Nightrider δυστυχως για σενα, εχω διαβασει και εγω τα βιβλια του Λιακοπουλου , και ξερω πολυ καλα τα σημεια που αναφερεσαι , ειναι λεπτομερειες που αποδεικνυουν οτι τα εχεις διαβασει περα απο μια απλη αναγνωση.
Αυτο που λες δεν στεκει , δεν διαβαζουμε οτι βιβλιογραφια υπαρχει και δεν υπαρχει προκειμενου να εχουμε γνωμη , Ο καθενας επιλεγει τα βιβλια που τον εκφραζουν ειετε κρινοντας απο το τιτλο , το θεμα, την περιληψη η κριτικες αλλων .
Εκτος και υπαρχει αλλος λογος να ασχοληθω με καποιο βιβλιο που δεν με εκφραζει ...λεω εγω τωρα...πχ να γνωριζω τι λεει ο αντιπαλος για να μπορω να τον αντιμετωπισω η να του πεταξω λασπη
Παμε παρακατω...για την Κουφια Γη.....
Σαν μεγαλυτερος απο πολλους εδω μεσα , εχω διαβασει για την Κουφια Γη , απο το 1980 , οταν επεσε στα χερια μου ενα βιβλιο του Warren Smith - ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΦΙΑΣ ΓΗΣ (THIS HOLLOW EARTH αγγλιστι). Διαβασα συνταρακτικα πραγματα εκει μεσα αλλα παρολο που ημουν στην εφηβεια , καταλαβαινα οτι το θεμα δεν ειναι ουτε προς χλευασμο αλλα ουτε και να το παρεις τοις μετρητοις.
Αργοτερα το ξεχασα , μεχρι που το ξανακουσα τοσα χρονια μετα απο το Λιακο στη τηλεοραση ...και ειπα...μπα ξερουν κι αλλοι για τη κουφια γη
Και μην μιλησει κανεις για φυσικη εξηγηση και αποδειξη δια της ατοπου απαγωγης οτι δεν ειναι δυνατο να υπαρχει κατι αλλο στο εσωτερικο της γης , παρα μονο ρευστη μαζα σε τεραστια θερμοκρασια , γιατι φυσικη ξερουμε αλλα η επιστημη
καθε φορα προχωρα ενα βημα παραπερα και πολλες φορες ανατρεπει τον εαυτο της , σημαδι του οτι δεν κατεχει ολη τη γνωση. Με αυτο δεν θελω να πω οτι πιστευω ακραδαντα στη θεωρια της Κουφιας Γης , αλλα απλα θελω να πω οτι αξιζει
να ερευνουμε , να σκεφτομαστε και να μην απορριπτουμε τιποτα παρα μονο αν εχουμε ατρανταχτες πειραματικες αποδειξεις.
Ο λαος μας λεει κατι σοφο: ...ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ.....
Και μπορει η φωτια να καιει ακομα η μπορει να εχει σβησει αλλα ο Καπνος οπως ξερετε , συνεχιζει για πολλη ωρα ακομη...
Τι να πρωτοπει κανεις για τη Κουφια Γη.....να μιλησουμε για αναφορες ταξιδιων προς το Βορειο Πολο , που ξαφνικα
βρεθηκαν σε ευκρατο κλιμα .....για το βορειο σελας που πολυ ευκολα η φυσικη εξηγει με τον ιονισμο της ατμοσφαιρας και ξεμπερδευει με το θεμα...για την παραξενη . αλλοκοτη συμπεριφορα της μαγνητικης πυξιδας οσο πλησιαζουμε η ξεπερναμε το μαγνητικο πολο που αντι να στρεφεται οριζοντια , στρεφεται καθετα ..δειχνει δηλαδη προς τα κατω
......
για την βουδιστικη παραδοση της Agharta , μιας υπογειας χωρας βαθια μεσα στο κεντρο του πλανητη..για τον ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ των αρχαιων ημων προγονων για να μην παμε μακρια....για το διαχωρισμο χθονιες και υπο-χθονιες δυναμεις και οντοτητες (χθων=γη,χωμα) ...για τους καλικαντζαρους της λαϊκης μας παραδοσης
Εχω πολλα να σας πω και να περιγραψω για το θεμα της Κουφιας Γης..αλλα μαλλον θα αδικηθει σαν θεμα αν το ανοιξουμε
εδω , αφου το τοπικ αυτο ειναι για τον Λιακο.. και ολα αυτα περι Κουφιας Γης που εχω να πω , δεν τα εχει πει ο Λιακο