Κάτι γεννιέται στο Σύνταγμα !!
- axinosp
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
Κάτι γεννιέται στο Σύνταγμα !!
http://www.livestream.com/stopcarteltvgr
Με επιτυχία συνεχίζεται μέχρι την ώρα αυτή,η συλλογή υπογραφών στο Σύνταγμα για να γίνει Δημοψήφισμα ενάντια στο Μνημόνιο μια δράση που ξεκίνησε από τους 300ellines.org
Αυτοί που βλέπετε αυτή την ώρα στο Σύνταγμα LIVE μέχρι το πρωί δεν γνώριζε ο ένας τον άλλο μόλις πήραν την προκήρυξη των 300 Ελλήνων απλά έμειναν εκεί, έβαλαν ένα αυτοκόλλητο στο μπλουζάκι τους και άρχισαν να προπαγανδίζουν έτσι απλά, το δημοψήφισμα για το Μνημόνιο!!!!!!!!!!
Πότε στην ζωή μου δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα!!
Αυτή την ομάδα των 300Ελλήνων θα την ζήλευαν όλα τα κόμματα!!
Με επιτυχία συνεχίζεται μέχρι την ώρα αυτή,η συλλογή υπογραφών στο Σύνταγμα για να γίνει Δημοψήφισμα ενάντια στο Μνημόνιο μια δράση που ξεκίνησε από τους 300ellines.org
Αυτοί που βλέπετε αυτή την ώρα στο Σύνταγμα LIVE μέχρι το πρωί δεν γνώριζε ο ένας τον άλλο μόλις πήραν την προκήρυξη των 300 Ελλήνων απλά έμειναν εκεί, έβαλαν ένα αυτοκόλλητο στο μπλουζάκι τους και άρχισαν να προπαγανδίζουν έτσι απλά, το δημοψήφισμα για το Μνημόνιο!!!!!!!!!!
Πότε στην ζωή μου δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα!!
Αυτή την ομάδα των 300Ελλήνων θα την ζήλευαν όλα τα κόμματα!!
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: Κάτι γενιέται στο Σύνταγμα !!
![ups :ups:](./images/smilies/ups.gif)
![urock :urock:](./images/smilies/yourock.gif)
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Blue Ice
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: KAL EL
H ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ
έχω αρχίσει ήδη προώθηση........
Ένα δυνατό βίντεο του skion που πιστεύω "δένει" ...
Επίσης..............
Ένα δυνατό βίντεο του skion που πιστεύω "δένει" ...
Επίσης..............
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
- ArELa
- Founder-Administrator
Το παρόν ανεβαίνει εκτάκτως στα Ιδεόγραφα, στην κεντρική μας σελίδα, με το δεύτερο βίντεο που έβαλες ΚαλΕλ μου σε πρώτο πλάνο, έξω να φαίνεται, και κατ'εξαίρεσιν, παρά το γεγονός ότι τα τόπικς σ'αυτή την ενότητα κλειδώνονται αυτόματα, αυτό το τόπικ θα κρατηθεί ανοιχτό, και θα σχολιάζετε.
Το μόνο δικό μου σχόλιο είναι ότι αυτή η ιστορία ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!
Πρέπει πλέον να πάμε να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ. Δεν θα διεκδικήσουμε, γιατί δεν διεκδικεί κανείς αυτά που του ανήκουν, απλά δεν επιτρέπει σε κανέναν να του τα ξεπουλήσουν!
Μας ξεπούλησαν και δε γίνεται να καθόμαστε και να κλαιγόμαστε γι'αυτό.
ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ν'αντιδράσουμε και ν'αντιδράσουμε όπως πρέπει. Χωρίς άλλες συζητήσεις.
Δεν συζητάμε με ανθρώπους που ΠΡΟΣΥΠΕΓΡΑΨΑΝ τον όρο του ΔΝΤ να μη δανειστούμε από τρίτο. ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ότι η Ελλάδα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να αποπληρώσει, το ήξεραν, άρα προσυπογράφοντας αυτόν τον όρο, απλά ΞΕΠΟΥΛΑΓΑΝ την Ελλάδα μπροστά στα μάτια μας. Και με τις ευλογίες μας; Ε όχι!
Καλημέρα
Πρέπει πλέον να πάμε να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ. Δεν θα διεκδικήσουμε, γιατί δεν διεκδικεί κανείς αυτά που του ανήκουν, απλά δεν επιτρέπει σε κανέναν να του τα ξεπουλήσουν!
Μας ξεπούλησαν και δε γίνεται να καθόμαστε και να κλαιγόμαστε γι'αυτό.
ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ν'αντιδράσουμε και ν'αντιδράσουμε όπως πρέπει. Χωρίς άλλες συζητήσεις.
Δεν συζητάμε με ανθρώπους που ΠΡΟΣΥΠΕΓΡΑΨΑΝ τον όρο του ΔΝΤ να μη δανειστούμε από τρίτο. ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ότι η Ελλάδα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να αποπληρώσει, το ήξεραν, άρα προσυπογράφοντας αυτόν τον όρο, απλά ΞΕΠΟΥΛΑΓΑΝ την Ελλάδα μπροστά στα μάτια μας. Και με τις ευλογίες μας; Ε όχι!
