xifomaxos έγραψε:Aνθρωπάκια και ταλαιπωράκια;;;; Ε, όχι... Δεν ξέρω αν εκεί που μένεις δεν ζουν μετανάστες από Ασία και Αφρική, εδώ όμως που μένω εγώ ζουν πολλοί από δαύτους... Έχουν ουσιαστικά καταλάβει την πόλη, δεν μπορείς να περπατήσεις, βγάζουν μαχαίρια, χτυπούν ανθρώπους, μαζεύονται σαν τα κοράκια γύρω από τους ηλικιωμένους, κλέβουν αλυσίδες από τους λαιμούς Ελλήνων. Αυτές δεν είναι πράξεις ανθρωπάκων, είναι πράξεις ανθρωποειδών...
Σίγουρα για τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα υπεύθυνοι είναι οι κυβερνώντες αλλά αν δεν κάνουμε κάτι να τους διώξουμε θα είμαστε και εμείς συνυπεύθυνοι γιατί σε λίγο δεν θα υπάρχει Ελλάδα. Γεννάνε σαν τα κουνέλια και έρχονται κατα ορδές...
Και κανείς δεν κάνει τίποτα γιατί βλέπεις τους παραστέκονται οι αριστεροί, υπέρμαχοι των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων". Οι μετανάστες έχουν δικαίωμα στη ζωή, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Όσο δεν συνειδητοποιούμε ότι είναι ο στρατός του εχθρού και τους θεωρούμε ταλαιπωρημένους ανθρώπους τόσο πιο γρήγορα οδηγούμαστε στην καταστροφή μας...
Αγαπητέ μου φίλε μου απαντάω σε παλια σου αναρτηση επειδη δεν μπορω να προσπεράσω τη συγκεκριμενη χωρίς να πάρω μια θεση πανω σε αυτα που λες. Εγω πηγα σχολείο στη περίφημη Γκράβα, έζησα από πρώτο χέρι τους ανθρώπους (Έλληνες και ξένους) από Κυψέλη, Γαλάτσι, Πατήσια έως και Αγ. Νικόλαο. Πρώτα από όλα για να είμαι αντικειμενικός ..ΝΑΙ υπήρχε 'κάποια' εγκληματική δραστηριότητα από μεριάς Αλβανών(που έχει εξασθενήσει απίστευτα κατά τη προσαρμογή τους). Αλλά τα άτομα αυτά ήταν μετρημένα στα δάχτυλα και γνωστά ονόματα
(μια συμμορία είχε στέκι λίγο πιο πέρα από το Α.Τ.). Έχω ζήσει από πρώτο χέρι το κέντρο, έχω περάσει από κακόφημα στενά σε κακόφημες ώρες στα χρονικά μου πάνω και η αλήθεια είναι πως μια φορά στη ζωή μου μονάχα επιχείρησε να με ληστέψει κάποιος. Ήταν ένας Έλληνας μαζί με έναν Αλβανό στα Πετράλωνα μέρα μεσημέρι κοντά στη Τεχνόπολις.
Μιλαει κανεις για εγκληματικοτητα;
Η εγκληματικότητα σε μια κοινωνία πάντα έχει και κάποια αίτια από πίσω.. Και κυριο αίτιο της εγκληματικότητας αναθέτω οχι τη ταλαιπωρια που εχουν περασει (που τους οδηγησε στη ξενιτια αλλωστε) αλλά τις ίδιες κρατικές αρχές σε συνεργασία με τους "κάποιους κάποιους - αγανακτισμένους πολίτες" (και για να μη λεμε μπουρδες μιλάμε κυρίως για οπλισμένες συμμορίες της χρυσής αυγής) και για να δώσω μια εικόνα για το πόσο ανενόχλητα κινούνται αυτά τα εγκληματικά στοιχεία έχουμε περιπτώσεις όπου βαποράκια εμφανίζονται(ή είναι) μέλη της χ.α. και 'αράζουν' σε πλατείες με μπότα-παραλλαγή-καράφλα για να κάνουν τη δουλειά τους ανενόχλητα. Πριν κάνα δύο δεκαετίες είχαμε σκηνικό Άγιο Αντρέα (λίγο πιο πάνω από τα Άνω Πατήσια) όπου αστυνομικοί και ακροδεξιοί δολοφόνησαν με μαχαίρια αλβανούς που καθόντουσαν με τα παιδιά τους ακόμη στη πλατεία και όσους αιχμαλώτισαν τους έβαλαν να προσκυνήσουν μια Ελληνική σημαία {αυτό το περιστατικό είναι καύχημα για ορισμένους ανεγκεφαλους συνέλληνες}. Και βεβαίως αυτο ειναι ένα από τα πολλά κατορθώματα της οργάνωσης..(γιατί αν μπω και σε αλλά πιο σκοτεινά ειλικρινά θα κινδυνεύω).
