Λιακόπουλος ο αμφιλεγόμενος
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Re: Λιακόπουλος ο αμφιλεγόμενος
"Στον Πούτιν πουτινιές δεν γίνονται"
Παλιό σλόγκαν του Λιακό
Παλιό σλόγκαν του Λιακό
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- harosnikos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: harosnikos
- Φύλο: Άνδρας
αν και έχω διαβάσει πολλά βιβλία του...τα οποία τα βρηκα ενδιαφέροντα...δεν με πείθει εντελώς(περισσότερο στο κομμάτι των πηγών του)....κατ' εμένα είναι περισσότερο ένας επιτυχημένος πωλητής παρά ένας σωστός ερευνητής που ενδιαφέρεται να λάμψει και να διαδοθεί η αλήθεια....πολλά από αυτά που λεέι στις ιστοριές του διασταυρώνονται και συμπίπτουν με άλλες ενδιαφέροντες θεωρίες και "ιστορίες"....γιαυτό το λόγο και δεν τον απορρίπτω απλά είμαι επιφυλακτικός..
βέβαια έχω σταματήσει εδώ και καιρό να ασχολούμαι με τα βιβλία του διότι όλο θα..και θα ειναι.....ετοιμάζεται και αυτός για πολιτική σταδιοδρομία μάλλον...κατά καιρούς έχω δει πολλούς να τον χλευάζουν και να γελοιοποιούν τα όσα λέει...δυστυχώς δεν τους κατηγορώ δίοτι το τραβάει ο οργανισμός του...είναι μέρος του μάρκετινγκ και αυτό....
ο καιρός γαρ εγγύς...
βέβαια έχω σταματήσει εδώ και καιρό να ασχολούμαι με τα βιβλία του διότι όλο θα..και θα ειναι.....ετοιμάζεται και αυτός για πολιτική σταδιοδρομία μάλλον...κατά καιρούς έχω δει πολλούς να τον χλευάζουν και να γελοιοποιούν τα όσα λέει...δυστυχώς δεν τους κατηγορώ δίοτι το τραβάει ο οργανισμός του...είναι μέρος του μάρκετινγκ και αυτό....
ο καιρός γαρ εγγύς...
- doctormarkon
- Επίτιμος
Ο τρόπος που τα παρουσιάζει και τα σλόγκαν "Σηκωθείτε από καρέκλες......." "Α ρε Πούτιν μάγκα" κ.α τραβούν την προσοχή. Ο χλευασμός μάλλον είναι ένα είδος διαφήμησης.
Ενώ πουλάει βιβλία κλέβει αρκετή τηλεθέαση από άλλους δημοσιοκάφρους.
Όλοι μιλούν για το Λιακόπουλο όλοι τον έχουν δει έστω και από περιέρχεια.
Μια μέρα ένας φίλος με παίρνει τηλέφωνο και λέει:
Ανοιξε λέει το κανάλι της Μακεδονίας είναι ενας τρελός επιστήμονας και λέει αυτά τα κουλά που λες και συ για κουφια γή και καλικάτζαρους.
Τότε ο Λιακό ήταν ακόμα άγνωστος.
Από στόμα σε στόμα διαδόθηκε.
Το πλασάρισμα είναι πετυχημένο.
Η σάτιρα ακόμα και ο χλευασμός σε αυτά που λέει είναι υπέρ του.
Διαφορετικά δεν θα τον ήξερε κανεις.
Βρήκε πολλούς εχθρούς αλλά και υποστηρικτές
Είναι επιτυχία όλοι να ασχολούνται με το Λιακό.
Και γι αυτό εκείνος δεν θα έπρεπε να θυμωνει αλλά να χαίρεται
Ενώ πουλάει βιβλία κλέβει αρκετή τηλεθέαση από άλλους δημοσιοκάφρους.
Όλοι μιλούν για το Λιακόπουλο όλοι τον έχουν δει έστω και από περιέρχεια.
Μια μέρα ένας φίλος με παίρνει τηλέφωνο και λέει:
Ανοιξε λέει το κανάλι της Μακεδονίας είναι ενας τρελός επιστήμονας και λέει αυτά τα κουλά που λες και συ για κουφια γή και καλικάτζαρους.
Τότε ο Λιακό ήταν ακόμα άγνωστος.
Από στόμα σε στόμα διαδόθηκε.
Το πλασάρισμα είναι πετυχημένο.
Η σάτιρα ακόμα και ο χλευασμός σε αυτά που λέει είναι υπέρ του.
Διαφορετικά δεν θα τον ήξερε κανεις.
Βρήκε πολλούς εχθρούς αλλά και υποστηρικτές
Είναι επιτυχία όλοι να ασχολούνται με το Λιακό.
Και γι αυτό εκείνος δεν θα έπρεπε να θυμωνει αλλά να χαίρεται
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Τείνω να συμφωνήσω σε κάποιες επισημάνσεις του Νικόλα και της Μαρίας, με Παναιπολο σίγουρα, με Παναγιώτη (Αίολο) και Θέμη (Ναϊτράιντερ)...όχι τοσο, αφού και οι δύο τελευταίοι είναι σκληρά επικριτικοί και δε μ'αρέσει τόση απολυτότητα για μια περσόνα που κατά τη γνώμη μου δεν έχει κακές προθέσεις.
Όπως καταλαβαίνετε, βρίσκομαι κάπου ανάμεσα...
Δεν κρατώ ίσες αποστάσεις για να βολεύομαι, πιστέψτε με, πραγματικά βρίσκομαι ανάμεσα και θα το εξηγήσω λιγο εκτενέστερα:
Έχω διαβάσει κάποια βιβλία του, πήρα κι εγώ όπως πολλοί κάποτε μια σειρά με 19 βιβλία νομίζω, αλλά απ'όλα αυτά, πρέπει να ομολογήσω ειλικρινά ότι μόνο εκείνο με τον Καραθεωδορή και τις επιστολές που έλαβε από Αϊνστάιν άξιζε, και άλλο ένα μικρό βιβλιαράκι που είχε ολόκληρο τον εθνικό ύμνο μέσα. Τα άλλα δεν ήταν άρτια στην παρουσίασή τους, και στη συγγραφή, τα βρήκα προχειροδουλεμένα, οι συγγραφείς άγνωστοι που απλά έλεγαν το μακρύ και το κοντό τους χωρίς να το υποστηρίζουν αρκετά... Μια άλλη σειρά που πήρε ο αδερφός μου που είχε μέσα το κουτί της πανδώρας και την τεχνολογία του κακού, ήταν καλύτερη, μπορούσε κανείς να αντέξει να διαβάσει περισσότερα απ'τα βιβλία στο πακέτο, αλλά κι αυτή έπασχε σε κάποια σημεία.
Θυμάμαι τη φάση με το τσουνάμι...Τότε μου'φυγε το μαλλί ...
