Lady Gaga

Εδώ βάζετε στίχους ελληνικών και ξένων τραγουδιών που αγαπάτε, σχολιάζετε μουσικούς ή μουσικά σας ακούσματα.
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Κελαινώ
Φύλο: Γυναίκα

Re: Lady Gaga

Δημοσίευση από KELAINO » Παρ 05 Μαρ 2010, 23:42

To μπλουζάκι Venom πάντως με θύμησε ότι τα ίδια λέγανε και για το χέβι μέταλ. Πριν από καμιά 20αριά χρόνια είχε κυκλοφορήσει ένα βιβλίο που τα ανέλυε διεξοδικότατα όλα αυτά. Είχε άπειρες σελίδες ανάλυση το συμβολισμό του Stairway to Heaven και το πόσο σατανιστικό τραγούδι είναι.
Ωραίες εποχές...
Just close your eyes and smell the seagulls
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από seliniasmenos » Σάβ 06 Μαρ 2010, 00:00

H Lady Gaga αρχιερεια του σατανισμού
Εικόνα

H Lady Gaga επικοινωνεί με τους Δρακονιανούς
Εικόνα

Η Lady Gaga καλεί το 666 the number of the beast
Εικόνα

Η Lady Gaga μικρή γοργόνα
Εικόνα
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Σάβ 06 Μαρ 2010, 14:26

Χθεσινοβραδυνή συνέντευξη της.
Ειδικά εσύ Αρέλα, να την δεις που λέει για τον Bowie.
(Λέει και κάτι για τον Μαικλ, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς, μπορείς να κάνεις ενα μικρό κόπο; :embar: )

Άβαταρ μέλους
Astrea
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Astrea

Δημοσίευση από Astrea » Σάβ 06 Μαρ 2010, 15:23

KELAINO έγραψε:To μπλουζάκι Venom πάντως με θύμησε ότι τα ίδια λέγανε και για το χέβι μέταλ. Πριν από καμιά 20αριά χρόνια είχε κυκλοφορήσει ένα βιβλίο που τα ανέλυε διεξοδικότατα όλα αυτά. Είχε άπειρες σελίδες ανάλυση το συμβολισμό του Stairway to Heaven και το πόσο σατανιστικό τραγούδι είναι.
Ωραίες εποχές...
Εχω περάσει απο αυτή την εποχή και απο όλες τις επόμενες! Ακόμα με πορώνουν ...ακόμα και οι Venom.
Τουλάχιστον είχαμε επίγνωση του τι ακουγαμε.
Τέσπα, δεν μπορώ να βοήθήσω κανέναν ερωτευμένο άντρα :lol: :loco: και σίγουρα το να απομυθοποιήσεις κάτι που σ'αρέσει είναι αρκετά δύσκολο (ίσως δεν χρειάζεται κιόλας.. τρελλα εγκεφαλικη διαδικασία..!!)
Αλλά για τα δικά μου δεδομένα βιάζει την αισθητική ... και την αισθητική του γυναικείου φύλου :banghead:
Και θα χει κ 2ο σεντονακι... χιχιχιχιχι :loco:
"Ανυπομονώ να δω όλο και περισσότερους ανθρώπους πρόθυμους ν' αντισταθούν στην κατεύθυνση στην οποία οδηγείται ο κόσμος μας..."
Rachel Corrie
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Σάβ 06 Μαρ 2010, 17:08

Eρωτευμένος καθόλου, λίγους μηνες πριν κ εγώ ήμουν απο αυτούς που την έβρισκαν αδιάφορη.
Απλώς την θεωρώ πολύ έξυπνη κ ξέρει να χτίζει τον μύθο της ;)
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Σάβ 06 Μαρ 2010, 18:35

φωτισμένοι,κερατα τράγων,πεταλούδες,σύμβολα με δάχτυλα
τhς πουτάνας γίνετε
ανάθεμα αν ξέρω έστω και ένα τραγούδι αυτής τις τραγουδιαρας.
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Σάβ 06 Μαρ 2010, 18:59

Kακως Τεο, θα έπρεπε να ξέρεις την γυναίκα που έδωσε στα χριστουγεννιάτικα τραγούδια μια πιο ευχάριστη πλευρά.....
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 06 Μαρ 2010, 21:37

Μόλις τώρα είδα την πονηματάρα της Αστρέαςςςςςςςς και κωλόπαθα πλάκες εκατό.
Βρίσκω απογοητευτικές τις αντιδράσεις, αλλά τις ψιλοπερίμενα κι όλας, οπότε άκυρο το απογοητευτικό, θα το πω αναμενόμενο.

Σε ό,τι με αφορά, χειροκροτώ ασύστολα :clap: ψηφίζω δαγκωτά και προσκυνώ την ανάλυσή σου γαζέλα, που είναι με επιχείρημα και τεκμηρίωση. Όποιος έχει ματάκια βλέπει. Όποιος δε θέλει ή δε μπορεί, δεν πειράζει, όλα έχουν το χρόνο τους.

