ΚΚΕ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

Άβαταρ μέλους
harosnikos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: harosnikos
Φύλο: Άνδρας

ΚΚΕ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

Δημοσίευση από harosnikos » Σάβ 24 Απρ 2010, 07:41

τα σχόλια είναι περιττά....
Άβαταρ μέλους
harosnikos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Re: ΚΚΕ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

Δημοσίευση από harosnikos » Σάβ 24 Απρ 2010, 07:43

για όποιον θέλει να διαβάσει περισσότερα....

ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ
http://ellinikibibliothiki.blogspot.com ... st_26.html

Περιγραφή:

Πρόκειται για ένα σπανιότατο βιβλίο.Εκδόθηκε το 1950 και προσπάθησαν όπως καταλαβαίνετε να το εξαφανίσουν.
-Περιέχει αποσπάσματα και φωτοτυπίες από παλιούς «Ριζοσπάστες».
-Ξεκινά από το 1918 έως το 1949 περίπου.
-Αυτό το βιβλίο πρέπει να το διαβάσουν όλοι. Ειδικά οι οπαδοί του ΚΚΕ.Περιέχει αυτούσια αποσπάσματα από παλιούς «Ριζοσπάστες».
-Μερικά από τα θέματα που περιέχει:
-«Η θέση του ΚΚΕ στο Μακεδονικό»
-«Περι αυτονομίας της Μακεδονίας και Θράκης 1924-1935»
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 24 Απρ 2010, 11:34

Εικόνα

Uploaded with ImageShack.us

(Κλικ στο εικονίδιο να δείτε πλήρες μέγεθος)

αυτά είναι που με χαλάνε...
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
cris
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: andromeda

Δημοσίευση από cris » Σάβ 24 Απρ 2010, 15:35

γουσταρω αντικομμουνιστικη υστερια
:banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
και μονο που ρο λεει το Τηλεαστυ πειστηκα...γιατι μετα την Μπεκατωρου που δεν ξερει ποιο ειναι το Καβο ντ ορο χτυπαμε κ εναν Μπουμπουκο να ισιωσουμε :jerk:
Si me queras escrivir yas sabes mi paradero tercera
brigada mixta primera linea del fuego
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Σάβ 24 Απρ 2010, 15:39

ρε μπαμπουίνε , για αυτά που λέει ο μπαμπούκος στο "τηλεάστυ" ,,,, έχεις να πεις κάτι ;

χεστήκαμε για την γνώμη σου για το κανάλι

"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
Άβαταρ μέλους
cris
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από cris » Σάβ 24 Απρ 2010, 16:17

paraplanisi έγραψε:ρε μπαμπουίνε , για αυτά που λέει ο μπαμπούκος στο "τηλεάστυ" ,,,, έχεις να πεις κάτι ;

χεστήκαμε για την γνώμη σου για το κανάλι
Λοιπον...εγω μπορει να ειμαι μπαμπουινος αλλα εσυ εισαι καθαρα ΜΑΚΑΚΑΣ...
κ εμεις χεστηκαμε για την γνωμη σου για το ΚΚΕ αλλα δεν στο λεμε στην μαπα.
Και επειδη εγω εχω διαβασει κ λιγο εχω να απαντησω στον κυριο (λεμε τωρα) Μανωλιδη.
Ο Μητροπολιτης Σμυρνης κλασσικα ανηκε στην αστικη ταξη , η εκκλησια ξερουμε πως καλα πως δουλευει ,χαλαρωσε λιγακι, τοσο αλλοι θυσιαστηκαν κ κανεις δεν τους αναφερει, γιατι μονο αυτον ;
Ο εθνικος ιμπεριαλισμος ειναι κατανοητος, και ο ΡΙζοσπαστης δεν χτυπαει τους Δωδεκανησιους αλλα την πολιτικη που ακολουθουντο εκεινο τον καιρο , ενισχυοντας καθαρα καθε ταση για αποκτηση νεων εδαφων με καθε τιμημα.
Οσο για το ΠΑΣΟΚ , δεν προσυπεγραφε το ΚΚΕ καθε τροπολογια του στην βουλη αλλα το ΛΑΟΣ.
τωρα σε ποιον κανουν ψυχολογικες επιχειρησεις κ ποιον δεν πρεπει να πιστευουμε ειναι αλλο ζητημα.
α, και ο Ριζοσπαστης εχει αρχειο και μαλιστα ψηφιοποιημενο , ανοιξε τα ματακια σου κ τραβα να το διαβασεις(αν ξερεις βεβαια)
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Σάβ 24 Απρ 2010, 16:42

που ξέρεις ρε κλώσα τη γνώμη μου για το ΚΚΕ ; πότε στην είπα και δεν το θυμάμαι ......