Καλημέρα
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Επικροτώ και επαυξάνωArELa έγραψε:
![clap :clap:](./images/smilies/clap.gif)
Χθές έβλεπα γιά λίγο το κανάλι κόντρα και ο Χίος (ας μην τον χαρακτηρίσω
![thumbsdown :thumbsdown:](./images/smilies/thumbsdown.gif)
Προσωπικά θεωρώ ότι αυτή η κίνηση που δεν βρίσκεται κάτω από καμμία "σημαία" ιδεολογική , κομματική....ή ό,τι θέλετε.....κρύβει ΤΕΡΑΣΤΙΑ δύναμη.
Θεωρώ ότι λίγοι συνειδητοποιημένοι και αποφασισμένοι μπορούν να ανατρέψουν το σύμπαν ΕΙΡΗΝΙΚΟΤΑΤΑ ( βάζω μέσα και τα περί ανυπακοής στο σύστημα που λές Αr Ela ) .
Οι μαζώξεις τύπου ΠΑΜΕ - ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ κλπ ενάντια στο "κεφάλαιο" έχει αποδειχθεί ότι δεν ανήκουν πλέον στο σκεπτικό του ανθρώπου που θέλει να δρά ελεύθερα , αυτόνομα και υπεύθυνα.
Ανήκουν σε περασμένους αιώνες όπου οι μάζες ήταν πολύ εύκολο να χειραγωγηθούν.
Στις μέρες μας ευτυχώς αναδύεται ο υπεύθυνος άνθρωπος που δεν καθοδηγείται , δεν περιμένει να τον "σώσουν" άλλοι , αλλά πέρνει αυτός τα ηνία της ζωής του και των αποφάσεών του.
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
- ArELa
- Founder-Administrator
AKΡΙΒΩΣ ειρηνικότατα, όχι μόνο για να δείξουμε τον πολιτισμό μας, αλλά και για να μην τους δώσουμε αφορμή (που θέλουν σαν τρελοί) να στείλουν τα σκυλιά τους (μπατσους) κατά πάνω μας.KAL EL έγραψε:Θεωρώ ότι λίγοι συνειδητοποιημένοι και αποφασισμένοι μπορούν να ανατρέψουν το σύμπαν ΕΙΡΗΝΙΚΟΤΑΤΑ ( βάζω μέσα και τα περί ανυπακοής στο σύστημα που λές Αr Ela ) .
Μην ξανακούσω για ΠΑΜΕ και γενικά για ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ γιατί θ'αρχίσω να βγάζω αφρούς και θα παρεκτραπώ άσχημα (και λεκτικά), πράγμα που θ'αναγκάσει κανέναν global μας εδώ μέσα να με λογοκρίνει κιόλας (και δικαίως)KAL EL έγραψε:Οι μαζώξεις τύπου ΠΑΜΕ - ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ κλπ ενάντια στο "κεφάλαιο" έχει αποδειχθεί ότι δεν ανήκουν πλέον στο σκεπτικό του ανθρώπου που θέλει να δρά ελεύθερα , αυτόνομα και υπεύθυνα.
Ανήκουν σε περασμένους αιώνες όπου οι μάζες ήταν πολύ εύκολο να χειραγωγηθούν.
![swear :swear:](./images/smilies/swear.gif)
Όσοι δεν είναι ξεπουλημένοι, είναι προβατοποιημένοι, περιχαρακωμένοι, έως και βλαμμένοι, (συγνώμη κιόλας) Η ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΑΖΙ!
Η αδράνεια κι η αστεία "αντίστασή" τους μέχρι τώρα σ'όλο αυτό, μιλάει από μονη της, δε χρειάζεται να τους χαρακτηρίσω κάπως.
Ό,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ, ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΑ, ΕΞΩ ΑΠ'ΤΑ γαμωΜΑΝΤΡΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- GreekTERMINATOR
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: THE REAL TERMINATOR
take the red pill ...
.
.
[img]http://i4.ytimg.com/i/O1f7d02MZzT2kfQBP ... g?v=bb6d50[/img]
N E M E S I S
http://www.youtube.com/GreekTerminator
Kρατώ τις επιφυλάξεις μου γι' αυτό το εγχείρημα! Εντάξει, να παμε να απαιτήσωμε δημοψήφισμα να γίνηι. Οκ! Και μετά; Αφού το πράγμα έχει ήδη δρομολογηθεί. Καλά και τόσα χρόνια που έπρεπε να έχουν γίνηι ένα σωρό δημοψηφίσματα (για ευρώ, για εθνικά θέματα, για, για ...) πού ήσαν αυτοί όλοι; Κατόπιν εορτής δεν κατορθώνεις να κάνηις τίποτε. Επ' ίσης ο κύριος στο βίντεο μίλησε και για κατάργηση του Προέδρου της Δημοκρατίας και την ενδεχόμενη αντικατάστασί τού από πολίτες. Ε δεν ξέρω, αυτό σαν να μου ακούγεται ως ένα είδος πολιτειακής αλλαγής. Νομίζω ότι είναι σαν να παίζωμε με την φωτιά. Άλλο η αυθόρμητη αντιδραση, άλλο τέτοιου είδους παιγνίδια. Ο καθείς κρίνεται εκ των λεγομένων του και εκ των πράξεών του.
ΕΛΛΗΝΩΝΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣΑΘΗΝΑΙΟΙΜΑΡΑΘΩΝΙ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ
...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ
...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
- axinosp
- Επικοινωνία:
Έχω τρελαθεί αυτές τις μέρες με τους 300ellines.org,Kρατώ τις επιφυλάξεις μου γι' αυτό το εγχείρημα!
ξέρετε, γιατί έχω ακούσει τα απίστευτα γι αυτούς, Εθνικιστές, Κομμουνιστές, Αναρχικοί, κλπ...
