν ικανοποιούμαι με τον τρόπο που μια συζήτηση διεξάγεται, όσο ενδιαφέρουσα και να είναι
Αυτά
ΥΓ: Μετά το τσιγάρο τι;
Κι άλλο τσιγάρο... κι άλλο... κι άλλο...
- Αν δε μπορούμε να αντιληφθούμε τη θέση μας στα πράγματα, πως ακριβώς θα βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους
Προσωπικα αυτα που λες μου τα χουν πει πολλες φορές.
Για δες το τι συζητησεις εχουμε κανει με τον τερρυ, τον κατοχο της μοναδικης αλήθειας.
Αυτος μου λεγε οτι κοιμαμαι και θα ξυπνισω οταν δω τον χριστο μπροστα μου αλλα θα ειναι αργά.
Το ιδιο δεν ειναι;
Κι ομως δεν παρεξηγήθηκα καθόλου.
Για δες το τι συζητησεις εχουμε κανει με τον τερρυ, τον κατοχο της μοναδικης αλήθειας.
Αυτος μου λεγε οτι κοιμαμαι και θα ξυπνισω οταν δω τον χριστο μπροστα μου αλλα θα ειναι αργά.
Το ιδιο δεν ειναι;
Κι ομως δεν παρεξηγήθηκα καθόλου.
- Polikos Arkoudos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
και εγώ σου έχω πει ότι κοιμάσαι όρθιος ....... νομίζω
αν δεν στο έχω πει, στο λέω τώρα
αν δεν στο έχω πει, στο λέω τώρα
"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
- ArELa
- Founder-Administrator
Πάλι δε μ'αφήνεις ν'αγιάσω Ν/Απόμακρε, αυτή τη φορά διότι υποσχέθηκα να μην απαντώ σε ποστς σου, αλλά είναι λίγο δύσκολο να κρατήσω τέτοια υπόσχεση όταν απευθύνεις ευθέως, άμεσα και προσωπικά ένα ανάρτημά σου στην ταπεινότητά μου.
Παρανόηση πρώτη:
Κατ'αρχάς ολόκληρη η φράση μου ήταν η εξής:
Όταν είπα "ή δεν έζησες αρκετό διάστημα στον πλανήτη ΓΗ" έπρεπε να συνυπολογίσεις και την αρχική μου φράση ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕΣ ΝΑ QUOTάρεις (και να δεις ίσως?) και να καταλάβεις ότι μιλούσα για την ηλικία σου κι όχι ότι ζούσες στην κοσμάρα σου!
Η φράση "το διάστημα που ζω ή σεργιανώ στον πλανήτη Γη" είναι προσφιλής μου έκφραση, πράγμα που δε γνωρίζεις ασφαλώς, για άλλη μια φορά όμως, και από λαθεμένη ανάγνωση και από ελλειπή γνώση, έβγαλες βιαστικά συμπεράσματα και εντελώς εσφαλμένα! Δε θα διανοούμην να προσβάλλω συνομιλητή μου έτσι, και λυπάμαι πολύ που νόμιζες πως θα μπορούσα να το κάνω. Θα ήμουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ υποκρίτρια, δίγλωσση, και δήθεν (πράγματα που τα σιχαίνομαι ΟΛΑ) αν είχα γράψει το στίγμα του χώρου μας που βρίσκεται εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?f=2&t=73(επιτέλους διάβασέ το αν δεν το διάβασες ακόμα) και ταυτόχρονα σου είχα απευθύνει κάτι τέτοιο!
Αν είχα σκοπό να συνεχίσω διαλόγους μαζί σου, θα σε παρακαλούσα θερμά να προσέχεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι διαβάζεις και πώς το διαβάζεις, να μην κοιτάς τις φράσεις αποσπασματικά, και στην τελική να τα βλέπεις με καλή προαίρεση, και όχι αναμένοντας το χειρότερο απ'τον απέναντί σου. Μπορεί να τρολάρισα στον Ρίο, αλλά αυτό δεν έπρεπε να σου'χε δώσει το δικαίωμα να σκεφτείς πως είμαι και καργιόλα! (συγνώμη για την έκφραση, αλλά εθίχθην πολύ περισσότερο ίσως από ότι εσύ με τον τρόπο που με "είδες" εδώ- και ακριβώς έτσι "καργιόλα" με είδες. Δεν αρμόζει άλλη λέξη!)
