Τελευταια γινεται πολυς λογος σε τηλεορασεις και αρθρα εφημεριδων για την ευθυνη του λαου οσον αφορα τους κυβερνητες του.
Εχει πραγματικα ο σημερινος Ελληνας την κυβερνηση που του αξιζει?Λειτουργει ο κοινοβουλευτισμος με τα σημερινα δεδομενα?
Κατα την ταπεινη μου αποψη αναλογως για ποιον ψηφοφορο μιλας ,και παλι βεβαια υπαρχει διακριση και σε αυτο.
Καταρχας ειναι ο ηλικιωμενως ψηφοφορος,αυτος ειναι ο παραδοσιακος ψηφοφορος που εχει τα δικα του κολληματα και ενημερωνεται απο το καφενειο και την παραδοσιακη τηλεοραση.Πεστε μου τι ελπιδα εχει αυτος ο ανθρωπος να αλλαξει αποψη και κομμα απο την σημερινη ενημερωση στις ειδησεις...καμια απολυτως,ουτε την εικονα του αρχηγου του θα δει να τσαλακωνεται πολυ πολυ γιατι το σκεπτικο των καναλιων ειναι ποτε ο ενας ποτε ο αλλος στην εξουσια και δεν θα αφησει ποτε να καταστραφει καποιο πολιτικο κομμα απο τη ριζα,παντα θα υπαρχουν τιμητες δημοσιοκαφροι να ξελασπωνουν τους αφεντες τους.Οποτε καταληγει στη λογικη του ολοι ειναι ιδιοι και κραταμε τον δικο μας μεχρι να ξανανεβει στο βαθρο.(βοθρο)
Κατηγορια δευτερη(χονδρικα παντα)ειναι η γενια των τριαντα κατι,η γενια που μεγαλωσε βλεποντας μικροι τον Ανδρεα στο ειδικο δικαστηριο,τον Κωσκοτα,τα Ημια,τον Μητσοτακη να λεει οτι το ονομα θα ξεχαστει σε δεκα χρονια,και αλλα πολλα,τοσα πολλα που ελεγε μεσα της κρυφα και φανερα-Δεν θα μεγαλωσω,θα σας δειξω εγω θα τα κανω ολα λυμπα,θα αλλαξω τον κοσμο...-παπαρια θα αλλαξεις..αυτη η γενια ειναι η γενια της ζυγαριας,γιατι συνεχως την εχουν κανει να ζυγιζει πραγματα και καταστασεις ετσι που να χανει την μπαλα.Θα τα ριξω τα καθικια λεει απο τη μια,ναι αλλα ειναι και εκεινο το βυσμα που μπορει να με βαλει στο δημοσιο..αν πεσουν αυτοι τη θα γινει μετα..,και ουτω καθεξης.Τι και αν εχει σωστη και σφαιρικη ενημερωση απο μπλογκς και λοιπα,απο πισω η ζωη του περνα γρηγορα και του εχουν δημιουργησει τον φοβο οτι ετσι ειναι, ετσι παει.Τα καναλια τον χτυπαν ανελεητα με φοβικα μυνηματα και ψευτικες υποσχεσεις αποκαταστασης γενικως κανοντας τον ετσι δουλο της αναγκης για επιβιωση.Αυτο ειναι δημοκρατια?Η ψυχολογικη βια που ασκειται ειναι ιδιον δημοκρατιας.Αν καθε πεντε λεπτα κανω οτι σηκωνω το χερι να χτυπησω τη γυναικα μου ,στο τελος οταν το σηκωσω να ξυθω και παει να προστατευτει απο ρεφλεξ,μπορεις να την πεις φοβητσιαρα?Φτιαξαν τους τριανταριδες ψηφοφορους της αναγκης και τωρα τους λενε και κυριαρχο λαο...!
Τριτη κατηγορια οι εικοσαρηδες...αυτοι ειναι εκτος τελειως σχεδον,λειτουργουν απο ενστικτο που δεν κανει λαθος ευκολα αλλα και ευκολα βαριουνται,σαν να μην τους αφορα.Ο σημερινος τριανταρης εχει κριση γιατι ειδε και το αιτιο και το αποτελεσμα,ο εικοσαρης βλεπει μονο το αποτελεσμα και αυτο, και λογω ηλικιας ,τον κανει να απαξιωνει τον πολιτισμο της πολιτικης εν γενει καθιστωντας τον ενα αδιαφορο παρατηρητη.Αυτο βολευει τα καθεστωτικα κομματα που φορτωνουν τη νεολαια με οτι αχρηστο μπορουν να φανταστουν απο σκουπιδια στην TV,κανωντας τους να ξεχνουν οτι και αυτοι εχουν αυριο και λογο στον τοπο τους.Ετσι τον κανουν αυτοι να λεει
-στα παπαρια μου..θα δουμε καποια στιγμη..-ετσι ξεφορτωνονται υπουλα το πιο φρεσκο και δημιουργικο κομματι της χωρας.
Οποτε τι ποσοστο ευθυνης αναλογει στον πολιτη πλεον?Πως κρινει καποιος οταν δεν ξερει την αληθεια?Πως οταν τον εκβιαζεις ανοιχτα οτι θα του καταστρεψεις τη ζωη αφηνοντας τον χωρις δουλεια?Υπαρχει τελικα δημοκρατια?
(Αν υπαρχουν ασυναρτητα τμηματα φταιει η γυναικα που ακουγε Σακη ενω εγραφα για τα πλειστα ορθογραφικα φταιει το pc )
Προταθέν εδώ
Αναρτηθέν εδώ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΕΠΙΦΑΣΗ?
- totispap
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: totispap
- Φύλο: Άνδρας
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΕΠΙΦΑΣΗ?
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.