Γιατί τα παιδιά πρέπει να μαθουν μαχητικές τέχνες
Συντονιστής: kostas
- Blue Ice
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Φύλο: Γυναίκα
Re: Γιατί τα παιδιά πρέπει να μαθουν μαχητικές τέχνες
Δεν έχεις άδικο Kostaki, μόνο που οι ανάγκες αυτοάμυνας είναι εντελώς διαφορετικές ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα.
Εξαιρώντας τις ληστείες, που πραγματικά δεν αξίζει να μπλεχτείς σε τέτοια ιστορία για ένα κινητό, οι άνδρες κυρίως μπλέκονται σε καυγά. Οι γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με πιο απειλητικές καταστάσεις και με δεδομένη τη διαφορά μυϊκής δύναμης και κιλών υπάρχει ένα πρόβλημα... Λίγο δύσκολο για έναν άνδρα να του την πέσουν στο ασανσέρ ή να τον αρπάξουν εκεί που περπατά αμέριμνα από πίσω για να τον βιάσουν...
Εξαιρώντας τις ληστείες, που πραγματικά δεν αξίζει να μπλεχτείς σε τέτοια ιστορία για ένα κινητό, οι άνδρες κυρίως μπλέκονται σε καυγά. Οι γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με πιο απειλητικές καταστάσεις και με δεδομένη τη διαφορά μυϊκής δύναμης και κιλών υπάρχει ένα πρόβλημα... Λίγο δύσκολο για έναν άνδρα να του την πέσουν στο ασανσέρ ή να τον αρπάξουν εκεί που περπατά αμέριμνα από πίσω για να τον βιάσουν...
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες.
Γιαυτό παράπανω μίλησα και για street fight και πως διαφέρει.
Γιαυτό παράπανω μίλησα και για street fight και πως διαφέρει.
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Το αστείο όταν άρχισα να βλέπω το βίντεο, είναι που είπα μέσα μου "καλά, αυτά μόνο στη Μοσάντ τα κάνουν".
Τελικά, δεν πρέπει να έπεσα και πολύ έξω!
Αν είναι να χρειαστεί να τα βάλεις με τη Μοσάντ, τότε καλύτερα να έχεις κάνει τη διαθήκη σου πρώτα και μετά να μάθεις και μία πολεμική τέχνη, έτσι για να λες ότι δεν πήγες αδιάβαστος! :p
Είναι αυτό που είπες, Ξιφομάχα μου: να ξέρεις γιατί θες να μάθεις μια πολεμική τέχνη!
Πάντως εσύ, βρε Κωστάκη, πολύ βίαιος μας προκύπτεις! Και πολύ απασιόδοξος είσαι. Γιατί να στην πέσει σώνει και ντε κάποιος;
Ξέρεις, πολλοί αρκετά εκπαιδευμένοι, έτυχε να χάσουν ακόμα και τη ζωή τους, όταν τους την έπεσαν τελικά. Ξέρεις γιατί; Γιατί συνήθως δεν το περιμένουν με τίποτα να γίνει. Ξέρω για ένα παληκάρι, καρατέγκα, αθληταράς και μπρατσαράς (και δυστυχώς και πατέρας ενός μωρού). Ήταν στη μηχανή του και γύρναγε σπίτι του μεσημεριάτικα. Σταματημένος στο φανάρι, μαζί με δεκάδες αυτοκίνητα και μηχανές δίπλα του. Του την πέφτει στα καλά καθούμενα ένα πρεζόνι και τον πλακώνει στις μαχαιριές!!! Δεν προλαβε να κάνει κιχ. Αργότερα, που τον ανέκριναν, είπε ότι νόμιζε πως ήταν κάποιος άλλος...
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Μάθε μια τέχνη, καλό μου παιδί, επειδή γουστάρεις το άθλημα. Όχι για να είσαι προετοιμασμένος για τον κακό που θα στην πέσει (μάλλον ποτέ). Εκτός αν είσαι της Μοσάντ κι εσύ, ή καμιάς δύναμης καταστολής.
Τελικά, δεν πρέπει να έπεσα και πολύ έξω!
Αν είναι να χρειαστεί να τα βάλεις με τη Μοσάντ, τότε καλύτερα να έχεις κάνει τη διαθήκη σου πρώτα και μετά να μάθεις και μία πολεμική τέχνη, έτσι για να λες ότι δεν πήγες αδιάβαστος! :p
Είναι αυτό που είπες, Ξιφομάχα μου: να ξέρεις γιατί θες να μάθεις μια πολεμική τέχνη!
Πάντως εσύ, βρε Κωστάκη, πολύ βίαιος μας προκύπτεις! Και πολύ απασιόδοξος είσαι. Γιατί να στην πέσει σώνει και ντε κάποιος;
Ξέρεις, πολλοί αρκετά εκπαιδευμένοι, έτυχε να χάσουν ακόμα και τη ζωή τους, όταν τους την έπεσαν τελικά. Ξέρεις γιατί; Γιατί συνήθως δεν το περιμένουν με τίποτα να γίνει. Ξέρω για ένα παληκάρι, καρατέγκα, αθληταράς και μπρατσαράς (και δυστυχώς και πατέρας ενός μωρού). Ήταν στη μηχανή του και γύρναγε σπίτι του μεσημεριάτικα. Σταματημένος στο φανάρι, μαζί με δεκάδες αυτοκίνητα και μηχανές δίπλα του. Του την πέφτει στα καλά καθούμενα ένα πρεζόνι και τον πλακώνει στις μαχαιριές!!! Δεν προλαβε να κάνει κιχ. Αργότερα, που τον ανέκριναν, είπε ότι νόμιζε πως ήταν κάποιος άλλος...
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Μάθε μια τέχνη, καλό μου παιδί, επειδή γουστάρεις το άθλημα. Όχι για να είσαι προετοιμασμένος για τον κακό που θα στην πέσει (μάλλον ποτέ). Εκτός αν είσαι της Μοσάντ κι εσύ, ή καμιάς δύναμης καταστολής.