Από ανθρώπους που δεν έχουν καν, κάνει το κόπο(!!), να πάνε στο Σύνταγμα,
να μιλήσουν με αυτούς τους ανθρώπους!!
Ξέρετε από ποιους αποτελείται αυτή η ομάδα των 300ellines.org,
από απλούς ανθρώπους, που κατέβαιναν μόνοι τους όλο αυτό το καιρό,
όταν άρχισαν οι διαδηλώσεις κατά του Μνημονίου.
Μόνοι τους πάνω στο Σύνταγμα, και να τρώνε τα δακρυγόνα,(σιγά μην τους χαριζόντουσαν οι μπάτσοι) όπως και οι υπόλοιποι διαδηλωτές των κομμάτων,
μόνο που γι'αυτούς, δεν υπήρχαν κομματικές προστασίες, ήταν μόνοι τους!!
Είδανε διαδηλώσεις,φάγανε δακρυγόνα και μες στην θολούρα του καπνού των χημικών,
είπαν δεν πάτε στο διάολο όλοι σας και οι 300 της Βουλής, μαζί με τα κόμματα σας,
μόνοι μας ρε και ότι βγει και όσο αντέξουμε, εμείς θα βγούμε μπροστά στο κόσμο και θα του ζητήσουμε να γίνει ένας από μας ακόμα!!
Τι του ζητάμε, να υπογράψει 3 μόνο πράγματα 3 και όχι 103 που σε πολλά μπορεί να διαφωνεί, 3 μόνο!!
Δημοψήφισμα για το μνημόνιο, την άρνηση του χρέους, την αναθεώρηση του συντάγματος και την κατάργηση της Βουλευτικής Ασυλίας .
Ήδη χίλιοι περίπου συμπολίτες μας το κάνανε, σηκώθηκαν από τον καναπέ,ή την καρέκλα της δουλειάς τους. ή απλά βρε αδελφέ περνούσαν, από εκεί και είπαν το ναι
Η πρώτη πράξη του πολίτη για να ζητήσει εδώ και τώρα Δημοκρατία, είναι γεγονός και συμβαίνει τώρα στο Σύνταγμα!!
Η ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΙΟΥ 2011 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ
www.300ellines.org
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
- ArELa
- Founder-Administrator
Κατόπιν εορτής; ΤΩΡΑ κάνουν πάρτι. Κι επειδή έχουν ήδη δρομολογηθεί όλα, εμείς πρέπει να κάτσουμε να τα δεχτούμε και αυτά; Δεν έγιναν δημοψηφίσματα, διαμαρτύρονταν όλοι από τον καναπέ. Τώρα δεν πρέπει να σηκωθούν επιτέλους; Τι προτείνεις, να υπομείνουμε και την πλήρη λεηλασία που παίζεται τώρα στη χώρα, την κατακρεούργηση της χώρας και του λαού, στην πλήρη απονεύρωση όπως ήμσταν μέχρι τώρα; Να τα δεχτούμε όλα δηλαδή μοιρολατρικά μέχρι τελικής πτώσεως; Μήπως ν'ανοίξουμε κι ένα λάκκο να πέσουμε μέσα; Εμένα δε με νοιάζει και τόσο. Εσύ (εννοώ η γενιά σου) πώς θα κάνεις οικογένεια μ'αυτές τις συνθήκες; Τα παιδιά των 20-25 που βγαίνουν με πτυχία ίσης χρησιμότητας με το το χαρτί υγείας, πρέπει να πεθάνουν πριν αρχίσουν να ζουν;TEUTAMOS έγραψε:Kρατώ τις επιφυλάξεις μου γι' αυτό το εγχείρημα! Εντάξει, να παμε να απαιτήσωμε δημοψήφισμα να γίνηι. Οκ! Και μετά; Αφού το πράγμα έχει ήδη δρομολογηθεί. Καλά και τόσα χρόνια που έπρεπε να έχουν γίνηι ένα σωρό δημοψηφίσματα (για ευρώ, για εθνικά θέματα, για, για ...) πού ήσαν αυτοί όλοι; Κατόπιν εορτής δεν κατορθώνεις να κάνηις τίποτε. Επ' ίσης ο κύριος στο βίντεο μίλησε και για κατάργηση του Προέδρου της Δημοκρατίας και την ενδεχόμενη αντικατάστασί τού από πολίτες. Ε δεν ξέρω, αυτό σαν να μου ακούγεται ως ένα είδος πολιτειακής αλλαγής. Νομίζω ότι είναι σαν να παίζωμε με την φωτιά. Άλλο η αυθόρμητη αντιδραση, άλλο τέτοιου είδους παιγνίδια. Ο καθείς κρίνεται εκ των λεγομένων του και εκ των πράξεών του.
Εγώ δεν βλέπω περίεργα παιχνίδια από τους 300, βλέπω ότι τα παίζουν όλα για όλα. Αν πρέπει να αναζητήσουμε ύπουλα και απάνθρωπα παιχνίδια σ'αυτήν την ιστορία, νομίζω πως όλοι ξέρουμε πού πρέπει να στραφεί το βλέμμα μας.
Και τους κρίνω γενναίους από την πράξη τους.Ο καθείς κρίνεται εκ των λεγομένων του και εκ των πράξεών του.
