ΚΚΕ και ΛΑΟΣ στον απόλυτο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ τους.

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: ΚΚΕ και ΛΑΟΣ στον απόλυτο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ τους.

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 14 Ιούλ 2010, 17:29

@Mantam Froufrou
Αρκέσου στο πλύσιμο των πιάτων καλύτερα, που σ’αρέσει κι όλας... μην εκτίθεσαι έτσι.
Σε αυτο το σημειο σε παρακαλω να ανακαλεσεις.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 14 Ιούλ 2010, 17:39

Εντάξει Φωτάκη, δεν είναι απαξιωτικός. Αστειεύεται μ'αυτό σίγουρα.
Μάλλον δεν παρακολούθησες την πλακίτσα χθες. :wink:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Exciter » Τετ 14 Ιούλ 2010, 17:56

@Divine Sinner
Είναι αναφορά σε άλλα νήματα.

Από εδώ και κάτω: http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 46#p113846 (στην επόμενη σελίδα έχω γράψει εγώ, σ'αναφέρω κιόλας παρενθετικά)

και από εδώ και κάτω: http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 75#p113875

Με τόσα που γράφουμε, λογικό να μην τα πρόσεξες.
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τετ 14 Ιούλ 2010, 18:50

Είχα γράψει ολόκληρο κατεβατό που δεν πρόλαβα να αναρτήσω γιατί έπρεπε να καθαρίσω κάτι εμετούς! :P

Μετά διάβασα την υπεράσπιση της αγάπης μου και χαμογέλασα και δεν μπορώ να το αναρτήσω (όχι ότι ήταν επιθετικό ό,τι είχα γράψει)...

:) Είσαι γλυκούλης, αλλά ο exiled κάνει πλάκα....ελπίζω δηλαδή, γιατί έχω και κάτι περισσευούμενα κονσερβοκούτια!

Θα αναρτήσω αργότερα αυτό που είχα γράψει. Τώρα πρέπει να "σπάσω" ένα διαολάκι στο σπίτι μου!
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
totispap
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: totispap

Δημοσίευση από totispap » Τετ 14 Ιούλ 2010, 21:21

Mantam Froufrou έγραψε:Εξαρτάται ενάντια σε ποιον θα χρησιμοποιήσει τα όπλα ο στρατός...

Εξάλλου η δημοκρατία έχει καταλυθεί εδώ και καιρό. Έχουμε πόλεμο ξέρεις...
Όποιος δηλαδή νομίζει οτι πρεσβεύει την αλήθεια ,νομιμοποιείτε να παίρνει τα όπλα ενάντια στους άλλους?
Τότε και οι ναζί είχαν δίκαιο κατά αυτούς, και οι Τούρκοι στην Κύπρο, και οι συνταγματάρχες,οι 17 Νοέμβρη επίσης.Ακόμη και αυτός που σκότωσε προχθές τρεις γιατί θα του κάνανε κατάσχεση.Όποιος νομίζει οτι αδικείται παίρνει το όπλο και κάνει ''ιερό''αγώνα..

Και άντε να πούμε οτι έχεις το απόλυτο δίκαιο,εγώ όμως δεν το δέχομαι ρε αδερφέ ή δεν το καταλαβαίνω τέλος πάντων,τι γίνεται τότε?
Έχεις δει εσύ στην ιστορία των σοσιαλιστικών ολοκληρωτικών καθεστώτων καμιά ανοχή στην διαφορετική άποψη απο την γραμμή του κόμματος?
Εδώ δηλαδή θα γινόταν κάτι διαφορετικό? θα μου γινόταν κατήχηση μέχρι να τα καταλάβω,η να άρχιζα να ντύνομαι ζεστά σιγά σιγά...?

Πρακτικώς να το δούμε πάλι,ποιος νομίζεις οτι έχει τα πνευμόνια για να σκαρφαλώνει τα βουνά πλέον...? Κανένας..

Τέλος να πω οτι ένας εμφύλιος σπάραξε την Ελλάδα και έχει απόηχο μέχρι σήμερα.Οι ονειρώξεις περι επανάληψης μιας τέτοιας κατάστασης μόνο σαν παραλήρημα μπορώ να τις εκλάβω.
Έχουμε πόλεμο ξέρεις...
Και ακόμη δεν είδαμε τίποτα ξέρεις...
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τετ 14 Ιούλ 2010, 21:46

Αν αρχίσουμε να λέμε τι θα γινόταν αν... δε θα καταλήξουμε ποτέ πουθενά!

Δε μ'ενδιαφέρει τι έγινε σε άλλα κομμουνιστικά κράτη, υπάρχουν και θετικά παραδείγματα (Τσάβεζ και Κάστρο, οι οποίοι είναι στο στόμα του λύκου και τους κυνηγούν από 1.000 μεριές) και σίγουρα δε με αφορά αυτή η 'δημοκρατία' για την οποία κόπτεσαι (και καλά κάνεις... για τα δικά σου δεδομένα). Αν θεωρείς δημοκρατία την πλύση εγκεφάλου που τρώμε τόσα χρόνια και τη συνεχή υποβάθμισή μας ως ανθρώπους, δεν μπορώ και δε θέλω να σε πείσω για τίποτα. Δεν ζω στην Αμερική (ευτυχώς, Θεέ μου), αλλά δε ζω ούτε στην τωρινή Ρωσία (καραευτυχώς, Θεούλη μου), ούτε βέβαια έζησα στη Σοβιετική Ένωση του πάλαι πότε (πάλι ευτυχώς... για πολλούς λόγους). Ζω στην Ελλάδα της τρομοκρατίας και της τρομολαγνείας, της κομμουνιστοφοβίας και της ύπνωσης. Και σ'αυτή...με τα δικά μου δεδομένα πάντα, μία λύση βλέπω.