Ήταν κορυφαία η αναλυσάρα σου!
:urock: :urock: :urock:

(περιμένω και τον δεύτερο γυρο που μας έταξες και μην πτοείσαι απ'τις ξενερωσιές των αρρένων ότινες γκαγκαδίζουσι :loco: )
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Παρ 12 Μαρ 2010, 14:26

Το νεο βίντεο

Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Παρ 12 Μαρ 2010, 15:29

ArELa έγραψε:Μόλις τώρα είδα την πονηματάρα της Αστρέαςςςςςςςς και κωλόπαθα πλάκες εκατό.
Βρίσκω απογοητευτικές τις αντιδράσεις, αλλά τις ψιλοπερίμενα κι όλας, οπότε άκυρο το απογοητευτικό, θα το πω αναμενόμενο.

Σε ό,τι με αφορά, χειροκροτώ ασύστολα :clap: ψηφίζω δαγκωτά και προσκυνώ την ανάλυσή σου γαζέλα, που είναι με επιχείρημα και τεκμηρίωση. Όποιος έχει ματάκια βλέπει. Όποιος δε θέλει ή δε μπορεί, δεν πειράζει, όλα έχουν το χρόνο τους.

Ήταν κορυφαία η αναλυσάρα σου!

(περιμένω και τον δεύτερο γυρο που μας έταξες και μην πτοείσαι απ'τις ξενερωσιές των αρρένων ότινες γκαγκαδίζουσι :loco: )

Τί να σε κάνω που δεν έχω χρόνο, θα σ' έβγαζα ακριβώς τα ίδια και χειρότερα για τον Μπόουι ή όποιον άλλον θες. Εκείνη η αστραπή στο μάτι... πωπω συσχετισμοί που μπορούν να γίνουν πάνω στο θέμα "αρσενικοθήλυκος"... η Ντισκόρντια να βάλει το χέρι της...
Άβαταρ μέλους
Astrea
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Astrea » Σάβ 27 Μαρ 2010, 17:46

Keilano μου ξέρω ακριβώς τι λές :D
Εχει πολύ ψωμί το θέμα... μουσική βιομηχανία... και σίγουρα τίποτα δεν είναι τυχαίο!!
Λοιπόν έχω υποσχεθεί ανάλυση και δεν ξέρω απο που να ξεκινήσω... ειδικά με αυτήν εδώ!!
Πάντως για το και καλά διασκευασμένο τραγουδάκι Christmas Tree.... λέω απλά ΕΛΕΟΣ.
Γιατί δεν έπιασε κάτι για τον Ιουδαισμό να βλέπαμε αντιδράσεις? Και πάνω σε αυτό το κομματάκι έρχεται κ η επόμενη αναλυσούλα..
εκεί θα επικεντρωθούμε στο Christ ή Αντι-Christ
"Ανυπομονώ να δω όλο και περισσότερους ανθρώπους πρόθυμους ν' αντισταθούν στην κατεύθυνση στην οποία οδηγείται ο κόσμος μας..."
Rachel Corrie
Άβαταρ μέλους
Astrea
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Astrea » Σάβ 27 Μαρ 2010, 17:48

theo έγραψε:φωτισμένοι,κερατα τράγων,πεταλούδες,σύμβολα με δάχτυλα
τhς πουτάνας γίνετε
ανάθεμα αν ξέρω έστω και ένα τραγούδι αυτής τις τραγουδιαρας.
Χαίρομαι που δεν ξέρεις. Αν όμως έχεις παιδάκια καλό θα ήτανε να παρακολουθησεις πόση σαπίλα παίζει!!!
Rachel Corrie
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Σάβ 27 Μαρ 2010, 18:12

Κοίτα, δεν ξέρω για τράγια κέρατα και τέτοια, προχτές διάβασα όμως στην εφημερίδα ότι πίνει σα βετέξ λέει, κι αυτό για μένα είναι χείριστο. Και για την ίδια, νέα κοπέλα, αλλά και γιατί είναι δημόσια περσόνα και λειτουργεί ως πρότυπο.
Άβαταρ μέλους
Astrea
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Astrea » Σάβ 27 Μαρ 2010, 18:52

Ξέρω οτι θα ακουστεί ως μνησικακία... αλλά αν έχει τάσεις αυτοκαταστροφής δεν με ενοχλεί καθόλου.
Βέβαια μπορεί τα μέσα απλά να λένε οτι πίνει σαν βετεξ :lol: ... γιατί απλά ξέρουν οτι αυτη η περσόνα αποτελεί πρότυπο για την νεολαία...
Rachel Corrie
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter » Σάβ 27 Μαρ 2010, 19:01