Όταν οι ξενιτεμένοι γίνονται θύματα τέτοιας βίας εξάπτονται όπως είναι φυσικό.. Υπάρχουν ακροδεξιοί αλβανοι που θα αιτιολογήσουν το μισος τους προς την Ελλαδα με άξια επιχειρήματα. Όλοι ξερουμε οτι οι Αλβανοί παλιότερα αλλά και σήμερα ακόμη πέφτουν θύματα ρατσισμού από τα παιδικά τους χρόνια(όσοι Αλβανοί ξέρω έχουν έντονα τραυματικές εμπειρίες από το δημοτικό). Και τόσην ώρα εγώ αναφέρομαι στους Αλβανούς επειδή είναι οι πλέον πιο ενσωματομένοι μετανάστες και υποτίθεται πως έχουν και την καλύτερη αντιμετώπιση. Από προσωπική εμπειρία πάλι θα πω ότι οι Ασιάτες που καταφτάνουν Ελλάδα έχουν μικρότερη τάση προς τη βία από τους Έλληνες και τους Αλβανούς. Από εκεί και πέρα οι ίδιοι οι (συγγνώμη αν δεν αρέσει η έκφραση σε μερικούς) ..Μπάτσοι.. βάζουν 'Πακιστανούς' να εμπορεύονται τη πρέζα τους. Μάλιστα όταν συληφθεί ένας 'Πακιστανός' που διέπραξε βίαιο κακούργημα τον αφήνουν ελεύθερο.. Με αποτέλεσμα τι παρακαλώ;; Να έχουμε άλλον έναν εγκληματία στους δρόμους ο οποίος δεν θα περάσει καν από δικαστήριο επειδή παίζει είδη με πλαστά χαρτιά. Τις συνθήκες για εγκληματικότητα ορισμένοι τις προκαλούν και ενω τα πιονια(αγανακτισμένοι πολίτες και μεροκαματιάρηδες αστυνομικοί) που τα βλεπουν αυτα.. ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ, εξάπτονται περισσοτερο και ανοίγουν περισσοτερα κεφαλια στη πρωτη ευκαιρία. Στη Δροσόπουλου πωλείται πρέζα και δεν πάει κανένας 'μπάτσος' (με τα ποδιά 2 λεπτά είναι) να το σταματήσει.. Ομόνοια έχω ακούσει [απτο δρόμο όχι απτή Τν - πως πουλάνε έξω απτό τμήμα]. Ως γνήσιος πολίτης της Αθήνας, περισσότερο φοβάμαι την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής και της ΕΛ.ΑΣ. παρά των μεταναστών εδώ που φτάσαμε. Η συμπεριφορά τους το τελευταίο χρόνο είναι πιο προκλητική από ποτέ.
Θέλω με αυτήν την ανάρτηση να αναμεταδώσει τη κατάσταση όπως την βλέπω μπροστά μου και τη βιώνω προσωπικά - δεν ξεκίνησα καν να αναθέτω τις απόψεις μου. Αίτια και λύσεις λογαριάζει κανείς χρησιμοποιώντας την κοινή λογική.. Αλλά αν λειτουργεί κανείς με βάση το φόβο ή την οργή χάνει το προνόμιο του να σκέφτεται με βάση αυτήν, σωστά;
Από εκεί και πέρα αν φοβάστε μερικοί μην αφανιστεί ο Ελληνισμός ..(που πολιτικά, ιδεολογικά-θρησκευτικά και γονιδιακά μου φαίνεται πως είδη έχει νοθευτεί υπερβολικά).. ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ; Προέρχομαι από πολύτεκνη οικογένεια. Και μόνο που δεν έχει δεχθεί δημόσιο λιθοβολισμό η οικογένεια μου για αυτό το πράγμα.. (είναι εριστικό για κάποιο λόγο έχει κανείς πολλά παιδιά στην εποχή μας).
Συγγνώμη αν φαίνομαι στους περισσότερους πολύ αρνητικός αλλά είμαι το παιδί της νέας εποχής[στα 20] - της εποχής που εσείς οι μεγαλύτεροι δημιουργήσατε. Έχω μάθει να κοιτάω τα πράγματα για αυτά που είναι (προκειμένου να μη ζω σε οπτασίες) και η ζωή μου έχει μάθει πως μόνο με την αγάπη και τη κατανόηση μια κοινωνία/κοινότητα μπορεί να επιβιώσει.. Πολλοί μπερδεύουν την κατανόηση με τη ταύτιση βέβαια.. σε αυτούς δεν έχω να πω τίποτα. Είναι θύματα του εγωισμού και της υπεροψίας τους.
προταθέν εδώ
αναρτηθέν εδώ