Δε θα ξεχάσω ποτέ κάτι ντοκυμαντέρ για πρώην κομμουνιστικά κράτη, που απλοί πολίτες που είχαν μάθει να θεωρούν δεδομένα κάποια πράγματα (δωρεάν υγεία, παιδεία, φως, νερό, τηλέφωνο, δουλειά, σπίτι, φαγητό), ξαφνικά απορούσαν πώς γινόταν να ζουν την κατάσταση που ζούσαν. Κι αυτά τα ντοκυμαντέρ τα έκαναν Έλληνες, και παίχτηκαν στην κρατική τηλεόραση κι όχι μόνο. Δεν γυρίστηκαν από κανένα κομμουνιστικό κέντρο προπαγάνδας! Δε θα ξεχάσω ποτέ πώς είχε πάει μία γιαγιά να παρακαλέσει να μην της κόψουν το ηλεκτρικό γιατί ο άντρας χρησιμοποιούσε συσκευή οξυγόνου και θα πέθαινε, και ο λογαριασμός που της είχε έρθει ήταν μεγαλύτερος από τη σύνταξη που έπαιρνε, και ο υπεύθυνος της εταιρείας της είπε ότι θα έπρεπε να προσέχει την κατανάλωση που έκανε και πως δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα!!!
Αυτά...ΔΥΣΤΥΧΩΣ... τα ζούμε ήδη εδώ και θα τα ζήσουμε στο πετσί μας πιο έντονα τους αμέσως επόμενους μήνες (ούτε καν χρόνια).

Θυμάμαι πάλι σε κάτι άλλα τόπικ που συζητούσαμε όλοι για τα όπλα που θα πρέπει να έχουμε ως λαός. Θέλουμε να μας δώσουν το δικαίωμα να έχουμε όλοι όπλο, για να προστατευτούμε σε περίπτωση που χρειαστεί. Δε βλέπω εδώ μέσα κανέναν να το θυμάται αυτό. Φοβόμαστε μόνο μην πάρουν τα όπλα κομμουνιστές; Καλά κάνετε. Το κακό είναι ότι θεωρείτε πως τα όπλα θα τα πάρουν εναντίον Ελλήνων, και δεν καταλαβαίνετε πως αν τα έπαιρναν θα τα έπαιρναν εναντίον αυτών που κατασπαράζουν την Ελλάδα, όπως υποστηρίζατε ότι θα έκανε κι ο κάθε τυχάρπαστος που θα του έδιναν όπλο. Όχι ότι συζητιέται κάτι τέτοιο στους κόλπους του κόμματος. Είπαμε, αυτά είναι δικές μου φαντασιώσεις. Τα όπλα δεν είναι για να τα παίρνει κάποιος σε περίπτωση που...γίνει κάτι, αλλά ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ. Γι'αυτό και είμαι κατά στο να έχουμε στα καλά καθούμενα όπλα, αλλά ξέρω πως όταν θα χρειαστεί θα τα βρούμε.

Ο εμφύλιος από την άλλη δεν ήταν έργο ενός, όπως ποτέ δεν είναι. Ο εμφύλιος δεν έγινε γιατί οι κομμουνιστές ξαφνικά αποφάσισαν να σκοτώσουν Έλληνες. Έδωσαν αίμα και πήγαν να τους πάρουν και τα σώβρακα. Παρέδωσαν όπλα και παραλίγο να τους αφανίσουν. Αυτούς που έθαψαν παιδιά, συζύγους και γονείς στο όνομα της ελευθερίας. Δε λέω πως καλά έκαναν, αλλά δε θα τους δώσω και το 100% της ευθύνης. Οι ευθύνες μοιράζονται σε πολλές μεριές! Και στους κομμουνιστές και σε πολλούς άλλους, που μονίμως επιλέγουμε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ να τους ξεχνάμε και να τους δίνουμε συγχωροχάρτι! Ο εμφύλιος κακώς έγινε, αλλά ήταν έργο πολλών και πρέπει κάποτε σαν Έλληνες να το αποδεχτούμε για να προχωρήσουμε.

Τέλος πάντων, όπως πάντα, όταν μιλάμε για το ΚΚΕ, αρχίζουμε τα περί 'απολυταρχικών' καθεστώτων και εμφυλίου. Γνωστές καραμέλες. Προσωπικά δεν ιδρώνει πλέον το αυτί μου, αλλά βολεύει πολύ αυτούς που μας ρουφάνε το αίμα και γι'αυτό άλλωστε έγινε της μόδας το κυνήγι ενάντια στο κκε.

Την τελευταία φορά που ο άντρας μου μού ζήτησε την άδεια (που λέμε) να πάει να κλείσει μια εταιρεία που είχε απολύσει παράνομα ούτε θυμάμαι πόσα άτομα, για να τους πάρουν πίσω, του είπα: "πήγαινε. Άλλωστε σε λίγο δε θα έχουμε τέτοια θέματα. Σε λίγο δε θα υπάρχουν παράνομες απολύσεις"...

Κι εσείς ακόμα 'φοβάστε' το "τι θα γινόταν αν" και τα "απολυταρχικά καθεστώτα", και δεν καταλαβαίνετε πως το "τι θα γινόταν αν" και το "απολυταρχικό καθεστώς" είναι μέσα στο σπίτι σας!

:dunno:

Καλή καρδιά...

Ωπ, ξέχασα ν'απαντήσω στον αμαρτωλό για την ψήφο. Αμαρτωλή μου αγάπη, εσκεμμένα σου διαφεύγει το σημαντικότερο, ή απλά έχεις χαλαρώσει τις άμυνες;
Όταν ψηφίζεις σαν πολίτης, έχεις τη δύναμη να αλλάξεις ολόκληρο το σύστημα. Όταν τους έχεις ήδη βάλει στη βουλή, είναι σαν να έχεις ψηφίσει για όλα τα νομοσχέδια (και σχέδια) που έχουν προγραμματιστεί από πριν. Το 6% που έδωσες σε ένα κόμμα αποφασίζει από κει και πέρα τι είναι αυτό που θα το κρατήσει αξιοπρεπές τουλάχιστον στα μάτια και στις καρδιές αυτών που το εμπιστεύτηκαν. Βάλ'τε τα με αυτούς που ψήφισαν τις παπαριές τους, τους οποίους εσείς ψηφίσατε (το εσείς είανι γενικό). Εμείς σαν κομμουνιστές αυτό ακριβώς θέλαμε για να νιώσουμε αξιοπρεπείς! Μας επιτρέπετε; Το μνημόνιο το καταψηφίσαμε και το πολεμάμε συνέχεια. Δε θα παίξουμε όλα τους τα παιχνίδια όμως. Όσο για το ΛΑΟΣ, το ότι έκανε αυτό που έκανε και το ΚΚΕ δε μου λέει τίποτα, παρά μόνο μου προκαλεί γέλωτα! Ο Καρατζάς άλλωστε έχει και φωτογραφία του Τσε στο γραφείο του...θα αισθάνεται κομμουνιστής καμιά φορά, ποιος ξέρει :jerk:

ΑΥτά, και όπως είπα...καλή καρδιά!