Το τσουνάμι που λέτε, αν θυμάστε, έγινε κοντά στα Χριστούγεννα... στις 26 Δεκέμβρη του 2006 αν θυμάμαι καλά, και ο τύπος μου εμφανίστηκε ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ του '07 (έλεος!) δηλαδή καμιά 15ριά ή 20ριά μέρες μετά, και μου πούλαγε βιβλίο 450 περίπου σελίδων, για το τσουνάμι! ΠΟΤΕ πρόλαβε να γραφτεί, να τυπωθεί και να εκδοθεί τέτοιο βιβλίο σε 2 βδομάδες; Και άρα τι υλικό θα είχε; Ούτε να το φανταστώ δε θέλω.
Τι θέλω να πω...
Μα αυτό που λέω εξ αρχής. Είναι καλός τηλεπωλητής, ναι. Οι εκδόσεις του δε λένε και πολλά πλην μερικών που είναι καλύτερες και αυτό γιατί τα γράφει ο ίδιος.
ΔΕΝ θεωρώ λοιπόν, ότι κάνει πάντα ποιοτική και εμπεριστατωμένη με πλήρη στοιχεία δουλειά στις εκδόσεις του, αλλά έχει βγάλει και σειρές που θα'θελα να'χα αγοράσει.
Επιμένω ότι υπάρχουν και τα θετικά στο φαινόμενο Λιακό.
Στα... "κηρυγματάκια" που κάνει κατά καιρούς για να πουλήσει, κηρυγματάκια ευχάριστα που με χαλαρώνουν/διασκεδάζουν συχνά όταν τα βλέπω και είναι μια καλή ανάπαυλα απ'τα άγχη της καθημερινότητας...(συχνά έχω γελάσει με τον τρόπο που τα λέει) ... σίγουρα βγάζει και κάποιες αλήθειες... Κάποια στοιχεία δηλαδή, που αν τα ερευνήσει κανείς σχολαστικότατα και ευρύτερα, πιστέψτε με, ΒΡΙΣΚΕΙ και αξιόλογα πράγματα, που του ανοίγουν ατραπούς για ευρύτερη εξερεύνηση και κατ'επέκτασιν, διεύρυνση των οριζόντων και των οπτικών του πεδίων. Γι'αυτό και δεν είμαι διατεθειμένη να τον στείλω στην πυρά. ΕΧΕΙ τη χρησιμότητά του, στο βαθμό που ερεθίζει πολλούς να ψαχτούν λίγο περισσότερο, ασχέτως με το τι θα βρουν στο ψάξιμό τους αυτό.
Αν μου ζητηθεί να τον κρίνω προσωπικά, θα πω ότι τον θεωρώ καλό άνθρωπο κατά βάση, με καλές προθέσεις, άσχετα αν είναι λίγο ανορθόδοξος στο πώς βγάζει το ψωμάκι του. Ανέντιμος δεν είναι.
ΥΓ. Για την κούφια γη, έδωσα νωρίτερα λινκ αλλά βλέπω πως κανείς δεν πήγε στο ίδιο το νήμα να πει κάτι. Θα πω εδώ, ότι ο Λιακό μου έδωσε μια ευρύτερη οπτική σ'αυτό το θέμα. Δεν είμαι απόλυτη επ'αυτού, δεν έχω καταλήξει με βεβαιότητα σε τίποτα ακόμα... Η Γη μας όντας κι αυτή ζωντανός οργανισμός, τείνω να πιστέψω πως δεν είναι "μασίφ", αλλά έχει ανοίγματα σε βάθη που δεν έχουμε φτάσει ακόμα, ή και πιο πάνω, σε βάθη που έχουν φτάσει πολλοί και απλά όταν κάνουν αναφορές για το τι συνάντησαν εκεί...συνήθως τους θεωρούμε αγγελοκρουσμένους ή/και παρανοϊκούς.
Όπως καταλαβαίνετε, βρίσκομαι κάπου ανάμεσα...
Δεν κρατώ ίσες αποστάσεις για να βολεύομαι, πιστέψτε με, πραγματικά βρίσκομαι ανάμεσα και θα το εξηγήσω λιγο εκτενέστερα:
Έχω διαβάσει κάποια βιβλία του, πήρα κι εγώ όπως πολλοί κάποτε μια σειρά με 19 βιβλία νομίζω, αλλά απ'όλα αυτά, πρέπει να ομολογήσω ειλικρινά ότι μόνο εκείνο με τον Καραθεωδορή και τις επιστολές που έλαβε από Αϊνστάιν άξιζε, και άλλο ένα μικρό βιβλιαράκι που είχε ολόκληρο τον εθνικό ύμνο μέσα. Τα άλλα δεν ήταν άρτια στην παρουσίασή τους, και στη συγγραφή, τα βρήκα προχειροδουλεμένα, οι συγγραφείς άγνωστοι που απλά έλεγαν το μακρύ και το κοντό τους χωρίς να το υποστηρίζουν αρκετά... Μια άλλη σειρά που πήρε ο αδερφός μου που είχε μέσα το κουτί της πανδώρας και την τεχνολογία του κακού, ήταν καλύτερη, μπορούσε κανείς να αντέξει να διαβάσει περισσότερα απ'τα βιβλία στο πακέτο, αλλά κι αυτή έπασχε σε κάποια σημεία.
Θυμάμαι τη φάση με το τσουνάμι...Τότε μου'φυγε το μαλλί ...
Το τσουνάμι που λέτε, αν θυμάστε, έγινε κοντά στα Χριστούγεννα... στις 26 Δεκέμβρη του 2006 αν θυμάμαι καλά, και ο τύπος μου εμφανίστηκε ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ του '07 (έλεος!) δηλαδή καμιά 15ριά ή 20ριά μέρες μετά, και μου πούλαγε βιβλίο 450 περίπου σελίδων, για το τσουνάμι! ΠΟΤΕ πρόλαβε να γραφτεί, να τυπωθεί και να εκδοθεί τέτοιο βιβλίο σε 2 βδομάδες; Και άρα τι υλικό θα είχε; Ούτε να το φανταστώ δε θέλω.
Τι θέλω να πω...
Μα αυτό που λέω εξ αρχής. Είναι καλός τηλεπωλητής, ναι. Οι εκδόσεις του δε λένε και πολλά πλην μερικών που είναι καλύτερες και αυτό γιατί τα γράφει ο ίδιος.
ΔΕΝ θεωρώ λοιπόν, ότι κάνει πάντα ποιοτική και εμπεριστατωμένη με πλήρη στοιχεία δουλειά στις εκδόσεις του, αλλά έχει βγάλει και σειρές που θα'θελα να'χα αγοράσει.
Επιμένω ότι υπάρχουν και τα θετικά στο φαινόμενο Λιακό.
