Το ιδιο ηταν κι ο κεκρωπας που δημιουρησε την πολη των Αθηνών.Κάτι λέει και για κάποιον εριχθόνιο με κεφάλι ανθρώπου και σώμα φιδιού. Υπάρχουν και εικόνες με τον εριχθόνιο.
Re: Mια νέα προσπάθεια...(Κρυφος Κόσμος)
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Αναμένω τα σχόλιά σας στα 3 βίντεο, όταν τα δείτε, είτε στο πεδίο σχολιασμών στο ΥΤ, είτε εδώ.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Όποτε χάνω κάτι και μπορεί να βρεθεί (δεν έχει καταλήξει σε κανέναν ωκεανό ξέρω γω), δεν υπάρχει περίπτωση να μην το βρω εφόσον δέσω μια πετσέτα κόμπο. Μόλις το βρω, τον ξεδένω. Έχω βρει πράγματα σε απίστευτες 'κρυψώνες'! Μέχρι φακό στον κήπο έχω δει από τον τρίτο όροφο!!!Πάντως, θυμάμαι την γιαγιά μου (την Ελληνίδα), όταν έχανε κάτι, να καρφώνει μια πρόκα σ' ένα κομμάτι ξύλο για να το βρει. Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό και την είχα ρωτήσει γιατί το έκανε. Είχε πει πως οι δαίμονες για να παίξουν κρύβουν πράγματα απ' τα μάτια μας, αλλά όταν κανείς καρφώνει ξύλο τρομάζουν και φεύγουν.
Κατά τ'άλλα πιστεύω στις νεράιδες και τα στοιχειώδη, κι όχι μόνο επειδή μ'αρέσουν σαν ιδέα
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
- Polikos Arkoudos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
Σας λέει κάτι το Chariots of the Gods του Erich von Daniken ?
"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
- ArELa
- Founder-Administrator
Tα ξεκινήσαμε
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Η πραγματικότητα ξεπερνάει κάθε φαντασία.
Ορίστε ένα βίντεο. Όταν το είδα πρώτη φορά έπαθα πλάκα. Είναι τρομερό
Αλλά τι είναι αυτό το πράγμα που γέννησε η Τουρκάλα?
Μοιάζει με ένα θεό των Αιγυπτίων
Ορίστε ένα βίντεο. Όταν το είδα πρώτη φορά έπαθα πλάκα. Είναι τρομερό
Αλλά τι είναι αυτό το πράγμα που γέννησε η Τουρκάλα?
Μοιάζει με ένα θεό των Αιγυπτίων
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- ArELa
- Founder-Administrator
Το'χω δει, όπως έχω δει και αυτό...
Στις "τερατογενέσεις" που παραπέμπουν σε άλλο είδος, από μαϊμού μέχρι ερπετό, το πιθανότερο για μένα είναι να βλέπουμε ένα αποτέλεσμα φρικώδους πειράματος. Τα 3 βίντεο που ανεβηκαν πιο πάνω για τους φυλακισμένους στο Dulce, παρουσιάζουν σαν δεδομένο ότι στις μυστικές βάσεις, κάνουν φρικαλέα γενετικά πειράματα, (πράγμα που ανέφερε κι ο Σνάιντερ και άλλοι...) Αυτά τα κάνουν τα λαμόγια χωρίς ίχνος ηθικής...
(δεν τα σχολιάσατε καν παρεμπιπτώντως, να υποθέσω πως δεν τα είδατε;)
Σε άλλες έρευνες που έχω κάνει (θ'ανεβάσω και σχετικό βίντεο για τα διαφορετικά είδη εξωγήινων στη γη) μιλάνε ολοένα και περισσότερο για dna splicing (κόψιμο-σχίσιμο μορίων DNA και ρίξιμο στη σχισμή, μόρια από DNA άλλου είδους) - μεταξύ ερπετοειδών και ανθρώπων για παράδειγμα.
Με φυσικό τρόπο δε γίνεται αυτό αφού η φυσική τους δομή είναι εντελώς διαφορετικη, οπότε το επιδιώκουν με την διαδικασία dna splicing. Το πώς εμπλέκεται η Τουρκάλα σ'αυτόν τον πειραματισμό, και γέννησε αυτό το δύστυχο πλάσμα, δεν ξέρω. Δεν ορκίζομαι ότι έπαιξε πειραματισμός, αλλά επειδή 2 διαφορετικά είδη όπως είπα είναι αδύνατο να "σμίξουν" γονιδιακά , δεν βλέπω τι άλλο μπορεί να έπαιξε εκτός από τεχνική-επιστημονική παρέμβαση.
Στις "τερατογενέσεις" που παραπέμπουν σε άλλο είδος, από μαϊμού μέχρι ερπετό, το πιθανότερο για μένα είναι να βλέπουμε ένα αποτέλεσμα φρικώδους πειράματος. Τα 3 βίντεο που ανεβηκαν πιο πάνω για τους φυλακισμένους στο Dulce, παρουσιάζουν σαν δεδομένο ότι στις μυστικές βάσεις, κάνουν φρικαλέα γενετικά πειράματα, (πράγμα που ανέφερε κι ο Σνάιντερ και άλλοι...) Αυτά τα κάνουν τα λαμόγια χωρίς ίχνος ηθικής...
(δεν τα σχολιάσατε καν παρεμπιπτώντως, να υποθέσω πως δεν τα είδατε;)
Σε άλλες έρευνες που έχω κάνει (θ'ανεβάσω και σχετικό βίντεο για τα διαφορετικά είδη εξωγήινων στη γη) μιλάνε ολοένα και περισσότερο για dna splicing (κόψιμο-σχίσιμο μορίων DNA και ρίξιμο στη σχισμή, μόρια από DNA άλλου είδους) - μεταξύ ερπετοειδών και ανθρώπων για παράδειγμα.
Με φυσικό τρόπο δε γίνεται αυτό αφού η φυσική τους δομή είναι εντελώς διαφορετικη, οπότε το επιδιώκουν με την διαδικασία dna splicing. Το πώς εμπλέκεται η Τουρκάλα σ'αυτόν τον πειραματισμό, και γέννησε αυτό το δύστυχο πλάσμα, δεν ξέρω. Δεν ορκίζομαι ότι έπαιξε πειραματισμός, αλλά επειδή 2 διαφορετικά είδη όπως είπα είναι αδύνατο να "σμίξουν" γονιδιακά , δεν βλέπω τι άλλο μπορεί να έπαιξε εκτός από τεχνική-επιστημονική παρέμβαση.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
Το είχα δει αλλά έμοιαζε με τερατογένεση από ραδιενέργεια.
Πως έγινε η γενετική παρέμβαση στην Τουρκάλα?
Μήπως υπάρχουν είδη υποχθόνιων που μπορούν να διασταυρωθούν με γήινους?
Πως έγινε η γενετική παρέμβαση στην Τουρκάλα?
Μήπως υπάρχουν είδη υποχθόνιων που μπορούν να διασταυρωθούν με γήινους?
- ArELa
- Founder-Administrator
Σου ειπα, δεν ξέρω... Μπορεί να την άρπαξαν για λίγες ώρες, να την πήγαν σε καμιά υπόγεια βάση (ΠΑΝΤΟΥ στον κόσμο υπάρχουν τέτοιες), να την κοίμισαν, να πειραματίστηκαν και να μην πήρε χαμπάρι. Για τους πειραματισμους αναφέρθηκα αρκετά εκτενώς πιο πάνω... Ψάχνω και βρίσκω πολλά αυτόν τον καιρό.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Τα υποχθόνια ρυπαρά γένη που λέει η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΠΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΧΩΡ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΛΑΣΜΑ?? ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ...
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΠΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΧΩΡ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΛΑΣΜΑ?? ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ...
- doctormarkon
- Επίτιμος
Καλώς ήρθες δυναμικά με πολύ καλό βίντεο
Και πάνω που είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι. Που είναι οι Μαλτσεχ?
Αλλά γιατί λέει ότι είναι στη λευκή αδερφότητα? Ο Λιακό έλεγε ότι είναι η μαύρη αδερφότητα και δείχνει συνέχεια εκείνη τη φωτογραφία με τον Ομπάμα που ανήκει στη μαύρη (όχι επειδή είναι μαύρος) να κάνει εκείνη τη χειρονομία που κάνουν τα παιδιά σχηματίζοντας σκυλάκι με τα δάχτυλα.
Είναι γνωστό ότι πολλά αρχαία συγγράματα αναφέρουν τους Κένταυρους και μάλιστα ο Κένταυρος Χείρωνας ήταν γνωστός για τη σοφία του. Τα κάναμε και στο σχολείο και είχαμε μπερδευτεί. Τώρα τα έχουν κόψει τελείως όλα αυτά τα παράξενα. Κάτι θυμάμαι ότι έγραφε το βιβλίο της Ιστορίας για τον Κένταυρο Χείρωνα στα χρόνια του Αλέξανδρου. Πόσα χρόνια ζούν οι Κένταυροι?
Θυμάμαι το βιβλίο της Ιστορίας έγραφε πολλά που δημιουργούσαν απορίες. Αλλά που καιρός για ψάξιμο λόγω φόρτου εργασίας. Τώρα έχουν μεγαλύτερο φόρτο αλλά τα επίμαχα κομμάτια έχουν αφαιρεθεί. Υπάρχει μόνο ένα ποτ πουρί από άχρηστες γνώσεις ασύνδετες μεταξύ τους.
Στις τοιχογρφίες υπάρχουν πολλά τέτοια όντα και πολλές αναφορές. Ο Κέκρωπας ήταν ερπετοειδής?
Υπάρχουν αναφορές για γοργόνες αλλά άσχημες που λέγονται τελχίνες. Ο Λιακό έδειξε μία σοκαριστηκή φωτογραφία ενός νεκρού τελχίνα. Δεν υπάρχει πιά στο youtube έχει αφαιρεθεί.
