Λιακόπουλος ο αμφιλεγόμενος

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Re: Λιακόπουλος ο αμφιλεγόμενος

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Παρ 23 Απρ 2010, 01:34

doctormarkon έγραψε:Αυτό που δεν μου άρεσε στο Λιακό ήταν ότι θύμωσε με κάποια παιδιά που είχαν φτιάξει mlog και τον σατίριζαν.
Τα είδα τα βιντεάκια και δεν τον πρόσβαλαν σαν προσωπικότητα αλλά σατύριζαν τα όσα έλεγε, βάζοντας να περνάνε από μπροστά του σε μοντάζ UFO. κολοκύθες, και άλλα αντικείμενα.
Φυσικά και τον πρόσβαλαν ... βάναυσα .
Αυτή η ιστορία που λεέι και κάνει ο καθένας ότι θέλει και το δικαιολογεί λέγοντας ¨σάτυρα" , πρεπει να τελειώνει κάποτε.
Ας μας δείξουν τα μούτρα τους τα πατσαβούρια να τα σατιρίσουμε και εμεις.
Ο Λιακό για πρώτη φορά λέει δημόσια ότι η γή είναι κούφια και κατοικείται.
Ανεξάρτητα από το αν είναι αλήθεια ή όχι είναι κάτι τόσο παράξενο για κάποιον που δεν ξέρει και δεν έχει ξανακούσει κάτι ανάλογο
Εγώ το έψαξα αρκετά και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι δεν υπάρχει.
doctormarkon έγραψε:Εδώ που τα λέμε την καταβρίσκω με τη ζωολογία της Κούφιας γής.
Εκεί που έλεγε για κάτι όντα με οχτώ πόδια και 5 μάτια ήταν απόλαυση.
Ε γιατί νευριάζει ο άνθρωπος με τη σάτιρα?
Ανεξάρτητα αν υπάρχουν τέτοια πλάσματα η όχι ο άλλος που το ακούει δεν είναι δυνατόν να μη γελάσει.
Οι αρχαίοι που έκαναν αγάλματα αυτά τα ζωάκια και τα λατρευαν σαν θεούς , δεν γελούσαν καθόλου.
Ούτε αυτοί που έβαλαν ένα τέτοιο πράγμα στον περίβολο του σερν.

"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 23 Απρ 2010, 09:47

Τη θεωρία του περί κοίλης γης, τη στηρίζει σε μια σειρά τεσσάρων βιντεακίων, το πρώτο μέρος εκ των οποίων σας παραθέτω κι όποιος ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει και τα άλλα

Όσο για τη σάτιρα, παραγνωριστήκαμε μου φαίνεται και προπάντων έχουμε ξεχάσει, ή μάλλον έχουμε στρεβλώσει βάναυσα την έννοια της σάτιρας. Το έχω πει και στο τόπικ για τον Λαζόπουλο, (που την είδε και τον είδαν ορισμένοι και για Αριστοφάνη μη χέσω :swear: ) πως είναι άλλο πράγμα η χλεύη και άλλο η σάτιρα. Ειδικά εμείς ως Ελληνες, όντας απόγονοι αυτών που έδωσαν τα φώτα ΚΑΙ σ'αυτό, δε θα'πρεπε να μπερδεύουμε τα δυο. Η χλεύη δεν χρειάζεται παρά έναν ανάξιο, συνήθως κακόβουλο και προπάντων ΗΜΙΜΑΘΗ, για να την κάνει σημαία του. Το γέλιο που παράγει, είναι φτηνό, στιγμιαίο, ανούσιο, ενίοτε και νευρικό, και εκπορεύεται από τα ποταπά ή ακατέργαστα κομμάτια του ανθρώπινου ψυχισμού. Η σάτιρα θέλει παιδεία, οξυδερκές πνεύμα και ιδιάζουσα αίσθηση του χιούμορ σε συνδυασμό με μια αδιόρατη ειρωνεία, πράγματα που εγγυώνται την επιτυχία της, και είναι οχήματα εκπαίδευσης και πάντως προβληματισμού του νου, όχι νωθρής πλαδαρότητάς του.

Πω ρε...τι είπα πρωινιάτικα η ξανθιά... Συγχωρήστε με, μου βγήκε ένα "αμπελοσοφείν" που ενίοτε με βάζει σε περίεργα τριπάκια. Καλημερούδια :)
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 23 Απρ 2010, 11:24

Εχω δεί όλα τα βιντεάκια.
Είναι απίστευτα τα όσα λέει.
Η πρώτη φορά που άκουσα για κούφια γή ήταν το 95 από το Τρίτο μάτι σε άρθρο του Γιαννουλάκη.
Έπαθα πλάκα και έκανα μήνες να συνέλθω. Αλλά στην αρχή το πήρα για αστείο.
Καλικάτζαροι κάτω από τα πόδια μας.
Όλα αυτά που πιστεύαμε για παραμύθια υπάρχουν.
Από τότε όποτε πάμε σε χωριό καλούμε κανέναν ντόπιο να πιεί κανένα κρασί μαζί μας.
Μετά τα δύο ποτήρια αρχίζει να μιλάει και να λέει απίστευτα πράγματα.
Πριν πιεί τα ποτηράκια λέει
Δεν ντρέπεσαι σύγχρονη γυναίκα να πιστεύεις σε αυτές τις ανοησίες? Θρύλοι είναι"

Γνώρισα από κοντά το Γιαννουλάκη. Θρύλοι είναι του είπα.
Ψάξτο είπε Ρώτα κανέναν από χωρίο να σου πει.
Κυρίως γέρο γιατί πολλές από τις πύλες έκλεισαν μετά το 44.