Είπα ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑ λοιπόν: ή δεν έχεις ζήσει αρκετά (λόγω ηλικίας, πράγμα πέραν του ελέγχου σου, αφού δεν όρισες εσύ πότε θα γεννηθείς) ή δεν εστίασες αρκετά στις πολιτικές/την πολιτική, και δεν σε άγγιξαν αρκετά οι όποιες πολιτικές των εκάστοτε κυβερνώντων, για να έχεις μπει στη λογική να τις αναλύεις.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝ'ΚΑΚΟ. Είναι πολλοί οι άνθρωποι που δεν ασχολούνται με την πολιτική και τους πολιτικους, και πολύ καλά κάνουν. Αυτό δεν τους μειώνει σε τίποτα.
Κάθε άνθρωπος διαγράφει τη δική του πορεία. ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΕΚΡΙΝΑ. Το σχολίασα. Το διαζευκτικό "ή" το έβαλα, διότι απλούστατα ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ και δεν ξέρω πώς λειτουργείς και σε ποια πράγματα εστιάζεις στην καθημερινότητά σου.
Παρανόηση δεύτερη.
(που με πρόσβαλε)
Είπες
Σαφές;
Έλα όμως που εγώ δεν τα διατύπωσα έτσι.
Ποιος σου το απαγόρευσε;
Η δική σου λογική; Πάντως κανείς εδώ στα ΙΔΕΟ.
Αν υποστηρίζω εγώ τις ιδέες μου με πάθος (που συχνά παρεξηγείται από σένα) άλλο τόσο μπορείς κι εσύ να κάνεις το ίδιο.
Άλλωστε, είπα ότι από μένα δε θα'χεις περαιτέρω "οχλήσεις", αφού δε θα σχολιάζω τις σκέψεις σου. Αν έκανα μία εξαίρεση εδώ, είναι γιατί δε γινόταν να αφήσω κάτι που μου απευθύνεις αναπάντητο, και σου απάντησα ως όφειλα.
Δε θα προχωρήσω άλλο στις αναλύσεις που παρέθσες γιατί είναι παντελώς λαθεμένες και ναι, με θίγουν. Δεν είμαι διατεθειμένη να χαλώ τη διάθεσή μου και τη διάθεση του απέναντί μου, ειδικά ένεκα παρανοήσεων, για τις οποίες μπορεί να φταίνε κι οι δικές μου διατυπώσεις, αλλά ο τρόπος που τις εισέπραξες εσύ, ήταν εντελώς ΕΞΩ από αυτά που εννοούσα, άρα συγχώρα με, εισπράττω κι εγώ, ότι δεν με διάβασες καλή τη πίστη.
Παρανόηση πρώτη:
Κατ'αρχάς ολόκληρη η φράση μου ήταν η εξής:
και τη μετέφρασες ωςΔεν ξέρω πόσων χρονών είσαι (δε θυμάμαι, το έγραψες?) αλλά ή δεν έζησες αρκετό χρονικό διάστημα στον πλανήτη Γη και κάτω απ'το συγκεκριμένο σύστημα, ή δεν ένιωσες ακόμα στο πετσί σου, τι συνεπάγονται (για σένα) οι όποιοες πολιτικές και "κοινωνικής πρόνοιας" αποφάσεις τους, για να εμπεδώσεις τις προθέσεις τους.
συμβαίνουν.
Όταν είπα "ή δεν έζησες αρκετό διάστημα στον πλανήτη ΓΗ" έπρεπε να συνυπολογίσεις και την αρχική μου φράση ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕΣ ΝΑ QUOTάρεις (και να δεις ίσως?) και να καταλάβεις ότι μιλούσα για την ηλικία σου κι όχι ότι ζούσες στην κοσμάρα σου!