Astrea έγραψε:Χαίρομαι που δεν ξέρεις. Αν όμως έχεις παιδάκια καλό θα ήτανε να παρακολουθησεις πόση σαπίλα παίζει!!!
Κι εγώ χαίρομαι:)
Πρώτη φορά άκουσα τραγούδι της από τα video σ'αυτό το νήμα και σίγουρα δεν πρόκειται να επιδιώξω να ακούσω άλλο, καθ'ότι πρόκειται περί μουσικής μετριότητος (και είμαι ευγενικός), χώρια που η pop ουδέποτε με άρεσε.
Από τις φωτό που είδα, μόνο ένα έχω να πω: κακογουστιά απίστευτη.
Video clip δεν θα σχολιάσω, καθώς απλώς δεν τα παρακολουθώ... προτιμώ να κρίνω τη μουσική ως μουσική και όχι για το οπτικό της περιτύλιγμα.
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
Astrea
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Astrea » Σάβ 27 Μαρ 2010, 19:32

@ exiled - Παρακολουθώ τα πάντα όσα έχουν να κάνουν με μουσική, αλλά οι μουσικές μου προτιμήσεις ενώ καλύπτουν πολλά είδη... μ'αρεσει να τα εξαντλώ όλα στην υπερανάλυση. Λειτουργεί σαν κριτήριο του τι θέλει να πει ο ποιητής .. ένα πράγμα :D
Και εκεί που δεν έδινα σημασία στο περιτύλιγμα, είδα την κυρία ... Λείντι.. και τα είδα ΟΛΑ :freak:
Οπως έχω υποσχεθεί ανάλυση κ σε άλλο τραγουδακι της... Ξανα-επέστρεψε σε παρακαλώ... Είναι πραγματικά ενδιαφέρον!
Rachel Corrie
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter » Σάβ 27 Μαρ 2010, 20:45

Astrea έγραψε:@ exiled - Παρακολουθώ τα πάντα όσα έχουν να κάνουν με μουσική, αλλά οι μουσικές μου προτιμήσεις ενώ καλύπτουν πολλά είδη... μ'αρεσει να τα εξαντλώ όλα στην υπερανάλυση. Λειτουργεί σαν κριτήριο του τι θέλει να πει ο ποιητής .. ένα πράγμα :D
Εγώ πάλι δεν ακούω μουσική πολύ, έχουν για μένα πολύ μεγάλη βαρύτητα οι στίχοι και σχεδόν ποτέ δεν βλέπω βιντεο κλιπ... τα περισσότερα που έχω δει είναι στο youtube, ψάχνοντας να βρω συνδέσμους για τραγούδια σε φίλους... παρεμπιπτόντως, ένας συγκάτοικος εδώ στην Αγγλ-εταίρα δεν είχε ακούσει ποτέ Scorpions (αν είναι δυνατόν), αλλά κατέληξε ότι αυτό εδώ παίρνει βραβείο (γυναικείου) casting. Συμφωνώ μαζί του :) :) :)
Astrea έγραψε:Και εκεί που δεν έδινα σημασία στο περιτύλιγμα, είδα την κυρία ... Λείντι.. και τα είδα ΟΛΑ :freak:
Οπως έχω υποσχεθεί ανάλυση κ σε άλλο τραγουδακι της...
Κάτι μου λέει ότι θα τα βλέπω χωρίς ήχο (είπαμε, επιεικέστατα μέτρια) για να κοιτάζω τους συμβολισμούς (αν και δεν είμαι εξπέρ στο θέμα... σε πρώτη πάντως ματιά, κακέκτυπο της Μαντόνα στα νιάτα της μου θυμίζει.
Astrea έγραψε:Ξανα-επέστρεψε σε παρακαλώ... Είναι πραγματικά ενδιαφέρον!
Δεν είπα ότι θα έφευγα... παρακολουθώ όλα τα νήματα και, αν νιώθω ότι έχω να συμβάλω στην κουβέντα, παρεμβαίνω :)
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Παρ 21 Μάιος 2010, 17:00

Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 21 Μάιος 2010, 20:04

H Mαντόνα σε αντίστοιχη ηλικία ήταν πολύ καλύτερη. Εσκιζε. Είχε κι εκείνη προκλητικές εμφανίσεις αν και όχι τόσο κραυγαλέες.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Σάβ 22 Μάιος 2010, 01:37

Καμμία σχέση, η Γκαγκα είναι χαλαρά πιο ψαγμένη σε όλα.
Άβαταρ μέλους
Astrea
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Astrea » Τετ 26 Μάιος 2010, 16:53

seliniasmenos έγραψε:Καμμία σχέση, η Γκαγκα είναι χαλαρά πιο ψαγμένη σε όλα.
Σιγουρα πιο ψαγμένη!!!! :help: :help: :help:

