Ένα συγκεντρωτικό περί αυτών που "έρχονται"...

Εδώ τα επιλεγμένα άρθρα
Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
ICAROS
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 1679
Εγγραφή: Παρ 20 Απρ 2007, 19:06
Φύλο: Άνδρας
Τοποθεσία: ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ
Έλαβε Likes: 5 φορές

Ένα συγκεντρωτικό περί αυτών που "έρχονται"...

Δημοσίευση από ICAROS » Σάβ 23 Ιαν 2016, 12:19

Σίγουρα πρακτικά το θέμα "εξωγήινοι", "υπογήινοι" ή "όπως", είναι πολύ πιο απλό απο ό,τι διδάσκουν οι διάφορες Μυστικιστικές ή Συνωμοσιολογικές δομές, και κατά καιρούς βγάζουν και σε έντυπα, ομιλίες και εκπομπές.

Όλα αφορούν εσωτερικές διεργασίες και προσωπικά στοιχήματα για εξέλιξη και Φώτιση. Αυτά που λένε οτι έρχονται στη Γη απο άλλες περιοχές, κανονικά έρχονται στο Κρανίο καθενός μας και στο ενεργειακό σώμα, είναι αναβαθμίσεις εγκεφαλικές και Πνευματικές. Το "θεωρητικό υπόβαθρο" και η νοοτροπία των ενύλων ανθρώπων "τα κάνει" σκάφη και εξωγήινους/αγγέλους/ολύμπιους.

Οι περισσότεροι δηλ. παρερμηνεύουν ό,τι τους λένε οι Οδηγοί, ό,τι διαισθάνονται ό,τι τους δείχνουν και βιώνουν, τα αλλοιώνουν με τις θεωρίες και πεποιθήσεις τους. Αυτό βέβαια είναι αναπόφευκτο σε όλους, αλλά πρέπει να μάθει καθένας να φιλτράρει και να καθαρίζει τα συμπερασματικά προϊόντα του, και ειδικότερα ό,τι λέει σε άλλους.

Το "κάτω" και το "πάνω" είναι κατώτερος εαυτός (εγωισμοί απο θώρακα και κάτω) και ανώτερος εαυτός (καρδιά και πάνω) αντίστοιχα. Οι "κάτω" δεν είναι κάποιοι υποχθόνιοι κακοδαίμονες που θα "βγουν απο τη γη" και "θα κάνουν και θα ράνουν" που λένε οι θρησκόληπτοι (προσεγγίζοντας απλοϊκά) και διάφοροι που τα άκουσαν απο αυτούς, τους κέρδισε ο φόβος και πλάθουν τα σενάριά τους και μετά ξεφεύγουν, τυπώνονται σε βιβλία και διάφοροι πανικοβάλλονται, τα πιστεύουν "μυούν" άλλους και προκύπτει... "κίνημα". Eίναι τα κατώτερα κέντρα και ό,τι προέρχεται απο αυτά. Σκέψεις, αρνητικά συναισθήματα και "οντότητες" εσωτερικές του ανθρώπου. Και το πάνω είναι ανώτερο διανοητικό. Τρίτο μάτι, Στέμμα και πάνω απο το Στέμμα.

Αυτά που λένε "σκάφη" και φαίνονται όντως να κινούνται στον ουρανό κυρίως ως αστέρια, και ό,τι σε ufo παρατηρείται -εφόσον δεν είναι κάτι γήινο τεχνολογικό που απλά δεν ξέρει ο παρατηρητής, και εδώ να σημειωθεί οτι εκτός απο τα μυστικά projects υπάρχουν και πολλές εφευρέσεις που απλά δεν ξέρει καθένας, και κάτι που φαίνεται ufo μπορεί να είναι μικρό και χαμηλά, άρα θα μπορούσε να είναι "κάλλιστα" τηλεχειριζόμενη συσκευή, και ο άνθρωπος να υποθέτει οτι είναι ψηλά και τεράστιο- δεν είναι... κάποιοι που έρχονται. Είναι Πνεύματα του Αέρος και Πυρός, παλιά τα λέγαμε Συλφίδας και Σαλαμάνδρας. Υπάρχουν πάντοτε εκεί όπως υπάρχουν οι Nύμφες-Νηρηίδες-Νεράιδες-Γοργόνες όπου υπάρχει νερό. πχ σε πηγές. Απλώς πρέπει να ενεργοποιήσουν οι άνθρωποι καρδιά και εγκέφαλο και υπόφυση-επίφυση να είναι ζωντανές -και όχι ημι-ενεργές μόνο για τις υλικές βιολογικές λειτουργίες-, και αρχίζει Επαφή μαζί τους. Με όραση και ακοή, καθαρά. Όχι θαμπά ούτε ως... υποψία.