Ο κοινωνικός ξεσηκωμός έχει αρχίσει παντού στον κόσμο. ΕΜΕΙΣ έπρεπε να ήμασταν οι πρώτοι... κωλυσιεργούσαμε ίσως φέροντες τη λογική σου, Μέλιο. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να δεχόμαστε ες αεί και αδιαμαρτύρητα αυτόν τον εγκληματικό βιασμό της ζωής μας. Ο Στρος Καν πάει μέσα για πολύ λιγότερα (ίσως και ανύπαρκτους βιασμούς).
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
@ ahinosp , ας μην υπογραψει και τιποτα στην αρχη, μπορει να παει και να μεινει εστω και μιση ωρα εκει απλα να καθησει λιγο και το λιγο θα φερει και αλλους 10 και αυτο αλλους 100 μονο αυτη την απλη κινηση ( που αυτη ειναι και το σκαλακι που πρεπει να πατησεις πρωτα για να προχωρησεις) συζητωντας απλα με οσους ειναι εκει και μετα υπογραφει , φυσικο ειναι να υπαρχουν επιφυλαξεις , κι εμενα δεν μου αρεσε που αναφερονται τα δυο μεγαλα κομματα μονο ολο το "συστημα " βρωμαει ....axinosp έγραψε:Τι του ζητάμε, να υπογράψει 3 μόνο πράγματα 3 και όχι 103 που σε πολλά μπορεί να διαφωνεί, 3 μόνο!!
- axinosp
- Επικοινωνία:
YES WE CAMP!
![Εικόνα](http://4.bp.blogspot.com/-NXGP04D0azo/Tdt_Zyq7DTI/AAAAAAAAF-Q/695es6PrRhw/s1600/yes%2Bwe%2Bcamp.jpg)
https://www.facebook.com/home.php?sk=gr ... 0354800038
Σημ.axinosp:Είμαι με τους 300Ellines.org, είμαι με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ!! - DEMOCRACIA REAL YA, GRECIA , είμαι με το διάολο τον ίδιο για να φύγει το ΔΝΤ από την χώρα μου !!
![Εικόνα](http://4.bp.blogspot.com/-NXGP04D0azo/Tdt_Zyq7DTI/AAAAAAAAF-Q/695es6PrRhw/s1600/yes%2Bwe%2Bcamp.jpg)
Σημ.axinosp:Είμαι με τους 300Ellines.org, είμαι με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ!! - DEMOCRACIA REAL YA, GRECIA , είμαι με το διάολο τον ίδιο για να φύγει το ΔΝΤ από την χώρα μου !!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
- axinosp
- Επικοινωνία:
ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΘΛΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ..
Δεν υπάρχουμε. Ενας ολόκληρος λαός περιμένει ο ένας τον άλλον. Κοιτάμε τον διπλανό. Περιμένουμε ένα Μεσσία να μας σώσει. Ο καθένας ένα σωτήρα που να έχει κάτι από το χρώμα του. Να είναι μαύρος, κόκκινος, πράσινος, μπλε...
Κάθε κίνημα, κάθε πρωτοβουλία που γίνεται περνάει από κόσκινο. Ο ένας με τον άλλον ψαρεύουμε πληροφορίες από τους "ομοιδεάτες". Καλά τα λέει ο τάδε αλλά τι είναι? Υποπτη δεν είναι η τάδε κίνηση? Μήπως είναι δεξιά μήπως είναι αριστερά? Ρώτα το Βαγγέλη ξέρει τίποτα. Εγώ άκουσα από τη ξαδέλφη της Μαρίτσας που γνωρίζει το Μήτσο που τα ξέρει αυτά, πως μάλλον οι τάδε κρύβονται από πίσω.
Τέτοια αθλιότητα δεν έχει ξαναγίνει. Ολες οι πολιτικές δυνάμεις άβουλες, σαστισμένες, υποτακτικές η κάθε μία στα πολιτικά της παιχνίδια έχουν αφήσει τους οπαδούς τους σύξυλους. Δεν τους κάνουν ούτε ένα νεύμα. Περιμένουν τα κοπάδια ένα σφύριγμα από κάποιο διαιτητή να αρχίσει τον αγώνα και βουβαμάρα παντού. Κάτι ηλίθιες, ανούσιες δηλώσεις, κάτι αντιδράσεις του κερατά, ψοφήμια που ούτε οι ίδιοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν τελικά.
Κι ο πολίτης, ο έλληνας σε στάση αναμονής. Κοιτάει δεξιά κι αριστερά και σκέφτεται δεν μπορώ γαμώτο μου να πάω μόνος να φωνάξω. Θα με κλείσουν στο ψυχιατρείο για τρελλό. Ούτε μπορώ στα καλά καθούμενα να αρχίσω να τα σπάω. Δεν μπορώ καν να λείψω από τη δουλειά μου για μια απεργία γιατί φοβάμαι.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΛΥΨΗ....
Δεν μπορεί ο πολίτης να γίνει στρατιώτης χωρίς κάποιον να τον καλύπτει την ώρα που θα ξεκινήσει το χάος. Αριστεροί και δεξιοί έχουν χάσει τους "πατερούληδες". Που να πάμε ανοργάνωτοι στα αγκάθια σκέφτονται. Τρεις άνθρωποι πήγαν να καθίσουν στο Σύνταγμα ήρεμα και τους πήγαν για εξακρίβωση στο τμήμα.
Ενώ άλλοι λαοί μοιάζουν να γίνονται μια ψυχή τη κρίσιμη ώρα και βγαίνουν έξω με τα παιδιά τους στην αγκαλιά χωρίς δεύτερη σκέψη, χωρίς ραντεβού, έτσι στα τυφλά, εμείς μοιάζουμε τόσο φοβιτσιάρηδες σαν τα παιδάκια που δε ξέρουν μπάνιο και κοιτάνε τη μαμάκα με παρακάλι να τους δώσει το σωσίβιο.