αμφισβητείς τα αποσπάσματα του ριζοσπάστη που δημοσιεύτηκαν εδω σε λινκ ;
είναι κατασκευασμένα ; αν ναι , να κάνουμε μια αναφορά να διαγραφεί το τόπικ

-Κωστής Παλαμάς-
Άβαταρ μέλους
cris
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από cris » Σάβ 24 Απρ 2010, 16:50

paraplanisi έγραψε:που ξέρεις ρε κλώσα τη γνώμη μου για το ΚΚΕ ; πότε στην είπα και δεν το θυμάμαι ......

αμφισβητείς τα αποσπάσματα του ριζοσπάστη που δημοσιεύτηκαν εδω σε λινκ ;
είναι κατασκευασμένα ; αν ναι , να κάνουμε μια αναφορά να διαγραφεί το τόπικ
καλη μου κοτουλα (κοκοκοκο),
σου ειπα στο παραπανω ποσο με ενδιαφερει η γνωμη σου.
αμφισβητω την σοβαροτητα (σου) και του καναλιου γενικοτερα.
διαγραφει δεν διαγραφει το ιδιο μου κανει :rose:
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Σάβ 24 Απρ 2010, 17:44

πιο καναλι ;

αν ξεκολλήσει το μυαλό σου , θα καταλάβεις ότι μιλάω για το βιβλίο : http://ellinikibibliothiki.blogspot.com ... st_26.html

τα ντοκουμέντα που έχει είναι κατασκευασμένα ;

έχεις να πεις κάτι για αυτά ;

αν απαξιώνεις το τόπικ γιατί έγραψες εξ αρχής ;

-Κωστής Παλαμάς-
Άβαταρ μέλους
nibirunemesis
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nibirunemesis » Σάβ 24 Απρ 2010, 18:06

Καλά ρε σεις...ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ????ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ??? :swear: :swear:

Είναι τουλάχιστον λυπηρό εν έτει 2010, μετά από όοοοολο αυτό το ξεσκέπασμα που φάγανε ΟΛΑ τα "κόμματα" και οι "οργανώσεις" σε ΟΠΟΙΟ χώρο κι αν ανήκουν, είτε εντός είτε εκτός κοινοβουλίου, είτε αριστερά είτε κέντρο είτε δεξιά είτε στις ακραίες μορφές τους, να τσακώνεστε ΠΑΛΙ για ένα κόμμα και να καταφέρεστε ο ένας στον άλλο με εκφράσεις που δεν αρμόζουν σε μέλη των ΙΔΕΟ.

Ένα από τα κύρια μέσα της ΝΤΠ είναι η διάσπαση και ο διαχωρισμός των ανθρώπων σε πολιτικά στρατόπεδα. Και μπράβο σας που το ακολουθείτε πιστά. ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟ ΦΑΪ. Και του αφέντη το φαΐ δεν είναι το συμφέρον των ανθρώπων. ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΑΝ ΤΟ ΚΚΕ Η ΤΟ ΛΑΟΣ Η ΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΝΔ Η Ο ΣΥΡΙΖΑ Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ???ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ???ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΕΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ???

Βρίζετε ο ένας τον άλλο και βρίσκετε ο καθένας την ευκαιρία να εκφράσει πολιτικά την ανωτερότητά του απέναντι στους "άλλους τους κακούς" για να κερΔΙΣΕΤΕ ΤΙ??? ΠΟΙΟ ΤΟ ΓΑΜ***ΝΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ??

Τόσα χρόνια, ΑΙΩΝΕΣ ολόκληρους έχουμε δεί να σσσφάζονται λαοί για κόμματα, ιδεολογίες, πιστεύω κλπ... Έτσι χάναμε την ουσία κι ενώ η "Χάιδω" χτενιζόταν ερχόταν πάντα αυτός που τα έβλεπε όλα αυτά και γέλαγε και της τον φόρμαρε (μετα συγχωρήσεως αλλά έτσι είναι) κανονικά! Καθίστε να τσακώνεστε ρε. Γεμίζετε αναίτιο θυμό, μέχρι και μίσος ο ένας για τον άλλο γιατί είναι αριστερός ή δεξιός ή ακροαριστερός ή ακροδεξιός ή δεν ξέρω τι άλλο.