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Πιστευω οτι υπαρχει ποιο αναιμακτος τρόπος να αποκτησεις φιλοσοφια.Α) Να ξέρεις τι θέλεις... Θέλεις να παίξεις σε αγώνες; Θες φιλοσοφία; Θες αυτοάμυνα;;
Λεγεται βιβλιο κι ερευνα.
Πιστευω οτι ειναι η ποιο αρτια πολεμικη τεχνη που υπάρχει.Συμφωνώ, πολύ ρεαλιστικό το Krav Maga....αν θες να σκοτώσεις κάποιον!
Γι αυτο αλλώστε το χρησιμοποιει ο στρατός του Ισραήλ που εχει και το χρήμα και τη δυναμη αλλα και τους εχθρους (ασχετα αν οι εχθροι ειναι θυματα του) που του διδουν κινητρα να επιδιωκει το αποτελεσματικοτερο.
Ειχα ενα βιβλιο Nijitsu απο εναν καλο δασκαλο.Παρόμοιο με αυτό (+φιλοσοφία) είναι το Nijutsu ή αλλώς η τέχνη των Νίτζα.
Πολύ ωραίο, πολύ ρεαλιστικό, πολύ σκληρό.
Αυτό που κατάλαβα ειναι οτι δεν αποτελει ακριβώς τέχνη συμπλοκής αλλα στην ουσία στρατιωτική εκπαίδευση.
Πάντως γνωστοι μου που ασχολουνται με τις πολεμικες τέχνες λενε οτι το νιτσιτσου (τουλαχιστων οπως διδάσκεται στην Ελλαδα). ειναι άχρηστο.
Σε καμια περίπτωση το Nijitsu δεν ενδεικνυεται για αυτοάμυνα.
Εχει να κάνει με τον εφνιδιασμό.
Σκοπος του Nijitsu ειναι να εισαι κρυμένος και να στηνεις ενέδρα στον αντίπαλο, χωρις καν να ξερει αυτος οτι υπαρχεις στη περιοχή.
Ειναι ίσως καλη για επαγγελματίες εκτελεστές.
Προς Μαντάμ Φρουφρού:
Καταλαβαίνω πολύ καλά αυτό που λες.
Μην νομίζεις, τις περισσότερες κάνω πίσω.
Όπως είδες και στο πρώτο post μου αντιλαμβάνομαι διαφορετικά την έννοια της νίκης, απλά είμαι υπέρμαχος του "δια παν ενδεχόμενο".
Τρέμω στην ιδέα ότι δεν μπορώ να προστατέψω τα άτομα που αγαπάω.
Επίσης δεν μου αρέσουν τα άτομα που έχουν παρατίσει στην άκρη τα ένστικτα τους.
Το να γυρίσεις το μάγουλο είναι πολύ Χριστιανικό για μένα, προτιμώ κάτι πιο παγανιστικό
Σέβομαι το ζώο μέσα μου και δεν νιώθω καθόλου άσχημα γιαυτό, απλά επείδη βρίσκομαι σε μία κοινωνία πρέπει να βρω τρόπο να το διοχετεύσω χωρίς να περιορίσω την ελευθερία κανενός.
Γιαυτό πιστεύω πως αμά σε μια πολεμική τέχνη βάλεις "μία σταγόνα συνείδηση" θα είσαι καλύτερος και πιο ήρεμος άνθρωπος.
Είναι ωραίο να βρίσκεις τα όρια σου, είναι καταγεγραμμένο μέσα μας και όπως είπα και πιο πάνω Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!
Είναι εύκολο να μην κάνεις σεξ αν είσαι κλεισμένος σε ένα μοναστήρι. Είναι όμως εύκολο να μείνεις μακρυά από αυτό όταν βρίσκεσαι μέσα στην κοινωνία;
Σου φέρνω αυτό το παράδειγμα γιατί το σεξ και η βία είναι συνδεδεμένα και μάλιστα στις μέρες πολύ παθολογικά γιατί πολύ απλά καταπιέστικαν έντονα και κατακρίθηκαν.
Η "Αγιοσύνη" του μοναχού πάει περίπατο στην θέα του γυμνου κορμιού, όμως "εδω σε θέλω κάβουρα"!
Το ίδιο ισχύει και για την βία, που από την πολύ καταπίεση ο άνθρωπος σήμερα είναι πιο βίαιος από ποτέ.
Και όταν λέω βίαιος, δεν το εννοώ σαν πράξη αλλά σαν ποιότητα. Ο τρόπος που τρωέι, που μιλαέι, που συμπεριφέρεται στο παιδί του.
Προσπαθούμε μάταια να το καταπιέσουμε, ενώ το μονο που πρέπει να κάνουμε είναι να το κατανοήσουμε.
Ο Καζαντζάκης έγραψε πως ο δρόμος προς τον παράδεισο, περνά μέσα από την κόλαση!
Ο δε Ηράκλειτος είπε ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ , ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ!
Ο Λάο Τσου είπε Γη και Ουρανός, Αρσενικό και Θυληκό, Πόλεμος και Ειρήνη είναι ΕΝΑ!
Εμείς επιμένουμε να τα διαχωρίζουμε, αλλά στην ουσία το μόνο που καταφέρνουμε είναι να σκίζουμε τους εαυτούς μας σε δύο κομμάτια, το καλό και το κακό!
Αυτά, ελπίζω να μην σε κούρασα!
Προς Divine Sinner:
Το Krav Maga διδάσκεται μόνο σε μορφή σεμιναρίων σε άτομα που είναι ήδη καλά εκπαιδευμένα.
Όσον αφορά το Νιζούτσου, έχεις δίκιο εν μέρη. Μετά τον Χατσούμι -ο οποίος είναι ουσιαστικά ο ιδρυτής- ο πρώτος μαθητής του οποίου μου διαφεύγει το όνομα ανεξαρτιτοποιήθηκε ανέπτυξε την τάση που προανέφερες. Το γνήσιο Νιζούτσου έχει σκόπο να θέσει τον αντίπαλο εκτός μάχης σε όσο το δυνατόν μικρότερο χρόνο με την μικρότερη δυνατή προσπάθεια και το αποτέλεσμα είναι πολύ brutal (εξαρθρώσεις, βγάλσιμο, ματιών, χτυπήματα σε λαιμό κλπ).
