Aδραξε τη μέρα...

Εδώ τα επιλεγμένα άρθρα
Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Aδραξε τη μέρα...

Δημοσίευση από seliniasmenos » Δευ 05 Σεπ 2011, 11:07

Αγαπητό μου Ημερόλογιο:

Με λένε Μάνο και είμαι καλά. Τι; Δεν με πιστεύεις; Κακώς! Γιατί τον τελευταίο καιρό είμαι ΚΑΛΑ και το εννοω! Και σε ρωτώ: πόσοι έχουν σήμερα την πολυτέλεια να είναι καλά και να μην το λένε τυπικά αλλά να το εννοούν; Ελάχιστοι!
Έχεις ξεφύγει ημερολογιάκι μου; Ποιο τζόκερ; Την βγάζω-δεν την βγάζω τον μήνα! Σεξ έχω να κάνω εδω και έναν μήνα (παρα κάτι) , δεν πέρασα κανένα μάθημα στην εξεταστική και απο το τούνελ της δουλειάς δεν βλέπω φως. Ουτε με πειράζει που κανείς φίλος δεν παίρνει τηλέφωνο για να δει αν ζω!
Και όμως είμαι καλά και το εννοώ! Τέρμα η πολύ σκέψη, τέρμα οι φιλοσοφίες, δεν αφήνω κανέναν και τίποτα να μου χαλάει την διάθεση, απλώς χαίρομαι για τις μικρές χαρές, για αυτά που έχω και τόσο καιρό δεν τα εκτιμούσα:
Τον πρωινό μου καφέ και τσιγάρο, την μουσική που γουστάρω, να κάθομαι κάτω απο το καυτό ντουζ μέχρι να τελειώσει το ζεστό νερό, το χαμόγελο μου και τις γκριμάτσες μου στον καθρέφτη, να βλέπω παιδικά στο Rai Gulp, και να μαθαίνω τα νέα του Marco Masini που παρεπιπτόντως απο βδομάδα θα λιώσω μπροστά στην τηλεόραση για να τον θαυμάσω στο Σαν Ρέμο. Μα πάνω απ'όλα χαίρομαι που χαίρω άκρας υγείας και για όλα τα υπόλοιπα δεν ανησυχώ καθόλου: Έχω εφοδιαστεί με θετική σκέψη και ξέρω οτι όλα θα βρουν τον δρόμο τους και θα πάνε καλά!
Ναι ημερολογιάκι μου! Είμαι καλά και το εννοώ πραγματικά! Χρόνια είχα να το πω και να το εννοώ! Νομίζω οτι τελικά βρήκα το νόημα της ζωής!

Προταθέν εδώ
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προεξέχοντα”