Διαβάζω τόσες μέρες για μια πρωτοβουλία 300 ανθρώπων να πάνε να καθίσουν στο Σύνταγμα και να μη φύγουν. Το τι κόσκινο έχει πέσει δε λέγεται. Ποιοι είναι τι θέλουν? Στη σελίδα τους λένε θέλουμε αυτό κι όποιος θέλει ακολουθεί. Κοιτάνε τα λινκ από δίπλα, για να δούμε ποια μπλογκ τους προτείνουν είναι δεξιά, είναι αριστερά, είναι πράσινα, μπλέ? Από που ξεφύτρωσαν? Γιατί το κόμμα μου δεν μου έχει πει τίποτα γι αυτούς? Γιατί η οργάνωση δεν συμπαρίσταται? Κάτι στραβό θα συμβαίνει?
Δεν τα ξέρω τα παιδιά τους 300 ΕΛΛΗΝΕΣ, δεν ξέρω τι είναι η ΣΠΙΘΑ, δεν ξέρώ τι είναι το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, δεν ξέρω ποιοι έφτιαξαν το ντοκυμαντέρ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ.... ΕΛΕΟΣ!!!
Είσαι νέος ρε φίλε και σου θάβουν το μέλλον σου. Αύριο θα ξυπνήσεις και δεν θα έχεις τίποτα πια. Τα έχεις ήδη χάσει όλα. Κουνήσου από τη θέση σου κι αν είσαι δύσπιστος άρχισε να κάνεις βόλτες. Σε όλους. Πήγαινε παντού. Ψάξτο. Δες με τα μάτια σου. Διακινδύνευσέ το. Κάνε κάτι τέλος πάντων. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΠΕΘΑΝΑΝ!
Δεν βλέπεις πως εκείνοι που τόσα χρόνια περίμενες δεν έχουν καμία απολύτως διάθεση να κάνουν τίποτα? Δεν βλέπεις πόσο μόνοι μας μείναμε? Εχουμε όμως κάτι κοινό. Αγανάκτηση, οργή, τη θηλιά στο λαιμό, μαζί όλοι έτσι κι αλλιώς γκρεμιζόμαστε.
Πέσε στη θάλασσα χωρίς σωσίβιο και μπορεί να παρασύρεις κι άλλους φοβισμένους που περίμεναν ο ένας τον άλλον.
Κάποιος τελικά πρέπει να σφυρίξει τη γαμημένη την έναρξη....
http://vasiliskos2.blogspot.com/2011/05 ... st_21.html
Δεν υπάρχουμε. Ενας ολόκληρος λαός περιμένει ο ένας τον άλλον. Κοιτάμε τον διπλανό. Περιμένουμε ένα Μεσσία να μας σώσει. Ο καθένας ένα σωτήρα που να έχει κάτι από το χρώμα του. Να είναι μαύρος, κόκκινος, πράσινος, μπλε...
Κάθε κίνημα, κάθε πρωτοβουλία που γίνεται περνάει από κόσκινο. Ο ένας με τον άλλον ψαρεύουμε πληροφορίες από τους "ομοιδεάτες". Καλά τα λέει ο τάδε αλλά τι είναι? Υποπτη δεν είναι η τάδε κίνηση? Μήπως είναι δεξιά μήπως είναι αριστερά? Ρώτα το Βαγγέλη ξέρει τίποτα. Εγώ άκουσα από τη ξαδέλφη της Μαρίτσας που γνωρίζει το Μήτσο που τα ξέρει αυτά, πως μάλλον οι τάδε κρύβονται από πίσω.
Τέτοια αθλιότητα δεν έχει ξαναγίνει. Ολες οι πολιτικές δυνάμεις άβουλες, σαστισμένες, υποτακτικές η κάθε μία στα πολιτικά της παιχνίδια έχουν αφήσει τους οπαδούς τους σύξυλους. Δεν τους κάνουν ούτε ένα νεύμα. Περιμένουν τα κοπάδια ένα σφύριγμα από κάποιο διαιτητή να αρχίσει τον αγώνα και βουβαμάρα παντού. Κάτι ηλίθιες, ανούσιες δηλώσεις, κάτι αντιδράσεις του κερατά, ψοφήμια που ούτε οι ίδιοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν τελικά.
Κι ο πολίτης, ο έλληνας σε στάση αναμονής. Κοιτάει δεξιά κι αριστερά και σκέφτεται δεν μπορώ γαμώτο μου να πάω μόνος να φωνάξω. Θα με κλείσουν στο ψυχιατρείο για τρελλό. Ούτε μπορώ στα καλά καθούμενα να αρχίσω να τα σπάω. Δεν μπορώ καν να λείψω από τη δουλειά μου για μια απεργία γιατί φοβάμαι.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΛΥΨΗ....
Δεν μπορεί ο πολίτης να γίνει στρατιώτης χωρίς κάποιον να τον καλύπτει την ώρα που θα ξεκινήσει το χάος. Αριστεροί και δεξιοί έχουν χάσει τους "πατερούληδες". Που να πάμε ανοργάνωτοι στα αγκάθια σκέφτονται. Τρεις άνθρωποι πήγαν να καθίσουν στο Σύνταγμα ήρεμα και τους πήγαν για εξακρίβωση στο τμήμα.