Και πάνω που είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι. Που είναι οι Μαλτσεχ?
Αλλά γιατί λέει ότι είναι στη λευκή αδερφότητα? Ο Λιακό έλεγε ότι είναι η μαύρη αδερφότητα και δείχνει συνέχεια εκείνη τη φωτογραφία με τον Ομπάμα που ανήκει στη μαύρη (όχι επειδή είναι μαύρος) να κάνει εκείνη τη χειρονομία που κάνουν τα παιδιά σχηματίζοντας σκυλάκι με τα δάχτυλα.
Είναι γνωστό ότι πολλά αρχαία συγγράματα αναφέρουν τους Κένταυρους και μάλιστα ο Κένταυρος Χείρωνας ήταν γνωστός για τη σοφία του. Τα κάναμε και στο σχολείο και είχαμε μπερδευτεί. Τώρα τα έχουν κόψει τελείως όλα αυτά τα παράξενα. Κάτι θυμάμαι ότι έγραφε το βιβλίο της Ιστορίας για τον Κένταυρο Χείρωνα στα χρόνια του Αλέξανδρου. Πόσα χρόνια ζούν οι Κένταυροι?
Θυμάμαι το βιβλίο της Ιστορίας έγραφε πολλά που δημιουργούσαν απορίες. Αλλά που καιρός για ψάξιμο λόγω φόρτου εργασίας. Τώρα έχουν μεγαλύτερο φόρτο αλλά τα επίμαχα κομμάτια έχουν αφαιρεθεί. Υπάρχει μόνο ένα ποτ πουρί από άχρηστες γνώσεις ασύνδετες μεταξύ τους.
Στις τοιχογρφίες υπάρχουν πολλά τέτοια όντα και πολλές αναφορές. Ο Κέκρωπας ήταν ερπετοειδής?
Υπάρχουν αναφορές για γοργόνες αλλά άσχημες που λέγονται τελχίνες. Ο Λιακό έδειξε μία σοκαριστηκή φωτογραφία ενός νεκρού τελχίνα. Δεν υπάρχει πιά στο youtube έχει αφαιρεθεί.
Ο χειρωνας δεν ηταν απλα ενας κενταυρος.
Ο ιδιος ηταν θεϊκης καταγωγης.
Ηταν Γιος του Κρόνου και της Ωκεανίδας Φιλύρας
Γι αυτο και ηταν αθάνατος και σε αντιθεση με τους υπολοιπους κενταυρους που ηταν αγριοι αυτος ηταν σοφος και ηρεμος.
Ο ιδιος ηταν θεϊκης καταγωγης.
Ηταν Γιος του Κρόνου και της Ωκεανίδας Φιλύρας
Γι αυτο και ηταν αθάνατος και σε αντιθεση με τους υπολοιπους κενταυρους που ηταν αγριοι αυτος ηταν σοφος και ηρεμος.
- Aristogenos
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
Πολλά υπάρχουν και πινουν το αίμα του κόσμου. Περισσότερο του πίνουν την ενεργεια και ασχολείτε με λάθος πραγματα.
Αυτά που πίνουν το περισσότερο και δεν είναι μόνο αίμα είναι οι σημερινές θρησκείες.
Το αξιοπερίεργο είναι ότι ποτέ και σε κανένα κείμενο του κόσμου από ολους τους λαούς δεν έχουν ειπωθεί τόσες μαλακίες μαζεμένες
όσες σε αυτές των κειμένων των οβραικών καταγόμενων θρησκειών του φθόνου.
Οι μάγοι που τις φτιάξαν ξέραν και πώς να τις πλασσάρουν και έτσι πιάσαν τόπο.
Συνάμα πάρτε και ένα σωρό αιματοκυλίσματα γι αυτές , πόσα και πόσα δεν γινανε λόγω αυτών.. θυσίες στις οντότητες τους για να πιάσει τόπο..... το καλό....και το κακό....
ΤΟ δυχτάκι τους είναι άριστα φτιαγμένο για να πιάσει ψάρια.... ψαρια θέλουν και όχι ανθρώπους....η μάλον ότιδήποτε άλλο από ανθρώπους.
Παλια μπορεί να σκωτονονταν για ένα κιλό φρυσό , για 10 γουρούνια και τρις παπιες....τωρα πρεπει να σκοτωνωνται για τιας παπαριές του εβραιο γιαχβέ..
γιατί λέει θα βγούν τα τερατα με τα 32 κεφαλια και τα 22 παπάρια και θα πηδήξουν τον άνθρωπο... Και ότι άλλο θέλει η αρρωστημμένη φαντασία τους.
Που και πού αναλόγως στο κοινό που απευθηνονται ρίχνουν και κάτι αληθινό απο παράδωση να πιάσουν ψάρια....ετσι κάνας ΜεγΑλέξανδρος , κάνας φιλόσοφος και τίποτα μαγικό......όπως αυτό το περίεργο Ιχώρ
Εγω σας λέω ότι έχουν έρθει απλά μερικοί είναι μεταμορφωμένοι και δεν τους βλέπετε.Απλά στρεφουν τα ματια και τα μυαλά αλλού για να δρούν περισσότερο, αλλα και να
πετάνε αρρωστεια στα μυαλά του κόσμου.Με ένα σμπάρο δυό τρυγώνια.
Δειτε για παραδειγμα το πολιτικό-κοινωνικό σκηνικό... όλη η ανθρωπότητα βασίζεται στο χρήμα που κόβουν από το 0 . 2-3 -5 σιχαμένοι... το μοιράζουν μέσω των τραπεζών το περισσότερο πλασματικό και ζητούν πίσω πραγματικό. Και 6 δις κόσμος και πλέον σε αυτο τον πλανήτη έχουν πουλήσει τα πάντα απο αξίες για ένα κωλόχαρτο (δικαιολογίες υπάρχουν πολλές) ακόμα και τον κώλο τους γιατί ?? για ένα φανταστικα φτιαγμένο @@@ρόχαρτο. Συν τοις άλλοις ανεχονται στο να τρώνε την κάθε βλακοδικαιολογία από αυτους που τους τα παίρνουν και να τους θαυμάζουν και από πάνω....Καθε είδος προσωπικότητας έχει χαθεί.....την πετά δλδ έκαστος στα σκουπίδια μαζί εκεί σε αυτή την χαβούζα την πνευματικη που του έχουν επιβάλει εδώ και αιώνες.....
Βεβαια όπου υπαρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Δεν θα έλειπε ο Μάρτης λένε από την σαρακωστή ..που λένε, και εκεί είναι που χτυπά και αποτελειώνει τα μυαλά και την νόηση οι διεστραμμένοι μαυροφόροι ρασσοφόροι. Το καλό και το κακό ... αν δεν είσαι με το καλό τότε αναγκαστικά είσαι με το κακό.... και ποιός σου είπε ρε βρωμό@@@στα ότι εσυ θα ορίσεις το καλό και το κακό ?? Και θα βάλεις και αντιπροσώπους που κόβουν εισητήρια κιόλας....Παρ όλα αυτα ο κόσμος εκεί .,.. τα πιστεύει.... από μικρός του πρήξαν τον εγκεφαλο θα μου πείς .... να μην τα πιστέψει ?? Ναι νομοτέλεια υπάρχει αν ψάξει κάποιος θα την βρεί , αλλα δεν είναι αυτή που λένε.... διότι και όλη δεν την λένε αλλα και διαστρευλωμένη. Έτσι λοιπόν ταζοντας λαγούς με πετραχήλια , ανωγειους παράδεισους και αιώνιες ζωές (όχι ότι δεν υπάρχουν....αλλα αυτόκλητοι αντιπροσωποι σε κάτι που δεν κατέχουν.... δεν είναι δυνατόν) ..... ( αναλογα με το περιβάλλον σε άλλους ταζουν ρύζια...σε άλλους χρυσό... σε άλλους @@@δια) κατόρθωσαν να γίνουν αποδεκτοί , εκμεταλευτήκαν τις μάζες ώστε να αποθήσουν ότι καλό υπήρξε και τώρα τους έχουμε στην πλάτη μας κι απο πάνω....(από ένα σημείο και μετά εκτελέσαν όσους μπορούσαν για να τους βγάλουν από την μέση....και τα πετάξαν όλο το χάλι κάτω απο το χαλάκι τους που κρύβουν όλες τις βρωμιές....κτα οικονομία θεού..) Του δικού τους ...γιαχβέ...που θα έπρεπε να είναι και όλης της ανθρωπότητας.....
Πλέον δεν ξερω και ούτε ασχολούμαι με το τί σχεδιάζει όλη αυτή η μαφία εμπετάλευσης της ανθρωπινης ψυχής. Από τοτε που βγήκε η αποκάλυψη ,αυτό το τερατουργηματικό και βδελυρό αποχαύνωμα , όλοι κυνηγάνε τον το ουξουξουξ και το εξεξεξ και εξ απω δώ παλιό@@@στες μαζί με το τέρας σας με τα δεκα κεφάλια τα τρία πόδια τα εικοσι χέρια και τα πενήντα παπάρια.Και όλα αυτα "υπάρχουν" μιας και ο "θεός"τα δημιούργησε και τα άφησε να υπάρχουν και κάάάάποια στιγμή αφου τους κάψει όλους και τους γ**ήσει τα ράμματα και εξαφανίσει και την ανθρωπότητα ( πλήν των 144. χιλ εκλεκτών...) είναι συμβολικό μην ψαρώνετε μπορεί να σωθήτε και εσείς αν προσκυνάτε τον γιαχβέ ... όλα θα είναι πλέον καλά.... ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ
Βεβαια όλα αυτά δεν υπήρχαν πρίν βγήκαν από αυτούς μαζί με μία πλειάδα ανύπαρκτων ιστορικά προσώπων και γεγονότων. Αυτό θα πεί μαγεία , να βαλεις τους άλλους να πιστεύουν σε κάτι ανύπαρκτο , και να σκοτωνωνται για πάρτη του....Κάπως έτσι βγάινει και ό θεός... όπως βγάζει και ένας διαιτιτής τις κάρτες..... τσουπ... υπάρχιε δύσκολο η αναξηγητο ?? ο Θεός... υπάρχει κάτι λάθος που κάναν....?καμια σφαγή.?κάνα αλαξοκόλιασμα?? ...ο θεός....κάνει ότι τους σκαρφίσει το αρρωστημμένο μυαλό τους και υπάρχει.