Κάνετε τόοοοοοσες έρευνες για να δείξετε ότι το τάδε κόμμα είναι κακό ή για να υπερασπιστείτε το τάδε "άγιο" κόμμα αντί να κάνετε μια έρευνα που να έχει ουσία πραγματική, που να κερδίζεις κάτι όταν τη διαβάζεις. ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ???ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ??ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ ΤΟ ΚΚΕ Η ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΚΕ? Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΖΥΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ.

Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει τι γνώμη του και να στηρίζει Ο,ΤΙ θέλει. Το να εκφέρεστε όμως έτσι ο ένας στον άλλο για ένα κόμμα δεν είναι δικαίωμά σας. Είναι ντροπή σας.

Και στην τελική, εγώ ξέρω το εξής. Ότι και να λέει το ΚΚΕ ή ο ΣΥΡΙΖΑ ή η Δραγωνά ή ο εκάστοτε Εφιάλτης του έθνους τούτου, εγώ ξέρω ότι ο Θεός έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο για τη λευτεριά και το καλό της Ελλάδος. Κι την υπογραφή του ο Θεός πίσω δεν την παίρνει. ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΑΠΛΗΡΩΤΑ.

Οπότε αφήστε τον κάθε "αριστερό-προοδευτικό" να λέει ότι του κατέβει και να έχει τα σχέδιά του και αφήστε και τον κάθε "πατριώτη του youtube και του γκλομπ" να το παίζει σωτήρας και μην τον ακολουθείτε. ΑΛΛΟΣ κάνει κουμάντο και τα δικά του θελήματα θα γίνουν. Κανενός λαμόγιου άλλου, ότι "χρώμα" κι αν έχει.

Ξεκολλάτε από το κόμματα επιτέλους. Όπως έλεγε η Κατερίνα Γώγου (δεν εξετάζω την πολιτική και μη της δράση που δεν με βρίσκει σύμφωνο, είπε μια μεγάλη αλήθεια):
"Διάβασα στις εφημερίδες και λέγανε ότι σου ρίξανε στα γόνατα. Ξέρω ότι λένε ψέματα. Δε ρίχνουν ποτέ στα γόνατα. Στο μυαλό είναι ο στόχος! ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ Ε!"

Ξεκολλήστε και να με συμπαθάτε για το κατεβατό αλλά με λυπεί να βλέπω τέτοιες συμπεριφορές ΕΙΔΙΚΑ στα ΙΔΕΟ.
Άβαταρ μέλους
cris
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από cris » Σάβ 24 Απρ 2010, 18:21

@ nibirunemesis
ωρες ωρες το μικροπολιτικο παιχνιδακι φτανει στα ορια του. Ακομα κ δεν θελει καποιος να εκφραστει με την γλωσσα "που δεν αρμοζει στα ΙΔΕΟ", συνηθως πεφτει στο επιπεδο του συνομιλιτη για να γινει κατανοητος.
Στην κατασταση που εχουμε φτασει,εχουμε φτασει λογω καποιων επιλογων που εκαναν οι αντιπροσωποι που εκλεξαμε στην βουλη οχι επειδη ξυπνησε ο λαος ενα πρωι κ λεει "τι να κανω ; δεν παω να καψω συνταξεις-παιδεια-υγεια κτλ ?"
τελος παντων.

@paraplanisi
το βιβλιο που προβαλλεται μονο απο το συγκεκριμενο καναλι εννοω - απλα το γενικευσα.
Δεν το θεωρω και πρωτη επιλογη μου για ιστορικη μελετη, ιδιαιτερα απ την χρονολογια που γραφτηκε- μετεμφυλιακα- ο καθενας ελεγε οτι ηθελε κ για οποιον ηθελε.
Η ιστορια γραφεται νυχτα (δυστυχως) οποτε ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του.
Στο τοπικ εγραψα απλα την γνωμη μου για την λασπη που πεφτει με τα φτυαρια.... :rose:
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Σάβ 24 Απρ 2010, 18:47

Δεν τσακωνόμαστε για το κόμμα.
Μπήκε να μας πει αντικουμουνιστές και για τη ταμπακέρα τίποτα.