ΥΓ αυτό για τα πνευμόνια και την καρδιά με στεναχώρησε, πάντως. Ασχέτως κομμουνιστών, αν έπρεπε να πολεμήσεις στα βουνά για την πατρίδα σου θα σκεφτόσουν τα πνευμόνια σου;;;
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 14 Ιούλ 2010, 23:05

Eιχα αρχισει να γράφω ενα αλλο ποστ. αλλα θα πω το εξης.
Γιατι φευγουμε απο το θεμα;
Το θεμα δεν ειναι αν ο κομμουνισμος ειναι γενικά κακός.
Το θεμα ειναι η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ κινηση του ΚΚΕ και του ΛΑΟΣ.
Απο εκει και περα τα αλλα ειναι ιστορια.
Άβαταρ μέλους
totispap
Irc ψευδώνυμο: totispap

Δημοσίευση από totispap » Τετ 14 Ιούλ 2010, 23:43

Κοιτα Πεγκυ,τη μανια καταδιωξης του ΚΚΕ δεν μπορω εγω να την σταματησω και ουτε με ενδιαφερει κατι τετοιο.
Δεν μπορω ομως και να σκεφτω οτι βολευει αυτο που κανει σε πολλες περιπτωσεις ,και σιγουρα οταν εισαι αντιθετος με την ιδεολογικη του γραμμη.
Οι κομματικες παρωπιδες που βαζεις οταν μιλανε για το κομμα σου σε κανουν να κατατασεις τους αλλους σε εγκεφαλοπλυμενους χαζους που δεν καταλαβαινουν τη λεει το ΚΚΕ,και σε εσας, τους εχωντες γνωση,οραμα,αγαπη για το συνανθρωπο κτλ.
Οσο για τα πνευμονια που ανεφερα,κυριολεκτουσα.Καθαρα σωματικα ειναι πολυ δυσκολο για τον οποιοδηποτε σημερινο ανθρωπο να πολεμησει στα βουνα οπως τοτε.
Αν το θες μεταφορικα,αυτα δειχνουν εκεινη την ωρα,δεν θα κανω τον τζαμπα μαγκα πισω απο ενα pc.

(Φωτη κριμα που εσφαξες την προηγουμενη σου αναρτηση,ηταν ωραιοτατη)
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 14 Ιούλ 2010, 23:53

Βασικα το ξερω. αλλα παλι θα μπουμε στη λουπα του παρελθόντος. και πρέπει να κοιταξουμε μπροστα.
Οκ. να μην ξεχναμε την ιστορια μας.
Αλλα ειναι χαζο στο 2010 να συζηταμε το παρελθον. ενω το ΔΝΤ ειναι εδω.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 15 Ιούλ 2010, 01:22

Οι κομματικες παρωπιδες που βαζεις οταν μιλανε για το κομμα σου σε κανουν να κατατασεις τους αλλους σε εγκεφαλοπλυμενους χαζους που δεν καταλαβαινουν τη λεει το ΚΚΕ,και σε εσας, τους εχωντες γνωση,οραμα,αγαπη για το συνανθρωπο κτλ.
Οσο για τα πνευμονια που ανεφερα,κυριολεκτουσα.Καθαρα σωματικα ειναι πολυ δυσκολο για τον οποιοδηποτε σημερινο ανθρωπο να πολεμησει στα βουνα οπως τοτε.
Όχι, βρε αγόρι μου. Υπάρχουν πολλοί εγκεφαλοπλυμμένοι κομμουνιστές επίσης. Αλλά είναι επίσης ΓΕΓΟΝΟΣ αποδεδειγμένο (κι ας πονάει) πως το σύνολο των Ελλήνων αυτή τη στιγμή είναι εγκεφαλοπλυμμένοι, τι να κάνουμε τώρα;

Αυτό που λέω εξαρχής και πολύ ΞΕΚΑΘΑΡΑ (και σε παρακαλώ να το προσέξεις) είναι ότι αυτό που εσείς θεωρείτε λάθος, την συγκεκριμένη πράξη για την οποία συζητάμε, εμείς τη θεωρούμε σωστή και είναι δύσκολο για έναν μη-κομμουνιστη να καταλάβει γιατί, επειδή δεν μπορεί να μπει στη λογική ενός κομμουνιστή. Το είπα... δε θα το ξαναπώ. Έχουμε το δικαίωμα να βλέπουμε αλλιώς τα πράγματα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Μπορείτε να κατηγορείτε την οπτική μας, αλλά μην υποκρίνεστε ότι ξέρετε καλύτερα από μας τι θέλουμε να κάνουμε και γιατί το κάνουμε.

Στο παρελθόν μπήκατε μόνοι σας. Δε με αφορά και ήμουν και σ'αυτό ξεκάθαρη. Ακομα και για τον τρόπο δράσης που προτιμώ, όμως, βάζω μόνο εγώ υπογραφή σαν Πέγκυ κι όχι σαν κομμουνίστρια. Παραδέξου το τουλάχιστον αυτό! Έχω δικό μου εγκέφαλο που χρησιμοποιώ κατά το δοκούν! Αυτό μου το αναγνωρίζω και χαίρομαι όταν ξεστραβώνονται και οι άλλοι και μου το αναγνωρίζουν, χωρίς να επηρεάζονται με τη σειρά τους από την αντιπάθειά τους για τη δική μου συμπάθεια σε ένα κόμμα!

Αλλά για τα πνευμόνια θα σου πω ένα πράγμα. Οι Γιουγκοσλάβοι θεωρείς πως έχουν καλύτερα πνευμόνια από τους Έλληνες; Γιατί όταν τους την έπεσαν οι Αμερικάνοι, όταν είχαν την ευκαιρία έκαναν ανταρτοπόλεμο μέσα στις πόλεις (όχι κομμουνιστές, όσοι μπορούσαν)... Μην υποβιβάζεις τα ελληνικά πνευμόνια. Αν έχεις εσύ κάποιο πρόβλημα υγείας, πάω πάσο. Αλλά οι Έλληνες έχουν αποδείξει ότι έχουν πολύ γερά πνευμόνια (για να μη μιλήσω για τα στομάχια τους)!

