Η "μαύρη" πανσέληνος του Οκτωβρίου

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 59159
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1907 φορές
Έλαβε Likes: 3086 φορές

Η "μαύρη" πανσέληνος του Οκτωβρίου

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 12 Οκτ 2019, 13:06

Η Πανσέληνος στον Κριό δεν είναι παίξε-γέλασε…

Αν και σε προσωπικό επίπεδο υπάρχουν πάντα για τον καθένα μας λύσεις και διέξοδοι, που εν δυνάμει καθιστούν μια «δυσοίωνη» ένδειξη μοχλό δημιουργίας και ανάπτυξης, σε συλλογικό είναι πολύ πιο εύκολο να επιβεβαιωθούν τα κάθε είδους δεινά, που προφητεύονται, όταν οι πλανήτες είναι «στις μαύρες τους»

Και μέσα από αυτό το πρίσμα, η Πανσέληνος του Οκτωβρίου (στις 20 και 13΄ Κριού-Ζυγού) δεν είναι παίξε-γέλασε, αφού η συμμετοχή του Πλούτωνα (σε Ταυ-τετράγωνο με Ήλιο και Σελήνη) την κάνει… αρκούντως «μαύρη», κάτι που για κάποιες κοινωνικές ομάδες μπορεί να σημαίνει καταστροφές, προερχόμενες είτε από την δράση των απανταχού «κακών» είτε από ακραία γεωφυσικά φαινόμενα.

Μάλιστα, για τις γεωγραφικές συντεταγμένες των Αθηνών, ο Ωροσκόπος στον χάρτη της Πανσελήνου «πέφτει» στις 19 και 34΄του Καρκίνου, σχηματίζοντας τελικά έναν «Σταυρό». Σαν «ραντεβού σκοτεινών δυνάμεων» δείχνει αυτό, ένα ραντεβού που κλείστηκε στα μέρη μας κι όσο περνά από το «χέρι» του Πλούτωνα θα στείλει τα μελαγχολικά μηνύματά του επί των… κεφαλών μας! Χώρια ο Χείρωνας στο Μεσουράνημα, που κάτω από άλλες συνθήκες θα βοηθούσε σε ζητήματα στέγης και ομοψυχίας, αλλά με τον Άρη απέναντί του μάλλον προς στην αντίθετη κατεύθυνση τραβάει. Άντε το πολύ-πολύ να μιμηθεί τον Ιντιάνα Τζόουνς, ξεθάβοντας αρχαία και δίνοντας απαντήσεις για ζητήματα που κινούνται μεταξύ θρύλου και Ιστορίας.

Υπάρχει και ο Δίας -θα μου πείτε- που σχηματίζει όψη τριγώνου και εξαγώνου με την Σελήνη και τον Ήλιο αντίστοιχα. Σωστά, αλλά με βάση την αστρολογική εμπειρία, σε συλλογικό τουλάχιστον επίπεδο τέτοιες συμμετοχές του «ευεργέτη πλανήτη» μόνο ευεργετικές δεν είναι, αφού διογκώνουν τα όποια δυσάρεστα φαινόμενα.

Επιπλέον, η συνύπαρξη στο ίδιο σχήμα του Δία και του Πλούτωνα παραπέμπει σε κερδοσκοπικά παιχνίδια «στην πλάτη του λαού», όπως θα έλεγε και ο «σύντροφος Κουτσούμπας»!

newsbomb.gr
.


Εικόνα

I faced it all and I stood tall, and did it my way....

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...τα κανάλια μου /my channels:

https://www.brighteon.com/channel/vasoula2908

http://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured

https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria

το μπλογκ μου: http://ideografhmata.blogspot.com/
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αστρολογία”