*στην ιδέα ότι οι Ισραηλίτες κάνουν Krav Maga για τους "κακούς" παλαιστίνιους, να μου λείπει το βύσσινο!
Καταλαβαίνω πολύ καλά αυτό που λες.
Μην νομίζεις, τις περισσότερες κάνω πίσω.
Όπως είδες και στο πρώτο post μου αντιλαμβάνομαι διαφορετικά την έννοια της νίκης, απλά είμαι υπέρμαχος του "δια παν ενδεχόμενο".
Τρέμω στην ιδέα ότι δεν μπορώ να προστατέψω τα άτομα που αγαπάω.
Επίσης δεν μου αρέσουν τα άτομα που έχουν παρατίσει στην άκρη τα ένστικτα τους.
Το να γυρίσεις το μάγουλο είναι πολύ Χριστιανικό για μένα, προτιμώ κάτι πιο παγανιστικό
Σέβομαι το ζώο μέσα μου και δεν νιώθω καθόλου άσχημα γιαυτό, απλά επείδη βρίσκομαι σε μία κοινωνία πρέπει να βρω τρόπο να το διοχετεύσω χωρίς να περιορίσω την ελευθερία κανενός.
Γιαυτό πιστεύω πως αμά σε μια πολεμική τέχνη βάλεις "μία σταγόνα συνείδηση" θα είσαι καλύτερος και πιο ήρεμος άνθρωπος.
Είναι ωραίο να βρίσκεις τα όρια σου, είναι καταγεγραμμένο μέσα μας και όπως είπα και πιο πάνω Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!
Είναι εύκολο να μην κάνεις σεξ αν είσαι κλεισμένος σε ένα μοναστήρι. Είναι όμως εύκολο να μείνεις μακρυά από αυτό όταν βρίσκεσαι μέσα στην κοινωνία;
Σου φέρνω αυτό το παράδειγμα γιατί το σεξ και η βία είναι συνδεδεμένα και μάλιστα στις μέρες πολύ παθολογικά γιατί πολύ απλά καταπιέστικαν έντονα και κατακρίθηκαν.
Η "Αγιοσύνη" του μοναχού πάει περίπατο στην θέα του γυμνου κορμιού, όμως "εδω σε θέλω κάβουρα"!
Το ίδιο ισχύει και για την βία, που από την πολύ καταπίεση ο άνθρωπος σήμερα είναι πιο βίαιος από ποτέ.
Και όταν λέω βίαιος, δεν το εννοώ σαν πράξη αλλά σαν ποιότητα. Ο τρόπος που τρωέι, που μιλαέι, που συμπεριφέρεται στο παιδί του.
Προσπαθούμε μάταια να το καταπιέσουμε, ενώ το μονο που πρέπει να κάνουμε είναι να το κατανοήσουμε.
Ο Καζαντζάκης έγραψε πως ο δρόμος προς τον παράδεισο, περνά μέσα από την κόλαση!
Ο δε Ηράκλειτος είπε ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ , ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ!
Ο Λάο Τσου είπε Γη και Ουρανός, Αρσενικό και Θυληκό, Πόλεμος και Ειρήνη είναι ΕΝΑ!
Εμείς επιμένουμε να τα διαχωρίζουμε, αλλά στην ουσία το μόνο που καταφέρνουμε είναι να σκίζουμε τους εαυτούς μας σε δύο κομμάτια, το καλό και το κακό!
Αυτά, ελπίζω να μην σε κούρασα!
Προς Divine Sinner:
Το Krav Maga διδάσκεται μόνο σε μορφή σεμιναρίων σε άτομα που είναι ήδη καλά εκπαιδευμένα.
Όσον αφορά το Νιζούτσου, έχεις δίκιο εν μέρη. Μετά τον Χατσούμι -ο οποίος είναι ουσιαστικά ο ιδρυτής- ο πρώτος μαθητής του οποίου μου διαφεύγει το όνομα ανεξαρτιτοποιήθηκε ανέπτυξε την τάση που προανέφερες. Το γνήσιο Νιζούτσου έχει σκόπο να θέσει τον αντίπαλο εκτός μάχης σε όσο το δυνατόν μικρότερο χρόνο με την μικρότερη δυνατή προσπάθεια και το αποτέλεσμα είναι πολύ brutal (εξαρθρώσεις, βγάλσιμο, ματιών, χτυπήματα σε λαιμό κλπ).
*στην ιδέα ότι οι Ισραηλίτες κάνουν Krav Maga για τους "κακούς" παλαιστίνιους, να μου λείπει το βύσσινο!
Οι ισραηλινοι με τις ΔΙΚΕΣ τους πράξεις εχουν δημιουργήσει εχθρους σε ολο τον κοσμο.*στην ιδέα ότι οι Ισραηλίτες κάνουν Krav Maga για τους "κακούς" παλαιστίνιους, να μου λείπει το βύσσινο!
Δεν λεω οτι οι παλαιστινιοι ειναι κακοι.
λεω απλα οτι χρειαστικε εκ των πραγμάτων χρειαστικε ο στρατος τους να αναπτυξει την αποτελεσματικοτερη πολεμικη τέχνη.
Χωρις να εξεταζω το οτι φταιει το ιδιο το ισραηλ..
- wolfman13
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: wolfman13
- Φύλο: Άνδρας
παιδιά όσο και χαζό μπορεί να ακουστεί αυτό.
της δεκαετίες του 80 και 90 ο ελληνικός στρατός ήταν ένας από τους τοπ σε μάχες σώμα με σώμα.
για κάποιο λόγο και έπειτα είμαστε σχεδόν στα τελευταία πατώματα.