Λοιπόν παιδες δεν ξερω πως την βρίσκετε με όλα αυτα τα τερατουργήματα αλλά εγώ δεν την βρίσκω. δεν λέω ότι δεν υπάρχουν απλά λεω ότι είναι μια πλεκτάνη αρρωστειας που πετάνε στον κόσμο για να δέσουν το σχέδιό τους που ναι από όσο βλεπουμε είναι καταστροφικό για τον άνθρωπο....και όσο ασχολείστε και με τα βαπτισμένα από αυτούς "καλά"αλλα ακόμα περισσότερο με τα τερατουργηματικά "κακά" τόσο θα υπάρχουν και τόσο θα σας βλάπτουν.
Μια ματιά στην ιστορία θα δείξει και το ποιόν τους και το φθόνο τους που εκφράζεται και στις πραξεις τους και στα κειμενά τους.Ψάξτε πως επιβληθήκαν, παρατηρήστε πώς σιωπούν σε σημαντικά γεγονότα, ποιανού το μέρος παίρνουν,παρατηρήστε πόσα καταστροφικά πλασσαρουν στον εγκεφαλό σας.
Παρατηρήστε πώς έχουν κρεμαστεί στην πλάτη της ανθρωπότητας με το καλό και το κακό που δημιουργήσαν αυτοί και πώς την απομιζούν, το ίδιο σκυλολόι είναι όλοι τους πολύ απλά διότι ό ένας τρέφει τον άλλο.
Το ίδιο σκυλολόι είναι στις κορυφές των συστηματων τους απλά υπάρχουν τα κορόιδα απο κάτω που τους στηρίζουν.... ΑΝ είσαι μαγκες ψάξετε να δείτε πώς ελεγχουν τις μάζες αφ ενος μεν με πλυση εγκεφάλου....και "πράκτορες" ας το πούμε σε κάθε είδος κοινού...(που στο τέλος θα πετάξουν την @@χιδιά τους που τους στιρήζει)...αφ ἐτέρου με διάφορα άλλα κόλπα διαχείρησης ενεργειας πλασσαροντας είτε τρόμο, (με καθε τρόπο) είτε άλλα αρνητικά, είτε θρήνο και down-ασμα, και γενικώς οτιδήποτε παράγει χαμηλής συχνότητας ενέργεια.... Καπως έτσι λειτουργεί και η μαγεία αλλά δεν είναι στο θέμα και στον χώρο τώρα να σας το αναλύσω.Παρατηρήστε επίσης πώς ελεχουν οι θρησκείες ( αλλα και τα πολιτικά συστήματα και λοιπές μπουρδοβλακείες) την Θέληση του Ανθρώπου. Το ποιμνιο. ο άπραγος , ο υποτακτικός σε ότι του ρχεται....και σε αλλες αναλογα με το κοινό και τα μυαλά που θέλαν να παραλύσουν.... Πώς πλασσαρουν από μπροστά την "ἑλευθερία" μ΄'οστρα και στην πράξη επίζητούν και διδάσκουν σκαλβιά πνευματική σκλαβιά που είναι και η χειρότερη.
Παρατηρήστε πώς αντεγράψαν άλλες θρησκείες ή δοξασίες, πώς φρόντισαν να καταστρέψαν όσες δεν τους κάναν. Τότε θα μπορείτε να δείτε μέ άλλο μάτι και ίσωςνα ξυπνήσετε από τον ύπνο τον βαθύ..... γιατί έχουν κοιμήσει τον κόσμο και πολύ αλλα και άθλια.
Το δια ταύτα , το ζουμί είναι να ξυπνησουμε και να γίνουμε όλοι κύριοι του εαυτού μας... Στα διδάγματα των ΕΛληνων φιλοσόφων αλλα και ιστορικών θα σταθούν για μάς
και δεν θα μας ξυπνήσουν κανένα Ιχώρο αλλά το πνεύμα που είναι η κινητήριος δύναμη της μορφης που έχουμε σε αυτό το μέρος.
Μην διαβαζετε μπουρδες και θεωρίες του κάθε ενός καμμένου... διαβάστε τα αρχαία. κείμενα...εκεί που επικρατεί αρμονία του περιεγχομένου , και όχι η φαντασιοπληξία και η τερατουργηματικότητα....Ο Πλάτων δίδασκε ότι το Ελευθερο είναι το αυτοκυβέρνητο...μονο και μόνο αυτό σας δίνει την λύση για πολλά... καντε τα πράξη... είναι δύσκολο και όλοι υποπεπτουμε σε σφάλματα... μια πραξη ωφέλειμη πρεπει να γίνεται οχι μονο μια φορα αλλά κάθε μέρα λέει ο μέγιστος Αριστοτέλης..γιατί ένα χελιδόνι δεν φέρνει την άνοιξη δεν φέρνει ουτε μία μέρα ( ναι αυτός το έχει πει στα Ηθικά ευδήμεια)
Για να ξεμουδιάσει το μυαλό σας , διαβάστε και το Πορφύριου "κατα χριστιανών" και του Ιουλιανού "κατά Γαλιλαίων" ετσι , για να μπείτε στο νόημα το τί λέρα ήταν αυτοί που στιρήζαν την θρησκεία αυτή..... (όχι ότι οι άλλες οβραιοκαταγόμενες είναι καλύτερες.... αντιθέτως χειρότερες)
ΓΙ αυτό κρατήστε την ενεργειά σας θεττική για να την διοχετεύετε στον εαυτό σας και στους γυρω σας , και ενώ όλα αυτα τα τερατουργήματα μπορεί να υπάρχουν με την Α η Β μορφή καταλάβετε ότι προετοιμάζουν τον κόσμο για ένα μεγιστο αφανισμό (για το Α η Β λόγο τους). Ισως είναι αργα να μελετήσετε όλη την ιστορία , αυτό που θα χρειαστείτε είναι το πνεύμα των αρχαίων που μπορεί να κάνει τον καθένα και δραστήριο και καθαρό στο μυαλό να μπορεί να ετοιμάζεται από μόνος του για οποιαδήποτε δυσκολία αν αυτή υπάρξει.... Θα το βρείτε στα κείμενα που μας αφήσαν....ψάχτε το όσο είναι καιρός.
Σε καμία περίπτωση μην ασχολείστε με όλους τους διαστημόβλαχους που βγάζουν θεωρίες φαντασίας χρησημοποιώντας τους αρχαίους σαν ότι τους καπνίσει ( αλλα και άλλους παπαροιδεολόγους και άλλου γκουρου και μαγκουρού με λουκούμια).... ειναι επικύνδινοι και άμα θελετε το συζητάμε....Αυτοί εσας θέλουν εσας που ψαχνεστε για να σας βαλουν πίσω στο μαντρί.
Ο Αριστοτέλης έλεγε ότι το κινούν είναι δυνατότερο από το κινούμενο.... προσέξτε τί σας κινεί λοιπόν...και καλή δύναμη.
Αυτά που πίνουν το περισσότερο και δεν είναι μόνο αίμα είναι οι σημερινές θρησκείες.
Το αξιοπερίεργο είναι ότι ποτέ και σε κανένα κείμενο του κόσμου από ολους τους λαούς δεν έχουν ειπωθεί τόσες μαλακίες μαζεμένες
όσες σε αυτές των κειμένων των οβραικών καταγόμενων θρησκειών του φθόνου.
Οι μάγοι που τις φτιάξαν ξέραν και πώς να τις πλασσάρουν και έτσι πιάσαν τόπο.
Συνάμα πάρτε και ένα σωρό αιματοκυλίσματα γι αυτές , πόσα και πόσα δεν γινανε λόγω αυτών.. θυσίες στις οντότητες τους για να πιάσει τόπο..... το καλό....και το κακό....
ΤΟ δυχτάκι τους είναι άριστα φτιαγμένο για να πιάσει ψάρια.... ψαρια θέλουν και όχι ανθρώπους....η μάλον ότιδήποτε άλλο από ανθρώπους.
Παλια μπορεί να σκωτονονταν για ένα κιλό φρυσό , για 10 γουρούνια και τρις παπιες....τωρα πρεπει να σκοτωνωνται για τιας παπαριές του εβραιο γιαχβέ..
γιατί λέει θα βγούν τα τερατα με τα 32 κεφαλια και τα 22 παπάρια και θα πηδήξουν τον άνθρωπο... Και ότι άλλο θέλει η αρρωστημμένη φαντασία τους.
Που και πού αναλόγως στο κοινό που απευθηνονται ρίχνουν και κάτι αληθινό απο παράδωση να πιάσουν ψάρια....ετσι κάνας ΜεγΑλέξανδρος , κάνας φιλόσοφος και τίποτα μαγικό......όπως αυτό το περίεργο Ιχώρ
Εγω σας λέω ότι έχουν έρθει απλά μερικοί είναι μεταμορφωμένοι και δεν τους βλέπετε.Απλά στρεφουν τα ματια και τα μυαλά αλλού για να δρούν περισσότερο, αλλα και να
πετάνε αρρωστεια στα μυαλά του κόσμου.Με ένα σμπάρο δυό τρυγώνια.