Ενώ άλλοι λαοί μοιάζουν να γίνονται μια ψυχή τη κρίσιμη ώρα και βγαίνουν έξω με τα παιδιά τους στην αγκαλιά χωρίς δεύτερη σκέψη, χωρίς ραντεβού, έτσι στα τυφλά, εμείς μοιάζουμε τόσο φοβιτσιάρηδες σαν τα παιδάκια που δε ξέρουν μπάνιο και κοιτάνε τη μαμάκα με παρακάλι να τους δώσει το σωσίβιο.
Διαβάζω τόσες μέρες για μια πρωτοβουλία 300 ανθρώπων να πάνε να καθίσουν στο Σύνταγμα και να μη φύγουν. Το τι κόσκινο έχει πέσει δε λέγεται. Ποιοι είναι τι θέλουν? Στη σελίδα τους λένε θέλουμε αυτό κι όποιος θέλει ακολουθεί. Κοιτάνε τα λινκ από δίπλα, για να δούμε ποια μπλογκ τους προτείνουν είναι δεξιά, είναι αριστερά, είναι πράσινα, μπλέ? Από που ξεφύτρωσαν? Γιατί το κόμμα μου δεν μου έχει πει τίποτα γι αυτούς? Γιατί η οργάνωση δεν συμπαρίσταται? Κάτι στραβό θα συμβαίνει?
Δεν τα ξέρω τα παιδιά τους 300 ΕΛΛΗΝΕΣ, δεν ξέρω τι είναι η ΣΠΙΘΑ, δεν ξέρώ τι είναι το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, δεν ξέρω ποιοι έφτιαξαν το ντοκυμαντέρ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ.... ΕΛΕΟΣ!!!
Είσαι νέος ρε φίλε και σου θάβουν το μέλλον σου. Αύριο θα ξυπνήσεις και δεν θα έχεις τίποτα πια. Τα έχεις ήδη χάσει όλα. Κουνήσου από τη θέση σου κι αν είσαι δύσπιστος άρχισε να κάνεις βόλτες. Σε όλους. Πήγαινε παντού. Ψάξτο. Δες με τα μάτια σου. Διακινδύνευσέ το. Κάνε κάτι τέλος πάντων. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΠΕΘΑΝΑΝ!
Δεν βλέπεις πως εκείνοι που τόσα χρόνια περίμενες δεν έχουν καμία απολύτως διάθεση να κάνουν τίποτα? Δεν βλέπεις πόσο μόνοι μας μείναμε? Εχουμε όμως κάτι κοινό. Αγανάκτηση, οργή, τη θηλιά στο λαιμό, μαζί όλοι έτσι κι αλλιώς γκρεμιζόμαστε.
Πέσε στη θάλασσα χωρίς σωσίβιο και μπορεί να παρασύρεις κι άλλους φοβισμένους που περίμεναν ο ένας τον άλλον.
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
- ArELa
- Founder-Administrator
axinosp έγραψε:Σημ.axinosp:Είμαι με τους 300Ellines.org, είμαι με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ!! - DEMOCRACIA REAL YA, GRECIA , είμαι με το διάολο τον ίδιο για να φύγει το ΔΝΤ από την χώρα μου !!
(δώσε μου κινητό σου με ΡΜ, θέλω να καταφέρω να'ρθω να σας βρω)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
axinosp έγραψε:ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΘΛΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ..
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΛΥΨΗ....
![worship :worship:](./images/smilies/worship.gif)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Eva Luna
axinosp έγραψε:YES WE CAMP!
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
- seliniasmenos
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Στην Ισπανία ανάμεσα στα συνθήματα προχθες ήταν: Ησυχία μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες.
Α και κάτι που είδα:
Συγκέντρωση στα Προπύλαια, την Τρίτη 31 Μαΐου 2011, με πρωτοβουλία του Πρύτανη Πανεπιστημίου Αθηνών
Posted on Μαΐου 23, 2011 by ellas
O Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών και σημαντικοί διανοούμενοι καλούν σε ανοιχτή συγκέντρωση.
Σημαντική πρωτοβουλία από ακαδημαϊκούς και διανοούμενους αποτελεί… η διοργάνωση ανοιχτής συγκέντρωσης-διαμαρτυρίας, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, απέναντι στα μέτρα που θέλει να περάσει η κυβέρνηση και η τρόικα για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.
Την Τρίτη 31 Μαΐου 2011, στις 7 το απόγευμα, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών θα πραγματοποιηθεί μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση με πρωτοβουλία του Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θεοδόση Πελεγρίνη, του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη και των καθηγητών Γιώργου Κασιμάτη, Γιώργου Κατρούγκαλου, Νότη Μαριά, Κώστα Μπέη και Κώστα Χρυσογόνου.
Η πρόσκληση στην εκδήλωση-συγκέντρωση απευθύνεται, σύμφωνα με τους διοργανωτές, σε κάθε πατριώτη που θέλει να διατρανώσει την αντίθεσή του στην υποτέλεια της ελληνικής κοινωνίας και την απαξίωση του δημόσιου πλούτου της Ελλάδας. [Επίκαιρα]
http://ellas2.wordpress.com/2011/05/23/ ... -τρίτη-31/
Α και κάτι που είδα:
Συγκέντρωση στα Προπύλαια, την Τρίτη 31 Μαΐου 2011, με πρωτοβουλία του Πρύτανη Πανεπιστημίου Αθηνών
Posted on Μαΐου 23, 2011 by ellas
O Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών και σημαντικοί διανοούμενοι καλούν σε ανοιχτή συγκέντρωση.