Όσο για τη μανία καταδίωξης, άλλοι την έχουν κι όχι το ΚΚΕ. Αν παρακολουθούσες λίγο περισσότερο τα ΜΜΕ δε θα χρειαζόταν καν να σου απαντήσω σε κάτι τέτοιο, γιατί δε θα έλεγες καν αυτό το πράγμα! Είναι ηλίου φαεινότερον ότι βολεύει πολύ να έχεις έναν σάκο να βαράς, και να δείχνεις τον σάκο στον λαό για να μη βλέπει τους παράνομους αγώνες από πίσω! Αρκεί ν'ακούσεις ολίγον από Πάγκαλο, Λοβέρδο, Παπανδρέου, και ΛΑΟΣ. Η ΝΔ είναι ανύπαρκτη αυτή τη στιγμή, αλλά κάποια στιγμή την περιμένω κι αυτή στο παιχνίδι. Θες και κανάλια; ΜΕGA και ΣΚΑΙ ανοιχτά αρνούνται να καλούν βουλευτές του κκε, επειδή κάνει ανθελληνική πολιτική που κλείνει τα λιμάνια. Δεν το είπα εγώ. Το είπαν ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!
Ενώ σωρηδόν δεν μεταδίδουν καν τις πορείες που γίνονται σχεδόν κάθε βδομάδα! Μήπως να βγάλουν κάποιοι τις παρωπίδες και να μην τις βλέπουν αλλού;

Κι εμένα το ΔΝΤ με αφορά, Φώτη. Και το ΔΝΤ κι όσα έρχονται σύντομα δεν αντιμετωπίζονταιι με διπλωματίες... δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει!

Μακάρι να κάνω λάθος και να μπορούμε να τους ξεφορτωθούμε με προσευχές και παιχνιδάκια στη βουλή.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 15 Ιούλ 2010, 01:53

Πέγκι

εδώ...
Κι εσείς ακόμα 'φοβάστε' το "τι θα γινόταν αν" και τα "απολυταρχικά καθεστώτα", και δεν καταλαβαίνετε πως το "τι θα γινόταν αν" και το "απολυταρχικό καθεστώς" είναι μέσα στο σπίτι σας!
με βρίσκεις σύμφωνη.

εδώ
είναι ότι αυτό που εσείς θεωρείτε λάθος, την συγκεκριμένη πράξη για την οποία συζητάμε, εμείς τη θεωρούμε σωστή και είναι δύσκολο για έναν μη-κομμουνιστη να καταλάβει γιατί, επειδή δεν μπορεί να μπει στη λογική ενός κομμουνιστή. Το είπα... δε θα το ξαναπώ. Έχουμε το δικαίωμα να βλέπουμε αλλιώς τα πράγματα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Μπορείτε να κατηγορείτε την οπτική μας, αλλά μην υποκρίνεστε ότι ξέρετε καλύτερα από μας τι θέλουμε να κάνουμε και γιατί το κάνουμε.
μένω λίγο μαλάκας :shock:
Και εξηγούμαι.
Πρώτον και κυριότερον: Το "εσεις" και "εμείς" είναι λάθος τέτοιες ώρες-μέρες-εποχές. Όταν στηλιτεύουμε το ΚΚΕ δεν το κάνουμε από κομματική εμπάθεια, τουλάχιστον όχι αυτοί που έχουν ΝΙΩΣΕΙ στο πετσί τους ότι οι κομματικές εντάξεις είναι μαλακία και ψέμα το οποίο δε θέλουμε να μας "τρέφει" πια.
Σε ό,τι με αφορά, (αλλα όχι μόνο εμένα- απλά δε μπορώ να μιλήσω για άλλους παρά μόνο για μένα) θα'πρεπε να έχεις εμπεδώσει πλέον πως: Είμαστε όλοι οι ΕΚΤΟΣ βουλής "εμείς" και όλοι οι ΕΝΤΟΣ βουλής-ή μέρος της εξουσίας, "αυτοί". Του ΚΚΕ συμπεριλαμβανομένου. Αυτό που έπαιξε εδώ, έπρεπε να σου καταδείξει πως ολοι μα ΟΛΟΙ εξυπηρετούν την ατζέντα, μέσα απ'το πόστο του ο καθένας. Εμείς ως πολίτες που δεν είμαστε ούτε της γούνας τους μανίκι, ούτε κουμπάροι κανενός, οφείλουμε να βλέπουμε αντικειμενικά και αποστασιοποιημένα, να εντοπίζουμε πότε κάποιο κόμμα ή πολιτικός εξυπηρετεί αυτή την ατζέντα, και πως. Από αυτήν την κρισάρα, στο συντριπτικό μέρος των τοποθετήσεων εδώ μέσα, περνάνε ΟΛΟΙ, και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ και ΣΥΡΙΖΑ. Το ΚΚΕ γιατί θα'πρεπε να μείνει στο απειρόβλητο; Δεν το καταλαβαίνω... Κάνει κι αυτό λάθη ενδεικτικά Πέγκι, είτε θες να το δεχτείς αυτό είτε όχι. Ξέρω πως αν δε θες να το δεχτείς, είναι γιατί θες να το βλέπεις αγνά όπως το πίστευες... Σου καταδεικνύεται στην προκειμένη ένα δείγμα, και αρνείσαι να το αποδεχτείς, αλλά θα'ρθει η στιγμή, που αν είσαι ειλικρινής πρώτα με τη δική σου νόηση και ευφυία, (πράγματα δεδομένα σε υψηλότατο βαθμό), δε θα μπορείς να αποφύγεις να τα κοιτάξεις κατάματα.