Στα... "κηρυγματάκια" που κάνει κατά καιρούς για να πουλήσει, κηρυγματάκια ευχάριστα που με χαλαρώνουν/διασκεδάζουν συχνά όταν τα βλέπω και είναι μια καλή ανάπαυλα απ'τα άγχη της καθημερινότητας...(συχνά έχω γελάσει με τον τρόπο που τα λέει) ... σίγουρα βγάζει και κάποιες αλήθειες... Κάποια στοιχεία δηλαδή, που αν τα ερευνήσει κανείς σχολαστικότατα και ευρύτερα, πιστέψτε με, ΒΡΙΣΚΕΙ και αξιόλογα πράγματα, που του ανοίγουν ατραπούς για ευρύτερη εξερεύνηση και κατ'επέκτασιν, διεύρυνση των οριζόντων και των οπτικών του πεδίων. Γι'αυτό και δεν είμαι διατεθειμένη να τον στείλω στην πυρά. ΕΧΕΙ τη χρησιμότητά του, στο βαθμό που ερεθίζει πολλούς να ψαχτούν λίγο περισσότερο, ασχέτως με το τι θα βρουν στο ψάξιμό τους αυτό.
Αν μου ζητηθεί να τον κρίνω προσωπικά, θα πω ότι τον θεωρώ καλό άνθρωπο κατά βάση, με καλές προθέσεις, άσχετα αν είναι λίγο ανορθόδοξος στο πώς βγάζει το ψωμάκι του. Ανέντιμος δεν είναι.
ΥΓ. Για την κούφια γη, έδωσα νωρίτερα λινκ αλλά βλέπω πως κανείς δεν πήγε στο ίδιο το νήμα να πει κάτι. Θα πω εδώ, ότι ο Λιακό μου έδωσε μια ευρύτερη οπτική σ'αυτό το θέμα. Δεν είμαι απόλυτη επ'αυτού, δεν έχω καταλήξει με βεβαιότητα σε τίποτα ακόμα... Η Γη μας όντας κι αυτή ζωντανός οργανισμός, τείνω να πιστέψω πως δεν είναι "μασίφ", αλλά έχει ανοίγματα σε βάθη που δεν έχουμε φτάσει ακόμα, ή και πιο πάνω, σε βάθη που έχουν φτάσει πολλοί και απλά όταν κάνουν αναφορές για το τι συνάντησαν εκεί...συνήθως τους θεωρούμε αγγελοκρουσμένους ή/και παρανοϊκούς.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
Μπορεί να κρίνω το Λιακό, αλλά όταν ανοίγω το χαζοκούτι το πρώτο που ψάχνω είναι αν υπάρχει Λιακό στο ο-6 η στο Μακεδονία.
Αν δεν έχει Λιακό το χαζοκούτι κλείνει και ανοίγει το PC
Αν δεν ήταν ο Λιακό τίποτα δεν θα βλεπότανε. Κάτι καρακάξες του μεσημεριού που λένε κουτσομπολιά?
Η κάτι δημοσιοκάφροι που μας βρίζουν.
Αν δεν έχει Λιακό το χαζοκούτι κλείνει και ανοίγει το PC
Αν δεν ήταν ο Λιακό τίποτα δεν θα βλεπότανε. Κάτι καρακάξες του μεσημεριού που λένε κουτσομπολιά?
Η κάτι δημοσιοκάφροι που μας βρίζουν.
- NightLord
- Ιδεογραφίτης με τα όλα του
- Irc ψευδώνυμο: NightLord
- Επικοινωνία:
Δεν έχω διαβάσει τι λέτε (θα το κάνω σύντομα),
απλά θα παραθέσω 2 φωτογραφίες.
Εξώφυλλο βιβλίου του Λιακόπουλου
Background από το παιχνίδι Warcraft 3 (http://classic.battle.net/war3/races.shtml)
απλά θα παραθέσω 2 φωτογραφίες.
Εξώφυλλο βιβλίου του Λιακόπουλου
Background από το παιχνίδι Warcraft 3 (http://classic.battle.net/war3/races.shtml)
.:: It's only after we lost everything that we are free to do anything. ::.
- BandyAlBandy
- Φρεσκαδούρα
- Irc ψευδώνυμο: AlBandy
Re: Zeitgeist 1,2 και συντομα 3
ArELa έγραψε:Μπορείς να δώσεις συγκεκριμένο παράδειγμα; Ενα βιβλίο στο οποίο έκανε τέτοια "νοθεία"; Και σε τι ακριβώς συνίσταται αυτή; Στρέβλωσε κάποιο κομμάτι της ελληνικής ιστορίας; τι ακριβώς;Εχει "νοθεύσει" την Αρχαία Ελληνική ιστορία / κουλτούρα / κληρονομιά με διάφορα πράγματα που άπτονται τη σφαίρα του φανταστικού, της δεισιδαιμονίας και της επιστημονικής φαντασίας.
Εαν το δεις θα αντιληφθεις οτι στρεβλώνει την ορθοδοξη πιστη και ταυτοχρονα την ιστορια.
Επισης να θυμισω ότι πουλουσε τα Αποκρυφα Ευαγγελια που οι Πατερες της Ορθοδοξου Πίστεως ακυρωσαν ως νοθα και πλανες.
[center][box=][color=#40FFBF][i][b]Άλμπαντυ[/b][/i][/color][/box][/center]
- ArELa
- Founder-Administrator
Δεν το είδα γιατι΄δεν προλαβαίνω. (θα το δω πάντως, αν και είδα λίγο την αρχή και με προδιέθεσε αρνητικά)BandyAlBandy έγραψε: Εαν το δεις θα αντιληφθεις οτι στρεβλώνει την ορθοδοξη πιστη και ταυτοχρονα την ιστορια.
Επισης να θυμισω ότι πουλουσε τα Αποκρυφα Ευαγγελια που οι Πατερες της Ορθοδοξου Πίστεως ακυρωσαν ως νοθα και πλανες.
Πάντως δε συμφωνώ με τα κακόβουλα σχόλια περί "αίρεσης" του Λιακόπουλου.
Όταν κάποιος αποκλίνει από το αναγνωρισμένο ως "ορθό" δόγμα της ΧΟ εκκλησίας, δεν σημαίνει ότι πάει να φτιάξει άλλη θρησκεία. (αυτό υποθέτω εννοούν όταν λένε "αίρεση").
Πάντως στο βαθμό που η λέξη "αίρεση" σημαίνει επιλογή (συνειδητή επιλογή) , δηλώνω κάργα αιρετική, γιατί θέλω να επιλέγω τι θα αποδέχομαι, κι όχι να ανοίγω στόμα σαν το χάνο για να μου τα κατεβάζουν στο καταπιονάρι χωρίς καν να τα εξετάζω.
Και το να αποκλίνει/διαφωνεί κάποιος με το αναγνωρισμένο δόγμα, ή τους πατέρες της Ορθοδόξου πίστεως (δεν ξέρω ποιους ακριβώς εννοείς), δεν σημαίνει ότι ο διαφωνών κάνει λάθος. Μπορεί να κάνουν οι Πατέρες. Γιατί κι οι Πατέρες , άνθρωποι είναι, και ως τέτοιοι, μπορεί κι αυτοι να κάνουν λάθη. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να θεωρούμε απριόρι θέσφατο και αλάθητο Ο,ΤΙ λένε οι "Πατέρες".