Μιας που όλα τα βίντεο της και οι εμφανίσεις της είναι γεμάτες συμβολισμό και κρυμμένα μηνύματα.
Το“Bad Romance” «κακό ειδύλλιο» βέβαια είναι οτι πιο κραυγαλέο έχουν δει τα ματια μου και ουσιαστικα περιγράφει τα σκοτεινά τελετουργικά της μουσικής βιομηχανίας
Λέγοντας σύμβολα …
Όλα λειτουργούν μεταφορικά και ίσως να ήταν πιο ξεκάθαρο εάν γινόταν μια ανάλυση και άλλων βίντεο κλιπ διαφόρων καλλιτεχνών, για να δείτε πως όλα συνδέονται...
Το Bad Romance είναι το 1ο κομμάτι του δίσκου της με όνομα Fame Monster (Το τέρας της φήμης). Σε προηγούμενες δουλειές της ακόμα κ σε συνεντεύξεις της διατυμπανίζε ότι θα έκανε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ για να γίνει διάσημη. Αυτό το βίντεο λειτουργεί ως συνέχεια δείχνοντας την ...ως θύμα
΄Στους στίχους λοιπόν λέει οτι θέλει να ζήσει ένα κακό ειδύλλιο καταχρηστικό, σκληρό, γνωρίζοντας ότι είναι άρρωστο και άσχημο. Σε αρχική φάση μπορεί κάποιος να πει ότι μιλάει για μια σχέση με ένα ψυχοπαθή, αλλά το βίντεο εντέλει αποκαλύπτει ποιός είναι αυτός ο ψυχοπαθής και στην πραγματικότητα είναι η μουσική βιομηχανία.
Το τραγούδι ξεκινά με ένα chant, παρόμοιο με αυτό της Rihanna στο Disturbia (Αμ) Το πώς λειτουργουν τα chant κ γιατί… θα αναλυθεί καλύτερα στο νήμα περί Συχνοτήτων κ ήχων. Τελοσπάντων.. πάμε

Rah-rah-ah-ah-ah-ah! ( Το κρατάμε το Ρα. Αιγυπτιακός θεός του ήλιου… το All-Seeing Eye είναι το μάτι του Ρα … )
Roma-roma-mamaa! (Έχει δηλώσει ότι γεννήθηκε σε μια καθολική οικογένεια… μμμ δεν κολλάμε προς το παρόν σε αυτό )
Ga-ga-ooh-la-la!
Want your bad romance και συνεχίζει (μετάφραση) Θέλω το κακό ειδύλλιο, θέλω την ασχήμια σου, την αρρώστια σου, όλα.. αρκεί να είναι δωρεάν…
Στο βίντεο βλέπουμε ότι δεν είναι δωρεάν όμως.. (Όπως επίσης ασαφές το Your μιας που είναι αντωνυμία 2ου ενικού αλλά και πληθυντικού στην αγγλική γλώσσα.)
Εκτός της σαδομαζοχιστικής της διάθεσης στους στίχους οι πολλοί συμβολισμοί βρίσκονται στο βίντεο και συνδέουν το πνευματικό στοιχειό σε όλα αυτά! η φήμη ισοδύναμη με υποβολή στη σκοτεινή πλευρά

Και συνεχίζει (στίχοι)
Θέλω τη φρίκη σας
Θέλω το σχέδιό σας… I want your psycho -Your vertigo stick-Want you in my rear window--Baby you’re sick-I want your love

Οι στίχοι από μόνοι τους δεν βγάζουν ‘ζουμί’ και είναι ανοικτά στην ερμηνεία αλλά το οπτικό δίνει ένα ιδιαίτερο νόημα στις λέξεις.
ΔΕΝ τραγουδά σε ένα πρόσωπο, αλλά σε μια ομάδα, μια οντότητα, μια οργάνωση, σε αυτούς που έχουν τη δύναμη να την καταστήσουν διάσημη. Θέλει να είναι μέρος εκείνου του απαίσιου και αλλοιωμένου συστήματος και να γράψει ένα κακό ειδύλλιο με αυτούς.

ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ .. έτσι για να πάρετε λίγο την αίσθηση
[media] http://www.youtube.com/watch?v=qrO4YZeyl0I&feature=fvst[/media]
Κύρια πλοκή
Το βίντεο αρχίζει με την Gaga υπνωτισμένη/προγραμματισμένη στον θρονο της, ξυπναει ξαφνιασμενη απο δέσμη φωτος κ πλανο σε βοτκα με πυραμίδα πανω, αργότεα αναδυεται από ένα φέρετρο υψηλής τεχνολογίας. Μας λέει οτι αρχικα στερείτο αισθήσεων μιας που τα μάτια, αυτιά ακόμα κ η μύτη της καλύπτονται!
Η αισθητήρια στέρηση είναι μια τεχνική βασανιστηρίων που χρησιμοποιείται στους φυλακισμένους ή στους σκλάβους (νοητικός έλεγχος) προκειμένου «να σπασουν» ωστε να επανεκπαίδευτουν. Οπότε μας δείχνει οτι είναι αρχάρια, ερασιτέχνης και δεν ξέρει πραγματικά τι κάνει.
Εικόνα

Σε άλλη σκηνη την δειχνει να εχει νοηση, μόνο μιλώντας σε έναν καθρέφτη (μεγάλη ιστορία οι καθρέφτες!!!).
Εικόνα
(Θυμίζει την ταινία The Who’s Tommy οπου ένα τυφλό, χαζο και κουφο αγόρι ,έγινε έτσι μετά από ένα τραυματικό συμβάν, το οποιο ανταποκρίνεται μόνο κοιτάει έναν καθρέφτη)
Όπως ειπε η Gaga σε μια συνεντευξη… ξεπλυνε τις αμαρτιες της σε αυτο το βιντεο. Ανοιχτά ματακια και από αθώα σταδιακά γίνεται το ΤΕΡΑΣ της ΦΗΜΗΣ.