Η φράση "το διάστημα που ζω ή σεργιανώ στον πλανήτη Γη" είναι προσφιλής μου έκφραση, πράγμα που δε γνωρίζεις ασφαλώς, για άλλη μια φορά όμως, και από λαθεμένη ανάγνωση και από ελλειπή γνώση, έβγαλες βιαστικά συμπεράσματα και εντελώς εσφαλμένα! Δε θα διανοούμην να προσβάλλω συνομιλητή μου έτσι, και λυπάμαι πολύ που νόμιζες πως θα μπορούσα να το κάνω. Θα ήμουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ υποκρίτρια, δίγλωσση, και δήθεν (πράγματα που τα σιχαίνομαι ΟΛΑ) αν είχα γράψει το στίγμα του χώρου μας που βρίσκεται εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?f=2&t=73(επιτέλους διάβασέ το αν δεν το διάβασες ακόμα) και ταυτόχρονα σου είχα απευθύνει κάτι τέτοιο!
Αν είχα σκοπό να συνεχίσω διαλόγους μαζί σου, θα σε παρακαλούσα θερμά να προσέχεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι διαβάζεις και πώς το διαβάζεις, να μην κοιτάς τις φράσεις αποσπασματικά, και στην τελική να τα βλέπεις με καλή προαίρεση, και όχι αναμένοντας το χειρότερο απ'τον απέναντί σου. Μπορεί να τρολάρισα στον Ρίο, αλλά αυτό δεν έπρεπε να σου'χε δώσει το δικαίωμα να σκεφτείς πως είμαι και καργιόλα! (συγνώμη για την έκφραση, αλλά εθίχθην πολύ περισσότερο ίσως από ότι εσύ με τον τρόπο που με "είδες" εδώ- και ακριβώς έτσι "καργιόλα" με είδες. Δεν αρμόζει άλλη λέξη!)
Είπα ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑ λοιπόν: ή δεν έχεις ζήσει αρκετά (λόγω ηλικίας, πράγμα πέραν του ελέγχου σου, αφού δεν όρισες εσύ πότε θα γεννηθείς) ή δεν εστίασες αρκετά στις πολιτικές/την πολιτική, και δεν σε άγγιξαν αρκετά οι όποιες πολιτικές των εκάστοτε κυβερνώντων, για να έχεις μπει στη λογική να τις αναλύεις.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝ'ΚΑΚΟ. Είναι πολλοί οι άνθρωποι που δεν ασχολούνται με την πολιτική και τους πολιτικους, και πολύ καλά κάνουν. Αυτό δεν τους μειώνει σε τίποτα.
Κάθε άνθρωπος διαγράφει τη δική του πορεία. ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΕΚΡΙΝΑ. Το σχολίασα. Το διαζευκτικό "ή" το έβαλα, διότι απλούστατα ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ και δεν ξέρω πώς λειτουργείς και σε ποια πράγματα εστιάζεις στην καθημερινότητά σου.
Παρανόηση δεύτερη.
(που με πρόσβαλε)
Είπες
Επειδή και εδώ υπονόησες ότι δεν σου απέδωσα το δέοντα σεβασμό, θα απαιτήσω να το πάρεις πίσω, γιατί σε καμία αποστροφή μου δεν υφέρπει ασέβεια, ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦ'ΟΣΟΝ διαβάσεις το κείμενό μου κάτω από το σωστό πρίσμα, και πάντως με το πνεύμα που το έγραψα, και όχι με το πνεύμα που εσύ το εισέπραξες ή θέλησες να το εισπράξεις.Μην ξαναπώ τι χρειάζεται σε έναν διάλογο
Σαφές;
Ασφαλώς αν τα εκλάμβανα έτσι, θα αντιδρούσα όπως εσύ, ίσως και ακόμα χειρότερα.Και σπεύσε τώρα να μου πεις ότι μια τέτοια απάντηση δεν θα υποτιμούσε τόσο τις απόψεις σου όσο και την ίδια σου την αντίληψη, κρίση, εμπειρία... άρα δλδ... εσένα. Και οτι σαφώς θα σε "σεβόμουνα"...