Η προσωπική μου έρευνα από μαρτυρίες έδειξε απίστευτα πράγματα. Απίστευτες ιστορίες. Δεν μπορεί να είναι ψέματα όλα.
Αλλά όλοι φοβούνται να μιλήσουν.
Εδώ που τα λέμε κι εγώ αν είχα μία τέτοια παράξενη αμπειρία θα φοβόμουν να το πω.
Μήπως με περάσουν τρελή και με μαζέψουν.
Όλοι αυτό φοβόνται. Μην τους περάσουν τρελούς.
Δεν είναι να πιστευεις κατά γράμμα ότι βλέπεις αλλά ούτε και να το πετάς στο σκουπιδοντενεκέ.

Πάντως την πρώτη φορά που έμαθα για το ζήτημα γέλασα.
Μετά αρχισα να το ψάχνω
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
panaipolos
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από panaipolos » Σάβ 24 Απρ 2010, 02:39

Nightrider δυστυχως για σενα, εχω διαβασει και εγω τα βιβλια του Λιακοπουλου , και ξερω πολυ καλα τα σημεια που αναφερεσαι , ειναι λεπτομερειες που αποδεικνυουν οτι τα εχεις διαβασει περα απο μια απλη αναγνωση.
Αυτο που λες δεν στεκει , δεν διαβαζουμε οτι βιβλιογραφια υπαρχει και δεν υπαρχει προκειμενου να εχουμε γνωμη , Ο καθενας επιλεγει τα βιβλια που τον εκφραζουν ειετε κρινοντας απο το τιτλο , το θεμα, την περιληψη η κριτικες αλλων .
Εκτος και υπαρχει αλλος λογος να ασχοληθω με καποιο βιβλιο που δεν με εκφραζει ...λεω εγω τωρα...πχ να γνωριζω τι λεει ο αντιπαλος για να μπορω να τον αντιμετωπισω η να του πεταξω λασπη :argue:

Παμε παρακατω...για την Κουφια Γη.....

Σαν μεγαλυτερος απο πολλους εδω μεσα , εχω διαβασει για την Κουφια Γη , απο το 1980 , οταν επεσε στα χερια μου ενα βιβλιο του Warren Smith - ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΦΙΑΣ ΓΗΣ (THIS HOLLOW EARTH αγγλιστι). Διαβασα συνταρακτικα πραγματα εκει μεσα αλλα παρολο που ημουν στην εφηβεια , καταλαβαινα οτι το θεμα δεν ειναι ουτε προς χλευασμο αλλα ουτε και να το παρεις τοις μετρητοις.
Αργοτερα το ξεχασα , μεχρι που το ξανακουσα τοσα χρονια μετα απο το Λιακο στη τηλεοραση ...και ειπα...μπα ξερουν κι αλλοι για τη κουφια γη :shock:
Και μην μιλησει κανεις για φυσικη εξηγηση και αποδειξη δια της ατοπου απαγωγης οτι δεν ειναι δυνατο να υπαρχει κατι αλλο στο εσωτερικο της γης , παρα μονο ρευστη μαζα σε τεραστια θερμοκρασια , γιατι φυσικη ξερουμε αλλα η επιστημη
καθε φορα προχωρα ενα βημα παραπερα και πολλες φορες ανατρεπει τον εαυτο της , σημαδι του οτι δεν κατεχει ολη τη γνωση. Με αυτο δεν θελω να πω οτι πιστευω ακραδαντα στη θεωρια της Κουφιας Γης , αλλα απλα θελω να πω οτι αξιζει
να ερευνουμε , να σκεφτομαστε και να μην απορριπτουμε τιποτα παρα μονο αν εχουμε ατρανταχτες πειραματικες αποδειξεις.

Ο λαος μας λεει κατι σοφο: ...ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ.....
Και μπορει η φωτια να καιει ακομα η μπορει να εχει σβησει αλλα ο Καπνος οπως ξερετε , συνεχιζει για πολλη ωρα ακομη...

Τι να πρωτοπει κανεις για τη Κουφια Γη.....να μιλησουμε για αναφορες ταξιδιων προς το Βορειο Πολο , που ξαφνικα
βρεθηκαν σε ευκρατο κλιμα .....για το βορειο σελας που πολυ ευκολα η φυσικη εξηγει με τον ιονισμο της ατμοσφαιρας και ξεμπερδευει με το θεμα...για την παραξενη . αλλοκοτη συμπεριφορα της μαγνητικης πυξιδας οσο πλησιαζουμε η ξεπερναμε το μαγνητικο πολο που αντι να στρεφεται οριζοντια , στρεφεται καθετα ..δειχνει δηλαδη προς τα κατω :shock: ......
για την βουδιστικη παραδοση της Agharta , μιας υπογειας χωρας βαθια μεσα στο κεντρο του πλανητη..για τον ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ των αρχαιων ημων προγονων για να μην παμε μακρια....για το διαχωρισμο χθονιες και υπο-χθονιες δυναμεις και οντοτητες (χθων=γη,χωμα) ...για τους καλικαντζαρους της λαϊκης μας παραδοσης :wink:

