Σίγουρα πρέπει να τραβήξουμε ντιλίτ δεν το συζητώ....και βουρ για φορμάτ θεζμικο συνταγματικο και παλι απο την αρχηPELTASTIS VARNAVAS έγραψε:
ετσι εεετσιιιι
-------------------------
ενα αλλο ερωτημα που εθεσα στον εαυτον μου τουντες μερες ηταν ποιο θα ηταν το πιο λακωνικο θετικο καταφατικο [και οχι απλα δημιουργικα αρνητικο-αμφισβητηση] συνθημα-αιτημα ???
και προβληματιζομαι πανω στο θεμα της εθνικης συντακτικης συνελευσης...
κανουμε ενα ντελητ, τραβαμε ενα φορματ θεζμικο συνταγματικο και παλι απο την αρχη
το ψαχνω.-
ΙΔΕΟγραφήτες μου είναι ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ που θέλω να πώ αλλά μένω συνέχεια πίσω και επειδή θέλω να διαβάσω όλων τα σχόλια τα οποία ΟΛΩΝ ΣΑΣ, δεν προλαβαίνω γμτ
Φωτεινή πολύ ωραία η απάντηση μέσω του Ίωνος Δραγούμη
Κι αυτό που ανέβασε η Αρέλα από το netakias.wordpress.com
ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ακόμα και η επιφύλαξη της expoetess σχετικά με τον Θοδωράκη και τους ακαδημαϊκούς έχει την βάση της γιατί εδώ μιλάμε ΕΜΕΙΣ όχι οι εκπρόσωποί μας γιά άλλη μία φορά.
Γιά το κυνήγι που έφαγαν οι μακαρανοφάγοι στην Κέρκυρα τους αφιερώνω το παρακάτω
[[Kαταπιεστή, που θα πας να τρεξεις ;; οταν ερθει εκεινη η ημερα ;;;
Θα πας να τρεξεις στην θαλασσα αλλα η θαλασσα θα βραζει !!!
Θα πας να τρεξεις στα βραχια αλλα τα βραχια θα λειωνουν !!!
Θα τρεξεις στον Θεο και θα εκλιπαρεις να σε κρυψει.... οταν ερθει εκεινη η μερα καταπιεστη....
Δεν θα ηθελα να ειμαι ψιλλος κατω απο το γιακα σου καταπιεστη, εκεινη την ημερα....]]
{{Down pressure man, where you gonna run to (3)
All along that day....
You gonna run to the sea..... The sea will be boiling (3)
All along that day...
You gonna run to the rocks !! the rocks will be melting
All along that day...
You gonna run to the Lord !!! begging Him to hide you (3)
All along that day......
Ι wouldnt like to be a flee under you collar man .. all along that day}}