Δειτε για παραδειγμα το πολιτικό-κοινωνικό σκηνικό... όλη η ανθρωπότητα βασίζεται στο χρήμα που κόβουν από το 0 . 2-3 -5 σιχαμένοι... το μοιράζουν μέσω των τραπεζών το περισσότερο πλασματικό και ζητούν πίσω πραγματικό. Και 6 δις κόσμος και πλέον σε αυτο τον πλανήτη έχουν πουλήσει τα πάντα απο αξίες για ένα κωλόχαρτο (δικαιολογίες υπάρχουν πολλές) ακόμα και τον κώλο τους γιατί ?? για ένα φανταστικα φτιαγμένο @@@ρόχαρτο. Συν τοις άλλοις ανεχονται στο να τρώνε την κάθε βλακοδικαιολογία από αυτους που τους τα παίρνουν και να τους θαυμάζουν και από πάνω....Καθε είδος προσωπικότητας έχει χαθεί.....την πετά δλδ έκαστος στα σκουπίδια μαζί εκεί σε αυτή την χαβούζα την πνευματικη που του έχουν επιβάλει εδώ και αιώνες.....
Βεβαια όπου υπαρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Δεν θα έλειπε ο Μάρτης λένε από την σαρακωστή ..που λένε, και εκεί είναι που χτυπά και αποτελειώνει τα μυαλά και την νόηση οι διεστραμμένοι μαυροφόροι ρασσοφόροι. Το καλό και το κακό ... αν δεν είσαι με το καλό τότε αναγκαστικά είσαι με το κακό.... και ποιός σου είπε ρε βρωμό@@@στα ότι εσυ θα ορίσεις το καλό και το κακό ?? Και θα βάλεις και αντιπροσώπους που κόβουν εισητήρια κιόλας....Παρ όλα αυτα ο κόσμος εκεί .,.. τα πιστεύει.... από μικρός του πρήξαν τον εγκεφαλο θα μου πείς .... να μην τα πιστέψει ?? Ναι νομοτέλεια υπάρχει αν ψάξει κάποιος θα την βρεί , αλλα δεν είναι αυτή που λένε.... διότι και όλη δεν την λένε αλλα και διαστρευλωμένη. Έτσι λοιπόν ταζοντας λαγούς με πετραχήλια , ανωγειους παράδεισους και αιώνιες ζωές (όχι ότι δεν υπάρχουν....αλλα αυτόκλητοι αντιπροσωποι σε κάτι που δεν κατέχουν.... δεν είναι δυνατόν) ..... ( αναλογα με το περιβάλλον σε άλλους ταζουν ρύζια...σε άλλους χρυσό... σε άλλους @@@δια) κατόρθωσαν να γίνουν αποδεκτοί , εκμεταλευτήκαν τις μάζες ώστε να αποθήσουν ότι καλό υπήρξε και τώρα τους έχουμε στην πλάτη μας κι απο πάνω....(από ένα σημείο και μετά εκτελέσαν όσους μπορούσαν για να τους βγάλουν από την μέση....και τα πετάξαν όλο το χάλι κάτω απο το χαλάκι τους που κρύβουν όλες τις βρωμιές....κτα οικονομία θεού..) Του δικού τους ...γιαχβέ...που θα έπρεπε να είναι και όλης της ανθρωπότητας.....
Πλέον δεν ξερω και ούτε ασχολούμαι με το τί σχεδιάζει όλη αυτή η μαφία εμπετάλευσης της ανθρωπινης ψυχής. Από τοτε που βγήκε η αποκάλυψη ,αυτό το τερατουργηματικό και βδελυρό αποχαύνωμα , όλοι κυνηγάνε τον το ουξουξουξ και το εξεξεξ και εξ απω δώ παλιό@@@στες μαζί με το τέρας σας με τα δεκα κεφάλια τα τρία πόδια τα εικοσι χέρια και τα πενήντα παπάρια.Και όλα αυτα "υπάρχουν" μιας και ο "θεός"τα δημιούργησε και τα άφησε να υπάρχουν και κάάάάποια στιγμή αφου τους κάψει όλους και τους γ**ήσει τα ράμματα και εξαφανίσει και την ανθρωπότητα ( πλήν των 144. χιλ εκλεκτών...) είναι συμβολικό μην ψαρώνετε μπορεί να σωθήτε και εσείς αν προσκυνάτε τον γιαχβέ ... όλα θα είναι πλέον καλά.... ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ
Βεβαια όλα αυτά δεν υπήρχαν πρίν βγήκαν από αυτούς μαζί με μία πλειάδα ανύπαρκτων ιστορικά προσώπων και γεγονότων. Αυτό θα πεί μαγεία , να βαλεις τους άλλους να πιστεύουν σε κάτι ανύπαρκτο , και να σκοτωνωνται για πάρτη του....Κάπως έτσι βγάινει και ό θεός... όπως βγάζει και ένας διαιτιτής τις κάρτες..... τσουπ... υπάρχιε δύσκολο η αναξηγητο ?? ο Θεός... υπάρχει κάτι λάθος που κάναν....?καμια σφαγή.?κάνα αλαξοκόλιασμα?? ...ο θεός....κάνει ότι τους σκαρφίσει το αρρωστημμένο μυαλό τους και υπάρχει.
Λοιπόν παιδες δεν ξερω πως την βρίσκετε με όλα αυτα τα τερατουργήματα αλλά εγώ δεν την βρίσκω. δεν λέω ότι δεν υπάρχουν απλά λεω ότι είναι μια πλεκτάνη αρρωστειας που πετάνε στον κόσμο για να δέσουν το σχέδιό τους που ναι από όσο βλεπουμε είναι καταστροφικό για τον άνθρωπο....και όσο ασχολείστε και με τα βαπτισμένα από αυτούς "καλά"αλλα ακόμα περισσότερο με τα τερατουργηματικά "κακά" τόσο θα υπάρχουν και τόσο θα σας βλάπτουν.
Μια ματιά στην ιστορία θα δείξει και το ποιόν τους και το φθόνο τους που εκφράζεται και στις πραξεις τους και στα κειμενά τους.Ψάξτε πως επιβληθήκαν, παρατηρήστε πώς σιωπούν σε σημαντικά γεγονότα, ποιανού το μέρος παίρνουν,παρατηρήστε πόσα καταστροφικά πλασσαρουν στον εγκεφαλό σας.
Παρατηρήστε πώς έχουν κρεμαστεί στην πλάτη της ανθρωπότητας με το καλό και το κακό που δημιουργήσαν αυτοί και πώς την απομιζούν, το ίδιο σκυλολόι είναι όλοι τους πολύ απλά διότι ό ένας τρέφει τον άλλο.
Το ίδιο σκυλολόι είναι στις κορυφές των συστηματων τους απλά υπάρχουν τα κορόιδα απο κάτω που τους στηρίζουν.... ΑΝ είσαι μαγκες ψάξετε να δείτε πώς ελεγχουν τις μάζες αφ ενος μεν με πλυση εγκεφάλου....και "πράκτορες" ας το πούμε σε κάθε είδος κοινού...(που στο τέλος θα πετάξουν την @@χιδιά τους που τους στιρήζει)...αφ ἐτέρου με διάφορα άλλα κόλπα διαχείρησης ενεργειας πλασσαροντας είτε τρόμο, (με καθε τρόπο) είτε άλλα αρνητικά, είτε θρήνο και down-ασμα, και γενικώς οτιδήποτε παράγει χαμηλής συχνότητας ενέργεια.... Καπως έτσι λειτουργεί και η μαγεία αλλά δεν είναι στο θέμα και στον χώρο τώρα να σας το αναλύσω.Παρατηρήστε επίσης πώς ελεχουν οι θρησκείες ( αλλα και τα πολιτικά συστήματα και λοιπές μπουρδοβλακείες) την Θέληση του Ανθρώπου. Το ποιμνιο. ο άπραγος , ο υποτακτικός σε ότι του ρχεται....και σε αλλες αναλογα με το κοινό και τα μυαλά που θέλαν να παραλύσουν.... Πώς πλασσαρουν από μπροστά την "ἑλευθερία" μ΄'οστρα και στην πράξη επίζητούν και διδάσκουν σκαλβιά πνευματική σκλαβιά που είναι και η χειρότερη.
Παρατηρήστε πώς αντεγράψαν άλλες θρησκείες ή δοξασίες, πώς φρόντισαν να καταστρέψαν όσες δεν τους κάναν. Τότε θα μπορείτε να δείτε μέ άλλο μάτι και ίσωςνα ξυπνήσετε από τον ύπνο τον βαθύ..... γιατί έχουν κοιμήσει τον κόσμο και πολύ αλλα και άθλια.
Το δια ταύτα , το ζουμί είναι να ξυπνησουμε και να γίνουμε όλοι κύριοι του εαυτού μας... Στα διδάγματα των ΕΛληνων φιλοσόφων αλλα και ιστορικών θα σταθούν για μάς
και δεν θα μας ξυπνήσουν κανένα Ιχώρο αλλά το πνεύμα που είναι η κινητήριος δύναμη της μορφης που έχουμε σε αυτό το μέρος.