θυμάμαι ιστορίες απο παλιούς ουκ που λέγανε πως σχεδόν όλες οι ειδικές δυνάμεις του κόσμου έρχονταν να περάσουν τα σχολεία του ελληνικού στρατού και ελάχιστη έως κανένας δεν κατάφερνε να τα περάσει.
ο άλλος παντοδύναμος και ακόμα είναι, είναι οι ρωσσοι.
οπότε ακόμα και η μοσαντ όσο και αν θέλει να θεωρείτε τοπ πάντα υπάρχει κάποιος καλύτερος και αυτοί τώρα είναι στην παρακμή τους.
έχω δει από κοντά και σε δράση λεγεωνάριους γαλλους απλά θόλωσε το μάτι μου.
όπως και να έχει το πάμε πολύ μακριά ακόμα και αυτοί οι τακτικοί και άτακτοι πολεμιστές δεν μπορούν να τα βάλουν με ανθρώπους που δεν έχουν τίποτα μα τίποτα να χάσουν.
επίσης όσο και δυνατό να είναι το σώμα όταν πλέον κουραστεί πρέπει το μυαλό και το πνεύμα να κάνει την υπέρβαση.
ο στρατιώτης είναι σε μια μάχη σαν τον αθλητή που προσπαθεί να βγάλει τον μαραθώνιο και εκεί φαίνονται καλύτεροι.
μην προσπαθούμε να συγκρίνουμε κάτι ανάμεσα τους γιατί στην ύστατοι στιγμή αυτός που θέλει πιο πολύ να νικήσει θα βρει τον τρόπο.
όσο για το δρόμο αυτός που γυαλίζει το μάτι του την στιγμή του κακού κανένας δεν θα τολμήσει να κάνει κάτι παραπάνω .
της δεκαετίες του 80 και 90 ο ελληνικός στρατός ήταν ένας από τους τοπ σε μάχες σώμα με σώμα.
για κάποιο λόγο και έπειτα είμαστε σχεδόν στα τελευταία πατώματα.
θυμάμαι ιστορίες απο παλιούς ουκ που λέγανε πως σχεδόν όλες οι ειδικές δυνάμεις του κόσμου έρχονταν να περάσουν τα σχολεία του ελληνικού στρατού και ελάχιστη έως κανένας δεν κατάφερνε να τα περάσει.
ο άλλος παντοδύναμος και ακόμα είναι, είναι οι ρωσσοι.
οπότε ακόμα και η μοσαντ όσο και αν θέλει να θεωρείτε τοπ πάντα υπάρχει κάποιος καλύτερος και αυτοί τώρα είναι στην παρακμή τους.
έχω δει από κοντά και σε δράση λεγεωνάριους γαλλους απλά θόλωσε το μάτι μου.
όπως και να έχει το πάμε πολύ μακριά ακόμα και αυτοί οι τακτικοί και άτακτοι πολεμιστές δεν μπορούν να τα βάλουν με ανθρώπους που δεν έχουν τίποτα μα τίποτα να χάσουν.
επίσης όσο και δυνατό να είναι το σώμα όταν πλέον κουραστεί πρέπει το μυαλό και το πνεύμα να κάνει την υπέρβαση.
ο στρατιώτης είναι σε μια μάχη σαν τον αθλητή που προσπαθεί να βγάλει τον μαραθώνιο και εκεί φαίνονται καλύτεροι.
μην προσπαθούμε να συγκρίνουμε κάτι ανάμεσα τους γιατί στην ύστατοι στιγμή αυτός που θέλει πιο πολύ να νικήσει θα βρει τον τρόπο.
όσο για το δρόμο αυτός που γυαλίζει το μάτι του την στιγμή του κακού κανένας δεν θα τολμήσει να κάνει κάτι παραπάνω .
I have lost the will to live
Simply nothing more to give
There is nothing more for me
Need the end to set me free
Συμφωνω οτι καποια πράγματα οπως η οργή και το να μην εχεις τιποτα να χασεις σου δινουν ενα έξτρα κίνητρο, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα εισαι αποτελεσματικός.
Εχει τυχει οταν δεν ειχα σχεση με τις πολεμικές τέχνες να παλέψω (για πλάκα) καποιον πρωταθλήτη.
Απλα ηταν απλησίαστος.
Εχει τυχει οταν δεν ειχα σχεση με τις πολεμικές τέχνες να παλέψω (για πλάκα) καποιον πρωταθλήτη.
Απλα ηταν απλησίαστος.
- wolfman13
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
Divine Sinner έγραψε:Συμφωνω οτι καποια πράγματα οπως η οργή και το να μην εχεις τιποτα να χασεις σου δινουν ενα έξτρα κίνητρο, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα εισαι αποτελεσματικός.
Απλα ηταν απλησίαστος.
άλλο πλάκα
άλλο οικογένεια
άλλο παιδιά
άλλο η ζωή σου!!
Επαναλαμβάνω ότι με τον ίδιο τρόπο που το πρωτόγονο κομμάτι του εγκεφάλου μας μπορεί να μας κάνει να πάθουμε αμόκ με έκριξη αδρεναλίνης, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μπορεί να μας κάνει να κοκαλώσουμε!
Όταν αντιμετώπιζεις άτομο που "ξέρει", το νέυρο δεν μετράει. Για την άκριβεια όσο πιο νευριασμένος είναι ο άλλος τόσο πιο εύκολα μπορείς να τον νικήσεις.
Οι νευριασμένοι κάνουν αρτσούμπαλες, βιαστικές μα κυρίως ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ κινήσεις!
Όταν αντιμετώπιζεις άτομο που "ξέρει", το νέυρο δεν μετράει. Για την άκριβεια όσο πιο νευριασμένος είναι ο άλλος τόσο πιο εύκολα μπορείς να τον νικήσεις.
Οι νευριασμένοι κάνουν αρτσούμπαλες, βιαστικές μα κυρίως ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ κινήσεις!