Αγαπητή συντρόφισσα , όλη η ουσία αυτού του θέματος είναι τα άρθρα του ριζοσπάστη.
Δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη του συγγραφέα .... για τα άρθρα έχεις να πεις κάτι ;
όχι ... εσύ ήρθες φουριόζα να μας κολλήσεις τις ταμπέλες των αντικομουνιστών.

Αυτή ήταν η ένσταση μου.

Και για να καταλάβεις πόσο αντικομουνιστής είμαι , θα σου αποκαλύψω ότι στις περασμένες εκλογές ψήφισα ΚΚΕ !!

Δηλώνω ψηφοφόρος του ΚΚΕ αλλά όχι πειθήνιο αν-εγκεφαλικό μέλος του.
Κάνετε τόοοοοοσες έρευνες για να δείξετε ότι το τάδε κόμμα είναι κακό ή για να υπερασπιστείτε το τάδε "άγιο" κόμμα αντί να κάνετε μια έρευνα που να έχει ουσία πραγματική, που να κερδίζεις κάτι όταν τη διαβάζεις. ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ???ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ??ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ ΤΟ ΚΚΕ Η ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΚΕ? Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΖΥΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ.
Ουσία είναι να ερευνούμε και για τα κόμματα.
Επειδή αυτά μας κυβερνούν .... αυτά ψηφίζουν νόμους .... αυτά είναι ο μοχλός του κάθε λαμογιού να μας στήνει στο τοίχο .... αυτά μας έχουν φέρει εδώ που είμαστε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Polikos Arkoudos την Σάβ 24 Απρ 2010, 18:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

-Κωστής Παλαμάς-
Άβαταρ μέλους
nibirunemesis
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nibirunemesis » Σάβ 24 Απρ 2010, 18:48

Δεν έχω πρόβλημα με τις απόψεις κανενός. Με τους χαρακτηρισμούς όμως έχω θέμα τεράστιο. Και χαρακτηρισμούς κάνατε και οι δυό σας.

Και ξέρεις, πολλές φορές ακούω να λένε "Εσύ που τους ψήφισες! Εγώ άλλους ψήφισα." ή "...εγώ δεν ψήφισα" κι έτσι καθαρίζουν τη συνείδησή τους....

Μισό λεπτό...Δεν τους ψηφίσαμε ναι. Αλλά δεχτήκαμε ΟΟΟΟΛΑ όσα κάνανε ΠΑΘΗΤΙΚΑ. Κι έπειτα βλέπω κάτι Λάκηδες και λοιπούς να κράζουν το σύστημα, να υποστηρίζουν τους εκάστοτε καταστροφείς κλπ και ο κόσμος να αισθάνεται ότι τον εκφράζει κι όλας. Ναι αλλά πέρα από την καταστροφή και το κράξιμο (αυτό είναι εύκολο. Κράξε το σύστημα κι είσαι αγαπητός, έτσι όπως απέτυχε.) ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ?? Οκ, τα καταστρέφουμε όλα. ΜΕΤΑ? Όλοι "συνεμορφωθήκαμε πρός τάς υποδείξεις".... Και με μια ή δυο οι 123987235098 πορείες δεν λύνεις προβλήματα. ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ. ΤΕΛΟΣ. Τι νόημα έχει να υπερασπίζεσαι ή να κατακρίνεις ένα κόμμα, πόσο μάλλον να βρίζεις κάποιον γι'αυτό το λόγο, όταν ότι κι αν σου είπε ΚΑΙ αυτό το κόμμα μαζί με τα άλλα, είτε το γούσταρες είτε όχι, το έκανες? Αυτό λέω εγώ.

Ειλικρινά σας παρακαλώ, αυτή τη μανία του Έλληνα με τα κόμματα αποβάλτε τη. Δεν ξέρετε πόσο καλά θα νιώσετε και σας το λέω από ιδία πείρα. Και πάνω από όλα σεβαστείτε το ότι ο συνομιλητής σας είναι κι αυτός άνθρωπος κι όχι μια οθόνη ψυχρή και του αξίζει κι αυτού σεβασμός όπως και σε εσάς!