Σημαντική πρωτοβουλία από ακαδημαϊκούς και διανοούμενους αποτελεί… η διοργάνωση ανοιχτής συγκέντρωσης-διαμαρτυρίας, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, απέναντι στα μέτρα που θέλει να περάσει η κυβέρνηση και η τρόικα για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.
Την Τρίτη 31 Μαΐου 2011, στις 7 το απόγευμα, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών θα πραγματοποιηθεί μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση με πρωτοβουλία του Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θεοδόση Πελεγρίνη, του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη και των καθηγητών Γιώργου Κασιμάτη, Γιώργου Κατρούγκαλου, Νότη Μαριά, Κώστα Μπέη και Κώστα Χρυσογόνου.
Η πρόσκληση στην εκδήλωση-συγκέντρωση απευθύνεται, σύμφωνα με τους διοργανωτές, σε κάθε πατριώτη που θέλει να διατρανώσει την αντίθεσή του στην υποτέλεια της ελληνικής κοινωνίας και την απαξίωση του δημόσιου πλούτου της Ελλάδας. [Επίκαιρα]
http://ellas2.wordpress.com/2011/05/23/ ... -τρίτη-31/
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
- GreekTERMINATOR
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
"Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουν οι Έλληνες"
Οι Ισπανοί χλευάζουν τους Έλληνες
.
![Εικόνα](http://news247.gr/kosmos/article871645.ece/ALTERNATES/w460/3highres_00000402745346.jpg)
Η Ισπανία αντιδρά όχι μόνο για την ανεργία αλλά και για το πολιτικό σύστημα. Tην στιγμή που οι διαδηλωτές
φωνάζουν "Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουν οι Έλληνες" στη χώρα μας η κυβέρνηση προτίθεται να πάρει και
άλλα σκληρά μέτρα (Pics+Vids)
Ενώ το κυβερνών κόμμα των Σοσιαλιστών μετρά τις πληγές του από τις χθεσινές αυτοδιοικητικές εκλογές στην Ισπανία, το "Κίνημα 15Μ" συνεχίζει ακάθεκτο τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στις πλατείες της ισπανικής επικράτειας, με επίκεντρο την Puerta del Sol στη Μαδρίτη.
Την ίδια στιγμή με το σύνθημα "Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες", οι Ισπανοί συγκεντρωμένοι διαδηλωτές στη Μαδρίτη χλευάζουν για την απάθειά μας παρά τα μέτρα που προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση.
Στα μεγάφωνα της Puerta del Sol δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση για τα αποτελέσματα της καταμέτρησης των ψήφων: οι "Αγανακτισμένοι" αδιαφορούν για τις εκλογές με το ισχύον σύστημα, ενώ, όπως γράφει η ισπανική εφημερίδα El Pais, αποκλείουν το ενδεχόμενο το κίνημά τους να μετατραπεί σε πολιτικό κόμμα. Την ίδια στιγμή η εφημερίδα αναφέρει ότι τα αποτελέσματα είναι ένα τσουνάμι που πνίγει τους κυβερνώντες σοσιαλιστές.
Όπως λένε οι διοργανωτές, στις 29 του μήνα θα αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Έως τότε δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν και από τα μεγάφωνα φωνάζουν "Δεν αποχωρούμε" και "Δεν θα μας μετακινήσουν από την πλατεία del Sol".
http://news247.gr/kosmos/news/article871651.ece
TO SITE ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Οι Ισπανοί χλευάζουν τους Έλληνες
.
![Εικόνα](http://news247.gr/kosmos/article871645.ece/ALTERNATES/w460/3highres_00000402745346.jpg)
Η Ισπανία αντιδρά όχι μόνο για την ανεργία αλλά και για το πολιτικό σύστημα. Tην στιγμή που οι διαδηλωτές
φωνάζουν "Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουν οι Έλληνες" στη χώρα μας η κυβέρνηση προτίθεται να πάρει και
άλλα σκληρά μέτρα (Pics+Vids)
Ενώ το κυβερνών κόμμα των Σοσιαλιστών μετρά τις πληγές του από τις χθεσινές αυτοδιοικητικές εκλογές στην Ισπανία, το "Κίνημα 15Μ" συνεχίζει ακάθεκτο τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στις πλατείες της ισπανικής επικράτειας, με επίκεντρο την Puerta del Sol στη Μαδρίτη.
Την ίδια στιγμή με το σύνθημα "Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες", οι Ισπανοί συγκεντρωμένοι διαδηλωτές στη Μαδρίτη χλευάζουν για την απάθειά μας παρά τα μέτρα που προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση.
Στα μεγάφωνα της Puerta del Sol δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση για τα αποτελέσματα της καταμέτρησης των ψήφων: οι "Αγανακτισμένοι" αδιαφορούν για τις εκλογές με το ισχύον σύστημα, ενώ, όπως γράφει η ισπανική εφημερίδα El Pais, αποκλείουν το ενδεχόμενο το κίνημά τους να μετατραπεί σε πολιτικό κόμμα. Την ίδια στιγμή η εφημερίδα αναφέρει ότι τα αποτελέσματα είναι ένα τσουνάμι που πνίγει τους κυβερνώντες σοσιαλιστές.