Εχω πολλα να σας πω και να περιγραψω για το θεμα της Κουφιας Γης..αλλα μαλλον θα αδικηθει σαν θεμα αν το ανοιξουμε
εδω , αφου το τοπικ αυτο ειναι για τον Λιακο.. και ολα αυτα περι Κουφιας Γης που εχω να πω , δεν τα εχει πει ο Λιακο :conf:
YE KYE -][-
ΗΤΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΟΥ, ΗΤΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 24 Απρ 2010, 08:26

Το θέμα είναι για το Λιακόπουλο και το ότι έχει γίνει θέμα συζήτησης ακόμα και κοροιδίας, σάτιρας ή και χλευασμού. Μα ο λόγος είναι ότι μίλησε πρώτος για την κούφια γη δημόσια.
Όταν ακούω κάτι που μοιάζει τόσο τρομερό και απίστευτο αρχίζω να ψάχνω για πράγματα που συνδέονται με αυτό και έμοιαζαν κάποτε άσχετα μεταξύ τους.
Ελληνική μυθολογία περί Αδη, Αχέροντα και πύλες.
Οι έρευνες που έκαναν οι ναζί (για να βρούν τους Υπερβόρειους στην Ελλάδα που έχει τις πιό πολλές "χαρτογραφημένες" περιοχές που οδηγούν εκεί)
Το εδάφιο Σπήλαιο στο Κοράνι που λέει για τον Αλέξανδρο και τα Τζουλ και Τζαζούλ (Ο Λιακόπουλος αναφέρει ότι η Ιστορία αυτή υπάρχει απαράλλαχτη στα Ευαγγέλια του Αγίου Ανδρέα).

Ο Λιακόπουλος όμως πέρα από την Κούφια γη είπε και κάτι άλλο και μάλιστα έχει πλασσάρει πολλά βιβλία γύρω από αυτό. Ότι αυτό που λέμε σύγχρονη συμβατική Ιατρική είναι μία απάτη.
Το σίγουρο είναι ότι τα βιβλία που πλασσάρει για το θέμα αυτό θα αναφαίρονται όλα σε πολύ διαφορετική βιβλιογραφία από αυτή που διάβασα εγώ για το θέμα και που ωστόσο καταλήγουν στο Ίδιο συμπέρασμα.

Όταν έχεις ψάξει ένα θέμα από μία σκοπιά (πχ. μαρξιστική, αντικαπιταλιστική, Σχολή της Φρανγκφούρτης, Foucault, Illich κλπ) και ο άλλος τα ψάχνει από τελείως διαφορετική και καταλήξουν οι έρευνες στο ίδιο ακριβώς σημείο, τότε κάτι επιβεβαιώνεται και διασταυρώνεται. Τεκμηριώνεται..............

Και μετά από αυτά όμως άντε να πεις ότι δεν θα ξαναπας σε γιατρό για διαγνωστικές εξετάσεις. Θα σε πουν γραφικό.

Ενας άλλος τρόπος για να διαπιστώσεις αν αυτά που λέει κάποιος είναι αλήθεια, είναι να ρίχνεις μιά ματια στο άμεσο περιβάλλον. Θα μάθεις να βλέπεις πράγματα που μέχρι χθές δεν έδινες σημασία.

Ο Γιαννουλάκης έλεγε ότι πύλες που οδηγούν στο εσωτερικό σφραγγίζονται με ένα ξωκλήσι και η εισοδος βρίσκεται κάτω από την Αγία τράπεζα. Αν χτυπήσεις ελαφρά το τακούνι 3 φορές κάνει θόρυβο σαν τύμπανο. Φαίνεται ότι είναι κουφιο από κάτω.

Ενα γνωστό μικρό εκκλησάκι με υπόγεια είσοδο είναι η Αγία Δύναμη στη Μητροπόλεως.
Από τότε που ήμουν παιδί αναρρωτιόμουν πως υπάρχει αυτό το μικρό εκκλησάκι στον περίβολο του Υπουργείου Παιδείας.
Κάτω από εκεί υπάρχει μία τεράστιοα υπόγεια στοά που οδηγεί στον Υμητό.
Υπάρχει και μιά τεράστια υπόγεια αίθουσα όπου οι καλόγεροι έφτιαχναν δυναμίτη για να βοηθήσουν την Επανάσταση του 21. Ολόκληρο εργοστάσιο δηλαδή ακριβώς κάτω από το Κέντρο της Αθήνας.

Η έρευνα είναι η καλύτερη διασκέδαση. Εξάπτει την περιέργεια. Σε κάνει να βλέπεις με άλλο μάτι ότι πέρναγε μεχρι χθές απαρατήρητο και το προσπέρναγες.

Ο Γιαννουλάκης τον οποίο έχω γνωρίσει μιλούσε για την "Συγκέντρωση της προσοχής". Όταν κάποια εκπομπή ανφέρεται σε κάτι παράξενο που δεν θέλει να πεί δημόσια λεπτομέρειες μιλάει για συγκέντρωση προσοχής.