Έλα όμως που εγώ δεν τα διατύπωσα έτσι.
Δεν καταλαβαίνω γιατί "επιβάλλεται να μην συμμετέχεις".Τέλος πάντων, νομίζω ότι πλέον επιβάλλεται να μην συμμετέχω στις συζητήσεις. Έλεγα ότι μόνο σε αυτές περι
Ποιος σου το απαγόρευσε;
Η δική σου λογική; Πάντως κανείς εδώ στα ΙΔΕΟ.
Αν υποστηρίζω εγώ τις ιδέες μου με πάθος (που συχνά παρεξηγείται από σένα) άλλο τόσο μπορείς κι εσύ να κάνεις το ίδιο.
Άλλωστε, είπα ότι από μένα δε θα'χεις περαιτέρω "οχλήσεις", αφού δε θα σχολιάζω τις σκέψεις σου. Αν έκανα μία εξαίρεση εδώ, είναι γιατί δε γινόταν να αφήσω κάτι που μου απευθύνεις αναπάντητο, και σου απάντησα ως όφειλα.
Δε θα προχωρήσω άλλο στις αναλύσεις που παρέθσες γιατί είναι παντελώς λαθεμένες και ναι, με θίγουν. Δεν είμαι διατεθειμένη να χαλώ τη διάθεσή μου και τη διάθεση του απέναντί μου, ειδικά ένεκα παρανοήσεων, για τις οποίες μπορεί να φταίνε κι οι δικές μου διατυπώσεις, αλλά ο τρόπος που τις εισέπραξες εσύ, ήταν εντελώς ΕΞΩ από αυτά που εννοούσα, άρα συγχώρα με, εισπράττω κι εγώ, ότι δεν με διάβασες καλή τη πίστη.
Εγώ όμως, ρε Φώτη, δεν του είπα ότι κοιμάται. Δεν είπα τίποτα απ'όλα αυτά που έπλασε, εισπράττοντας άλλα αντί άλλων! Μπορείς να δεις το παραπάνω ποστ μου και να διαπιστώσεις τι του είπα. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ τις θέσεις του. Απλά τις σχολίασα, αντιπαραβάλλοντας δικές μου σκέψεις. Το ότι ο Ν/Απόμακρος εξέλαβε ότι απαξίωσα τις θέσεις του και πρόσβαλλα τον ίδιο, οφείλεται σε καθαρή υπερευθιξία από πλευράς του. Εθίγην κι εγώ (όχι αδίκως από αυτή την παρανόηση ) αλλά δεν το κάνω θέμα.Αυτος μου λεγε οτι κοιμαμαι και θα ξυπνισω οταν δω τον χριστο μπροστα μου αλλα θα ειναι αργά.
Το ιδιο δεν ειναι;
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Nikos Apomakros
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
Arela
Το "επιβάλλεται" είναι από μέρους μου. Της "λογικής" μου.
Για όνομα, δεν φτάσαμε κι εκεί
Κι είπα από μόνος μου ότι ίσως είμαι εύθικτος
κι έδωσα εννοείται την δική μου απόδοση του
μηνύματός σου. Κάτι του στυλ "μικρός είσαι ακόμα...
θα μάθεις... όταν θα είσαι έτοιμος... από μόνος σου".
Νομίζω θα θυμάσαι ακόμα πως σε εκνεύριζε...
γιατί δεν νομίζω οτί υπάρχει και κανείς που
να μην το άκουσε μικρός...
Πόσο μάλλον να το άκουγε τώρα...
Δεν με εκνεύρισε, αλλά όφειλα να δείξω
το πως ακούγεται.
