![Εικόνα](http://www.onairnews.gr/wp-content/uploads/2012/05/kalph_web_31.jpg)
Συνήθως αυτή η ενότητα είναι κλειστή στους επισκέπτες.
Για το συγκεκριμένο θέμα κατ'εξαίρεσιν, την ανοίγω και και στους επισκέπτες
για γενικότερη ψηφοφορία.
ίσως θα'πρεπε να παρακολουθείς στενότερα τα λεγόμενα σε σχέση με τις πράξεις.arkoudos έγραψε:με την διαφορά οτι τα ΘΑ των δοσίλογων εχουν πιστοποιηθεί σαν φούμαρα ... των συριζαιων οχι
axinosp έγραψε:Παραλία![]()
κάποτε εδώ μέσα υποστήριξα παθιασμένα την αποχή.OTTO έγραψε:Μήπως κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους με την παραλία;
Δεν μπορώ να πω ότι δεν σε καταλαβαίνω. Ένα μέρος απ'το λόγο που θα ψηφίσω όπως θα ψηφίσω κι εγώ, είναι τιμωρητικός προς αυτούς. Αλλά δεν παύει να προέχει η ουσία εδώ, που δεν είναι το τι θα νιώσουν αυτοί, αλλά πώς διάολο θα συντριβούν, για να έρθει μια καλύτερη μέρα γι'αυτόν τον πολύπαθο λαό, γι'αυτή τη λαβωμένη πατρίδα που ξεπουλιέται ανερυθρίαστα και ατιμώρητα.OTTO έγραψε:Ο σκοπός είναι να κάνεις ό,τι μπορείς με σκοπό να τους πονέσεις. Έστω και λίγο.
αυτό είναι αλήθεια.OTTO έγραψε:Στην περίπτωση που αυτοί χαίρονται αν θα πας παραλία (ασχέτως τι δηλώνουν στα κανάλια τους), τότε δυστυχώς τους κάνεις χάρη, και μάλιστα ΜΕΓΑΛΗ!
εσύ, εγώ και μεγάλο μέρος του πληθυσμού θέλω να πιστεύω ΠΙΑ!butterfly έγραψε:Διοτι παθαινω αλλεργια με την Ε.Ε και βγαζω φλυκταινες με το ευρω.
Nτα μαρουσκα. κι εγω ^_^ArELa έγραψε:α ναι, ξέχασα κι εγώ να πω ότι δε θα ψηφίσω δημοτικές-περιφερειακές.
Μόνο ΕυρωΕκλογές.
έχω 3 λογαριασμούς στο φ.μπ. ο ένας προσωπικός μου, ο άλλος ανοίχτηκε απ'τον ξάδερφό μου για την αναζήτηση του γενεαλογικού μας δέντρου, και ο τρίτος είναι ο Arela Ideo.promitheas14 έγραψε:Τελικά, Βασούλα, τό ἄνοιγμα τῆς ψηφοφορίας, μᾶλλον στοχευμένη παραποίηση, παρά ἀντιπροσωπευτικότητα τοῦ ἀποτελέσματος προκάλεσε
Δέν τό ἀποδίδω στήν δικές σου ἐπαφές! Πολλοί ἀπό ἐδῶ θά στείλαμε μέ μέιλ ἤ φβ τήν ἀνάρτηση. Ἀπλῶς παρατήρησα ὅτι ἔσπευσαν λίγοι (δικοί σου-δικοί μου γνωστοί κ.ο.κ) νά ψηφίσουν ἀπό δύο συγκεκριμένα "πολιτικά μετερίζια". Αὐτό μόνο! Μήν τό παίρνεις προσωπικά.ArELa έγραψε:έχω 3 λογαριασμούς στο φ.μπ.promitheas14 έγραψε:Τελικά, Βασούλα, τό ἄνοιγμα τῆς ψηφοφορίας, μᾶλλον στοχευμένη παραποίηση, παρά ἀντιπροσωπευτικότητα τοῦ ἀποτελέσματος προκάλεσε
Και στους τρεις παρότρυνα να ψηφίσουν. Συνολικά καμιά 400ριά άτομα. Σαφώς και αυτά τα άτομα είναι επαφές μου μεν, αλλά δε γνωρίζω σε ποιο πολιτικό μετερίζει παίζουν οι περισσότεροι. Το δείγμα δεν αποτυπώθηκε πλήρως ακόμα.