Δεύτερον: Αφού λοιπόν μιλάς με όρους "εσεις" και "εμείς" τηρώντας πιστά τον αυτισμό του ΚΚΕ, διαχωρίζοντας τη θέση σας απ'το λαό (όταν δε συμφωνεί μαζί σας)-αλλά ταυτόχρονα αγωνιζόμενοι για το λαο...:Ρ θα απαντήσω όπως το θέλεις/θέτεις εσύ: Ασφαλώς και έχετε δικαίωμα να βλέπετε αλλιώς τα πράγματα. Αλλά κι εμείς έχουμε δικαίωμα να σχολιάζουμε τις κινήσεις σας, χωρίς να μπορούμε ή να θέλουμε ν'αφαιρέσουμε το δικό σας δικαίωμα να'χετε οπτική. Η διαφορά είναι η εξής: Εμείς (εγώ) εξηγήσαμε επακριβώς γιατί θεωρήσαμε λαθεμένη την κίνηση του ΚΚΕ, με λογικό επιχείρημα. Εσύ περιορίζεσαι στο να λες "υποκρίνεστε ότι ξέρετε καλύτερα από μας τι θέλουμε να κάνουμε και γιατί το κάνουμε

Μα δεν υποκρινόμαστε, πραγματικά στην προκειμένη δεν ξέρουμε ούτε τι θέλετε, ούτε γιατί το κάνετε, γιατί φυσικά το "τους κλάσαμε" δεν στέκει ως λόγος και σίγουρα δεν εξηγεί τι ακριβώς θέλετε και γιατί δεν ζητήσατε ονομαστική ψηφοφορία. Μαριονέτες γίνατε επειδή ΔΕΝ ζητήσατε, όχι αν θα ζητούσατε.. Αφού λοιπόν δεν ξέρουμε, γιατί εξήγηση δεν δίδεται, μπορούμε να συμπεράνουμε αυτό που λογικά συμπέρανε κι ο Τραϊανού. Θαρρούμε πως έχουμε και εμείς αυτό το δικαίωμα, έτσι?
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 15 Ιούλ 2010, 02:19

Ειναι οπως η επανάσταση του 21.
Δεν εγινε μεσα απο κόμματα.
Εγινε για εναν και μονο λογο
υπερ βωμων και εστιων.
Τα πράγματα ειναι απλά. Το ΚΚΕ πρεσβευει μια ιδεολογια.
Το ιδιο και το ΛΑΟΣ.
Το ποσο συνεπη ειναι αυτα τα κομματα στις ιδεολογιες τους ειναι ενα αλλο μεγάλο θεμα.
Αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι τωρα δεν ειναι καιρος για ιδεολογιες.
Η για να επιβληθει η μια και η αλλη ιδεολογια.
Τωρα ειναι καιρος για απαλαγή.
Τοσο απλα.
Χωρις καμια ιδεολογικη απόχρωση.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 15 Ιούλ 2010, 15:18

Θαρρούμε πως έχουμε και εμείς αυτό το δικαίωμα, έτσι?
Και βέβαια το έχετε! ΣΥγγνώμη για το εσείς κι εμείς, είναι κάτι που το σιχαίνομαι αλλά μας το έχουν επιβάλλει 'αυτοί'! Ακόμα και χθες το είπαν στον άντρα μου στη δουλειά για τις απεργίες "εσείς με τις απεργίες νομίζετε θα γίνει κάτι;" και τους απάντησε με 'κλάσιμο' (το συνηθίζουμε τελευταία :P). "Οκ, μπορούμε όλοι "εμείς" να αγκαλιάσουμε μια κολώνα και να κρατήσουμε την αναπνοή μας μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας". Θεϊκό;

Τέλος πάντων, όπως έχω ξαναπεί ο καθένας έχει δικαίωμα στην άποψή του. Κι 'εμείς' στη δική μας. Ως συμπαθούντες της συγκεκριμένης παράταξης είμαστε ικανοποιημένοι, οπότε η αλήθεια είναι πως δεν έχει και πολύ σημασία πώς το βλέπουν οι 'άλλοι'. Συμφωνούμε σ'αυτό, είμαι σίγουρη :)
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 15 Ιούλ 2010, 15:25

Φώτη, όποιος νομίζει ότι η επανάσταση ήταν ανεξάρτητη απο πολιτικές ιδεολογίες και παρατάξεις δεν έχει διαβάσει καλά την ιστορία του :P Αν δεν ηθελαν οι μεγάλες δυνάμεις της εποχής την απελευθέρωσή μας από τους Τούρκους, ακόμα στο ζυγό τους θα ήμασταν. Εκτιμώ βαθύτατα τη βοήθειά τους, αλλά δε θα κλείσω και τα μάτια στην αλήθεια. Μια αντίσταση, επανάσταση, θέλει ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

Η επίδρασή τους φάνηκε μετά την ΕΠανάσταση, με αυτό που έκαναν σε διάφορους αγωνιστές, πυ επίσης, μόνο μη-παραταξιακοί δεν ήταν (βλ Κολοκοτρώνη)

Αυτά και σ'αγαπώ κατά βάθος :loco:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 15 Ιούλ 2010, 15:47

Άστα αυτά για την ώρα και τράβα εδώ...

http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 50&t=11249

Όταν θα'χεις το χρόνο δες τα! ΠΡΕΠΕΙ να τα δεις.

Πρέπει να κοιτάμε γύρω μας με όσο το δυνατόν ανοιχτότερο μυαλό και ευρυγώνιους φακούς στα μάτια, όχι παρωπιδικούς...
Η συνολική εικόνα των πραγμάτων, η σφαιρική αλήθεια, Η ΟΥΣΙΑ, δεν αποδίδεται από ΚΑΝΕΝΑ κωλοκόμμα σήμερα και γι'αυτό δεν πρόκειται ποτέ ξανά να περιχαρακωθώ στα λιμέρια τους. Δε θα μπορούσα να το κανω, γιατί είμαι παραπάνω από βέβαιη πως όλα είναι κάτω απ'την ομπρέλα της ΝΤΠ σήμερα, και δεν μπορούν (ή δε θέλουν ή φοβούνται, δεν ξέρω ποιο και τι ισχύει για ποιου) να απεγκλωβιστούν απ'αυτό. Δεν υπάρχει ένα κόμμα σήμερα, για το οποίο εκεί που λέω "μπράβο τους" για κάτι, να μην πω μετά από λίγο ή παράλληλα και "φτου τους και αι σιχτίρ" για κάτι άλλο. Δεν υπάρχει κομματικοϊδεολογικός μηχανισμός που να έχει την απόλυτη έξωθεν καλή μαρτυρία, ούτε το ΚΚΕ. Αυτά είναι δεδομένα που δεν αμφισβητούνται, ακόμα κι απ'αυτούς που είναι ακόμα ενταγμένοι... (εκτός αν έχουν πλήρη άρνηση, οκ).

