Αριθμολογία

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Sanctus_Makis
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 681
Εγγραφή: Τρί 04 Ιούλ 2017, 03:24
Irc ψευδώνυμο: Iamblixos
Φύλο: Άνδρας
Τοποθεσία: Λάρισα
Έδωσε Likes: 8 φορές
Έλαβε Likes: 54 φορές

Αριθμολογία

Δημοσίευση από Sanctus_Makis » Πέμ 27 Φεβ 2020, 23:22

Αριθμός πεπρωμένου σου

Ποιο μονοπάτι θα ακολουθήσεις σε αυτή τη ζωή; Πώς θα διαμορφωθεί η προσωπικότητά σου και ποιο είναι το πεπρωμένο σου; Αυτά ακριβώς τα ερωτήματα σου απαντά η εύρεση του αριθμού πεπρωμένου! Σύμφωνα με τις αρχές της Αριθμολογίας που θεμελίωσε ο Πυθαγόρας, η ημερομηνία γέννησης ενός ανθρώπου κρύβει σημαντικά στοιχεία για τον χαρακτήρα αλλά και την πορεία της ζωής του! Βρες λοιπόν τον αριθμό πεπρωμένου τον δικό σου, αλλά και των αγαπημένων σου προσώπων και ανακάλυψε σημαντικά στοιχεία για την πορεία και το μέλλον σου!

Μηνιαίος Προσωπικός Αριθμός

Κάθε αριθμός, έχει την δική του ερμηνεία αλλά και την δική του δυναμική! Το άθροισμα της ημερομηνίας γέννησης σου, με τον μήνα και το έτος που διανύουμε, σου δίνει όλα τα χρήσιμα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζεις για την πορεία και την εξέλιξη των προσωπικών σου υποθέσεων για το μήνα που διανύουμε! Υπολόγισε σήμερα κιόλας τον μηνιαίο προσωπικό σου αριθμό και μάθε ποιες θα είναι οι τάσεις του μήνα, σύμφωνα με την έγκυρη και πανάρχαια μέθοδο της αριθμολογίας.

Ετήσιος προσωπικός σου αριθμός

Ποιες είναι οι ευκαιρίες αλλά και ποιες οι προκλήσεις που σε περιμένουν το έτος που διανύουμαι ; Τι προβλέπει η Αριθμολογία για σένα; Υπολογίζοντας τον ετήσιο προσωπικό σου αριθμό θα μάθεις ποιες είναι οι τάσεις της χρονιάς, που ευνοείσαι, τι πρέπει να προσέξεις αλλά και ποιες είναι οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν κατά την διάρκεια των 12 μηνών που ακολουθούν! Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τη μέρα, το μήνα και το έτος της γέννησής σου!

Για να βρείτε αυτούς τους προσωπικούς σας αριθμούς μπείτε στο παρακάτω λινκ....

https://www.oroskopos.gr/zwdia/arithmol ... pepromenou

Βέβαια εκτός απο τους αριθμούς που βγαίνουν απο την ημμερομηνία γέννησης έχουμε και τον αριθμό που βγαίνει απο το ονοματεπώνυμό μας και θα τον βρείτε στο παρακάτω λινκ.....

https://www.in.gr/2020/01/07/life/eroti ... otita-mas/
«Η πόλη πρέπει (πέμπτο και κυριότερο) να φροντίζει για τη λατρεία των θεών» (Αριστοτέλης)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παράδοξα- ΜεταΦυσικά...”