Ασχέτως από ότι έχει ειπωθεί,
όπως οι δικές σου προθέσεις
δεν ήταν να προσβάλλεις
(και το ξέρω και δεν θα το πω πάλι)
έτσι είναι και οι δικές μου
(και θα έπρεπε να το ξέρεις)
Δεν ζητάω συγνώμη γιατί δεν θα το εννοούσα
σίγουρα λυπάμαι όμως που τα εξέλαβες έτσι.
Κι ίσως είναι αυτό που λες: "εμείς οι δύο δεν κάνουμε για διαλεκτική".
Ε νταξ δεν έγινε και τίποτε. Τόσοι είναι γύρω για συζήτηση.
Θα είμαι κοντά σας σε άλλες κατηγορίες, πέρα από "ανταλλαγές"
απόψεων και διαξιφισμούς.
Αν με θέλετε ακόμα δλδ μετά από τόσο
Το "επιβάλλεται" είναι από μέρους μου. Της "λογικής" μου.
Για όνομα, δεν φτάσαμε κι εκεί
Κι είπα από μόνος μου ότι ίσως είμαι εύθικτος
κι έδωσα εννοείται την δική μου απόδοση του
μηνύματός σου. Κάτι του στυλ "μικρός είσαι ακόμα...
θα μάθεις... όταν θα είσαι έτοιμος... από μόνος σου".
Νομίζω θα θυμάσαι ακόμα πως σε εκνεύριζε...
γιατί δεν νομίζω οτί υπάρχει και κανείς που
να μην το άκουσε μικρός...
Πόσο μάλλον να το άκουγε τώρα...
Δεν με εκνεύρισε, αλλά όφειλα να δείξω
το πως ακούγεται.
Ασχέτως από ότι έχει ειπωθεί,
όπως οι δικές σου προθέσεις
δεν ήταν να προσβάλλεις
(και το ξέρω και δεν θα το πω πάλι)
έτσι είναι και οι δικές μου
(και θα έπρεπε να το ξέρεις)
Δεν ζητάω συγνώμη γιατί δεν θα το εννοούσα
σίγουρα λυπάμαι όμως που τα εξέλαβες έτσι.
Κι ίσως είναι αυτό που λες: "εμείς οι δύο δεν κάνουμε για διαλεκτική".
Ε νταξ δεν έγινε και τίποτε. Τόσοι είναι γύρω για συζήτηση.
Θα είμαι κοντά σας σε άλλες κατηγορίες, πέρα από "ανταλλαγές"
απόψεων και διαξιφισμούς.
Αν με θέλετε ακόμα δλδ μετά από τόσο
- Polikos Arkoudos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
σωωωπα σωωωωπα .. κανείς δε σε είπε μικρό και άμαθο
σε αγαπάμε όλοι
σε αγαπάμε όλοι
-Κωστής Παλαμάς-
- ArELa
- Founder-Administrator
To ότι έχουμε μια δυσχέρεια συνεννόησης εμείς οι δυο επί προσωπικού, δεν έχει να κάνει με τη συνέχειά σου στο φόρουμ. Όπως προείπα, υπάρχουν πάνω από 700 μέλη εδώ, πάμπολλα εξ αυτών ενεργά, και σίγουρα μπορείς να συνδιαλεχτείς με πολλά απ'αυτά επί βάσεων καλύτερων από αυτές που αναπτύξαμε λαθεμένα οι δυο μας. Συνεπώς θα σου πω ότι κατά τη γνώμη μου είναι λάθος η "αυτοεπιβολή" σου όρισες να μην συμμετάσχεις σε άλλους διαλόγους. Στο βαθμό μάλιστα που δε θα πραγματεύομαι εγώ καθόλου τα ποστς σου, θαρρώ πως θα είναι ευκολότερη η διαλεκτική...Αν με θέλετε ακόμα δλδ μετά από τόσο
Αλλά αυτό είναι δική σου επιλογή, και δε μου πέφτει λόγος. Απλά τη γνώμη μου είπα. (το διευκρινίζω να μην παρεξηγηθώ πάλι)
Μια διευκρίνιση ακόμα: Και να εννοούσα κάπου (ασυνείδητα) το μικρός είσαι θα μάθεις, όπως νομίζεις, πάλι δεν το θεωρώ κακό. (και πάλι λέω πως δεν ξέρω την ηλικία σου). Η ηλικία άλλωστε είναι περίεργο πράγμα, και δεν συμβαδίζει πάντοτε με τη βιολογική. Κι αν θα μπορούσαμε να δούμε τα πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα της νιότης έναντι της...ωριμότερης νιότης, θα'λεγα πως εσείς (οι βιολογικά νεότεροι) έχετε τις αντοχές, το χρόνο μπροστά σας, κι ένα σωρό άλλα που τα προάγουν ακόμα και τα ΜΜΕ μέσω λάιφ στάιλ, ρατσίζοντας συχνά έναντι των "ωριμότερων", αλλά κι εμείς, έχουμε τα χρόνια της πορείας μας...που όποιος καταφέρει να τα μετουσιώσει σε επιγνώσεις (μέσα από εμπειρίες και γνώσεις που αποκομίζει), είναι όλα τα λεφτά.