- wolfman13
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
Kostakis έγραψε:Επαναλαμβάνω ότι με τον ίδιο τρόπο που το πρωτόγονο κομμάτι του εγκεφάλου μας μπορεί να μας κάνει να πάθουμε αμόκ με έκριξη αδρεναλίνης, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μπορεί να μας κάνει να κοκαλώσουμε!
o εγκέφαλος μπορεί να παθαίνει το οτιδήποτε όταν όμως η στιγμή θα είναι μοιραία πίστεψέ με το μυαλό και το σώμα αντιδρά πολύ διαφορετικά από ότι νομίζεις.
ναι ένας νευριασμένος άνθρωπος είναι πολύ εύκολο να αντιμετωπισθεί αλλά πάρα μα παρα πολύ δύσκολο να προβλέψεις της επόμενες κινησεις του.
Το θέμα με το πρωτόγονο κομμάτι του εγκεφάλου το ανέφερα γιατί είναι επιστημονικό γεγονός.
Μπορεί να αντιδράσεις σαν αληθινό ζώο ή μπορεί να μείνεις στήλη άλατος.
Τώρα όσον αφορά τις κινήσεις του νευριασμένου ανθρώπου, αν ασχολείσαι με πολεμικές τέχνες θα το καταλάβεις.
Σε ένα οποιοδιποτε σπάρινγκ πολλές φορές ξεφεύγουν κάποιες δυνατές ενώ δεν θα έπρεπε, όταν θυμώνεις τότε από τα νεύρα και την διαστρεβλωμένη αντίληψη της στιγμής επαναλαμβάνεις την ίδια και την ίδια επίθεση ξανά και ξανά.
Πολλές φορές ο δάσκαλός το προκαλεί επίτηδες γιατί θέλει να σε εκπαίδευσει σε τέτοιες καταστάσεις.
Τώρα όσον αφορά το απρόβλεπτο της πρώτης επίθεσης. Το πιο πιθανό σε street fight (χωρίς μαχαίρι) είναι να σου επιτεθεί κάποιος με τα χέρια (τα πόδια δύσκολα τα χρησιμοποιούν). Όταν λέω επίθεση με τα χέρια εννοώ την κλασσική μπουνιά των 180 μοιρών που ξεκινάει απο την Παταγονία και στο τέλος της πορείας της φτάνει στον Βόρειο Πόλο. Μέχρι να φτάσει αυτή η μπουνιά έχεις προλάβει να την αποφύγεις, να μπεις μέσα στο πεδίο βολής και να είναι ο άλλος ξαπλωμένος στο έδαφος.
Μπορεί να αντιδράσεις σαν αληθινό ζώο ή μπορεί να μείνεις στήλη άλατος.
Τώρα όσον αφορά τις κινήσεις του νευριασμένου ανθρώπου, αν ασχολείσαι με πολεμικές τέχνες θα το καταλάβεις.
Σε ένα οποιοδιποτε σπάρινγκ πολλές φορές ξεφεύγουν κάποιες δυνατές ενώ δεν θα έπρεπε, όταν θυμώνεις τότε από τα νεύρα και την διαστρεβλωμένη αντίληψη της στιγμής επαναλαμβάνεις την ίδια και την ίδια επίθεση ξανά και ξανά.
Πολλές φορές ο δάσκαλός το προκαλεί επίτηδες γιατί θέλει να σε εκπαίδευσει σε τέτοιες καταστάσεις.
Τώρα όσον αφορά το απρόβλεπτο της πρώτης επίθεσης. Το πιο πιθανό σε street fight (χωρίς μαχαίρι) είναι να σου επιτεθεί κάποιος με τα χέρια (τα πόδια δύσκολα τα χρησιμοποιούν). Όταν λέω επίθεση με τα χέρια εννοώ την κλασσική μπουνιά των 180 μοιρών που ξεκινάει απο την Παταγονία και στο τέλος της πορείας της φτάνει στον Βόρειο Πόλο. Μέχρι να φτάσει αυτή η μπουνιά έχεις προλάβει να την αποφύγεις, να μπεις μέσα στο πεδίο βολής και να είναι ο άλλος ξαπλωμένος στο έδαφος.
Ο ποιο επικινδυνος δεν ειναι ο νευριασμένος αλλα αυτος που νιωθει οτι ειναι σε κινδυνο και προσπαθεί να σώσει τη ζωή του ή της οικογένειας του.
Μια φορα ο πατέρας μου καβαλουσε ενα ποδήλατο και πίσω καθόνταν ο αδερφός μου 4 χρονων τοτε.
Πηγαιναν με το ποδήλατο σε ενα κοντινό ποτάμι για ψάρεμα.
Σε καποια φάση στη μέση της ερημιας (τοτε δεν υπηρχαν και κινητα) το πόδι του αδερφου μου σκάλωσε το πηρουνι του ποδηλάτου (αυτο που κραταει τη ρόδα).
Με την κινηση της ρόδας σφηνώθηκε για τα καλά.
Ο πατέρας μου ειχε χεστεί πάνω του.
Ηταν ενας δυνατος ανθρωπος για τα κιλά του (αλλα ειχε χαμηλό βάρος).
Παρ ολα αυτά εβγαλε δύναμη απο μέσα του και λύγισε το πηρουνι (μιλαμε για χοντρό μεταλο).
και ετσι ελευθερώθηκε το πόδι του αδερφού μου.
Μια φορα ο πατέρας μου καβαλουσε ενα ποδήλατο και πίσω καθόνταν ο αδερφός μου 4 χρονων τοτε.
Σε καποια φάση στη μέση της ερημιας (τοτε δεν υπηρχαν και κινητα) το πόδι του αδερφου μου σκάλωσε το πηρουνι του ποδηλάτου (αυτο που κραταει τη ρόδα).
Παρ ολα αυτά εβγαλε δύναμη απο μέσα του και λύγισε το πηρουνι (μιλαμε για χοντρό μεταλο).
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 3 φορές
Πάντως ακόμη και τα βιντεάκια βγάζουν αρνητικότητα, ο (κάθε) ασχολούμενος το έλκει το... θέμα. Δεν το αποφεύγει.