Η αθώα Gaga κάνει ένα αθώο μπάνιο με αυτά τα τεραστια αθώα ματάκια

Εικόνα

Παλεύει με 2 γυναίκες, ενώ στο τέλος δέχεται την μοίρα της και αποδίδει δίνει φόρο τιμής σηκώνοντας τα χέρια με τον ιδιο τροπο που θα σηκώσει στην συνέχεια…
Εικόνα

Κατά την διάρκεια, υπάρχει ένα μπρος πίσω στην πλοκή, μεταξύ του ότι πιέστηκε για να ενδώσει και στο ότι αυτή δέχτηκε οικειοθελώς. Ηπιε κ βοτκίτσα, η όποια εντελώς κατά τύχη έχει μια πυραμίδα πάνω της.
Στην συνέχεια άνευ ρούχων αναγκάζεται να παρουσιάσει τις υπηρεσίες της (λευκό χρώμα ρουχων) μπροστά σε κάποιους άντρες. Κάθε άτομο προφανώς αντιπροσωπεύει μια δισκογραφική εταιρεία και προσφέρουν κάποια ποσα για να δουν ποιος θα την αγοράσει. (αν προσέξατε επίσης το ταττου-τρίαινα.. )
Εικόνα

Όλα αυτά είναι εις γνώσιν της και επιλέγει έναν. Το τυπάκι με την μάσκα όμως (κρυφή ταυτότητα) αφού είναι ικανοποιημένο από τις επιδόσεις της ανεβάζει το ποσό της δημοπρασίας για να την αποκτήσει
Εικόνα

Και αφού αγοράστηκε ως sex slave πηγαίνει με τον τυχερό… σε ένα αρκετα συμβολικο δωματιο και βαζει τα χερακια της κάτω από τα κερατακια. (να τα παρουσιάσει λίγο μωρέ… )
Εικόνα

Αφου το κάνει αυτό… όλος τυχαίως ξεσπάει φωτιά στο δωμάτιο (όλα καίγονται εκτός από αυτά που βρίσκονται πάνω από το κρεβάτι)
Τυχαίο ότι ΚΑΙ σε αυτό το βιντεο εχει παλι ζωακια με κερατακια ???!!!???
Προσεφερε λοιπόν τον εαυτό της στον βωμο και ετσι ξεκινησε την πορεια της στην Ταξη. Πλεον όχι ως απλα φιλη αλλά ως ενας από αυτους . Συνεπώς δεν τίθεται θέμα σεξ με τον τυπο γιατι δεν τιθεται απαυτου η προσφορά!!! Αλλά αυτή η προσφορα καίγεται! ο τυπος ηταν απλά ο μεσάζοντας
Εικόνα

Όταν η φωτια ξεκιναει, την ιδια στιγμη την δείχνει να χορεύει με μασκοφόρους χορευτές… Το χρώμα έχει σημασία! Κόκκινο της φωτιας.
Οποιος ειδε τα βραβεια ΜTV – VMA 2009 κ οποιος τα βλεπει καλο θα ταν να αρχίσει να τα βλέπει αλλιως! Να ναι καλά η Gaga που το πε σε μια προ-βραβειων συνεντευξη κ μου βαλε ψυλους στα αυτια (αυτό είναι το άλλο θεματακι που θα ποσταρω..)
Οπου και η Gaga και η Taylor Swift προ τελετης φόραγαν λευκά και κατοπιν εμφανιστηκαν με αυτό το κοκκινο!!! Είναι δεδομενη η αλληλουχια που ακολουθειται.
Εικόνα
Συν του ότι μας δείχνει κ το ματάκι σε τρίγωνο (όπως όλοι οι ‘μεγάλοι μουσικοί’ κάνουν τον τελευταίο καιρό)
Στην τελευταία σκηνή βλέπουμε να έχουν καεί τα πάντα…. εκτός αυτής και των γαζελακίων
ο τύπος μας … Πάπαλααααααα.. ήταν ένα εργαλείο λοιπόν (πως γίνεται σε κάθε βίντεο να σκοτώνεται ένας τύπος από αυτήν αρχίζει να με προβληματίζει)
Εικόνα
Άλλα σύμβολα
Συμβολισμός Ήλιου.
Η λατρεία του ήλιου ήταν πάντα η κεντρική ιδεα στον αποκρυφισμό. Εκτός από τα γυαλιά είναι κ το χρυσό φορεματάκι που το επιβεβαιώνει
Εικόνα

Η ακτίνα που την φέρνει στην ζωή… στην αρχη του βιντεο-κλιπ…. Πεφωτίστηκε το κοριτσάκι !