Όταν ο άνθρωπος είναι εκπαιδευμένος να ακούει και να βλέπει ότι έχει σχέση π.χ με τη Μενεγάκη θα του έρχονται μπροστά του εικόνες και συζητήσεις γύρω από αυτό το θέμα. Αν στρέψει την προσοχή ξαφνικά σε ένα άλλο σημείο και θέμα θα βλέπει θα ακούει και θα συναντάει πρόσωπα που θα μιλούν για το ίδιο. Θα μάθει πολλά.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 24 Απρ 2010, 09:50

panaipolos έγραψε:Σαν μεγαλυτερος απο πολλους εδω μεσα , εχω διαβασει για την Κουφια Γη , απο το 1980
Yπάρχει κι άλλος εδώ μέσα που μπορούσε να διαβάσει το '80? :lol:
να σε φιλήσω παληκάρι μου! :smats:

panaipolos έγραψε:Εχω πολλα να σας πω και να περιγραψω για το θεμα της Κουφιας Γης..αλλα μαλλον θα αδικηθει σαν θεμα αν το ανοιξουμε
εδω , αφου το τοπικ αυτο ειναι για τον Λιακο.. και ολα αυτα περι Κουφιας Γης που εχω να πω , δεν τα εχει πει ο Λιακο
Σιγά μη δεν είχε ανοιχτεί ήδη το θέμα αυτό στα ΙΔΕΟ. :D :wink:
Τράβα εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?f=150&t=640 και παίξε μπάλα! :ups: :thumb:

doctormarkon έγραψε:Το θέμα είναι για το Λιακόπουλο και το ότι έχει γίνει θέμα συζήτησης ακόμα και κοροιδίας, σάτιρας ή και χλευασμού. Μα ο λόγος είναι ότι μίλησε πρώτος για την κούφια γη δημόσια.
Στην Ελλάδα, και σε μέσο τόσο άμεσο και εκταταμένης απήχησης όπως η τηλεόραση, ναι. Φυσικά δεν είναι ο μόνος που ανακάλυψε την πυρίτιδα. Δεν θέλω να υποστηρίξω εδώ τη θεωρία της κούφιας γης, γιατί ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Κι οι επιστήμονες επίσης ξεχνούν ότι για κάποια πράγματα που θεωρητικολογούν αλλά δεν μπορούν να τα αποδείξουν χειροπιαστά, ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ κάνουν! Οπότε έχουμε στην προκειμένη δύο στρατόπεδα θεώρησης εδώ, κανένα εκ των οποίων δεν μπορεί να αποδείξει αδιαμφισβήτητα αυτό που υποστηρίζει. Το μεν που θεωρεί τη γη "μασίφ" και το άλλο που τη θεωρεί κοίλη.
Γιατί τείνουμε να αποδεχόμαστε σχεδόν σαν θέσφατο το "μασίφ", ενώ το "κοίλο" μας κάνει φαιδρό και άξιο χλευασμού; Γιατί απλούστατα όταν βγει η επιστήμη του συστήματος και θεωρητικολογήσει υπέρ της "μασίφ" άποψης, (για τους όποιους λόγους- όχι πάντα καλών προθέσεων) παρά το γεγονός ότι η θέαση αυτή δεν είναι πρακτικά αποδείξιμη, στη σκέψη των μαζών γίνεται θέσφατο και αξίωμα, λόγω της ψυχολογίας της μάζας που λειτουργεί στο σκεπτικό "αφού το λέει ο ειδικός, έτσι θα είναι". Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά σαν κοινωνία, κάναμε τους "ειδικούς", ένα είδος μικρών θεών, και συχνά πασχίζουμε συνειδητά, να επιλέγουμε και να λειτουργούμε σύμφωνα με αυτά που κάθε εποχη και κάθε φορά, αυτοί πρεσβεύουν.

Κι αυτό εννοώ όταν λέω πως ζούμε/ενεργούμε και σκεφτόμαστε σύμφωνα με τις "νόρμες" των καιρών. Στην εποχή του Γαλιλαίου (που ήταν κι εποχή σκοταδισμού φυσικά) η "νόρμα" ήθελε τη γη επίπεδη. Κι έτσι η μάζα χλεύαζε τον Γαληλαίο. Και με το ίδιο (κι απαράλλαχτο σήμερα) λειτουργικό, η μάζα χωμένη μέσα στις "νόρμες" που της πασάρει το σύστημα και στα πλαίσια του "πραγματικού", όπως της έχει καθορίσει αυτό, πάντα θα απορρίπτει/χλευάζει/εξοστρακίζει όσους βγαίνουν από αυτά τα καλούπια, ώσπου να πάψει να είναι μάζα καθοδηγούμενη που δεν μπαίνει καν στη διαδικασία να σκεφτεί αυτόνομα, λες και προτιμά να σκέφτονται άλλοι (κάποιοι λίγοι- συνήθως λαμόγια του κερατά), πριν από αυτήν, γι'αυτήν.

Κι ΑΥΤΗ είναι η πληγή που μαστίζει την ανθρωπότητα σήμερα, χειρότερα από οποιαδήποτε άλλη πληγή που έχει ανοίξει και διαρκώς αιμορραγεί επάνω της... Κι αν ο Λιακόπουλος κι ο κάθε (εκτός νόρμας) Λιακόπουλος δίνει αφορμή για τέτοια συζήτηση, τέτοιας φύσεως προβληματισμό και συνάμα δίνει ένα ερέθισμα αναθεώρησης σ'όσους γουστάρουν να το βασανίζουν το ρημάδι που'χουν στους ώμους τους, τότε ΚΑΛΩΣ υπάρχει, όχι απαραίτητα γιατί μπορεί (υποθετικό) να μας μεταδώσει κάποια γνώση χρήσιμη, αλλά γιατί το γεγονός και μόνο ότι τσιγκλάει τα τυποποιημένα-κονσερβοποιημένα μας μυαλά, αρκεί και έχει αξία! ΓΙ'ΑΥΤΟ και επιμένω να υποστηρίζω πως όχι μόνο δεν κάνει ζημιά, αλλά μπορεί (δυνητικό) να γίνει και οφέλιμος, είτε αυτά που υποστηρίζει εμπεριέχουν αλήθειες, είτε είναι κατά το κοινώς λεγόμενο...εξεζητημένα φούμαρα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter » Σάβ 24 Απρ 2010, 11:28