Οπότε, δε θα'πρεπε να βάζει κανείς (ειδικά εσύ ο ποιητής) τις ηλικίες σε καλούπια... Άλλωστε στα νοητικά ταξίδια, οι βιολογικές ηλικίες μετρούν ελάχιστα ή καθόλου.
Τέλος οι σχολιασμοί.
Δεν θέλω να μου ζητούν συγνώμη, (ειδικά αν δεν το νιώθουν), οπότε πολύ καλά έκανες. Καλή καρδιά.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Αυτό το θέμα με την επίκληση στην ηλικία...τι να πω;
Λες και μιλάμε με υπεραιωνόβιους-μύστες-ταοϊστές από το Μπουτάν!
Αυτή η επίκληση στην ηλικία είναι το κάτι άλλο. Ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω
Με αυτό το σκεπτικό να κάνουμε τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό, μιας και φτάνει τα 100!
Μάλιστα είναι αρκετές οι φορές που ένιωσα το ίδιο παράξενα μέσα στο forum.
(για τον προαναφερθέντα λόγο)
Ελπίζω να μην στραβώνουν οι "μεγάλοι" αλλά με την ευκαιρία θέλω να είμαι ειλικρινής.
*βγάζω το παράπονο μου
Λες και μιλάμε με υπεραιωνόβιους-μύστες-ταοϊστές από το Μπουτάν!
Αυτή η επίκληση στην ηλικία είναι το κάτι άλλο. Ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω
Με αυτό το σκεπτικό να κάνουμε τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό, μιας και φτάνει τα 100!
Μάλιστα είναι αρκετές οι φορές που ένιωσα το ίδιο παράξενα μέσα στο forum.
(για τον προαναφερθέντα λόγο)
Ελπίζω να μην στραβώνουν οι "μεγάλοι" αλλά με την ευκαιρία θέλω να είμαι ειλικρινής.
*βγάζω το παράπονο μου
- Polikos Arkoudos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Μικρούλης και εσύ ;
πάντως η Βασιλική ήταν σαφέστατη !
πάντως η Βασιλική ήταν σαφέστατη !
ArELa έγραψε: Μια διευκρίνιση ακόμα: Και να εννοούσα κάπου (ασυνείδητα) το μικρός είσαι θα μάθεις, όπως νομίζεις, πάλι δεν το θεωρώ κακό. (και πάλι λέω πως δεν ξέρω την ηλικία σου). Η ηλικία άλλωστε είναι περίεργο πράγμα, και δεν συμβαδίζει πάντοτε με τη βιολογική. Κι αν θα μπορούσαμε να δούμε τα πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα της νιότης έναντι της...ωριμότερης νιότης, θα'λεγα πως εσείς (οι βιολογικά νεότεροι) έχετε τις αντοχές, το χρόνο μπροστά σας, κι ένα σωρό άλλα που τα προάγουν ακόμα και τα ΜΜΕ μέσω λάιφ στάιλ, ρατσίζοντας συχνά έναντι των "ωριμότερων", αλλά κι εμείς, έχουμε τα χρόνια της πορείας μας...που όποιος καταφέρει να τα μετουσιώσει σε επιγνώσεις (μέσα από εμπειρίες και γνώσεις που αποκομίζει), είναι όλα τα λεφτά.