Εικόνα

Gaga ως κέντρο της τροχιάς των πλανητών

Εικόνα

Και όλος τυχαίως στα GRAMMY… μετά από πολύ καιρό αφότου γυρίστηκε το βιντοκλιπ.. αποφάσισε o Sir… Elton John….να επιλέξει το ιδιο σχέδιο ως σκουλαρίκι ενώ παίζει πιάνο με την Gaga
Εικόνα

Εντάξει.. ξέρουμε ότι ο χριστιανισμός είναι σε σύγκρουση με τις απόκρυφες μυστικές κοινωνίες, αλλά να το βλέπεις αυτό και να αντιπροσωπεύεται στο βίντεο.. Ε!!! σου κάνει κάπως!
Μόνο κ μόνο ότι βρίσκεται πάνω στο φέρετρο η λέξη Monster πάνω από τον σταυρό …κάτι σου κάνει!
Εικόνα

Και η λέξη «τέρας» πάλι σχετιζόμενη με έναν χριστιανικό σταυρό εδώ…
Εικόνα

Το πιο ανεπίτρεπτο, ανεξαρτήτου θρησκείας είναι που τον ‘τοποθετεί’ τον σταυρό.. Ε.. δεν δείχνει κ σεβασμό

Εικόνα

Και στην χορογραφία της, λες ‘’’Το κοριτσακι μου θα κάνει τον τον σταυρο της» αλλά όχι… .κάνει ένα τρίγωνο ανταυτου …

Εικόνα

Σε κάποιες σκηνές μοιάζει κ σε ερπετοειδές τέρας με έμφαση στην ραχοκοκαλιά…
Εικόνα

Εδώ μάλιστα φωσφορίζει….
Εικόνα

Στο κεφαλάκι της έχει αυτήν την πανέμορφη νυχτερίδα…..
Εικόνα

Άλλη φωτο από εκεί.. με έμφαση στην ραχοκοκαλιά
Εικόνα

Και αν μου πειτε ότι δεν είναι το συμβολικό κ το τι θελει να πει ο ποιητης .. και αν μου πει κανεις ότι δεν υπαρχει ομοιοτητα με τον διαολο στον παρακάτω πίνακα… θα τραβαω τα μαλλιά μου!
Εικόνα

Πίνακας του Michael Pacher
Rachel Corrie
Άβαταρ μέλους
nibirunemesis
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nibirunemesis » Τετ 26 Μάιος 2010, 19:39

:worship: :worship: :worship:
:respect: :respect: :respect:

Ζωγράφισες Αστραίακι....Τα 'σπασες όλα ρόιδο τα έκανες!!

Να προσθέσω στα παραπάνω το χαρακτηριστικό κούρεμα της λέιντι, το οποίο παραπέμπει μαζί και με όλο της το λούκ σε αιγύπτια βασίλισσα, καθώς και το "φως" το οποίο "ξυπνάει" τα τομαράκια θυμίζει έντονα τον τρόπο με τον οποίο μπαίνει το φως στις πυραμίδες σε συγκεκριμένες ημερομηνίες...

βρήκα κι άλλα πολλά ειδικά για το συγκεκριμένο βίντεο μόλις βρώ λίγο χρόνο θα τα βάλω κι αυτά. Επιφυλλάσσομαι και για μουσική ανάλυση...
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Πέμ 27 Μάιος 2010, 02:34

Αναρωτιέμαι: Είδε κανείς τις συνεντεύξεις ή χάφτουμε κάθε συνομωσιολογία που μας πασάρουν;
Αντε να απαντησω σε όλα.
Rah-rah-ah-ah-ah-ah! ( Το κρατάμε το Ρα. Αιγυπτιακός θεός του ήλιου… το All-Seeing Eye είναι το μάτι του Ρα … )
Roma-roma-mamaa!
Επίσης, (κοίτα σύμπτωση), τυχαίνει να είναι η αρχή της λέξης Romance. Φοβερό έτσι;
Want your bad romance και συνεχίζει (μετάφραση) Θέλω το κακό ειδύλλιο, θέλω την ασχήμια σου, την αρρώστια σου, όλα.. αρκεί να είναι δωρεάν…
Μπορείς να δεις την συνέντευξη που πόσταρα πριν. Μιλάει για ακριβώς αυτή την φράση.
Και συνεχίζει (στίχοι)
Θέλω τη φρίκη σας
Θέλω το σχέδιό σας… I want your psycho -Your vertigo stick-Want you in my rear window--Baby you’re sick-I want your love