Όπως και να'χει, ένα είναι σίγουρο: δε θα χαλάσω εγώ καμιά ζαχαρένια και τις καρδιές μας για τα κωλο κόμματα! ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ όμως.

Τράβα προς τα εκεί που έδειξα κι ίσως με νιώσεις λίγο μανάρα. :rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Παρ 16 Ιούλ 2010, 00:52

Μια και μιλάμε για άρνηση θα σου πω το καταπληκτικό που έγινε σήμερα και το οποίο άλλαξε την πορεία μου και τη διάθεσή μου για κάποια πράγματα. Έχοντας συζητήσει προ ψηφοφορίας για το τι σκοπεύει να κάνει το κκε, ειχα μείνει στην επιθυμία του συζύγου και τη δική μου να τους 'κλάσει'. Ξανασυζητώντας σήμερα μαζί του με αφορμή αυτή τη συζήτηση στα ΙΔΕΟ έμαθα το εξής καταπληκτικό και μου ήρθε ταμπλάς σε δύο επιπεδα (δυστυχώς)..

Το κκε έκανε αίτηση για ονομαστική ψηφοφορία και το ΛΑΟΣ έκανε αίτηση για ονομαστική σε ένα άρθρο. Επίσης το κκε ψήφισε κανονικά κατά και απλά αποχώρησε από τις συζητήσεις. Αυτό σημαίνει αυτόματα πως δεν ξαναψηφίζω κκε και θα υποστηρίζω πλέον μόνο τη δράση του ΠΑΜΕ που δεν είναι καθαρά κομματική οργάνωση (μια και πάντα είμαι υπέρ του αγώνα στους δρόμους και της απεργίας), ενώ θα ξαναθεωρήσω εαυτόν κομμουνίστρια όταν το κκε κηρυχθεί ή αυτοανακηρυχθεί παράνομο (κι ας με πείτε παρελθοντολάγνα). ΑΥτό προκάλεσε ένα καβγαδάκι στο σπίτι, αλλά δε βαριέσαι, έτσι κι αλλιώς πάντα ήμουν πολύ 'σκληρή' σε σχέση με τους κομμουνιστές αυτής της εποχής (θα φταίει το παρελθόν μου στην Ασυνέχεια-αναρχική ομάδα στα νιάτα μου!) Ο σύζυγος -κι αυτό ειναι το ενδιαφέρον- παρόλο που δεν ήθελε να γίνει κάτι τέτοιο, μου είπε πως ήταν καθήκον του κκε να το κάνει (!!!). Σαν ν'άκουγα τα όσα διάβασα εδώ μέσα και έβγαλα φλύκταινες.

Είναι η δεύτερη φορά σε λίγες μέρες που βλέπω να αναπαράγονται ψέμματα μέσα στα ΙΔΕΟ, όχι εσκεμμένα προφανώς, αλλά από έλλειψη καλής διάθεσης κι ευθικρισίας ΣΙΓΟΥΡΑ, κι αυτό με λυπεί αφάνταστα, γιατί τα ΙΔΕΟ τα είχα και σαν πηγή πληροφόρησης, κάτι που δεν μπορεί να ισχύει πλέον. Δεν είναι ευχάριστο να βλέπεις ότι κι εδώ μέσα γινόμαστε υποχείρια των κέντρων ύπνωσης στην ελλάδα και να γινόμαστε σαν τα αμερικανάκια (στη χείριστη έκφρασή τους) που θεωρούν πως ό,τι γράφεται οπουδήποτε ή ό,τι λέγεται στα ΜΜΕ είναι αληθινό. Όταν διαβάζουμε κάτι σ'ένα μπλογκ καλό ειναι να το διασταυρώνουμε. Το είχα πει και στο προηγούμενο αρθράκι-βδέλυγμα που είχα διαβάσει.

Επιβεβαιώνεται αυτό που κάποιοι θεωρούν πως είναι εμμονή του κκε, πως υπάρχει κομμουνιστοφοβία, κάτι που με κάνει να λυπάμαι όσους έχουν πέσει σ'αυτή την παγίδα. Αλλά, πιστή στα πιστεύω μου και στην κρίση μου για τους σύγχρονους Έλληνες, τους θεωρώ άξιους της τύχης τους κι αυτούς. Σκοπεύω να μην παρακολουθώ καν τα τεκταινόμενα στη Βουλή, μια κι είναι όλα προδιαγεγραμμένα.

Επομένως, μέσα σε πολιτικά τόπικ εδώ μέσα δεν ξαναμπαίνω για να γλυτώσω την άγνοια κι αυτό ειναι ολίγον τραγικό. Αλλά θα συνεχίσω σε όλα τα άλλα θέματα, ειδικά σε αυτά που ανοίγεις εσύ, τα οποία θεωρώ και τα πλέον αξιόπιστα!

Ελπίζω να μη σε στεναχώρησα και να γίνει αυτό αφορμή να ψαχνόμαστε λίγο παραπάνω όταν βάζουμε κάτι από εξωτερική πηγή εδώ μέσα (το λεω για όσους το κάνουν, όχι για σένα), μια και θέλουμε να κάνουμε κι επανάσταση μέσα από μπλογκς!!!
Οπωσδήποτε πάντως κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας συνειδητά πια, όταν θεωρούμε ως αληθινό ό,τι μας σερβίρουν τα ΜΜΕ ή οι 'επαναστάτες' του ίντερνετ!

Πάω να μπω στο λινκ που μου έδωσες να χαλαρώσω λίγο. Και μετά να μου θυμίσω να "κάτσω" στον Λουξ γιατί θα κάνει κανά μήνα να μου ξαναμιλήσει :argue:
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 16 Ιούλ 2010, 01:01

Βασικα ΔΕΝ γινεται να μην ανεβαίνουν αρθρα απο αλλες σελίδες.
Ο λογος ειναι απλός.
Ο καθενας μπορει να διαβάζει να συμφωνεί ή να διαφωνεί με ενα άρθρο και το ανεβάζει προς συζήτηση και προς στοχασμό.
Οτι γράφεται καπου δεν σημαίνει οτι ειναι και η αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 16 Ιούλ 2010, 01:20

Mantam Froufrou έγραψε:Μια και μιλάμε για άρνηση θα σου πω το καταπληκτικό που έγινε σήμερα και το οποίο άλλαξε την πορεία μου και τη διάθεσή μου για κάποια πράγματα. Έχοντας συζητήσει προ ψηφοφορίας για το τι σκοπεύει να κάνει το κκε, ειχα μείνει στην επιθυμία του συζύγου και τη δική μου να τους 'κλάσει'. Ξανασυζητώντας σήμερα μαζί του με αφορμή αυτή τη συζήτηση στα ΙΔΕΟ έμαθα το εξής καταπληκτικό και μου ήρθε ταμπλάς σε δύο επιπεδα (δυστυχώς)..