Αντίθετα απ' όσα ισχυρίζεται, οτι είναι για άμυνα, "το'χει" κιόλας
Αντίθετα απ' όσα ισχυρίζεται, οτι είναι για άμυνα, "το'χει" κιόλας
~ Ακραίο Επικοινωνιακό Φαινόμενο ~
Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
http://www.facebook.com/lpaliginis
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
Προς ICAROS:
Καταλαβαίνω αυτό που λες πολύ καλά.
Αν νομίζεις πως μπορείς να αποθίσεις τις αρνητικές καταστάσεις σου βγάζω το καπέλο.
Εγώ προφανώς δεν τα έχω βρει ακόμα με την κακή μου πλευρά. Για την ακρίβεια η κακή μου πλευρα για μένα δεν είναι και τόσο κακή.
Το να διαχωρίζω κάτι ως καλό ή ως κακό μου κάνει πολύ Χριστιανικό και μονοδιάστατο.
Όταν προσπαθείς μέσα από την ζωή σου και τα λεγόμενα σου να αποτυπώσεις την αλήθεια σε όλες της, τις εκφάνσεις αναγκαστικά γίνεσαι κακός-καλός και πάλεσαι ανάμεσα σε δύο πόλους προσπαθώντας να ισορροπίσεις.
Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
*πριν από δύο χρόνια την έπεσαν σε ένα φίλο μου, ο οποίος έκανε βόλτα με την κοπέλα του. Τους έκλεψαν και τους έστειλαν στο νοσοκομείο. Αν υπήρχε το στοιχιώδες θάρρος και ικανότητα δεν θα συναίβενε αυτό.
Στην τελική πάνε μίλα για αρνητισμό στο παιδάκι που γεννιέται με aids στην Αφρική, δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός.
Λίγος τσαμπουκάς όταν πρέπει δεν βλάπτει, στην τελική δεν το κάνεις για να βλάψεις κανένα, το κάνεις γιατί θέλεις να υποστιρίξεις το διακαίωμα σου στην ζωή!
Αν νομίζεις πως μπορείς να αποθίσεις τις αρνητικές καταστάσεις σου βγάζω το καπέλο.
Εγώ προφανώς δεν τα έχω βρει ακόμα με την κακή μου πλευρά. Για την ακρίβεια η κακή μου πλευρα για μένα δεν είναι και τόσο κακή.
Το να διαχωρίζω κάτι ως καλό ή ως κακό μου κάνει πολύ Χριστιανικό και μονοδιάστατο.
Όταν προσπαθείς μέσα από την ζωή σου και τα λεγόμενα σου να αποτυπώσεις την αλήθεια σε όλες της, τις εκφάνσεις αναγκαστικά γίνεσαι κακός-καλός και πάλεσαι ανάμεσα σε δύο πόλους προσπαθώντας να ισορροπίσεις.
Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
*πριν από δύο χρόνια την έπεσαν σε ένα φίλο μου, ο οποίος έκανε βόλτα με την κοπέλα του. Τους έκλεψαν και τους έστειλαν στο νοσοκομείο. Αν υπήρχε το στοιχιώδες θάρρος και ικανότητα δεν θα συναίβενε αυτό.
Στην τελική πάνε μίλα για αρνητισμό στο παιδάκι που γεννιέται με aids στην Αφρική, δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός.
Λίγος τσαμπουκάς όταν πρέπει δεν βλάπτει, στην τελική δεν το κάνεις για να βλάψεις κανένα, το κάνεις γιατί θέλεις να υποστιρίξεις το διακαίωμα σου στην ζωή!
- Kariatida
- Irc ψευδώνυμο: Kariatida
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Έζησα τόσο ώστε να δω έναν άνθρωπο να αποκαλεί τις πεποιθήσεις του Ικάρου Χριστιανικές. Την ευλογία σου πατήρ Ελευθέριε Ημείς τα τέκνα σου σε χαιρετούμεKostakis έγραψε:Προς ICAROS:
Να σαι καλά Κωστάκη, μου έφτιαξες τη διάθεση
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση
- PELTASTIS VARNAVAS
- Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
σιγουρα αυτα τα ατεχνα κροσε-τηλεφωνημα [που ελεγε και ο μανωλης μαυροματης για τα σουτ στο γαμα]
ειναι ευκολη λεια καθοτι προδιδουν την κινηση ...οντως αν ο ενοχλητικος τυπος δεν κατεχει απο το χωρο θα μας τηλεγραφησει την κινηση του θα μπει με ανοικτο μετωπο θωρακα και μεγαλες "πολυεξοδες" κινησεις ανοικτες λογικα θα μας αφησει χωρο να μπουμε γραμμικα [κοντρα στην κυκλικοτητα του] στο κενο στην κεντρικη του γραμμη με επιθετικη αμυνα θα τον εξουδετερωσουμε ευκολα
δυστυχως ομως πολλες επιθεσεις πλεον και απο τον τελευταιο πρεζακια περιλαμβανουν λεπιδες κατσαβιδια κτλ
οι ωραιες εποχες των ντιρεκτ των χαμηλων λακτισματων των πνιγμων και της αγκωνιας περασαν
ολο και μεγαλυτερο ρολο αποκτα η ψυχικη αυτοαμυνα και η προληπτικη αυτοαμυνα---σκεφτομαι να ανοιξω χωριστο τοπικ για θεματα αποφυγης και απεμπλοκων ωστε η μαχη να κερδιζεται χωρις να δινεται [90% των περιπτωσεων ενιοτε] σουν τζου..εξαλλου, ως δικτυακος διαλογος ειναι καταδικασμενος να μενει στη θεωρια αφου μεσω οθονης δεν μπορουμε να δειξουμε ουτε κλειδωμα καμπος ουτε στοπ κικ στο γονατο..