Μην διαβαζετε μπουρδες και θεωρίες του κάθε ενός καμμένου... διαβάστε τα αρχαία. κείμενα...εκεί που επικρατεί αρμονία του περιεγχομένου , και όχι η φαντασιοπληξία και η τερατουργηματικότητα....Ο Πλάτων δίδασκε ότι το Ελευθερο είναι το αυτοκυβέρνητο...μονο και μόνο αυτό σας δίνει την λύση για πολλά... καντε τα πράξη... είναι δύσκολο και όλοι υποπεπτουμε σε σφάλματα... μια πραξη ωφέλειμη πρεπει να γίνεται οχι μονο μια φορα αλλά κάθε μέρα λέει ο μέγιστος Αριστοτέλης..γιατί ένα χελιδόνι δεν φέρνει την άνοιξη δεν φέρνει ουτε μία μέρα ( ναι αυτός το έχει πει στα Ηθικά ευδήμεια)
Για να ξεμουδιάσει το μυαλό σας , διαβάστε και το Πορφύριου "κατα χριστιανών" και του Ιουλιανού "κατά Γαλιλαίων" ετσι , για να μπείτε στο νόημα το τί λέρα ήταν αυτοί που στιρήζαν την θρησκεία αυτή..... (όχι ότι οι άλλες οβραιοκαταγόμενες είναι καλύτερες.... αντιθέτως χειρότερες)
ΓΙ αυτό κρατήστε την ενεργειά σας θεττική για να την διοχετεύετε στον εαυτό σας και στους γυρω σας , και ενώ όλα αυτα τα τερατουργήματα μπορεί να υπάρχουν με την Α η Β μορφή καταλάβετε ότι προετοιμάζουν τον κόσμο για ένα μεγιστο αφανισμό (για το Α η Β λόγο τους). Ισως είναι αργα να μελετήσετε όλη την ιστορία , αυτό που θα χρειαστείτε είναι το πνεύμα των αρχαίων που μπορεί να κάνει τον καθένα και δραστήριο και καθαρό στο μυαλό να μπορεί να ετοιμάζεται από μόνος του για οποιαδήποτε δυσκολία αν αυτή υπάρξει.... Θα το βρείτε στα κείμενα που μας αφήσαν....ψάχτε το όσο είναι καιρός.
Σε καμία περίπτωση μην ασχολείστε με όλους τους διαστημόβλαχους που βγάζουν θεωρίες φαντασίας χρησημοποιώντας τους αρχαίους σαν ότι τους καπνίσει ( αλλα και άλλους παπαροιδεολόγους και άλλου γκουρου και μαγκουρού με λουκούμια).... ειναι επικύνδινοι και άμα θελετε το συζητάμε....Αυτοί εσας θέλουν εσας που ψαχνεστε για να σας βαλουν πίσω στο μαντρί.
Ο Αριστοτέλης έλεγε ότι το κινούν είναι δυνατότερο από το κινούμενο.... προσέξτε τί σας κινεί λοιπόν...και καλή δύναμη.
- doctormarkon
- Επίτιμος
Καλά τα λες αλλά άλλο να φοβάσαι και να πιστεύεις ότι σου λένε και άλλο να ερευνείς και να συζητάς για ότι έχει γραφτεί κατά καιρούς περί υποχθόνιων. Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να είναι όλα ψέματα αλλά μπορεί να έχουν και μια δόση αλήθειας.
Μου θύμισες τώρα το μικρό βιβλίο του Αργύρη Τσακαλία "Η Μαύρη βίβλος των μονοθειστών". Ο Αργύρης Τσακλίας ήταν πρώην αρχι-μανδρί-της που πέταξε τα ράσα και παντρεύτηκε κι έκανε 3 παιδιά. Εγινε γνωστός ως θείος των Ξηρών και μάλιστα κατηγορήθηκε ότι παρέσυρε τα ανήψια στην αθεία. Ο ίδιος είναι κατά της βίας και της αφαίρεσης ζωής για οποιονδήποτε λόγο.
Το βιβλίο "η μαύρη βιβλος των μονοθειστών" είναι σοκαριστικό και ακατάλληλο για πολύ θρήσκους αλλά έχει πολύ χιούμορ.
Σε κάποιο σημείο γράφει και υπογραμίζει "Όταν οι σκυφτοκέφαλοι κλωτσοδέκτες γίνουν κλωτσορίχτρες ο κόσμος θα αλλάξει προς το καλύτερο"
Μου θύμισες τώρα το μικρό βιβλίο του Αργύρη Τσακαλία "Η Μαύρη βίβλος των μονοθειστών". Ο Αργύρης Τσακλίας ήταν πρώην αρχι-μανδρί-της που πέταξε τα ράσα και παντρεύτηκε κι έκανε 3 παιδιά. Εγινε γνωστός ως θείος των Ξηρών και μάλιστα κατηγορήθηκε ότι παρέσυρε τα ανήψια στην αθεία. Ο ίδιος είναι κατά της βίας και της αφαίρεσης ζωής για οποιονδήποτε λόγο.
Το βιβλίο "η μαύρη βιβλος των μονοθειστών" είναι σοκαριστικό και ακατάλληλο για πολύ θρήσκους αλλά έχει πολύ χιούμορ.
Σε κάποιο σημείο γράφει και υπογραμίζει "Όταν οι σκυφτοκέφαλοι κλωτσοδέκτες γίνουν κλωτσορίχτρες ο κόσμος θα αλλάξει προς το καλύτερο"
- doctormarkon
- Επίτιμος
Tα τέρατα με τα πολλά κεφάλια υπάρχουν και όλη μέρα συζητάμε γι αυτά και μας πίνουν το αίμα.
Δε λέγονται Νεφελίμ ή Μαλτσεχ αλλά πολυεθνικές, καρτελ και στρατιωτικοβιομηχανικά συμπλέγματα. Παίρνουν την ευθύνη για χιλιάδες εγκλήματα και αθωώνουν κάθε διεστραμμένο μυαλό. Η επιχείρηση το κανε λένε. Τα ανύπαρκτα τέρατα είναι πολύ χειρότερα από τα υπαρκτά. Γιατί δεν μπορείς να σκοτώσεις κάτι που δεν είναι ζωντανό Τα "υπαρκτά" υποτίθεται τερατόμορφα πλάσματα είναι πολύ..........ρομαντικά θυμίζουν κάτι από δράκους τους παραμυθιού ή ποκεμον.
Δε λέγονται Νεφελίμ ή Μαλτσεχ αλλά πολυεθνικές, καρτελ και στρατιωτικοβιομηχανικά συμπλέγματα. Παίρνουν την ευθύνη για χιλιάδες εγκλήματα και αθωώνουν κάθε διεστραμμένο μυαλό. Η επιχείρηση το κανε λένε. Τα ανύπαρκτα τέρατα είναι πολύ χειρότερα από τα υπαρκτά. Γιατί δεν μπορείς να σκοτώσεις κάτι που δεν είναι ζωντανό Τα "υπαρκτά" υποτίθεται τερατόμορφα πλάσματα είναι πολύ..........ρομαντικά θυμίζουν κάτι από δράκους τους παραμυθιού ή ποκεμον.
- Polikos Arkoudos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Αριστόγεννε , άρον τις μηδενιστικές θεωρίες σου και το απύθμενο μίσος σου για τον Χριστό .. και περιπάτει.
Μπορεί αυτά να είναι εξωπραγματικά για πολλούς, αλλά για τα ανήσυχα πνεύματα, το ταξίδι προβλέπεται συναρπαστικό.
Η πιθανότητα να επηρεάζουν καταλυτικά και άμεσα τις ζωές μας, καταστάσεις και δρώμενα που μας αποκρύπτονται
αφού διαδραματίζονται εν κρυπτώ ή έξω απ'την εμβέλεια των 5 αισθήσεών μας, είναι πολύ υπαρκτή.
Οσοι ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ενδιαφέρονται για τέτοιες διαδρομές...
μπορούν απλά να κάνουν ένα κλικ συνδρομής (subscribe) στο νεοσύστατο κανάλι.
Οσοι δεν έχουν σχετικές αναζητήσεις, παρακαλούνται ιδιαιτέρως ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ αυτό το κάλεσμα...
και να μην μεταβαίνουν για τρολάρισμα ή χλεύη, στα βίντεο που θα αναρτώνται σ'εκείνο το κανάλι.
Δεν υπάρχει λόγος και δεν έχει νοημα να κάνουν κάτι τέτοιο.
Ειναι αναφαίρετο δικαίωμά τους να τα απορρίπτουν αυτά ως ανυπόστατες φαντασιώσεις...
αλλά δεν έχουν δικαίωμα να απαξιώνουν με ασέβεια αυτό που δεν δέχονται...
ούτε πρόκειται επιβάλλουν (αν αυτό θέλουν) στους άλλους τη δική τους άρνηση να δεχτούν ή έστω να εξετάσουν κάποια πράγματα.
θα καταδείξουν μόνο για άλλη μια φορά, ότι τέτοιες αντιδράσεις δεν είναι ένδειξη πολιτισμού αλλά βλακείας.
Ως γνωστόν, η βλακεία δεν παλεύεται ούτε θεραπεύεται, (γιατί ναι, είναι αρρώστεια)
αλλά μπορεί να πολεμηθεί ανελέητα. (αυτό δεν είναι απειλή, αλλά υπόσχεση).
Και επειδή ο σεβασμός δεν πάει χέρι χέρι με την αποδοχή, καλό είναι να θυμούνται ορισμένοι...
πως η μαγκιά δεν είναι να σεβόμαστε μόνο αυτό που μας αρέσει, αλλά κυρίως αυτό με το οποίο διαφωνούμε.
Αν δεν σου αρέσει αυτό που σου "ρίχνουμε" , σεβάσου το τουλάχιστον και ρίξε μια ματιά στο στίγμα του καναλιού , που έπρεπε να το είχες κάνει ήδη ....Που και πού αναλόγως στο κοινό που απευθηνονται ρίχνουν και κάτι αληθινό απο παράδωση να πιάσουν ψάρια....ετσι κάνας ΜεγΑλέξανδρος , κάνας φιλόσοφος και τίποτα μαγικό......όπως αυτό το περίεργο Ιχώρ
Μπορεί αυτά να είναι εξωπραγματικά για πολλούς, αλλά για τα ανήσυχα πνεύματα, το ταξίδι προβλέπεται συναρπαστικό.