doctormarkon έγραψε:Όταν ο άνθρωπος είναι εκπαιδευμένος να ακούει και να βλέπει ότι έχει σχέση π.χ με τη Μενεγάκη θα του έρχονται μπροστά του εικόνες και συζητήσεις γύρω από αυτό το θέμα. Αν στρέψει την προσοχή ξαφνικά σε ένα άλλο σημείο και θέμα θα βλέπει θα ακούει και θα συναντάει πρόσωπα που θα μιλούν για το ίδιο. Θα μάθει πολλά.
Αυτό μου θυμίζει τον "εκλεκτικό μηχανσιμό της αντίληψης" που λέγαμε στο Μάρκετινγκ.
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 24 Απρ 2010, 11:37

Ακριβώς αυτό είναι................................!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Κελαινώ

Δημοσίευση από KELAINO » Σάβ 24 Απρ 2010, 15:46

doctormarkon έγραψε:Όταν ο άνθρωπος είναι εκπαιδευμένος να ακούει και να βλέπει ότι έχει σχέση π.χ με τη Μενεγάκη θα του έρχονται μπροστά του εικόνες και συζητήσεις γύρω από αυτό το θέμα. Αν στρέψει την προσοχή ξαφνικά σε ένα άλλο σημείο και θέμα θα βλέπει θα ακούει και θα συναντάει πρόσωπα που θα μιλούν για το ίδιο. Θα μάθει πολλά.
Επίσης θυμίζει και το βιβλίο "Ιλλουμινάτους!", εκείνο με τα φνορντ, που αναφέρθηκε πρόσφατα σε άλλο θέμα. Αυτή ακριβώς η επικέντρωση της προσοχής ήταν ένας από τους (πολλούς και διάφορους) σκοπούς του βιβλίου, σύμφωνα με τους συγγραφείς.
Just close your eyes and smell the seagulls
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 24 Απρ 2010, 16:37

Και Κάρλος Καστανέντα επίσης
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Σάβ 24 Απρ 2010, 18:01

Το σταμάτημα του χρόνου; Χμμμ...
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 24 Απρ 2010, 19:04

Αν θυμάμαι καλά το λέει σημείο συναρμογής.
Αν το κέντρο της προσοχής αλλάξει αλλάζουν όλα.
Όντως έτσι έίναι. Το έχω διαπιστώσει
Άβαταρ μέλους
Nightrider
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από Nightrider » Δευ 26 Απρ 2010, 12:35

panaipolos έγραψε: Nightrider δυστυχως για σενα, εχω διαβασει και εγω τα βιβλια του Λιακοπουλου , και ξερω πολυ καλα τα σημεια που αναφερεσαι , ειναι λεπτομερειες που αποδεικνυουν οτι τα εχεις διαβασει περα απο μια απλη αναγνωση.
Κατά πρώτον και κύριον το παρόν θέμα είναι ο Λιακόπουλος και όχι εγώ. Το πως τα έχω διαβάσει και ποιά βιβλία΄του Λιακόπουλου έχω διαβάσει, δεν μπορείς να το γνωρίζεις.
Και αν εσύ είσαι τόσο έξυπνος που μπορείς να καταλάβεις βασιζόμενος σε μερικές κοινές φράσεις (τις οποίες ο Λιακό επαναλαμβάνει μονίμως στις εκπομπές του) ότι έχω μελετήσει σε βάθος και έχω κάνει διατριβή πάνω στα "πονήματα" του Λιακό τότε εκτιμώ ότι διαθέτεις σπάνια αντίληψη.

panaipolos έγραψε: Αυτο που λες δεν στεκει , δεν διαβαζουμε οτι βιβλιογραφια υπαρχει και δεν υπαρχει προκειμενου να εχουμε γνωμη , Ο καθενας επιλεγει τα βιβλια που τον εκφραζουν ειετε κρινοντας απο το τιτλο , το θεμα, την περιληψη η κριτικες αλλων .
Αυτά που δεν στέκουν είναι αυτά που λες εσύ. Άλλοιμονο αν βασίζω τη γνώμη μου σε ένα θέμα διαβάζοντας την περίληψη στο οπισθόφυλο ή διαβάζοντας από δεύτερο χέρι τις κριτικές άλλων ή κρίνω ένα βιβλίο από...τον τίτλο του!!!
Αυτά και μόνο τα λόγια σου αποδεικνύουν ότι τα κριτίρια σου και κατ'επέκταση η γνώμη σου είναι ρηχή και ατελής.
panaipolos έγραψε: Εκτος και υπαρχει αλλος λογος να ασχοληθω με καποιο βιβλιο που δεν με εκφραζει ...λεω εγω τωρα...πχ να γνωριζω τι λεει ο αντιπαλος για να μπορω να τον αντιμετωπισω η να του πεταξω λασπη :argue:
Εδώ έχεις δίκιο, αποκλειστικός μου λόγος είναι να αμαυρώσω την τιμή και την υπόληψη του Λιακό διότι έχουμε προηγούμενα και είναι ο βασικός μου αντίπαλος στην έδρα της λογοτεχνίας του φανταστικού και της συνομωσιολογίας στο διαγαλαξιακό πανεπιστήμιο που εδρεύει στον 2ο πλανήτη του Α' της Ανδρομέδας, με παράρτημα στην Σαμπάλα στην κούφια Γη.
Έτσι αποφάσισα να διαθέσω όλο μου το χρόνο και την ενέργεια για να...πετάξω λάσπη στο Λιακό!!