Υ.Γ. Κανονίστε να γυρίσει η Βίκυ κι ο GM να τα δούνε να λωλαθούν οι άνθρωποι. Σαν τα κοτόπουλα που ψήνει στο εξοχικό της θα σας κάνει! (σλουρπ!)
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Σάβ 24 Απρ 2010, 19:02

Εγώ φίλε μου προτείνω να κατεβούμε στους δρόμους και να απαιτήσουμε να πάνε όλοι οι βολευτές στα σπίτια τους , όσοι έκλεψαν να πάνε φυλακή , να απαιτήσουμε από τα ΜΜΕ να μην μας χειραγωγούν , να αναδείξουμε ικανούς ανθρώπους πατριώτες να μας κυβερνήσουν.

Οσο για τους χαρακτηρισμούς , εγώ αυτό που σκέφτομαι το λέω. και συχαίνομαι τους ανθρώπους που άλλα σκέφτονται και άλλα λένε.

ένα κολλημένο μυαλό δεν μπορώ να το πω αλλιως , αλλά και αλλιως να το έλεγα , τι νόημα θα είχε ;

Οσο για την Βίκυ , όταν έρθει , αυτή θα μου κλάσει ένα @ και εγώ θα της πετάξω το κοτόπουλο στο κεφάλι αν δεν μου δώσει τους υπότιτλους.

Επίσης σου συνιστώ να διαβάσεις την προηγούμενη τροποποιημένη απάντηση μου , επειδή το σύστημα δεν με ειδοποίησε ότι είχες απαντήσει ήδη εσύ και δεν έλαβα υπόψιν μου τα νέα δεδομένα.
(μάλλον είναι κάποιο bug του phpbb αυτό. το κάνει πάντα στις τροποποιήσεις)

-Κωστής Παλαμάς-
Άβαταρ μέλους
nibirunemesis
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nibirunemesis » Σάβ 24 Απρ 2010, 19:21

Υπάρχουν εναλλακτικές στο να πεις στον άλλον πχ. είσαι κολλημένο μυαλό.
Έτσι το μόνο που καταφέρνεις είναι να θυμώνεις το συνομιλητή σου, να κλείνεις τα αυτιά του και να μην ακούει τι λες και να διαιωνίζεις αυτό το σκηνικό. Αξίζει? Πες δεν συμφωνώ, θεωρώ το οπτικό σου πεδίο στενό ή το σκεπτικό σου πολύ στενόμυαλο. Το να λες, είσαι κολλημένο μυαλό, είναι ταμπέλα που πας και την κολλάς στο μέτωπο του άλλου. Με πιάνεις τώρα τι σου λέω?

Υ.Γ.1 δεν είναι bug. Κοίτα τι συνέβη.
->ποστάρεις.
->μόλις το πόσταρες πόσταρα κι εγώ και στο reload μέτρησε το δικό μου σαν viewed!
->μετά έκανες edit και σου το εμφάνισε ;)

Υ.Γ.2 Αστη τη γυναίκα να ψήσει ένα κοτόπουλο κι αυτή! Χάθηκε κυριολεκτικά στη μετάφραση! :P
Άβαταρ μέλους
cris
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από cris » Σάβ 24 Απρ 2010, 19:21

@paraplanisi
δεν με απασχολει τι ειχες ψηφισει , μαγκια σου οτι και να εριξες. Με ενδιαφερει που μπηκες με την μια να χτυπησεις κατω απ την ζωνη. Δεν αναφερθηκα σε εσενα ως αντικομμουνιστη, εσυ πιαστηκες, οκ ?
Α, οσον αφορα τα αρθρα απ οτι ειδα δεν ειναι αυτουσια,παιζει κ σχολιασμος. Αυτον δεν δεχομαι.

@nibirunemesis
προτεινω να μαθουμε ολοι να βαζουμε ορους συζητησης κ να λειτουργει το μυαλο μας ,μπας κ παμε μπροστα με την δικη μας δυναμη.
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Σάβ 24 Απρ 2010, 19:30

cris έγραψε:γουσταρω αντικομμουνιστικη υστερια
:banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
και μονο που ρο λεει το Τηλεαστυ πειστηκα...γιατι μετα την Μπεκατωρου που δεν ξερει ποιο ειναι το Καβο ντ ορο χτυπαμε κ εναν Μπουμπουκο να ισιωσουμε :jerk:
Αυτή ήταν η απάντηση σου και σταματάω εδώ.