Όπως λένε οι διοργανωτές, στις 29 του μήνα θα αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Έως τότε δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν και από τα μεγάφωνα φωνάζουν "Δεν αποχωρούμε" και "Δεν θα μας μετακινήσουν από την πλατεία del Sol".
http://news247.gr/kosmos/news/article871651.ece
TO SITE ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
N E M E S I S
http://www.youtube.com/GreekTerminator
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Γιατί Τεύταμε, γιατί τέτοια επιφυλακτικότητα ;TEUTAMOS έγραψε:Kρατώ τις επιφυλάξεις μου γι' αυτό το εγχείρημα! Εντάξει, να παμε να απαιτήσωμε δημοψήφισμα να γίνηι. Οκ! Και μετά; Αφού το πράγμα έχει ήδη δρομολογηθεί. Καλά και τόσα χρόνια που έπρεπε να έχουν γίνηι ένα σωρό δημοψηφίσματα (για ευρώ, για εθνικά θέματα, για, για ...) πού ήσαν αυτοί όλοι; Κατόπιν εορτής δεν κατορθώνεις να κάνηις τίποτε. Επ' ίσης ο κύριος στο βίντεο μίλησε και για κατάργηση του Προέδρου της Δημοκρατίας και την ενδεχόμενη αντικατάστασί τού από πολίτες. Ε δεν ξέρω, αυτό σαν να μου ακούγεται ως ένα είδος πολιτειακής αλλαγής. Νομίζω ότι είναι σαν να παίζωμε με την φωτιά. Άλλο η αυθόρμητη αντιδραση, άλλο τέτοιου είδους παιγνίδια. Ο καθείς κρίνεται εκ των λεγομένων του και εκ των πράξεών του.
Βρίσκω αυτή την πρωτοβουλία υπέροχη , αυθεντική, ειλικρινή , αυθόρμητη.
Με αυτό το σκεπτικό δεν πρόκειται να σηκώσουμε κεφάλι στον αιώνα τον άπαντα.
Δεν βγήκε άλλος ένας κομματικός μηχανισμός να μας τάξει τον ουρανό με τ' άστρα.
Αυτοί οι άνθρωποι είναι σαν κι εμάς. Βαθύτατα προβληματισμένοι γιά τα δρώμενα, παράλληλα όμως και αποφασισμένοι να αντιδράσουν με υπευθυνότητα και όχι με πυροτεχνήματα.
Όλο μου το είναι μου φωνάζει ότι είναι ΜΗ κατευθεινόμενοι και ότι το μόνο τους κίνητρο είναι η αγάπη τους γιά την πατρίδα μας.
Συμφωνώ με τις προτάσεις τους γιατί είναι σκέψεις που κάνω κι εγώ καθημερινά.
Υ.Γ.
Επίσης συμφωνώ με τους σχολιασμούς του axinos και Ar Ela's
Χθές έστειλα το μήνυμα μέσω e-mail σε 60+φίλους και γνωστούς σύν τους φίλους που έχω στο Υ.Τ.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
![banghead :banghead:](./images/smilies/bangheadmy7.gif)
Επιφυλάσσομαι για ανάλογη κίνηση και στην επαρχία.
Δεν εχουμε αναγκη απο χλευασμους ουτε απο το εξωτερικο ουτε απο το εσωτερικο , αναγκη εχουμε απο ενθαρυνση για να γινει το πρωτο βημα , θελετε να το καταλαβετε ναι η ου ; δεν κανεις τιποτα με το να κατηγορεις τον αλλο οτι καθεται και δεν κανει τιποτα παρα μονο προσπαθεις να δειχτεις εσυ ως " αγωνιστης ", δεν μας ενδιαφερει αυτο , μας ενδιαφερει να βγει ο κοσμος απο το καβουκι του γιατι μοιαζει με το κακοποιημενο παιδι που οταν συνεχιζεις να το βριζεις γιατι ειναι φοβισμενο " κλειδωνει " ακομα περισσοτερο , ναι ενθαρυνση για να ξεκινησει , να μπορεσει να κανει το πρωτο βημα να παει σημερα στο συνταγμα και να ξαναπαει αυριο για να μεινει , να δει οτι μπορει και να πιστεψει οτι μπορει και απο κει και υστερα ολα θα ρθουν φυσικα.
Αντι να στρεφουμε λοιπον ολη μας την ενεργεια στην κριτικη προς τους "αλλους" ( που παντα ειναι ο αλλος απο οποια πλευρα κι αν σταθουμε που δεν μας " καταλαβαινει " η δεν τα "πιανει ρε γαμωτο και δεν κουνιεται ) ας δουμε κι αλλες προσεγγισεις , το αυτομαστιγωμα δεν ενδεικνυται , κι απο την αλλη πλευρα οφειλει και ο καθενας μας να βαλει και λιγο νερο στο κρασι του.
Αντι να στρεφουμε λοιπον ολη μας την ενεργεια στην κριτικη προς τους "αλλους" ( που παντα ειναι ο αλλος απο οποια πλευρα κι αν σταθουμε που δεν μας " καταλαβαινει " η δεν τα "πιανει ρε γαμωτο και δεν κουνιεται ) ας δουμε κι αλλες προσεγγισεις , το αυτομαστιγωμα δεν ενδεικνυται , κι απο την αλλη πλευρα οφειλει και ο καθενας μας να βαλει και λιγο νερο στο κρασι του.
- GreekTERMINATOR
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
Παρτε και ενθαρυνση...
ΕΔΩ και ενα χρονο - 350.000 views
.
ΕΔΩ και ενα χρονο - 350.000 views
.
N E M E S I S