Ωραία μας έκανες και ευθυμήσαμε. Να γράφεις πιο συχνά.

panaipolos έγραψε: Σαν μεγαλυτερος απο πολλους εδω μεσα...
Και σαν μεγαλύτερος από πολλούς εδώ μέσα, όπως δηλώνεις, έχεις να πεις τίποτα για το Λιακό;

Αν όχι άνοιξε το θέμα για την κούφια γη και "κούφανε" μας εκεί!
Η λέξη "χριστιανισμός" περιέχει κάποια παρεξήγηση γιατί ουσιαστικά υπήρχε μόνο ένας χριστιανός, αλλά κι εκείνος πέθανε πάνω στο σταυρό. -Νίτσε-
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Δευ 26 Απρ 2010, 12:53

Χάλκινα Βιβλία

υπάρχει στα βιβλία του κείμενο που να μην προέρχεται από την διασωμένη αρχαία Ελληνική γραμματεία ;
αγνωστο κείμενο υπάρχει ;

"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
Άβαταρ μέλους
panaipolos
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από panaipolos » Τρί 27 Απρ 2010, 11:42

Nightrider
Αυτά που δεν στέκουν είναι αυτά που λες εσύ. Άλλοιμονο αν βασίζω τη γνώμη μου σε ένα θέμα διαβάζοντας την περίληψη στο οπισθόφυλο ή διαβάζοντας από δεύτερο χέρι τις κριτικές άλλων ή κρίνω ένα βιβλίο από...τον τίτλο του!!!
Αυτά και μόνο τα λόγια σου αποδεικνύουν ότι τα κριτίρια σου και κατ'επέκταση η γνώμη σου είναι ρηχή και ατελής.
Ωραια, τωρα αρχισες να πετας λασπη και σε μενα , εκτος απο το Λιακοπουλο. Ρηχη και ατελης ειναι η νοηση σου και υποπτες
οι προθεσεις σου. Ξερω πολυ καλα τι εχεις διαβασει απο βιβλια του Λιακο και που αναφερεσαι και το ξερεις και εσυ , και το σημειο επισης (ειναι ενα συγκεκριμενο σημειο ) που με εκανε να καταλαβω τι πρεσβευεις και τι συμφεροντα εξυπηρετεις. :cool: .

Αν παρολα αυτα κανω λαθος , και οτι αναφερεις εδω μεσα ειναι οτι εχεις ακουσει στις εκπομπες του , τοτε αυτο αποδεικνυει τη ρηχοτητα
και την ηλιθιοτητα σου, που προσπαθεις να κρινεις το εργο καποιου
απο μερικα τηλεοπτικα αποσπασματα και μονο, και αντιθετο με τις αποψεις σου , που θελουν να διαβαζεις ολη τη βιβλιοθηκη του κοσμου για να εχεις αποψη.....Που τα πουλας αυτα ?

Αλλα δεν πειραζει .....θα ερθει η ωρα που θα καταλαβεις το λαθος σου.... :freak:
YE KYE -][-
ΗΤΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΟΥ, ΗΤΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 27 Απρ 2010, 12:48

Δεν ξέρω εσείς, αλλά εγώ αισθάνομαι πως είμαστε
μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα... :lol: :lol: :lol:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Nightrider
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Nightrider » Τρί 27 Απρ 2010, 13:08

panaipolos έγραψε:
Nightrider
Ωραια, τωρα αρχισες να πετας λασπη και σε μενα , εκτος απο το Λιακοπουλο. Ρηχη και ατελης ειναι η νοηση σου και υποπτες
οι προθεσεις σου. Ξερω πολυ καλα τι εχεις διαβασει απο βιβλια του Λιακο και που αναφερεσαι και το ξερεις και εσυ , και το σημειο επισης (ειναι ενα συγκεκριμενο σημειο ) που με εκανε να καταλαβω τι πρεσβευεις και τι συμφεροντα εξυπηρετεις. :cool: .

Αν παρολα αυτα κανω λαθος , και οτι αναφερεις εδω μεσα ειναι οτι εχεις ακουσει στις εκπομπες του , τοτε αυτο αποδεικνυει τη ρηχοτητα
και την ηλιθιοτητα σου, που προσπαθεις να κρινεις το εργο καποιου
απο μερικα τηλεοπτικα αποσπασματα και μονο, και αντιθετο με τις αποψεις σου , που θελουν να διαβαζεις ολη τη βιβλιοθηκη του κοσμου για να εχεις αποψη.....Που τα πουλας αυτα ?