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Γιατι να μην πουλιούντε τα απόκρυφα ευαγγέλια.
Ελεύθερη αγορά δεν εχουμε;
- BandyAlBandy
- Φρεσκαδούρα
Πατερες της εκκλησιας είναι οι ιεράρχες των πρωτων αιώνων που έγιναν Άγιοι και ποτιστηκαν με το Άγιο Πνευμα.ArELa έγραψε:Δεν το είδα γιατι΄δεν προλαβαίνω. (θα το δω πάντως, αν και είδα λίγο την αρχή και με προδιέθεσε αρνητικά)BandyAlBandy έγραψε: Εαν το δεις θα αντιληφθεις οτι στρεβλώνει την ορθοδοξη πιστη και ταυτοχρονα την ιστορια.
Πάντως δε συμφωνώ με τα κακόβουλα σχόλια περί "αίρεσης" του Λιακόπουλου.
Όταν κάποιος αποκλίνει από το αναγνωρισμένο ως "ορθό" δόγμα της ΧΟ εκκλησίας, δεν σημαίνει ότι πάει να φτιάξει άλλη θρησκεία. (αυτό υποθέτω εννοούν όταν λένε "αίρεση").
Πάντως στο βαθμό που η λέξη "αίρεση" σημαίνει επιλογή (συνειδητή επιλογή) , δηλώνω κάργα αιρετική, γιατί θέλω να επιλέγω τι θα αποδέχομαι, κι όχι να ανοίγω στόμα σαν το χάνο για να μου τα κατεβάζουν στο καταπιονάρι χωρίς καν να τα εξετάζω.
Και το να αποκλίνει/διαφωνεί κάποιος με το αναγνωρισμένο δόγμα, ή τους πατέρες της Ορθοδόξου πίστεως (δεν ξέρω ποιους ακριβώς εννοείς), δεν σημαίνει ότι ο διαφωνών κάνει λάθος. Μπορεί να κάνουν οι Πατέρες. Γιατί κι οι Πατέρες , άνθρωποι είναι, και ως τέτοιοι, μπορεί κι αυτοι να κάνουν λάθη. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να θεωρούμε απριόρι θέσφατο και αλάθητο Ο,ΤΙ λένε οι "Πατέρες".
Εάν πιστευεις ότι εισαι πιο έξυπνη απο το Άγιο Πνευμα δηλαδη το τριτο προσωπο του Τριαδικού Θεού μαλλον εισαι αιρετικη όπως είπες. Το να εξηγεις τις γραφες με τον τροπο σου δεν γινεται. Ο Λιακοπουλος αυτο κανει και με ψεματα μαλιστα.
Τα πατερικα βιβλια και την Αγια Γραφη λένε όλοι να διαβαζεις όχι πως τα εξηγει ο Λιακοπουλος ανμιγνυοντας μπερουφες.
Αν το δεις όλο θα καταλαβεις.
Το ότι ειδες αρνητικη ατμοσφαιρα δεν σημαινει ότι δεν ειναι και δικαιολογημενη αυτη η ατμοσφαιρα.
- BandyAlBandy
- Φρεσκαδούρα
Ο Λιακοπουλος τα πλασαρε παμφθηνα , τι άλλο θες?Divine Sinner έγραψε:Γιατι να μην πουλιούντε τα απόκρυφα ευαγγέλια.
Ετσι και αλλιως μπορεις να τα βρεις στην αγορα αμα ψαξεις απλα δεν θα εχουνε το σημα Λ
Ενας επιχειρηματίας αν θέλει μπορεί να πουλαει ακόμα και το αιγυπτιακο βιβλίο των νεκρών και να ειναι χριστιανός.
γιατι ειναι επιχειρηματίας.
Δεν πρέπει να περδεύεται η δουλεια με την θρησκεια.
γιατι ειναι επιχειρηματίας.
Δεν πρέπει να περδεύεται η δουλεια με την θρησκεια.
Μιλησες με κανεναν απο αυτους τους πατέρες;Πατερες της εκκλησιας είναι οι ιεράρχες των πρωτων αιώνων που έγιναν Άγιοι και ποτιστηκαν με το Άγιο Πνευμα.
Εάν πιστευεις ότι εισαι πιο έξυπνη απο το Άγιο Πνευμα δηλαδη το τριτο προσωπο του Τριαδικού Θεού μαλλον εισαι αιρετικη όπως είπες. Το να εξηγεις τις γραφες με τον τροπο σου δεν γινεται. Ο Λιακοπουλος αυτο κανει και με ψεματα μαλιστα.
Τα πατερικα βιβλια και την Αγια Γραφη λένε όλοι να διαβαζεις όχι πως τα εξηγει ο Λιακοπουλος ανμιγνυοντας μπερουφες.
Το ότι ειδες αρνητικη ατμοσφαιρα δεν σημαινει ότι δεν ειναι και δικαιολογημενη αυτη η ατμοσφαιρα.
πως ξέρεις οτι το μηνυμα τους εχει φτάσει σε εσένα αναλοίωτο;
κι οχι ετσι οπως βολεύει τους παπάδες;
- ArELa
- Founder-Administrator
Oκ γνώμη σου, και τη σέβομαι. (όχι δική σου δηλαδή, απλά αποδέχτηκες κι εσύ αυτά που σου είπαν άλλοι και τα'κανες δικά σου). Ομως... μπορεί να τη σέβομαι αλλά έχω δικαίωμα να μην τη δέχομαι. Λες πχ ότι "ποτίστηκαν με το Αγιο Πνεύμα". Αυτό πώς αποδεικνύεται;BandyAlBandy έγραψε: Πατερες της εκκλησιας είναι οι ιεράρχες των πρωτων αιώνων που έγιναν Άγιοι και ποτιστηκαν με το Άγιο Πνευμα.
Αιρετική ασφαλώς και είμαι, αλλά με την ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ εννοια της λέξεως "αίρεση", (που την είπα πιο πάνω), όχι με την εκκλησιαστική, γιατί το τελευταίο πράγμα που φιλοδοξώ να φτιάξω είναι θρησκεία ή εκκλησία ή και τα δυο.Εάν πιστευεις ότι εισαι πιο έξυπνη απο το Άγιο Πνευμα δηλαδη το τριτο προσωπο του Τριαδικού Θεού μαλλον εισαι αιρετικη όπως είπες.
Δεν πιστεύω ότι είμαι πιο έξυπνη από κανέναν. Καλά θα κάνεις όμως, να μην ταυτίζεις το Αγιο Πνεύμα με τους Άγιους Πατέρες όταν μιλάς σ'εμένα. Αυτοί δέχομαι ότι υπήρξαν, είναι αποδείξιμο από καταγραφές. Το ότι το Πνεύμα τους "πότισε" όπως λες, δεν είναι αποδείξιμο. Αρα να ξεχωρίζουμε. Εγώ δε μίλησα για το Αγιο Πνεύμα, για τους Πατέρες μίλησα και συνεχίζω να μιλάω. Μην τα εμπλέκουμε αυτά.