-Κωστής Παλαμάς-
Άβαταρ μέλους
cris
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από cris » Σάβ 24 Απρ 2010, 19:46

ηταν η αποψη μου . να το πω ψυθιριστα η να το τραγουδησω ;
δεν παιζω αλλο σαν 5χρονο , βαρεθηκα.
Άβαταρ μέλους
harosnikos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από harosnikos » Σάβ 24 Απρ 2010, 23:24

Για να εκφράσω και εγώ την άποψή μου πάνω στο θέμα.....

όλα τα κόμματα είναι τα ίδια σκατ@@...εξαιρέσεις δύσκολα να βρεις...όποιος ανήκει σε κόμμα,εννοώ πολιτικός και δεν βγαίνει να μιλήσει για την σαπίλα που επικρατεί μέσα σε αυτά είναι το ίδιο σάπιος,το ίδιο προδότης με αυτούς...και όλοι τους με την σειρά τους αξίζουν μια ωραία κρεμάλα....

το ΚΚΚΕ ήταν ένα ακόμα Εβραικό δημιούργημα...και εξυπηρετούσε από τότε τα συμφέροντα του σιωνισμού....όλα τα μεγάλα κόμματα είναι βουτηγμένα στα σκ@@@..καλά θα κάνουμε να μην διχαζόμαστε για το ποιος είναι λιγότερο ή περισσότερο προδότης...όλοι θα πάρουν αυτό που τους αξίζει όταν εξεγερθεί ο λαός....το γεγονός πως τα ντοκουμέντα τα παρουσιάζει ο Μπουμπούκος από μόνο του δεν λέει τίποτα...αν όσα λέει έχουν βάση τότε θα πρέπει όσοι δεν έχουν αναθεωρήσει τις απόψεις τους να το κάνουν...

Ξύπνα Έλληνα!!!!!! Μας δουλεύουν και αυτοί τρώνε με χρυσά κουτάλια....έξω λαμόγια......
Άβαταρ μέλους
harosnikos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από harosnikos » Σάβ 24 Απρ 2010, 23:41

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 25 Απρ 2010, 00:34

Σε επιπεδο επιχειρημάτων συμφωνω με τον κρις.
κατα τα αλλα μην βρίζεστε.
Άβαταρ μέλους
cris
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από cris » Κυρ 25 Απρ 2010, 01:18

Divine Sinner έγραψε:Σε επιπεδο επιχειρημάτων συμφωνω με τον κρις.
ειμαι η Cris :angel:
:rose:
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 25 Απρ 2010, 01:27

Συγνώμη. καλα ο αλλος το ηξερε και σου μιλουσε ετσι;
δεν κανει. κοριτσι πραμα να του μιλαμε με αγένεια
Άβαταρ μέλους
cris
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από cris » Κυρ 25 Απρ 2010, 01:31

Divine Sinner έγραψε:Συγνώμη. καλα ο αλλος το ηξερε και σου μιλουσε ετσι;
δεν κανει. κοριτσι πραμα να του μιλαμε με αγένεια
προφανως δεν το ηξερε, αλλα επεσε κ αυτος σε λιμενεργατη (λογω της γλωσσας που χρησιμοποιησα ) με νευρα σημερα !!!
κατα βαθος ειμαι καλο παιδι μην με βλεπετε ετσι !!
Άβαταρ μέλους
mittenwald
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από mittenwald » Κυρ 25 Απρ 2010, 01:55

Κυρία Cris,
παρακαλώ να πάτε στην σελίδα 4 του Ριζοσπάστη και να μας πείτε αν βλέπετε κάτι "περίεργο" στην διακήρυξη.
Σίγουρα είναι μεγάλη, γι'αυτό κι εγώ θα σας παραπέμψω απευθείας στο 10. (βρίσκεται στο τέλος της 3ης στήλης)
http://www.nlg.gr/digitalnewspapers/ns/ ... =3&da=1932
(πατήστε το 4 κάτω-κάτω, για να μεταφερθείτε στην 4η σελίδα).

Θα περιμένω με ανυπομονησία την κρίση σας.
Merlinus Sum, Qui, Me Tangit Turbat Mundum

Aut Viam Inveniam Aut Faciam
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”