μεχρι τοτε...αυτοματοποιουμε δεξιοτητες και κινουμαστε συνεχεια
ειναι ευκολη λεια καθοτι προδιδουν την κινηση ...οντως αν ο ενοχλητικος τυπος δεν κατεχει απο το χωρο θα μας τηλεγραφησει την κινηση του θα μπει με ανοικτο μετωπο θωρακα και μεγαλες "πολυεξοδες" κινησεις ανοικτες λογικα θα μας αφησει χωρο να μπουμε γραμμικα [κοντρα στην κυκλικοτητα του] στο κενο στην κεντρικη του γραμμη με επιθετικη αμυνα θα τον εξουδετερωσουμε ευκολα
δυστυχως ομως πολλες επιθεσεις πλεον και απο τον τελευταιο πρεζακια περιλαμβανουν λεπιδες κατσαβιδια κτλ
οι ωραιες εποχες των ντιρεκτ των χαμηλων λακτισματων των πνιγμων και της αγκωνιας περασαν
ολο και μεγαλυτερο ρολο αποκτα η ψυχικη αυτοαμυνα και η προληπτικη αυτοαμυνα---σκεφτομαι να ανοιξω χωριστο τοπικ για θεματα αποφυγης και απεμπλοκων ωστε η μαχη να κερδιζεται χωρις να δινεται [90% των περιπτωσεων ενιοτε] σουν τζου..εξαλλου, ως δικτυακος διαλογος ειναι καταδικασμενος να μενει στη θεωρια αφου μεσω οθονης δεν μπορουμε να δειξουμε ουτε κλειδωμα καμπος ουτε στοπ κικ στο γονατο..
μεχρι τοτε...αυτοματοποιουμε δεξιοτητες και κινουμαστε συνεχεια
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- Blue Ice
Η αδρεναλίνη κάνει θαύματαDivine Sinner έγραψε:Ο ποιο επικινδυνος δεν ειναι ο νευριασμένος αλλα αυτος που νιωθει οτι ειναι σε κινδυνο και προσπαθεί να σώσει τη ζωή του ή της οικογένειας του.
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
- PELTASTIS VARNAVAS
- Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
για σας παρακαλω για σας παρακαλω
τουντον θεμαν να μεν μενει ανενεργο ουλην την φτομαν...α?
χεχε
σε προσφατο σεμιναριο με κοσμο απο μπραζιλιαν ζιου ζιτσου μας λεγανε πως για αυτοαμυνα
τα περι κικ μποξινγκ μαη ταη πυγμαχια κτλ ειναι λεει τελικα αχρηστα διοτι με καποιον αγνωστο δεν θα κατσουμε
λεει να παιξουμε μπουνιες καθοτι ειναι πιθανο να μην βρουμε σαγονι αλλα μονο κεφαλι που ειναι σκληρο και δεν βγαζει νοκ
αουτ..θα γεμιζει ο αλλος αιματα ενω εμεις θα σπαμε τα κοκκαλακια των δακτυλων μας που δεν φτιαχνουν ουτε με πολυετη χρηση λαμας μεσα στο χερι...
ανταυτου προτειναν λαβες αγκαλιασματα και πνιγμους στραγγαλισμους και εδαφος [κατεπιλογην]
θα μου πεις ο καθεις πλασαρει τον τομεα που ειναι αριστος
βεβαια αυτοι ηταν κατι διφυλλες ντουλαπες που σε σωμα με σωμα λαβες υπερτερουν γενικα
[εξαιρουσαν πληρως τις γυναικες απο το χωρο της αυτοαμυνας...με ενα μπου φευγει κλαιγοντας λεει...]
ισως σε πολυ υψηλο επιπεδο να εχουν βαση αυτα...αλλά αν εχω ισως πολλους αντιπαλους θα επιλεξω να παω εγω στο εδαφος με τον εναν και να τον κλειδωσω ενω ο αλλος απλα να με κλοτησει ανενοχλητος στο κεφαλι?
ή αν επιτυχω εναν ορθιο μπροστινο στραγγαλισμο και ο αλλος εχει κανενα...νυχοκοπτη και με μακελεψει??
καλο ειναι η στρατηγικη μας να ειναι διαρκης κινηση και τηρηση αποστασεων...απτσακι-εμπροσθιο διαπεραστικο λακτισμα
αν δεν προλαβουμε τοτε κατι σε ντιρεκτ..μετα γονατα αγκωνες...και αν αγκαλιαστουμε με καποιον με καλυτερο δεικτη
...μαζας τοτε μαλλον χασαμε το πρωτο στρατηγικο πλεονεκτημα και παμε εδαφος για εναν εκτος εδρας αγωνα...
οποτε ο,τι ξερει κανεις απο..δεκαθλο για να καλυπτει το φασμα το μεγαλο καλο ειναι...
τι λετε?
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Καλό είναι να ξέρεις λίγο απο όλα θα έλεγα.
Δεν λέει να τον πας τον τύπο στο έδαφος και οι άλλοι από πάνω να σε "πρίξουν" τα πλευρά.
Τώρα άμα έχεις τόσο καλά skills στην μάχη εδάφους μπορείς να του κάνεις πνιγμό, να το αφήσεις λιπόθυμο και να λίξει εκεί
*θυμάμαι με έναν φίλο μου που έκανε παγκράτιο κάναμε πνιγμούς ο ένας στο άλλον, δεν είναι τόσο τραγικό όσο φαίνεται.
Απλά χάνεις τις αισθήσεις σου για λίγα δευτερόλεπτα και μετά επανέρχεσαι,
Τώρα όσον αφορά τα νοκ άουτ θα σου πω μία ιστορία που έζησε ο αδερφός μου.
Του την έπεσαν δύο νταγλάρια. Πιο ψηλοί από αυτόν.
Απλά ο αδεφός μου κάνει 3 χρόνια πυγμαχία.
Μόλις έπεσε το πρώτο μπουκέτο το οποίο ήταν και νοκ άουτ, ο δεύτερος πάγωσε και έτσι σταμάτησε το σκηνικό.