Οι στίχοι από μόνοι τους δεν βγάζουν ‘ζουμί’ και είναι ανοικτά στην ερμηνεία αλλά το οπτικό δίνει ένα ιδιαίτερο νόημα στις λέξεις.
ΔΕΝ τραγουδά σε ένα πρόσωπο, αλλά σε μια ομάδα, μια οντότητα, μια οργάνωση, σε αυτούς που έχουν τη δύναμη να την καταστήσουν διάσημη. Θέλει να είναι μέρος εκείνου του απαίσιου και αλλοιωμένου συστήματος και να γράψει ένα κακό ειδύλλιο με αυτούς.
Δεν βγάζουν κανένα απολύτως νόημα αν δεν ξέρεις οτι αναφέρεται σε ταινίες του χίτσκοκ. (μήπως ήταν και αυτός αποκρυφηστής; Χμμμμ...)
Και για να σε βοηθήσω, το vertigo stick είναι ακριβώς ο,τι και το disco stick. :lol:
Το βίντεο αρχίζει με την Gaga υπνωτισμένη/προγραμματισμένη στον θρονο της, ξυπναει ξαφνιασμενη απο δέσμη φωτος κ πλανο σε βοτκα με πυραμίδα πανω, αργότεα αναδυεται από ένα φέρετρο υψηλής τεχνολογίας. Μας λέει οτι αρχικα στερείτο αισθήσεων μιας που τα μάτια, αυτιά ακόμα κ η μύτη της καλύπτονται!
Η αισθητήρια στέρηση είναι μια τεχνική βασανιστηρίων που χρησιμοποιείται στους φυλακισμένους ή στους σκλάβους (νοητικός έλεγχος) προκειμένου «να σπασουν» ωστε να επανεκπαίδευτουν. Οπότε μας δείχνει οτι είναι αρχάρια, ερασιτέχνης και δεν ξέρει πραγματικά τι κάνει.
Eπίσης δείχνει οτι έχουμε κοιμηθεί απο τα στερεότυπα που μας βάζει η κοινωνία και δεν μας επιτρέπει να είμαστε ο εαυτός μας. Οπότε απο μια μεριά έχεις δίκιο, είναι ο νοητικός έλεγχος αλλά αυτός που κάνει η κοινωνία θέτωντας στερότυπα.

Για όοοοοολη την σκηνή στο μπάνιο. Οχι, δεν αποδέχεται τίποτα, και εκεί είναι το ποιντ. Το οτι η κοινωνία σου επιβάλλει να είσαι κάποιος άλλος με το χειρότερο τρόπο. Και όχι, δεν είναι τρίαινα, είναι το σήμα της ειρήνης, for god's sake!

Περι φωτιάς και αγοραπωλησίας. Εκεί αναφέρεται στον έρωτα. Θες ακριβή σημασία της φωτιάς στο κρεββάτι; :loco:
Οποιος ειδε τα βραβεια ΜTV – VMA 2009 κ οποιος τα βλεπει καλο θα ταν να αρχίσει να τα βλέπει αλλιως! Να ναι καλά η Gaga που το πε σε μια προ-βραβειων συνεντευξη κ μου βαλε ψυλους στα αυτια (αυτό είναι το άλλο θεματακι που θα ποσταρω..)
Οπου και η Gaga και η Taylor Swift προ τελετης φόραγαν λευκά και κατοπιν εμφανιστηκαν με αυτό το κοκκινο!!! Είναι δεδομενη η αλληλουχια που ακολουθειται.
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά αν εννοείς το red carpet, η Gaga ήταν στο μαύρο και το χρυσό. Λευκά φόρεσε μόνο όταν τραγούδησε.

Για όλα τα υπόλοιπα: Το πλανητικό σύστημα ήταν κάτι που χρησιμοποιούσε στο Fame ball tour γιατί πολύ απλά ο δίσκος αναφέρεται στην φήμη όπου όλα περιτρυγιρίζονται γύρω σου (Περι φήμης κλπ. θα τα πούμε άλλη φορά, ή απλώς... δείτε συνεντεύξεις!)

Και για την όλη γέννηση του τέρατος, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Δείτε την συνέντευξη που έβαλα πιο πριν (αν δεν είναι σε αυτή, τότε πείτε μου το να βάλω μια άλλη, δεν θυμάμαι σε ποια απο τις δυο εκπομπές το είχε πει).

Κοινώς, ωραία η συνωμοσιολογία αλλά να ξέρουμε και τι λέμε, να το έχουμε ψάξει λίγο παραπάνω το θεματάκι. Γιατί αν ψάξεις λίγο την φιλοσοφία του εκάστοτε καλλιτέχνη τότε μπορείς να βρεις μια χαρά νόημα σε όλα.

Α! Και ένα βίντεο εξαιρετικά αφιερωμένο.

Άβαταρ μέλους
nibirunemesis
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nibirunemesis » Πέμ 27 Μάιος 2010, 05:52

Κάτσε ρε Σεληνιασμένε! Όλα αυτά, ο έρωτας, ο Χίτσκοκ, τα μασωνικά "ξυπνήματα" κι όοοολα όλα αυτά πως κολλάνε μεταξύ τους?

Και δε μου λες? Το από κάτω τι είναι? Γιατί με το χεράκι της κάνει ένα συγκεκριμένο χαιρετισμό προς τους Reptilians όπως είναι γνωστή αυτή η χειρονομία?

Εικόνα

Κι αυτή η βοτκίτσα που πολύ σωστά μου επισήμανε η Αστραία αργότερα? Ωραία πυραμίδα το μπουκάλι και η βότκα συμβολίζει και άλλα πολλά από μόνη της... ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ Η ΒΟΤΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΡΟΣ-ΤΑΦΟ??

