Πως το καταλάβαμε αυτό Κυριάκο μου?
Isidora μου οι ψυχές οι οποίες συνήθως θυμούνται πως έζησαν τις προηγούμενες ζωές τους στην Γη ως άνθρωποι είναι εκείνες οι οποίοι έχουν κάποιο κάρμα να ξεπληρώσουν. Όλοι μας γινόμαστε τα πάντα στη φύση για να διδασκόμαστε να λαμβάνουμε καινούριες εμπειρίες και να μπορούμε να εξελισσόμαστε σε ανώτερες μορφές ζωής. Ενσαρκωνόμαστε δηλαδή όλοι μας στα πάντα από φυτά μέχρι ζώα μέχρι που εξελισσόμαστε και ενσαρκωνόμαστε ως άνθρωποι ή ως άλλες ανώτερες μορφές ζωής. Τα λέει όλα η Dolores Cannon σε αυτή της την παρουσίαση της για το τι γινόμαστε στις προηγούμενες ζωές μας με αποδείξεις, μαρτυρίες και στοιχεία (στο έχω βάλει και σε γαλλικούς υποτίτλους το βίντεο μήπως σε διευκολύνει) :Isidora έγραψε: ↑Κυρ 24 Φεβ 2019, 16:02Πως το καταλάβαμε αυτό Κυριάκο μου?
Νόμιζα ότι τα ζώα ανήκουν σε άλλους κύκλους ενσαρκώσεων, ότι δηλαδή δεν ενσαρκωνόμαστε μετά από μια ενσάρκωση ανθρώπου σε μια ζώου, πίστευα ότι υπάρχει κάποια σειρά που αφορά την εξέλιξη της ψυχής...
Τώρα αυτό με μπερδεύει...
Ισιδώρα μου σου έχω την λύση, στο βίντεο που εχω ανεβάσει.. Ούτε αυτό είναι πρός συμφέρον μας.Isidora έγραψε: ↑Δευ 25 Φεβ 2019, 09:47Μάλλον δεν το εξέφρασα σωστά...
Συμφωνώ και αντιλαμβάνομαι αυτό που λες, είναι άλλωστε λογικό και όπως πολύ σωστά είπες και "εκπαιδευτικό κατά κάποιο τρόπο...", η απορία μου βρίσκεται σε ότι αφορά την σειρά, επειδή σίγουρα έχει σχέση και με την εξέλιξη της ψυχής αυτό, εννοώ πως θεωρούσα ότι περνάμε από στάδια εξέλιξης...
Για να το θέσω πιο απλά θα έλεγα ότι πίστευα πως ενσαρκωνόμαστε πρώτα σαν φυτά, στην συνέχεια σαν ζώα και μετά σαν άνθρωποι και στην πορεία της εξέλιξής μας και σε άλλες μορφές ζωής υψηλότερης πνευματικής κλίμακας...
Μου φαίνεται δηλαδή κάπως παράξενο, μια ψυχή που έχει βιώσει ενσαρκώσεις ανθρώπινες στην συνέχεια να ενσαρκώνεται σε φυτό ή σε ζώο...
Καλέ μου Κυριάκο ούτε γαλλικά ξέρω, δυστυχώς...
Δεν νομίζω ότι εδώ που ήμαστε υπάρχει καταρχάς κάτι τυχαίο Ισιδώρα, και δεν πιστεύω οτι εδω ήμαστε με συνεχείς ενσαρκώσεις για να γίνουμε καλύτεροι, άρα συμφωνούμε, γιατί τελικά ήμαστε εδω, εγω δεν κρατάω στα χέρια μου την αλήθεια, αλλά για το καλό μας δεν το πιστεύω, τι καλό μπορεί να πάρεις απο εδώ ,έλεος, εδω και να θέλεις να αγιάσεις δεν γίνεται .Isidora έγραψε: ↑Δευ 25 Φεβ 2019, 15:01Γιώργο μου το έχω δει το video αυτό προ πολλού και συμφωνώ με πολλά από αυτά που υποστηρίζει μέσα από την έρευνά της η κυρία Αναγνώστου, αλλά όχι σε όλα.
Σε σχέση με το ζήτημα των ενσαρκώσεων η αλήθεια είναι, ότι η άποψη αυτή που αναφέρεις και εσύ τώρα εδώ, έχει μια λογική και δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ, επειδή είναι εντελώς παράλογο το πνεύμα μας, το οποίο κατά γενικό ομολογία εκπορεύεται από το Θείο..., να πρέπει να περάσει από ένα σωρό ενσαρκώσεις, οι οποίες ουσιαστικά είναι η επαφή του, η συνύπαρξή του με την ύλη για να καταφέρει να εξαγνιστεί...
Ανεξάρτητα όμως με αυτό, εδώ αναφερόμουν στα στάδια εξέλιξης της ψυχής, που εάν θεωρήσουμε ότι υφίστανται, τότε θα πρέπει και σ΄αυτά να υπάρχει μια λογική..., δεν γίνεται να είναι η σειρά τυχαία και ακαθόριστη...
Με αυτήν την λογική τίποτα δεν αποκλείεται...George vounis έγραψε: ↑Δευ 25 Φεβ 2019, 15:10Κυριάκο μου, μου χάλασες την μέρα, δηλαδή οταν θα ξανάρθω μπορεί να γίνω σκουλήκι?![]()
![]()
Τα ζώα αυτά τα ξέρω καλά, το δηλητηριώδες φίδι να τα τσιμπήσει δεν πεθαίνουν, φτιάχνουν γρήγορα αντισώματα, εμείς πιστεύω οτι ήμαστε χειρότερα όντα απο αυτά γιατί έχουμε λέει την λογικήIsidora έγραψε: ↑Δευ 25 Φεβ 2019, 17:03Με αυτήν την λογική τίποτα δεν αποκλείεται...George vounis έγραψε: ↑Δευ 25 Φεβ 2019, 15:10Κυριάκο μου, μου χάλασες την μέρα, δηλαδή οταν θα ξανάρθω μπορεί να γίνω σκουλήκι?![]()
![]()
![]()
Γιατί εάν ο Πλειάδιος ο οποίος ήταν ενσαρκωμένος στην 5η διάσταση (δηλαδή 2 παραπάνω από την δική μας) ενσαρκώθηκε στην συνέχεια σε δελφίνι (και τι δελφίνι? δελφίνι σε αιχμαλωσία...) καταλαβαίνεις σε τι μπορεί να ενσαρκωθεί ένας από μας, σκουλίκι και πάλι καλά να λέμε...![]()
![]()
Τους διαόλους της Τασμανίας του ξέρεις?
Κάτι κακά, πολύ κακά, απίστευτα κακά ζώακια που ζουν μόνο στην Τασμανία που τσακώνονται συνέχεια, τα οποία δεν χωνεύουν ούτε τα παιδιά τους, για τέτοιο πράγμα σου μιλάω, τέτοια μας βλέπω να γινόμαστε...
https://www.youtube.com/watch?v=dQJmezk0D-Q