Οπότε, δε θα'πρεπε να βάζει κανείς (ειδικά εσύ ο ποιητής) τις ηλικίες σε καλούπια... Άλλωστε στα νοητικά ταξίδια, οι βιολογικές ηλικίες μετρούν ελάχιστα ή καθόλου.
-Κωστής Παλαμάς-
- totispap
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: totispap
H Aλήθεια είναι οτι εμάς τους πιτσιρικάδες μας περιφρονάτε,και εγώ παράπονο το έχω!
Δέν λέω,είμεθα ορμώδης ώς νεαροί,έτσι η ορμή της νιότης μας καμιά φορά ξέπερνα τις συνηθησμένες εκφάνσεις των πιο έμπειρων σκεπτικών,μα συνχωρήστε μας,αγαπήστε τη φωτιά που καίει τα νεανικά μας στήθη,κοιτάξτε και δαμάστε τη φουρτούνα που ο υγρός νοτιάς φυσάει στο νεανικό μυαλό μας, κάνοντας το ατίθασο τσουλούφι της φρεσκάδας των ιδεών μας να γυρνάει πότε απο εδώ και πότε απο εκεί.Μουσκέψτε στην καταιγίδα των ιδεών που φέρνουμε,ξέρω είμεθα νέοι και παρορμητικοί,μα δεν πειράζει..
Είμεθα νέοι,νέοι και ωραίοι .
ΝΕ.Ο.Ι (νεανική ομάδα ιδέο)..
Καρίπυς
Βαρνάβας
Τότιςπάπ
Εγγραφές καθημερινά...
Δέν λέω,είμεθα ορμώδης ώς νεαροί,έτσι η ορμή της νιότης μας καμιά φορά ξέπερνα τις συνηθησμένες εκφάνσεις των πιο έμπειρων σκεπτικών,μα συνχωρήστε μας,αγαπήστε τη φωτιά που καίει τα νεανικά μας στήθη,κοιτάξτε και δαμάστε τη φουρτούνα που ο υγρός νοτιάς φυσάει στο νεανικό μυαλό μας, κάνοντας το ατίθασο τσουλούφι της φρεσκάδας των ιδεών μας να γυρνάει πότε απο εδώ και πότε απο εκεί.Μουσκέψτε στην καταιγίδα των ιδεών που φέρνουμε,ξέρω είμεθα νέοι και παρορμητικοί,μα δεν πειράζει..
Είμεθα νέοι,νέοι και ωραίοι .
ΝΕ.Ο.Ι (νεανική ομάδα ιδέο)..
Καρίπυς
Βαρνάβας
Τότιςπάπ
Εγγραφές καθημερινά...
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
εξανάλθες μοναχή.
- karipis
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
Είσαι και φαίνεσαι (...ρε), που θα με πεις εμένα τετυμπόϋ....Divine Sinner έγραψε:Οι νεοι ειναι τετυμποϋδες. :p
Νίκο Απόμακρε... έλα εδώ πάνω, ρε, να τους δείξουμε τι κάνουνε τα νιάτα. Κάνει μια ψύχρα, αλλά το σπίτι έχει μπαλκόνι και βλέπει θάλασσα κι η girlfriend ήδη έχει διαλέξει τραπεζάκι και καρέκλες και το κάπνισμα ΣΑΦΩΣ επιτρέπεται.
I troll, therefore I am
- PELTASTIS VARNAVAS
- Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
ΚΙ ΕΤΣΙ λοιπον ξεκινησαν ολα...
συγκροτηθηκε η τροηκα της ΝΕΟΣ...εεε σορρυ της ΝΕΟΙ εννοω...
οι τρεις θεματοφυλακες
ο Βαρναβας βεβαια θα εχει την ευκαιρια να εξασκησει το αγαπημενο του εθνικο σπορ...