Δεν κατάλαβα γιατί δεν γίνεται. Κανείς δεν μπορεί να αφαιρέσει σε κάποιον το δικαίωμα να σκέφτεται.Το να εξηγεις τις γραφες με τον τροπο σου δεν γινεται.
Ο Λιακοπουλος αυτο κανει και με ψεματα μαλιστα.
Κατά τη γνώμη σου πάντα (που είπαμε, δεν είναι γνώμη σου, απλά είναι γνώμη άλλων που έχεις ενστερνιστεί, και νομίζεις ότι είναι δικιά σου)
Φίλε, επίτρεψέ μου να διαβάζω ό,τι επιλέγω και να το επεξηγώ όπως κατανοώ και επίσης επιλέγω.Τα πατερικα βιβλια και την Αγια Γραφη λένε όλοι να διαβαζεις όχι πως τα εξηγει ο Λιακοπουλος ανμιγνυοντας μπερουφες.
Την τελευταία φορά που κοίταξα γύρω μου, δεν είδα νοητική δικτατορία, τουλάχιστον όχι τόσο έντονη, ώστε να νιώθω την ανάσα της στο σβέρκο μου και να μου επιβάλλει το πώς θα σκέφτομαι.
Αλλωστε, ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΟΗΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ εγώ αντιπαλεύω. Είτε είναι πολιτική, είτε θρησκευτική. Απλά με την πολιτική ασχολούμαι περισσότερο, γιατί αυτή είναι που ταλανίζει τις ζωές όλων μας είτε θέλουμε είτε όχι, ενώ η θρησκευτική (δικτατορία) ταλανίζει τα μυαλά όσων της το επιτρέπουν.
Κάπου εδώ, είναι δίκαιο να σε ενημερωσω καθότι νεοεισερχόμενος, ότι είμαι ένθεη μεν, άθρησκη δε. (για να ξηγιόμαστε να μην παρεξηγιόμαστε). Πράγμα που σημαίνει ότι δεν δεσμεύομαι να ακολουθώ -τηρώ-αποδέχομαι το γράμμα των εκκλησιαστικών κανόνων, και σίγουρα δεν ασπάζομαι αβλεπί και άνευ αμφισβητήσεως, κανένα μα κανένα ΔΟΓΜΑ (πράγμα ανθρωπόφτιαχτο και ουχί θεόπνευστο όπως πολλοί πιστεύουν)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Τα απόκρυφα ευαγγέλια όταν τα πουλούσε, έλεγε με σαφήνεια ότι είναι εκτός ορθοδοξίας αλλά τα δίνει διότι περιλαμβάνουν σημαντικά ιστορικά στοιχεία.BandyAlBandy έγραψε:Επισης να θυμισω ότι πουλουσε τα Αποκρυφα Ευαγγελια που οι Πατερες της Ορθοδοξου Πίστεως ακυρωσαν ως νοθα και πλανες.
Επίσης, να υπομνήσω ότι πολλά από τα στοιχεία της παραδόσεως (π.χ. τα περισσότερα στοιχεία για τη ζωή της Παναγίας) δεν υπάρχουν μέσα στον κανόνα της Καινής Διαθήκης, καθώς εκεί περιελήφθηκαν μόνο ό,τι θεωρούνταν απαραίτητο για την σωτηρία (μην ξεχνάμε ότι τότε η αναπαραγωγή βιβλίων δεν ήταν εύκολο πράγμα), και αντλούνται από απόκρυφα κείμενα.
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
- BandyAlBandy
- Φρεσκαδούρα
Ασχολήθηκα με τον Λιακόπουλο και τα βιβλία του μέχρι να καταλάβω τι "καπνό φουμάριζε". Μόλις το κατάλαβα (πίστεψε με δεν μου πήρε πολύ) έπαψα να ασχολούμαι! Δυστυχώς όμως ακούω καθημερινώς από γνωστούς και φίλους διάφορα πράγματα που "φωνάζουν" από μακριά οτι προέρχονται από εκδόσεις του Λιακό. Αυτό και μόνο δείχνει πόσο ζημιά έχει κάνει ο Λιακό και εμμένω στο να λέω ότι ο Λιακό έχει κάνει ζημιά![/quote]
ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ Κου ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - 1
οι αποψεις του Λιακο απο το ΝΑΤΟ που κοντραρουν με την Ορθοδοξη Πατερικη παραδοση.
Να τα δειτε όλοι όσοι είστε Χριστιανοι Ορθοσοξοι!
ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ Κου ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - 1
οι αποψεις του Λιακο απο το ΝΑΤΟ που κοντραρουν με την Ορθοδοξη Πατερικη παραδοση.
Να τα δειτε όλοι όσοι είστε Χριστιανοι Ορθοσοξοι!
- ArELa
- Founder-Administrator
Έχω ήδη πει ότι δεν τον έχω διαβάσει αρκετά για να έχω πλήρη κρίση.
Στα θρησκευτικά, δεν έχω δώσει και ιδιαίτερη σημασία, αλλά κάποιες συνεντεύξεις με ιερομόναχους που έχει πάρει, δεν μου τον δείχνουν για αιρετικό, αντίθετα, μου κάνει για ιδιαίτερα αφοσιωμένος ΧΟ πιστός.
Όσο για τη ζημιά...
Το είπα και νωρίτερα όταν ο Nightrider, είπε κάτι αντίστοιχο περί ζημιάς.
Η πληροφόρηση, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει ζημιά. Ακόμα και στρεβλή ή ελλειπής να είναι, (απ'τα ΜΜΕ όλο τέτοιες παίρνουμε και δεν παθαίνει κανείς εγκεφαλικά) παρακινεί αυτόν που εισπράττει ερεθίσματα να ερευνήσει εκτενέστερα από μόνος του και στην τελική να βρει ψήγματα αλήθειας και να αρχίσει να ενώνει κομμάτια μέχρι να ολοκληρώσει το παζλ και να'χει πλήρη και σωστή εικόνα. Πιστεύω ότι ο στόχος μας αυτός πρέπει να είναι. Να αναζητούμε διαρκώς τη γνώση και την πληροφορία, που θα μας δώσει σφαιρικότερη και διαυγέστερη εικόνα των πραγμάτων.
Θεωρώ την επανάπαυση στα δοθέντα -θεωρωντας τα ως τη μια και μοναδική αλήθεια, που δεν επιδέχεται διαφοροποιήσεις και εξέλιξη, βασικό λάθος πολλών από μας. Τα πάντα ρει, και η ζωή προχωράει, η γνώση εμπλουτίζεται, η σκέψη ακονίζεται, το κριτήριο οξύνεται και η συνειδητότητα διευρίνεται. Ή τουλάχιστον έτσι πρέπει να'ναι και αυτό πρέπει να επιδιώκουμε. Οπότε, πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης ή της τελειοποίησης μιας εικόνας σε ΚΑΘΕ θέαση και σε κάθε περίπτωση.
Στα θρησκευτικά, δεν έχω δώσει και ιδιαίτερη σημασία, αλλά κάποιες συνεντεύξεις με ιερομόναχους που έχει πάρει, δεν μου τον δείχνουν για αιρετικό, αντίθετα, μου κάνει για ιδιαίτερα αφοσιωμένος ΧΟ πιστός.
Όσο για τη ζημιά...
Το είπα και νωρίτερα όταν ο Nightrider, είπε κάτι αντίστοιχο περί ζημιάς.
Η πληροφόρηση, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει ζημιά. Ακόμα και στρεβλή ή ελλειπής να είναι, (απ'τα ΜΜΕ όλο τέτοιες παίρνουμε και δεν παθαίνει κανείς εγκεφαλικά) παρακινεί αυτόν που εισπράττει ερεθίσματα να ερευνήσει εκτενέστερα από μόνος του και στην τελική να βρει ψήγματα αλήθειας και να αρχίσει να ενώνει κομμάτια μέχρι να ολοκληρώσει το παζλ και να'χει πλήρη και σωστή εικόνα. Πιστεύω ότι ο στόχος μας αυτός πρέπει να είναι. Να αναζητούμε διαρκώς τη γνώση και την πληροφορία, που θα μας δώσει σφαιρικότερη και διαυγέστερη εικόνα των πραγμάτων.
Θεωρώ την επανάπαυση στα δοθέντα -θεωρωντας τα ως τη μια και μοναδική αλήθεια, που δεν επιδέχεται διαφοροποιήσεις και εξέλιξη, βασικό λάθος πολλών από μας. Τα πάντα ρει, και η ζωή προχωράει, η γνώση εμπλουτίζεται, η σκέψη ακονίζεται, το κριτήριο οξύνεται και η συνειδητότητα διευρίνεται. Ή τουλάχιστον έτσι πρέπει να'ναι και αυτό πρέπει να επιδιώκουμε. Οπότε, πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης ή της τελειοποίησης μιας εικόνας σε ΚΑΘΕ θέαση και σε κάθε περίπτωση.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- BandyAlBandy
- Φρεσκαδούρα
Κοιταξε και εσυ τωρα θες να επιβαλλεις την γνωμη σου λεγοντας σου καλα θα κανεις................Δεν πιστεύω ότι είμαι πιο έξυπνη από κανέναν. Καλά θα κάνεις όμως, να μην ταυτίζεις το Αγιο Πνεύμα με τους Άγιους Πατέρες όταν μιλάς σ'εμένα. Αυτοί δέχομαι ότι υπήρξαν, είναι αποδείξιμο από καταγραφές. Το ότι το Πνεύμα τους "πότισε" όπως λες, δεν είναι αποδείξιμο. Αρα να ξεχωρίζουμε. Εγώ δε μίλησα για το Αγιο Πνεύμα, για τους Πατέρες μίλησα και συνεχίζω να μιλάω. Μην τα εμπλέκουμε αυτά.
Οι Πατερες της Ορθοδοξης εκκλησιας τους οποιους δεν γνωριζεις οπως η ιδια ειπες ειναι μονο οι Άγιοι όπως ο Άγιος Σπυριδονας που κανοντας ενα απιστευτο θαυμα απεδειξε την τριαδικοτητα του Θεου στους αιρετικους κατα την διαρκεια μιας Οικουμενικης Συνοδου.
Αυτοι που πρωτοι διατυπωσαν το δογμα της Ορθοδοξιας ειναι οι Πατερες της εκκλησιας. Την προσευχη "Πιστευω" που ειναι το συμβολο της Πιστεως και αποδεικνυεται με αναφορες της Αγίας Γραφης διατυπωσαν οι Πατερες της εκκλησιας. Δηλαδη Πατερες ειναι αυτη που παρευρεθησαν στις Οικουμενικες Συνοδους και διατυπωσαν και ολοκληρωσαν το δογμα της Ορθοδοξιας που ευκολα και με λογικη αποδεικνυεται βεβαιως μεσα απο την Αγια Γραφη και δεν υπαρχει τιποτα το αμφιλεγομενο η Αγια Γραφη ειναι ξεκαθαρη και δεν εχει πουθενα υπονοούμενα και μισολογα.
Τους ονομαζουμε Άγιους όχι γιατι δεν χρησιμοποίησαν ποτε την λογικη αλλα επειδη μονο με την βοηθεια του Θεου κατανοεις τις Γραφες όσο τις ερευνας. Δεν υπαρχει τιποτα που δεν απαγορευεται να διαβασεις απλα υπηρχαν πολλοι που ειχαν εμμονη σε καποιες λεπτομερειες της Βιβλου και απεριπταν την ολοκαθαρη αλήθεια. Για αυτον τον λογο πρεπει να εισαι ιερομενος και να μελετας καιρο τις Γραφες για να διατυπωσεις σε λιγα λογια το δογμα. ΔΕν μπορεις να το κανεις αυτο με ενα γρηγορο διαβασμα.
Και βεβαια βοηθα το Άγιο Πνευμα σε αυτο. Αυτοι που ειπαν ότι ο Χριστος δεν ειναι Θεός αλλα μονο άνθρωπος ήτανε οι αιρετικοι που η γνησια εκκλησια του Χριστου επρεπε να πολεμησει με τις Οικουμενικες Συνοδους. Οι Οικουμενικες Συνοδοι ειχαν την βοηθεια του Αγιου Πνευματος για να διατυπωσουν το δογμα και για να αποδειξουν στους αιρετικους ότι ειναι πλανεμενοι. Παντα σε όλες τις Οικουμενικες Συνοδους το Αγιο Πνευμα καθοδηγουσε τους Πατερες.
Αυτο βεβαια οι ορθολογιστες θα το αγνοησουν ως μη λογικο. Αλλα εχουμε παραδειγματα Αγιων που θαυματουργησαν στην εποχη μας όπως η Αγια Ματρωνα η Αόματη, ο Αγιος Ραφαήλ που εμφανισθηκε θαυματουργικα και υπεδειξε το τοπο του μαρτυριου του, τον Άγιο Λουκα κριμαιας που ήτανε γιατρος και εκανε πολλα θαυματα.
Ολα αυτα γινονται με την Χαρη του Θεού, με το Άγιο Πνευμα που εκπορευεται απο αυτον.
Κλασσικο παραδειγμα ειναι ο Άγιος Σπυριδονας που με την βοηθεια του Αγιου Πνευματος εκανε ενα θαυμα σε εναν αιρετικο κατα την διαρκεια μιας Οικουμενικης Συνοδου και τον "τάπωσε" όπως λέμε και εμεις σήμερα. Ο Γεροντας Παϊσιος ελεγε ο ίδιος όταν τελειωνε τις ομιλιες του δεν πιστευε στα λογια του τα οποια ευεργετουσαν την ψυχη των προσκυνητων. Ητανε όπως λεμε "σκευος" του Αγίου Πνευματος. Γιατρευε ψυχες από καταθλιψη και αλλα νοσηματα της ψυχης.
PS Το ότι πιστευω στον Θεό δεν ειναι γνωμη που ενστερνιζομαι, το ότι πιστευω στις Γραφες δεν ειναι γνωμη που ενστερνιζομαι αλλα η πιστη μου. Εαν καθομαι να ακουω τον καθε αιρετικο και γεμιζω το μυαλο μου με αιρετικες ιδεες ως προς την γνησιοτητα των Γραφων σε τι θα ωφεληθω? Τα αποκρυφα Ευαγγελια γραφτηκαν πολυ αργοτερα απο την γνησια Βιβλο μαλλον απο αιρετικους που εμφανιστηκαν πολυ νωρις. Και σε αυτο πιστευω, στην ορθοδοξια και δεν χρειαζεται να σχολιασω τις αποψεις σου.
- BandyAlBandy
- Φρεσκαδούρα
Ξερω ότι μεριμνησε ο Θεός για αυτο. Δεν θα αφηνε να αλλοιωθουν οι Γραφες και να ζουμε τωρα στην πλανη.Divine Sinner έγραψε:Μιλησες με κανεναν απο αυτους τους πατέρες;Πατερες της εκκλησιας είναι οι ιεράρχες των πρωτων αιώνων που έγιναν Άγιοι και ποτιστηκαν με το Άγιο Πνευμα.
πως ξέρεις οτι το μηνυμα τους εχει φτάσει σε εσένα αναλοίωτο;
κι οχι ετσι οπως βολεύει τους παπάδες;
Εγω πιστευω στον Θεο και αποδειξη ειναι το πληθος μαρτυρων και Αγίων που περασν ανα τους αιώνες και κάνουνε θαυματα μεχρι σημερα. Αμα εχει έρθει ολοκληρος Θεάνθρωπος και εμεις μεσα σε λιγα χρονια αλλαξαμε τις Γραφες και ζουμε σημερα στηνπλανη δεν θα ήταν πολυ ματαιο? Ολοκληρος Θεός σταυρωθηκε για εμας και δεν θα προστατευε στο να διαφυλαχθει ο Λογος του ακεραιος?
Με την Βιβλο στην σημερινη μορφη που ξερω ότι δεν εχει αλλαξει ποτε αγιάζουν συνανθρωποι μας και αλλαζουν την ζωη τους.
Βρισκουν την πραγματικη χαρα στον Θεό. Η ορθοδοξια ειναι μια παραδοση αιώνων. Αυτα που ειπε ο Αγιος Κοσμας ο Αιτωλος ειναι σχεδον ολοιδια με αυτα που ειπε ο Άγιος Αθανασιος και ο Μεγας Βασιλειος 1700 περιπου χρονια πριν. Μονο η γλωσσα αλλαξε λιγο.
Αυτο δεν ειναι απόδειξη? Και Ο Παϊσιος λέει ακριβως τα ίδια με τον Πατροκοσμα είπε και με τον Μεγα Βασιλειο. Ταπεινωση, αγαπη, προσευχη....Αμα θες αγοραζεις το βιβλιο του Γεροντα Παϊσιου και τα βρισκεις. Και οι προφηειες που επαληθευονται απο τους Αγιους ειναι αλλη μια απόδειξη. Εαν ειχε αλλαξει η Αγια Γραφη δεν θα ήταν σωστη η επικοινωνια με τον Θεο και δεν θα επαιρναν τα χαρισματα θεραπειας και προφητειας και αλλα. Και αυτο γιατι μονο μια γραμμη να αλλαξει σις Γραφες αλλαζει και το δογμα και οι εντολες.
- ArELa
- Founder-Administrator
Θα είχα να απαντήσω σε κάθε φράση σου, φίλτατε ΑλΜπάντι, αλλά δε θα το κάνω, γιατί δεν μ'αρέσει να ερμηνεύει κάποιος την πρόθεσή μου για διάλογο, ως προσπάθειά μου να επιβληθώ. Θα ήταν καλό ίσως να παρατηρήσεις ότι εγώ ούτε μία φορά δεν σε χαρακτήρισα για τις απόψεις που φέρεις, εσύ επανειλημμένα με αποκάλεσες "αιρετική" με την εμφανή περιφρονητική χροιά που κάνει τη λέξη να στρεβλώνεται και να ακούγεται σαν ύβρις.
Με τα παραπάνω δεδομένα, οπως καταλαβαίνεις, έχασα κάθε διάθεση για περαιτέρω διάλογο μαζί σου (επ'αυτού τουλάχιστον) , γιατί εσύ δεν θες διάλογο, θες απλά να βρίσκεσαι πάντα σε θέση επιθετικής άμυνας μέσα από κάποιο φοβο ότι θα προσβληθούν τα ιερά και τα όσιά σου ίσως.
Αποδεικνύω αν μη τι άλλο, ότι σταματώντας εδώ, δεν έχω καμία επιθυμία ή διάθεση να επιβάλλω καμία άποψή μου. Έχεις τις απόψεις σου, σεβαστές. Ούτε μπορώ, αλλά κυρίως δε θέλω να στις αλλάξω. Ο καθένας είναι ελεύθερος να πορευτεί και πνευματικά όπως εκείνος διαλέγει. Έχω φυσικά κι εγώ τις δικές μου, τις οποίες για τους δικούς σου λόγους δαιμονοποιείς και αρνείσαι να διαπραγματευτείς. Δεκτό. Ελπίζω να τις σεβαστείς όμως κι εσύ , γιατί έχω και εγώ (όπως κι εσύ) δικαίωμα επιλογής του δικού μου πνευματικού δρόμου, και γιατί ασφαλώς, ο σεβασμός δεν πάει χέρι χέρι με την αποδοχή. (Η μαγκιά είναι να μάθεις να σέβεσαι αυτό με το οποίο διαφωνείς. Με αυτό που συμφωνείς είναι εύκολο)
Αρκετά είπώθηκαν (από πλευράς μου τουλάχιστον). Σταματώ εδώ.
Καληνύχτα.
Με τα παραπάνω δεδομένα, οπως καταλαβαίνεις, έχασα κάθε διάθεση για περαιτέρω διάλογο μαζί σου (επ'αυτού τουλάχιστον) , γιατί εσύ δεν θες διάλογο, θες απλά να βρίσκεσαι πάντα σε θέση επιθετικής άμυνας μέσα από κάποιο φοβο ότι θα προσβληθούν τα ιερά και τα όσιά σου ίσως.
Αποδεικνύω αν μη τι άλλο, ότι σταματώντας εδώ, δεν έχω καμία επιθυμία ή διάθεση να επιβάλλω καμία άποψή μου. Έχεις τις απόψεις σου, σεβαστές. Ούτε μπορώ, αλλά κυρίως δε θέλω να στις αλλάξω. Ο καθένας είναι ελεύθερος να πορευτεί και πνευματικά όπως εκείνος διαλέγει. Έχω φυσικά κι εγώ τις δικές μου, τις οποίες για τους δικούς σου λόγους δαιμονοποιείς και αρνείσαι να διαπραγματευτείς. Δεκτό. Ελπίζω να τις σεβαστείς όμως κι εσύ , γιατί έχω και εγώ (όπως κι εσύ) δικαίωμα επιλογής του δικού μου πνευματικού δρόμου, και γιατί ασφαλώς, ο σεβασμός δεν πάει χέρι χέρι με την αποδοχή. (Η μαγκιά είναι να μάθεις να σέβεσαι αυτό με το οποίο διαφωνείς. Με αυτό που συμφωνείς είναι εύκολο)
Αρκετά είπώθηκαν (από πλευράς μου τουλάχιστον). Σταματώ εδώ.
Καληνύχτα.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
Ε όχι και να καει ο Λιακό στην πυρά σαν μαγισσα στην ιερά εξέταση.
Που ζούμε.
Είπαμε η σάτιρα στο Λιακόπουλο και στις απόψεις του και στον τρόπο που τις εκφράζει είναι θεμιτή. Κακώς αυτός θυμώνει. Αλλά όχι και να του βουλώσουν και το στόμα.
Οι αιρετικές απόψεις είναι πάντα καλύτερες γιατί είναι πέρα από το δογματισμό που σε καλεί να πιστέψεις οτιδήποτε άκριτα. Οι αιρετικές απόψεις σε βάζουν να ψάχνεις. Αυτό είναι και το ωραίο
Που ζούμε.
Είπαμε η σάτιρα στο Λιακόπουλο και στις απόψεις του και στον τρόπο που τις εκφράζει είναι θεμιτή. Κακώς αυτός θυμώνει. Αλλά όχι και να του βουλώσουν και το στόμα.
Οι αιρετικές απόψεις είναι πάντα καλύτερες γιατί είναι πέρα από το δογματισμό που σε καλεί να πιστέψεις οτιδήποτε άκριτα. Οι αιρετικές απόψεις σε βάζουν να ψάχνεις. Αυτό είναι και το ωραίο
- doctormarkon
- Επίτιμος
Ο Λιακόπουλος δεν είναι ο μοναδικός που εκφράζει τέτοιες απόψεις.
Πριν από αυτόν πολλοί άλλοι έλεγαν τα ίδια ή παρόμοια πράγματα.
Η λίστα είναι μακρυα.
Γιαννουλάκης
Γιαννόπουλος
Φουράκης
Κούγκουλος (περνάει περισσότερο χρόνο κάτω από τη γή σε σπήλαια παρά πάνω)
Στίνης
Αρθρα στα περιοδικά Τρίτο μάτι, Αβατον, STRANGE, NEXUS, Ανεξήγητο, Mystery
Ο Λιακόπουλος έδωσε δημοσιότητα σε όλα αυτά που ήταν γνωστά σε κάποιους κύκλους εδώ και 20 χρόνια και έχουν τις ρίζες τους πολλούς αιώνες πριν.
Ακ΄ομα και αν το βρήκε σαν αιτία για να βγάλει λεφτά δεν είναι κακό αυτό. Σε καπιταλιστικό Σύστημα ζούμε. Δεν είναι δυνατόν να ζητάμε το κεφάλι του Λιακόπουλου στο πιάτο επειδή άρπαξε ένα ψίχουλο από την πίτα και να προσκυνάμε τις πολυεθνικές και τους μεγαλοκαρχαρίες και το ιερό κέρδος τους.
Εχει και ικανότητες ηθοποιου ο άνθρωπος
Η λίστα είναι μακρυα.
Γιαννουλάκης
Γιαννόπουλος
Φουράκης
Στίνης
Ο Λιακόπουλος έδωσε δημοσιότητα σε όλα αυτά που ήταν γνωστά σε κάποιους κύκλους εδώ και 20 χρόνια και έχουν τις ρίζες τους πολλούς αιώνες πριν.
Ακ΄ομα και αν το βρήκε σαν αιτία για να βγάλει λεφτά δεν είναι κακό αυτό. Σε καπιταλιστικό Σύστημα ζούμε. Δεν είναι δυνατόν να ζητάμε το κεφάλι του Λιακόπουλου στο πιάτο επειδή άρπαξε ένα ψίχουλο από την πίτα και να προσκυνάμε τις πολυεθνικές και τους μεγαλοκαρχαρίες και το ιερό κέρδος τους.
Εχει και ικανότητες ηθοποιου ο άνθρωπος
- ArELa
- Founder-Administrator
Για κάποιους προφανώς Μαράκι μου, είναι καλύτερο να ζούμε στο μεσαίωνα και στο σκοταδισμό.doctormarkon έγραψε:Ε όχι και να καει ο Λιακό στην πυρά σαν μαγισσα στην ιερά εξέταση.
Που ζούμε.
Τα ίδια ακριβώς λέμε. Βέβαια για ορισμένους που το πνεύμα της έρευνας έχει καταπνιγεί μέσα στην ίδια τους την προσήλωση προς την πεπατημένη-δοσμένη-δογματισμένη, και από το αίσθημα ανασφάλειας που τους κάνει να γατζώνονται σ'αυτήν, και ο ίδιος ο Χριστός να κατέβει και να τους πει "ψάξε, δεν είναι έτσι ακριβώς όπως τα νομίζεις", θα προτιμήσουν να τον πουν σατανά μεταμφιεσμένο, παρά να μπουν σ'αυτή τη διαδικασία.Οι αιρετικές απόψεις σε βάζουν να ψάχνεις. Αυτό είναι και το ωραίο
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν θυμωνει. Ειχε καλεσει τον Μητσικωστα στην εκπομπή του να τον σατυρίσει.Κακώς αυτός θυμώνει. Αλλά όχι και να του βουλώσουν και το στόμα.
Θυμωνει οταν η σάτυρα ειναι κακοπροαίρετη.
- seliniasmenos
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Αχ τι μου θύμησες τώρα. Την εποχή που ο Φουράκης έμπαινε στο κανάλι, αλλά επειδή χαμπάρι δεν είχα πάρει (νόμιζα οτι απλώς το νικ ήταν φουράκης) εγώ τον έκραζα κανονικότατα. Ε, όταν έμαθα οτι είναι ο κανονικός φουράκης, απλώς συνέχιζα να κράζωdoctormarkon έγραψε:Ο Λιακόπουλος δεν είναι ο μοναδικός που εκφράζει τέτοιες απόψεις.
Η λίστα είναι μακρυα.
Γιαννουλάκης
Γιαννόπουλος
Φουράκης
Στίνης
(Μνήμες απο τα παλιά)
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]