Αλλα δεν πειραζει .....θα ερθει η ωρα που θα καταλαβεις το λαθος σου.... :freak:
Δεν υπάρχει λόγος να σου πετάξω λάσπη φίλτατε, διότι από την συμπεριφορά σου και τη γλώσσα σου δείχνεις ότι η λάσπη είναι το φυσικό σου στοιχείο, και μάλιστα έχεις ζήσει τόσο πολύ μέσα στη λάσπη που έχει καταλάβει και την κοιλότητα του κρανίου σου!
Άντε λοιπόν παίξε στη λάσπη σου και άφησε τις εικασίες για τις προθέσεις μου και τα κίνητρα μου για την "εκστρατεία" μου κατά του Λιακόπουλου κατά μέρος.

Όπως ανέφερα και προηγουμένως η αντίληψη σου είναι ιδιαίτερη και με επιβεβαιώνεις συνεχώς με τα λεγομένα σου.

Μεγαλύτερε από πολλούς εδώ μέσα, που μπορείς και μαντεύεις προθέσεις και συμφέροντα και κρίνεις βιβλία από τα εξώφυλλα!

Ναι σίγουρα θα έρθει η ώρα που θα καταλάβω το λάθος μου :giggle: ...ο καιρός γαρ εγγύς...έτσι δεν είναι;
Η λέξη "χριστιανισμός" περιέχει κάποια παρεξήγηση γιατί ουσιαστικά υπήρχε μόνο ένας χριστιανός, αλλά κι εκείνος πέθανε πάνω στο σταυρό. -Νίτσε-
Άβαταρ μέλους
Astrea
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Astrea

Δημοσίευση από Astrea » Τρί 27 Απρ 2010, 13:19

doctormarkon έγραψε: Όταν έχεις ψάξει ένα θέμα από μία σκοπιά (πχ. μαρξιστική, αντικαπιταλιστική, Σχολή της Φρανγκφούρτης, Foucault, Illich κλπ) και ο άλλος τα ψάχνει από τελείως διαφορετική και καταλήξουν οι έρευνες στο ίδιο ακριβώς σημείο, τότε κάτι επιβεβαιώνεται και διασταυρώνεται. Τεκμηριώνεται..............
:worship: :worship:
Ακριβώς σε αυτό αναφέρεται ο Παναίπολος πιστεύω. Μπορεί να μας φαίνονται πολλά πράγματα απίστευτα.. μέχρι να διασταυρωθεί και να ενισχυθεί απο μια άλλη έρευνα.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω Nightrider είναι γιατί δεν ζητάς τα στοιχεία που έχει ο Παναίπολος... :conf:
μπορεί όλοι μας να έχουμε να μάθουμε απο αυτό
"Ανυπομονώ να δω όλο και περισσότερους ανθρώπους πρόθυμους ν' αντισταθούν στην κατεύθυνση στην οποία οδηγείται ο κόσμος μας..."
Rachel Corrie
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Τρί 27 Απρ 2010, 15:20

Χρειάζεται την πρόσκληση του Νάιτράιντερ;
Ας τα παραθέσει τα στοιχεία του, κι ας αφήσει τα "ξέρω με ποιούς είσαι και τί επιδιώκεις" που μόνο σοβαρότητα του αφαιρούν και δεν εξυπηρετούν σε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Nightrider
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Nightrider » Τρί 27 Απρ 2010, 15:21

Astrea έγραψε: Αυτό που δεν καταλαβαίνω Nightrider είναι γιατί δεν ζητάς τα στοιχεία που έχει ο Παναίπολος... :conf:
μπορεί όλοι μας να έχουμε να μάθουμε απο αυτό
Θα μπορούσε ο ίδιος αντί να προβαίνει σε προσωπικές επιθέσεις και σε ενέργειες απαξίωσης μου να μας παρουσιάζε τα στοιχεία του εξ'αρχής και να μην είχε δημιουργηθεί αυτή η "ωραία ατμόσφαιρα" που είπε και η Βίκυ.

Του το έχω ζητήσει άλλως τε τουλάχιστον δύο φορές.

Αντ'αυτού προσπάθησε να μαντέψει τι βιβλία έχω διαβάσει πως τα έχω διαβάσει και να ερευνήσει τα "σκοτεινά κέντρα" που με κατευθύνουν για να ρίχνω λάσπη στο Λιακόπουλο και να εικάσει αν έχω ή οχι προσωπικά με τον Λιακόπουλο.
Άβαταρ μέλους
Nightrider
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Nightrider » Τρί 27 Απρ 2010, 15:22

KELAINO έγραψε:Χρειάζεται την πρόσκληση του Νάιτράιντερ;
Ας τα παραθέσει τα στοιχεία του, κι ας αφήσει τα "ξέρω με ποιούς είσαι και τί επιδιώκεις" που μόνο σοβαρότητα του αφαιρούν και δεν εξυπηρετούν σε τίποτα.
Δεν θα μπορούσα να το θέσω καλλίτερα.

Σ'ευχαριστώ Κελαινώ!
Άβαταρ μέλους
panaipolos
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από panaipolos » Τρί 27 Απρ 2010, 18:16

ΝυχτοΚαβαλαρη, εσυ ξεκινησες να με υβριζεις , οχι εγω .

Με υποκειμενα σαν εσενα δεν αξιζει να σπαταλω το χρονο μου.

Οι αλλοι δεν σε εχουν καταλαβει γιαυτο σε υποστηριζουν αλλα εγω να σαι σιγουρος οτι καταλαβα τι πρεσβευεις και γιαυτο το λογο μου επιτιθεσαι τοσο σφοδρα και ειναι αδικο αφου δεν με ξερεις

Νομιζω δεν ειναι ο χωρος καταλληλος
για τα υβρεολογηματα σου , που σε χαρακτηριζουν .