την εσωκομματικη αντιπολιτευση...θα ειμαι και παλι η non-smoking τερηδονα μεσα
στο στομα του smoker -λυκου [δεν εννοω τον συμπαθη-ομοιοπαθη βαζελοπατρινοπαλαιστη ]
κοφτε το [γκιβ ητ απ μεν ] ρε να παμε για καμια μπαλα 5Χ5 να γουσταρουμε[τζαβελας, παπασταθοπουλος ρησπεκτ ]
"εκει που ανθιζει ενας νομος, μαραινεται ο αλληλοσεβασμος μας..."μπαρνυ, νικαια-περιβολακι,2001, τζερναλ οφ λοβ εντ μιουτσιουαλ ρησπεκτ [θα το εγκρινει αραγε ο νεοσυσταθεις υπουργος ζεν και φενγκ σουη σπασος καρυδης ή θα το παραπεμψει στον αρμοδιο γενικο γραμματεα χαεκου μαντρα και κοαν τοτης? ως το κεντρικο συνθημα
της ιδρυτικης μας διακυρηξης...και τσικουδια στους καφενεδες.....κτλ κτλ απτο στενο ζιβαγκο σε μαργκουεριτα μανγκο
οι τρεις θεματοφυλακες
ο Βαρναβας βεβαια θα εχει την ευκαιρια να εξασκησει το αγαπημενο του εθνικο σπορ...
στο στομα του smoker -λυκου [δεν εννοω τον συμπαθη-ομοιοπαθη βαζελοπατρινοπαλαιστη ]
κοφτε το [γκιβ ητ απ μεν ] ρε να παμε για καμια μπαλα 5Χ5 να γουσταρουμε[τζαβελας, παπασταθοπουλος ρησπεκτ ]
"εκει που ανθιζει ενας νομος, μαραινεται ο αλληλοσεβασμος μας..."μπαρνυ, νικαια-περιβολακι,2001, τζερναλ οφ λοβ εντ μιουτσιουαλ ρησπεκτ [θα το εγκρινει αραγε ο νεοσυσταθεις υπουργος ζεν και φενγκ σουη σπασος καρυδης ή θα το παραπεμψει στον αρμοδιο γενικο γραμματεα χαεκου μαντρα και κοαν τοτης? ως το κεντρικο συνθημα
της ιδρυτικης μας διακυρηξης...και τσικουδια στους καφενεδες.....κτλ κτλ απτο στενο ζιβαγκο σε μαργκουεριτα μανγκο
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- ArELa
- Founder-Administrator
"εκει που ανθιζει ενας νομος, μαραινεται ο αλληλοσεβασμος μας..."μπαρνυ, νικαια-περιβολακι,2001, τζερναλ οφ λοβ εντ μιουτσιουαλ ρησπεκτ
( Μπάρνι: ο απόλυτος φορουμικός σούπερμαν)
Όσο για τα "μικρά" πιο πάνω... είστε ηλικιακοί ρατσιστές του κερατά, βγήκατε και , αλλά δεν το κάνω θέμα.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- totispap
- Irc ψευδώνυμο: totispap
PELTASTIS VARNAVAS έγραψε:ΚΙ ΕΤΣΙ λοιπον ξεκινησαν ολα...
οι τρεις θεματοφυλακες
Bρε μπάρνυ,με τι πρωινό ξεκινάς πρωί-πρωί......?
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
εξανάλθες μοναχή.
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Το κάρφωμα δεν είναι ντροπή.
Τηλεφώνησ και συ στο 1142
Αρτέμης Μάτσας
Τηλεφώνησ και συ στο 1142
Αρτέμης Μάτσας
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Να και μια φάρσα στο ρουφιανοτηλέφωνο.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Ντροπη !!! σα δε ντρεπονται οι αλητες να κανουν φαρσες , απασχολουν το τηλεφωνικο κεντρο , προστιμο ρεεεεε προστιμο ... μεσα να τους κλεισουν ....