Το κκε έκανε αίτηση για ονομαστική ψηφοφορία και το ΛΑΟΣ έκανε αίτηση για ονομαστική σε ένα άρθρο. Επίσης το κκε ψήφισε κανονικά κατά και απλά αποχώρησε από τις συζητήσεις.
Ώπα! Σοβαρά μιλάς; Ελεος!
Πάντα διπλοδιασταυρώνω ό,τι λένε τα Αμερικανόπουλα, και δεν έκανα το ίδιο και με τον Τραϊανού. Αν είναι έτσι, ασφαλώς ανακαλώ! (Θα το καρατσεκάρω αν και ΦΥΣΙΚΑ δέχομαι ασυζητητί αυτό που λες, απλά θέλω να είναι βέβαιο ότι κι εσύ πληροφορήθηκες σωστά αυτή την ώρα. Αν όντως έκανε τέτοια πουστιά παραπληροφόρησης ο Τραϊανού, είναι για κρέμασμα! :kremala: Eλεος δηλαδή :swear: )
Αυτό σημαίνει αυτόματα πως δεν ξαναψηφίζω κκε και θα υποστηρίζω πλέον μόνο τη δράση του ΠΑΜΕ που δεν είναι καθαρά κομματική οργάνωση (μια και πάντα είμαι υπέρ του αγώνα στους δρόμους και της απεργίας), ενώ θα ξαναθεωρήσω εαυτόν κομμουνίστρια όταν το κκε κηρυχθεί ή αυτοανακηρυχθεί παράνομο (κι ας με πείτε παρελθοντολάγνα). ΑΥτό προκάλεσε ένα καβγαδάκι στο σπίτι, αλλά δε βαριέσαι, έτσι κι αλλιώς πάντα ήμουν πολύ 'σκληρή' σε σχέση με τους κομμουνιστές αυτής της εποχής (θα φταίει το παρελθόν μου στην Ασυνέχεια-αναρχική ομάδα στα νιάτα μου!) Ο σύζυγος -κι αυτό ειναι το ενδιαφέρον- παρόλο που δεν ήθελε να γίνει κάτι τέτοιο, μου είπε πως ήταν καθήκον του κκε να το κάνει (!!!). Σαν ν'άκουγα τα όσα διάβασα εδώ μέσα και έβγαλα φλύκταινες.
Όπως θα είσαι, είμαι. Ειλικρινά κάποιες κινήσεις του ΠΑΜΕ τις επικροτώ, όπως επικρότησα την κίνησή του στην Ακρόπολη. (κάπου εδώ μέσα είναι, θα στο βρω)

Γουστάρω το ελεύθερο πνεύμα σου.

Δεν γίνεται όμως να ΑΥΤΟανακηρυχθεί παράνομο...
Να το ανακηρύξουν άλλοι, ναι. Αλλά το ίδιο; Πώς θα θέσει εαυτόν στην παρανομία;

Είναι η δεύτερη φορά σε λίγες μέρες που βλέπω να αναπαράγονται ψέμματα μέσα στα ΙΔΕΟ, όχι εσκεμμένα προφανώς, αλλά από έλλειψη καλής διάθεσης κι ευθικρισίας ΣΙΓΟΥΡΑ, κι αυτό με λυπεί αφάνταστα, γιατί τα ΙΔΕΟ τα είχα και σαν πηγή πληροφόρησης, κάτι που δεν μπορεί να ισχύει πλέον. Δεν είναι ευχάριστο να βλέπεις ότι κι εδώ μέσα γινόμαστε υποχείρια των κέντρων ύπνωσης στην ελλάδα και να γινόμαστε σαν τα αμερικανάκια (στη χείριστη έκφρασή τους) που θεωρούν πως ό,τι γράφεται οπουδήποτε ή ό,τι λέγεται στα ΜΜΕ είναι αληθινό. Όταν διαβάζουμε κάτι σ'ένα μπλογκ καλό ειναι να το διασταυρώνουμε. Το είχα πει και στο προηγούμενο αρθράκι-βδέλυγμα που είχα διαβάσει.
Έχεις δίκιο εδώ, τι να πω...
Εξέλαβα ως αληθές αυτό που γράφτηκε, και φυσικά ήταν λάθος μου να κάνω κάτι τέτοιο χωρίς να το διασταυρώσω.

Επιβεβαιώνεται αυτό που κάποιοι θεωρούν πως είναι εμμονή του κκε, πως υπάρχει κομμουνιστοφοβία, κάτι που με κάνει να λυπάμαι όσους έχουν πέσει σ'αυτή την παγίδα. Αλλά, πιστή στα πιστεύω μου και στην κρίση μου για τους σύγχρονους Έλληνες, τους θεωρώ άξιους της τύχης τους κι αυτούς. Σκοπεύω να μην παρακολουθώ καν τα τεκταινόμενα στη Βουλή, μια κι είναι όλα προδιαγεγραμμένα.
Ακριβώς γι'αυτό έκανα την πατατιά να τοποθετηθώ θεωρώντας δεδομένη την πληροφορία. Γιατί δεν παρακολουθώ πλέον... :banghead:

Επομένως, μέσα σε πολιτικά τόπικ εδώ μέσα δεν ξαναμπαίνω για να γλυτώσω την άγνοια κι αυτό ειναι ολίγον τραγικό. Αλλά θα συνεχίσω σε όλα τα άλλα θέματα, ειδικά σε αυτά που ανοίγεις εσύ, τα οποία θεωρώ και τα πλέον αξιόπιστα!