Η πιθανότητα να επηρεάζουν καταλυτικά και άμεσα τις ζωές μας, καταστάσεις και δρώμενα που μας αποκρύπτονται
αφού διαδραματίζονται εν κρυπτώ ή έξω απ'την εμβέλεια των 5 αισθήσεών μας, είναι πολύ υπαρκτή.
Οσοι δεν έχουν σχετικές αναζητήσεις, παρακαλούνται ιδιαιτέρως ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ αυτό το κάλεσμα...
και να μην μεταβαίνουν για τρολάρισμα ή χλεύη, στα βίντεο που θα αναρτώνται σ'εκείνο το κανάλι.
Ειναι αναφαίρετο δικαίωμά τους να τα απορρίπτουν αυτά ως ανυπόστατες φαντασιώσεις...
ούτε πρόκειται επιβάλλουν (αν αυτό θέλουν) στους άλλους τη δική τους άρνηση να δεχτούν ή έστω να εξετάσουν κάποια πράγματα.
θα καταδείξουν μόνο για άλλη μια φορά, ότι τέτοιες αντιδράσεις δεν είναι ένδειξη πολιτισμού αλλά βλακείας.
Ως γνωστόν, η βλακεία δεν παλεύεται ούτε θεραπεύεται, (γιατί ναι, είναι αρρώστεια)
Και επειδή ο σεβασμός δεν πάει χέρι χέρι με την αποδοχή, καλό είναι να θυμούνται ορισμένοι...
πως η μαγκιά δεν είναι να σεβόμαστε μόνο αυτό που μας αρέσει, αλλά κυρίως αυτό με το οποίο διαφωνούμε.
"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
- ArELa
- Founder-Administrator
paraplanisi έγραψε:Αριστόγεννε , άρον τις μηδενιστικές θεωρίες σου και το απύθμενο μίσος σου για τον Χριστό .. και περιπάτει.
Αν δεν σου αρέσει αυτό που σου "ρίχνουμε" , σεβάσου το τουλάχιστον και ρίξε μια ματιά στο στίγμα του καναλιού , που έπρεπε να το είχες κάνει ήδη ....Που και πού αναλόγως στο κοινό που απευθηνονται ρίχνουν και κάτι αληθινό απο παράδωση να πιάσουν ψάρια....ετσι κάνας ΜεγΑλέξανδρος , κάνας φιλόσοφος και τίποτα μαγικό......όπως αυτό το περίεργο Ιχώρ
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Eπισης για το ΙΧΩΡ επειδη ακουσα οτι δεν ειναι αιμα, ουτε κατι υλικο αλλα ιδιότητα.
Κατα τον μυθο του χαλκινου γίγαντα. Το ιχώρ βρίσκονταν μεσα σε μια φλέβα του τάλου.
Ο ηρωας που τον κατέστρεψε, αφαίρεσε το καρφί απο το ποδι του ταλου και ετσι ετρεξε το ιχως απο τη φλέβα και σταματησε το ρομποτ να λειτουργει.
Οποτε για τους αρχαιους το ιχώρ ήταν κατι το υγρο κι οχι ιδιότητα.
Κατα τον μυθο του χαλκινου γίγαντα. Το ιχώρ βρίσκονταν μεσα σε μια φλέβα του τάλου.
Ο ηρωας που τον κατέστρεψε, αφαίρεσε το καρφί απο το ποδι του ταλου και ετσι ετρεξε το ιχως απο τη φλέβα και σταματησε το ρομποτ να λειτουργει.
- Aristogenos
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
Σαν σοφρων Άνθρωπος , γαλουχημένος με τα λόγια των αρχαίων και υμνώντας τους Θεούς .. ΔΙΑ -Αθηνά _Απόλλωνα- Άρτεμη Ερμή-κλππ. . Δεν έχω νανένα μίσος για κανένα γιαχβε και οτιδήποτε παρόμοιο... Όσο περί μηδενισμόυ απαξιώ να απαντήσω , με μια όλοκλρη παραγραφο για αρχαίους , να ακούγονται τέτοια.paraplanisi έγραψε:Αριστόγεννε , άρον τις μηδενιστικές θεωρίες σου και το απύθμενο μίσος σου για τον Χριστό .. και περιπάτει.
Αν μερικοί θέλετε να το ανάγετε σε "θρησκευτική μάχη" ακολουθώντας τις συνταγές των οβραίων και λοιπων θρησκόπληκτων και θρησκόδουλων ( ακούσια ή εκούσια), μάλον είναι προβλημά σας.
Ασχοληθητε καλύτερα με τους μουσουλμανους ,για παράδειγμα , που έχουν ξεκινησει να καινε τις εκκλησίες. Απλά μια σκέψη.
- Aristogenos
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
Εδω φίλε ενω τοποθετήσαι στην αρχή και το παραδειγμα σου είναι υπαρκτό , μετά λές , οπότε για τους αρχαίους ήτααν κάτι το υγρό και όχι ιδιότητα.Divine Sinner έγραψε:Eπισης για το ΙΧΩΡ επειδη ακουσα οτι δεν ειναι αιμα, ουτε κατι υλικο αλλα ιδιότητα.
Σε άλλο τόπικ παρέθεσα κάποια κείμενα και ετυμολογία απο 3 λεξικά για αυτό. Με βαση τα κείμενα τουλάχιστον θα μπορούαμε να πούμε ότι είναι
κάποιο υγρό επι του συνόλου ή ίδιότητα υγρού όταν ΄ρέει από ένα όν ,και όχι κάποιο συσττικό .... Κατα τα λεξικά αναφέρεται σαν εμπυον αίμα αλλα αυτα γραφτηκαν ποιο μετά... εμ πάση περιπτώση.
Για τους Κενταυρους πολυ΄σωστά ανέφερες και για τον Χείρωνα. Να σε συμπληρώσω ότι ΄ολοι είχαν θεική καταγωγή ( απο μητέρα) τους σκοτωσε ο Ηρακλής όμως με τα βέλη του (εκτός απο τον Φόλο) Που ηταν φιλοξενουμενός του όταν άρχισε η μάχη..
Το ίδιο και τον Χείρωνα μετἐπειτα κατα λάθος ,. ¨ολα αυτά τά αναφέρει ο Διόδωρος ο Σικελιώτης στη βίβλο Δ παρ. 12.
- ArELa
- Founder-Administrator
Αυτό το κανάλι μόνο θρησκευτικές αντιμαχίες δεν προάγει.Aristogenos έγραψε:
Σαν σοφρων Άνθρωπος , γαλουχημένος με τα λόγια των αρχαίων και υμνώντας τους Θεούς .. ΔΙΑ -Αθηνά _Απόλλωνα- Άρτεμη Ερμή-κλππ. . Δεν έχω νανένα μίσος για κανένα γιαχβε και οτιδήποτε παρόμοιο... Όσο περί μηδενισμόυ απαξιώ να απαντήσω , με μια όλοκλρη παραγραφο για αρχαίους , να ακούγονται τέτοια.
Αν μερικοί θέλετε να το ανάγετε σε "θρησκευτική μάχη" ακολουθώντας τις συνταγές των οβραίων και λοιπων θρησκόπληκτων και θρησκόδουλων ( ακούσια ή εκούσια), μάλον είναι προβλημά σας.
Ασχοληθητε καλύτερα με τους μουσουλμανους ,για παράδειγμα , που έχουν ξεκινησει να καινε τις εκκλησίες. Απλά μια σκέψη.
Κατά τη γνώμη μου, η προσηλωμένη εμμονή σε μια συγκεκριμένη θέαση (ή και θρησκευτικό δόγμα- ακόμα και του αρχαιόθρησκου των λατρειών περί Δία, Απόλλωνα κλπ), περιχαρακώνουν-περιορίζουν το νου, αφού τον βάζουμε στο τριπάκι να αποδεχεται αποδοχή ΜΟΝΟΝ όσα συνάδουν με την δική μας ΠΡΟΪΔΕΑΣΗ.
Για παράδειγμα, αν δεις τοποθετήσεις μου ως τώρα στην ενότητα θρησκεία, θα δεις ότι απέρριπτα οριζοντίως διαγωνίως και καθέτως την Π.Δ. ως βιβλίο καθαρά εβραϊκό και άρα όχι σε σχέση με τις δικές μου ιδεο-πορείες. Ηταν λάθος μου όμως, γιατί μ'αυτές τις παρωπίδες, δεν γίνομαι καλύτερη απ'αυτούς που στηλιτεύεις ως "οβραιους". Πρόσφατα διαπιστωσα ότι ακόμα και η Π.Δ. έχει καταγραφές που αληθεύουν. Δεν έχω λοιπόν πλέον καμία προκατάληψη, ακόμα και στην ονομασία "γιαχβε", που δεν είναι άλλο απ'το όνομα που δίνουν κάποιοι στο Θεό. Το θέμα είναι η έρευνα εδώ, η διεύρυνση του νου, η πρόσληψη νέων πληροφοριών, ΑΠ'ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ κι αν αυτές έρχονται. Αν ρατσίζουμε στις πηγές, χάνουμε μέρος των πληροφοριών που μπορεί να είναι χρήσιμες. Κρατώ λοιπόν τις καθαρά προσωπικές μου αντιλήψεις απ'έξω, για να ερευνήσω όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά. Το ίδιο προτείνω ανεπιφύλακτα και σ'εσένα. Ξεκόλλα απ'τις κλισαρισμένες πια ιδεάσεις σου περί οβριών κλπ.