Απλά όπως είπες και εσύ υπάρχει πρόβλημα με τα κότσια. Γιαυτό καλά είναι που και που να κάνεις σάκο, στην αρχή με σκέτο μπαντάζ και μετά χωρίς μπαντάζ (προσοχή στους καρπούς) και έτσι είσαι σε θέση να "ψήσεις" τα κότσια σου.
Το ίδιο θα έπρεπε να γίνεται και με τα καλάμια εφοσόν παίζεις και πόδια.
*πάντως το Brazilian Ju Jitsou δεν απαιτεί να είσαι ντουλάπα και αυτή είναι και η επιτυχία.
Άμα δεις βιντεάκια από το πρώτο UFC θα το καλάβεις.
Δεν λέει να τον πας τον τύπο στο έδαφος και οι άλλοι από πάνω να σε "πρίξουν" τα πλευρά.
Τώρα άμα έχεις τόσο καλά skills στην μάχη εδάφους μπορείς να του κάνεις πνιγμό, να το αφήσεις λιπόθυμο και να λίξει εκεί
*θυμάμαι με έναν φίλο μου που έκανε παγκράτιο κάναμε πνιγμούς ο ένας στο άλλον, δεν είναι τόσο τραγικό όσο φαίνεται.
Τώρα όσον αφορά τα νοκ άουτ θα σου πω μία ιστορία που έζησε ο αδερφός μου.
Του την έπεσαν δύο νταγλάρια. Πιο ψηλοί από αυτόν.
Απλά ο αδεφός μου κάνει 3 χρόνια πυγμαχία.
Μόλις έπεσε το πρώτο μπουκέτο το οποίο ήταν και νοκ άουτ, ο δεύτερος πάγωσε και έτσι σταμάτησε το σκηνικό.
Απλά όπως είπες και εσύ υπάρχει πρόβλημα με τα κότσια. Γιαυτό καλά είναι που και που να κάνεις σάκο, στην αρχή με σκέτο μπαντάζ και μετά χωρίς μπαντάζ (προσοχή στους καρπούς) και έτσι είσαι σε θέση να "ψήσεις" τα κότσια σου.
Το ίδιο θα έπρεπε να γίνεται και με τα καλάμια εφοσόν παίζεις και πόδια.
*πάντως το Brazilian Ju Jitsou δεν απαιτεί να είσαι ντουλάπα και αυτή είναι και η επιτυχία.
Άμα δεις βιντεάκια από το πρώτο UFC θα το καλάβεις.
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Ανοίξτε και κανένα βιβλίο βρε παιδιά.Kostakis έγραψε:Το να διαχωρίζω κάτι ως καλό ή ως κακό μου κάνει πολύ Χριστιανικό και μονοδιάστατο.
Όλοι οι Μεγάλοι αρχαίοι μας στην αντίθεση Αγαθού - Κακού αναφέρονται.
Μάλιστα η ΔΙΑΚΡΙΣΗ αυτών των δύο αποτελεί Κριτήριο Σοφίας.
Και παραπάνω αυτό σχολιάζω.
Πολλοί παπαγαλίζετε οτι η θεωρία αντίθεσης Καλού - Κακού
είναι "εβραϊκή" - "χριστιανική" - ευρύτερα "ανατολίτικη"
επειδή φυσικά το ακούσατε / αναγνώσατε απο ορισμένους "αρχαιογνώστες" της κακιάς ώρας.
Όμως ασχοληθείτε εσείς με τα κείμενα,
και κατόπιν εκφέρετε γνώμη.
http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 01#p115301
Συν βέβαια σε ολα αυτά η επιλογή του Ηρακλέους,
του δρόμου της Αρετής και η απόρριψη του δρόμου της Κακίας.
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
O οποιος δεν εκανε και λιγα εγκληματα.Συν βέβαια σε ολα αυτά η επιλογή του Ηρακλέους,
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Μας διαβάζουν και παιδιά, ξέρεις! (Δεν αναφέρω και τους Εισαγγελείς!)Τώρα άμα έχεις τόσο καλά skills στην μάχη εδάφους μπορείς να του κάνεις πνιγμό, να το αφήσεις λιπόθυμο και να λίξει εκεί
Υπάρχει και μία τάση, ασχέτως με πολεμικές τέχνες, που προκαλούν πνιγμό έφηβοι ο ένας στον άλλον, για την ευφορία της κατάστασης (ένα νέο ναρκωτικό, ας πούμε). Άλλα παιδιά έχουν προσπαθήσει να το προκαλέσουν στον εαυτό τους.
ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Μ'ΑΥΤΗ ΤΗ Μ****Α>
Δεν ξέρω τι κάνεις με τους φίλους σου, αλλά βάλε και καμία προειδοποίηση από κάτω:
"ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ο,ΤΙ Β****Α ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ"...
Σόρρυ, δηλαδή...
Εσύ τώρα, αμαρτωλή μου αγάπη.
Για ποια εγκλήματα μιλάς, καλέ μου άνθρωπε;
Και προς Ίκαρο. Το ότι το δέχονταν οι αρχαίοι Έλληνες (ή μέρος αυτών) δεν σημαίνει πως είναι και σωστή αντιμετώπιση της ζωής ή πως δεν μίλαγαν για συγκεκριμένο κομμάτι αυτής. Νομίζω έχουμε συμφωνήσει αλλού πως η επιλογή ανάμεσα σε καλό και κακό είναι τελείως πλασματική και υποκειμενική ή κοινωνικά ορμώμενη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kariatida την Τετ 01 Σεπ 2010, 19:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: μπιπ
Λόγος: μπιπ
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Τα εγκλήματα είναι για την πλοκή της Ιστορίας ώστε να αχθούμε στους Συμβολισμούς και τις Έννοιες,Divine Sinner έγραψε:O οποιος δεν εκανε και λιγα εγκληματα.Συν βέβαια σε ολα αυτά η επιλογή του Ηρακλέους,
μετά Καθάρεται γι' αυτά ως δούλος στην Ομφάλη και στον Ευρυσθέα δηλ. οδηγούμαστε στους Άθλους
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