Δημοσίευση
από Acid{RFE} » Τετ 05 Μάιος 2010, 20:51
Αυτό που έγινε σήμερα ήταν αναμενόμενο στους περισσότερους νομίζω, γι'αυτό είπα ότι ώς λαός δεν γνωρίζουμε με ποιόν τα βάζουμε, διότι σήμερα οι λίγοι αγάλι-αγάλι πνίγουν την κινητοποίηση των πολλών, και οι πολλοί θα ακινητοποιηθούν άπ'τους λίγους, και εάν οι πολλοί δεν ησυχάσουν για μερικούς, θα τους "ησυχάσει η δράση των λίγων", όπως έκαναν σήμερα {Θα λένε τι να κάνουμε, πάλι να βγούμε και να σκοτωθεί κανείς, είναι το φιλότιμο του Έλληνα, και σε αυτό πατούν άπ'την ώρα που έγινε, τα αισχρά ΜΜΕ}. Δεν ξέρω αυτά τα άτομα εάν συνειδητοποιούν τι κάνουν, αλλά αυτό που κάνουν είναι να αμαυρώνουν το δίκαιο των πολλών, βάζοντας φωτιές στα αμαξάκια του κόσμου, πετώντας μολότωφ, σπάζοντας μαγαζάκια του κοσμάκι κτλ, δεν ξέρω εάν συνειδητοποιούν ότι αυτό που κάνουν έχει τεράστιο αντίκτυπο σε όλους τους τομείς του Ελλαδικού λαού, αλλά αυτό γίνεται, τους αποσυντονίζουν ψυχολογικά και σωματικά, σαν κοριοί χαλάνε ότι αγνό πάει να ξεκινήσει, λές και ρε παιδί μου είναι βαλμένοι για ακριβώς αυτόν τον λόγο. Κι έτσι πάνε το πράγμα αλλού, αυτό που βλέπουμε όλοι στις τηλεοράσεις, και τα Ελληνικά ΜΜΕ και τα ξένα. Ορίστε για άλλη μιά φορά αποσυντονίσανε και "δαιμονοποιήσανε" κατά έναν τρόπο όλες αυτές τις κινητοποιήσεις, με πιθανό αποτέλεσμα, να μην γίνονται στο μέλλον κινητοποιήσεις, διότι με κινητοποιήσεις συνήθως αγνών και "ασχημάτιστων" πολιτών αυτοί μεγαλουργούν και κοινώς, καταστρέφουν το αποτέλεσμα που θέλουν οι πολλοί. Τι πράγμα είναι αυτό σήμερα, οι λίγοι στα πάντα αποσυντονίζουν και χειραγωγούν το κύμα των πολλών.
Αυτό που δεν ήταν αναμενόμενο να γίνει, τουλάχιστον απο την δική μου σκέψη, είναι το ότι σκοτώθηκαν 3 άτομα, 2 γυναίκες, η μία μάλιστα 4 μηνών έγκυος, και ένας άντρας. Μπράβο τους, εύγε τους και πάλι. Μπράβο σας τσακάλια που γαμήσατε για μιά ακόμη φορά την ευκαιρία να βγεί κάτι χρήσιμο απο μιά κινητοποίηση, και μάλιστα απ'τις ενέργειές σας σκοτώθηκαν 3 άτομα, μπράβο σας, δεν μπορούσατε να κάνετε κάτι καλύτερο, πραγματικά, αυτό ήταν ότι ποιό σπουδαίο μπορούσε να γίνει, απο άποψης διάλυσεις του συνολικού πνεύματος των πολλών, που ήταν αγνό, και δίκαια οργισμένο. Παιδιά, νέοι, μεσήλικες μέχρι και ηλικιωμένοι έτρεξαν σε αυτόν τον αγώνα, και εσείς τους το αποσυντονίσατε μιά χαρά, με τον καλύτερο τρόπο, και βέβαια είς βάρος ειδικά 3 ανθρώπων.
Θα συνεχίσω και θα πω, ότι εάν δεν καταλάβουμε πως πρέπει να δράσουμε, θα μας αμαυρώνουν-σταθεροποιούν-αναχαιτίζουν συνέχεια κάποιοι, επιμένω να λέω ότι δεν είναι απλά τα πράγματα, καθόλου απλά, αλλά ούτε και δύσκολα, απλά χρειάζεται συντονισμός, στοχοποίηση, και δράση. Αλλά εάν γίνει κάτι τέτοιο πρέπει αυτοί που θα το κάνουν να είναι έτοιμοι γι'όλα, θα'ρθει ο καιρός, σε λιγάκι όλοις μας ή θα είμαστε έτοιμοι για όλα, ή δεν θα είμαστε, αλλά γνωρίζοντας τις παραπλεύρους που πιθανότατα θα μας αναχαιτίσουν. Κρίμα πάντως, κρίμα στον κόσμο που πήγε τόσο όμορφα, και ήταν πολύ κόσμος άπ'ότι είδα όχι αστεία!!! Νομίζω και πιστεύω ότι απο εδώ και πέρα, δεν χρειάζονται μόνο διαδηλώσεις {Που πολύ χρήσιμες είναι κι'αυτές} αλλά μάχη, μάχη με οτιδήποτε αναχαιτίζει. Πάντως ευτχαριστώ τον κόσμο, μιάς κι εγώ είμαι 500 χιλιόμετρα μακριά άπ'το συμβάν, που έκανε αυτήν την κινητοποίηση.