Και μην ξεχνάμε: Ο εχθρός της ανθρωπότητας (Νέα Τάξη) δεν έχει θρήσκευμα ούτε εθνικότητα, γι'αυτό και θέλει να αφανίσει τα θρησκεύματα και τις εθνικότητες ανά τον κόσμο. Για να μη σου πω ότι ο ίδιος αυτός εχθρός διέσπειρε τις θρησκευτικές θεάσεις, οι οποίες πλέον δεν τον βολεύουν και θέλει να τις εξαλείψει.
Ας προσπαθήσουμε να σκεφτόμαστε πιο ξεκάθαρα, και με λιγότερα προσωπικά μας αισθήματα όταν πραγματευόμαστε πράγματα που είναι αντικείμενα έρευνας.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Aristogenos
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
Πουθενά μα πουθενά δεν βαζουμε κανένα τριπακι και οτιδήποτε παρόμοιο.. Απλά ξεσκεπάζουμε τις απάτες, απο κει και πέρα όποιος θέλει ας πιστεύει ότι θέλει.ArELa έγραψε:
Αυτό το κανάλι μόνο θρησκευτικές αντιμαχίες δεν προάγει.
Κατά τη γνώμη μου, η προσηλωμένη εμμονή σε μια συγκεκριμένη θέαση (ή και θρησκευτικό δόγμα- ακόμα και του αρχαιόθρησκου των λατρειών περί Δία, Απόλλωνα κλπ), περιχαρακώνουν-περιορίζουν το νου, αφού τον βάζουμε στο τριπάκι να αποδεχεται αποδοχή ΜΟΝΟΝ όσα συνάδουν με την δική μας ΠΡΟΪΔΕΑΣΗ.
Αν και το ομαιμον , ομόθρησκον και ομόγλωσσον χαρατηρίζει την συνοχή ενός έθνους. Κατα απλή μαθηματική συνέπεια πώς κάποιος μπορεί να λέγεται Ελληνας αν δεν
έχει γνωση όλων αυτών (ας μην πουμε για το αίμαι και μας πουνε και ρατσιστές) Αλλα Γλώσσα και Θρησκεία (αρχαία ΕΛληνική φυσικά εινναι πραγματάκια βασικά.....κατα την
άποψη των αρχαίων πάντα.... δεν τα λέω εγώ.) Εγω είπα με τι να ασχοληθεί κάποιος ΑΝ ΘΕΛΕΙ , για να ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙ απο την παραμυθα και την πνευματικη καφρίλα που του έχουν υποβάλει. Το τι θα πιστεύει είναι δικό του δικαίωμα αν και όπως είπαμε ο Ισοκράτης (αλλα και οι αρχαίοι ) άλλη γνωμη έχουν σε αυτό.
Αυτό το οπουδήποτε και οτιδήποτε είναι αυτό που λέμε σαλάτα , ξέρεις . Και οι ταμπέλες και ο φανατισμός είναι για τους ΑΓΕΩΜΕΤΡΗΤΟΥΣ...εγώ αιτιολόγησα , και μπορώ να σου φέρω και άλλα παραδείγματα.. Μερικά απο αυτα είναι και εγχειρίδιό τους , αυθυποβάλουν το κοινό με καταστροφές που θέλουν να προξενήσουν μεσω των προφητειών για να πραγματοποιηθούν...αν δεν πιάσουν το αναβαλουν για αργότερα. Εχετε δεία καμια προφητεία που να μην είναι καταστροφολογική και τερατουργηματική.ArELa έγραψε: Για παράδειγμα, αν δεις τοποθετήσεις μου ως τώρα στην ενότητα θρησκεία, θα δεις ότι απέρριπτα οριζοντίως διαγωνίως και καθέτως την Π.Δ. ως βιβλίο καθαρά εβραϊκό και άρα όχι σε σχέση με τις δικές μου ιδεο-πορείες. Ηταν λάθος μου όμως, γιατί μ'αυτές τις παρωπίδες, δεν γίνομαι καλύτερη απ'αυτούς που στηλιτεύεις ως "οβραιους". Πρόσφατα διαπιστωσα ότι ακόμα και η Π.Δ. έχει καταγραφές που αληθεύουν. Δεν έχω λοιπόν πλέον καμία προκατάληψη, ακόμα και στην ονομασία "γιαχβε", που δεν είναι άλλο απ'το όνομα που δίνουν κάποιοι στο Θεό. Το θέμα είναι η έρευνα εδώ, η διεύρυνση του νου, η πρόσληψη νέων πληροφοριών, ΑΠ'ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ κι αν αυτές έρχονται. Αν ρατσίζουμε στις πηγές, χάνουμε μέρος των πληροφοριών που μπορεί να είναι χρήσιμες. Κρατώ λοιπόν τις καθαρά προσωπικές μου αντιλήψεις απ'έξω, για να ερευνήσω όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά. Το ίδιο προτείνω ανεπιφύλακτα και σ'εσένα. Ξεκόλλα απ'τις κλισαρισμένες πια ιδεάσεις σου περί οβριών κλπ
Η θέση μου ήταν ξεκάθαρη και μην συγκρίνετε με βαση γιατί θα το κάνατε ή πως θα αισθανόσασταν εσείς αν εκφραζόσασταν κατα τον ίδιο τρόπο. η είχατε την ίδια θέση..... η αν καποιοι άλλοι εκφραζονται έχουντας παρόμοιες θέσεις. κτλ κτλ κτλ. Ο κάθε ένας είναι διαφορετικός, μην ταμπελιάζουμε λοιπόν....δεν με παροτρύνουν ουτε θεωρίες διαφόρων (οτι και να είναι αυτοί)
Βλεπεις έχω κάτσι να ξεστραβωνωμαι εδώ και σχεδόν δυό δεκαετείες μελετώντας ΜΟΝΟΣ μου και ακόμα υπάρχουν πολλά προς μελέτη.
Σωστά η αληθές πραγματα θα βρείς παντού .Απλά στην βίβλο , σαν κακό αντίγραφο έχουν παραφάσει (οπου υπάρχει καποια αληθεια) σημεία κλειδιά...( Βεβαια πρεπει να ξέρεις ότι άλλη έχουν εκδόσει για τους λαούς και άλλη για πάρτη τους)... Και ναί είναι αληθές είναι η ιστορία τους γεμάτη φθόνους, απάτες, δολοφονίες και ξεκληρίσματα λαών επιδή τους το πε ο "θεός "τους.... αυτό τον θεό έχουν αυτα προτείνει... ΞΥΠΝΑΤΕ...Από την άλλη σε σημεία τιποτα δεν θα έστεκε αν δεν είχε και κάτι αληθές μεσα για να ψαρώσει ο αναγνωστης και με την λανθασμένη μεθοδο σκέψης "αφου αυτο είναι σωστό θα είναι και το άλλο" να παραπλανηθεί....Αυτο το "κολπάκι" το χρησημοποιούν όλοι....και οι διαστημόβλαχοι με τις θεωρίες τους.....αυτοι απλά χρησημοποιούν απ όλα... αχταρμα...
Το οξυμωρον της υπόθεσης είναι ότι ο κόσμος καθεται και ασχολείται με αυτους και αυτα που λενε αντι με τους αρχαίους....ΔΥΣΤΥΧΩΣ...
Και δεν χρειάζεται να παω (και κανείς άλλος ) πουθενά αλλου απο την στιγμη που όλα υπαρχουν ολοκληρωμένα και αληθινά από τους Αρχαίους.
Θα αφήσουμε δλδ τον πενυματικό χρυσό να ασχολούμαστε με τις βρωμερές θεωρίες του καθενός ??
Και εκφράζεται μεσω αυτων των θρησκειών ,απλά τώρα που δεν τις χρειάζονται μιας και επιβάλαν μεσαίωνα πνευματικό και χάος , παραλυση του εγκεφάλου των ανθρώπων , είναι έτοιμοι να περάσουν στο επόμενο σταδιο του ελεγχου μεσω τεχνολογίας ,αλλα και της εκκαθάρισης του ανθρώπινου είδους...ArELa έγραψε: Και μην ξεχνάμε: Ο εχθρός της ανθρωπότητας (Νέα Τάξη) δεν έχει θρήσκευμα ούτε εθνικότητα, γι'αυτό και θέλει να αφανίσει τα θρησκεύματα και τις εθνικότητες ανά τον κόσμο. Για να μη σου πω ότι ο ίδιος αυτός εχθρός διέσπειρε τις θρησκευτικές θεάσεις, οι οποίες πλέον δεν τον βολεύουν και θέλει να τις εξαλείψει.
Σημερα τα ΜΜΕ και τα ραδιοκύμματα,αυριο τα τσιπάκια και τα χημικά (περισσότερο από οτι τώρα) ,και μεσω θρησκευτικών πολέμων, η οτιδήποτε άλλο έχουν σκαρφιστεί τα υπολοιπα για την εξωντωση των ανθρώπων.
Βεβαια το γιαούρτι δένει με αποκαλύψεις αόριστες και τερατουργηματικές(πρόλογος) .Που πολυ απλά είναι το σχέδια τους. Μακροχρόνιο... φυτέψτε και αυθυποβάλετε το σχέδιο , και μετά βοουυρ προς την υλοποιησή του.... Και ψαξτε βρείτε.... Ετσι έχουμε απο παλιά να λεγεται ότι ο Αντίοχος ήταν ο αντιχριστος ,,,κτλ κτλ κτλ και καθε λιγο και λιγάκι βγαινουν και μεταφράζουν τις και καλά προφητείες με κάποιο γεγονός η προσωπο για να βάλουν τον κόσμο να τα πιστέψει..... Στην τελική μονο καταστροψές γίνονται.... τρέχα γύρευε.... Ας κρίνουμε απο τα δημιουργήματα... βδελυρα μυαλά βγαζουν αναλογα δημιουργήματα.... από το θεό τους και τους προφήτες τους και προσπαθούν να κάνουν και τον υπόλοιπο κόσμο έτσι.....