Ελπίζω να μη σε στεναχώρησα και να γίνει αυτό αφορμή να ψαχνόμαστε λίγο παραπάνω όταν βάζουμε κάτι από εξωτερική πηγή εδώ μέσα (το λεω για όσους το κάνουν, όχι για σένα), μια και θέλουμε να κάνουμε κι επανάσταση μέσα από μπλογκς!!!
Οπωσδήποτε πάντως κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας συνειδητά πια, όταν θεωρούμε ως αληθινό ό,τι μας σερβίρουν τα ΜΜΕ ή οι 'επαναστάτες' του ίντερνετ!
'Οχι δε με στεναχώρησες καθόλου. Μάλλον με τον εαυτό μου στεναχωρήθηκα.
Σε ό,τι με αφορά, ΕΓΙΝΕ αφορμή να διπλοτσεκάρουμε την "εσωτερική" πληροφόρηση. Αυτό στο υπόσχομαι. (κι ελπίζω να αναθεωρήσεις την αποχή σου)

Πάω να μπω στο λινκ που μου έδωσες να χαλαρώσω λίγο. Και μετά να μου θυμίσω να "κάτσω" στον Λουξ γιατί θα κάνει κανά μήνα να μου ξαναμιλήσει :argue:
Όταν βρεις το χρόνο να τα δεις, εξυπακούεται ότι θέλω τη γνώμη σου.
Τράβα τώρα στο Λουξάκο μη με μισήσει κιόλας. :loco:
Καλές χαρούλες :lovey0:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 16 Ιούλ 2010, 01:35

Τράβα τώρα στο Λουξάκο μη με μισήσει κιόλας.
Καλο το κολπο. οταν παντρευτω θα το παιζω στεναχωριμενος και απογοητευμενος για να μου καθεται η γυναικα μου.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Παρ 16 Ιούλ 2010, 02:08

Κόλλησα με τα βίντεο του λινκ και άρχισε τα ροχαλητά ο άλλος! Τη γλύτωσα για σήμερα... :loco:

Σόρρυ που έγραψα λίγο 'αυστηρά', ήμουν σε κακή διάθεση λόγω του καβγαδακίου (κι αυτός βαμμένος κομμουνιστής και να μην επικροτεί μια επανάσταση με όπλα! ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!! :swear: Αστεία αστεία μόνο που σκέφτομαι τι πλύση εγκεφάλου θα προσπαθήσει να μου κάνει για να επανέλθω μου ξανάρχεται η διάθεση για σεξ!!!)

Καλύτερα να μην ξανασχοληθώ με όλα αυτά για να έχω χρόνο για τα βίντεό σου που μου ανοίγουν και λίγο το μυαλό, κι ας μου δημιουργούν εφιάλτες ενίοτε! :rose:

Καλή συνέχεια εδώ. Θα τα λέμε από κει!
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Παρ 16 Ιούλ 2010, 11:22

Mantam Froufrou έγραψε:
Ο εμφύλιος από την άλλη δεν ήταν έργο ενός, όπως ποτέ δεν είναι. Ο εμφύλιος δεν έγινε γιατί οι κομμουνιστές ξαφνικά αποφάσισαν να σκοτώσουν Έλληνες. Έδωσαν αίμα και πήγαν να τους πάρουν και τα σώβρακα. Παρέδωσαν όπλα και παραλίγο να τους αφανίσουν. Αυτούς που έθαψαν παιδιά, συζύγους και γονείς στο όνομα της ελευθερίας. Δε λέω πως καλά έκαναν, αλλά δε θα τους δώσω και το 100% της ευθύνης. Οι ευθύνες μοιράζονται σε πολλές μεριές! Και στους κομμουνιστές και σε πολλούς άλλους, που μονίμως επιλέγουμε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ να τους ξεχνάμε και να τους δίνουμε συγχωροχάρτι! Ο εμφύλιος κακώς έγινε, αλλά ήταν έργο πολλών και πρέπει κάποτε σαν Έλληνες να το αποδεχτούμε για να προχωρήσουμε.
Μαντάμ ... άστο καλύτερα... άστο που σου λέω... δεν σε συμφέρει καθόλου. Ασχοληθείτε με κάτι άλλο.

Και δεν ήταν εμφύλιος... Ήταν συμμοριτοπόλεμος. Εμφύλιος ήταν επί Κατοχής.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 16 Ιούλ 2010, 12:18

Σε ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα το εξής:

"Οσον αφορα την ονομαστικη ψηφοφορια που ζητησε το ΚΚΕ. Πριν απο μια βδομαδα οταν ξαναεγινε ψηφοφορια το ΚΚΕ δεν ηταν εκει να ζητησει ονομαστικη.Το ΛΑΟΣ επισης δεν ζητησε ονομαστικη... γιατι ειχε φροντισει να μην εχει τον απαραιτητο βουλευτων.Μαλλον εκει στο ΚΚΕ μαθανε οτι δεν πρεπει να παιζεις με τη φωτια ειδικα οταν δεν ξερεις πως να την διαχειριστεις.Φανηκε ποιος ειναι ο προστατης του λαου μεσα στη Βουλη απο το κομματα.Κανενας.

http://www.inews.gr/60/KKE-den-paizoun-me-ti-fotia.htm

(στις 14/7 αυτο)

Τελικά τι έγινε; Ζήτησε ή δεν ζήτησε; Αν ζήταγε δεν θα'πρεπε να'χε γίνει; :shock:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 16 Ιούλ 2010, 14:40

Δεν ειμαι κομμουνιστης, δεν ειμαι καν αριστερος.
Πιστευω οτι ο κομμουνισμος κι ο σοσιαλισμος ειναι ιδεολογήματα ανεφάρμοστα κι οπου εφαρμόστηκαν ηταν οτι ποιο αυταρχικο ειχε δει η ανθρωποτητα (ποιο αυταρχικο κι απο το σαδομαζο).
Καθε αλλο ειμαι της Ελευθερης οικονομιας και πατριώτης.
ΑΛΛΑ ειχα παππου αντάρτη και δεν ανέχομαι κανεις να τον λεει συμμορητη.
Για μενα ειναι το ιδιο αντι-πατριωτικο να πολεμας κατω απο το ξενο στεμμα (Ο βασιλιάς δεν ηταν Ελληνικής καταγωγης) με το να πολεμας για το αρρωστο ιδεολογημα του σταλινισμου.
Δεν θα παρω την μερια ουτε της αγγλόδουλης πλευρας, ουτε και της σταλινικης.
Γιατι; γιατι ειμαι Ελληνας και πιστευω οτι δεν πρεπει να προσκυνουμε κανεναν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”