Εικόνα

Για δες κι όλας στο βίντεο από 0:52-0:54 τι κάνει με το χεράκι και πως παίζει! Και μετά για δες και τις μασωνικές χειρονομίες.

Και όπα? Τι είναι αυτό? Χίτσκοκ είναι και αυτό??

Εικόνα

εδώ και μια πιό κοντινή....μέχρι και τα "ακουστικά" είναι τρίγωνα!!!
Εικόνα

Και πάλι απο 1:19-1:21 ΠΑΛΙ η ίδια χειρονομία. Στέλνει χαιρετίσματα η δικιά σου....

Να και η τριαινούλα που λέγαμε...
Εικόνα

Αυτό? Τι είναι αυτό? Το σημάδι του έρωτα μήπως?
Εικόνα

Τι είπαμε πριν για reptilians? Αλλά άντε ας δεχτούμε ότι η επιλογή της γάτας αλλά και του μορφασμού της είναι τυχαία...Γάτα είναι...
Εικόνα

Όλα αυτά μέχρι το 3ο λεπτό από τα 5 του βίντεο. Έχει ακόμη πολλάααα πολλά. Σε καμία περίπτωση Σεληνιασμένε δεν θέλω να υποθέσεις ότι είναι προσωπική επίθεση ή κάτι τέτοιο. Απλώς κατ'εμέ δεν ισχύει η φραγκολεβαντίνικη ρήση "Truth is what you believe to be truth". Η αλήθεια είναι αλήθεια. Ούτε κατασκευάζεται ούτε συνωμοσιολογεί. Τώρα ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του. Δεν είναι όμως καθόλου τυχαία η περίπτωση της Gaga. Δεν σου κάνει εντύπωση ότι πριν 3-4 χρόνια δεν την ήξερε ΚΑΝΕΙΣ και από το '08 και μετά εκτινάχθηκε τόσο φρικαλέα και τόσο προκλητικά από κάθε άποψη? Άλλο να σου αρέσει η Gaga κι άλλο να λες ότι αυτά είναι συνωμοσιολογίες. Κι αν μη τι άλλο, η Αστραία έκανε σοβαρότατη και εμπεριστατωμένη έρευνα με στοιχεία. Εσύ τι στοιχέια έχεις να παρουσιάσεις πέραν του ότι ΑΣΧΕΤΟ είπε η ίδια η "καλλιτέχνης"?
Άβαταρ μέλους
Astrea
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Astrea » Πέμ 27 Μάιος 2010, 15:25

...Οσον αφορά τα VMA Awards λοιπόν ..
http://www.newsweek.com/2009/09/02/lady ... -vmas.html

Do you think it will be one of those defining moments people will remember at the VMAs?”
“I know it will. I sort of have this philosophy about things: there’s never a reason to do something unless it’s going to be memorable, unless it’s going to change things, unless it’s going to inspire a movement. With the song and with the performance, I hope to say something very grave about fame and the price of it.

“Something grave? What?”
“You’ll have to see.”

“What are you going to wear? “
“I would say that the fashion for the performance is a representation of the most stoic and memorable martyrs of fame in history. It’s intended to be an iconic image that represents people. I think after watching the performance and maybe studying it after you watch it on YouTube, you’ll see the references and the symbols come through.

Σε μετάφραση…
- Πιστεύεις ότι αυτές θα είναι από τις καθοριστικές στιγμές που θα θυμούνται οι άνθρωποι από τα VMAs?”
- Το ξέρω ότι θα είναι. Έχω αυτή την φιλοσοφία για τα πράγματα: δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κάτι εάν δεν είναι το θυμούνται μετέπειτα, σν δεν είναι να αλλάξει τα πράγματα, αν δεν πρόκειται να εμπνεύσει ένα κίνημα. (Σχολιασμός δικός μου: Ωχ τι θέλει? Gages στον κόσμο μας? την βάψαμε δηλαδή!) Ελπίζω να δείξω κάτι βαρύ (σοβαρό) για την δόξα και το κόστος (τιμή) της.

-Κάτι σοβαρό; Τι;
- θα πρέπει να δείτε.

-Τι είναι αυτό που θα φορέσεις;
-Θα έλεγα ότι η απόδοση μέσο μόδας αντιπροσωπεύει τους πιο στωικούς και αξιοσημείωτους μάρτυρες της φήμης στην ιστορία. Σκοπεύει στο να είναι μια εικονική εικόνα που αντιπροσωπεύει τους ανθρώπους. Πιστεύω ότι όποιος προσέξει την παράσταση (παρουσίαση) και ίσως αν το μελετήσει αργότερα βλέποντας το στο YouTube, θα δείτε τις αναφορές και τα σύμβολα που ανέρχονται

Όπως προανέφερα, δεν φταίω εγώ.. αυτή με ψύλλιασε :lol: :lol: :lol:
Rachel Corrie
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τραγούδια-Μουσική”