Το ιδιο ισχύει και για φωτεινά μυαλά.....
Γιατί δεν διαβάζετε ποιός είναι ο θεός τους γιαχβέ ?.... ειναι ο τερατουργηματικός τυφωνέας...τι σκατολοίδι ήταν ???Διαβαστε για την μάχη του με τον Δία και τους Θεούς και πώς ηττήθηκε.... και θα ηττηθεί στο τέλος... μιας και ο χρόνος στα επίπεδα των Θεών δεν υπάρχει ( σε εμάς υπάρχει.... άλλη ιστορία μη επί του θέμματος)....Διαβάστε όμως πώς ο καταραμμένος ηταν και απεχθές προς όλους .... Αιγυπτιους κλπ. Δεν σας κάνει εντύπωση που τον καλύπτουν..?? δεν σας κάνει εντύπωση που όλους τους βγάλαν "κακούς" Έλληνες , Αιγύπτιους. κλπ. κλπ. , εκτός από τους εαυτούς τους...ποιοί και γιατί ήταν άν ήταν πραγματικά "κακοί" ?? ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ απο μόνοι σας.
[/quote][/quote]ArELa έγραψε: Ας προσπαθήσουμε να σκεφτόμαστε πιο ξεκάθαρα, και με λιγότερα προσωπικά μας αισθήματα όταν πραγματευόμαστε πράγματα που είναι αντικείμενα έρευνας.
Αυτό θα πρεπει να το πείς αλλού νομίζω. Θα σου προτεινα να ξαναδιαβάσεις προσεκτικά το κείμενο μου χωρίς κάποια εμπάθεια. Εγώ μιλησα για έρευνα , αιτιολόγησα την θέση μου, εξέφρασα την απεχθειά μου για τα τερατουργήματα και τις απάτες τους , και παρέτρηνα τον αναγνώστη να ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ την απάτη. Και βεβαια να πάρει φως ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ τα διδάγματα των αρχαίων...ΞΥΠΝΗΜΑ πραγματικό με ΕΡΓΑ και όχι λόγια.... Δεν είμαι διδάσκαλος είμαι αγγελιαφόρος....
Μπορεί να ξέχασα και μερικά αλλα και αυτα πιστέυω να σου έδωσαν την
- Aristogenos
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
* Ενοώ το ανάλογο ισχύει. Δλδ φωτεινα μυαλά (νόες, δυνάμεις κτλ.) ποιούν φωτεινά δημιουργήματα. κ.ο.κ.Aristogenos έγραψε: Το ιδιο ισχύει και για φωτεινά μυαλά.....
- ArELa
- Founder-Administrator
Αριστόγενε:
Δυστυχώς δεν έχω το χρόνο για να απαντήσω αναλυτικά.
(ίσως να'ναι καλύτερα έτσι)
Θα σταθώ σε 4 φράσεις σου...
Εγώ πάλι το λέω ΣΥΝΘΕΣΗ. ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ για το πνεύμα και φυσικά ΚΥΡΙΟ συστατικό της αρχαιοελληνικής συλλογιστικής που λες πως γνωρίζεις/μελετάς/ενστερνίζεσαι... Μήπως περιχαρακώθηκες τόσο, που αφορίζεις κάτι το οποίο είναι αμιγώς ελληνικό ιδεώδες;
Εν δυνάμει αγγελιαφόροι για μένα, είναι ΟΛΟΙ όσοι έχουν να μου δώσουν κάτι θετικό που θα διευρύνει το ρημάδι μου (το μυαλό μου). Δεν είσαι μόνο εσύ. Αγγελιαφόρος στη σκέψη μου θα ήσουν αν απλά μου παρέθετες ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ (όχι γενικά και αόριστα) κομμάτια που διάβασες (από αρχαία κείμενα) που θεώρησες αποστάγματα σοφίας, κι όχι με το να κριτικάρεις τους άλλους. Αν δε μπορείς να το κάνεις αυτό, ασε τον καθένα να βρει τον Θεό ή όποια άλλη γνώση, με τον τρόπο που νομίζει εκείνος, χωρίς να προσπαθείς να παρέμβεις σ'αυτο.
Το ότι κλώτσησες και σ'αυτό νομίζοντας οτι απευθυνόταν σ'εσένα μόνο, καταδεικνύει άγονο εγωισμό. (και το ότι κλώτσησες και το ότι νόμιζες πως πήγαινε μόνο σ'εσένα)
Δυστυχώς δεν έχω το χρόνο για να απαντήσω αναλυτικά.
(ίσως να'ναι καλύτερα έτσι)
Θα σταθώ σε 4 φράσεις σου...
Αυτό επίτρεψε και σε άλλους να το κάνουν. Μπορεί να το κάνουν από άλλο μονοπάτι συλλογιστικής. Δεν σημαίνει πως μόνο το δικό σου είναι το σωστό, ή πως εσύ μπορείς να αποφανθείς με την απολυτότητα του πάνσοφου ποιο είναι δόκιμο και ποιο όχι.Πουθενά μα πουθενά δεν βαζουμε κανένα τριπακι και οτιδήποτε παρόμοιο.. Απλά ξεσκεπάζουμε τις απάτες, απο κει και πέρα όποιος θέλει ας πιστεύει ότι θέλει.
Η σαλάτα όπως την εννοείς εσύ, είναι άκρως απαξιωτική, αν και αποτελεί υγιεινότατη τροφή για το σώμα. Προφανώς απορρίπτεις την ίδια "υγεία" και για το πνεύμα...Αυτό το οπουδήποτε και οτιδήποτε είναι αυτό που λέμε σαλάτα , ξέρεις .
Εγώ πάλι το λέω ΣΥΝΘΕΣΗ. ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ για το πνεύμα και φυσικά ΚΥΡΙΟ συστατικό της αρχαιοελληνικής συλλογιστικής που λες πως γνωρίζεις/μελετάς/ενστερνίζεσαι... Μήπως περιχαρακώθηκες τόσο, που αφορίζεις κάτι το οποίο είναι αμιγώς ελληνικό ιδεώδες;
Αυτά τα'χω πει πριν από σένα... Οχι με το μένος και το μίσος σου όμως... απλά απορρίπτω θεους τιμωρούς, ψυχάκηδες κλπ. Ομως, αυτός είναι ο τρόπος που τον έβλεπαν οι Εβραίοι. Δεν σημαίνει ότι εξετάζοντας τα του "γιαχβέ" και τα άλλα καταγραφέντα τον ασπαζόμαστε κι όλας. Αλλωστε, η δική μου άποψη για το Θεό, συγκλίνει με αυτή στα μηνύματα των πλειαδίων που τον αποκαλούν Πρωτο Δημιουργό και δεν έχουν το θράσος ούτε κι εκείνοι να πουν ότι τον γνωρίζουν ή να τον περιγράψουν. Όπως και να'χει το ζητούμενο εδώ δεν είναι τίνος ο Θεός είναι ο καλός/σωστός, και τίνος ο καθίκης. Ίσως θα'πρεπε να δουμε στα σοβαρά την πιθανότητα πως ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει τη σωστή προσέγγιση προς το θείον και την θέωση, ακριβώς για το κομφούζιο των θεάσεων που συγκρούονταν μέσα στις χιλιετηρίδες. Είναι βλακεία να συνεχίζουμε τις ίδιες συγκρούσεις. Δεν κάνουμε θρησκευτικά εδώ (εγώ τουλάχιστον δεν κάνω). Στόχος (δικός μου) η ψυχονοητική ανέλιξη. Αν κάποιος την πετυχαίνει με τρόπο που δεν εγκρίνεις, πίστεψέ με, δεν σου πέφτει λόγος να κρίνεις τον τρόπο. Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να δεις ΑΝ πέτυχε κάποια ανέλιξη, κι αν αισθανθείς ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ πως την πέτυχε, δέξου το κυριλάτα, ερευνησέ το, αλλά όχι με καχυποψίες, υπεροψίες, προϊδεάσεις και θεωρητικολογικές θεάσεις. Αν δε σ'ενδιαφέρει η ανέλιξη του άλλου και σε απασχολεί μόνο η δική σου, γνώμη μου είναι (κι αν θες τη δέχεσαι) πως δεν ανελίσσεσαι είτε βλέποντάς την αγγελιαφόρος, είτε επικρίνοντας ό,τι ξεφεύγει απ'τα δικά σου ειωθώτα. Μάλλον καθηλώνεσαι.Γιατί δεν διαβάζετε ποιός είναι ο θεός τους γιαχβέ ?
Εν δυνάμει αγγελιαφόροι για μένα, είναι ΟΛΟΙ όσοι έχουν να μου δώσουν κάτι θετικό που θα διευρύνει το ρημάδι μου (το μυαλό μου). Δεν είσαι μόνο εσύ. Αγγελιαφόρος στη σκέψη μου θα ήσουν αν απλά μου παρέθετες ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ (όχι γενικά και αόριστα) κομμάτια που διάβασες (από αρχαία κείμενα) που θεώρησες αποστάγματα σοφίας, κι όχι με το να κριτικάρεις τους άλλους. Αν δε μπορείς να το κάνεις αυτό, ασε τον καθένα να βρει τον Θεό ή όποια άλλη γνώση, με τον τρόπο που νομίζει εκείνος, χωρίς να προσπαθείς να παρέμβεις σ'αυτο.
Το είπα για όλους και για μένα, σαν καλοπροαίρετη παρότρυνση.Αυτό θα πρεπει να το πείς αλλού νομίζω.
Το ότι κλώτσησες και σ'αυτό νομίζοντας οτι απευθυνόταν σ'εσένα μόνο, καταδεικνύει άγονο εγωισμό. (και το ότι κλώτσησες και το ότι νόμιζες πως πήγαινε μόνο σ'εσένα)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble