Οι κίναιδοι προσβάλλουν το σύμβολο του Τσολιά

Άβαταρ μέλους
harosnikos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: harosnikos
Φύλο: Άνδρας

Re: Οι κίναιδοι προσβάλλουν το σύμβολο του Τσολιά

Δημοσίευση από harosnikos » Δευ 31 Μάιος 2010, 23:23

Iwn Rwmanos έγραψε:Άκου φίλε, με τα εθνικά σύμβολα δεν παίζουν. Μπορεί εσύ να τα θεωρείς ψεύτικα, αλλά η πλειοψηφία των Ελλήνων τα θεωρεί ιερά. Άντε γιατί μας τα έχουν πρήξει οι κεχαριτωμένες λουλούδες. Εδώ η Ελλάς βυθίζεται στο χάος και αυτοί στην κοσμάρα τους. Δεν αρνήθηκε σε κανέναν η πολιτεία τα δικαιώματά του. Ας πάψουν λοιπόν να σκούζουν σαν μυξοπαρθένες και να τσιρίζουν σαν τις χήρες στο κρεββάτι. Ας μάθουν ότι ο σεβασμός στην διαφορετικότητα κερδίζεται με σοβαρότητα και επιχειρήματα και όχι με κραγμένα καρναβάλια της κακιάς ώρας. Αυτό το politically correct image που επιμένουν να προωθούν, το μόνο που πετυχαίνει είναι να τους καταστήσει γελοίους.

Δεν με ενδιαφέρουν οι διαφορετικού σεξουαλικού προσανατολισμού. Το τι πράττουν είναι δικό τους θέμα. Όταν όμως επιμένουν να προκαλούν το δημόσιο αίσθημα με κακίστης αισθητικής εκδηλώσεις, ανούσιους αφορισμούς, ενώ τις συνοδεύουν με εμπρηστικές αφίσσες θα με βρουν απέναντι. Το αστείο είναι ότι όσοι συμμετέχουν δεν είναι ούτε το 10% από το 10% που ισχυρίζονται ότι αντιπροσωπεύουν στον γενικό πληθυσμό. Ευτυχώς που η πλειοψηφία αυτών εξακολουθούν να μην τσιμπάνε και να παραμένουν σοβαροί.

τα πες όλα πάλι..... :clap: :clap:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 31 Μάιος 2010, 23:59

Aiolos έγραψε:
Μήπως περίμεναν το αντίθετο; Μήπως η αποδοχή ενός τέτοιου γεγονότος ως ασήμαντου, θα μπορούσε να κρίνει πόσο ελαστικοί και εκφυλισμένοι έχουμε καταντήσει;
Αν μιλάς για μένα, ασφαλώς και ΔΕΝ αποδέχομαι ένα τέτοιο γεγονός. Και όχι δεν είμαι ούτε ελαστική, ούτε εκφυλισμένη που δεν αντιδρώ σ'αυτό, απλά απαξιώ, κι απαξιώνω τα ΑΤΟΜΑ (ασχέτως σεξουαλικής κατεύθυνσης) που μπήκαν σ'αυτή τη γελοία και ανούσια λογική. Αν αντιδρούσα, θα'δινα αξία σ'αυτή τη λογική, κι εγώ τουλάχιστον, αυτή τη χαρά/ικανοποιηση, ΔΕΝ διατίθεμαι να τους τη δώσω.

Όταν είδα τα σκόπια (επίτηδες τα γράφω με μικρό) να δείχνουν τη σημαία μας ως χαρτί τουαλέτας, έγινα έξαλλη. Όχι φυσικά γιατί έδινα αξία στην άποψή τους, αλλά γιατί γνώριζα πως η νεοταξίλα είχε φροντίσει να "αναγνωρίζεται" η αστοιχείωτη άποψή τους, και να επικυρώνεται σε παγκόσμιο επίπεδο η κλεμμένη εθνική τους οντότητα. Αυτό ναι, πρόσβαλε τα ιερά και τα όσιά μου, και ναι, μου προκάλεσε έντονη αντίδραση.

Αυτή η ΣΑΧΛΑ από ένα τσούρμο ΣΑΧΛΩΝ απλά δεν έχει νόημα και είναι εμφανής η ηλιθιότητα πίσω από την εμπνευσάρα που τη δημιούργησε. Κι όποιος δεν αντιλαμβάνεται το ανάξιο λόγου σε όλη αυτή την ιστορία, κατεβαίνει στο επίπεδό τους και γίνεται ένα με αυτούς. Αυτή η σάχλα λοιπόν δεν έχει καμιά ουσιαστική αξία, και δεν θα'πρεπε να αποτελεί ούτε καν θέμα συζήτησης, πολλώ δε μάλλον προσβολή.

Αντιδρώντας έντονα σ'αυτό, επικυρώνουμε μια αξία που ΔΕΝ έχουν οι ιταμοί και ανόητοι που το έφτιαξαν ΑΚΡΙΒΩΣ για να μας κάνουν ν'αντιδράσουμε. Μπορεί να μην έχω πρόβλημα με καμία ομάδα ανθρώπων, μπορεί να μην κάνω ρατσιστικές διακρίσεις απέναντί τους, αλλά απαξιώνω τους ανάξιους ΣΕ ΟΠΟΙΑ ομάδα κι αν ανήκουν. Και ομάδα με άλλη ιδιότητα αλλά κατά τα άλλα καραστρέιτ να το έκανε αυτό, την ίδια απαξία θα έδειχνα. Αυτό που θεωρώ αδόκιμο λοιπόν είναι το ότι κρίνετε μια ηλίθια κίνηση, αποδίδοντάς την στο γεγονός ότι είναι ομοφιλόφυλοι. Κι αυτό διότι έτσι τσουβαλιάζονται εκατομμύρια άνθρωποι που μπορεί να ανήκουν στην ίδια ομάδα με αυτούς, (ως προς τη σεξουαλική τους κατεύθυνση), αλλά είναι άτομα σοβαρά, αξιόλογα, και δεν συμμετέχουν σε τέτοιες γελοίες εκδηλώσεις.

Η στολή του Τσολιά είναι ιερή και δε δικαιούται κανένας να την προσβάλλει.
Και το πρόσωπο του Χριστού είναι για μέγιστο ποσοστό των συνελλήνων σου ιερό, αλλά δεν σε βλέπω να τραβάς τα μαλλιά σου, να ωρύεσαι, να απευθύνεσαι σ'αυτούς που τον γελοιοποιούν από βάναυσα μέχρι και χυδαία. Είτε γιατί ο Χριστός δεν έχει την ίδια ιερότητα με τη στολή του τσολιά στις προσωπικές σου θεάσεις, είτε γιατί αυτοί που επιδιώκουν να τον ευτελίσουν δεν ανήκουν (δηλωμένα) στους γκέι, είτε γιατί παίζουν και τα δυο... Είναι δύο μέτρα δυο σταθμά αυτό ή δεν είναι;

Κατά τα λοιπά...

Συμφωνώ ότι είναι καρακραγμένο να απαιτούν δικαιώματα που ήδη έχουν.
Επίσης ΞΑΝΑ-διευκρινίζω για όσους δεν έχουν δει παλιότερες τοποθετήσεις μου, πως απαξιώνω το κραγμένο είτε από γκέι είτε από στρέιτ (ναι, υπάρχει και σε στρέιτ έκδοση) , κι όχι την σεξουαλική κατεύθυνση του καθένα. Αυτή ειπαμε, ΔΕΝ με αφορά και ΔΕΝ με απασχολεί. ΔΕΝ θεωρώ κανενός την κατεύθυνση απειλή για τους υποτιθέμενους "νορμάλ", και βρίσκω και υπερβολικές και άτοπες τις αντιδράσεις για τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ επιλογές του καθενός.

Αυτή είναι προφανώς η ειδοποιός διαφορά στο σκεπτικό μου με τη συλλογιστική πολλών.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Τρί 01 Ιουν 2010, 00:17

Και το πρόσωπο του Χριστού είναι για μέγιστο ποσοστό των συνελλήνων σου ιερό, αλλά δεν σε βλέπω να τραβάς τα μαλλιά σου, να ωρύεσαι, να απευθύνεσαι σ'αυτούς που τον γελοιοποιούν από βάναυσα μέχρι και χυδαία. Είτε γιατί ο Χριστός δεν έχει την ίδια ιερότητα με τη στολή του τσολιά στις προσωπικές σου θεάσεις, είτε γιατί αυτοί που επιδιώκουν να τον ευτελίσουν δεν ανήκουν (δηλωμένα) στους γκέι, είτε γιατί παίζουν και τα δυο... Είναι δύο μέτρα δυο σταθμά αυτό ή δεν είναι;
Μην συγκρίνεις τα θρησκευτικά θέματα με τα εθνικά... νομίζω πως γνωρίζεις τη διαφορά. Έτσι;
Όπως είπες κι εσύ, μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 01 Ιουν 2010, 01:43

Αίολε:

Όταν μιλάμε για ιερά (κοινός τόπος και για θρησκεία και για έθνος) νομίζω πως είναι συγκρίσιμα. Και στο βαθμό που το ομόθρησκον είναι μέρος της εθνικής ταυτότητάς μας, δεν καταλαβαίνω γιατί το ένα πρέπει να έχει λιγότερη βαρύτητα από το άλλο, επειδή απλά εσύ ή εγώ ή κάποιος άλλος ατομικά δεν μοιράζεται το κατά πλειονότητα κοινό θρησκευτικό συναίσθημα. Το "ιερόν" σε ό,τι αφορά τα του έθνους μας, δεν πρέπει να βαρύνει ανάλογα με τις ατομικές μας προτιμήσεις.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Τρί 01 Ιουν 2010, 03:08

ArELa έγραψε:Αίολε:

Όταν μιλάμε για ιερά (κοινός τόπος και για θρησκεία και για έθνος) νομίζω πως είναι συγκρίσιμα. Και στο βαθμό που το ομόθρησκον είναι μέρος της εθνικής ταυτότητάς μας, δεν καταλαβαίνω γιατί το ένα πρέπει να έχει λιγότερη βαρύτητα από το άλλο, επειδή απλά εσύ ή εγώ ή κάποιος άλλος ατομικά δεν μοιράζεται το κατά πλειονότητα κοινό θρησκευτικό συναίσθημα. Το "ιερόν" σε ό,τι αφορά τα του έθνους μας, δεν πρέπει να βαρύνει ανάλογα με τις ατομικές μας προτιμήσεις.
Το θρήσκευμα δεν αποτελεί εθνικό χαρακτηριστικό κι αυτό το επιβεβαιώνει η αλλαγή του θρησκεύματος των Ελλήνων, από το Ελληνικό Πάνθεο στην Ορθοδοξία και οι Πομάκοι που είναι μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα. Καθείς δύναται να έχει ελληνική συνείδηση, ανεξαρτήτως θρησκεύματος. Το ομόθρησκο δεν εξυπηρετεί αυτή την παράμετρο. Ο Ηρόδοτος είχε απόλυτο δίκιο, αλλά το είπε σε μία εποχή όπου οι οικουμενικές θρησκείες ήταν κάτι αδιανόητο, έως άγνωστο. Κάθε λαός είχε τη θρησκεία του, η οποία ήταν απολύτως συνυφασμένη με τον τρόπο ζωής που ακολουθούσαν και τον πολιτισμό τους (ομότροπον). Η θρησκεία αποτέλεσε εθνικό χαρακτηριστικό επί Τουρκοκρατίας, όταν το ελληνικό έθνος ήταν υπόδουλο και το μοναδικό κοινό στοιχείο που τους διαχώριζε από τους βάρβαρους ήταν η Ορθοδοξία.
Το ομόθρησκο είναι απαραίτητο, αλλά ο Χριστός ως πρόσωπο, λατρεύεται σε πάρα πολλές χώρες και σε καμία περίπτωση δεν είναι γέννημα - δημιούργημα των Ελλήνων, όπως είναι η στολή του Τσολιά, που συμβολίζει τον Αγώνα για την Ελευθερία μας.
Γι' αυτό θεωρώ πως τα εθνικά σύμβολα δεν πρέπει να συγχέονται με τα θρησκευτικά, πόσω δε μάλλον να ταυτίζονται.
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Τρί 01 Ιουν 2010, 08:03

ως προειπα -υπερθεματισα προ εβδομαδος περιπου επι του θεματος, το λεπτον σημειον στην περιπτωση της αφισας [ουτε καν της παρελασης εν ολω...] δεν ειναι τα θεματα παρεκλινουσας διαφορετικοτητας και διαχειρησης του εαυτου -ψυχης και σωματος εκαστου των ανθρωπων...[αυτα αναλυονται αλλου]
η κεντρικη ιδεα ειναι το ταημηνγκ και η "αισθητικη" της αφισσας...η "χρηση" των υπερτατων εθνικων συμβολων του κενοταφιου, του ευζωνα ,του αγνωστου στρατιωτη...η "εντεχνη" νεοταξιτικη ομογενοποιητικη συμβολοκτονια οπως εχουμε ξανααναλυσει...εκει ειναι η ενσταση μου ξαναλεω.

μην χανουμε το δασος ελεω ισως καποιου δενδρου [οχι και του πλεον ανθοφορουντος :wink: ενδεχομενως]
οταν μας δειχνουν το φεγγαρι ,μην κοιταμε μονον το δακτυλο και εν προκειμενω το νυχι αν εχει μανω ή στρασακι... :D

αγαπητες φιλες-αγαπητοι φιλοι, η στολη του Ελληνα ευζωνα του Ελληνα στρατιωτη γενικοτερα ως συμβολον...οπου στην κορυφη της υπαρχει το εθνοσημο με τη γαλανολευκη και ασφαλως τον Σταυρόν εντος αυτης....!!!

:rose:
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
Astrea
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Astrea

Δημοσίευση από Astrea » Τρί 01 Ιουν 2010, 12:10

Βαρνάβα με καλυψες απόλυτα! Ευγε!
:rose:
"Ανυπομονώ να δω όλο και περισσότερους ανθρώπους πρόθυμους ν' αντισταθούν στην κατεύθυνση στην οποία οδηγείται ο κόσμος μας..."
Rachel Corrie
Άβαταρ μέλους
Τάλως
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Τάλως » Τρί 01 Ιουν 2010, 23:46

Καλησπερα

Καποιοι σε αυτη τη χωρα πρεπει να καταλαβουν οτι δεν γινεται οι μισοι να εχουν το δικαιωμα να πρσβαλουν και οι αλλοι να μην το εχουν.
Για καποιους η στολη αυτη ειναι ιερη!! Δικαιωμα τους...

εγω γιατι να βγω και να την ντυσω με οτι γουσταρω και να τον προσβαλω?

κατα την ιδια εννοια:

ο καθε ομοφυλοφυλος (μην κολατε στην λεξη "ανωμαλια¨ ειναι της βιολογιας) εχει καθε δικαιωμα να ειναι με οποιον θελει .
ομως δεν εχω το δικαιωμα να φτιαξω αφισες που να λενε (για αυτους τους ξεδιαντροπους παραφυσην τυπους πχ) μια και εχουν καθε δικαιωμα να ειναι μαζι και να κανουν οτι θελουν στο κρεβατι τους ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ και συμφωνω

μια και αφου αποφασησαμε να εχουμε αναρχια στη χωρα εχουμε ολλοι δικαιωματα.(αυτο το λεω για να μην μου πειτε δια δημοκρατια γιατι στην δημοκρατια δεν εχουν ολλοι δικαιωματα)

ουτε λοιπον το ενα μπορει να συμβαινει ουτε το αλλο.
μαζι με τον Αιολο προσβληθηκαν και πολλες χιλιαδες Ελληνες και καλα θα κανουν οι κυριοι/κυριες ομοφυλοφυλοι να σεβονται τα ιερα των ΑΛΛΩΝ!!! οσοι δεν βλεπετε οτι τα προσεβαλαν με αυτη την πραξη τοτε κατ εμε κανετε τα στραβα ματακια....

εκτος και αν τους αρεσει οταν καποιοι τους χλεβαζουν ως "πουστης""ανωμαλος" και αλλα τετοια...
αν αυτο τους αρεσει να τους το κανουν να μας το πουν....

τα αληθηνα τους δικαιωματα περι κλητονομιας και λοιπα ειναι που πρεπει να δουν βαση νομου και οχι να κανουν τετοιες ξεφτυλισμενες πραξεις κατ εμε.
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]

[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”