Γιαυτο και δεν θα συνεχισω και δεν θα σε ακολουθησω στο κατηφορο σου .... :rose:
YE KYE -][-
Άβαταρ μέλους
Nightrider
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Nightrider » Τρί 27 Απρ 2010, 20:14

panaipolos έγραψε:Με υποκειμενα σαν εσενα δεν αξιζει να σπαταλω το χρονο μου.

Οι αλλοι δεν σε εχουν καταλαβει γιαυτο σε υποστηριζουν αλλα εγω να σαι σιγουρος οτι καταλαβα τι πρεσβευεις και γιαυτο το λογο μου επιτιθεσαι τοσο σφοδρα και ειναι αδικο αφου δεν με ξερεις
Είπε ο γάϊδαρος τον πετεινό κεφάλα.

Όλοι μπορούν να δούν ποιός ξεκίνησε προσωπική επίθεση.
panaipolos έγραψε:Οι αλλοι δεν σε εχουν καταλαβει γιαυτο σε υποστηριζουν αλλα εγω να σαι σιγουρος οτι καταλαβα τι πρεσβευεις και γιαυτο το λογο μου επιτιθεσαι τοσο σφοδρα
Ε ναι λοιπόν αγαπητοί συν-ιδεογραφίτες είναι ώρα να πέσουν οι μάσκες. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να κρυφτώ από αυτή την ιδαίτερη αντίληψη του αγαπητού panaipolou!
Ομολογώ λοιπόν είμαι ένας....Νεφιλείμ!

Η αποστολή μου είναι να αμαυρώσω τη φήμη του Λιακό και να τον καταστρέψω διότι φανερώνει τα μυστικά μας στον κόσμο και δεν μπορούμε να φέρουμε εις πέρας εύκολα τα σκοτεινά μας σχέδια.
Επίσης ο λόγος που επιτέθηκα αμέσως στον panaipolos είναι επειδή διαισθάνθηκα ότι κατέχει τη γνώση και έτσι θέλω να τον απαξιώσω.

Δυστυχώς όμως με ξεσκέπασε και τώρα θα έχω κυρώσεις από τον Σκοτεινό Αρχοντα. Ευτυχώς όμως, όλους αυτούς τους αιώνες που τον υπηρετώ έχω δείξει εξαιρετικές ικανότητες και κατά πάσα πιθανότητα η τιμωρία θα είναι να χάσω τις δυνάμεις μου και για μερικούς αιώνες να πρέπει να παραμείνω στον κόσμο σας σαν απλός θνητός!

Το σιχαίνομαι όταν γίνεται αυτό!!!!
panaipolos έγραψε:και ειναι αδικο αφου δεν με ξερεις
Ενώ για σένα είναι δίκαιο επειδή με ξέρεις!
panaipolos έγραψε:Γιαυτο και δεν θα συνεχισω και δεν θα σε ακολουθησω στο κατηφορο σου ....
Όχι μην μου το κάνεις αυτό, θα αντέξω την εκπτωσή μου για λίγο από τις τάξεις μας (των Νεφιλείμ ντε) δεν θα αντέξω όμως να μείνω στο κατήφορο μόνος μου, μη γίνεσαι κακούλης!

ΥΓ. Τελικά δεν έπρεπε να βάλω κανονική φωτό μου για άβαταρ αλλά απλώς ήλπιζα ότι δεν με καταλαβαίνατε εσείς οι υπόλοιποι διότι δεν έχετε ειδική αντίληψη, αλλά ήρθε ένας μεγαλύτερος από πολλούς εδώ μέσα και με κατάλαβε!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 27 Απρ 2010, 20:22

λολ παιδιά, αν και η κοντρίτσα σας έχει την πλάκα της για τους παρευρισκόμενους που την παρακολουθούν, λέω να επανέλθουμε στο θέμα Λιακό, και να καταπιαστούμε - όσοι θέλουν και θεωρούν πως έχουν κάποια αλήθεια αυτά που πρεσβεύει- με κάποια συγκεκριμένη διαδρομή του.

Για παράδειγμα λέει "ζουν ανάμεσά μας". Αν και δεν έχω διαβάσει το βιβλίο κι ούτε προβλέπεται τουλάχιστον στο άμεσο=εγγύς μέλλον, το "ζουν ανάμεσά μας" δεν μου κάνει καθόλου μα καθόλου απίθανο, ούτε παράλογο ούτε εκτός προσωπικών μου πεποιθήσεων - γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε. Εσείς τι λέτε;
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Τετ 28 Απρ 2010, 02:56

Λιακόπουλος ο αμφιλεγόμενος; χαχαχαχα
Όπως λέμε "Σέξτος ο Εμπειρικός";

Έλεος ρε παιδιά! Η εκπομπή του Λιακόπουλου είναι ένα τηλεπαζάρι βιβλίων αναπαραγόμενων και κενού νοήματος.

Υ.Γ. Πάρε κόσμε! Στα πέντε το ένα δώρο! Δεν πουλάμε, ξεπουλάμε! Τα δέκα βιβλία μόνο 49 ευρώ! Προλάβετε! Οι Νεφελίμ επανδρώνουν τις μονάδες τους! Διαβάστε για τα σκάφη έβδομης γενιάς που παρήγγειλαν από τον Σάμαελ! Α, ρε Πούτιν, τσαχπίνη!
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”