Την τρέχουσα περίοδο επανα-δραστηριοποιείται ο Πνευματικός Κόσμος με θέληση και δράση για να συν-εργαστεί με εμάς. Αλλά δεν έρχεται απο κάπου κυριολεκτικά. Πάντα εδώ ήταν. Το οτι έρχονται είναι μεταφορικό. "Έρχονται" στη ζωή σου.

H Γη δεν είναι κέντρο που ξαφνικά οι Οντότητες άρχισαν να ασχολούνται μαζί του και επιστρέφουν, απλά οι εδώ άνθρωποι είναι οι "Ωραίοι Κοιμώμενοι" όπως η βασιλοπούλα στο παραμύθι. Είναι οι πιο τυφλοί και κουφοί σε όλο το Σύμπαν, μόνο οι Φιλόσοφοι και οι Μυημένοι έβλεπαν και άκουγαν και στο παρελθόν. Που ήταν πάρα πολλοί βέβαια. Σχεδόν όλα τα γνώστα σήμερα ονόματα μεγάλων προσωπικοτήτων του παρελθόντος, Μάγοι ήταν.

Μέσω των Αρχαίων Μυστηρίων και διαφόρων Πνευματικών κινημάτων κατά καιρούς, είχαν Μυηθεί/αφυπνιστεί άνθρωποι ΜΑΖΙΚΑ. Τώρα εδώ και κάποιες δεκαετίες αποπειρώνται να ενεργοποιήσουν ανθρώπους ΜΑΖΙΚΟΤΕΡΑ, και ειδικά τώρα έχει ενταθεί κι άλλο, και όσο πάει δυναμώνει. Σκοπός είναι να πετύχει σε πάρα πολλούς.

Όποιοι το θέλουν πολύ αφυπνίζονται. Είναι κατ' αρχήν θέμα θέλησης, ο ενδιαφερόμενος κάνει κατάλληλες κινήσεις, νικά εγωισμούς, αλλάζει την νοοτροπία του σε πολλά, και μετά τον αναλαμβάνουν και τον αναβαθμίζουν οι ίδιες οι Οντότητες. Και διανοητικά και σε αισθήσεις, διαίσθηση, διόραση, διακοή, δι-αφή, για να τους αντιλαμβάνεται και να τους έχει καθαρά και όχι υποτυπωδώς-υποθετικά, και σε όλα.

Tώρα κάτι άλλο άμεσα συνδεόμενο, σχετικά με αυτούς που προπαγανδίζεται οτι έρχονται κυριολεκτικά, και ίσως κάποιοι θέλουν να τους "φορέσουν" καπέλο σε όλους τους επιγείους.

Είναι περισσότερο πιθανό να υπάρχει το εναλλακτικό σχέδιο οι φερόμενοι ως "εξωγήινοι", να είναι απλώς κάποιοι άνθρωποι με υπερ-τεχνολογία παρουσιαζόμενοι ως "εξωγήινοι" απο τους Κυβερνητικούς, για να προκαλέσουν συγκεκριμένες εξελίξεις στους υπηκόους τους, σε πλανητικό επίπεδο.

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει απο πολύ απλά πράγματα, μέχρι και το να σκηνοθετήσουν πολέμους γήινων - "εξωγήινων", για να καταστρέψουν περιοχές εξαλείφοντας πληθυσμούς που "δεν τους αρέσουν" ή δεν συνεργάζονται. Επί πλέον φανταστείτε πόσο γελοίοι θα είναι οι άνθρωποι που θα θεωρούν οτι οι φερόμενοι ως "εξωγήινοι", είναι και όντως, και αναρωτηθείτε με ποιό τρόπο θα μπορούσε κάτι τέτοιο να ελεγθεί/επαληθευτεί, εάν υπάρχει Κυβερνητική και Οικονoμικής "Διαπλοκής" προπαγάνδα οτι είναι, και έχουν και υπερτεχνολογία και/ή υπερδυνάμεις να το... υποστηρίζει αυτό.

Aυτό το σενάριο ή κάποια παραλλαγή του είναι πολύ ακραίο, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται. Προσωπικά θεωρώ οτι το έχουν στα υπόψιν, αλλά είναι πολύ δύσκολο να το εφαρμόσουν. Διότι, αυτό είναι μόνο ένας σχεδιασμός κάποιων ισχυρών, και υπάρχουν και σχέδια άλλων, παρόμοια ισχυρών αλλά και ισχυρότερων.


αναρτηθέν εδώ


προταθέν εδώ
~ Ακραίο Επικοινωνιακό Φαινόμενο ~
Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞ΙΑΟ∞✩
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
http://www.facebook.com/lpaliginis
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προεξέχοντα”